Locurile De Nunta Pentru Cele Mai Bune 25 Din Chicago

Cuplurile care caută un început frumos în viața lor împărtășită nu vor găsi lipsă de locuri incredibile pentru nunți în Chicago. Toată lumea are viziunea lor despre nunta perfectă, iar printre aceste locații pentru nunți 25 Chicago, sunt siguri că vor găsi locul potrivit pentru a o găzdui.

1. Vinărie de oraș


City Winery oferă șase spații distincte de nuntă private, care pot fi adaptate viziunii oricărui cuplu. Sala de mese principală are cărămidă expusă, un șemineu cu ardere din lemn și vedere la butoaie de stejar frumos afișate. Camera Barrel și Winery funcționează cel mai bine în tandem unul cu altul, unde butoaiele de stejar îi înconjoară pe oaspeți, în timp ce se bucură de o cină intimă și o primire mică. Mezaninul găzduiește petreceri de nuntă de până la 80 oameni într-un spațiu care oferă vederi extinse asupra orizontului Chicago. Locul de concert al acestora este cel mai mare, cu până la 240 oameni; este un spațiu rustic cu un plan versatil. De asemenea, au o terasă exterioară înconjurată de o verdeață luxuriantă, perfectă pentru nunți mari în aer liber.

1200 W. Randolph St, Chicago, IL, Telefon: 312-733-9463

2. Centrul de artă Zhou B


Centrul de artă Zhou B, din cartierul istoric Bridgeport din Chicago, a fost fondat în 2004 de artiști contemporani de renume mondial Shan Zuo și Da Huang Zhou ca loc de colaborare și comunitate artistică. Locul oferă 28,000 metri pătrați de spațiu pe două etaje și poate găzdui nunți mici sau fastuoase înconjurate de artă de talie mondială. Cuplurile care caută un loc sofisticat, dar la modă, l-au găsit aici. Catering la Zhou B este asigurat de LM Catering, care poate construi un meniu de nuntă personalizat pentru o recepție de cină placată sau poate proiecta o recepție glamour în stil cocktail. Au spațiu de recepție interior pentru până la 500 oaspeți și spațiu de recepție în aer liber pentru până la 250.

1029 West 35th Street, Chicago, IL, Telefon: 773-523-0200

3. Croazierele primului Lady din Chicago


Cu Chicago River și Lake Michigan la îndemână, nu este de mirare că petrecerea pe apă este o opțiune populară pentru nunți, zile de naștere, petreceri de birou și toate celelalte sărbători din Chicago. Croazierele First Lady din Chicago fac totul posibil, distractiv și plăcut cu flota lor de nave de croazieră care se potrivesc grupurilor cuprinse între doi și 250. Navele sunt distinse, cu întâlniri de lux care aduc în minte eleganța iahturilor de lux din secolul 20th. Peste punți în aer liber sunt făcute pentru dansul sub stele. Interioarele de lux, climatizate, au ferestre mari, corpuri de opulență și băi elegante, setul perfect pentru o petrecere minunată. First Lady Cruises din Chicago rezervă doar un grup pe barcă, astfel încât vasul este al tău exclusiv pentru o noapte. Fie că doriți să faceți o croazieră pe râul Chicago, Lacul Michigan sau ambele, puteți fi sigur că petrecerea dvs. va fi o noapte de care toată lumea își va aminti.

112 E Upper Wacker Dr, Chicago, IL 60601, Telefon: 847-358-1330

4. Catalyst Ranch


Catalyst Ranch este un loc unic de tip istoric, care este atât de plin de viață, cât și de excentric în designul său; acest spațiu colorat oferă un spirit distractiv, cu dc cor etnice și vintage. Există o mulțime de locuri diverse intercalate pe tot parcursul locului, perfect potrivite pentru oaspeți pentru a-și trage călcâiele, pentru a face o pauză între numerele de dans. Situat în inima zonei înfloritoare West Loop, Catalyst Ranch se află la doar câțiva pași de restaurante, hoteluri și case de divertisment. Aceștia oferă o echipă apreciată de evenimente speciale care lucrează cu fiecare cuplu pentru a-și crea nunta de vis, inclusiv furnizarea de furnizori de catering, muzică, flori și fotografie.

