25 Cele Mai Bune Locuri De Nunta Pentru Jacksonville

Jacksonville este amplasat în regiunea de nord-est a Florida, unde râul St. John se varsă în Oceanul Atlantic. Jax, așa cum o numesc localnicii, este unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale statului. Cunoscut în principal pentru plajele sale, terenurile de golf de campionat și sediul PGA Tour, altfel a zburat sub radarul turistic. Recent, a fost atrasă atenția pentru scena culinară, arhitectura și scena de artă și design, iar cuplurile care intenționează să se căsătorească în Jacksonville pot profita de aceste tendințe atunci când caută locul perfect și cateringul pentru ziua nunții lor.

1. 927 Evenimente


927 Events este spațiul extraordinar pentru cuplurile care nu se iau prea în serios. Perfect pentru recepții de nuntă casual și capricioase, 927 Events are 10,000 metri pătrați de spațiu pe două etaje, spațiu suficient pentru o recepție de cină așezată pentru oaspeții 150 sau cină și dans pentru 125. D-cor-ul unic de tip are pereți de cărămidă expusă, podele din lemn, ferestre în stil mansardă, spațiu tip bufet și bar, lucrări de artă contemporane, memorii de publicitate, antichități, motociclete personalizate și sculpturi jucăușe. Spațiul poate fi personalizat pe gusturile cuplurilor. Catering-ul profesional la fața locului poate satisface solicitări speciale, precum opțiuni kosher, vegetariene și fără gluten.

927 West Forsyth, St. Jacksonville, FL, Telefon: 904-655-6603

2. Aetna Riverfront Nunți și evenimente


Situat în clădirea Aetna de pe malul de sud al râului St. John, acest loc de nuntă oferă vederi superbe din centrul orașului Jacksonville. Sala de mese la etajul doi are coloane din marmură de smarald, pereți și pardoseli din marmură naturală, tavane înalte cu luminatoare și ferestre mari cu vedere neobstrucționată asupra terenurilor bine îngrijite și a orizontului orașului. Cuplurile care planifică o nuntă în aer liber pot profita de copacii maturi și frunzișul luxuriant, grădinile frumoase de flori și un foișor tradițional pe terenurile de pe malul râului. Aetna Riverfront Weddings & Events oferă servicii de catering, servicii de bar, divertisment, fotografie și alte servicii de planificare a nunților. Opțiunile de catering includ brunch la mijlocul dimineții, recepție stand-up, cină tip bufet, cină placată și degustare de mireasă.

841 Prudential Drive, Jacksonville, FL, Telefon: 904-591-9591

3. Muzeul plajelor și parcul de istorie


Pentru cuplul cu inimile lor la o nuntă a capelei, Beaches Museum Chapel, cunoscută și sub numele de St. Paul's by the Sea, este o capelă de patrimoniu care servește comunitatea de pe plajă încă din 1887. Mica capelă albă, cu clopotnița și clopotul său antic poate găzdui ceremonii de nuntă de până la oaspeți 140. Capela este situată în parcul History, la trei blocuri de la ocean, iar spațiul său 1,700-pătrat de picior dispune de scaune fixe pew și climatizare. Cuplurile își pot găzdui recepția la Muzeul Plajelor și pot face fotografii de nuntă în aer liber, într-un fel, în History Park. Acest loc a câștigat statutul de Premier Vendor de la Premier Bride.

381 Beach Boulevard, Jacksonville Beach, FL, Telefon: 904-241-5657

4. Plantație de stejari cu arcuri


Bowing Oaks Plantation este o ceremonie ideală pentru nunți în interior / exterior și locul de recepție pentru o nuntă elegantă de țară. Cuplurile pot face schimb de jurăminte în pavilionul de ceremonii acoperite sau pot spune „fac” sub un stejar străvechi, strălucitor. Petrecerea de mireasă se poate pregăti în camera Dogwood, un dressing cu nouă stații de machiaj, o baie privată și un bar umed. Echipajul mirelui poate pregăti și relaxa în camera de biliard cu canapele din piele, un televizor cu ecran plat 80 și o masă de biliard. După ceremonie, pe veranda acoperită acoperită poate fi găzduită o oră de cocktail pre-recepție. Recepțiile în sala de bal de stejar orbitor pot găzdui până la 200 oaspeți.

