25 Cele Mai Bune Parcuri Din Louisiana

Parcurile de stat din Louisiana și spațiile exterioare luxuriante oferă câteva oportunități uimitoare pentru vizitatori să aibă o experiență plăcută în aer liber. Te poți apropia de natură pe numeroasele trasee de ciclism și drumeție sau te poți bucura de plimbări, pescuit și alte sporturi nautice superbe pe apă.

Există numeroase căi navigabile care trec prin parcuri, de la mlaștini și lagune până la lacuri și lacuri. Și dacă alegeți să stați în parcuri peste noapte, aproape toate parcurile de pe lista noastră oferă locuri de camping primitive și moderne pentru corturi și RV-uri, precum și o serie de cabine și loji disponibile pentru închiriere. Indiferent ce alegi să faci, ești obligat să te distrezi de minune să explorezi Louisiana în aer liber.

1. Zona patrimoniului național Atchafalaya


Zona de patrimoniu național Atchafalaya este unul dintre cele mai bogate și misterioase peisaje ale țării. Pe lângă faptul că este acasă cea mai mare mlaștină a râurilor din America, aceasta are și o serie de râuri răsucite și bayoase. Puteți petrece o zi explorând zona de patrimoniu și tot nu ați putea face totul, dar asigurați-vă că nu pierdeți cea mai populară caracteristică a acesteia: Wetland Boat & Swamp Tour. Puteți merge, de asemenea, la Turul Vechi Cipru, unde veți putea vedea și aprecia arborele maiestuos al statului, chiparosul chel. Alte activități ale căror vizitatori pot participa includ drumeții, drumeții, padocuri, păsări, camping, pescuit, vânătoare sau joacă o rundă de golf într-unul dintre cele trei terenuri de golf din zona patrimoniului național Atchafalaya. Atchafalaya Welcome Center

Adresa: 2022 Atchafalaya River Hwy, Podul Breaux, LA 70517, Telefon: 337-228-1094

2. Parcul de stat Bayou Segnette


La doar o jumătate de oră distanță de agitația din New Orleans, Bayou Segnette State Park are o serie de activități recreative pentru vizitatorii de toate vârstele să participe. Puteți petrece timpul acolo picnic, jucând în locurile de joacă, drumeții, plimbări cu barca, canotaj, pescuit sau camping. Pescarii provin din depărtare și pentru a prinde păstrăvul, peștele, bascul, peștele roșu și alte specii care sunt comune în zonă. Parcul găzduiește, de asemenea, o piscină cu valuri, în care puteți merge la înot și să vă răcoriți în lunile toride de vară. Există tone de locuri în întregul parc din care vizitatorii pot fi martorii florei și faunei abundente din mlaștini și mlaștini.

Adresa: 7777 Westbank Expy, Westwego, LA 70094, Telefon: 504-736-7140

3. Bogue Chitto State Park


La 1,786 acri, Bogue Chitto State Park este unul dintre cele mai dinamice spații în aer liber pentru a explora în întregul stat Louisiana. Veți întâlni o multitudine de diverse habitate naturale și sisteme pitorești pitorești. Acestea includ păduri de foioase, peisaje rulante, pâraie mici și mlaștini superbe de chiparos. Una dintre principalele caracteristici ale parcului este Peștera lui Fricke, care este mai mult o defileă cu spire de gresie create de eroziune. Din motive de conservare, vizitatorii nu se pot plimba printre formațiuni, dar sunt capabili să le vadă dintr-o serie de trotuare. Activitățile la care puteți participa în timp ce vă aflați în parc includ picnic, drumeții, călărie, canotaj, caiac, pescuit și camping.

