25 Cele Mai Bune Locații Pentru Nunți Madison

Situat între două dintre cele mai frumoase lacuri din Wisconsin, Madison este o alegere populară de nuntă atât cu localnicii cât și în afara orășenilor. Locurile de nuntă de pe malul apei pot fi găsite din belșug, unele dintre ele oferind vederi asupra orizontului orașului și a clădirii iconice Capitol din spatele țărmului îndepărtat al lacului, și există și o mulțime de locuri interioare pentru cuplurile care ar prefera să își petreacă ziua specială . Orașul oferă săli de bal elegante ale hotelului și săli de banchet pentru cluburi perfecte pentru nunți tradiționale, dar oferă, de asemenea, locații unice, cum ar fi un vechi teatru vaudeville și un atrium de sticlă amplasat într-o grădină botanică.

1. Mănăstirea Sfintei Înțelepciuni


Găsită pe o proprietate 130-acre la doar 20 minute în afara centrului Madison, Mănăstirea Sfânta Înțelepciune este o mănăstire liniștită benedictină care face locul ideal atât pentru ceremonii cât și pentru recepții. Ceremonii pot fi organizate fie în interior, fie în exterior, iar cuplurile care aleg să închirieze un spațiu în aer liber vor avea, de asemenea, un spațiu interior rezervat acestora în caz de vreme rea. Recepțiile au loc de obicei în zona de adunare centrală a mănăstirii, care are o curte atașată. Cuplurile sunt responsabile de aranjarea propriilor vânzători și ofițeri, dar un coordonator de nuntă la fața locului este disponibil pentru a oferi asistență, după caz.

4200 Co Hwy M, Middleton, WI 53562, Telefon: 608-836-1631

2. Grădinile Botanice Olbrich


Ocupând șaisprezece acri de teren pe malul lacului Monona, Grădinile Botanice Olbrich sunt o locație minunată pentru o nuntă frumoasă în aer liber. Ceremonii pot fi organizate fie în exterior în grădina de evenimente, fie în atriul aerisit, care are pereți de sticlă, un tavan de sticlă boltită și o mulțime de plante în ghiveci și recepții pot avea loc pe terasa în aer liber sau în interiorul sălii de banchete Evjue Commons, oferă priveliști minunate asupra grădinii printr-un perete de sticlă. De asemenea, cuplurile sunt binevenite să folosească spațiul pentru fotografiile lor de nuntă în timpul orelor de deschidere a grădinii.

3330 Atwood Ave, Madison, WI 53704, Telefon: 608-246-4550

3. Overture Center for the Arts


Situat în inima districtului de arte culturale al orașului, Overture Center for the Arts este un uimitor teatru și galerie de artă cu nouă spații de evenimente din care să alegi. Spațiile populare pentru nunți includ o sală mare cu iluminare personalizabilă și o garsonieră cu balcon Julieta cu vedere la hol și toate spațiile sunt echipate cu echipamente audiovizuale de ultimă generație. Echipamente suplimentare, cum ar fi scaune, mese, iluminare suplimentară și un ring de dans pot fi închiriate contra cost. Serviciile de catering și bar sunt oferite de Catering a Fresco, însă cuplurile sunt binevenite să aducă propriul tort.

201 State St, Madison, WI 53703, Telefon: 608-258-4141

4. Edgewater


Singura unitate din zonă cu un rating AAA Four Diamond, Edgewater este o stațiune urbană de lux, cu un spa cu servicii complete și o istorie bogată care datează de 1948. Hotelul oferă spații pentru evenimente interioare și exterioare, cu aspecte deosebite, inclusiv o sală de bal elegant, cu ferestre 16-picior, o piață 30,000-pătrat de lângă apă și o vedere pe acoperiș cu vederi incredibile asupra lacului Mendota. Serviciile de catering și bar sunt disponibile prin intermediul hotelului, iar petrecerea de nuntă poate profita de serviciile de păr, machiaj și masaj la spa în ziua nunții.

