25 Cele Mai Bune Plaje Prietenoase Pentru Câini Din Massachusetts

În mod oficial, câinii din Massachusetts nu ar trebui să meargă la plajă în timpul verii și chiar în timpul sezonului, ar trebui să fie în pas. Neoficial, multe plaje relaxează această regulă în timpul iernii, odată ce salvamarii nu mai sunt la datorie, mai ales plajele mai retrase, unde există foarte puține persoane. Vara, chiar și la lesă, câinii ar trebui să stea departe de zonele cu salvamari, unde majoritatea oamenilor stau cu copii, dar din moment ce plajele din Massachusetts sunt adesea foarte lungi, există suficient spațiu pentru ca câinii să-și întindă picioarele atât timp cât ei se află sub controlul proprietarilor lor și se comportă bine. Verificați reglementările municipale înainte de a vă duce câinele pe orice plajă, deoarece regulile se schimbă adesea și sunt confuze chiar și pentru localnici.

1. Brant Rock


Brant Rock este un sat mic de coastă din Marshfield, Massachusetts, care este foarte popular pentru abundența de plaje oceanice nisipoase. Există o esplanadă de-a lungul Ocean Street și un dig de piatră pe care oamenii îl folosesc pentru a ieși pe apă. Apa este rece chiar și vara, dar nisipul este moale și minunat pentru a face plajă. Din păcate, plaja este destul de îngustă, iar casele sunt foarte aproape de plajă. Cu toate acestea, este foarte popular și plin de viață, ceea ce înseamnă că nu este o alegere bună dacă căutați liniștit. Proprietarii de câini îi plac întrucât câinii au voie tot timpul la lesă. Există chiar genți de poop la intrarea pe plajă. Proprietarii ar trebui să curețe prompt după animalele de companie.

Ocean Street / H 139, Marshfield, Massachusetts 2050, Telefon: 781-834-0268

2. Carson Beach


Carson Beach este o plajă publică din sudul Bostonului. Plaja face parte dintr-un segment de parc lung de trei mile de-a lungul coastei din sudul Bostonului, îndreptându-se spre vest de Insula Castle și de pe plajele L și M Street. Plaja este foarte populară, deoarece este ușor accesibilă din oraș și oferă nisip neted minunat și vederi fantastice asupra portului Boston. Facilitățile de plajă sunt decente, dar apa este frigidă tot timpul anului. Cainii sunt permisi in afara sezonului, de la Ziua Muncii pana la Ziua Memorialului, atat timp cat sunt in pas. Plaja este mare și largă, iar câinii și proprietarii lor se bucură de alergare pe nisipul împachetat și ocazional stropind în apă.

2010 Day Blvd., Boston, MA 02127, Telefon: 617-727-5290

3. Plaja Island Island


Situată în sudul Bostonului, pe malul pitoresc al portului Boston, Island Island este un loc de recreere popular 22-acre pentru locuitorii Bostonului și locația 1634m Fort Independence. Pe lângă vizitarea fortului, cele mai populare activități includ plimbarea de-a lungul plajei, înot sau băi de soare. Există puține plaje din care să alegeți. Plaja Bay Beach, la sud și la vest de insulă, are zone protejate frumoase pentru înotul de la marginea lagunei. Plajele de-a lungul Bulevardului Zilei au nisip alb minunat și au salvamari. Câinii sunt autorizați atât timp cât sunt în lesă și proprietarii curăță după ei.

2010 William J Day Blvd, Boston, MA 02127, Telefon: 617-727-5290

4. Plaja de pază de coastă


Situată în Eastham, Coast Guard Beach face parte din Cape Cod National Seashore și este o plajă minunată pentru drumeții, relaxare și înot în timpul verii. Valurile pot fi puțin dure, făcând plaja să nu fie atât de bună pentru copiii mici. Există un salvator de serviciu pe timpul verii, iar toaletele sunt la fața locului. Câinii au voie atât timp cât sunt la lesă de șase metri și stau în afara porțiunii plajei păzite de salvamari în timpul verii. Este foarte important ca proprietarii să facă curățenie după câinii lor, deoarece împărtășesc plaja cu alte persoane și copii.