7743 Alphons Street, Jacksonville, FL, Telefon: 904-600-5172

5. Hotel și stațiune Casa Marina


Rafinată plajă Casa Marina Hotel and Resort găzduiește nunți de la 1925. Hotelul balneoclimateric spaniol-mediteranean alb are o istorie lungă a oaspeților distinși și celebri. Nuntile clasice, elegante, pe plaja si romantice sunt potrivite pentru aceasta locatie. Ceremonii și recepții pot fi găzduite în interior sau în aer liber. Locația interioară plină de farmec are o paletă de culori neutre, tavan din lemn și grindă, candelabre antice, multă lumină și o etapă de ceremonie pentru o ceremonie și un spațiu de primire universal. Spațiul în aer liber are o plajă frumoasă, cu vedere la ocean, atât pentru ceremonie cât și pentru recepție. Acest loc a primit premii de la Wedding Wire, The Knot și Premier Bride. Mai multe lucruri de făcut în Jacksonville FL

691 1st Street North, Jacksonville Beach, FL, Telefon: 904-270-0025

6. Cedru Bay Retreat


Cedar Bay Retreat este o locație de nuntă în aer liber, pe malul râului, care se ocupă de nunți cu tematică rustică și țară. Locația este amplasată pe trei acri împădurite pe malul nordic al Cedar Bay, un estuar pentru pești și animale sălbatice. Copacii înalți, drapați de mușchi spaniol, oferă un fundal natural pentru ceremonia și spațiul de recepție al terasei exterioare. Închirierea spațiului pentru nuntă include mese și scaune pentru oaspeții 100, utilizarea bucătăriei, iluminat, fântâni, unele decorații, utilizarea limitată a unui sistem de sunet și câteva alte facilități de nuntă. Organizația religioasă care deține locul respectă credințele creștine ortodoxe stricte, ceea ce poate împiedica unele cupluri să aleagă această opțiune.

1030 Baisden Road, Jacksonville, FL, Telefon: 904-434-0144

7. Ocazii de coastă


Mireasa pe plajă se poate opri din priviri; acesta este locul ideal pentru o nuntă mică, romantică pe plajă. Cuplurile pot alege dintre trei locații pentru ceremonii, pitorescul Capela Muzeului Plajelor, plaja pitorească Jacksonville sau curtea în aer liber Casa Bella Village, inspirată de Toscana. Coast Occasions oferă pachete pentru locații, care includ catering, flori, servicii de bar, deserturi, muzică, unele evenimente, fotografie și spațiu pentru ceremonii pe plajă sau în curtea grădinii lor. Separat, acestea oferă pachete de planificare a nunții la trei niveluri de servicii, în funcție de cât de mult dorește cuplul să facă singuri. Nuntile pot găzdui 50 către oaspeții 100, atât la ceremonie, cât și la recepție.

510 Shetter Avenue, Jacksonville Beach, FL, Telefon: 904-887-8240

8. Cummer Museum of Art


Cummer Museum of Art & Gardens este locul ideal pentru o nuntă elegantă. Cuplurile vor aprecia varietatea locurilor din acest muzeu de pe malul râului St. Pentru o nuntă mică în interior, Auditoriul Hixon este dotat cu scaune mobile, ecran și scenă; poate găzdui 64 oaspeți pentru o cină placută. Uible Loggia așază 80 și are vedere la grădină, iar Galeria Terry, cu vederi mărețe și tavane în creștere, așează oaspeții 220 sau 160 cu ring de dans. În aer liber, grădinile de nivel superior pot găzdui oaspeții 60 cu un ring de dans și 80 fără, iar grădinile cu nivel inferior sunt doar pentru ceremonii, care pot găzdui 200 locuri.

