25 Parcuri Best Denver

Cu aproape 20,000 acri de parcuri urbane și parcuri montane din Denver, nu există niciun cartier fără cel puțin un parc frumos. Unele dintre parcurile din Denver au mai mult de 100 ani, iar multe sunt listate drept patrimoniu istoric sau cultural național sau de stat. Unele dintre cele mai populare parcuri urbane sunt City Park cu Grădina Zoologică Denver și Muzeul Naturii și Științei, Alamo Placita Park înființat în 1892, Park Congress, Civic Center Park, City Park și Cheesman Park. Sistemul de parcuri montane Denver constă din parcuri 22 și zone de conservare 24 care acoperă acri 14,000. Parcul Belleview este cunoscut pentru un tren în miniatură, Daniel’s Park are o turmă de bizoni care circulă liber, Great Plains Park are un „teren de pulverizare” sezonier spectaculos, iar Robinson Park are cel mai bun deal de săniuș. Toate parcurile din Denver sunt luxuriante și frumos întreținute și oferă locații perfecte pentru recreere în aer liber și adunare familială.

1. Parcul Centrului Civic


Înconjurat de Capitolul de Stat, Muzeul de Artă Denver și clădirea orașului și județului, Civic Center Park este inima verde a Denver. În fiecare vară, parcul este acoperit cu 25,000 metri pătrați de paturi de flori înflorite și nu este de mirare că parcul este un loc pentru multe evenimente. Parcul are largi extinse de gazon, rupte de poteci asfaltate, paturi de flori înflorite, rânduri și ciorchini de copaci și multe monumente memoriale. Cele mai proeminente structuri din parc sunt amfiteatrul și o colonadă ionică, care este oglindită de o altă colonadă și un iaz de la capătul nordic.

Bannock St. până la Broadway la sud de Colfax Ave. și la nord de 14th Ave, Denver, CO 80203

2. Alamo Placita Park


Deschis inițial în 1892 ca Arlington Park, Alamo Placita Park este un parc din Denver, Colorado, în cartierul Denver din Alamo Placita. Parcul este cunoscut pentru afișele florale perfect concepute pe un capăt și un loc de joacă și o zonă de picnic în celălalt. Secțiunea sudică a parcului este formată dintr-o grădină formală de flori la care se poate ajunge prin trepte de gresie. Paturile de flori colorate anuale și perene se întind dintr-o încurcătură de junipers în centru. Fiecare colț al grădinii are un exemplar de ienupăr înconjurat de o pasarelă și o pădure densă de molid și pin. O pasarelă conectează formalitatea colorată a secțiunii de sud a parcului cu segmentul de agrement la nord de 3rd Avenue, cu terenuri de baschet și un loc de joacă. Există un pătrat pavat, cu bănci și o plajă înconjurată de o grămadă de bumbac. Dincolo de această secțiune se află o largă întindere de gazon înconjurat de un arbust de flori, pin, arțar și molid.

E 3rd Ave, Denver, CO 80218, Telefon: 720-913-0700

3. Greenway Park


Ceea ce face parcul Greenway din cartierul Stapleton din Denver atât de deosebit sunt copacii maturi magnifici, unii dintre ei cei mai vechi din Stapleton. Copacii oferă umbră pentru o serie de caracteristici și activități minunate. Parcul are Skate Park, unde skateboarders, patinatori în linie și motocicliști BMX pot veni să se provoace pe ei înșiși și alți călători avansați. Există un parc pentru câini, un loc ceresc unde câinii pot alerga liber la conținutul inimii lor. Grădina comunitară este locul în care vecinii pot veni și să pună mâinile în murdărie și să-și crească propria mâncare. Parcul are, de asemenea, un turn de observație, Mud Pie Sandbox, perete de cățărare, grătare, terenuri de tenis, locuri de joacă pentru copii, artă publică și locuri verzi și umbroase pentru relaxare.

