Cele Mai Bune Excursii De La 25 De La San Francisco

La o scurtă distanță cu mașina din San Francisco vă va duce la unele dintre cele mai magnifice parcuri, cu cei mai mari copaci din lume, canioane adânci, plaje din California de Nord și peșteri misterioase. Puteți înota sau naviga pe plaje spectaculoase, puteți vizita clădirea capitolului de stat sau luați un tren nostalgic pe banda de memorie. Luați un feribot spre Insula Alcatraz, verificați ce trăiește sub suprafața oceanului la unul dintre cele mai bune acvarii din lume în Monterey și plimbați-vă prin orașe mici incredibil de fermecătoare și pitorești precum Carmel, Mendocino sau Sausalito.

1. Zona de recreere națională Golden Gate - 35 min


Zona de recreere națională Golden Gate este o suprafață protejată 80,002 de peisaje importante din punct de vedere istoric și ecologic din zona golfului San Francisco. Fiind unul dintre cele mai mari parcuri urbane din lume, acesta constă într-o colecție de zone mai mici din sudul județului San Mateo până la nordul județului Marin, cu mai multe zone din San Francisco.

Parcul conține atracții turistice faimoase, cum ar fi Alcatraz, Monirul Național din Muir Woods, Presidio din San Francisco și Site-ul pentru rachete Nike. Parcul are specii de plante și animale 1,273, acoperă 59 mile de coastele oceanului și golfului și include o serie de forturi istorice care au fost martorii secolelor istoriei Californiei, începând cu cuceritorii spanioli.

California Hwy 1, San Francisco, California 94123, Telefon: 415-561-4700

2. Sausalito - 35 min


Fermecător și relaxat, plin de istorie și oferind vederi uluitoare asupra golfului, Sausalito este situat la capătul nordic al podului Golden Gate, la marginea golfului. Cel mai bun mod de a vă face o idee pentru oraș este luând un feribot - cu vedere la dealurile lui Sausalito punctate cu case minunate și portul maritim înfloritor pe o parte și priveliștea spectaculoasă a San Francisco și podul Golden Gate pe cealaltă, feriboturile oferă mai mult distractiv decât orice barcă turistică ai putea lua.

Un centru bogat de construcții navale în cel de-al Doilea Război Mondial, orașul este încă strâns legat de mare așa cum se poate observa prin numărul de bărci din portul marin, dar apropierea de San Francisco a făcut-o căminul preferat al multor San Franciscani, în special celor bogați și artistic. Faceți o plimbare de-a lungul marginii apei pentru a vedea unele dintre casele istorice, mergeți spre capătul nordic al orașului pentru a vedea mai mult de bărci de casă 400 care se reunesc acolo, consultați celebrele magazine Sausalito și opriți-vă lângă unul dintre numeroasele restaurante cu fructe de mare unde se află peștele tocmai a coborât din barcă. Faceți o plimbare spre Marin Headlands, o parte din Golden Gate National recreation Area, unde veți vedea unele dintre cele mai vechi securi de coastă din lume.

3. Monumentul național Muir Woods - 45 min


Doar la aproximativ 12 mile nord de San Francisco, vizitatorii pot intra în lumea străveche a securilor roșii uriașe, cu rădăcini în răcoarea Redwood Creek și coroane îndreptate în sus spre cer. Pădurile de lemn roșu dens și misterios au fost protejate în cadrul monumentului național Muir Woods încă de la 1908. Parcul conține șase mile de trasee de drumeție excelente, dar nu sunt permise biciclete sau călărie.

Pe lângă bucle mai scurte, câteva trasee se extind în Parcul de stat Mount Tamalpais din apropiere. Oriunde te duci, vei fi lăsat smerit de maiestatea a mii de securi de coastă dens crescând. Potecile sunt plimbate sau asfaltate, iar cele de pe pereții canionului sunt murdare. Sunt înguste, abrupte și pline cu rădăcini groase de copac. Dacă vă acordați ceva timp, vă veți da seama că pădurea tăcută și misterioasă ascunde multe animale evazive care o numesc acasă - de la bobițe și cerbi până la coiot și bufnițe de hambar.

