Cele Mai Bune Plaje 25 Din Franța

Franța găzduiește o mare varietate de plaje incredibile, datorită locației idilice și a milei de coastă de-a lungul Canalului Englez, Oceanului Atlantic și Mării Mediterane. Nu există nici o îndoială că călătorii vor găsi o plajă minunată de-a lungul rivierei franceze, dar Golful Biscaiei și țărmurile Normandiei nu trebuie să fie trecute cu vederea.

1. Plage des Grands Sables


Plage des Grands Sables este o plajă convexă care este situată între frunzele luxuriante ale La Croix și Spernec de pe Insula Groix, Franța. Această plajă spectaculoasă este singura plajă convexă din Europa, o mare parte din revendicarea sa faimoasă. Nisipul fin și plajă al plajei are o culoare de la alb strălucitor la roșu închis. Plaja este supravegheată de salvamari și este echipată cu toalete, fântâni, stații de prim ajutor și închirieri de echipamente pentru sporturi nautice. Situat în Golful strălucitor al Bisericii, Plage des Grands Sables oferă punctul perfect de sărituri pentru vizitatori să se bucure de aventuri pe pitoresc.

Rtes Les Grands Sables, Groix, Franța, Telefon: + 33-2-97-84-78-00

2. Plage du Racou


Plage du Racou este o frumoasă plajă cu nisip bej, care se află în fermecătorul oraș Argeles-sur-Mer, pe coasta mediteraneană a Franței. De-a lungul plajei există numeroase case mici sablate, separate de căi verzi luxuriante, colorate. În timp ce vizitatorii iau căile spre plajă, vor merge pe lângă o multitudine de padele, caiace și alte echipamente nautice în fața caselor de pe plajă. Există o mulțime de spații pe plajă pentru ca vizitatorii să găsească un loc liniștit și să se relaxeze sau să se bucure de activități precum volei pe plajă, Frisbee și Bocce Ball. În cazul în care participanții la plajă își doresc un apetit, în apropiere există o mulțime de baruri de stridii, baruri de tapas și restaurante cu fructe de mare.

Le Racou, Argeles-sur-Mer, Franța, Telefon: + 33-4-68-81-00-16

3. Plage de Surtainville


Plage de Surtainville este o plajă largă, de nisip, care se află în Beaumont-Haga, o comună din nord-vestul Franței. Plaja oferă un refugiu idilic pentru o varietate de activități de mal și de apă, cum ar fi paddleboarding, pescuit, înot, minge de nisip, fotbal, rugby și multe altele. Plage de Surtainville găzduiește unul dintre cele mai bune locuri de surf de pe coasta de vest a Franței, întrerupătoarele fiind perfecte pentru începători până la surferul cu experiență. Zona de maree a plajei este suficient de expansivă pentru navigarea rapidă și iahtul cu nisip pe tot parcursul anului. În timpul verii, există un salvator de serviciu în anumite perioade.

1 Place de la Madeleine, Beaumont-Hague, Franța, Telefon: + 33-2-33-52-74-94

4. Plaja Serignan


Plaja Serignan este o plajă plină de nisip, situată în Serignan, o comună din sud-estul Franței, pe coasta mediteraneană a țării. Plaja are multe dune de nisip naturale, unele dintre ele putând atinge înălțimi de până la aproape 27 metri. Plaja este idilică, oferind un paradis pentru relaxare și scăldare la soare. Există o serie de activități pe plajă pentru care se pot bucura vizitatorii, cum ar fi călăritul, pescuitul la țărm și voleiul pe plajă. Vizitatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a participa la o varietate de sporturi nautice distractive, care includ kitesurfing, windsurfing și parasailing. Plimbările la apus de-a lungul plajei cu nisip moale sunt modalitatea perfectă de a încheia ziua.

Serignan, Franța, Telefon: + 33-4-67-32-15-99

5. Le Touquet-Paris-Plage


Le Touquet-Paris-Plage este o plajă care este situată central în orașul litoral Le Touquet, Franța. Localnicii și vizitatorii se aglomerează pe această plajă în drumeții pentru a face baie sub soare, pentru a se bucura de o înot răcoritoare și pentru a participa la o multitudine de activități acvatice. Plaja este dotată cu două terase situate sub parcări, terenuri de volei, toalete, dușuri și o promenadă. Le Touquet-Paris-Plage găzduiește, de asemenea, trei cluburi de plajă vibrante, cu mai multe baruri și participanți la plajă, disponibile pentru participanții la plajă. Vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de orice, de la excursii ghidate cu bicicleta și călărie până la plimbări romantice ale apusului de soare de-a lungul plajelor curată și cu nisip.