8180 E 26th Ave, Denver, CO 80238, Telefon: 720-913-1311

4. Belleview Park


Belleview Park este un mare parc foarte popular în cartierul Englewood din Denver. Cea mai cunoscută caracteristică a parcului este un tren în miniatură care circulă în parc în ultimii ani 30 în lunile călduroase de vară. Parcul are, de asemenea, o fermă de copii cu porci, capre, oi și pui. Buttercup, o vacă din fibră de sticlă de dimensiuni vitale, este acolo pentru ca copiii să învețe cum să alăpteze o vacă. Un alt loc preferat al copiilor este un pârâu mic, care trece prin parc, unde copiii adoră să se năpustească în timp ce încearcă să prindă un pește. Pentru copiii mai mari și părinții lor, parcul are Jack Pole Softball Field, terenuri de tenis, teren de baschet, pavilioane și trasee pentru biciclete.

5001 S Inca Dr, Englewood, CO 80110, Telefon: 303-762-2685

5. Parcul Bergen


O parte a sistemului Denver Mountain Parks de la începutul traseului urcat spre Squaw Pass, Bergen Park este situat la aproximativ 20 miles de Denver și a fost inițial numit Elk Park. Parcul Bergen a fost înființat în 1859 de coloniul pionier Thomas Cunningham Bergen, care a construit o cabină de bușteni și o lojă pe pământul său. Astăzi, parcul este folosit pentru recreere pasivă și constă din pajiști deschise înconjurate de pini ponderosa maturi. Parcul oferă vederi impresionante asupra munților din jur. Numeroase trasee duc la adăposturi de picnic, fântână și pavilionul istoric construit în 1917. În 1918 au fost adăugate mese de picnic și un loc de joacă.

Evergreen, Colorado

6. Parcul Lacului Berkeley


Parcul Lacului Berkeley este un parc 83-acre din nord-vestul Denver, cu inelul său 34-acre Berkeley în inima sa. Parcul oferă vederi magnifice asupra Munților Stâncoși. Terenul a fost așezat inițial în 1879 de John Walker, care a dezvoltat o hipodromă în jurul lacului, a unei stațiuni și a unei sali de dans. Orașul a cumpărat site-ul în 1906 și l-a inclus în Denver Park and Parkway System. Primul teren de golf public Denver a fost construit în parcul din 1910 la nordul lacului. S-a dezvoltat un dig și un pavilion, iar pe țărmul de sud au fost plantate peluze și o grămadă de copaci. Parcul are, de asemenea, o baie în stil maur construită în 1918, un pompier italianat și biblioteca în stil cabană. Luncile verzi alternează cu cedru matur, stejar, pin și mesteacăn. Bumbacul oferă umbra pentru poteca de-a lungul litoralului.

4601 W 46th Ave, Denver, CO 80212

7. Parcul Bluff Lake


Situat în limitele orașului Denver, Bluff Lake Park este un centru de natură pentru animale sălbatice 123-acre situat de-a lungul Creek Creek, cu lac Bluff senin în centrul său. Este o oază pașnică plină de animale sălbatice și o serie de ecosisteme diferite. Nu sunt permise autovehicule, biciclete sau câini, dar traseele de drumeție abundă și oferă priveliști minunate asupra orașului și a Frontului, mai ales din partea superioară a balansului. Există mai multe stații de observare a naturii și un pasarelă peste lac. Există câteva mese de picnic în vârful blufului. Dacă doriți să continuați drumeția, există legături cu Sand Creek Trail la capetele est și vest ale parcului.