1 Muir Woods Rd, Mill Valley, California 94941, Telefon: 415-388-2595

4. Golful Half Moon - 50 min


La mai puțin de o oră de la San Francisco este un mic oraș de coastă idilic, renumit pentru culturi de flori, dovleci și copaci de Crăciun, dar și un loc minunat pentru o pauză de weekend cu frumosul său port protejat. Există mai multe plaje minunate, unele precum Mavericks off Pillar Point, populare printre surferi.

Half Moon Bay are câteva terenuri de golf de talie mondială, colectivul de artiști cunoscut sub numele de "Colonia artiștilor de pe litoral", mari galerii de artă și restaurante. Partea istorică a orașului are mai multe locuri demne de verificat, cum ar fi Biserica Episcopală Metodistă și Robert Mills Dairy Barn. Pentru câteva drumeții minunate, asigurați-vă că vizitați Muntele Montara chiar la nord de Golful Half Moon. Amatorii de istorie se vor bucura să viziteze Satul Purissima, sau ceea ce a mai rămas din acesta, singurul oraș fantomă din zonă. Lucruri de făcut în Half Moon Bay

5. Parcul Național Yosemite - 4 ore 10 min


Parcul național Yosemite din munții Sierra Nevada este o icoană americană și, atunci când a fost protejat pentru prima dată în 1864, a fost primul parc național creat în lume. Vizitarea Yosemite se află pe „lista cu găleată” a tuturor și este una dintr-o excursie amabilă pe care nimeni nu ar trebui să o rateze atunci când vizitează California. Acest parc național este renumit pentru copacii uriași de sequoia, priveliștea spectaculoasă a Bridalveil Fall, Tunnel View și stâncile de granit Half Dome și El Capitan.

În plus, este binecunoscut pentru râurile înfiorătoare, pădurile străvechi, munții falnici, traseele minunate de drumeții și biciclete și șansa de a petrece ceva timp în această vastă sălbăticie, numai cu natura în care vizitatorii pot chiar să observe un urs, un cerb sau un alt animal care face parcul acasă. Există, de asemenea, Yosemite Village cu restaurante, magazine, hoteluri, muzee și galerii.

6. Point Reyes National Seashore - 1 ora 25 min


Situat în peninsula Point Reyes, Point Reyes National Seashore este o conservă de parc 71,028-acre, care se întinde de la promontorii stâncoase, unde valuri puternice își aduc prăbușirea neobosită, la kilometri de plaje de nisip, dealuri acoperite de scrub și vârfuri larg deschise și împădurite . Acest parc uimitor găzduiește mai mult de specii de plante și animale 1,500 și a fost populat de mai multe culturi de milenii.

Point Reyes National Seashore este, de asemenea, un loc în care Zona de defecțiuni din San Andreas separă placa Pacificului de placa din America de Nord. Placa Pacificului se îndreaptă încet spre nord-vest, mai mult sau mai puțin de doi centimetri pe an, ocazional făcând o mișcare mai dramatică, cum ar fi cea care a avut loc în 1906. În acel moment, Peninsula Point Reyes a mutat toate 20 picioare în nord-vest. Cel mai bun loc din litoralul național Point Reyes pentru a vedea efectiv zona de defecțiune din San Andreas este Traseul cutremurului, în apropiere de centrul de vizitatori din Valea Ursului.

1 Bear Valley Rd, Stația Point Reyes, California 94956, Telefon: 415-464-5100

7. Grădinile Botanice din Coasta Mendocino - 4 ore


Situată chiar în afara orașului Fort Bragg, Grădina Botanică din Coasta Mendocino este o bijuterie colorată, răspândită pe acri 47 chiar la marginea oceanului. Plimbați-vă prin pădurile umbroase, răcoriți-vă de pâraiele pline de viață, scufundați-vă în canioanele ferigilor și bucurați-vă de priveliștile spectaculoase de pe stânci.

Diversitatea plantelor din grădină este uimitoare. Există camelii, rododendron, dalie, trandafiri, iris, ferigi și multe alte grădini specializate și există întotdeauna ceva în floare. Clima minunată face din această grădină o încântare în orice moment al anului. Opriți-vă lângă Cliff House pe faleze pentru a urmări migrarea balenelor și a admira maiestatea oceanului în timp ce se prăbușește pe stânci. Citiți următorul: 25 Cele mai bune lucruri de făcut pe coasta Mendocino.

