Cele Mai Bune Lucruri Gratuite De Făcut În 25 În Cincinnati

Multe dintre cele mai importante muzee din Cincinnati oferă intrare gratuită zilnic sau în zile speciale săptămânale sau lunare gratuite, cu unele dintre cele mai mari festivaluri gratuite anuale din țară, care se organizează în fiecare an în centrul districtului orașului. Oportunități gratuite de recreere în aer liber abundă. Pentru opțiuni de transport cu costuri reduse, multe dintre atracțiile de top ale orașului sunt accesibile prin intermediul sistemului de tranzit SORTA al orașului, care oferă linii de autobuz, paratransit și servicii de transport cu mașina. Unele atracții sunt gratuite doar în anumite zile - vă rugăm să verificați înainte de a merge.

1. Smale Riverfront Park


Smale Riverfront Park a fost lăudat pe scară largă ca fiind una dintre cele mai frumoase completări noi la peisajul din Cincinnati, deschis publicului în prima fază în 2012, cu funcții suplimentare adăugate prin 2015. Parcul 45-acre, care a fost proiectat de Sasaki Associates și KZF, este operat de Cincinnati Park Board și face legătura cu malul râului din centrul orașului cu parcurile existente pe malul râului de-a lungul capătului său est, cu terase inundate dezvoltate pentru a găzdui inundațiile sezoniere din regiune. Caracteristici atrăgătoare de peisaj abundă, inclusiv jeturi de apă luminate de Faths și Main Street Fountains, leagăne mari și pergole umbrit din Duke Energy Garden și spațiul de joacă unic P&G Vibrantscape, care prezintă tuburi de vorbă, un pian uriaș pentru picioare și alte activități interactive pentru vizitatorii de toate vârstele. Evenimentele publice speciale au loc la Pavilionul Anderson și la peluza pentru evenimente Schmidlapp, cu grădini, locuri de joacă pentru copii și caracteristici ecologice răspândite în parc.

166 W Mehring Way, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-352-6180

2. Cimitirul Spring Grove și Arboretum


Spring Grove Cemetery și Arboretum este al doilea cimitir ca mărime al Statelor Unite, înființat în 1845 pe un teren de teren agricol 200. Astăzi, cimitirul și arboretul este un reper istoric național desemnat și se întinde pe mai mult de acri 730, combinând elemente de înmormântare, arboretum și muzeu în aer liber pentru a crea o instalație civică și botanică cu adevărat unică. În întreaga instalație sunt oferite kilometri 44 de drumuri pitorești pentru explorarea vehiculelor, prezentând mai mult de specii 1,200 de arbori autohtoni și exotici, arbuști și plante care sunt folosite pentru studiu de către universitățile și pepinierele din apropiere. O conservă forestieră 10 acre este amplasată pe cimitir, împreună cu mai mult de 15 lacuri și pâraie frumoase. Tururile cimitirului sunt oferite între aprilie și octombrie de Fundația Spring Grove Heritage. Parcarea gratuită a vizitatorilor este oferită în întregul cimitir la o serie de parcări pentru vizitatori, parcarea stradală fiind permisă și pe multe drumuri.

4521 Spring Grove Ave, Cincinnati, OH 45232, Telefon: 513-681-7526

3. Muzeul de Artă al Taftului


Muzeul de Artă Taft este un istoric viu și muzeu de artă găzduit în fosta reședință a lui Charles Phelps și Anna Taft, jumătatea-frate și cumnata-cumnată a președintelui Statelor Unite, William Howard Taft, care locuia în casă între 1873 și 1929. Locuința în stil greacă Revival este mai cunoscută sub numele de site-ul în care Taft și-a acceptat nominalizarea prezidențială în 1908 și a fost numit reper istoric național încă din 1976. Începând cu 1952, a fost deschis publicului ca muzeu de istorie vie, prezentând colecțiile de artă frumoasă ale Tafts, inclusiv lucrări de maestru europene și picturi americane din secolul 19 ale unor artiști precum Thomas Gainsborough, Jean-Baptiste-Camille Corot și Adriaen van Ostade. Colecții semnificative de ceramică chineză, arte decorative europene și ceasuri istorice sunt, de asemenea, expuse și pot fi privite ca făcând parte din excursii autoguidate cu acces gratuit în a treia duminică a fiecărei luni. Copiii sub 18 sunt, de asemenea, primiți gratuit zilnic cu plata pentru adulți. Evenimentele speciale publice găzduite la instalație pe tot parcursul anului includ prelegeri, discuții în galerie și spectacole de muzică live.