1001 Wisconsin Ave, Madison, WI 53703, Telefon: 608-535-8200

5. Badger Farms LLC


Amplasat în mediul rural în afara orașului, Badger Farms LLC este un loc deținut și exploatat local perfect pentru nunțile rustice din țară. Nuntile se desfășoară în interiorul hambarului 1920s frumos renovat al proprietății, care are un plafon boltit, podele din lemn tare și un pavilion închis, iar petrecerile de nuntă vor avea acces și în zona din afara hambarului și la o punte mare din spate. Serviciile de Bartending trebuie să fie furnizate de vânzătorul la alegere, dar cuplurile sunt libere să aleagă orice furnizor care le place pentru orice altceva, inclusiv catering, servicii DJ și fotografie.

1682 Co Rd BB, Deerfield, WI 53531, Telefon: 608-438-2387

6. Bishops Bay Country Club


Situat pe malul lacului Mendota, Bishops Bay Country Club este un loc cu adevărat de neuitat pentru a vă petrece ziua specială. Locația clubului pe apa din fața orașului îl diferențiază de alte locuri din zonă, iar ceremoniile și recepțiile sunt ținute chiar lângă lac pe frumosul pavilion al clubului. Capitoliul și orizontul uimitor al centrului servesc ca fundal pentru întregul eveniment, iar un cort este disponibil în caz de ploaie. Serviciile de catering și bar sunt furnizate de personalul cu experiență, iar locul are o listă de furnizori recomandați pentru toate celelalte servicii.

3500 Bishops Bay Dr, Middleton, WI 53562, Telefon: 608-232-4201

7. Crowne Plaza Hotel - Madison


Un hotel modern, cu decor contemporan, Hotelul Crowne Plaza - Madison poate găzdui nunți cu până la 450 oaspeți. Hotelul oferă două săli de bal maiestuoase, ambele putând fi configurate în mai multe machete sau împărțite în spații mai mici, dacă este nevoie, și există, de asemenea, mai multe spații de evenimente mai mici, care pot fi folosite pentru orice, de la dușuri de mireasă până la deschideri de cadouri. Gătirea se face în casă, iar cuplurile își pot crea meniuri personalizate și pot alege dintr-o varietate de opțiuni de masă, inclusiv platou, bufet și stații. Planificatorii de evenimente sunt disponibili pentru a ajuta cuplurile cât mai mult sau cât mai puțin.

4402 E Washington Ave, Madison, WI 53704, Telefon: 608-244-4703

8. Elks Lodge


La doar câteva blocuri de Piața Capitolului, Elks Lodge este o unitate privată care poate fi rezervată doar de către membri sau persoane sponsorizate de membri. Loja este amplasată chiar pe lacul Monona și are un dig lung pentru barcă și o mulțime de ferestre mari care oferă priveliști minunate asupra apei. Cuplurile se pot căsători afară pe gazon sau în interiorul lojei în sine și există o cameră spațioasă pentru banchete, destinată recepțiilor cu până la 225. Serviciile complete de mâncare și bar sunt oferite în interior, iar meniurile personalizate sunt disponibile la cerere.

711 Jenifer St, Madison, WI 53703, Telefon: 608-255-1644

9. Emily's Ten Oaks Ranch


Fostă o cunoscută instalație de creștere și îmbarcare a cailor, Emily's Ten Oaks Ranch este acum o fermă de familie care funcționează, de asemenea, ca un loc minunat pentru nunți cu temă de hambar. Ferma oferă o mulțime de oportunități excelente de fotografie, iar cuplurile pot încorpora uneori chiar și unele dintre animalele prietenoase ale fermei, care includ capre, porci, bivoli și chiar un cangur. Cuplurile se pot căsători în grajdul de nuntă dedicat, care are o fereastră mare în vârf, care lasă multă lumină solară naturală. Proprietatea este cunoscută și pentru apusurile de soare spectaculoase, care se pot bucura din zona din afara hambarului.

5799 Portage Rd, Madison, WI 53718, Telefon: 608-444-4639

10. Centrul de evenimente Heights


Unul dintre cele mai mari spații de primire din zonă, Heights Event Center oferă mai mult de 7,000 metri pătrați de spații pentru evenimente și poate găzdui aproximativ 550 oaspeți. Ca centru de evenimente cu servicii complete, locul are o echipă de personal care vă poate ajuta la planificarea și executarea fiecărui aspect al recepției nunții dvs., inclusiv închirieri de echipamente, catering și decorațiuni. Locul este cunoscut în special pentru alimentația sa delicioasă, dar cuplurilor li se oferă, de asemenea, libertatea de a alege toți proprii vânzători, inclusiv cateringul lor. Serviciile de configurare și eliminare sunt, de asemenea, disponibile.