Sand Creek Regional Greenway, Denver, CO 80239, Telefon: 720-708-4147

8. Cheesman Park


Cheesman Park este un parc urban 80-acre situat la sud-est de centrul orașului Denver. Este unul dintre cele mai vechi parcuri din oraș. Ocupă o parte a amplasamentului fostului cimitir Prospect Hill. Parcul este situat în centrul cartierului Cheesman Park. Stejarul, căpșunul, arțarul, bradul, pinul și molidul au fost plantate pentru a amortiza parcul din reședințele din jur. Există o unitate care merge în jurul unui gazon verde deluros care leagă parcul de mai multe străzi de cartier. La capătul estic al parcului, pe un nod proeminent, se află Pavilionul Cheesman, înconjurat de două scări grandioase, trei bazine și o peluză terasată cu un gazon mare deschis dincolo. Cheesman Park este cunoscut ca un loc de întâlnire în rândul comunității gay din Denver și multe evenimente legate de LGBT au loc în parc, cum ar fi parada anuală PrideFest.

8th Ave & Franklin St, Denver, CO 80206

9. Parcul orașului


Unul dintre cele mai vechi parcuri din oraș, City Park este un spațiu verde 330-acre construit pe câmpuri ușor de rulat de-a lungul șanțului orașului, cu vederi minunate asupra stâncilor din jur. Parcul a fost construit inițial în 1882 și redesenat la sfârșitul secolului. Secția nordică are terenuri de tenis, diamante de baseball și terenuri de fotbal și fotbal. Secțiunea vestică are pline dense de arbori de foioase și conifere, pajiști rulante și o rețea extinsă de trasee și drumuri. Centrul parcului are două lacuri artificiale mari, fântâni istorice, pavilioane și insule. La estul lacurilor se află Muzeul de Istorie Naturală Denver. Există o serie de grădini tematice în partea de sud-est a parcului, inclusiv o colecție de junipers.

Bd. Colorado și York St., Denver, CO 80205

10. Bear Creek Park


Situat în jurul a trei lacuri din poalele Lakewood, Bear Creek Park este ascuns între C-470 și Red Rocks. La 100 acri, Bear Creek Lake este cel mai mare. Lacul a fost format ca urmare a construirii barajului Bear Creek. Lacul Bear Creek este deschis pentru nave cu motor între 15 martie și 15 noiembrie. Parcul are campinguri 47, două yurturi și trei cabine. Există o plajă minunată de nisip la Big Soda Lake, perfectă pentru înot și este deschisă de la Memorial Day la Ziua Muncii. Nu există salvamari la datorie, dar există un mic loc de joacă, două terenuri de volei cu nisip și mai multe adăposturi de picnic pe plajă. Parcul este, de asemenea, popular pentru pescuit, călărie, ciclism și drumeție pe 15 mile de trasee cu mai multe utilizări ale parcului. Animalele de companie sunt binevenite în parc on-leash peste tot, cu excepția plajei.

4901 W Kenyon, Denver, CO 80236

11. Parcul confluenței


Confluence Park este un parc urban din centrul de jos al orașului Denver și renovat depozitele sale de cărămidă din secolul 19th și vitrinele magazinelor. Parcul include confluența Cherry Creek și South Platte River, precum și două poduri pietonale care le traversează. Parcul are numeroase trasee de drumeții și biciclete, mici zone ierboase, vedere panoramică a râului și bănci ale parcului. Malul de est al râului South Plate din Parcul Confluenței, chiar vizavi de magazinul REI, a fost transformat într-o alergare pe caiac. În jurul parcului sunt multe apartamente noi, case de primăria, dezvoltări de tip mansardă și un alt parc în aval de râul South Platte. Piste de tren și parcul de skate din Denver sunt în apropiere. Căruciorul din Platte Valley începe în Parcul Confluenței și se desfășoară de-a lungul vestului râului South Platte.

2250 15th St, Denver, CO 80202

12. Parcul Congresului

Congress Park este un parc 10-acre situat în secțiunea de sud-vest a cartierului Congress Park, vizavi de Grădinile Botanice Denver. Parcul ocupă o parte din fostul cimitir al Prospect Hill, care a fost transformat în parc și rezervor în 1898. Înconjurată de un mix de case în stil victorian și bungalouri din cărămidă cunoscute sub numele de „Piața Denver”, zona care este astăzi Parcul Congresului a servit de mult timp ca pepinieră de plante pentru oraș. O piscină și câmpuri de joc au fost adăugate în 1950s în partea de nord-est a parcului. Colțul de sud-est are pomi de copaci maturi și extinderi largi de gazon. Există un zid de piatră terasat în jumătatea de vest a parcului care oferă locuri pentru câmpurile de agrement.