316 Pike St, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-241-0343

4. Rookwood Factory Tours


Rookwood Factory Tours oferă o șansă de a explora unitatea de producție 88,000-pătrat de picior din Rookwood Pottery Company, situată în cartierul istoric din Over-the-Rhine, din Cincinnati. Compania funcționează de mai bine de un secol, fondată inițial de artistul Cincinnati Maria Longworth-Nicholas. În ultimul secol, compania s-a dezvoltat într-un studio de ceramică de renume mondial, producând articole de ceramică de înaltă calitate și plăci arhitecturale. Vizitele ghidate gratuite prezintă procesul de producție al companiei, cu toți participanții care trebuie să se înregistreze online înainte de tururi pentru a rezerva locuri. Tururi deschise cu teme de vacanță, de asemenea, sunt oferite în lunile de iarnă, oferind o oportunitate de a cumpăra cadouri de vacanță Rookwood.

1920 Race St, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-381-2510

5. Situl istoric național William Howard Taft


Situl istoric național William Howard Taft păstrează casa copilăriei a 27th, președintele Statelor Unite ale Americii, William Howard Taft, situat la aproximativ o milă la nord de districtul centrul orașului Cincinnati, în districtul istoric Mount Auburn. Casa în stil greacă Revival a fost construită inițial în 1835 și a fost adăugată la Registrul Național al Locurilor Istorice din 1966. Trei ani mai târziu, a fost transferat în grija Serviciului Parcului Național în urma unor renovări substanțiale care permit ca casa să fie operată ca muzeu de istorie vie. Vizitatorii pot explora gratuit casa din copilărie a lui Taft și Centrul Educațional Taft adiacent, cu expoziții expuse în cadrul Centrului care detaliază viața și cariera președintelui. Sunt oferite vizite ghidate la casa copilăriei Taft, prezentând mobilier restaurat și artefacte originale aparținând familiei Taft.

2038 Auburn Ave, Cincinnati, OH 45219, Telefon: 513-684-3262

6. Hotelul 21c Museum


21c Museum Hotel este un concept unic de hotel supravegheat de hotelierul francez AccorHotels, care oferă opt locații de hotel boutique din Statele Unite, care oferă muzee de artă contemporană cu acces gratuit. Hotelul 21c din Cincinnati a fost numit hotelul de top din lume printr-un sondaj 2013 Conde Nast Traveller și se află în cadrul renovării clădirii Metropole din secolul trecut, înscrisă în Registrul Național al Locurilor Istorice. Muzeul său de artă este deschis publicului 24 ore pe zi și 365 zile pe an, prezentând mai mult de 8,000 metri pătrați de spațiu de expoziție care conține instalații specifice site-ului și exponări temporare rotative de artiști contemporani de top internaționali. Tururile conduse de docent sunt disponibile gratuit în fiecare miercuri și vineri seara la 5: 00pm, cu programare gratuită a evenimentelor culturale oferite periodic.