656 W. Rudolph, Suite 3W, Chicago, IL, Telefon: 312-207-1710

5. Loft City View


City View Loft este un loc excelent pentru cuplurile care doresc să-și personalizeze nunțile. Loftul are plafoane din lemn 13-picior și un plan conceptual deschis. Este înconjurat de ferestre de sticlă care oferă vederi pitorești ale peisajului urban din Chicago. Cu pereți din cărămidă, mese și mobilier din lemn de castan și o zonă de bar care înconjoară un teren de dans grandios, este ideal pentru găzduirea până la oaspeții 128. În timpul zilei, spațiul este infuzat de lumină naturală și de căderea nopții, lumânări delicate și luminile strălucitoare ale orașului oferă o atmosferă romantică. Au personal cu experiență și o listă preferată de vânzători pentru a vă ajuta cu fiecare aspect al nunții.

324 N Leavitt Street, suita 200, Chicago, IL, Telefon: 312-600-8439

6. Loft pe lac


Loft on Lake este un loc premiat care oferă cupluri eleganță urbană cu o margine artistică. Interiorul oferă elemente arhitecturale, cum ar fi tavanele înalte de la 20, pereți de cărămidă expuși excepțional și grinzi expuse din lemn de stejar cald. Elementul cel mai remarcabil al acestui loft este arcul: o lucernă 65-lung-picior care scaldă loft-ul în lumina naturală pe zi și reflectă strălucirea interiorului noaptea. Spațiul în sine poate fi transformat complet în orice design de nuntă, indiferent dacă cuplurile caută o atmosferă rustică eterică sau o aventură mai tradițională, cu cravată neagră.

1366 W. Lake Lake, Chicago, IL, Telefon: 312-738-2437

7. Loft Creativo


Creativo Loft este un loc istoric care datează de la 1887, oferind un farmec rustic cu tonuri calde, tavane originale de înaltă înălțime de la 16-picior și ferestre din sticlă înălțime 14, care trec cu vederea peisajului urban din Chicago. Acest spațiu brut permite cuplurilor să își proiecteze nunta de vis într-un cadru intim care poate găzdui până la persoane 74. Fiecare mireasă și mire poate infuza mansarda cu propriul stil personal pentru a se îmbina perfect în atmosfera italiană veche a lumii pe care o oferă. Locația excelentă este asociată cu dedicația proprietarului de a crea cele mai bune nunți posibile pentru fiecare cuplu, folosind o listă de vânzători care se ocupă de toate, de la catering la divertisment.

1105 W. Chicago Avenue, Chicago, IL, Telefon: 773-563-0116

8. Hotel Drake


Hotelul Drake oferă cuplurilor o eleganță atemporală, cu trei locații de nuntă distincte. Printre ele se numără camera Gold Coast; la doar sub metri pătrați 7,000, are aproape aceeași dimensiune ca sala de bal din Palatul Buckingham și este la fel de impresionant. Această sală de bal palatial decorată în mod regulat oferă și vederi uimitoare asupra lacului Michigan. Al doilea spațiu al lor, Grand Ballroom, a fost construit inițial în 1920, oferind un sentiment istoric; este locația perfectă pentru un moment bun de urlet cu o trupă live și vederi ale iconicului Walton Street. Al treilea spațiu este Camera Franceză, ideală pentru nunți mai mici și mai intime, cu mobilier personalizat și vedere pitorească asupra lacului Michigan.