Boulevard de la Plage, Le Touquet, Franța, Telefon: + 33-3-21-05-33-51

6. Plage du Pin Sec


Plage du Pin Sec este o plajă lungă, cu nisip bej, care se află de-a lungul golfului Biscay, în sud-vestul Franței. Neurbanizarea terenului din jurul plajei este un motiv major pentru care plaja a fost capabilă să-și păstreze o mare parte din frumusețea sa naturală. Plaja are multe dune de nisip rulant, oferind vizitatorilor sale fundaluri minunate peisaje atunci când sunt încadrate împotriva Atlanticului de Nord. Acesta este un loc popular printre surferii locali, deoarece mărimea valului și coerența sunt unele dintre cele mai bune din Franța. În timpul verii calde, participanții la plajă se pot bucura de numeroase activități distractive și captivante de apă sub ochiul atent al salvamarilor locali.

2 Pins de Calais, Naujac-sur-Mer, Franța, Telefon: + 33-6-68-60-65-13

7. Plage Beau Rivage


Plage Beau Rivage este o plajă publică largă, care se află în sud-estul Franței, de-a lungul coastei mediteraneene a țării. Plage Beau Rivage oferă o scădere dramatică a adâncimii apei în comparație cu alte plaje locale. Această modificare treptată a adâncimii face ca această plajă să fie perfectă pentru locația pentru multe activități nautice, precum snorkeling, înot, scufundări, flyboarding, parasailing și multe altele. De asemenea, plaja are toalete și dușuri deschise pentru uz public. În cazul în care participanții la plajă își doresc un apetit, restaurantul privat plaja Beau Rivage este o alegere excelentă; echipat cu numeroase umbrele și șezlonguri și specializat în bucătăria franceză / mediteraneană.

107 Quai des Etats Unis, Nisa, Franța, Telefon: + 33-4-92-00-46-80

8. Castel Plage


Castel Plage este o plajă publică pitorească, care are un restaurant cu plajă privată, situat în orașul Nisa, în sud-estul Franței. Plaja este situată de-a lungul coastei mediteraneene a Franței, oferind ape calde, cristaline și cerul însorit. Castel Plage este o plajă lungă și largă, fiind, de asemenea, acasă pentru numeroase pietre mari. Apele mai calme din fața plajei sunt ideale pentru snorkeling sau pentru o înot relaxantă. Restaurantul de plajă privată Castel Plage este printre cele mai vechi unități rămase în Nisa; este un loc excelent pentru a apuca o mușcătură pentru a mânca în timp ce se înmoaie în peisajul uluitor al plajei și al împrejurimilor sale.

8 Quai des Etats Unis, Nisa, Franța, Telefon: + 33-4-93-85-22-66

9. Plaja Coco


Plaja Coco este o plajă publică pitorească, care oferă un paradis minunat-liniștit în mijlocul plăcilor de rocă uriașă și a rocilor sculptate. Plaja este amplasată în fermecătorul oraș Nice, în sud-estul Franței, de-a lungul coastei mediteraneene a națiunii. Stâncile Coco Beach au fost nivelate pentru a oferi vizitatorilor săi o zonă confortabilă pentru a se îmbata. În lunile de vară, plaja ține un salvamar de serviciu. Cea mai apropiată stație de autobuz pentru Coco Beach este la doar câteva minute de mers pe jos de plajă, la intersecția dintre Theodore de Banville și Jean Lorrain. Nu există multe opțiuni de luat masa în imediata apropiere de plajă, așa că este recomandat să aduceți un picnic pentru o experiență mai comodă și relaxantă.

2 Avenue Jean Lorrain, Nisa, Franța, Telefon: + 33-4-96-89-39-26

10. Plaja Forum


Forum Beach este o plajă publică situată între plajele Neptun și Voilier din Nisa, Franța. Amplasată la baza avenuei Gambetta, plaja este ușor accesibilă din partea de nord a orașului și tinde să fie foarte populară în lunile de vară. Plaja oferă câteva facilități publice, precum toalete și dușuri. Forum Beach este, de asemenea, echipat cu o stație de prim ajutor și salvamarilor, oferindu-le pasionaților de plajă liniștea sufletească pentru a cufunda chiar în ape. Există mai multe opțiuni pentru a lua masa, inclusiv restaurantul Hi Beach, cele două cafenele-restaurantele de peste stradă - Le Cocodile și Les Jardins du Capitol, și Pinocchio - un cafenea fermecător? la un bloc la est de plajă.