Adresa: 17049 State Park Blvd, Franklinton, LA 70438, Telefon: 985-839-5707

4. Zona de patrimoniu național River Cane


Zona de patrimoniu național Cane River este un spațiu pitoresc în aer liber, care are, de asemenea, o istorie bogată de a fi un important centru comercial 18th. Veți găsi mai mult de 300 de ani de istorie multiculturală gravate în peisajul desemnat și veți întâlni mai multe minunate arhitecturale păstrate, cum ar fi forturi coloniale, biserici, plantații, case și chiar cimitire. Veți găsi Parcul istoric național Cane River Creole și în zona de patrimoniu. Vizitatorii sunt capabili să efectueze un tur autoguidat pe terenuri, deși un tur ghidat este mult mai informațional și include accesul la Oakland Slave / Quartier Quarters și la Oakland Plantation Main House.

Adresa: 400 Rapids Drive, Natchitoches, LA 71457, Telefon: 318-356-5555

5. Parcul de stat Chemin-A-Haut


Parcul de stat Chemin-A-Haut este un parc obligatoriu de vizitat în Louisiana, pentru iubitorii de natură care doresc să exploreze locuri de o frumusețe naturală și nepătrunsă. Parcul, care a fost conceput pentru întreaga familie să se bucure, este situat pe o plajă înaltă, cu vedere la superba Bayou Bartolomeu. Facilitățile parcului includ două locuri de joacă și un complex de înot cu o piscină pentru copii doar pentru copii, precum și o piscină pentru oaspeții mai mari. Există site-uri 35 desemnate pentru picnicuri de familie și cinci site-uri de picnic de grup, fiecare având grătare și mese. Alte aspecte includ o potecă cu suprafață dură, închirieri de bărci și oportunități de pescuit de pe mal.

Adresa: 14656 State Park Rd, Bastrop, LA 71220, Telefon: 318-283-0812

6. Chicot State Park


Chicot State Park este un spațiu 6,400-acre care este plin de corpuri de apă și dealuri luxuriante în sudul Louisiana Central. Este cel mai renumit cu pescarii ca fiind un loc popular pentru a merge la pescuit pentru pești de soare din ureche roșie, bluegill, crappie, buză largemouth și alte specii de pește de apă dulce. Facilitățile pentru asistarea pescarilor includ un dig de pescuit, trei lansări de bărci, facilități de închiriere a bărcilor și un cazinou convenabil. Alte activități la care poți participa la Chicot State Park includ să te bucuri de peisajul natural în timp ce faci drumeții, biciclete sau rucsacuri prin numeroasele sale trasee, să stai peste noapte într-unul din campingurile primitive sau să închiriezi una dintre numeroasele cabine împrăștiate în parc. Există, de asemenea, mai multe locuri de joacă și zone de picnic pentru ca vizitatorii să se bucure în timpul șederii.

Adresa: 3469 Chicot Park Rd, Ville Platte, LA 70586, Telefon: 337-363-2403

7. Cypremort Point State Park


Există atât de multe lucruri unice și interesante de făcut în timpul unei vizite la Parcul de stat Cypremort Point. Este unul dintre puținele parcuri aflate atât de aproape de Golful Mexic și are o plajă de jumătate de mile de care să te bucuri. Vă puteți petrece timpul acolo picnic, relaxându-vă, înotând și bucurându-vă de împrejurimi. Deveniți mai activ și participați la pescuit, crabbing, windsurfing, schi nautic, navigație și canotaj, printre altele. Unele dintre caracteristicile parcului includ o lansare a bărcii și un dig de pescuit 100 de la care puteți prinde pești roșii, flore și alte câteva specii de pești.

Adresa: 306 Beach Ln, Cypremort Point, LA 70538, Telefon: 337-867-4510

8. Fairview-Riverside Park Park


Fairview-Riverside State Park este un spațiu minunat în aer liber din care puteți explora și experimenta atât de mult din frumusețea naturală a Louisiana. Una dintre principalele caracteristici ale parcului este Otis House, care a fost construită inițial în 1880s ca o casă familială pentru proprietarul de gater, William Theodore Jay; astăzi, structura minunată este înscrisă în Registrul național al locurilor istorice. Unele amenajări ale parcului includ un loc de joacă, un pavilion de grup, stații de confort și o serie de locuri de picnic desemnate sub copertina de stejar uriaș. Unele activități de care se bucură vizitatorii sunt mersul pe trasee ale naturii, camping, crabbing sau pescuit cu apă dulce.