140 East Walton Place, Chicago, IL, Telefon: 312-787-2200

9. Firehouse Chicago


Firehouse Chicago a fost construit inițial pentru Engine Company 70 și a servit ca parte integrantă a cartierului timp de peste 100 ani. A fost refăcută în fosta sa splendoare, păstrând cărămida glazurată și tavanele înalte, iar acum servește ca loc de nuntă idilică pentru cuplurile care doresc o nuntă vintage. Zona principală din primul etaj al spațiului pentru evenimente poate găzdui până la 100 oaspeți. Dispune de o configurație simplă clasic, cu mese și baruri din lemn recuperat, mobilier de epocă, viniete pentru scaune și scaune pliabile din lemn de fructe căptușite. Etajul al doilea este un vestiar vintage. Firehouse Chicago oferă, de asemenea, o zonă de grădină în aer liber, cu o platformă pentru nunți.

1545 West Rosemont, Chicago IL, Telefon: 773-850-1545

10. Four Seasons Hotel Chicago


Hotelul Four Seasons din Chicago este locul ideal pentru cuplurile care caută să proiecteze și să găzduiască o nuntă fastuoasă și elegantă. Situat pe notabilă Michigan Avenue, Four Seasons are o locație excelentă și cel mai versatil Grand Ballroom din oraș, un loc perfect pentru a crea o nuntă de vis. Cuplurile care rezervă Grand Ballroom beneficiază exclusiv de întregul opt etaj, decorate opulet în tonuri calde și lemn întunecat, ferestre cu podea până la tavan, candelabre de cristal rafinate, pian pian pentru copii și diverse opțiuni de șezut. Hotelul este echipat cu planificatori de evenimente profesionale care lucrează cu fiecare cuplu pentru a-și dezvolta viziunea.

120 East Delaware Place, Chicago, IL, Telefon: 312-280-8800

11. Galerie 1028


Galerie 1028 este un loc urban unic, situat pe Insula Goose din Chicago, o insulă cunoscută pentru amestecul său de natură și viața orașului. Cuplurile care doresc să proiecteze o nuntă în stil vintage cu o răsucire se vor bucura de această localitate complet brută. Are un spațiu transformabil 6,500 de metri pătrați și are plafoane boltite înalte de 16, podele din lemn de esenta tare, pereți din cărămidă expusă și un set de șase ferestre pe peretele de est. Spațiul poate găzdui până la persoane 250 și poate fi proiectat într-o multitudine de moduri, inclusiv boutique intimă, rustic-chic, cravată neagră elegantă sau tradițională casual.

1028 N Hooker, Chicago, IL, Telefon: 312-945-6209

12. Loft de seră

Greenhouse Loft oferă mai mult de 3,600 metri pătrați de spații pentru evenimente personalizabile, luminate natural și curat în cartierul Logan Square din Chicago. Acest loc de nuntă premier oferă fiecărui cuplu tot ce au nevoie pentru a crea o nuntă memorabilă cu echipa dedicată de profesioniști. Este, de asemenea, cel mai durabil loc de nuntă din Chicago, ceea ce îl face un loc ideal pentru cuplurile eco-conștiente. Această instalație de fabricație de o singură dată a fost complet renovată, inclusiv podele din lemn tare din lemn recuperat vechi de 120 și mobilier restaurat la mijlocul secolului. De asemenea, are o grădină cu cer ecologic 8,000-ft-pătrat, precum și o grădină de legume co-op.

2545 W. Diversey Avenue, Chicago, IL, Telefon: 312-733-5762

13. Ivy Room la Tree Studio


Camera Ivy de la Tree Studio este un loc versatil, care include un salon de nivel inferior, o sală de bal și o curte, care poate găzdui cu ușurință orice dimensiune sau stil de nuntă. Acest spațiu istoric, dar modern, oferă oaspeților o eleganță artistică folosind tonuri calde, podele din lemn de esenta tare, plafoane în creștere și mobilier din lemn. Fiecare locație din Ivy Room poate găzdui până la 180 oaspeți. Multe cupluri li se va părea ideal să aibă o ceremonie de nuntă în grădină și să țină recepția în Grand Ballroom, care privește curtea fermecătoare de la geamurile de la podea până la tavan. Salonul de nivel inferior este un spațiu ideal pentru un cocktail de pre-ceremonie și hors ore de ore.