49 Promenade des Anglais, Nisa, Franța, Telefon: + 4-92-17-54-42

11. Neptun Plage


Neptune Plage este o plajă publică care oferă restaurantul privat Neptune Plage din orașul Nisa, Franța. Călătorii vor găsi această mică plajă îngustă situată între plajele vecine Blue și Spity. O mare parte din spațiul plajei este ocupat de Glisse Evasion, un centru de sporturi nautice și parasailing. Plaja nu are facilități publice, însă participanții la plajă le pot găsi la restaurantul privat Neptune Plage, dacă decid să ia masa acolo. Există, de asemenea, Forum Beach doar câteva blocuri în jos, dotate cu dușuri publice și toalete. Într-o zi caldă de vară, Neptun Plage este perfect pentru a vă relaxa sub soare și a vă bucura de înotul calm prin frumoasele ape mediteraneene.

Promenade des Anglais, Nisa, Franța, Telefon: + 33-4-93-87-16-60

12. Opera Plage

Opera Plage este o plajă minunată care își dă numele de la Opera din Nisa din apropiere, între Ponchettes și plajele Beau Rivage din Nisa, Franța. Opera Plage are o plajă publică în expansiune, precum și restaurantul privat Plaja Plage. Participanții la plajă pot auzi sunetele multor bărci care trec pe timpul petrecerii pe plajă, mai ales odată ce activitățile nautice ale Nikaia Glisse se antrenează. Vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de surfboarding, ski nautic, caiac și parasailing. Există o toaletă portabilă aici, vara, altfel vizitatorii pot îndrepta un bloc spre vest spre plaja Beau Rivage pentru dușuri și toalete publice.

30 Quai des Etats Unis, Nisa, Franța, Telefon: + 33-4-93-62-31-52

13. Pampelonne Plage


Pampelonne Plage este cea mai lungă, cea mai cunoscută și cea mai populară plajă din Ramatuelle, în apropiere de Saint-Tropez, Franța. Bijuteria coroanei acestui fermecător oraș de coastă, plaja Pampelonne se întinde pe aproape cinci kilometri. Nisipul său fin și alb acționează ca o barieră între dunele acoperite de scrub și apele strălucitoare ale Mării Mediterane. Plaja este dotată cu dușuri și toalete în apropierea punctelor de acces Patch, Tamaris și Barraques. Kaupo la intrarea în Patch, Team Water Sports la intrarea Barraques și Sun Force la intrarea în Tamaris, sunt toate locurile unde participanții la plajă pot închiria schiuri cu jet, caiace și alte echipamente pentru sporturi nautice. Plaja este, de asemenea, echipată cu mai multe cluburi private pe plajă care oferă mâncare și băuturi.

Route des Plages, Saint-Tropez, Franța, Telefon: + 33-4-94-97-36-78


14. Plage de la Cote des Basques


Plage de la Cote des Basques este o plajă magnifică, situată în sud-vestul Franței, în fermecătorul oraș de coastă Biarritz. Plaja a fost mult timp locul de joacă idilic pentru surferi, precum și pentru cei bogați. Stelele de film, celebritățile și capetele încoronate vin și pleacă, totuși orașul Biarritz rămâne hotărât basc. Această întindere frumoasă de nisip este susținută de stânci accidentate și neîngrijite. Pe lângă bătaia soarelui, cea mai mare atracție de pe plajă sunt valurile, atrăgând surferi din întreaga lume. În cazul în care surferii sau băieții de soare își pun apetitul, există o varietate de restaurante și cafenele de pe Boulevard Prince-de-Galles - una dintre drumurile care duc la plajă.

Boulevard Prince-de-Galles, Biarritz, Franța, Telefon: + 33-5-59-22-37-00

15. Plage de Chatelaillon


Plage de Chatelaillon este o stațiune de plajă extinsă, de familie, situată în Charente-Maritime, în sud-vestul Franței. Această plajă de doi kilometri și jumătate este susținută de o pasarelă pietonală, cu un drum sus, accesat de un set de scări. Plaja este protejată în mare parte de Ile d'Oleron la sud și de Ile de Re la nord. Plage de Chatelaillon este flancat de o varietate de cafenele și restaurante, așa că participanții la plajă nu vor trebui să călătorească departe pentru a bea rapid sau a mușca pentru a mânca. Există o mulțime de activități de apă disponibile pentru vizitatori, cum ar fi kite surfing, windsurfing, caiac, înot și parasailing.