Adresa: 119 Fairview Dr, Madisonville, LA 70447, Telefon: 985-845-3318

9. Parcul de stat Fontainebleau


Parcul de stat Fontainebleau este unul dintre cele mai istorice spații în aer liber din statul Louisiana. În timp ce explorezi spațiul, vei întâlni ruinele frumoase ale unei plantații de fabrici de zahăr, care a fost construită de fondatorul orașului Marigny de Mandeville în 1829. După aceea, aventurați-vă în parcul 2,800-acre, unde puteți face drumeții, biciclete sau patine în linie pe trasee. Traseele naturii sunt extrem de populare în rândul vizitatorilor și au mai multe semne interpretative pe parcurs pentru a vă ajuta să identificați flora și fauna pe care o puteți întâlni. Plaja de nisip a parcului este locul perfect pentru a vă bucura de un pic de plajă sau de un picnic în timp ce trece cu vedere la barcile cu pânze multicolore care stârnesc lacul.

Adresa: 62883 LA-1089, Mandeville, LA 70471, Telefon: 985-624-4443

10. Parcul de stat Grand Isle


Faceți o excursie până la marginea Louisiana unde puteți să vă bucurați de frumusețea uimitoare și neadecvată a Parcului Grand Isle State. Există atât de multe activități la care puteți participa în timp ce vă aflați în parc, cum ar fi drumeții, sunning, canotaj, înot, păsări, pescuit și crabbing. Pasionații de păsări vor iubi speciile variate de păsări pe care le vor întâlni, deoarece mediul unic al lagunei și al țărmului golfului adăpostește mai multe păsări rezidente și migratoare, care pot fi văzute doar în zonă. Pescarii vin de la mare distanță pentru a prinde peștele roșu, păstrăvul pătat și alți pești; există chiar și mai multe concursuri de pescuit organizate în parc pe tot parcursul anului.

Adresa: Amiral Craik Drive, Grand Isle, LA 70358, Telefon: 985-787-2559

11. Parcul și conservarea istorică națională Jean Lafitte


Parcul și rezervația istorică națională Jean Lafitte protejează bogatele resurse naturale și culturale ale regiunii Delta râului Mississippi din Louisiana. Parcul cuprinde un sediu al parcului și șase site-uri separate fizic: Barataria Preserve, Chalmette Battlefield, French Quarter Visitor Centre, Acadian Cultural Center, Prairie Acadian Cultural Center și Wetlands Acadian Cultural Center. În total, se întinde pe 22,421 acri și este listat în Registrul Național al Locurilor Istorice din SUA. Începeți vizita la unul dintre centrele de vizitatori, care este plin de exponate, programe, filme și multe altele. Vă veți putea petrece timpul în drumeție pe trasee, la pescuit, la vânătoare și la vizionarea faunei sălbatice.

Adresa: str. 419 Decatur, New Orleans, LA 70130, telefon: 504-589-3882

12. Parc de stat Jimmie Davis

Parcul de stat Jimmie Davis este situat pe o peninsulă superba de pe Lacul Caney. S-a deschis în 1996 și a oferit vizitatorilor o serie de activități în aer liber de atunci. Există un dig de pescuit care este renumit ca un loc de pescuit de apă dulce primordială în zonă. Pasionații de aer liber pot participa la sporturi nautice precum schiul nautic, canotajul, plimbarea cu barca și multe altele pe lacul cu cristale. Parcurgeți numeroasele trasee din parc pentru a explora frumoasa pădure de lemn tare și pin și pentru a vă apropia și personal, cu varietatea florei și faunei care se află acolo.

