Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Minneapolis, Minnesota

De la lacuri pitorești și activități în aer liber la unele dintre muzeele și teatrele de top din Statele Unite, Minneapolis oferă o mulțime de lucruri de văzut și de făcut pentru vizitatorii de toate vârstele. Cuplurile se pot caza într-un hotel romantic, pot lua un mic dejun delicios, pot face o plimbare cu bicicleta pitorească pe traseele de pe malul lacului și puteți bucura de o selecție de atracții gratuite. Cele mai bune lucruri de făcut în Minneapolis, Minnesota includ grădina zoologică din Minnesota, acvariul Sea Life Minnesota, piața fermierilor și teatrul pentru copii.

1. Institutul de Artă Minneapolis


Situat în cartierul Whittier, pe un campus de opt acri, cunoscut anterior drept Morrison Park, Institutul de Artă Minneapolis (MIA) este un muzeu al artelor fine finanțat de guvern, care este deschis publicului gratuit. Institutul de Arte Minneapolis este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Minneapolis MN.

Cu o colecție enciclopedică de peste 80,000 obiecte, care se întinde pe 5,000 ani de istorie mondială, MAI este una dintre cele mai frumoase colecții de artă largă din țară, constând în expoziții remarcabile și colecții de artă din Africa, Oceania și Americi, precum și o vastă colecție de artă și sculptură asiatică.

Inspirantă prin minune prin artă, MIA oferă, de asemenea, colecții de călătorie din alte muzee, precum și Programul expoziției artiștilor din Minnesota, care se concentrează pe afișarea lucrărilor artiștilor locali din Minnesota.

2400 Third Avenue South, Minneapolis, Minnesota 55404, Telefon: 888-642-2787

2. Walker Art Center


Considerat unul dintre muzeele de artă modernă „Big Five” ale națiunii și una dintre atracțiile de top din Minneapolis, Walker Art Center este un centru de artă contemporană multi-disciplinară din inima Minneapolis.

Înființată ca galerie de artă publică în 1927 și care acoperă o suprafață de peste 17 acri, după o recentă renovare a dublat dimensiunea muzeului, Walker acoperă o serie de discipline, inclusiv arhitectură și design, arte vizuale, artă spectacolă, film / video, nou inițiative media și programe de educație și comunitate.

Walker se sprijină în fața Grădinii de Sculptură Minneapolis, un parc de sculpturi în partea de nord a campusului Walker și este colaborare între Walker și Parcul Minneapolis și Consiliul de agrement. Găzduit într-o clădire uimitoare din punct de vedere arhitectural, muzeul este o vizită obligatorie.

1750 Hennepin Avenue, Minneapolis, Minnesota 55403, Telefon: 612-375-7600

3. Piața fermierilor din orașul Mill


Situată pe mallul din Chicago în istoricul șopron de tren al muzeului Mill City, Mill City Farmers Market este o piață de produse proaspete, cu articole de la fermieri și artizani locali, durabili și organici.

Situată central în apropierea multor atracții populare, piața este deschisă sâmbăta și duminica pe tot parcursul verii și în fiecare a doua sâmbătă a lunii, iarna. Piața are o mare varietate de vânzători care vând o gamă largă de produse proaspete și artizanale, cum ar fi artizanat și artizanat, ceramică, bijuterii, îmbrăcăminte, mâncare sezonieră preparată local și sucuri proaspete făcute.

Vizitatorii sunt tratați să distreze live, demonstrații de gătit și degustări de mâncare.

704 S 2nd St, Minneapolis, Minnesota 55401, Telefon: 612-341-7580

4. Gradina zoologica din Minnesota


Gradina zoologica din Minnesota a fost fondata de statul Minnesota in 1978 si a jucat un rol de lider in organizarea animalelor in functie de mediul lor de viata, mai degraba decat de specii.

Expozițiile inovatoare sunt răspândite pe șase zone tematice, inclusiv trei trasee frumoase de mers care variază de la unu la doi mile în lungime. Printre exponate incitante se numără „Rusia Grizzly Coast”, o nouă expoziție interioară / în aer liber, cu animale din Orientul Îndepărtat al Rusiei, „Tropics Trail”, un traseu de mers pe jos interior care prezintă animale de la tropice, „Medtronic Minnesota Trail”, care prezintă animale native din Minnesota și „Discovery Bay”, o zonă de activitate tematică în jurul faunei sălbatice marine. Dacă sunteți în căutarea de lucruri amuzante de făcut în Minneapolis, Minnesota, cu copii, acesta este un loc minunat de vizitat.