Nauset & Doane Rds, Eastham, MA

5. Plaja Corn Hill


Situată pe Cape Cod Bay chiar la nord de portul Pamet, Corn Hill Beach este o plajă de nisip lungă și îngustă, marginalizată cu dunele joase de nisip acoperite cu crabgrass. Podeaua golfului este superficială și înclinată, iar apele sale calme și calde fac ca această plajă să fie perfectă pentru familiile cu copii mici. Există o intrare îngustă în spatele plajei, liniștită și retrasă. Plaja este minunată pentru vizionarea bărcilor care intră și ies din port și chiar câinii le place să le privească din marea întindere de nisip împachetat. Plaja este prietenoasă cu câinii înainte de 9am sau după 6pm în timpul verii, sau pe parcursul întregii zile în afara sezonului, dar trebuie să fie la pas.

Old Pilgrim Library Bldg., 36 Shore Road, Rt. 6A, North Truro, MA 02652, Telefon: 508-487-6983

6. Plaja Craigville


Plaja Craigville este o plajă populară din Craigvile (parte a Centerville) pe Nantucket Sound. Această imensă plajă publică este deschisă tuturor și este deosebit de populară în rândul adolescenților și studenților, dar întinderea sa largă de nisip fin este atrăgătoare pentru toată lumea. Plaja este cunoscută pentru kite surfing, înot și băi de soare. Există un salvator de serviciu în timpul sezonului de vară și există câteva concesii cu scaune și umbrele de închiriat. Plaja are dușuri și toalete. Câinii sunt permisiți numai în afara sezonului, de la 15 septembrie la 15 mai.

997 Craigville Beach Rd, Centerville, MA 02632-3544, Telefon: 508-775-9695

7. Zona de conservare a pășunilor și plajei Crowe


Crowes Pasture este o plajă retrasă, accesibilă printr-un drum de murdărie de o lungime de mile, care trece prin pădurile de stejar scrub de-a lungul țărmului Cape Cod Bay și Quivett Creek. O mlaștină sărată și câmpuri restaurate pline de flori sălbatice mărginesc calea vara și toamna. În timp ce drumul către plajă este deschis pentru vehicule, este mult mai bine să vă lăsați mașina în zona de parcare lângă cimitir și să vă bucurați de plimbarea spre plajă. S-ar putea să aveți șansa de a observa unele animale sălbatice. Aveți grijă să vă faceți timp vizita la câteva ore după valul mare pentru a avea mai mult spațiu pe plajă. Plaja este sălbatică și naturală, fără facilități, iar câinii le place, dar trebuie să fie în pas. Nu prea contează, deoarece plimbarea spre plajă îi va obosi suficient încât să se bucure pur și simplu să se relaxeze pe nisip odată ce ajung acolo.

Rte 134, South Dennis, MA 02641, Telefon: 508-760-6123

8. Rezervare de stat Fort Phoenix


Rezervarea de stat Fort Phoenix este un parc popular din Fairhaven, în afara Portului New Bedford. Parcul are o plajă minunată de o jumătate de mile lungă, vederi spectaculoase ale golfului Buzzards și un fascinant ferestre revoluționar bine conservat Phoenix. Plaja este locul preferat de vară pentru familiile de a-și petrece ziua înotând, să facă picnic, să joace tenis sau baschet sau să se plimbe de-a lungul plajei și să strângă scoici din stridii, scoici, scoici și melci de mare. Există un loc de joacă pentru copii și dușuri în aer liber. Câinii sunt autorizați numai în afara sezonului între septembrie și aprilie și trebuie să fie la coadă.

Green Street, Fairhaven, MA 02719, Telefon: 508-992-4524

9. Francis Street Beach


Francis Street Beach este o mică plajă portuară, aproape de centrul orașului Nantucket, la doar câteva minute de mers pe jos de strada principală. Ca și alte plaje de pe malul de nord al insulei, apele acestei plaje sunt calme, iar surful este blând. Este excelent pentru înot, chiar și pentru copii mici, dar rețineți că nu există un salvamar. Există un Jungle Jim pentru copii, împreună cu închirieri de caiac și toalete. Priveliștile despre port și Nantucket Sound sunt minunate. Îți poți aduce câinele, dar trebuie să-l ții pe el. Stai departe de Brant Point, deoarece curentul este foarte puternic.

Washington St & Lafayette St, Nantucket, MA, 02554-0000, Telefon: 508-325-5395

10. Trasee Harches Harbour


Mlaștina de sare Hatches Harbour, lângă Provincetown, face parte din Cape Cod National Seashore. Există kilometri de trasee pentru drumeții și biciclete pe toată această mlaștină imensă între portul Hatches și aeroportul Provincetown. Poteca pornește de la parcarea de pe Drumul Terenurilor din provincie. Urmați calea digului către dune înainte de a ajunge pe plajă. Dacă valul este scăzut, puteți continua de-a lungul țărmului și puteți traversa un mic pârâu pentru a ajunge la far. Dacă valul este ridicat, va trebui să mergi peste dune. Potecile sunt foarte populare la proprietarii de câini, datorită nisipului împachetat greu și a priveliștilor fantastice asupra farului Race Point și a portului. Dacă veniți între martie și mai, puteți vedea balene potrivite. Există atât de mult anul sălbatic în jur. Vă rugăm să nu uitați că câinii trebuie să fie spălați oriunde în Cape Cod National Seashore.