609 Walnut St, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-578-6600

7. Muzeul de Artă din Cincinnati


Muzeul de Artă din Cincinnati a fost primul muzeu de artă dedicat din America, construit la vest de Munții Allegheny, la fondarea 1881 și este unul dintre cele mai vechi muzee de artă existente în prezent. Muzeul este găzduit într-o clădire 1886 Roman Revival, proiectată de arhitectul James W. McLaughlin și oferă acces gratuit zilnic, prezentând o colecție de peste 67,000 lucrări fine create de-a lungul a peste 6,000 ani de istorie umană. Mingea 18,000-piciorul pătrat Cincinnati Wing, deschisă în 2003, prezintă o colecție permanentă de lucrări ale artiștilor regionali din Cincinnati sau produse pentru locurile locale din Cincinnati, inclusiv îngerii Odoardo Fantacchiotti, creați pentru Catedrala Sf. Petru din Lanțuri. Parcarea gratuită este oferită zilnic pe site, cu tururi gratuite disponibile pentru persoane fizice și grupuri mici la anumite ore de-a lungul zilei.

953 Eden Park Dr, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-639-2995

8. Eden Park


Parcul Eden este un parc urban 186-acre care se întinde pe zone din Muntele Cincinnati. Cartierele Adams și Walnut Hills, cunoscute pentru priveliștile sale spectaculoase cu vedere la Valea Râului Ohio. A fost dezvoltat inițial ca o podgorie în 1869 de către horticultorul Cincinnati, Nicholas Longworth, numit „Grădina Edenului” pentru peisajul său frumos și luxos. În urma achiziționării de către Longworth a terenurilor Longworth, numele Eden a fost păstrat, întrucât zona a fost dezvoltată într-un parc public de către arhitectul peisagistic Adolph Strauch. Astăzi, acesta este găzduirea multor atracții culturale de top ale orașului, inclusiv Muzeul de Artă din Cincinnati și renumita casă de joacă sezonieră Cincinnati din cadrul companiei de teatru și locației Park. Alte repere proeminente din parc includ Grădina Hinkle Magnolia, Arcul 1883 Elsinore și Fântâna Bettman.

950 Eden Park Dr, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-352-4080

9. Piața Findlay


Piața Findlay este cea mai veche piață publică care funcționează continuu din Ohio, primind peste un milion de vizitatori anual. Piața faimoasă este situată în cartierul istoric din Over-the-Rhine și este înscrisă în Registrul Național al Locurilor Istorice încă din 1972. Mai mult de vânzătorii și comercianții 40 tradiționali vând carnea, produsele lactate, produc și produsele alimentare locale marți până duminică pe tot parcursul anului, cu o piață a sezonieră a fermierilor în aer liber, desfășurată în fiecare an în weekend, între aprilie și noiembrie. Turnee publice gratuite pe piață în 30 minute sunt oferite în anumite zile în fiecare lună, cu o varietate de evenimente publice speciale găzduite pe piață pe tot parcursul anului, inclusiv spectacole de muzică live și festivaluri.

1801 Race St, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-665-4839

10. Grădinile Fleischmann


Grădinile Fleischmann este un parc public de patru acri situat pe fosta casă a fondatorului companiei Fleastchmann Yeast, fondatorul Charles Fleischmann, tatăl primarului din Cincinnati, Julius Fleischmann. Terenurile parcului au fost donate orașului Cincinnati din 1925 și au fost extinse semnificativ în 1976 odată cu achiziționarea de terenuri adiacente, deținute de Armata Salvării. Astăzi, aceștia prezintă atracții botanice, cum ar fi cel mai mare copac de gingko al statului, accesibil printr-o potecă de piatră care coboară într-o zonă de labirint. Parcul este accesibil de la o intrare de pe Washington Avenue, care este flancat de porți de fier ornamentate, acoperite de un corp de iluminat tradițional. Un loc de joacă pentru copii este, de asemenea, oferit pe site pentru tinerii vizitatori.