Grădina zoologică oferă programe educaționale care implică audiență cu animalele de la grădina zoologică și programe de conservare care evidențiază conservarea animalelor și protecția mediului. Grădina zoologică este una dintre atracțiile familiale de top din Minneapolis, Minnesota.

Bulevardul Zoo 13000, Apple Valley, Minnesota 55124, Telefon: 952-431-9200

5. Intrarea First Avenue și 7th St


Intrarea First Avenue & 7th St este un club de muzică care nu are nimic altceva decât statut de celebritate. Jucând un rol integral în scena vibrantă a muzicii Twin Cities, First Avenue și 7th St Entry au văzut mulți muzicieni și trupe faimoase să își înceapă cariera aici, inclusiv cele ale lui Soul Asylum, The Replacements și H? Sker D ?.

Clubul a fost un pas important pentru icoane muzicale precum U2, Metallica, Depeche Mode și Tina Turner, în creșterea faimei lor. First Avenue prezintă acte locale în fiecare seară a săptămânii și găzduiește spectacole benefice pentru grupuri locale și naționale fără scop lucrativ, cum ar fi Crucea Roșie și Raftul Pastorului Paul.

Există, de asemenea, ateliere și prelegeri unice pentru studenții din școlile locale interesate de muzică.

701 First Avenue North, Minneapolis, Minnesota 55403, Telefon: 612-332-1775

6. Muzeul de Artă Weisman


Asemănându-se cu „o cutie de aluminiu încrețită”, așa cum a fost descris de vizitatori, inspirația din oțel inoxidabil și faianța din cărămidă a Muzeului de Artă Weisman răsună o colecție impresionantă de artă în pereții săi.

Proiectat de renumitul arhitect Frank Gehry, Muzeul de Artă Frederick R. Weisman este un muzeu de artă modern situat în campusul Universității din Minnesota. Acționând ca muzeu de predare pentru universitate de peste 80 ani, colecția impresionantă a muzeului prezintă artiști americani ai secolului al XX-lea, precum Marsden Hartley și Georgia O'Keeffe, precum și o selecție diversă de ceramică și ceramică autohtone Mimbres, contemporane. artă și un afișaj unic de mobilier coreean.

Muzeul este deschis în fiecare zi, cu excepția lunilor și a sărbătorilor majore. Admiterea este gratuită.

333 East River Road, Minneapolis, Minnesota 55455, Telefon: 612-625-9494

7. Teatrul Guthrie


Fondat în 1963, Teatrul Guthrie este un centru pentru spectacole de teatru, producție, educație și formare profesională, cu scopul de a expune și conecta publicul la literatura clasică și lucrări noi din diverse culturi de pe glob.

Situat pe malul de vest al râului Mississippi, lângă Parcul cu medalii de aur și Muzeul orașului Mill din centrul Minneapolisului, Teatrul Guthrie a câștigat numeroase premii pentru designul său realizat de Jean Nouvel și atrage vizitatori din întreaga lume pentru a-i admira arhitectura. Teatrul găzduiește trei teatre cu o scenă de „tracțiune” semnată, și un pod cu cantilisc 78 de picior numit „Podul fără sfârșit”.

În afară de producții și concerte apreciate la nivel național, teatrul are două restaurante excelente, și anume Sea Change și Level Five Caf ?, un salon elegant și un magazin boutique.

818 South 2nd Street, Minneapolis, Minnesota 55415, Telefon: 612-225-6000

8. Compania de teatru pentru copii


Cunoscută drept The Moppet Players in 1960s, compania premiată pentru teatrul pentru copii este un teatru regional care este specializat în piese, spectacole și concerte pentru familii și publicuri tinere din Minneapolis.

Teatrul a fost fondat în 1965 de John Clark Donahue și de atunci a devenit lider în comunitatea teatrală prin expunerea și educarea tinerilor prin artă. În 2003, Compania de teatru pentru copii a câștigat premiul Tony.

Producțiile au inclus clasice precum Frumusețea adormită, Cenușăreasa, Peter Pan și Vrăjitorul din Oz, printre altele preferate. Dacă vă întrebați ce să faceți în Minneapolis cu copiii într-o zi ploioasă, acesta este un loc minunat de vizitat.

2400 3rd Avenue South, Minneapolis, Minnesota 55404, Telefon: 612-874-0400

9. Podul cu arcul de piatră


Situat la intersecția dintre West River Road și Portland Ave din centrul Minneapolis, Stone Arch Bridge este o piesă importantă din istoria Minnesota. Construit în 1883 de către baronul feroviar James J. Hill, podul a servit ca pod feroviar funcțional, permițând circulația persoanelor și a mărfurilor peste râu până în 1965, și este încă văzut ca un simbol al epocii căilor ferate.

