Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Anvers, Belgia

Anvers, situat de-a lungul renumitului râu belgian Scheldt, este cel mai cunoscut drept unul dintre centrele de tranzacționare a diamantelor din lume, care operează o renumită industrie a diamantelor care datează din Evul Mediu. Ca cel mai mare port al Europei, orașul este un centru cultural și economic major din Europa de Nord, cunoscut pentru renumita clădire a burselor și muzeele culturale legate de figuri precum pictorul baroc flamand Peter Paul Rubens.

1. Excursii cu bicicleta din Anvers


Antwerp Bike Tours este o companie de turism cu bicicleta din întreaga oraș care oferă tururi ghidate pe site-uri culturale și istorice unice din Anvers pentru participanții de toate vârstele. Compania oferă șase tipuri de excursii standard cu bicicleta, inclusiv un tur clasic, care pleacă zilnic după-amiaza și durează aproximativ trei ore, prezentând site-uri precum Piața Mare, Catedrala Maicii Domnului și Casa Rubens. Sunt oferite, de asemenea, excursii de dimineață pentru păsări pentru copii și timpuri, împreună cu opțiuni de turism epicurean care se oprește la faimoasa bere de bere din oraș pentru degustări de bere sau la mai multe bomboane locale pentru degustări de ciocolată. Tururile combinate cu bicicleta și cu barca duc participanții la bordul navei de croazieră Flandria 24 după explorarea bicicletei, oferind un tur de barcă de două ore, cu degustări gratuite de bere și ciocolată.

Paradijsstraat 15, 2000 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-4-68-23-08-95

2. Antwerp BeerWalk


Antwerp BeerWalk este un crawl de bere artizanală care educă participanții la istoria scenei de bere a artelor meșteșugărești ale orașului, care a fost mult timp apreciată ca unul dintre cele mai importante orașe de fabricare a berii din Belgia și care produce o serie de beri de renume mondial. Fiecare tur începe la barul de bere artizanal De Konincklijke Snor și călătorește la mai multe fabrici de bere și baruri de bere ale orașului, oferind participanților o oportunitate de a proba bere și de a afla despre istoria berii și metodele de producție. Tururile durează aproximativ trei ore, cu cinci degustări de bere gratuite incluse în fiecare tur. Degustări exclusive de bere sunt oferite ca parte a tururilor, împreună cu suveniruri din sticlă cu degustare BeerWalk gratuită.

De Konincklijke Snor, Adriaan Brouwerstraat 33 Antwerpen

3. Belgia Tururi alimentare


Belgium Food Tours este compania turistică de bucătărie turistică originală și de top din Anvers, care oferă excursii săptămânale de plimbare și mâncare, care se îmbarcă de două ori pe zi sâmbătă, de la chioșcul Groenplaats, în apropiere de locația Hard Rock Cafe din oraș. Tururile publice durează aproximativ trei ore, conduse de bloggeri cu experiență care se ocupă de tradițiile și tendințele gastronomice ale orașului. Participanții au posibilitatea să probeze mâncare din cel puțin șase restaurante în timpul turului, cu accent pe tendințele alimentare cele mai tari și cele mai populare ale orașului. Toate grupurile turistice sunt păstrate la dimensiuni reduse pentru a asigura participarea maximă și distracția. Toate probele alimentare sunt incluse în prețul general al turului, deși vizitatorii sunt bineveniți să cumpere mâncare și băutură suplimentare în fiecare locație. Tururi private și personalizate pot fi organizate pentru grupuri mici și organizații.

Chiosc, Groenplaats, 2000 Antwerpen

4. Bierpassieweekend


Bierpassieweekend, sau Beer Passion Weekend, este un festival de trei zile, organizat în fiecare iunie la Anvers, care celebrează scena vibrantă, de renume mondial de bere artizanală, recunoscută drept una dintre cele mai influente și apreciate scene din bere din Belgia. Mai mult de fabricile de artizanat belgian 200 sunt disponibile pentru eșantionare și cumpărare la festival, incluzând stilurile blond, maro, roșu, Abbey și Trappist. Peste două zeci de stiluri noi de bere sunt lansate anual la festival, inclusiv lansări din fabricile de bere regionale de top. Degustările de bere pot fi achiziționate prin achiziționarea de jetoane de festival, care pot fi, de asemenea, răscumpărate pentru mâncare de la furnizorii de camioane alimentare parcate pe site în cadrul festivalului.