524 Forest Ave, Cincinnati, OH 45229, Telefon: 513-352-4080

11. Piața Fântânii


Fountain Square este obiectivul central din piața publică din centrul orașului Cincinnati, construit în 1871 pe locul unei foste unități de piață a măcelarului. Piața a fost renovată extensiv în 1971 și 2005 și este centrată în jurul unei fântâni alegorice din bronz proiectate de Ferdinand von Miller, intitulată Geniul apei. Acesta a fost prezentat în mod deosebit în creditele de deschidere a sitcom WKRP din Cincinnati și este centrul districtului Fountain Square, care prezintă o mare varietate de magazine, restaurante și hoteluri proeminente. Evenimente publice sunt găzduite în piață pe tot parcursul anului, inclusiv proiecții de filme, concerte și festivaluri. În lunile de iarnă, piața găzduiește patinoarul O'Keeffe, deschis pentru patinatori de toate vârstele, cu intrare în bilet.

520 Vine St, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-621-4400

12. Centrul de arte contemporane

Centrul de Artă Contemporană a fost unul dintre primele muzee de artă contemporană din Statele Unite ale Americii la fondarea 1939 ca Modern Art Society. Începând cu 2002, a fost găzduită în cadrul Centrului de Artă Contemporană Lois și Richard Rosenthal, proiectat de renumitul arhitect Zaha Hadid. Muzeul care nu colectează prezintă expoziții rotative ale artiștilor contemporani emergenți și consacrați care lucrează într-o varietate de medii, inclusiv pictură, fotografie, sculptură, arhitectură și artă multimedia și de performanță. Expozițiile anterioare au prezentat artiști contemporani și moderni de renume internațional, precum Andy Warhol. Centrul este deschis publicului miercuri până luni, oferind intrare gratuită tuturor vizitatorilor. Deși unele dintre principalele exponate ale muzeului pot să nu fie adecvate pentru vizitatori de toate vârstele, vizitatorii ar trebui să țină cont de faptul că secțiunea UnMuseum include exponate prietenoase pentru toată lumea. Pentru a evita parcarea cu muzeu cu plată, vizitatorii pot lua mai multe linii de transport public SORTA către muzeu.

44 E 6th St, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-345-8400

13. Biblioteca Publică din Cincinnati


Biblioteca Publică din Cincinnati este principalul sistem de bibliotecă publică din Cincinnati, oferind filiale 42 în întreaga regiune a județului Hamilton, incluzând o clădire a bibliotecii centrale din centrul orașului care a fost salutată ca una dintre cele mai frumoase filiale ale bibliotecii publice din Statele Unite. Sistemul de biblioteci funcționează de la 1802 și circulă pe nouă milioane de volume, ceea ce îl face unul dintre cele mai mari sisteme de biblioteci din Statele Unite. Peste un milion de vizitatori explorează în fiecare an clădirea bibliotecii centrale a sistemului, cu atracții precum Centrul de învățare pentru copii 9,200-pătrat picior accesibil gratuit pentru vizitatorii de toate vârstele. Colecții semnificative permanente de sculpturi pot fi, de asemenea, vizualizate la bibliotecă, inclusiv una dintre puținele replici intacte rămase ale Păsărilor din America ale lui John James Audubon.

800 Vine Street, Cincinnati, OH, 45202, Telefon: 513-369-6900

14. Podul cu suspendare John A. Roebling


Podul suspendat John A. Roebling este unul dintre cele mai renumite poduri din Statele Unite, proiectat de designerul iconic de poduri suspendate John A. Roebling, cel mai cunoscut drept arhitectul din spatele celebrului pod Brooklyn. Podul a fost deschis publicului în decembrie a 1866 și a fost cel mai lung pod suspendat din lume timp de peste 15 ani, pe o lungime de 1,057 picioare. Conectează orașele Cincinnati și Covington, Kentucky, traversând râul Ohio și rămâne astăzi un principal vehicul și o stradă pietonală din oraș. Vizitatorii pot traversa podul pe jos pentru a vedea priveliști uimitoare asupra orizontului orașului atât ziua cât și noaptea. Mai multe evenimente speciale sunt organizate pe pod în fiecare an, inclusiv un RoeblingFest anual, în iunie, care sărbătorește viața și cariera legendarului arhitect.