18220 CA-1, Fort Bragg, California 95437, Telefon: 707-964-4352

8. Stinson Beach


Mile de nisip alb alb, apă caldă și multe companii bune fac din Stinson Beach un loc foarte popular. Puteți merge pe plajă pe kilometri, să mergeți la o înot - există un salvamar - sau să vă alăturați unuia dintre numeroasele jocuri de volei pe plajă. Zonele de picnic grozave sunt populare pentru grătarul familiei, iar câinii sunt autorizați, cu condiția să fie lași.

Plaja este de asemenea populară cu windsurfers, mai ales când vântul de nord-vest suflă după-amiaza. Plimbați-vă în orașul din apropiere Stinson Beach pentru o masă frumoasă sau pentru a vedea magazinele. Stinson Beach este un loc popular pentru sporturile nautice, iar vizitatorii pot face surf, plimbare cu avionul sau caiac. Multe magazine locale de surf vor fi încântate să închirieze echipamente și chiar le oferă lecții. Există câteva drumeții grozave cu trasee care pornesc la plajă, care te duc în Parcul de stat Mount Tamalpais.

1 Calle Del Resaca, Stinson Beach, California 94970, Telefon: 415-868-1922

9. Carmel-by-the-Sea


Carmel-by-the-Sea este un oraș plajă ciudat, fermecător și romantic. Oferă vizitatorilor un pic din toate lucrurile, de la străduțele sale colorate în stil european și plajele cu nisip alb până la restaurante minunate și istorie interesantă. Îi inspiră pe artiști de zeci de ani și multe vedete o numesc acasă.

Situat în Peninsula Monterey, Carmel este găzduirea istoriei Misiuni Carmel, cu muzeele și biblioteca fascinante și muzeul balenelor din rezervația naturală de stat Point Lobos. Scenic Bluff Path vă va duce de-a lungul coastei de la plaja Carmel, populară printre surferi, până la paradisul observatorilor de păsări din Carmel River State Beach, care este și un punct de intrare pentru scufundări. Lucruri de făcut în Carmel

10. Parcul național Sequoia și Kings Canyon - 5 ore


Situate unul lângă celălalt la est de Valea San Joaquin, în sudul Sierra Nevada, în parcurile naționale Sequoia și Kings Canyon, se află arborii uriași, munții enormi, canioanele adânci și peșterile uriașe.

Există mai mult de 800 mile de trasee bine întreținute prin 800,000 acri de sălbăticie, unde vă puteți bucura cu adevărat de solitudine, petreceți nopți sub cerul înstelat ascultând coiotii, scufundați-vă picioarele obosite în lacuri alpine friguroase și respirați aerul parfumat cu pini, flori sălbatice și un miros de libertate. Puteți face drumeții scurte pe traseele asfaltate pentru a vă bucura de copaci și de viața sălbatică, petreceți o săptămână într-una dintre multe tabere, profitați de excursii conduse de ranger sau vizitați misteriosul Peștera de Cristal.

47050 Generals Highway, Three Rivers, California 93271, Telefon: 559-565-3341

11. Grădinile Alcatraz


Grădinile Alcatraz sunt o frumoasă instalație de grădină amenajată de pe insula Alcatraz, faimoasa golf din San Francisco, care a fost funcționată ca o închisoare militară și federală de renume pe parcursul marelui secol 19th și 20th. Timp de mai bine de un secol, grădinile insulei au servit ca un aspect important al vieții de zi cu zi pentru prizonieri și ofițeri, care au cultivat plante rezistente care au continuat să prospere pe parcursul celor patru decenii de abandon ale insulei în cursul secolului 20th. Începând cu 2003, Conservarea Parcurilor Naționale de Aur și Conservarea Grădinii au lucrat cu Serviciul Parcului Național pentru a restabili grădina în splendoarea lor inițială, ca parte a proiectului Grădinilor Istorice Alcatraz. Vizitatorii insulei pot explora zilnic grădinile gratuit, ca parte a tururilor insulare, cu un sezon de creștere primordial, afișat între primăvară și începutul toamnei. Tururi de grădină conduse de docent sunt oferite de două ori pe săptămână vineri și sâmbătă dimineața, explorând zone care sunt de obicei în afara limitelor pentru vizitatorii insulei.