411 Prairie Heights Dr, Verona, WI 53593, Telefon: 608-848-8777

11. Centru de patrimoniu familial Lussier


Situat în incinta parcului județean Lake Farm, centrul de patrimoniu al familiei Lussier este o casă rustică pe mai multe niveluri, care oferă priveliști uimitoare asupra țării. Cuplurilor li se oferă acces exclusiv la întreaga clădire în ziua nunții lor, ceea ce înseamnă că pot configura totul, de la o cină în stil banchet în sala principală de recepție, până la un teren de dans și o zonă de jocuri la nivelul inferior. Locuința are, de asemenea, un pridvor mare la etajul doi și o terasă. Cuplurile sunt responsabile de decorarea spațiului propriu-zis și de amenajarea propriilor alimente, dar coordonatorul evenimentului din cadrul locației poate ajuta cu închirieri.

3101 Lake Farm Rd, Madison, WI 53711, Telefon: 608-224-3604

12. Madison Club

Înființat în 1909, Madison Club este un club social de lux cunoscut pentru bucătăria premiată și pentru numeroasele sale spații de evenimente interioare și exterioare frumoase, inclusiv o sală de banchet elegant care poate găzdui oamenii 250. Personalul de catering este specializat în mâncare preparată cu ingrediente provenite din local și există chiar și un bucătar de patiserie care poate face un tort delicios conform specificațiilor dvs. exacte. O serie de pachete de nuntă sunt oferite și o echipă de planificatori de evenimente cu experiență sunt disponibile pentru a răspunde la întrebări, a oferi sugestii și pentru a vă ajuta să planificați toate micile detalii ale zilei dvs. speciale,

5 E Wilson St, Madison, WI 53703, Telefon: 608-255-4861

13. Madison Marriott West


Hotelurile din Marriott sunt locurile de nuntă excelente, indiferent unde se află în lume, iar Madison Marriott West nu face excepție. Convenabil situat la doar câteva minute distanță de centrul orașului, hotelul oferă șaisprezece spații pentru evenimente din care puteți alege, inclusiv un atrium extravagant în grădină cu zece etaje, cu o cascadă. Planificatorii de evenimente ai hotelului vă pot ajuta să găsiți furnizori perfecti în timp ce respectați bugetul dvs., iar serviciile de catering personalizate sunt furnizate în casă. De asemenea, hotelul oferă o reducere specială de grup pentru cuplurile care doresc să rezerve un bloc de camere pentru oaspeții lor.

1313 John Q Hammons Dr, Middleton, WI 53562, Telefon: 608-831-2000

14. Madison Turners


Madison Turners este o locație ideală pentru recepții cu până la 4,600 oaspeți. Sala are un teren de dans 300-picior pătrat, o bară din stejar solid și o mulțime de ferestre și poate fi configurată în mai multe moduri diferite, în funcție de dimensiunea și stilul evenimentului dvs. De asemenea, cuplurile pot decora spațiul oricât de le place, dar pachetele de decor sunt disponibile pentru persoanele care ar prefera să simplifice procesul de planificare. Locul oferă, de asemenea, oportunitatea unică pentru copiii la nuntă de a se bucura de o oră de gimnastică supravegheată în timpul recepției, în timp ce părinții lor socializează.

3001 S Stoughton Rd, Madison, WI 53716, Telefon: 608-222-4922

15. Teatrul Majestic


Cel mai vechi teatru din oraș, Majestic Theatre a trecut de la a fi un teatru vaudeville la un club de muzică la modă, care găzduiește în mod regulat spectacole DJ și spectacole de muzică live. Clădirea frumos restaurată este un spațiu minunat atât pentru ceremonii cât și pentru recepții și oferă mai multe spații dramatice de care cuplurile pot profita atunci când planifică amenajarea nunții lor, inclusiv o scenă principală așezată sub un arc decorativ, un etaj principal și o zonă de balcon. O cotă de coordonator de nuntă este inclusă în tariful de închiriere, iar furnizorii externi sunt autorizați pentru orice, cu excepția serviciilor de bar.