12 East Ohio Street, Chicago, IL, Telefon: 312-645-7760

14. Casa Keith din Chicago


Keith House este un magnific conac 1870s situat în inima districtului istoric al pitorescului Avenue Avenue. Conacul are trei camere distincte care pot fi utilizate pentru orice stil de nuntă: salonul, sala de mese și galeria de artă. Acesta este locul ideal pentru ceremonii mici și intime de cel mult 90 oameni într-o ambianță istorică și opulentă. Zona curte întinsă înconjurată de copaci falnici și verdeață luxuriantă este o locație idilică pentru o ceremonie mai mare în aer liber. În interior, conacul poate găzdui până la persoane 75 pentru o recepție în stil cocktail sau persoane 50 pentru o recepție cină așezată.

1900 South Prairie Avenue, Chicago, IL, Telefon: 312-907-7909

15. Biblioteca Newberry


Newberry Library este un loc excelent pentru cuplurile care caută să găzduiască o nuntă tradițională, cu o eleganță atemporală. Holul și Ruggles Hall, principalul spațiu pentru evenimente, pot fi folosite pentru cocktail-urile de dinainte de nuntă și hors d 'oeuvres, ceremonii și recepție, care pot găzdui până la oaspeții 208. Pardoselele din lemn de esenta tare de castan, tavanele boltite, pereții cu tonuri crem calde, ferestrele de la podea până la tavan, un pian mare pentru copii și mobilierul ornat oferă un interior fermecător pentru cupluri și oaspeții lor. Pentru cei care doresc o ceremonie în aer liber, urmată de o cină și recepție interioară, sunt încurajați să o găzduiască în parcul Washington Square, vizavi de bibliotecă.

60 West Walton Street, Chicago, IL, Telefon: 312-943-9090

16. Ovation Chicago


Ovation este un loc în afara bătăliei de pe strada Fulton, o clădire de turnătorie veche, complet reproiectată, care a fost transformată într-un spațiu modern de tip chic-industrial. Acesta este spațiul perfect pentru evenimente pentru cuplurile care doresc o experiență de nuntă unică, care oferă o atmosferă rustică modernă. Tavanele din lemn înălțător, cu grinzi de fier expuse și un luminator mare, îmbină în lumină naturală ziua, în timp ce candelabrele contemporane din fier forjat își încălzesc interiorul noaptea. Peretii din caramida expusa, mobilierul din lemn re-purificat, inclusiv o bară permanentă și mesele în stil fermă creează spațiul perfect. Ovation are, de asemenea, un mezzanin la etajul doi, un pian pian pentru copii, camere cu pulbere privată și un stand foto personalizat.

2324 W. Fulton Street, Chicago, IL, Telefon: 773-278-3467

17. Cameră 1520


Camera 1520 este o bijuterie urbană din cartierul West Loop din Chicago, oferind 4,000 metri pătrați de spațiu deschis versatil. Cuplurile pot proiecta personalizat acest loc de desfășurare a evenimentului așa cum își doresc, fie că își îmbunătățește subtil farmecul minimalist sau creează un cadru luxos și luxos. Intrarea dispune de ferestre de la podea la tavan care se deschid pe un hol spațios; de acolo, o scară uimitoare artizanală duce drumul către Sala Mare, unde va avea loc sărbătoarea. Marea Cameră prezintă plafoane înalte de 11, candelabre de cristal și corp alb într-un spațiu aerisit. O suită de mireasă adiacentă include un mini-bar privat și o cameră privată cu pulbere.