Listat în Registrul Național al Locurilor Istorice, podul constituie o legătură vitală în Calea de patrimoniu a St.

10. Lanțul lacurilor


Lanțul lacurilor este format din mai multe lacuri pitorești din zona metropolitană Minneapolis, fiecare cu propriile lor atracții și lucruri de făcut. Cu peste 13 mile de trasee asfaltate care parcurg linia de coastă, mersul pe jos, drumeția și ciclismul este ușor și distractiv de făcut.

În lunile de vară, distrați-vă pe apă cu canoe sau caiace și savurați liniștea lacurilor sau închiriați o barcă și explorați țărmurile mai îndepărtate.

Zăpada de iarnă aduce o altă rundă de aventuri - urmăriți surferii de gheață care skim suprafața înghețată a lacului, să se alăture unui joc de hochei pe gheață sau să plece pe schiurile de zăpadă pentru schi de fond.

11. Sea Life Minnesota Aquarium


Sea Life Minnesota Acvariul din Mall of America găzduiește mii de creaturi marine, de la broaște țestoase marine, rechini și raze manta, la meduze, cai de mare și multe altele.

Acvariul are un 1,500 galon Pacific Northwest Rockpool în care vizitatorii pot explora creaturi neobișnuite de mare, cum ar fi castraveți și anemone marine, prin atingere, precum și un tunel subacvatic de sticlă 300 pentru vederi de neuitat ale rechinilor.

Scufundatorii certificate Scuba pot bravura apele și se pot scufunda cu rechini, în timp ce alți vizitatori pot participa la timpii de hrănire cu intepături, cai de mare și pești recif curcubeu. Acvariul oferă o serie de activități distractive bazate pe mare și aventuri pentru toți, inclusiv stații de timbru cu cărți de scufundare pentru copii, excursii din culise și sejururi peste noapte.

120 E Broadway, Bloomington, Minnesota 55425, Telefon: 952-883-0202

12. Înghețata lui Izzy


Izzy's Ice Cream este o instituție de înghețată, cu magazine în Minneapolis și St. Paul. Deținută și administrată de Lara și Jeff Sommers, ceea ce a început ca o bucătărie mică care servește gelatate handmade a devenit în locul preferat al înghețatei din oraș.

Iubitorii de gelatoți pot alege dintre peste o sută de arome delicioase, de la clasici precum ciocolată, brânză de afine și nuci de arțar, la arome semnate ca nuca neagră, crom me de menthe și fiesta de ciocolată mexicană.

Amestecați în nuci sau bomboane preferate, sau aveți un preparat pe bază de soia sau un sorbet. Înghețata de la Izzy oferă servicii de catering pentru petreceri de naștere, sărbători de familie și evenimente corporative și de team building.

1100 2nd St. S., Minneapolis, Minnesota 55415, Telefon: 612-206-3356

13. Tururi pe terenul vizat


Faceți un tur al casei gemenilor din Minnesota și explorați faimosul câmp țintă.

Acest tur de neuitat, ghidat în 90 minute, vă va duce la părți ale terenului de bilă, care sunt rareori văzute de vizitatorii obișnuiți. În funcție de disponibilitate, turul vă va permite să explorați o varietate de spații diferite în cadrul parcului de bal, cum ar fi caseta de presă, clubul de locuințe și sărăcia. Mergeți până la nivelul suitei pentru a obține o vedere a păsării și vizitați Metropolitan Club, Legends Club și Clubul Campionilor.

Verificați puntea de acoperiș Budweiser înainte de a vă îndrepta înapoi pe terenul de joc. Turul vă va parcurge istoria echipei Twins, subliniind jucătorii trecuți și prezenți, afișări excelente ale amintirilor de baseball și caracteristici speciale de mediu ale terenului de joc.

Tururile variază de la o zi fără joc, zi de joc și experiențe înainte de joc, toate fiind ghidate de un expert local în baseball.

14. Manny's Steakhouse


Cu o reputație pentru mâncăruri excelente din carne roșie însoțite de vinuri excepțional de fine, Manny's Steakhouse de la W Minneapolis - The Foshay este locul unde să mergi pentru o friptură minunată. Manny's Steakhouse a fost un element fundamental al scenei de luat masa Minneapolis în ultimii ani 26, renumit pentru căruța lor de carne semnată, surf-ul și gazonul de top - credeți ghearele de crab din piatră și picioarele proaspete de crab King Alaskan - și specialele rotative, inclusiv 50 oz . ochiul coastei în oase.