15. Centrul Muzeului Cincinnati, la terminalul Union


Centrul Muzeului Cincinnati din Union Terminal păstrează clădirea istorică Union Terminal din Cincinnati, construită în 1933 ca stație de tren pentru pasageri și considerată a fi unul dintre cele mai bune exemple din Arhitectura Art Deco ale Statelor Unite. Terminalul a fost păstrat ca reper istoric național în 1977 și a fost salvat de la demolări în 1986 după un vot pentru a transforma clădirea într-un centru muzeal pentru care se pot bucura familiile din Cincinnati. Astăzi, terminalul găzduiește o serie de muzee științifice și culturale favorabile familiei, inclusiv Muzeul de Istorie Cincinnati, Muzeul de Istorie Naturală și Știință și Muzeul Ducelui pentru Energie pentru Copii. Este, de asemenea, acasă la Teatrul OMNIMAX Robert D. Lindner Family, care prezintă proiecții de film pe ecran mare și 3D. Vizitatorii trebuie să rețină faptul că, în timp ce clădirea terminalului istoric este deschisă publicului gratuit pentru explorarea arhitecturii sale istorice, multe atracții din centrul muzeului necesită o taxă suplimentară.

1301 Western Ave, Cincinnati, OH 45203, Telefon: 513-287-7000

16. Washington Park


Washington Park este un parc public cu șase acri din cartierul Over-the-Rhine din Cincinnati, funcționat inițial ca locaș de cimitir pentru congregațiile regionale ale Presbiteriei și ale Bisericii Episcopale până la achiziția sa de către oraș în 1863. Acesta a servit ca site-ul Expoziției Centenare din Valea Ohio în 1888 și a prezentat structuri istorice, cum ar fi un stand de bandă de modă veche și tunuri conservate folosite în Războiul Civil american. Caracteristicile proeminente includ un loc de joacă pentru copii cu jumătate de acru cu elemente interactive și 3,000-pătrat piciorul de sud-vest South Westch, care oferă locuri publice, o zonă de concesiune și jocuri de gazon uriaș, cum ar fi șah, cornhole și Connect Four. În lunile de vară, un parc de apă interactiv de 7,000-pătrat picior dispune de jeturi de apă sincronizate și elemente de joc în apă în cascadă.

1230 Elm St, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-621-4400

17. Artworks Public Art și Murals


ArtWorks Public Art and Murals este un program din orașul Cincinnati care se străduiește să transforme comunitatea din județul Hamilton prin implementarea unor picturi de artă publice, sculpturi și rafturi pentru biciclete. Fiind cel mai mare angajator de arte vizuale din regiune, programul angajează artiști profesioniști pentru a crea opere de artă vizuală la scară largă în mai mult de 36 din cartierele din Cincinnati. Până în prezent, programul a finalizat mai multe picturi publice 100 din întregul oraș, incluzând o serie de lucrări specifice site-ului din cartierul istoric al orașului Pendleton, comandat ca parte a unei dotări naționale pentru grantul Arts în 2012. Alte proiecte includ adăposturile de autobuze din centrul orașului 24 redecorate ca parte a programului Metro Art Shelters și mașinile, camioanele și autoutilitarele 24 transformate în opere de artă mobilă ca parte a seriei ArtCars.

20 E. Central Parkway, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-333-0388

18. Ault Park


Ault Park este cel de-al patrulea parc din Cincinnati, care se întinde pe acri 223 în întregul cartier Mount Lookout din oraș. Parcul este numit în onoarea dezvoltatorilor proeminenți ai parcurilor Cincinnati, Ida May și Levi Addison Ault și oferă priveliști panoramice frumoase ale Văii Micului Miami River de pe un vârf de deal din partea estică a orașului. Reperele parcului includ un pavilion în stil renascentist italian 1930, utilizat pentru evenimente speciale publice și private și o grădină publică 1980, cunoscută pentru a stârni tendința națională a programelor de grădină adoptate. Piste de natură sunt, de asemenea, oferite, împreună cu un teren de fotbal, loc de joacă pentru copii și facilități publice de picnic. În fiecare an, parcul este gazda unei serbări anuale de patru iulie și spectacole de artificii, precum și a unei expoziții auto de renume Concours d'Elegance de renume național.