5 Avenue de Strasbourg, Chatelaillon-Plage, Franța, Telefon: + 33-5-46-56-26-97

16. Plage de Marinieres


Plage de Marinieres este o plajă lungă de plajă cu nisip moale, care se află în sud-estul Franței, în minunata comună de coastă din Villefranche-sur-Mer. Plaja se curbește în jurul apelor strălucitoare ale golfului pentru aproximativ un kilometru. În partea dreaptă a plajei se află vechiul și fermecătorul oraș din Villefranche-sur-Mer, la stânga, un deal împădurit. Stâncile turnate se ridică în fundal, completând acest cadru uimitor. Plaja este dotată cu toalete și dușuri și are, de asemenea, salvamari de serviciu în lunile de vară. Pe strada de deasupra plajei, vizitatorii vor găsi numeroase bar-uri unde pot lua o băutură și mușca pentru a mânca.

Promenade des Marinieres, Villefranche-sur-Mer, Franța, Telefon: + 33-4-93-62-99-50

17. Mala Plage


Mala Plage este una dintre cele mai frumoase și frumoase plaje de pe Riviera. Este situat în comuna de coastă Cap-d'Ail, Franța. Mala Plage oferă o întindere magnifică de pietricele și nisip alb, înconjurat de stânci în creștere abrupte și ape de smarald. Plaja este situată în mod idilic pe coasta de sud-est a Franței, cu vedere la Marea Mediterană. Mala Plage oferă două excelente restaurante private pe plajă pentru care pot alege vizitatorii, Cap Resort și Eden Plage. Restaurantele oferă o serie de servicii, cum ar fi masaje, cursuri de fitness, navete cu taxiuri, precum și închirieri de umbrele și scaune. Cei care se bucură de plajă se vor bucura de vederi uluitoare asupra apei translucide, care se strecoară în timp ce fac baie la soare și lenevesc ziua liberă.

Plage de la Mala, Cap-d'Ail, Franța, Telefon: + 33-6-63-48-04-70

18. Plage de la Garoupe


Plage de la Garoupe este o plajă uimitoare de nisip alb, situată pe o peninsulă din sud-estul Franței. Plaja este situata in orasul statiunii Antibes, intre Nisa si Cannes, pe Riviera Franceza. Cea mai mare parte a peninsulei este puternic indentată și stâncoasă, lăsând Plage de la Groupe drept într-adevăr singura opțiune logică pentru un cadru de plajă idilică. Această plajă curată are trei restaurante private bine echipate, care oferă scaune, mese și umbrele la doar câțiva metri de marginea apei. Vizitatorii vor avea ocazia să se relaxeze și să facă plajă la plajă, să ia peisaje uluitoare și să se bucure de înoturi răcoritoare în Mediterana strălucitoare.

Chemin de la Garoupe, Antibes, Franța, Telefon: + 33-4-93-61-33-74

19. Paloma Plage


Paloma Plage a fost recunoscută de mult timp ca una dintre cele mai frumoase plaje ale Riviera Franceză. Această plajă magnifică este situată pe o peninsulă din sud-estul Franței, în comuna de pe malul apei Saint-Jean-Cap-Ferrat. Situată de-a lungul frumoasei Scaletta Cove, plaja este orientată spre est, oferind vederi superbe asupra stâncilor abrupte care se ridică din golf. Plaja are doar o lungime de aproximativ 150 metri și este în cea mai mare parte compusă din pietricele mici, pietriș și nisip, care sunt destul de ușoare pe picioarele vizitatorilor. Plaja este echipată cu toalete publice și dușuri și are un salvator de serviciu în timpul sezonului înalt. Vizitatorii vor avea șansa să se bucure de schi cu jet, schi nautic și o multitudine de alte activități amuzante pe apă.