Traseul 6, Provincetown, MA

11. Șeful pajiștilor


Parte a Litoralului Național, Head of the Meadows este o plajă populară North Truro, cu o întindere largă de nisip fin, care este întotdeauna plin de oameni care se bucură de sporturi nautice, înot sau se relaxează în nisip. Plaja este foarte pitorească, cu dune mari, care se învârtesc peste țărm și cu lungi de nisip în apă, ceea ce o face superficială și perfectă pentru copii. Întotdeauna se întâmplă ceva, indiferent că acesta este un joc de volei sau de surferi care zboară peste valuri. Este perfect pentru picnicurile de familie sau pentru a căuta naufragii în timpul mareei joase - există mai mult de 1,000 pe această porțiune a coastei. De asemenea, puteți să vă aduceți bicicleta și să loviți pe capul lunii de două mile de pe traseul Meadow, care trece pe lângă mlaștina Salt Meadow. Animalele de companie sunt binevenite înainte de 9am și după 6pm vara sau întreaga zi în afara sezonului, dar trebuie să fie în pas.

Old Pilgrim Library Bldg., 36 Shore Road, Rt. 6A, North Truro, MA 02652, Telefon: 508-487-6983

12. Herring Cove

Herring Cove, cea mai populară plajă din Provincetown, este situată în vârful Capului, la câțiva kilometri de centrul orașului. Această plajă masivă, largă, face parte din litoralul național și are zone diferite, una dintre ele fiind protejată doar de salvamari în timpul sezonului. Există, de asemenea, un stand pentru hot dog, două zone de parcare, toalete și dușuri. Plaja este perfectă pentru orice fel de activități în aer liber, de la înot și vizionare de apusuri de soare uimitoare până la drumeții sau biciclete pe poteca din apropiere. Câinii sunt permise pe părțile de pe plajă care nu sunt păzite de salvamari, dar trebuie să fie la lesă. Proprietarii sunt responsabili de curățarea după animalele de companie.

Race Point Road, Provincetown, MA 02657, Telefon: 508-487-1256

13. Plaja Horseneck


Plaja Horseneck face parte din rezervația de stat Horseneck, o foarte populară zonă de recreere publică 800-acre de pe Oceanul Atlantic, în sudul Westport, Massachusetts, în partea de vest a golfului Buzzard. Plaja barieră lungă de două mile împarte această peninsulă cu mlaștini și un habitat estuar bogat și divers. Rezervația este un loc popular pentru pescuit, windsurfing, canotaj, înot, drumeții și ciclism. Există o rampă pentru barcă și numeroase trasee pentru mersul și observarea păsărilor. Există un salvamar în timpul verii, iar pe toată plaja sunt pasarelele pavate. Plaja este populară în rândul proprietarilor de câini care își pot aduce pooches-ul în afara sezonului, în perioada octombrie-martie, dar trebuie să le țină în pas.

5 John Reed Road, Westport, MA 02791, Telefon: 508-636-8816

14. Plaja Jetties


La doar o plimbare ușoară cu bicicleta din oraș, Jetties Beach este o plajă preferată din Nantucket. Este foarte populară în rândul familiilor cu copii, deoarece apa este caldă, calmă și excelentă pentru înot. Amploarea mare de nisip ambalat are o covorașă de plastic de-a lungul centrului plajei pentru a ușura mersul prin nisip. Plaja are o serie de facilități, precum toalete, dușuri, salvamari și un restaurant. Sunt disponibile lecții de navigație, windsurfing și caiac. Ajungeți la plajă din oraș este ușor datorită autobuzului de transfer care circulă în sezon. Câinii sunt bineveniți în părțile de pe plajă care nu sunt păzite de salvamari, dar trebuie să fie în pas.