115 King St, Madison, WI 53703, Telefon: 608-255-0901

16. Locul evenimentului NOAH


Deținută de una dintre cele mai mari corporații de organizare a evenimentelor din țară, NOAH’S Event Venue este un spațiu elegant, cunoscut pentru personalul său profesional și serviciul excelent. Pachetele de nuntă all inclusive sunt disponibile pentru cuplurile care doresc să păstreze lucrurile cât mai ușor posibil, dar compania este, de asemenea, fericită să lase cuplurile să planifice nunta DIY a viselor lor, iar politica sa deschisă de vânzători înseamnă că poți avea orice mâncare și divertisment. ca. Mese, scaune și lenjerii la alegerea culorii dvs. sunt întotdeauna incluse în taxa de închiriere, iar decorațiunile de plafon, candelabre și fundaluri de cameră sunt disponibile pentru o taxă suplimentară.

Dr 5020 American Family Dr, Madison, WI 53718, Telefon: 608-628-4225

17. Teatrul Orpheum


Deschis în 1927, Teatrul Orpheum este o clădire istorică Art Deco care și-a câștigat un loc în Registrul Național al Locurilor Istorice. Interiorul dramatic renascentist francez este fundalul perfect atât pentru ceremonii cât și pentru recepții și poate găzdui până la oaspeți 2,000. Cu toate acestea, acesta poate fi, de asemenea, aranjat pentru a se potrivi perfect afacerilor 80 pentru persoanele 100. Personalul locației este disponibil pentru a vă ajuta cu fiecare pas al procesului de planificare și sunt deosebit de bine echipate pentru a ajuta cuplurile să rezerve un divertisment incredibil, să aleagă un decor memorabil și să proiecteze meniuri și mixologie personalizate.

216 State St, Madison, WI 53703, Telefon: 608-250-2600

18. Hotel Sheraton Madison


Hotelul Sheraton Madison este situat într-un mod convenabil, chiar în centrul orașului, un loc elegant care oferă aproximativ 17,500 metri pătrați de spațiu pentru evenimente. Sala de bal spațioasă poate găzdui până la oaspeți 550 pentru o seară de cină și dans, dar există, de asemenea, o mulțime de spații mai mici, perfecte pentru grupuri între persoane 20 și 225 în stil banchet. Dacă doriți, hotelul poate aranja dressinguri pentru ambele părți ale petrecerii de nuntă. Utilizarea unui planificator de nuntă este inclusă în taxa de închiriere, iar hotelul oferă cele mai multe servicii de care aveți nevoie, inclusiv servicii de catering, închirieri de evenimente, piese centrale și echipamente audiovizuale.

706 John Nolen Dr, Madison, WI 53713, Telefon: 608-251-2300

19. Brink Lounge


Brink Lounge este un bar elegant din centru care găzduiește în mod regulat spectacole de muzică live, și creează un loc distractiv și unic pentru a avea nunta ta. Pentru nuntile cu până la 200 oaspeți pot fi rezervate o sală de banchet uimitoare, cu o scară în spirală cu trei etaje și un bar cu terasă, iar cateringul poate fi făcut fie de către locație, fie de un vânzător extern. Cuplurile care și-ar dori o sărbătoare mai întâmplătoare își pot ține recepția în salonul propriu-zis, unde oaspeții lor vor putea urmări spectacolul de muzică live seara din confortul unei zone semi-private perfecte pentru amestecare și amestecare.

701 E Washington Ave, Madison, WI 53703, Telefon: 608-661-8599

20. East Side Club


Orientat cu vedere la lac de pe Monona Drive, East Side Club este un loc sofisticat, dar accesibil pentru o nuntă la malul lacului. Există două spații interioare din care puteți alege, dintre care unul are vederi uimitoare asupra Capitolului, iar celălalt oferă vedere la lac și acces la o frumoasă zonă ierboasă. Ambele spații includ zone de bar încorporate. Cuplurile care ar prefera să își ia nunta în aer liber pot rezerva, de asemenea, Lakeside Lawn, care oferă o zonă distractivă în aer liber Tiki bar și o mulțime de oportunități excelente de fotografie, în special atunci când soarele apune peste apă.