5090 Observatory Ave, Cincinnati, OH 45208, Telefon: 513-321-9876

19. Loveland Bike Trail


Loveland Bike Trail este o pistă pentru biciclete 70-mile care face parte din traseul mai mic Little Scenic Trail, construit de-a lungul traseului Căii Ferate Little Miami, lângă Little Miami River. Traseul cu două benzi este umbrit preponderent și se întinde, în mare parte, pe traseu asfaltat în toată zona suburbiilor din Cincinnati din Loveland, Liban, Milford, Newtown și Miami Township, ceea ce îl face un traseu perfect pentru bicicliști sau familii neexperimentați care călărește cu copii în remorcă. Parcarea gratuită este oferită pe mai multe site-uri de-a lungul traseului, cu mese pentru picnic și toalete publice oferite pentru vizitatori. Pe parcurs, vizitatorii pot observa gâște canadiene, rațe, vulturi chel și alte animale sălbatice native din sud-vestul Ohio.

20. Muntele Airy Forest


Pădurea Mount Airy a fost unul dintre primele proiecte de reîmpădurire urbană din America, inițial înființată pentru a proteja zonele forestiere native din apropierea orașului Cincinnati, în 1911. Astăzi, pădurea se întinde pe aproape 1,500 acri și este cel mai mare parc urban din Cincinnati, înscris în Registrul Național al Locurilor Istorice din 2010. Facilitățile pentru vizitatori au fost adăugate în pădure încă de la 1930, oferind oportunități ample pentru activități recreative în aer liber, cum ar fi drumeții, călărie și vizionarea faunei sălbatice. Pădurea găzduiește singura casă de copac publică accesibilă ADA din Midwest, împreună cu un teren de golf cu discuri 18, un parc de câini închis pe două acre și o instalație de arboretum spațioasă, care a fost construită inițial în 1953 de arhitectul Carl Freund, inspirată de opera faimosului arhitect Frank Lloyd Wright. Zonele de picnic 23 sunt disponibile pentru utilizare pe zi, împreună cu două loji și trei pavilioane de picnic mai mari care pot fi rezervate pentru evenimente speciale.

5083 Colerain Ave, Cincinnati, OH 45223, Telefon: 513-357-2604

21. Oktoberfest Zinzinnati


Oktoberfest Zinzinnati este cea mai mare sărbătoare Oktoberfest a Statelor Unite, care se desfășoară peste două zile de weekend în fiecare an la sfârșitul lunii septembrie. Festivalul, care a avut loc pentru prima dată în 1976, atrage mai mult de vizitatori anuali 500,000 și se întinde pe o suprafață de șase blocuri în centrul orașului, centrat pe strada 3rd. În 1994, festivalul a stabilit recordul mondial Guinness pentru cel mai mare dans de pui, implicând mai mulți participanți la 48,000. Peste 160,000 bratwursts și mettwursts sunt servite în fiecare an, împreună cu delicatese unice cu temă germană, cum ar fi spectaculoase covrigi de șase kilograme servite de Servatry Patry Shop. O gamă largă de beri autohtone și internaționale sunt de asemenea servite, incluzând artizanalele americane și preferatele de tip macrobrew și berile importate din Germania. Divertismentul live este prezentat pe tot parcursul week-end-ului, inclusiv muzicieni, dansatori și o cursă anuală de alergare Wieners.