829 Riverside Avenue, Jacksonville, FL, Telefon: 904-356-6857

9. Clubul Județean Deercreek


Deercreek Country Club este un loc în stil colonial, așezat pe un uimitor teren de golf 18. Sala tradițională de banchete este o alegere bună pentru cuplurile care găzduiesc o recepție de nuntă rustică sau vintage. Spațiul oferă vederi extinse asupra terenului de golf, iar cuplurile pot alege să aibă o ceremonie în aer liber urmată de o recepție interioară sau să aibă atât ceremonia cât și recepția în aer liber. Angajații clubului de țară sunt experți experimentați când vine vorba de recepții de nuntă, oferind opțiuni culinare superbe și servicii profesionale. Ceremonii interioare și / sau recepții pot găzdui oaspeți 150, în timp ce în aer liber, numărul maxim de invitați la ceremonie este 200, iar oaspeții de primire sunt 350.

7816 McLaurin Road North, Jacksonville, FL, Telefon: 904-363-1604

10. Diamond D Ranch, Inc


Pentru nunta chintesență din țară, Diamond D Ranch atinge toate mărcile. Ceremonii în aer liber sunt amplasate într-o grămadă de copaci maturi, cu rânduri de scaune în stil bancă în fața unei capele în miniatură rustică. O față cu ușă dublă așezată în spatele zonei de relaxare oferă miresei o intrare măreață, iar cuplul are o ieșire binecuvântătoare. Zona de recepție din apropiere se învârte în jurul unui mare pavilion acoperit în stil hambar. Sub pavilion, luminile în miniatură sunt înfipte printre căpriori dintr-un candelabru al piesei centrale. Lumini minuscule se înfășoară în jurul stâlpilor de susținere și a perdelelor albe înrudesc intrările pavilionului. Nuntile mari se pot revărsa în zona ierboasă din jur, cu spațiu pentru a configura numeroase mese în plus. Locul de desfășurare este amenajat de un gard divizat cu șină în zig-zag.

5903-1 Solomon Road, Jacksonville, FL, Telefon: 904-289-9331

11. Friday Musicale, Inc


Friday Musicale este situată în comunitatea istorică Riverside, o instituție în vârstă de 126, care oferă cuplurilor două locuri distincte și unice. Auditorium este un spațiu în stil de tip 1930s, care a fost reconstruit complet în 1998, cu pereți albi și podele din lemn tare. Marele foaier duce în marele auditorium, prezentând o scenă performantă cu ecran de proiecție 24-foot, două piane mari și un sistem de sunet premier. Alături de auditorium se află locul doi, L’Engle Hall, spațiul perfect pentru nunți mai mici, mai intime. Acesta are același stil simplu, un ring de dans, un felinar cu microfon și un pian grandios pentru copii.

650 Oak Street, Jacksonville, FL, Telefon: 904-355-7584

12. Gradina zoologica si gradina Jacksonville

Grădina zoologică și grădina Jacksonville oferă grădinile lor la Trout River Plaza, o grădină botanică parțial zidită, cuplurilor care tânjesc la o nuntă maiestuoasă în aer liber. În spațiu se află paturi de grădină luxuriante 13 cu coloane vii în stil grecesc care apar din ele, acoperite cu vaze mari revărsate de flori. Spalierul plantat, flori colorate, viță de vie parfumate, diferiți copaci cu umbră mare și lumini tematice adaugă o frumusețe eterică pieței. În centrul zonei se află o fântână de sărbătoare înconjurată de pavaj de mozaic cu pietricele, care prezintă diferitele animale din râul păstrăvului. Frumusețea pieței este sporită doar de priveliștile uimitoare ale râului păstrăvului.