Insula Alcatraz, zona de recreere națională Golden Gate, B201 Fort Mason, San Francisco, CA 94123, Telefon: 415-561-3000

12. Noul muzeu al mineritului Almaden Quicksilver - 1 hour 30 min

Muzeul minier New Almaden Quicksilver din San Jose prezintă istoria mineritului cu mercur și istoria culturală unică a comunităților miniere din New Almaden. Exponatele includ tehnologia și echipamentele, un diorama a puțului de mină, biroul managerului de mină și diverse obiecte care au aparținut familiilor miniere mexicane, corneene și chineze.

Muzeul este situat în La Casa Grande, un conac 1854 proiectat în stil de renaștere și construit de arhitectul notabil Francis Meyers. Conacul era biroul și reședința supraintendenților minelor. De asemenea, a servit ca retragere a țării pentru investitorii minari bogați.

21350 Almaden Rd, San Jose, California 95120, Telefon: 408-323-1107

13. Muzeul Căilor Ferate din California - 3 ore


Situat în Old Sacramento, Muzeul Căilor Ferate din California este un monument 225,000-pătrat de picioare pentru rolul "cal de fier" în legătura California cu restul țării. Exponatele muzeului, precum și o serie de locomotive și metode de restaurare minuțioase, spun povestea fascinantă a căii ferate din California. Exponatele prezente sau materialul rulant al muzeului sunt exponate construite între 1874 și 1950, de la caboză la opulent mașină privată, atât de marfă, cât și de pasageri.

Această parte a colecției spune principalele puncte ale istoriei căilor ferate - mutarea poștelor pe calea ferată, modul în care mașinile frigorifice au revoluționat dieta americană, călătoriile romantice cu trenul de lungă distanță și plăcerea de a lua masa la bord. Muzeul are, de asemenea, o flotă de mașini de întreținere 17 utilizate între 1905 și 1974, cum ar fi macarale, flanșe, plute de zăpadă și camion de pompieri pe șine. Muzeul are, de asemenea, plimbări cu trenul de excursie cu autoturisme închise, o mașină de observație de primă clasă și gondole andopen-air.

125 I St, Sacramento, California 95814, Telefon: 916-445-7387

14. Acvariul Monterey Bay - 2 ore 50 min


Așezat la marginea oceanului, Monterey Bay Aquarium vă permite să explorați golful Monterey și viețuitoarele care trăiesc în el, fără a fi nevoiți să vă legați de echipament de scuba. Deschis în 1984 și dedicat conservării și cercetării ecosistemelor marine, acvariul din Golful Monterey este renumit la nivel mondial pentru exponatele sale fascinante și în continuă schimbare, interactive și pentru scara magnifică pe care este prezentată viața la mare.

Situat în fosta conserve de sardine de pe Monterey’s Cannery Row, acvariul găzduiește mai mult de 35,000 plante și animale din speciile 550. Unele dintre cele mai fascinante exponate sunt pădurea Kelp, zona Splash și galeria Open Sea. Una dintre cele mai noi exponate prezintă mascota Monterey, vidra mării, care trăiește și distrează vizitatorii din casa lor cu două etaje. Acvariul oferă, de asemenea, o serie de programe, tururi și spectacole, cum ar fi somnul, alimentațiile și evenimentele speciale.

886 Cannery Row, Monterey, California 93940, Telefon: 831-648-4800

15. Pfeiffer Big Sur State Park - 3 ore 30 min


Situat pe versantul vestic al Munților Santa Lucia, Parcul de stat Pfeiffer Big Sur se ridică deasupra Cheile Big Sur River, unde râul Big Sur se varsă în parc. Puteți face o plimbare de-a lungul malurilor râului și vă puteți bucura de pădurea densă de mașini roșii, stejaruri, sicamo, conifere, bumbac, arin, salcie și salcie.

În parc există un mare camping și multe campinguri de-a lungul râului. În timp ce mergeți prin parc, aveți grijă de pălării, veverițe cenușii, racoane, căprioare cu coadă neagră, buci și multe feluri de păsări. Traseele sunt bine întreținute și toate sunt foarte pitorești și pitorești, existând chiar un traseu de natură autoguidat. Dacă campingul nu este pentru dvs., consultați Big Sur Lodge din parc, cu camere de oaspeți 61 și un centru de conferințe.

