Cele Mai Bune Placi Prietenoase Pentru Câini Din 25 Din SUA

Câinilor le place să viziteze plaja la fel de mult ca noi, iar în unele cazuri, le place și mai mult. În calitate de proprietar de animale de companie, puține lucruri sunt mai bune decât o plajă frumoasă, care vă întâmpină cățelul dvs. să sape în nisip, să se stropească în apă și, altfel, să se distreze la soare. De la plajele cu nisip alb din Florida până la insulele accidentate de pe coasta Atlanticului, plajele pentru câini pot fi găsite oriunde le place oamenilor să plece în vacanță.

1. Huntington Dog Beach - CA


Întinzând aproximativ 1.5 mile de-a lungul Coastei Pacificului, Huntington Dog Beach este situat pe capătul nordic al placii Huntington. Plaja este folosită în mod regulat pentru a găzdui evenimente speciale pentru câini, inclusiv nunți canine, competiții de surfing pentru câini și o zi specială anuală pe plaja Corgi. Semnele indică faptul că câinii trebuie să se afle pe o lesă 6, dar localnicii sunt cunoscuți drept plajă în afara leashului, iar câinii sunt citați de oraș doar dacă sunt considerați periculoși. Facilitățile includ toalete, mese de picnic și pungi de gunoi gratuite, iar plaja este deschisă în fiecare zi între 5 am și 10 pm Lucruri de făcut în Huntington Beach

100 Goldenwest St F, Huntington Beach, CA 92648, Telefon: 714-841-8644

2. Jennings Beach Beach - CT


Oferind vederi uimitoare asupra sunetului Long Island, Jennings Dog Beach este o piesă mare de 27 acre, care oferă câinilor o mulțime de spațiu pentru a se juca pe nisip și în apă. Facilitățile includ toalete publice, mese de picnic, o bară pentru gustări, o zonă de volei și rafturi pentru vele, iar plaja este accesibilă pentru scaun cu rotile. Există o mulțime de parcări și o taxă de parcare este percepută nerezidenților între Memorial Day și Ziua Muncii. Plaja este deschisă publicului în fiecare zi, din zori până în amurg, dar câinii sunt permise numai între 1st octombrie și 1st aprilie. Cel mai bun Fairfield, CT Beaches

880 S Benson Rd, Fairfield, CT 06824, Telefon: 203-256-3191

3. Jupiter Dog Beach - FL


Accesibil de la două ieșiri diferite de pe I-95, Jupiter Dog Beach este o porțiune de nisip 2.5-mile care începe de la plaja de marcare 25 și merge până la plaja 60. Câinii trebuie să fie controlați în permanență, iar vizitatorii trebuie să fie conștienți de faptul că apa este acasă la păduchi de mare și meduze care pot dăuna câinilor. Proprietarii trebuie să facă curățenie după animalele lor de companie și de-a lungul plajei pot fi găsite o mulțime de distribuitoare gratuite pentru pungi de deșeuri. Nisipul este păstrat curat datorită curățărilor lunare de plajă voluntară, la care vizitatorii sunt mult mai bine decât să se alăture.

48 Ocean Blvd, Jupiter, FL 33477

4. Insula Jekyll - GA


Insula Jekyll este situată convenabil chiar pe coasta Georgiei și este una dintre cele mai bune locuri din stat pentru a-ți aduce câinele în vacanță. Câinii trebuie să fie păstrați la coadă pe majoritatea plajelor din sudul insulei, deoarece această parte a insulei găzduiește țestoase marine și păsări migratoare. Cu toate acestea, oricine dorește să-și lase câinele să alerge liber trebuie doar să se îndrepte spre nordul zonei de picnic din Dunărea de Sud. Unele dintre plajele din nord sunt destul de înguste, așa că este cel mai bine dacă puteți vizita această parte a insulei la marea joasă.