Groenplaats, Anvers, Belgia, Telefon: 03-6-45-72-47

5. Den Botaniek


Den Botaniek, sau Grădina Botanică din Anvers, este unitatea de grădină botanică publică oficială a orașului, situată în apropierea centrului orașului Anvers de-a lungul Leopoldstraat. Grădina datează din 1825, când era grădina privată de plante și plante farmacologice a farmacistului Peter van Coudenbergh, folosită pentru cultivarea ierburilor medicinale pentru utilizare la Spitalul Sf. Elisabeta. Grădina de un hectar a fost reorganizată în 1878 de botanistul Henri Van Heurck și transformată într-o instalație de grădină publică, care în trecut adăpostea muzeul de istorie naturală a orașului. Încă de la 1926, a fost gestionat de consiliul municipal și găzduiește mai mult de specii de plante 2,000, inclusiv colecții semnificative de magnolia tripetala, lămâie sălbatică mare și arbori de nuci japonezi. Este deschis zilnic publicului gratuit, deși instalația de conservare interioară este închisă duminica.

Leopoldstraat 25, 2000 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 03-2-32-40-87

6. Comics Station Antwerp


Comics Station Antwerp este un parc tematic interior, care aduce o varietate de personaje populare din benzi desenate belgiene, inclusiv personalități de desene animate de renume mondial The Smurfs. Parcul de distracții care se potrivesc familiei oferă, de asemenea, atracții tematice după personaje precum Robbedoes, Lucky Luke, Cavalerul Roșu și Suske en Wiske, cu jocuri interactive și zone de joacă pentru copii oferite vizitatorilor de vârstele 3-12. Printre atracții se numără o aventură tematică de tip Smurfs care le permite copiilor să ajute la planificarea unei petreceri cu munchkins-ul lor albastru preferat, folosind tehnologii digitale interactive pentru a finaliza activități precum lecții de dans și reparația clădirii. Alte zone cu personaje de desene animate prezintă atracții precum teatrul pentru copii, un cinematograf în formă de pictură și un colț de lectură.

Kievitplein, 2018 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-32-32-33-08

7. Turul arhitecturii ciclismului


Ciclul de arhitectură ciclistă îi aduce pe vizitatori prin centrul istoric al Anversului în grupuri de ciclism, pornind din Steenplein, situat în apropierea pârtiei Zuiderterras. Tururile de ciclism călătoresc prin atracții anterioare, cum ar fi Cartierul Latin al orașului, Casa Rubens, Cetatea Steen și Grote Markt, parcurgând un traseu sigur, cu trafic redus și încurajând participanții să se angajeze în turismul cu exerciții sănătoase. Toate tururile sunt conduse de ghizi turistici cu experiență, care dezvoltă istoria și cultura orașului și poveștile din spatele celor mai faimoase obiective turistice. Bicicletele de închiriere sunt disponibile pentru participanți, deși vizitatorii sunt bineveniți să își aducă propriile biciclete pentru explorare. Tururile sunt disponibile pentru până la participanții 15 simultan, tururi private și personalizate disponibile pentru grupuri și organizații mai mari.

Grote Markt 13, 2000 Antwerp, Telefon: + 32-32-32-01-03

8. De Koninck Brewery


Brewery De Koninck, cunoscută și sub numele de Brouwerij De Koninck, este o fabrică iconică din orașul Anvers, care a fost inițial deschisă în hanul De Plaisante Hof din 1833 de către Joseph Henricus De Koninck. Fabrica de bere a găsit un succes răspândit până la jumătatea secolului 19th, numită inițial De Hand pentru faimoasa stație de frontieră a orașului care era împodobită cu un tablou al unei mâini. Astăzi, este deținută de Duvel Moorgat Brewery și este cunoscută mai ales pentru un pahar iconic de bere bolleke, care este folosită pentru a servi cele trei fabrici de bere ale sale. Berea produsă în prezent de fabrica de bere include flagship-ul său De Koninck Belgian Pale Ale, Triple d'Anvers Tripel și sezonul său Winterkoninck. Tururi interactive de bere sunt oferite în complexul public al berăriei, împreună cu mai multe restaurante fine, camere de degustare și magazine de cadouri.

Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-38-66-96-90

9. De Ruien


De Ruien este o atracție turistică publică care explorează ruinele istorice de canalizare din Anvers, care au fost construite inițial în Evul Mediu. Rețeaua de căi navigabile naturale și construite a fost utilizată până la transformarea lor într-un sistem acoperit de scurgere de către orașul Anvers. Astăzi, ruinele vechiului sistem au fost transformate într-o atracție pentru vizitatori, administrată de WerkmMaat VZW și Zanzibar BVBA, sub supravegherea municipalității. Trei opțiuni de turism ghidat fac ca vizitatorii să îmbătrânească vârsta 10 și mai vechi prin istoricul oraș al orașului, inclusiv un tur ghidat pe jos de grup, care se îmbarcă atât pentru explorări ghidate de zi cât și de noapte ale sistemului. Un tur interactiv cu tablete este, de asemenea, oferit zilnic, împreună cu un tur de descoperire a bărcii care îi aduce pe vizitatori pe căile navigabile ale sistemului la bordul unei nave.

Suikerrui 21, 2000 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-33-44-07-55

10. DIVA


DIVA, cunoscută și sub numele de Antwerp House of Diamonds, este un muzeu public și o atracție turistică situată în cartierul istoric al dealerilor de aur și dealeri din oraș, care a câștigat orașului reputația „Capitala Lumii Diamantului” pentru activitatea sa de comercianți care datează de atunci. până în epoca de aur Muzeul este amplasat în apropiere de atracții, cum ar fi Catedrala Maicii Domnului și MAS City City, oferind o varietate de exponate de vizitatori legate de istoria traficului de diamante din oraș care tranzacționează mai mult de 84 la sută din diamantele brute ale lumii. Exponatele includ piese audio fictive interactive scenografiate de directorul muzeului, Frank Van Laecke, care oferă tururi și prezentări generale ale unor persoane, locuri și evenimente importante legate de industria diamantelor orașului. De asemenea, este prezentată o boltă de diamant, împreună cu o expoziție de bijuterii care prezintă cele mai prețioase artefacte cu diamante ale muzeului.

Suikerrui 17-19, 2000 Antwerpen, Telefon: + 32-33-60-52-52

11. Grote Markt van Antwerpen


Grote Markt van Antwerpen, sau Piața Mare a Pieței din Anvers, este piața centrală a pieței centrale din secolul 16th, care găzduiește atracții precum clădirea istorică a primăriei din Anvers, în stil renascentist flamand, construită în 1565 și substanțial renovată în 19th secol. Piața găzduiește, de asemenea, o serie de clădiri istorice de breaslă din secolul 16, care au fost reconstruite în urma unui incendiu 1576, alături de statuia Fântânii Brabo 1887, care a fost realizată de artistul Jef Lambaux pentru a-l înfățișa pe renumitul erou mitic al orașului Brabo. Alte atracții din piața triunghiulară a orașului includ Antwerp Jazz Club, biroul de turism al orașului și o serie de restaurante și cafenele deosebite, care oferă locuri de sezon în aer liber. În lunile de iarnă, piața găzduiește o piață de sărbători și patinoar public.

2000 Antwerpen, Belgia

12. Muzeul sculpturilor în aer liber Middelheim

Muzeul de sculptură în aer liber Middelheim este un parc de sculpturi 30-acre situat în Parcul Middelheim Nachtegalen din Anvers, care s-a născut din expoziția de sculptură bienală a orașului Middelheim, începută în 1951. După mai bine de două decenii de expoziții, în 1989 a fost deschisă o vitrină de sculptură permanentă, destinată să afișeze lucrări rotative permanente și temporare de artă publică la Pavilionul Braem. O colecție mare de lucrări de artă contemporană și modernă sunt prezentate în întregul parc, inclusiv lucrări ale unor artiști istorici și moderni, precum Ai Weiwei și Auguste Rodin și corpuri de iluminat locale, precum Jef Lambeaux. Săptămânal sunt oferite vizite ghidate gratuite și un magazin de cadouri conține lucrări de artă și cadouri legate de lumea artei și sculpturii contemporane.