CA-1, Big Sur, California 93920, Telefon: 831-667-2315

16. Filoli - 35 minute


Filoli este un registru național de casă de țară listată în locuri istorice din Woodside, supravegheat de Trustul Național pentru Conservarea Istorică ca muzeu de istorie vie și grădini formale. Proprietatea de casă de țară 16-acre a fost construită inițial între 1915 și 1917 de William Bowers Bourn II, președintele Spring Valley Water Company. Încă de la 1975, moșia a fost deschisă publicului pentru vizite ghidate și autoguidate, explorând zone precum Locul de nuntă al moșiei, care a servit ca site-ul de nuntă pentru fostul său proprietar Berenice Roth, și zone interioare prezentate în filme importante și televiziune. seriale precum Dynasty și George of the Jungle. Alte atracții includ Quail's Nest Cafe, care servește un meniu rotativ sezonier și băuturi pe bază de espresso și Clock Tower Shop, care vinde mărfuri și cadouri inspirate de Filoli.

86 Canada Road, Woodside, CA 94062, Telefon: 650-364-8300

17. Marin Headlands - 40 min


Fronturile Marin sunt o peninsulă situată chiar la nord de San Francisco, pe cealaltă parte a podului Golden Gate. Este rar să vezi o pustie atât de mare, diversă și magnifică, atât de aproape de un oraș important. O parte din Golden Gate National Parks Conservancy, Marin Headlands este plin de locuri de o frumusețe incredibilă precum Rodeo Lagoon and Valley, Hawk Hill, Gerbode Valley, Tennessee Valley și situri istorice semnificative, cum ar fi Point Bonita Far, Nike Missile Site, Fort Cronkhite și Battery Townsley.

Există o rețea bogată de trasee cu mai multe utilizări, un excelent centru de vizitatori Marin Headlands și câteva terenuri de camping excelente. Unul dintre cele mai pitorești locuri pentru a lua un picnic este Battery Wallace, în apropierea capului de mână până la Point Bonita. Veți vedea cea mai spectaculoasă priveliște a podului Golden Gate de la Kirby Cove.

Zona de recreere națională Golden Gate, California 94965, Telefon: 415-331-1540

18. Alcatraz - 20 min


În Insula Alcatraz există mai mult decât ochiul. Pe lângă faptul că a fost locul infamului penitenciar federal care a fost nelimitat pentru public atât de mult timp, insula a fost și locul primului far american, primul fort american de pe Coasta de Vest, locul ocupat de „indienii din All Tribes "pentru 18 luni în 1969, dar și locul cu piscine de maree minunate, grădini, colonii de păsări și o priveliște uimitoare asupra golfului pe care nu îl poți avea de oriunde altundeva. Cel mai bun mod de a explora faimosul penitenciar este luând Alcatraz Cellhouse Audio Tour, care acoperă interiorul casei. fete escapade de weekend

San Francisco, California 94133, telefon: 415-561-4900

19. Traseul de recreere din Peninsula Monterey


Situată în apropiere de Pacific Grove, Monterey Peninsula Recreational Trail este o potecă lungă de 18 mile care se răsucește de-a lungul coastei Oceanului Pacific. Pleacă de la Castroville până la Pacific, și este bine întreținut și asfaltat. Este popular printre excursioniști și bicicliști și de obicei nu este prea aglomerat. Este înconjurat de flori sălbatice și oferă priveliști magnifice asupra oceanului din aproape orice punct.

Există multe locuri unde te poți plimba pe plajă sau chiar te poți plimba pe nisip o perioadă. Puteți vedea adesea focile și vidrele de mare și explorați piscinele de maree. Poteca oferă o modalitate excelentă de a explora Monterey, pe măsură ce veți trece pe lângă multe dintre reperele sale. Astfel de repere includ o pictură murală fascinantă despre istoria zonei, aglomerata Cannery Row, Monterey Bay Aquarium, Fisherman's Shoreline Park și San Carlos Beach.