5. Plaja câinelui Montrose - IL


Găsită chiar lângă vechea structură de lansare a bărcii de pe plaja Montrose, Montrose Dog Beach este considerată pe scară largă a fi cea mai bună plajă pentru câini din Chicago. Câinii off-lesa sunt bineveniți și există o zonă convenabilă pentru a-ți clăti puii când este timpul să te îndrepți acasă pentru a doua zi. Toți câinii care vizitează plaja trebuie să aibă etichete DFA emise de oraș care dovedesc că nu vor răspândi boli la alte animale. Plaja este întreținută de o organizație voluntară cunoscută sub numele de MonDog, iar vizitatorii care s-au bucurat de timpul lor pe plajă sunt încurajați să facă o mică donație.

6. Insula Assateague - MD


Situată în Oceanul Atlantic, chiar în largul coastei de est a continentului, Insula Assateague este o insulă accidentată de 37 mile, împărțită între statele Maryland și Virginia. Animalele sunt permise numai în secțiunea nordică a insulei care aparține Maryland; Porțiunea din Virginia a insulei este un refugiu național pentru animale sălbatice, iar animalele de companie nu au voie să intre nici în această parte a insulei în vehicule. Câinii trebuie să fie mereu lași cu 6-picior, iar vizitatorilor de pe plajă li se aplică o taxă de admitere.

7. Plaja de câini lângă mine: Kennebunk Beaches - ME


Kennebunk oferă trei plaje diferite, care permit câinilor off-lesa, atât timp cât sunt sub control vocal: Beach Mother, Beach Middle și Gooch's Beach. Orașul lucrează pentru a menține plajele cât mai curate posibil, iar proprietarii de animale de companie sunt obligați să folosească pungile de deșeuri furnizate pentru a le curăța după prietenii lor blăniți. Orele care acceptă câinii de pe plajă variază în funcție de sezon: câinii sunt permise toată ziua între Ziua Muncii și 15th iunie, dar în restul anului, accesul lor este limitat până la 9 am și după 5 pm Permise sunt necesare între jumătatea -Jun și jumătatea lunii septembrie.

8. Nordhouse Dunes Wilderness Area - MI


Cuprinzând aproape 3,500 acri de teren învecinat cu Lacul Michigan, Nordhouse Dunes Wilderness Area oferă o mulțime de plaje care acceptă animalele de companie și trasee ale naturii. Câinii trebuie să fie mereu lași; acest lucru este deosebit de important atunci când explorăm plajele de nisip de-a lungul lacului Michigan, care adăpostesc o specie de pasăre pe cale de dispariție cunoscută sub numele de plover piping. Câinii cărora le place să se joace pe nisip vor aprecia, de asemenea, dunele de nisip din parc, care au aproximativ 3,500 ani și au mai mult de 140 metri înălțime. Dunele sunt înconjurate de iazuri cu apă dulce, iar multe sunt acoperite cu iarbă dună.

9. Galveston - TX


Cu o distanță de 32 mile de plaje care acceptă câini, orașul Galveston este destinația ideală de vacanță pentru animalele de companie și proprietarii acestora. Toate plajele necesită păstrarea câinilor la lesă, dar spațiul este suficient pentru tine și prietenul tău tare pentru a-ți întinde picioarele. Plaja estică a insulei este una dintre cele mai mari din stat, iar câinii pot fi plimbați de-a lungul frumosului paravan marin al orașului, care se întinde pe mai mult de 10 mile de-a lungul Golfului Mexic. Când este timpul pentru o pauză, nu este greu să găsești o cafenea locală care să permită pooch-ului tău să stea pe terasă.

10. Plaja pentru câini lângă mine: Double Bluff Beach - WA


Situată pe Insula Whidbey, Double Bluff Beach are vederi uimitoare asupra munților din jur și centrul orașului Seattle. Punctul culminant al plajei este parcul de câini off-lesa, unde câinii sunt liberi să se joace în nisip și pe surf pentru conținutul inimii lor. Există o mulțime de alte activități pe plajă pentru ca proprietarii de animale de companie să se bucure de asemenea; plaja se întinde pe câțiva kilometri și este o destinație populară pentru clamming, vânătoarea scoicilor și chiar colectarea de stânci. Parcarea poate fi găsită de-a lungul drumului, dar vizitatorii de vară sunt sfătuiți să meargă devreme pentru a asigura un loc bun.