Denver, Colorado

13. Parcul lui Daniel


Parcul Daniels a fost înființat ca urmare a donației de mai mult de 2,000 acri de teren către orașul Denver de Florence Martin în 1920 și 1937. Astăzi, Daniel’s Park face parte din Denver Mountain Park și este cunoscut mai ales pentru o turmă de bizoni care cutreieră liber prin parc. Există numeroase zone de observare a bizonului și mai multe structuri de ranch istorice în parc și se crede că Kit Carson și-a făcut ultima foc de tabără pe parc. Parcul este, de asemenea, locația zonei culturale Tall Bull Memorial Grounds. Un nou traseu și cap de traseu s-au deschis în 2014.

8682 N Daniels Park Rd, Sedalia, CO 80135, Telefon: 720-865-0900

Idei de vacanta: Restaurante Buffalo, Beverly Hills Restaurante, Tasmania Hoteluri, Arvada

14. Grădinile Botanice din Denver


Grădinile botanice Denver au fost create în 1951 pe acri 100 în Parcul orașului Denver. Grădinile au fost mutate în 1958 într-o proprietate protejată, împrejmuită, pe strada York, pe locul unui cimitir vechi. Situl 23-acre este împărțit în grădini distincte 43 conectate prin căi largi, cu căi mai înguste, care se parcurg prin grădinile individuale. Unele dintre cele mai populare grădini sunt grădina japoneză, o grădină sud-africană, grădini de trandafiri și liliac și numeroase grădini dedicate ecosistemelor din Colorado. Există, de asemenea, o portocalie și un amfiteatru mare de gazon format din iarbă scurtă. Cea mai distinctă caracteristică a grădinilor este Boettcher Memorial Tropical Conservancy care s-a deschis în 1966, adăpostind plante tropicale și subtropicale.

1007 York St, Denver, CO 80206

15. Fred Thomas Park


Situat în comunitatea Stapleton, Fred Thomas este un parc de cartiere mic, dar popular, perfect pentru cei cărora le place activitățile. Există ceva pentru toată lumea: teren de volei cu nisip, terenuri de tenis și baschet și terenuri pentru fotbal, fotbal și baseball. Există, de asemenea, o zonă de joacă drăguță pentru copii și o mulțime de spații verzi deschise pentru picnicuri. Bănci, un pavilion, adăpost de picnic, toalete și fântâni potabile sunt de asemenea disponibile. Un traseu de ciclism / drumeție se desfășoară în jurul parcului. O mulțime de copaci maturi oferă umbră și un tampon verde plăcut între parc și cartierul luxos din jur

Situat în largul străzii Quebec între 28th și 23rd Avenue

16. Parcul Great Plains


Situat în orașul Aurora, la marginea orașului Denver, Great Plains Park este un mare parc 54.5-acre, cel mai cunoscut pentru spectaculosul său „teren de pulverizare” sezonier. Este un loc de joacă cu caracteristici de apă perfecte pentru răcirea copiilor într-o zi caldă de vară. Există, de asemenea, un loc de joacă uscat, adăposturi de picnic cu bănci și mese, diamant softball, teren de baschet pe jumătate de teren, terenuri de sport, mai multe stații de fitness și trasee pentru biciclete și mers pe jos. Un traseu leagă parcul cu Conservatorul West Trail și Powerline Trail. Copacii din parc sunt tineri și mici, așa că nu există prea multă umbră - dacă plouă, puteți acoperi sub adăpostul de picnic.