Totul despre Manny’s este mai mare decât viața, de la bucăți supradimensionate de carne servite cu o colecție de părți, până la deserturi decadente. Restaurantul are o listă de vinuri cu sticle 300, precum și o listă extinsă de rezervări. Dacă sunteți în căutarea de idei unice pentru noaptea de întâlnire în Minneapolis, acest restaurant este o alegere bună.

825 Marquette Ave, Minneapolis, Minnesota 55403, Telefon: 612-339-9900

15. CSI: Experiența


Fanii CSI și iubitorii criminalității criminalistice se vor încânta cu „CSI: Experiența” din Mall of America.

Această expoziție interactivă își propune să învețe vizitatorii despre procesele, procedurile și tehnologiile criminalistice prin învățarea practică, unde pot investiga o scenă a crimei „reale” cu ajutorul unor personaje populare din serialul de televiziune de succes și experți criminalisti din viața reală.

Expoziția își propune să dezvolte abilități de gândire critică prin investigație criminalistică, anchetă științifică și tehnologie, oferind o experiență multisenzorială în care vizitatorii se pot adânci în lumea investigării locului crimei.

Dă-i drumul la somn cu un joc de mister virtual conceput de Rice University sau obține un vârf la ceea ce te poți aștepta în cadrul emisiunii tale CSI preferate.

16. Restaurantul Spoonriver


Spoonriver este un restaurant și un bar contemporan, care servește preparate din bucătăria ecologică gourmet chiar peste plața de la Teatrul Tyrone Guthrie.

Deschis în 2006 de către proprietarii Brenda Langton și Timothy Kane, mâncarea de culoare clementină învelită în sticlă oferă o serie de feluri de mâncare creative, atât sănătoase cât și delicioase, realizate din produse durabile, organice, provenite din localitate, multe dintre acestea provin din localitate Piața fermierului Mill City

Sala de mese elegantă creează un cadru perfect în care să vă bucurați de un gust fin gastronomic, în timp ce barul oferă cocktail-uri sofisticate și o listă de vinuri extinsă. Restaurantul are, de asemenea, un deli elegant, unde gustări și mese frumoase pot fi cumpărate pentru picnicuri și ca mâncăruri.

750 South 2nd St, Minneapolis, Minnesota 55401, Telefon: 612-436-2236

17. Croaziere în Paradis Charter


Experimentați cel mai mare sistem fluvial din America de Nord de pe puntea unui frumos crucier vechi de apă de pe o exclusivistă râu Mississippi sau Lacul Minnetonka.

Croazierele Paradise Charter oferă o varietate de croaziere fluviale, de la chartere private și croaziere cu evenimente speciale până la croaziere publice fie pe râu, fie pe lac.

Una dintre croazierele cele mai populare, istoricul raionului Mississippi, pleacă de la Bohemian Flats din Minnesota și își face drum de-a lungul litoralului, urmând traseele sudice ale Grand Rounds Scenic Byway și Heritage Trail, evidențiind atracții interesante, cum ar fi uluitorul 35W Bridge , Cascada Sfântului Anton, și podul istoric al arcului de piatră. În cele din urmă, luați în minunat orizontul Minneapolis din centrul orașului în timp ce vă îndreptați înapoi pe râu.

Croazierele au un bar cu servicii complete, împreună cu o serie de gustări și mese ușoare disponibile pentru achiziționare în fiecare tur.

18. 112 Eatery


112 Eatery este un apreciat restaurant din centru care oferă o ambianță casual, un serviciu de top și o bucătărie incredibilă. Bucătarul premiat Isaac Becker a creat acest loc confortabil unde podelele din lemn de esență tare și pereții din cărămidă expusă seamănă cu un apartament confortabil, mai degrabă decât cu un restaurant îngust, ceea ce îl face să fie locul ideal pentru o cină decadentă sau o muscătură de noapte târzie.

Complementarea atmosferei de acasă-de-acasă este un meniu plin de concoctions sublime, de la scottadito de miel cu apă de gură până la gnocchi prăjiți cu pâine plină de parfumiano Reggiano. Deschis până la 1 am în sfârșit de săptămână, locul este întotdeauna la pachet și obținerea unei mese nu este ușor, dar merită cu siguranță așteptarea.