11. Insula Căpățână - NC


Bald Head Island poate fi accesat doar cu feribotul sau cu barca privată, dar este un loc excelent de vacanță pentru persoanele care doresc să se îndepărteze de toate. De asemenea, se întâmplă să fie incredibil de acceptabil pentru animale de companie; nu există vehicule pe insulă, iar câinii și alte animale sunt binevenite pe feribot. Insula este înconjurată de 14 mile de plajă, iar câinii off-laash sunt permise pe toți la aproape fiecare perioadă a anului. Cu toate acestea, acest lucru se schimbă în timpul sezonului de cuibăritor de țestoase, când câinii trebuie să fie păstrați la pas între apus și răsărit.

12. Wildwood Dog Beach - NJ

Spre deosebire de majoritatea celorlalte plaje populare de pe malul Jersey, câinele Wildwood întâmpină câinii cu brațele deschise. Intrarea pe plajă este marcată cu un hidrant de foc roșu mare, iar vizitatorii sunt bineveniți în fiecare zi între 6 am și amurgul. Câinii leashed sunt bineveniți în fiecare parte a plajei, existând chiar și o zonă off-lesa pentru ca câinii să facă efort și să se joace cu ceilalți pui care vizitează plaja. Nu se percepe nicio taxă de admitere, iar scaunele și umbrelele de plajă pot fi închiriate de la chioșcurile care pun plaja.

2801-2899 Boardwalk, Wildwood, NJ 08260, Telefon: 609-522-2444

13. Plaja pentru câini lângă mine: Rosie's Dog Beach - CA


Găsită în cartierul Belmont Shore din Long Beach, Rosie's Dog Beach a fost prima plajă din județul LA care a permis câinilor din lesă. Plaja nu este îngrădită, iar câinii trebuie să fie lași ori de câte ori nu sunt în zona de câini desemnată. Vizitatorii nu au voie să aducă mai mult de un câine pe persoană, iar toți câinii trebuie să aibă gulere și vaccinări la zi. Plaja este deschisă în fiecare zi între 6 am și 8 pm, iar parcare gratuită pe malul mării este disponibilă în primele 2 ore după deschiderea plajei și în ultimele 2 ore înainte de închidere.

5000 E Ocean Blvd, Long Beach, CA 90803, Telefon: 562-570-3100


14. Insula Fiesta Off Leash Dog Park - CA


Câinii off-lesa sunt bineveniți să cutreieră majoritatea insulei Fiesta, iar parcul Fiesta Island Leash Dog nu face excepție. Plaja rulează pe tot parcursul insulei și poate fi accesată pe drumul principal; parcul este deschis 24 / 7, dar vehiculele sunt permise doar între 4 am și 10 pm. Vizitatorii plajei vor găsi de obicei liniștit și neîncărcat, ceea ce face ușor să se bucure de priveliștile din centrul orașului San Diego. Facilitățile de pe plajă sunt limitate, dar pungile de gunoi gratuite sunt disponibile și există mai multe gropi de foc disponibile pentru vizitatori.

1590 East Mission Bay Drive, San Diego, CA 92109, Telefon: 619-525-8213

15. Fort Funston Beach - CA


Plaja Fort Funston este cea mai cunoscută drept destinație pentru planatorii, dar este, de asemenea, o minunată plajă pentru câini, în ciuda faptului că zona este destul de vântoasă. Vizitatorii și câinii lor sunt descurajați de la înot, deoarece curenții pot fi extrem de puternici, dar există o mulțime de trasee de drumeție excelente de care să te bucuri, inclusiv unele care duc până în vârful nisipurilor 200 cu piciorul de nisip care mărginesc plaja. Câinii sunt permise pe trasee atâta timp cât sunt sub controlul proprietarilor, dar proprietarii de animale de companie ar trebui să fie conștienți de faptul că, uneori, caii sunt văzuți pe trasee.