20100 E Jewell Ave, Aurora, CO 80013, Telefon: 303-739-7160

17. Parcul memorial Babi Yar


Completat în 1982, Parcul memorial Babi Yar este un parc memorial 27-acre creat pentru a comemora victimele masacrului nazist din Kiev, de la 1941 la 1943 de evrei ucraineni și alții. Memorialul este plasat în jurul unei căi în formă de Steaua lui David. Are trei caracteristici distincte - un amfiteatru, o râpă și o groapă. Intrarea în parc se face printr-un pasaj îngust între două monolite de granit înscrise. O potecă înconjurată de lemn de bumbac și salcie urcă pe o baltă înainte de a coborî într-un amfiteatru numit Locul Poporului. Grovele de amintire cu tei 100 reprezintă oamenii 200,000 uciși la Babi Yar.

10451 E Yale Ave, Denver, CO 80231

18. Hampden Heights Park


Hampden Heights Park este un spațiu vast în zona Hampden din sud-estul Denverului. Cea mai mare parte a parcului este formată din spații deschise verzi imense, cu pomi de copaci maturi împrăștiați în jur. Din când în când veți vedea un teren de baseball, un loc de joacă pentru copii sau un teren de baschet. Există, de asemenea, o piscină și teren de fotbal și o potecă largă de beton, care se desfășoară în întregul parc și este perfectă pentru mersul cu bicicleta, drumeții sau plimbarea unui câine. În jurul parcului este un cartier liniștit, separat de parc cu un gard înalt din lemn. Peste tot există mese de picnic și bănci. Parcul este frumos întreținut; iarba este perfectă și invită să mergi desculți sau să stai jos și să faci un picnic cu familia.

3301 S Clinton St, Denver, CO 80231, Telefon: 720-913-1311

19. Parcul rocilor roșii


La aproximativ cincisprezece mile de centrul orașului Denver, pe versantul estic al Frontului, se află frumosul parc roșu roșu. Și-a luat numele din formațiunile masive de gresie roșie care sunt rezultatul eroziunii Munților Stâncoși. Primii coloniști au numit formațiunile Grădina Titanilor. Zona a fost achiziționată de Orașul Denver pentru a fi inclusă în sistemul de parcuri montane Denver. Parcul include un amfiteatru, un drum pitoresc de cinci mile și multe trasee de drumeții. Amfiteatrul Roșii Roșii, scările și zidurile de retenție sunt construite din gresie roșie autohtonă și beton colorat. Amfiteatrul a fost folosit de la 1941 pentru a găzdui concerte și alte evenimente.

18300 W Alameda Pkwy, Morrison, CO 80465

20. Robinson Park


Robinson Park este un mic parc situat în cartierul Denver's Hilltop. Parcul are un mic deal în inima sa și este cel mai cunoscut drept cel mai bun deal de sanie al lui Denver. Când zăpada se topește, oamenii vin în parc pentru a juca baschet, baseball, softball sau fotbal. Familiile adoră Robinson Park pentru zone frumoase ierboase umbrite de copaci mari, maturi. Există, de asemenea, un loc de joacă bine echipat pentru copii. Băncile și mesele de picnic sunt amplasate în jurul parcului, perfecte pentru picnicurile de familie. Zona în care se află parcul obișnuia să fie o grădină înainte ca Robinson Bricks să doneze terenul în oraș în 1941.

200 Fairfax St, Denver, CO 80220, Telefon: 720-913-1311

21. Parcul Rosamond


Parcul Rosamond este situat în South Denver, pe malurile Goldsmith Gulch, chiar lângă Interstate 225. Parcul are patru terenuri de tenis luminate, baseball, fotbal și terenuri de fotbal și loc de joacă minunat colorat pentru copii. Parcul este plat și este popular pentru zborul cu zmeul atunci când este vânt. Vaste suprafețe de câmpuri ierboase sunt rupte cu copaci maturi care oferă umbra minunată vara. Există, de asemenea, tufișuri perene care izbucnesc în înflorituri colorate primăvara și vara. Un parc larg de biciclete din beton și drumetie transectează parcul. Goldsmith Gulch este un loc minunat pentru a vă răcori în zilele călduroase, iar copiilor le place să stropească în el și să încerce să prindă un pește.