2 Bathing Beach Rd, Nantucket, MA, 02554-0000, Telefon: 508-228-2279

15. Plaja Kalmus


Situată la capătul Ocean Street din Hyannis, Kalmus Beach este o întindere foarte lungă și largă de nisip alb, cu două zone distincte: una cu vânt cu valuri constante în afara Nantucket Sound și foarte populară pentru windsurfing și alta mai protejată, unde apa este calmă și minunată pentru înot. În timpul sezonului de vară, plaja are un salvamar și o serie de facilități, precum dușuri, toalete și un snack bar. Există o zonă de picnic umbroasă, dar ar trebui să aduci mâncare cu tine. Plaja este, de asemenea, un loc minunat pentru a viziona bărcile cu pânze elegante alunecând prin port. Faceți o plimbare de-a lungul plajei și căutați scoici colorate - există o mulțime de ele. Câinii sunt liberi să alerge în preajmă sau în afara lesei din 15 septembrie până pe 15 mai.

670 Ocean St, Hyannis, MA 02601, site-ul web, Telefon: 508-775-2201

16. Plaje care permit câinii de lângă mine: Long Beach


Long Beach este situată în orașul Plymouth la aproximativ o oră sud de Boston, Long Beach este o minunată plajă cu nisip alb chiar la sud de centrul orașului de-a lungul apei. Această peninsulă îngustă, lungă de trei mile, este excelentă pentru înot, iar dunele de la marginea ei oferă un teren de reproducere pentru plovitori și ternuri. Există un salvator de serviciu în timpul sezonului, precum și facilități de bază. Apa și plaja sunt foarte curate, iar înotul este minunat în timpul verii. Câinii sunt permise pe plajă, dar trebuie ținuți departe de dune și cuiburi de păsări.

1 Ryder Way, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-747-1620

17. Plaja Marconi


O parte din Cape Cod National Seashore, Marconi Beach este o plajă superioară cu nisip alb, cu o vedere măreață asupra golfului Cape Cod și a Oceanului Atlantic, din vedere pe faleza de deasupra plajei. În timpul sezonului, plaja are facilități precum toalete, dușuri în aer liber și un salvamar. Există, de asemenea, o pistă pentru biciclete în apropiere. Plaja este foarte populară pentru îmbarcare și surfing, deoarece există vânturi constante din ocean. În timpul valului scăzut, întinderea largă și plată a plajei este perfectă pentru skimboarding. Pescuitul pe plajă este de asemenea popular, dar sigiliile care frecventează această plajă îngreunează uneori. La fel ca la toate plajele Cape Cod National Seashore, câinii sunt lăsați tot timpul în lesă, dar vara ar trebui să stea departe de părțile de pe plajă cu salvamarii.

Fântână, MA 02667

18. Plaja Nahant Doggie


Dog Beach din Nahant este una dintre foarte puține plaje de pe coasta de nord, unde sunt permise câinii off-laash în timpul verii. Este o plajă de nisip lungă și frumoasă, în partea de sud a canalului, cu un zid de stâncă, care a fost construit pentru a preveni eroziunea și, de asemenea, acționează ca o barieră care ține câinii pe partea lor „plajă”. Există o zonă ierboasă frumoasă deasupra plajei, cu o mulțime de coșuri de gunoi. Proprietarii de câini trebuie să se curețe după câinii lor și, de asemenea, să se asigure că câinii nu deranjează ceilalți participanți la plajă. Plaja este foarte populară pentru kiteboarding și windsurfing și există o mulțime de oameni fără câini care se bucură de țărmul cu nisip fin.

1 Nahant Rd, Nahant, MA 01908, Telefon: 781-485-2803

19. Plaja Nauset


Nauset Beach este o plajă mare și foarte populară de 10 mile, care se întinde de la orașul Orleans până la Chatham. Plaja are valuri grozave și atrage mulți surferi - surfingul este permis între 9 am și 6 pm. Plaja atrage, de asemenea, înotători, boogie boarders și pescari de plajă care caută bass și blues. Apa este rece, dar foarte plăcută vara, iar zona devine destul de aglomerată. Vehiculele off road sunt permise cu permis. Există un salvamar într-o parte a plajei. Câinii sunt permisiți în părțile plajei care nu sunt păzite și există reglementări locale care detaliază zonele în care se pot juca tot timpul anului și unde sunt permise doar în afara sezonului, dar regulile sunt destul de confuze chiar și pentru localnici, deci doar în carcasa țineți-vă câinele la lesă și departe de salvamari și atât câinele dvs. cât și dvs. vă veți distra.