Fort Funston Rd, San Francisco, CA 94132, Telefon: 415-561-4700

16. Parcul Fort De Soto - FL


Cuprinzând mai mult de 1,100 acri răspândiți pe cinci insule mici și interconectate, Fort De Soto Park oferă plaje, păduri și o mulțime de trasee naturale. Câinii închisi sunt permise în aproape toate părțile parcului, dar punctele de interes pentru proprietarii de animale de companie sunt plaja de câini de la jumătatea sfertului de mână și parcul de câini 2.5 acre închis. Dușurile Doggie sunt prevăzute pentru cățelușii de orice dimensiune din parcul de câini pentru momentul în care este timpul să clătiți nisipul, iar câinii care s-ar bucura să exploreze restul parcului sunt bineveniți să se alăture proprietarilor lor pe km 7 de parcuri.

3500 Pinellas Bayway S., Sankt Petersburg, FL 33715, Telefon: 727-582-2267

17. Insula Sanibel - FL


La doar 25 mile de Fort Myers, Insula Sanibel este o frumoasă insulă de barieră punctată cu faruri și stațiuni de lux. Insula are o serie de plaje de oferit, dar cea mai populară cu proprietarii de animale de companie este plaja Algiers din Gulfside City Park. Câinii trebuie să fie ținuți cu o lesă 8-picior, dar există o mulțime de spații pentru ca animalele de companie și proprietarii lor să se deplaseze și să facă efort. Pentru o parcare se percepe o taxă pe oră, iar facilitățile de pe plajă includ o zonă de picnic umbrită, trotuarele care oferă acces ușor la nisip și grătar la grătar public.

18. Pescarul Cove - NJ


Poate fi destul de dificil să găsești o plajă prietenoasă pentru câini în New Jersey, în special în lunile de vară, dar Fisherman’s Cove este o bijuterie ascunsă, care întâmpină câinii toată ziua, atât timp cât sunt ținuți în pas. La fel ca majoritatea celorlalte plaje de pe țărm, aceasta tinde să fie ocupată, dar, de obicei, există destul spațiu pentru a se juca câini. Situat pe intrarea Manasquan, parcul oferă câteva sute de metri de plajă și mai mult de 50 acri de mlaștină pe care animalele de companie și proprietarii lor pot explora. Intrarea este gratuită, iar parcul este deschis de la 7 am până la apusul soarelui.

19. Port Jefferson Public Beach and Dog Park - NY


Port Jefferson oferă mai mult de 2 mile de plajă frumoasă, dar nicăieri nu este mai bine pentru animalele de companie și proprietarii lor decât Port Jefferson Public Beach și Dog Park. Calea de mers care se desfășoară de-a lungul plajei este locul perfect pentru a-ți întinde picioarele și a-i oferi câinelui tău exerciții fizice, iar acesta oferă acces direct la plajă pentru când prietenul tău blănos este gata să se joace pe nisip sau în apă. Odată ce ai avut destul de pe plajă, du-te la brutărie câine pe stradă pentru a alege un tratament special pentru animalul dvs. de companie.

20. Plaja Montauk - NY


Unul dintre cele mai populare locuri de vacanță de weekend cu o vizită la New Yorkers, Montauk se mândrește cu mile de plaje cu nisip alb. Orele de plajă care se potrivesc cu câinii se schimbă în funcție de sezon; între jumătatea lunii mai și sfârșitul lunii septembrie, câinii sunt permisiți doar pe plaje înainte de 9 am și după 6 pm, indiferent dacă sunt sau nu la pas. Cu toate acestea, câinii sunt bineveniți să alerge liber pe plaje în toate celelalte perioade. Există, de asemenea, mai multe trasee frumoase pe care animalele de companie și proprietarii lor le pot explora, inclusiv Traficul Wood Wood Loop Trail, care are vederi excelente asupra oceanului și zona din jurul Farului Montauk Point.