Adresa: 1209 State Park Rd, Chatham, LA 71226, Telefon: 318-249-2595

13. Parcul de stat al lacului Bistineau


Parcul de stat Lacul Bistineau are mai multe caracteristici și facilități de care se pot bucura vizitatorii, inclusiv lacul său de nume care datează de acum 200 ani în urmă. Puteți explora pădurea de foioase fermecătoare, chiparoșii și copacii tupelo și apele deschise care pot fi găsite în parc. Activitățile și caracteristicile parcului includ toalete, locuri de joacă, pavilioane de picnic, trasee de drumeții și biciclete, un traseu de canoe 11 mile, lansări de bărci, cabine și campinguri. Este un site extrem de popular cu pescarii și puteți desena specii de pește de apă dulce, cum ar fi bascul largemouth, bascul galben, crappie neagră, bluegill, peștișor, pești de soare cu urechi roșii și multe altele.

Adresa: 103 State Park Rd, Doyline, LA 71023, Telefon: 318-745-3503

14. Parcul de stat Lake Bruin


Parcul de stat Lake Bruin găzduiește un lac uimitor cu același nume; împreună, aceste medii vă oferă o serie de activități de apă și terenuri la care pot participa vizitatori de toate vârstele. Situl 53-acre a fost înființat în 1928 și a fost inițial o incubatoare dedicată peștilor. Astăzi, există multe facilități și facilități împrăștiate în parc, cum ar fi un șopron de barcă, o lansare a unei bărci pe tot parcursul anului și trei mari stâlpi de pescuit - toate sunt dedicate barcilor și pescarilor care caută să prindă crappie, bass largemouth și altele specii de pești. Există, de asemenea, mese pentru picnic și grătar, precum și toalete, un pavilion acoperit și un loc de joacă.

Adresa: 201 State Park Rd, St Joseph, LA 71366, Telefon: 318-766-3530

15. Parcul de stat al lacului Claiborne


Parcul de stat Lake Claiborne este un spațiu mare în aer liber, care adăpostește un lac de acumulare 6,400 acres. Datorită abundenței de apă și pământ, există atât de multe pe care le poți face în timp ce ești acolo. Participe la drumeții, înot, canotaj, pescuit, păsări, ski nautic și camping. Pescarii se îndreaptă direct spre lacul de apă dulce pentru a prinde o serie de specii de pești, cum ar fi bascul largemouth, basul cu dungi, bibanul alb, peștele de canal, peștele de soare bluegill și multe altele. În timp ce parcurgeți traseele, veți întâlni o serie de flore și faună, în special uimitorii de pini din jurul lacului. Parcul de stat găzduiește, de asemenea, unul dintre cele mai bine clasate terenuri de golf cu discuri din întregul stat.

Adresa: 225 State Park Rd, Homer, LA 71040, Telefon: 318-927-2976

16. Parcul de stat Lake D'Arbonne


Lake D'Arbonne State Park este un parc 655-acre care se află în jurul minunatului lac 15,250-acre Lacul d'Arbonne. Frumosul lac, împreună cu dealurile rulante și pădurile de pin, creează o atmosferă uimitoare pentru ca vizitatorii să se bucure. Întregul obiectiv al parcului este ca acesta să fie cât mai natural, astfel încât multe dintre facilitățile oferite de parc se îmbină perfect cu peisajul natural. Unele dintre facilități includ o piscină sezonieră, un teren de golf cu discuri, patru trasee de drumeții și biciclete la diverse lungimi, terenuri de tenis multiple, închirieri de bărci și canoe, mai multe cabine și case de închiriat și campinguri 58, toate dotate cu electricitate și cârlige de apă.