8051 E Quincy Ave, Denver, CO 80237, Telefon: 720-913-1311

22. Parcul Ruby Hill


Parcul Ruby Hill este un parc 88-acre din South Denver, în cartierul Ruby Hill, și a fost înființat în 1954. Parcul și-a luat numele de la pietrele roșii din râul Platte din apropiere. Unul dintre cele mai înalte locuri din Denver, Ruby Hill Park nu numai că oferă o priveliște minunată a orizontului orașului, dar este foarte popular și în timpul iernii pentru săniuș, snowboard și schi. Ruby Hill Rail Yard, amplasat în parc, este un prim teren american de schi și snowboard gratuit. Ruby Hill Rail Yard a fost creat de Winter Park Resort. Vara, oamenii vin în parc pentru piscina sa în aer liber, terenurile de baseball și locul de joacă pentru copii. Zonele ierboase deschise sunt populare pentru zborul zmeului și picnic.

1200 W Florida Ave, Denver, CO 80223, Telefon: 720-913-1311

23. Sloan's Lake Park

La 177 acri, Parcul Lacului Sloan este al doilea parc ca mărime din oraș. În inima sa se află Lacul Sloan, cel mai mare lac Denver, renumit pentru festivalurile sale anuale de botei dragonului din Colorado. Parcul oferă vederi spectaculoase asupra orizontului Denver și Munților Stâncoși. Lacul a fost creat atunci când proprietarul terenului Thomas Sloan a intrat din greșeală într-un acvifer subteran, când a săpat o fântână în 1860s. Apa din acvifer a inundat ferma sa, care s-a transformat în Lacul Sloan. Localnicii au numit-o Sloan's Leak. Parcul are astăzi două locuri de joacă pentru copii, terenuri de tenis, terenuri pentru baseball, softball, fotbal și fotbal, terenuri de baschet, trasee de drumeție și ciclism și zone minunate de picnic. Nu este permisă înotul în lac.

1700 N Sheridan Blvd, Denver, CO

24. Ralston-Central Park


Ralston Central Park este un parc 20-acre din cartierul Arvada din Denver. Parcul are două locuri de joacă, o placă de strop mare sezonieră, o groapă de volei cu nisip, un pavilion mare de picnic acoperit cu locuri pentru 100, mese și bănci în tot parcul și Grădina Memorială a Familiei Hernor. Există trei poduri pietonale peste Ralston Creek, care trece prin parc. Splash pad-ul, cea mai populară caracteristică a parcului, este deschis în weekend-ul Memorial Day până la Ziua Muncii. Există, de asemenea, o nouă structură de joacă înaltă în locul de joacă al copiilor „uscați”. Un traseu concret pentru biciclete și drumeții parcurge parcul. Suprafețe mari de câmpuri verzi sunt perfecte pentru picnicuri sau culcate pe iarbă.

5850 Garrison St, Arvada, CO 80002, Telefon: 720-898-7410

25. Washington Park


Situat aproape de centrul orașului Denver, parcul Washington 155-acre este unul dintre spațiile verzi preferate ale orașului. În orice moment al anului există oameni care fac jogging, biciclete, câini de mers, fac yoga sau joacă volei. Parcul are două lacuri perfecte pentru plimbare cu barca, caiac sau pescuit. Una dintre cele două grădini de flori este proiectată ca o replică a grădinilor Mount Vernon din George Washington și, cu explozia sa de flori în culori, oferă un fundal popular pentru fotografiile de nuntă. Există o casă de bărci elegantă pe Lacul Smith. Întinderi mari de spațiu verde sunt intersectate cu traseele de drumeție. Există mai multe locuri de joacă pentru copii.

S. Downing St. & E. Louisiana Ave, Denver, CO 80209