116 E 3rd St, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-579-3187

22. Galeria de artă Weston


Galeria de artă Weston este muzeul de artă vizuală premiera din Cincinnati, care prezintă artiști locali și regionali, prezentând o varietate de expoziții rotative de artiști contemporani emergenți și proeminenți în tot Vestul Mijlociu. Muzeul oferă o ocazie unică pentru patroni de a se întâlni cu artiști expuse personal și de a afla direct despre procesul lor creativ, atât în ​​timpul expoziției, cât și ca parte a evenimentelor speciale publice. Evenimentele desfășurate pe parcursul anului includ o serie de discuții în galeria publică, tururi de galerii individuale și de grup și sâmbătă dimineața Familii Creați! Ateliere de lucru. Muzeul este deschis publicului marți până duminică, cu intrare gratuită oferită zilnic. Opțiunile de transport public gratuit și low cost se opresc la Aronoff Center din apropiere, inclusiv Bell Connector și Southbank Shuttle.

650 Walnut St, Cincinnati, OH 45202, Telefon: 513-977-4165

23. Gustul din Cincinnati

Taste of Cincinnati este cel mai lung festival de artă culinară din Statele Unite, care a organizat fiecare weekend în Memorial Day, în centrul orașului Cincinnati, în Fifth Street, lângă Fountain Square. Evenimentul a fost inițial fondat în 1979 de vicepreședintele Frisch, Karen Maier, și atrage peste 550,000 participanți, făcându-l unul dintre cele mai mari festivaluri de stradă anuale din țară. Mai mult de restaurante 50 și camioane alimentare participă la festival, servind mâncăruri semnate și articole speciale din meniu. Spectacolele de muzică live pe tot parcursul weekendului evidențiază acte regionale și naționale, cu mai mult de 45 acte care au urcat pe scenă într-o varietate de genuri. Alte evenimente importante includ GoVibrant! Veggie Races, care angajează celebrități locale în cursele de săpunuri în stilul derby-urilor cu vehicule pe bază de legume și o competiție apreciată Best of Taste Awards în rândul vânzătorilor de produse alimentare.

Telefon: 513-579-3187

24. WEBN artificii la Cincinnati Riverfest


WEBN Fireworks de la Cincinnati Riverfest oferă o șansă de a urmări unul dintre cele mai mari festivaluri de artificii din Midwest, prezentat în fiecare sfârșit de săptămână al Muncii ca parte a evenimentului din Cincinnati Riverfest. Afișajul de artificii începe la aproximativ 9: 05pm în weekend-ul duminicii Zilei Muncii, desfășurat în Parcul Sawyer din Cincinnati. A avut loc în fiecare an de mai bine de 40 ani, inițial constituită ca parte a sărbătorii 10ththththday aniversarea postului de radio WEBN. Peste mai mulți vizitatori 500,000 participă anual la spectacolul de artificii, cu mai multe bărci 2,500 care se plimbă de-a lungul râului Ohio pentru vederi pe malul apei. Alte evenimente cu bilet organizate ca parte a Riverfest includ o cauciucă Duck Regatta, o zonă de activitate prietenoasă cu familia și spectacole de muzică live de artiști regionali și naționali de rock și pop.

25. AFK Geocaching


AFK Geocaching este o modalitate unică de a explora zona Cincinnati, ca parte a excursiilor de vânătoare de cicatrici autodidact, care evidențiază reperele din zonă. Vânătoarea înșelătorilor folosește tehnologii de geocaching, care le permit participanților să își folosească smartphone-urile și dispozitivele GPS portabile pentru a localiza containere fizice care sunt ascunse pe site-urile din centrul orașului și din zonele suburbane ale orașului Cincinnati. Acesta servește ca o modalitate excelentă de a explora cele mai importante situri culturale și istorice ale zonei și de a se implica în activități structurate din viața reală cu grupuri mici de prieteni și familie. Un ghid de tipărire PDF tipărit pentru geocaching este oferit la Centrul pentru vizitatori din Cincinnati din Piața Fântânilor și online pe site-ul AFK. Deși ghidul este conceput pentru utilizare cu dispozitive iPhone și Android, acesta este compatibil și cu dispozitivele Magellan eXplorist GC.

PO Box 43272, Cincinnati, OH 45243, Telefon: 513-235-2436