112 nord 3rd street, Minneapolis, Minnesota 55401, Telefon: 612-343-7696

19. Fig și Farro


Fig și Farro au fost numiți drept cel mai bun restaurant vegetarian din Minneapolis de Mpls-St. Paul Magazine, care servește mâncăruri delicioase pe bază de plante, pregătite pentru a minimiza amprenta de carbon a restaurantului. Toate felurile de mâncare ale restaurantului sunt realizate cu ingrediente provenite de la zero de la zero, iar toate achizițiile plantează un singur copac prin organizația parteneră Arbori pentru viitor. Pragurile de cină elegante includ topiturile păstărești preparate cu burgeri pe bază de plante Beyond Meat, carnitas de jackfruit cu crema de anacard și lasagna pesto preparată cu ricotta de caju, ciuperci și spanac. La prânz, meserii se pot delecta cu pitasuri falafel și boluri de orez tempeh, în timp ce în weekend, serviciul de brunch evidențiază favoritele, cum ar fi rulourile cu scorțișoară de afine servite alături de mimoase fără fund.

3001 Hennepin Ave S, Minneapolis, MN 55408, Telefon: 612-208-0609

20. Birchwood Cafe


Birchwood Cafe este o cafenea de cartier informală, confortabilă? care servește delicioase preparate americane la micul dejun la cină, obținute din ingrediente proaspete local. Situată în cartierul Seward din Minneapolis, cafeneaua în stil 50s funky oferă un meniu clasic de pizza handmade, supe, sandwich-uri și napolitane, care sunt comandate la tejghea și aduse la masa ta.

Pe măsură ce te încurci în tariful sănătos, nu te poți abține să dorești să rămâi pur și simplu restul zilei și să privești cum trece lumea.

3311 East 25th Street, Minneapolis, Minnesota 55406, Telefon: 612-722-4474

21. Muzeul orașului Mill


Mizându-se pe malurile istoricului râu Mississippi și încorporat în ruinele a ceea ce a fost cândva cea mai mare fabrică de făină din lume, cunoscută sub numele de Washburn "A", Mill City Museum este un mic muzeu intim care prezintă nașterea și creșterea Minneapolis și istoria ulterioară a orașului în creștere cu industria făinii și râul.

Datând din 1870, complexul de mori este înscris în Registrul național al locurilor istorice și face parte din cartierul istoric Cascada Sf. Anton, jucând un rol important în conservarea și educarea patrimoniului statului.

Muzeul oferă programe premiate, expoziții și evenimente care acoperă istoria zonei, inclusiv expoziții despre istoria Minneapolis și modul în care industria făinii a jucat un rol în dezvoltarea orașului.

704 South 2nd St., Minneapolis, Minnesota 55401, Telefon: 612-341-7555

22. Măcelar și mistreț

Butcher & the Boar este un restaurant american premiat, situat în centrul orașului Minneapolis, care servește un meniu dedicat cărnii cu mâncare regională americană, alături de o varietate de beri și burboni meșteșugari.

Găzduit într-un spațiu crud, eclectic, cu tavane industriale expuse și podele decorative din beton, meniul are câștigători, cum ar fi cârnații handmade și brânza de cap de mistreț, împreună cu o farfurie fără coajă lungă. Alegeți dintr-o varietate de beri artizanale, fotografii bourbon și cocktail-uri pentru a completa o masă perfectă.

De obicei, la pachet cu obișnuiți pasionați de carne, oaspeții pot mânca la bar, în sala de mese sau în grădina de bere 5,000 cu pătrat pătrat, unde atmosfera nu este decât electrică.

1121 Hennepin Ave., Minneapolis, Minnesota 55403, Telefon: 612-238-8888

23. Nice Ride Minnesota


Nice Ride Minnesota este un sistem non-profit de partajare a bicicletelor care oferă un mod inedit de explorare a orașului prin partajarea bicicletelor. Pentru a utiliza sistemul, trebuie să achiziționați un membru sau un permis, pe care îl puteți face online înainte de călătorie.

După ce v-ați înscris, primiți o cheie sau un cod de acces, pe care îl introduceți apoi în slotul necesar la una dintre numeroasele stații de biciclete din oraș, obțineți lumina verde și luați bicicleta. Vi se va acorda o anumită perioadă de timp pentru a folosi bicicleta, în funcție de permisul sau abonamentul dvs., după care bicicleta trebuie să fie returnată în orice stație. Odată ce bicicleta este blocată în stație, cheia sau pasul este șters, și ești bine să mergi. Rapid, ușor și accesibil, este modalitatea perfectă de a explora orașul în ritmul propriu.