20. Restaurantul Nick's Cove și Oyster Bar


Ascuns într-una dintre golfurile senine din Golful Tomales, lângă micul oraș Marshall din California, Nick's Cove este un restaurant pitoresc pe marginea drumului, atașat de cabanele istorice de pe litoral. Oferind bucătărie premiată de bucătarul Joshua Seibert, inspirat de bunătatea județului Marin din mare și tărie, Nick's Cove oferă un meniu extraordinar și cele mai proaspete fructe de mare de pe coasta de nord a Californiei. Toate ingredientele sunt provenite local, iar peștele și fructele de mare provin din Golful Tomales și din apropiere. Încântătoare sală de mese este proiectată ca o cabană de vânătoare istorică de lux, cu un bar strălucitor de mahon, șemineu confortabil cu ardere de lemn, mese din lemn de seară redobândit și trofee de vânat atârnate pe perete. Bucatele sunt rafinate și prezentate frumos - încercați macaroane și brânză de crab semnate sau câteva stridii recoltate local. Listele de vinuri și bere includ o serie de favorite preferate locale. Fiecare masă din restaurant are o priveliște uluitoare asupra golfului.

23240 CA-1, Marshall, CA 94940, Telefon: 415-663-1033

21. Pescadero Marsh Natural Preserve - 1 hour


Pescadero Marsh Natural Preserve face parte din magnifica plajă de stat Pescadero și este singura zonă umedă mare din peninsula San Francisco. Răspândită pe 243 acri, conserva este formată din mai multe habitate - o mlaștină de apă dulce, un estuar de mare, o mlaștină cu apă salmâmă, scrub de coastă din nord și păduri dense de ripare.

Conservația este un teren important de iernare a pasagerilor din Pacific pentru păsările de apă. Acest paradis al observatorilor de păsări este casa intermitentă cu peste 200 specii de păsări. Despre speciile 60 cuibă aici, precum Marele Heron Albastru. Speciile din lista de specii pe cale de dispariție care locuiesc în mlaștină sunt șarpele de grâu de la San Francisco, goby de mare, California, broasca cu picioare roșii, păstrăvul de oțel și somonul Coho. . Preserva are o serie de trasee de drumeții minunate. Cel mai bun moment pentru a viziona păsările este iarna, dar în primăvara și vara, mlaștina este o revoltă a florilor sălbatice.

New Year's Creek Rd, Pescadero, California 94060, Telefon: 650-593-3281

22. Parcul de stat Mt Tamalpais - ora 1


În inima județului Marin, nu departe de podul Golden Gate din San Francisco, se ridică Parcul de stat Mount Tamalpais, cu misterioase canioane adânci și dealuri acoperite cu păduri de seară străveche, păduri dense de stejar, pajiști larg deschise și chaparral tare. Parcul este o destinație populară pentru drumeții și este un favorit în rândul bicicliștilor montani și al observatorilor de animale sălbatice.

Fiecare traseu oferă vederi de neegalat, dar din vârful său 2,571-picior puteți vedea Insulele Farallon departe spre mare, Golful San Francisco, dealurile Județului Marin, Muntele Diablo, Golful de Est și, uneori, chiar pârtiile acoperite de zăpadă din Sierra Nevada 150 mile distanță. Centrul vizitatorilor este un bun punct de plecare în explorarea parcului.

3801 Panoramic Hwy, Mill Valley, California 94941, Telefon: 415-388-2070

23. Parcul regional Wildcat Canyon - ora 1

Parcul regional Wildcat Canyon este un parc 2,427-acre în apropiere de Richmond, care se întinde de la Tilden Nature Area deasupra Dealurilor Berkeley până la Parcul Alvarado din Richmond. Wildcat Canyon este popular printre excursioniști, călăreți, bicicliști montani și oricine caută un pic de pace și liniște pentru a scăpa din jungla urbană.

Zonele împădurite sunt dense cu Coast Live Oak, Big Leaf Maple, California Bay Laurel, Madrone, Willow, Alder, Dogwood și Eucalyptus. Coyote, racoane, vulpi, ciocuri, căprioare, opossum, veverița solă din California și multe păsări fac casa parcului. Există o serie de trasee excelente prin parc, cele mai populare fiind Wildcat Creek Trail și Nimitz Way.

5755 McBryde Ave, Richmond, California 94806, Telefon: 888-327-2757

24. Rancho Corral de Tierra - 30 min


Rancho Corral de Tierra a fost un grant mexican de teren 7,766-acresin ceea ce este astăzi San Mateo County, California. Acesta a fost dat în 1839 lui Francisco Guerrero y Palomares. Astăzi, o porțiune mare, aproximativ 4,000 acri, din Rancho istoric este deținută și administrată de Serviciul Parcului Național, iar Rancho Corral de Tierra face parte acum din zona de recreere națională Golden Gate.