21. Plaja Cannon - OR


Plaja Cannon este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase plaje din Oregon și, de asemenea, se întâmplă să fie una dintre cele mai prietenoase plaje pentru câini din țară. Un spectacol unic de câini are loc aici în fiecare octombrie, dar plaja este o destinație minunată și în alte perioade ale anului. Există kilometri de litoral oceanic pentru a explora, iar câinii au voie să alerge liber atâta timp cât proprietarii lor sunt ținuți sub control vocal. Vizitatorii sunt siguri că își vor face apetitul în timp ce vizitează plaja, iar multe dintre restaurantele din apropiere au terase pe malul oceanului care primesc animale de companie.

22. Block Island Plages - RI


Situată chiar în largul coastei insulei Rhode, Block Island este o insulă minusculă, dar frumoasă, cu o parte mai mare decât plajele sale minunate. Câinii sunt permisiți pe toate feriboturile care merg pe insulă, iar proprietarii de animale de companie vor fi încântați să constate că multe dintre hotelurile din zonă, pensiuni, micul dejun și închirierile de vacanță primesc câini. Cu toate acestea, este nevoie de zgârieturi pe fiecare parte a insulei; această regulă este aplicată în mod deosebit de puternic în perioada de mai târziu a primăverii, deoarece acest lucru este în cazul în care plugurile locale de conducte își fac cuiburi pe plaje.

23. Insula Morris - SC

Cea mai cunoscută sub numele de casa Farului Insulei Morris, Insula Morris este o insulă nelocuită care se află în portul Charleston. Insula poate fi accesată doar cu o barcă privată, dar pentru vizitatorii care nu au o barcă proprie, unele companii locale oferă excursii cu barca 3 care acceptă animale de companie în insulă. În timp ce câinii aleargă liber pe plajele frumoase ale insulei, proprietarii lor se pot păstra distrați urmărind apa pentru delfini și pieptănând nisipul pentru scoici. Deoarece insula este nedezvoltată, vizitatorii trebuie să aducă suficientă mâncare și apă dulce atât pentru ei cât și pentru animalele de companie.

24. OB Beach Beach - CA


Plaja câinilor OB a fost una dintre cele mai timpurii plaje oficiale de câini din țară și este în continuare una dintre cele mai populare la fel de mulți dintre localnici și vizitatori. Stând pe un scuipat de nisip la gura râului San Diego, plaja este situată în extremitatea cea mai nordică a plajei Ocean Beach City. Toate rasele de câini sunt binevenite, dar animalele trebuie să aibă vaccinuri la zi și gulere etichetate cu licențele actuale emise de Departamentul Județean pentru Servicii Animale. Câinii și oamenii sunt bineveniți să viziteze plaja 24 / 7, iar multe locuri de parcare sunt disponibile.

Ocean Beach Bike Path, San Diego, CA 92107, Telefon: 619-236-5555

25. Coronado Dog Beach - CA


Între două plaje ale bazei navale a Statelor Unite ale Americii, Coronado Dog Beach este o frumoasă plajă cu nisip alb, perfectă pentru a face băi de soare și a vă împrăștia în valuri cu prietenul tău blănos. Zona câinilor are o lungime de aproximativ 1.75 mile și poate fi găsită pe partea de vest a plajei Coronado; câinii nu sunt permisiți în nicio altă parte a plajei indiferent dacă sunt sau nu la coadă. Vizitatorii sunt bineveniți să exploreze piscinele de mare pe plajă și există, de asemenea, o mulțime de facilități, inclusiv gropi de foc, toalete și dușuri, mese de picnic și o zonă de volei.

Ocean Blvd, Coronado, CA 92118, Telefon: 619-522-7342