1520 W Fulton Street, Chicago, IL, Telefon: 312-952-1520

18. Salvarea unuia


Salvage One este un spațiu complet de evenimente transformat în depozit, care se mândrește cu 60,000 metri pătrați de cărămidă expusă, podele din lemn de esenta tare, ferestre masive și o serie de mobilier ecletic care va face din nuntă o aventură memorabilă. Acest loc industrial-chic oferă un cocktail de interior și un spațiu de ceremonii, cu vârfuri de biserică din lemn, candelabre spumante și coloane grecești frumoase. Etajul al doilea este ideal pentru recepții, cu mobilier vintage și două etape de divertisment. Salvage One oferă, de asemenea, o curte perfectă pentru ceremonii în aer liber și ore de cocktail înainte de ceremonie și este înconjurat de verdeață luxuriantă, copaci impunătoare și pereți de cărămidă expusă acoperită de iederă.

1840 W Hubbard Street, Chicago, IL, Telefon: 312-733-0098

19. Ristorante Salvatore


Salvatore's Ristorante este o locație ideală pentru cuplurile care doresc o experiență de nuntă tradițională. Această bijuterie ascunsă poate fi găsită în cartierul de lux Lincoln Park și este un loc uimitor care oferă atât spații interioare cât și exterioare. În interior, detaliile includ pereți de mahon, ferestre franceze și lustre splendide. La exterior este o terasă fermecătoare înconjurată de copaci și o verdeață luxuriantă, ideală pentru o ceremonie cu natura ca fundal. Acest loc modern folosește o simplă schemă de culori care permite cuplurilor să transforme oricare dintre spații în designul lor de vis. De asemenea, oferă personal de catering și cu experiență pentru a vă ajuta cu toate aspectele nunții.

525 W Arlington Place, Chicago, IL, Telefon: 773-528-1200

20. Conacul Stan


Stan Mansion este situat în fermecătoare și istorică Piață Logan, unul dintre cele mai vechi cartiere din oraș. Construit inițial în 1921, a servit ca templu masonic; în 2014, a trecut printr-o renovare completă și servește acum ca spațiu frumos pentru evenimente. Proiectat de arhitectul Moritz F. Straugh, conacul oferă cuplurilor o eleganță tradițională de neegalat, cu un exterior deosebit și interioare opulente. Stan Mansion oferă trei spații distincte, care pot fi utilizate individual sau colectiv pentru nunți clasice, mici și intime ale oaspeților 50 pentru nunți mari, fastuoase, cu temă pentru până la oaspeți 450.

2408 N Kedzie Boulevard, Chicago, IL, Telefon: 773-276-0099

21. Grădinile de cristal


Crystal Gardens este o maiestuoasă grădină botanică de interior, care se află pe acri 1 la digul Navy din Chicago. Acesta este cel mai bun loc pentru cuplurile care caută o nuntă liniștită în stil eteric. Acest atrium de sticlă are o înălțime de șase etaje, care prezintă un plafon arcuit de 50 care prezintă frunzișuri luxuriante, fântâni dansate cu salturi, șiruri de lumini strălucitoare și mai mult de palmieri 80 vii. Căile de piatră vânt în jurul vitrine uimitoare de verdeață și corpuri de apă, un teren de dans grandios și o scenă de divertisment. Întreaga locație poate fi închiriată pentru a găzdui până la 1,500 oaspeți, în timp ce închirierile parțiale pot găzdui până la 500 oaspeți.

Navy Pier, 700 East Grand Avenue, Chicago, IL, Telefon: 315-595-5435

22. Clubul Metropolitan


Metropolitan Club este amplasat la etajele 66th și 67th din Turnul Willis cu povești 108, cea de-a doua clădire cea mai înaltă a națiunii. Clubul are o reputație îndelungată de a fi locul în care să se conecteze cu „cine este cine” din Chicago. Această locație sofisticată din inima buclelor din Chicago oferă ferestre învelite de la podea până la tavan, care oferă priveliști uimitoare asupra orașului atât ziua cât și noaptea. Oak Room poate găzdui până la 240 locați, East Room îi oferă oaspeților 110 pentru cină placată, în timp ce The Globe, sala de mese principală a clubului, este disponibilă pentru nunțile de duminică și, de asemenea, pentru 110. Această locație de nuntă a câștigat premiul Choice pentru cuplu de la Wedding Wire. Lucruri de făcut în Chicago