3735 Monona Dr, Madison, WI 53714, Telefon: 608-222-9131

21. Rezervația Câmpurilor


Situat pe o frumoasă proprietate 20-acre la doar cinci minute în afara Madison, rezervația Fields este o afacere deținută de familie și operată, dedicată furnizării unui serviciu atent care preia tot stresul și se confruntă cu planificarea nunților. Proprietatea are două hambare de nuntă, unul conceput pentru ceremonii și unul dedicat recepțiilor, iar cuplurile pot alege să închirieze unul sau ambii împreună. Există, de asemenea, un spațiu frumos pentru ceremonii în aer liber, cu un arc construit la comandă pentru ca cuplurile să stea în picioare în timp ce își spun juramintele. Pachetele de bar sunt disponibile pentru locație, dar cuplurile își pot alege furnizorii pentru toate celelalte servicii.

2479 Glenn Dr, Stoughton, WI 53589, Telefon: 608-636-6400

22. Hanul Livingston


Livingston Inn este un loc de mic dejun fermecător situat în interiorul unei case gotice istorice, Livingston Inn este un loc pitoresc de nuntă perfect pentru sărbătorile intime cu oaspeții 100 sau mai puțini. Cuplurile care rezervă spațiul vor avea acces atât la casă, cât și la grădini, ceea ce face ca locul să se potrivească ideal sărbătorilor interioare / exterioare în lunile mai calde. Vânzătorii de alimente și băuturi din exterior sunt bineveniți, dar trebuie să fie aprobați în prealabil de locul respectiv. Cazarea la fața locului este disponibilă pentru până la 10 persoane, iar multe alte hoteluri excelente pot fi găsite pe o rază de o milă.

752 E Gorham St, Madison, WI 53703, Telefon: 608-238-6317

23. Hotelul Madison Concourse și Clubul Guvernatorului

La mai puțin de cinci minute de Capitoliu pe jos, Madison Concourse Hotel și Clubul Guvernatorului este un hotel situat central, cu toate facilitățile de care ai nevoie pentru a avea o nuntă fabuloasă. O sală de bal mare spațioasă este disponibilă pentru nunți mari, dar hotelul oferă, de asemenea, săli de luat masa private pentru afaceri mai mici. Indiferent de spațiul pe care îl alegeți, taxa de închiriere include mese, scaune, lenjerii și un toast de șampanie pentru toți invitații la nuntă. Personalul de catering este condus de un bucătar premiat și are multă experiență în a ajuta cuplurile să-și planifice meniul perfect personalizat pentru ziua specială.

1 W Dayton St, Madison, WI 53703, Telefon: 800-356-8293

24. Clubul universitar - Madison


Situat în campusul frumos al Universității din Wisconsin, Universitatea Club - Madison este un loc istoric care găzduiește nunți de mai bine de un secol. Sunt disponibile trei spații de evenimente separate, toate având o arhitectură uimitoare în stil Tudor. Echipa culinară a clubului se mândrește cu utilizarea ingredientelor locale pe cât posibil, iar personalul este încântat să creeze un meniu personalizat sau chiar să-și proiecteze meniul de cină în jurul rețetelor speciale de familie. Taxa de închiriere include acces exclusiv la spațiu timp de șase ore, iar lenjeria, lumânările, vazele cu flori și un microfon sunt disponibile fără costuri suplimentare.

803 State St, Madison, WI 53703, Telefon: 608 286-3827

25. Prag


Găsit în partea de est a orașului, Pragul este un spațiu unic și primitor, conceput pentru a inspira și cultiva un sentiment de comunitate în zona Madison. Clădirea în sine este un magazin istoric de caroserii auto, care a fost transformat în birouri, un spațiu de coworking și mai multe spații de evenimente care se pot găzdui între 15 și 60. În funcție de spațiul pe care îl alegeți, vă veți putea bucura de detalii arhitecturale frumoase, cum ar fi un tavan din lemn arcuit și pereți din cărămidă expusă. Mese, scaune și amenajare sunt incluse, iar o bucătărie de serviciu poate fi închiriată contra cost.

2717 Atwood Ave, Madison WI 53704, Telefon: 608-262-5024