Adresa: 3628 Par Rd 4410, Farmerville, LA 71241, Telefon: 318-368-2086

17. Parcul de stat Lake Fausse Pointe


Parcul de stat Lake Fausse Pointe este un site în aer liber 6,000-acre, care se află în bazinul Atchafalaya. Parcul are o istorie bogată care datează cu mult timp în urmă, când a fost locul de origine al indienilor Chitimacha. Există atât de multe oportunități pentru a merge la pescuit și a vă bucura de canotaj și canotaj. Există un doc pentru o barcă, închirieri de bărci și lansare de bărci pentru a oferi vizitatorilor acces ușor la apă, precum și o potecă pentru canoe și o potecă pentru drumeții. De asemenea, puteți închiria canoe și caiace de la unitatea de închiriere a parcului de stat. Dacă doriți să stați peste noapte în parc, puteți alege să închiriați una dintre numeroasele lor cabine de pe malul lacului sau să luați legătura cu natura, rămânând în camping.

Adresa: 5400 Levee Rd, St Martinville, LA 70582, Telefon: 337-229-4764

18. Zona de conservare a statului în statul Louisiana din Arboretum


Zona de conservare a statului Arboretum din Louisiana a fost înființată în 1961 și a fost primul arboretum sprijinit de stat din națiune. Deoarece zona este atât de bine păstrată pentru generațiile viitoare, campingul și picnic-ul nu sunt permise pe site - dar vizitatorii sunt bineveniți să se bucure de aceste facilități în parcul de stat Chicot. Pe măsură ce explorați 600 acri de pământ, veți întâlni mai multe specii de plante care sunt naturale și plantate, care sunt indigene pentru stat. Veți întâlni sicoroane, arțări, magnolii și ferigi în timp ce mergeți pe trasee. Este locul perfect pentru botanici și iubitori de natură să petreacă ceva timp în Louisiana.

Adresa: 1300 Sudie Lawton Lane, Ville Platte, LA 70586, Telefon: 337-363-6289

19. North Toledo Bend State Park


North Toledo Bend State Park este un spațiu în aer liber 900 acre care găzduiește unul dintre cele mai mari rezervoare create de om din țară. Puteți participa la tone de activități bazate pe apă și apă, unele dintre cele mai populare fiind drumeții, picnic și camping. Unele dintre facilitățile de utilizare a zilei sunt o piscină sezonieră cu dimensiuni complete, toalete, locuri de picnic, trasee pentru drumeții și biciclete, lansare cu barca și închirieri de bărci. Pescarii au facilități suplimentare, cum ar fi o stație de curățare a peștilor; parcul este un sport important pentru competiții de pescuit, multe dintre ele fiind găzduite de rezervorul Toledo Bend.

Adresa: 2907 N Toledo Park Rd, Zwolle, LA 71486, Telefon: 318-645-4715

20. Parcul de stat din Insula Palmetto


Palmetto Island State Park este unul dintre cele mai bune locuri pentru a trăi o experiență autentică în aer liber în Louisiana. Parcul de stat este situat alături de râul Vermilion și este umplut cu plante palmetto, după care parcul este numit. Există o lansare a bărcii care vă oferă acces la râu pentru plimbare cu barca și pescuit. Puteți alege, de asemenea, să mergeți pe caiac sau canoe prin una dintre lagunele interioare. Campingul la Parcul de Stat din Insula Palmetto este o experiență extraordinară; există locuri de camping 96 RV, locuri de camping pentru corturi 20 și șase cabine de vacanță, dotate cu bucătării complete, băi, un pridvor cu ecran și un șemineu pentru a rămâne cald în serile de iarnă frumoase.

Adresa: 19501 Pleasant Road, Abbeville, LA 70510, Telefon: 337-893-3930

21. Punctul de sărăcie


Produsul a peste cinci milioane de ore de muncă, Poverty Point este un sit arheologic extrem de sofisticat și important din America de Nord. Este o minunăție inginerească care a fost cândva, la apogeul 3,000 ani în urmă, o parte a unei rețele enorme de tranzacționare care s-a întins pe tot continentul. Situl Patrimoniului Mondial UNESCO este o rămășiță rară a unei culturi excepționale care a importat piatră și minereu pe distanțe mari pentru a construi ceea ce se crede că sunt locuințe cu vedere la câmpia inundabilă a râului Mississippi. Este o zonă interesantă de explorare și există mai multe tururi ghidate și programe speciale pe tot parcursul anului.