Middelheimlaan 61, 2020 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-32-88-33-60

13. Museum aan de Stroom


Museum aan de Stroom este cel mai mare muzeu din Anvers, situat la Hanzestedenplaats de-a lungul râului Scheldt, în districtul Eilandje. Muzeul a fost deschis publicului în luna mai a 2011 și se concentrează pe istoria culturală și socială a Anversului, combinând artefacte deținute anterior la muzee precum Muzeul Maritim și Muzeul Etnografic. A fost proiectat de firma de arhitectură Neutelings Riedijk pentru a găzdui o colecție permanentă de mai mult de 470,000 articole, inclusiv 180,000 expuse în exponate permanente. Exponatele se concentrează asupra istoriei orașului ca port internațional, cu zone care se concentrează pe istoria cetățenilor influenți și reputația orașului ca o metropolă majoră a Europei de Nord. Muzeul se concentrează pe integrarea tehnologiei moderne ca ajutor pentru toate exponatele sale, folosind coduri QR pentru a furniza informații suplimentare în cinci limbi.

Hanzestedenplaats 1, 2000 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-33-38-44-00

14. Muzeul de Artă Contemporană Anvers


Muzeul de artă contemporană Anvers, sau MHKA, este muzeul de artă primar al orașului și este considerat unul dintre cele mai importante muzee de artă din județul Belgiei. Muzeul a fost proiectat în 1987 de către arhitectul Michel Grandsard în urma fondării sale în 1985, care a servit ca o extensie a moștenirii Centrului Cultural Internațional, prima organizație de artă contemporană din Belgia. În urma numirii 2002 de director Bart de Baere, colecțiile muzeului au fost radical extinse pentru a se concentra pe ideea de artă de avangardă postbelică, cu accent pe colecții internaționale diversificate și decolonizate. Astăzi, expune lucrări în exponente temporare permanente și rotative, oferind și evenimente la un cinematograf de artă și la o vastă bibliotecă de cărți de artă contemporană.

Leuvenstraat 32, 2000 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-32-60-99-99

15. Muzeul Plantin-Moretus


Muzeul Plantin-Moretus este un muzeu de istorie vie combinată și muzeu de istorie a tipăririi, găzduit în fosta reședință și afaceri a operatorilor Plantin Press și a imprimantelor din secolul 16th, Jan Moretus și Christophe Plantin. Muzeul comemorează istoria companiei de tipografie, cunoscută pentru ediția sa în 8 limbi Plantin Polyglot Bible, considerată a fi una dintre cele mai complexe lucrări tipărite din vremea sa. Astăzi, muzeul a fost declarat drept patrimoniu mondial UNESCO și prezintă o colecție extinsă de artefacte tipografice, inclusiv cele două cele mai vechi tipografii supraviețuitoare din lume. Alte colecții includ arhivele Plantin Press și dețineri semnificative de matrice și matrițe.

Vrijdagmarkt 22-23, 2000 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-32-21-14-50

16. Port House


Port House este cel mai nou reper arhitectural din Anvers, construit de faimosii Arhitecți Zaha Hadid pentru a găzdui sediul Autorității Portuare Anvers. Clădirea servește ca sediu pentru mai mulți angajați zilnici 500, concepute pentru a reprezenta trecutul, prezentul și viitorul orașului ca unul dintre cele mai importante porturi internaționale din nordul Europei. Este construit în formă de diamant pentru a reprezenta istoria orașului ca unul dintre cele mai importante porturi de tranzacționare a diamantelor din lume. Vizitele ghidate ale clădirii sunt oferite publicului zilnic, oferind vederi panoramice uimitoare asupra portului și coastei orașului și dezvoltând arhitectura, istoria și operațiunile zilnice ale clădirii.