370 Zoo Parkway, Jacksonville, FL, Telefon: 904-757-4463

13. Sala de bal de banchet Kaluby


Kaluby Banquet Ballroom este un spațiu elegant și modern de 2,500 picioare pătrate cu pereți crem și podele din lemn de esenta tare strălucitoare. Este locul ideal pentru cuplurile care doresc să își proiecteze nunta de vis, deoarece sala de bal este complet transformabilă pentru a se potrivi cu orice stil, temă, culoare sau concept. În cadrul locației se află un bar și o bucătărie de mahon, oglinzi de perete supradimensionate, iluminare cu discuri cu discuri de noapte, scaune de banchet și mese pentru oaspeți și bufet. Aceștia oferă fiecărui cuplu un coordonator de evenimente expert cu care să lucreze la fiecare aspect al nunții, inclusiv oferindu-le acces la lista vânzătorilor preferați.

8221 Southside Boulevard, Jacksonville, FL, Telefon: 904-508-3045

14. Clubul Garden Garden


Clubul Mandarin Garden este locul ideal pentru cuplurile care doresc un control complet asupra designului nunții lor, de la culori și catering până la divertisment și aranjamente florale. Acest fermecător club privat are un exterior istoric, cu un interior modern, bine întreținut, cu podele din beton, pereți în culori deschise și o zonă de bucătărie adiacentă. Spațiul poate găzdui până la 150 oameni în 2,300 picioarele sale pătrate și este echipat cu mese 29 și scaune pliante 110 pliate. Mai multe ferestre aliniază pereții, permițând lumină naturală, iar draperiile albe frumoase se scufundă din tavan, oferind spațiului o ambianță elegantă.

2892 Loretto Road, Jacksonville, FL, Telefon: 904-268-1192

15. Hotel Omni Jacksonville


Situat la doar câțiva metri distanță de strălucirea căilor navigabile din centrul Jacksonville's Riverwalk este unul dintre cele mai elegante locuri de nuntă din oraș, Omni Jacksonville Hotel. Hotelul opulent funcționează ca o experiență de nuntă cu un serviciu complet, cu personal expert care se ocupă de nevoile fiecărui cuplu, de la cina de repetiție până la brunch-ul de adio. Există mai multe locații de nuntă în tot acest hotel AAA Four Diamond, care poate găzdui oriunde de la 10 până la oaspeții 600. Printre selecțiile locației se numără uimitorul Florida Ballroom, cel mai mare loc cu plafoane boltite de 16-picior și puntea de piscină pe acoperișul de la etajul al patrulea, cu vedere la râul St.

245 Water Street, Jacksonville, FL, Telefon: 904-355-6664

16. Queen's Harbour Yacht & Country Club


Queen's Harbour Yacht & Country Club este conectat la Intracoastal Waterway și este construit în jurul unui bazin de yacht cu apă dulce, oferind oaspeților o destinație de nuntă premieră. Acizii săi 1,000 constau din stejari vii uriași și mlaștini și păduri autohtone care înconjoară cursul regal Mark McCumber. Locul oferă mai multe spații interioare și exterioare, incluzând sala principală de bal, Harbor View, Queen's Parlor, King's Tavern, sala de consiliu și terasa în aer liber. Sala lor de bal principal este cea mai mare dintre sălile de evenimente, care poate găzdui până la oaspeții 180 și are uși franceze care se deschid pe o frumoasă verandă și o terasă măturată, cu vedere la curs și la port.