Adresa: 6859 LA-577, Pioneer, LA 71266, Telefon: 318-926-5492

22. Sam Houston Jones State Park


Sam Houston Jones State Park este numit după un erou popular din Texas, Sam Houston Jones. Parcul 1,087-acre a fost păstrat în starea sa naturală, permițându-vă să vă bucurați de niște priveliști uimitoare nedeslușite asupra pădurii de foioase, pădurii de pin și a lagunelor pline de copaci care se găsesc în zonă. Este un loc excelent pentru pasionații de ornitologie pentru a viziona păsările, deoarece parcul găzduiește peste 200 specii de păsări. Un alt aspect popular al parcului este cel care are peste 70 acri de pini cu frunze lungi, cele mai vechi specii de pin din sud. Există trei trasee de drumeție pentru a vă bucura de drumeții sau de mers cu bicicleta, alături de o serie de sporturi nautice la care puteți participa.

Adresa: 107 Sutherland Rd, Lake Charles, LA 70611, Telefon: 337-855-2665

23. South South Bend State Park

Parcul de stat South Bend Bend se găsește pe micuțe mici care se extind peste rezervorul Toledo Bend. În timp ce stați acolo, veți putea admira niște vederi uimitoare pe malul apei din mai multe puncte de vedere diferite. Parcul adăpostește un rezervor care este extrem de popular în rândul pescarilor, deoarece are o rampă pentru barcă și găzduiește o serie de pești de apă dulce, cum ar fi bibanul alb, peștele și basul largemouth. Există mai multe turnee de pescuit la bas, organizate pe tot parcursul anului. Alte activități recreative în aer liber la care puteți participa, inclusiv drumeții, ciclism, păsări, vizionarea faunei sălbatice și camping.

Adresa: 120 Bald Eagle, Anacoco, LA 71403, Telefon: 337-286-9075

24. Parcul de stat St. Bernard


Parcul de stat St. Bernard este un spațiu ideal în aer liber pentru vizitatorii de toate vârstele, deoarece este conceput pentru familiile cu copii mai mici. Este minunat dacă vrei să te bucuri de camping, dar nu vrei să fii departe de civilizație. Parcul a fost înființat în 1971 și a fost o zonă populară de recreere pentru localnici și vizitatori de atunci. Puteți să vă plimbați și să vă bucurați de priveliștile uimitoare ale parcului, râului Mississippi și a numeroaselor lagune disponibile. Este extrem de pașnic și natural, perfect pentru vizitatorii care doresc să se concentreze pe meditație și relaxare. Alte facilități ale parcului includ pavilioane acoperite, locuri de picnic cu grătar, toalete și un loc de joacă pentru apă pentru tineri.

Adresa: 501 Saint Bernard Parkway, Braithwaite, LA 70040, Telefon: 504-682-2101

25. Tickfaw State Park


Una dintre cele mai interesante caracteristici ale Parcului de Stat Tickfaw este gama sa de trotuare care parcurg parcul. Acestea oferă o experiență aprofundată a pădurilor de foioase și pin, mlaștina de chiparos / tupelo și râul Tickfaw care te înconjoară. Puteți face o plimbare, o bicicletă sau patinați pe drumurile parcului interconectant. Parcul este unul dintre puținele din stat care le permite vizitatorilor să facă drumeții noaptea și să asiste la fascinanta viață de noapte a mlaștinii. Alte activități la care puteți participa includ canotaj sau caiac pe râul Tickfaw. Asigurați-vă că vă opriți în apropierea Centru Natura, unde puteți vedea un acvariu 800-galon aprovizionat cu pește prins de râu.

Adresa: 27225 Patterson Rd, Springfield, LA 70462, Telefon: 225-294-5020