233 South Wacker Drive, Willis Tower, 67th Floor, Chicago, IL, Telefon: 312-876-3200

23. Palmer House Hilton

Palmer House Hilton este pentru cuplul care visează mare și iubește o poveste de dragoste bună. Palmer House a fost de fapt un cadou de nuntă în 1870 de la Potter Palmer la mireasa sa, Bertha Honor ?. Până în prezent, locul nunții a găzduit peste nunți 9,000 și este un favorit în rândul chicanilor. Are șapte săli de bal luxoase, care pot găzdui nunți intime de cât mai puțini oaspeți 80 la treburile mari ale celor peste 1,000. Coordonatorii de nuntă Palmer House vor ghida cuplurile la fiecare pas, iar echipa de catering, una dintre cele mai frumoase din Chicago, îi va ameți pe oaspeți cu hors-ouvres-uri perfecte, cină placată sau bufet de nuntă.

17 East Monroe Street, Chicago, IL, Telefon: 312-917-1707

24. Conacul Villa D'Citta Boutique


Villa D'Citta, în cartierul la modă Lincoln Park din Chicago, a fost cândva casa de vară a unui bogat magnat din Chicago. Acum, este un bed and breakfast romantic, care este locul perfect pentru cuplul urban sofisticat care își dorește o nuntă intimă, dar de lux. Întregul conac poate fi închiriat pentru ziua cea mare, inclusiv cele șase camere de oaspeți. Conacul cochet este un mix elegant de eleganță europeană din Lumea Veche și decorațiuni moderne și facilități. Poate găzdui nunți de până la 100 de oaspeți. Cuplurile care aleg acest loc de nuntă vor trebui să-și coordoneze proprii furnizori, inclusiv catering. Personalul de evenimente de la conac este fericit să lucreze cu furnizori externi.

2230 North Halsted Street, Chicago, IL, Telefon: 312-771-0696

25. Galeria flotantă din lume


Galeria Lumii Plutitoare este un loc premiat și o oază intimă, urbană, înconjurată de frumoase capodopere ale artei contemporane și clasice. Floating World are pereți de cărămidă, tavane înalte cu grinzi expuse și conducte, precum și ferestre mari de la podea la tavan, care scaldă spațiul în lumină. Mansarda poate găzdui până la oaspeți 200, oferă o listă preferată de vânzători, oferă mese și scaune și permite cuplurilor să își depoziteze decorațiunile și aranjamentele florale în noaptea precedentă a nunții. Galeria este o pânză goală virtuală, care permite fiecărui cuplu să își proiecteze personalizat nunta, indiferent dacă este tradițională, exotică sau o altă temă de nuntă.

1925 N. Halsted Street, Chicago, IL, Telefon: 312-587-7772Restaurantul Carnivale

Restaurantul Carnivale este un loc unic care oferă șapte spații de evenimente distincte care pot găzdui petreceri de nuntă cu cât mai puțini invitați 10 până la invitați 1,000. Acestea includ Saloanele I, II, III, Lambada Lounge, Flamenco Room, Tango Room, Catwalk, Samba Room și Main Menining. Cele mai bune camere pentru mese cinați și recepții pline de viață sunt Tango Room și Samba Room; ambele sunt situate la etajul doi adiacent Catwalk - un balcon care are vedere la sufrageria principală. Cu plafoane înalte, grinzi expuse, televizoare 70 „cu ecran plat și baruri private. În camera Samba, cuplurile vor găsi, de asemenea, ferestre de la podea la tavan, care au vedere peisajul urban din Chicago.

702 W Fulton Street, Chicago, IL, Telefon: 312-850-5005