1131 Queens Harbour Boulevard, Jacksonville, FL, Telefon: 904-220-2118

17. Ramona Pavilion Ballroom


Cuplurile care doresc să găzduiască o nuntă luxoasă rustică nu trebuie să se uite mai departe decât Sala de Ball Ramona Pavilion. Exteriorul este obligat să captiveze oaspeții cu acoperișul său unic în formă de aripă din stejar canadian cu peste 100 picioare de bârne de pin canadian și cu o înălțime mai mare de 40 picioare. Marile ferestre din podea până la tavan care înconjoară clădirea nu adaugă decât splendoarea sa unică. Ramona 8,000 de metri pătrați de spațiu interior poate găzdui până la oaspeți 1,100 și dispune de un etaj plutitor de arțar și o scenă lată de 65. Locul include, de asemenea, o oază în aer liber, cu un iaz magnific, fântână și foișor, ideal pentru o ceremonie eterică.

7166 Ramona Boulevard, Jacksonville, FL, Telefon: 904-695-0978

18. Compania de producere a producției de River City


River City Brewing Company este un restaurant de pe malul râului de pe malul sudului din centrul orașului Jacksonville. Acesta este locul ideal pentru cuplurile care doresc să găzduiască o nuntă elegantă și romantică, cu vederi mărețe asupra maiestuosului râu Sfântul Ioan și a orizontului din centrul orașului. Acestea sunt dotate cu două săli de banchet uimitoare, decorate cu antichități europene delicate - Sala Bridge și Sala de bal Acosta. Camera Bridge poate găzdui până la oaspeți 125 și oferă vederi spectaculoase asupra Main Street Bridge, peisajul urban și râul St John. Sala de bal Acosta poate găzdui până la oaspeți 300 și oferă vederi magnifice asupra râului, a podului Acosta și a zonei Riverside.

835 Museum Circle, Jacksonville, FL, Telefon: 904-398-2299

19. Sala de conservare San Marco


Sala de conservare San Marco este un reper istoric care a fost construit în 1888 ca Biserica Episcopală Sf. Pavel. În 1994 a fost mutat în Parcul Fletcher și renovat complet, iar acum servește drept loc perfect pentru cuplurile care doresc o ceremonie de nuntă clasic elegantă. Interiorul clădirii a fost construit în întregime folosind tablă de margele de pin închis și podea de pin, oferind o atmosferă caldă și primitoare. Spațiul complet deschis are ferestre arcuite care căptușesc pereții și un tavan arcuit proiectat dramatic, cu iluminare romantică. Sala este, de asemenea, echipată cu o bucătărie mică, în scop de catering și poate găzdui cu ușurință până la 80 oaspeți.

1652 Atlantic Boulevard, Jacksonville, Florida, Telefon: 904-396-4734

20. Sheraton Jacksonville


Hotelul Sheraton din Jacksonville este un loc excelent pentru cuplurile care își doresc o nuntă unică, cu ajutorul unui specialist dedicat nunților, pentru a ajuta la orice, de la cina de repetiție până la recepție. Acestea oferă spații de evenimente intime pentru nunți de orice dimensiune și au meniuri personalizabile și beneficii complementare sau modernizate. Spațiul lor de sală de bal are un aspect contemporan, aproape futurist, cu corpul său de gri, cu apariție de albastru vibrant și poate găzdui cu ușurință până la oaspeții 200. Grătarul lor Bold City este locul ideal pentru cina de repetiție, care se mândrește cu mese cu granit, lemn întunecat, smântână și ferestre mari cu vedere la peisaje pitorești.

10605 Deerwood Park Boulevard, Jacksonville, FL, Telefon: 904-564-4772

21. Clubul Garden din Jacksonville


Clubul Garden din Jacksonville s-a inspirat din grădinile Europei și a fost creat ca un spațiu pentru adunarea femeilor pentru a adăuga spații mai frumoase la Jacksonville. Deși mai servește ca loc de întâlnire pentru Garden Club, este deschis și cuplurilor care își doresc o nuntă clasică într-un cadru magnific. Exteriorul clădirii principale prezintă o faianță uimitoare din cărămidă roșie, cu coloane albe uriașe, în timp ce camera interioară a clubului și sala de bal au plafoane în creștere cu candelabre sclipitoare, ferestre mărețe și pardoseală din gresie. Grădina înconjurătoare este ideală pentru o ceremonie în aer liber, care se mândrește cu copaci frunze, peluze îngrijite și cu arbust conceput delicat.