Mexicostraat, 2030 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-32-05-20-11

17. Muzeul liniei roșii a stelei


Red Star Line Museum este un muzeu axat pe imigrație care detaliază istoria liniei tranzatlantice Red Star Line, care a fost fondată în 1871 de Clement Griscom și a transportat peste trei milioane de imigranți americani în Regatul Unit și Statele Unite în perioada târziu a 19th și primele secole 20th. Muzeul este situat la fosta instalație de depozitare a liniei, deschisă publicului în 2013. Acesta este operat de Orașul Antwerp și expuneri de expoziții concentrându-se pe poveștile personale ale călătorilor la bord, de la procesul lor de admisie în orașe precum Varșovia până la sosirea lor în porturi importante, cum ar fi Southhampton, New York și Philadelphia. Sunt prezentate și colecții semnificative de opere de artă care înfățișează călătorii în linie, alături de povești ale unor pasageri celebri, precum Albert Einstein și narațiuni ale pasagerilor evrei care scapă de ascensiunea Germaniei naziste.

Montevideostraat 3, 2000 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-32-98-27-70

18. Sfinks Festival


Sfinks Festival este un festival anual de muzică de patru zile, care a avut loc weekendul final din iulie în orașul Boechout din apropiere. Festivalul este condus de Asociația Sfinks VZW pentru Artizanat, Informații și Cultură, care și-a desfășurat evenimentul inaugural de muzică populară într-un parc local Boechout din 1976. În timpul 1980-urilor, festivalul și-a extins programarea pentru a cuprinde genurile de muzică mondială, iar în 1994, festivalul și-a extins gama zilnică și s-a mutat la locul Molenveld al Boechout pentru a găzdui mulțimile în creștere. Astăzi, atrage mai mult de vizitatori anuali 40,000 pentru a viziona spectacole ale mai multor formații și artiști de muzică din lumea 40, inclusiv artiști internaționali de top, precum Julian Marley, Zap Mama și All-Stars din New York Salsa. Spectacole DJ de top sunt, de asemenea, oferite în întreaga gamă, împreună cu spectacole și activități în zona pentru copii.

Pastoorsleike 7a, 2530 Boechout, Telefon: + 32-34-55-69-44

19. Casa Snijders și Rockox


Casa Snijders și Rockox este un muzeu de istorie vie și de artă care păstrează două reședințe de artiști și patroni de arte din secolul 17th, din districtul Keizerstraat din Anvers. Prima casă, De Gouden Rinck, a fost fosta reședință a primarului din Anvers și patronul de arte Nicolaas Rockox, a cărei familie a reunit o colecție semnificativă de opere de artă daneză și renascentistă în decursul următoarelor secole și le-a afișat în vitrine din galeria din întreaga reședință. De la 1977 la 2017, Casa Rockox a servit ca muzeu de arte non-profit, supravegheat de fundația Muzeului Nicolaas Rockox. În urma unei expoziții de colaborare cu Muzeul Regal de Arte Plastice și KMSKA care a fost expusă între 2013 și 2016, muzeul a adăugat rezidența 1620 alăturată a pictorului Frans Snijders la instalațiile sale. Lucrări de artă, mobilier și tapiserii din Epoca de Aur sunt expuse în toate casele, cu lucrări suplimentare expuse într-o grădină elaborată în curte.

Keizerstraat 12, 2000 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-32-01-92-50

20. Centrul comercial Stadsfeestzaal


Centrul comercial Stadsfeestzaal este unul dintre centrele de vânzare cu amănuntul de la Antwerp, găzduit în clădirea istorică clădire neo-clasică a festivalului 1908, proiectată de arhitectul Alexis Van Mechelen. Deși clădirea inițială a fost distrusă de un incendiu în 2000, a fost reconstruită cu atenție între 2004 și 2007, cu ochi pentru replicarea detaliilor clasice, cum ar fi scara, mozaicurile și parchetul de stejar, împreună cu o secțiune suplimentară modernizată. Mai mult de 40 magazine sunt găzduite în 20,500 de metri pătrați de mall-uri de spațiu de retail, inclusiv retaileri internaționali de top, cum ar fi Urban Outfitters și L'Occitane. Alți retaileri includ buticuri de modă HerryM și Antwerp Avenue, magazine de casă Flying Tiger Copenhaga și Sostrene Grene, precum și opțiuni alimentare Let’Sushi, Delifrance și La Maison du Chocolat Belge.