1 Chemin de Saint-Hospice, Saint-Jean-Cap-Ferrat, Franța, Telefon: + 33-4-93-01-64-71

20. Plague du Buse


Cadrul de la Plague du Buse este uimitor, unde litoralul se întinde spre vest, iar Cap Martin se ridică din est. Plaja este formată în mare parte din pietricele, dar există și întinderi de nisip și pietriș. Gara este situată convenabil la doar o scurtă plimbare de plajă; drumul este destul de departe de plajă pentru a oferi multă liniște și liniște. Unul dintre punctele culminante ale Plage du Buse ar fi încântătorul restaurant pe plajă - Le Cabanon. Aici participanții la plajă pot apuca sandwich-uri, salate gustoase și băuturi răcoritoare. Plaja este dotată cu dușuri publice, dar nu există un salvamar de serviciu.

Avenue le Corbusier, Roquebrune-Cap-Martin, Franța, Telefon: + 33-4-93-28-95-56

21. Bray-Dunes


Plaja Bray-Dunes este o plajă publică plină de viață, care se află chiar în partea de nord-vest a Franței, de-a lungul Canalului Englez. Plaja este una dintre cele mai frecventate și animate plaje din Bray-Dunes - o comună franceză și o zonă balneară. Această plajă de nisip expansiv este mărginită de o promenadă pietonală, care este acoperită cu afaceri, câteva magazine și cafenele fermecătoare care vând înghețată delicioasă. Plaja devine foarte aglomerată în lunile de vară; este accesibil pentru persoane cu handicap, este echipat cu un salvamar sezonier și are o zonă de joacă pentru copii minunată. Vizitatorii vor aprecia parcarea gratuită, dușurile publice și multitudinea de restaurante din apropiere.

Digue de Mer, Bray-Dunes, Franța, Telefon: + 33-3-28-26-61-09

22. Plage des Salins


Ori de câte ori plaja Pampelonne devine prea agitată de o scenă, călătorii ar trebui să ia în considerare Plage des Salins, un paradis nisipos, situat în Saint-Tropez, Franța. Plage de Salins este una dintre cele mai frumoase plaje Saint-Tropez, străbătută de un pârâu șerpuitor care duce spre o mlaștină interioară și înconjurată de pini luxuriante. Această plajă lungă de 600 metri are nisip moale, alb, dune acoperite cu iarbă și ape frumoase turcoaz. Vizitatorii se pot relaxa și bea la plajă pe plajă, bucurându-se de liniștea valurilor prăbușite și a pescărușilor gâfâind, în timp ce privește minunate priveliștile care îți înconjoară. Există dușuri și o stație de prim ajutor pentru uz public, precum și un salvamar sezonier la serviciu.

Route des Salins, Saint-Tropez, Franța, Telefon: + 33-4-94-97-15-66

23. Plage Zamenhoff

Situat în partea de est a La Croisette, în apropiere de Port Canto, călătorii vor găsi Plage Zamenhoff, una dintre cele două plaje administrate de orașul din Cannes, Franța. Plaja este echipată cu o mulțime de umbrele, scaune și dulapuri pentru vizitatorii de închiriat la un tarif mult mai mic în comparație cu plajele private. Această plajă curată oferă vizitatorilor sale priveliști magnifice asupra golfului Cannes, precum și Ile Sainte-Marguerite - o insulă frumoasă aflată la doar o jumătate de mile de malul continentului Franței. Cei care merg pe plajă își pot petrece ziua savurând înoturi pașnice, băi la soare și bucurându-se de o multitudine de activități distractive în frumoasele ape albastre mediteraneene.

34 Boulevard de la Croisette, Cannes, Franța, Telefon: + 33-4-97-06-40-00

24. Plaja Trestraou


Trestraou Beach este o plajă moale, de nisip bej, care se întinde pe aproape 1.4 kilometri lungime, situată în Perros-Guirec, Franța - o minunată comună de pe coasta Franței centrale / de vest. Nu este lipsit de activități de apă distractive și captivante pentru vizitatori, cum ar fi surfing, caiac, stand-up paddleboarding, navigare, windsurfing, kite surfing și multe altele. Plaja este, de asemenea, echipată cu un centru de navigație, cazinou, restaurante senzaționale și un club pentru copii. O altă atragere majoră a plajei Trestraou sunt priveliștile magnifice asupra insulelor Sept-Isles - o colecție de șapte insule frumoase chiar în largul coastei. Facilitățile de pe plajă includ toalete, posturi de prim ajutor, fântâni de băut și dușuri.

Bd Joseph le Bihan, Perros-Guirec, Franța, Telefon: + 33-2-96-23-21-15