Rancho este printre cele mai mari suprafete nedezvoltate de pământ din Peninsula San Mateo. Parcul este protejat, deoarece conține un habitat sensibil pentru o serie de specii rare sau pe cale de dispariție, cum ar fi Montara manzanita și șarpele de grâu din San Francisco. Sunt dezvoltate trasee de ciclism, drumeție și călărie și pot fi un pic mai dure, dar oferă vederi pitorești magnifice.

Drumul de munte San Pedro, Moss Beach, California 94038, Telefon: 415-561-4700

25. Grădina Botanică UC la Berkeley - 50 min


Grădina Botanică a Universității din California este o grădină urbană magnifică, renumită pentru colecția sa de specii rare și pe cale de dispariție. O grădină 34 acre este situată în campusul Universității din California, Berkeley, în Strawberry Canyon, în Dealurile Berkeley, oferind vederi minunate asupra golfului San Francisco. Înființată în 1890, grădina este cunoscută pentru faptul că are una dintre cele mai diverse colecții de plante din Statele Unite.

Conține aproximativ 12,000 specii și subspecii de plante și aproape toate au fost colectate în sălbăticie. Colecțiile în aer liber ale Grădinii sunt aranjate în funcție de originile lor geografice. Colecțiile majore sunt Cactus, Crin, Floarea-soarelui, Heath și Orhidee. Există, de asemenea, tipuri 500 de ferigi și ferigi-aliați; o colecție de plante medicinale chineze; Cultive de trandafiri vechi; plante de importanta economica serioasa; și nativii din California.

200 Centennial Dr, Berkeley, California 94720, Telefon: 510-643-2755


Angel Island State Park

Cea mai mare insulă din Golful San Francisco, Insula Angel oferă vederi spectaculoase asupra orașului San Francisco, capcanele din județul Marin și Muntele Tamalpais. Întreaga insulă face parte din parcul de stat Angel Island. Istoric, insula a jucat multe roluri diferite. Oamenii nativi din coasta Miwok foloseau Insula Angel pentru vânătoare sezonieră și adunare, în timp ce exploratorii spanioli precum Juan Manuel de Ayala o foloseau ca stație de refugiu și aprovizionare sigură.

În 1837 a fost acordată autorului Antonio Maria Osio să o folosească ca fermă, iar de la 1910-1940, insula a fost folosită de Stația de Imigrație a SUA ca stație de procesare pentru aproape un milion de imigranți, în mare parte chinezi. În timpul celui de-al doilea război mondial, POW-urile japoneze și germane au fost reținute aici, iar în 1950 și 1960s, insula a fost acasă la o bază de rachete Nike. De când a devenit un parc în 1954, insula a fost un loc popular pentru drumeții. Urcați la bordul feribotului Angel Island și petreceți ziua explorând această insulă interesantă cu amestecul său de istorie și natura magnifică.

Pier 41, San Francisco, California 94109, Telefon: 415-435-1915

Rezerva de stat Armstrong Redwood - 2 ore 35 min

Rezervația naturală Armstrong Redwoods State este situată chiar la nord de Guerneville, în județul Sonoma. Acest parc de stat 805-acre din California a fost înființat în 1964 pentru a păstra o suprafață de securi de coastă în zona intens exploatată. Pădurea ploaie temperată, cu climă ușoară și umedă, primește o medie de 55 inci de precipitații în fiecare an, între septembrie și iunie.

Cel mai vechi copac din rezervație este The Colonel Armstrong Tree, estimat a avea mai mult de 1,400 ani, numit după colonelul Armstrong care a păstrat această porțiune a proprietății sale în 1870s. Există multe trasee frumoase prin Rezervație, traseul Discovery fiind unul dintre cele mai populare. Puteți observa panouri interpretative de-a lungul traseelor ​​și platformelor de observație care îmbrățișează copacii. De asemenea, rezervația are un centru de vizitatori, zone de picnic și un amfiteatru în aer liber.

17000 Armstrong Woods Rd, Guerneville, California 95446, Telefon: 707-869-2015