Meir 78, 2000 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-32-02-31-00

21. Linia de ciocolată


Chocolate Line este unul dintre principalii ciocolatieri de specialitate din lume, unul dintre doar trei magazine de ciocolată din lume care trebuie menționat în prestigiosul ghid Michelin. Este operat de chocolatierul danez Dominique Persoone, autorul cărții premiate Cacao de chocoladeroute. Persoone a fost renumit la nivel mondial pentru persoana sa unică de rock-and-roll-chocolatier, colaborând cu artiști precum Rolling Stones și fotograful nud Spencer Tunick și furnizând ciocolată pentru restaurante europene de top, cum ar fi Oud Sluis și Hof van Cleve. El și soția sa Fabienne Destaercke operează trei magazine Chocolate Line în toată Belgia, inclusiv o locație pe Meir din Anvers. Ciocolatele clasice și moderne sunt vândute, amestecând arome tradiționale, cum ar fi alunul și caramelul cu infuzii moderne precum sake, yuzu și matcha. Produse pentru ciocolată pentru adulți sunt, de asemenea, disponibile, inclusiv ruj de ciocolată și o mașină unică de tras cu ciocolată.

Paleis op de Meir 50, Antwerpen Belgia, Telefon: + 32-32-06-20-30

22. Casa Rubens


Casa Rubens este un muzeu de istorie vie care păstrează fosta casă a artistului Peter Paul Rubens, considerat cel mai mare pictor flamand al mișcării baroce. Locuința a fost construită în 1610, un an după căsătoria pictorului cu Isabella Brant și conținea locația atelierului și atelierului care a servit ca loc de producție pentru multe dintre cele mai notate lucrări ale sale. După moartea artistului, locuința a fost vândută de mai multe ori în secolele 18th și 19th înainte de a fi achiziționată de Orașul Anvers în 1937. Încă de la 1946, a fost deschis publicului ca muzeu, prezentând mobilierul de epocă și o colecție de lucrări originale ale artistului, inclusiv c.1600 Adam și Eva și un autoportret pictat mai târziu în viața sa. În spatele grădinii casei, un centru Rubenianum oferă ateliere și evenimente legate de studiul vieții și operei artistului.

Wapper 9-11, 2000 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-32-01-15-55

23. Vlaeykensgang

Vlaeykensgang este unul dintre cele mai vechi și retrase pasaje urbane din Anvers, datând din 1591 și conectând Oude Koornmarkt, Hoogstraat și Pelgrimstraat. Strada ascunsă transportă pietoni în timp în epoca medievală a orașului, adăpostind anterior o serie de magazine de cizmar. Astăzi, strada găzduiește o serie de galerii de artă și magazine de antichități, împreună cu două restaurante de lux, Sir Anthony Van Djick și 't Hofke. Deși este apreciată ca o atracție de top-off-the-beat, strada este mai puțin aglomerată de turiști decât unele dintre alte atracții notabile pentru Anvers, oferind un adevărat gust al vieții orașului belgian din trecut și din prezent. Vizitatorii pot intra pe stradă la Oude Koornmarkt 16 și o pot folosi ca loc pentru ascultarea concertelor de vară în orașul carillon din oraș.

Oude Koornmarkt 16, 2000 Antwerpen

24. Grădina zoologică din Antwerp


Zoo Antwerp este unul dintre cele mai vechi parcuri de animale din lume, deschis inițial publicului în 1844. Grădina zoologică este supravegheată de organizația De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen, care operează de asemenea parcul de animale Domein Planckendael din Mechelen și păstrarea naturală De Zegge din Geel. Acesta salută mai mult de 1.6 milioane de vizitatori anuali și vitrine peste animale 7,000 aparținând speciilor 950, cu habitate pentru animale africane, asiatice și nord-americane și nord-americane, împreună cu habitate acvatice pentru pești, reptile și animale de mal. Încă de la 1983, parcul a fost listat ca monument național, cu listări separate pentru mai multe clădiri ale habitatului animalelor sale. De asemenea, servește ca un important centru civic, renumit pentru găzduirea de evenimente pentru Jocurile Olimpice de vară 1920 și are o clădire de săli de concert care prezintă spectacole live pe tot parcursul sezonului său de operare.

Koningin Astridplein 20-26, 2018 Antwerpen, Belgia, Telefon: + 32-24-89-10