1005 Riverside Avenue, Jacksonville, FL, Telefon: 904-355-4224

22. Proprietatea Keeler


Proprietatea Keeler este o proprietate privată de țară 40-acre într-o zonă rurală încântătoare din Jacksonville, un loc ideal pentru ceremoniile și recepțiile de nuntă fermecătoare. Această pitorească moșie pastorală are un hambar de pătrat 9,500, care poate găzdui cu ușurință până la oaspeți 300 și singurul pod acoperit din oraș. Ambele locuri de nuntă sunt decorate minim, permițând fiecărui cuplu să transforme complet spațiile în tema, stilul și colorarea aleasă. Zona este înconjurată de copaci impunătoare, verdeață luxuriantă și garduri albe. Keeler Property este, de asemenea, echipat cu personal expert, care lucrează cu fiecare cuplu pentru a-și adapta perfect nunta și a-și organiza vânzătorii.

17255 Normandy Boulevard, Jacksonville, FL, Telefon: 904-574-4040

23. Muzeul și grădinile

Cuplurile care doresc un spațiu care încorporează perfect atât forma, cât și funcția, ar trebui să verifice Muzeul și Grădinile din Jacksonville. Acest spațiu de evenimente singular este proiectat în mod deosebit, cu un stil modern în minte, care prezintă cinci locații distincte. Holul este un spațiu al galeriei monocromatice, ideal pentru nunți intime. Galeriile se mândresc cu lucrări de artă uimitoare, ziduri albe crocante și iluminare de designer, ideale pentru nunți luxoase. Pentru un loc elegant, camera cascadă este cu coloane impunătoare și o atmosferă romantică în stil lounge. Camera alb-negru este mai potrivită pentru afacerile unice. În sfârșit, grădinile oferă cuplurilor o oază fermecătoare în aer liber pentru o ceremonie pitorească.

4160 Boulevard Center Drive, Jacksonville, FL, Telefon: 904-398-7060

24. Clubul River


River Club este un loc de lux, care oferă spații concepute opulent și servicii all-inclusive superioare. Acestea oferă trei săli de evenimente distincte, toate cu vederi pitorești și panoramice asupra râului St. John și a orizontului din centrul orașului Jacksonville. River Ballroom, Florida Ballroom și Ortega Room au interior amenajat elegant, cu un amestec interesant de cremă și colorare la scară de argint, ferestre de la podea până la tavan și lucrări de artă uluitoare. Fiecare cuplu lucrează îndeaproape cu un planificator de nuntă experimentat pentru a personaliza meniul, aranjamentele florale și configurarea camerei. De asemenea, oferă personal complet pregătit pentru evenimente cu cravată neagră, recomandări de divertisment și închirieri de echipamente.

1 Independent Drive Suite 3500, Jacksonville, FL, Telefon: 904-354-1111

25. Casa Riverside


Situată în inima frumosului și istoricului cartier Riverside se află Riverside House, o instalație istorică și o fostă biserică. Este un loc perfect pentru nunți accesibile, dar tradiționale. Clădirea are o sală de spectacole, o sală de recepție cu bucătărie atașată și o suită de mireasă, ceea ce o face un singur ghișeu pentru planificarea nunților. Auditorium este un spațiu uimitor de elegant, echipat cu plafoane în creștere, cu candelabre aurii și decorate cu pereți crem, scaune albe, perforate, podea din lemn de esenta tare ridicata, scaune cu balcon și un culoar mare. Sala de recepție este puțin mai subestimată, cu un stil simplist, pereți crem, podele din lemn de esenta tare și ferestre cu panouri albe.

2165 Park Street, Jacksonville, FL, Telefon: 904-387-9927