Beach Road, Orleans, MA, Telefon: 508-240-3775

20. Plaje care permit câinii de lângă mine: Race Point Beach


Plaja Race Point din Provincetown este o minunată plajă cu nisip larg în jurul stației de pază de coastă și a acestui punct. Face parte din litoralul național Cape Cod. Plaja este căptușită cu dune masive, iar Trail Lands Bike Bike începe de pe plaja care duce la plaja Herring Cove. Plaja are valuri destul de dure, perfecte pentru surfing, dar nu atât de plăcute pentru înot. Navigarea este permisă în afara zonei păzite. Există părți ale plajei care sunt mai protejate și mai calme, iar înotul este mai ușor în aceste zone. Priveliștile sunt frumoase - sunt adesea bărci cu pânze care alunecă peste apă în depărtare. Ca și în celelalte plaje Cape Cod National Seashore, câinii sunt permise în lesă în zonele neprotejate de salvamari.

Race Point Road, Provincetown, MA 02657, Telefon: 508-771-2144

21. Plaja River River


Lungă și spațioasă, plaja Red River este una dintre cele mai populare plaje Harwich. Este suficient de larg pentru a permite unele aruncări frisbe grozave. Puteți chiar să vă aduceți caiac sau canoe pentru o plimbare - există o rampă cu barca la capătul parcării. Apa caldă de Nantucket Sound și surf-ul moderat cu valuri mici fac această plajă excelentă pentru înot, precum și pentru a învăța la boogieboard, în special pentru copii. Există câteva jeturi de stâncă care se sting și plaja este împrăștiată cu o mulțime de scoici colorate pe care le puteți colecta în timp ce vă plimbați de-a lungul țărmului. Cainii sunt permisi cu sau fara lesa in timpul sezonului.

Uncle Venie's Road, Harwich Port, MA 02645, Telefon: 508-430-7553

22. Plaja Rexhame


Plaja Rexhame din Marshfield este o plajă tipică de barieră, cu o fâșie îngustă și joasă de nisip, turtită de dune masive acoperite cu vegetație rară. Plaja este separată de continent printr-o mare mlaștină plină de vegetație și păsări de coastă. Plaja Rexhame și dunele sale protejează continentul, precum și mlaștinile de furtuni și inundații. Plaja este foarte mare, dar destul de stâncoasă. Este excelent pentru drumeții și relaxare la soare. Facilitățile sunt limitate la o toaletă portabilă și un mic snack bar, iar în timpul verii există un salvamar. Câinii sunt permise pe tot plajul pe tot parcursul anului, dar îi țin la pas în timpul sezonului de vară. Păstrați-le în afara dunelor în care cuibăresc păsările de mal.

Standish St, Marshfield, MA 02050, Telefon: 781-536-2500

23. Plaja gâtului cu nisip

Sandy Neck Beach este o plajă de barieră lungă de 6.5 mile de la Sandy Neck de-a lungul golfului Cape Cod, turtită de masive dune în continuă schimbare 100-foot și, în spate, o mlaștină pitorească de sare. Plaja este un amestec de pietricele și nisip și este împărțită între orașele Sandwich și Barnstable. Este un loc popular pentru tot felul de activități recreative: înotul vara, drumeții, camping și pescuit cu apă sărată. Dunele găzduiesc multe păsări de mal, dar și vulpi roșii. Vegetația rară care le acoperă este fragilă, dar este magică atunci când florile sălbatice sunt în floare. Există o rețea de trasee de drumeție care duc de pe plajă peste dunele și prin mlaștini. Plaja este împărțită într-o plajă publică, păzită și o plajă off-road. Câinii sunt permise tot timpul anului pe plaja off-road și pe trasee, dar pot vizita plaja publică numai în timpul sezonului.

Sandy Neck Road, West Barnstable, MA 02668, Telefon: 508-362-8300

24. Squantum Point Park


Squantum Point Park este o zonă publică de recreere publică din peninsula Squantum, în Quincy de Nord, lângă Golful Marina. Plaja este un amestec de nisip și stânci și nu este niciodată aglomerată; deși este surprinzător de aproape de Boston, parcul nu este ușor de găsit și este accesibil doar luând o rețea de drumuri înguste, confuze. Cu toate acestea, plaja este foarte pitorească, iar priveliștile despre oraș sunt magnifice. Există o potecă lungă de jumătate de mile de la capătul parcării care duce la partea cea mai nordică a plajei, unde puteți lăsa câinele dvs. să se distreze să cutreiere. Restul plajei este plin de scoici ale căror bucăți ascuțite ar putea răni labele câinilor. Oficial, câinii ar trebui să fie lași, dar întrucât plaja este întotdeauna pustie și nu există salvamari sau niciun fel de facilități, nimeni nu aplică regula lesei. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă curățați după câinele dvs.

1 Victory Rd, Quincy, MA 02171