Cele Mai Bune Parcuri Naționale Și De Stat 25 Din Michigan

Michigan găzduiește o serie de parcuri și spații în aer liber, care primesc de secole vizitatori din întreaga lume. Puteți găsi zone de recreere, parcuri de stat și terenuri de camping în aproape fiecare colț al statului, deși majoritatea oamenilor sunt atrași de cei din jurul lacului Michigan sau Lacul Superior din cauza frumuseții sale uluitoare.

1. Zona de recreere de la Bald Mountain State


Zona de agrement Blue Mountain State este un spațiu verde 4,367-acre, care poate fi găsit lângă uimitorul lac Orion din Michigan. Parcul găzduiește doar facilități de agrement din lume pentru a fi proiectat vreodată de renumitul arhitect Gunnar Birkerts, un american leton care avea sediul majoritar în Detroit. Complexul de clădiri cuprinde cinci resurse moderne de la mijlocul secolului, cum ar fi băile pentru bărbați și femei, standurile de concesiune, o casă de pompe și multe altele - împreună, ele sunt denumite complexul și stația de contact Lower Trout Lake Bathhouse și sunt înscrise în Registrul Național al Istoricului Locuri. Zona de agrement din jur este populară în mare parte cu pescari și vânători care vin acolo pentru a prinde gâște, iepure, căprioare, bas și păstrăv.

Adresa: 3361 S Lapeer Rd, Orion Charter Township, MI 48360, Telefon: 248-93-6767

2. Parcul istoric Fayette


Situat în orașul istoric cu același nume, Parcul istoric de stat Fayette este un loc minunat care este situat între Sand Bay și Snail Shell Harbour în Big Bay de Noc din Lacul Michigan. Orașul în sine este extrem de popular, deoarece a fost o comunitate industrială care a fabricat fier de porc de cărbune, dar ulterior a fost reconstruită într-un muzeu viu, pentru a oferi vizitatorilor cum a fost viața acolo la sfârșitul secolului 19th. Înregistrat în Registrul Național al Locurilor Istorice din SUA, parcul în sine este doar 711 acri și a fost înființat în 1959. Vizitatorilor care vin acolo adoră să își petreacă timpul drumeții pe 5 + mile de trasee, care sunt îngrijite iarna pentru a găzdui schiul de fond. Există, de asemenea, campinguri semi-moderne 61, care sunt situate pe lângă locuri de joacă, adăposturi de picnic și toalete.

Adresa: 4785 II Rd, Grădină, MI 49835, Telefon: 906-644-2603

3. Harrisville State Park


Harrisville State Park oferă o zonă magnifică de utilizare a zilei, precum și un camping popular, perfect pentru vizitatorii care caută să petreacă oriunde de la câteva ore până la câteva zile în unul dintre parcurile din Michigan. Veți găsi o mare parte din parc pentru a fi cedri și pini, precum și lungi întinderi de țărmuri nisipoase care duc la Lacul Huron. Este unul dintre cele mai vechi parcuri de stat din Michigan, fiind înființat în 1921. De atunci, parcul a crescut ca dimensiuni, precum și facilități. Veți găsi o serie de trasee de schi de drumeție și de fond, mai multe zone de picnic cu pavilioane închiriate și chiar o zonă destinată detectării metalelor. Parcul găzduiește multe evenimente pe tot parcursul anului, multe dintre ele fiind dedicate muzicii și artei; concursul lor anual de sculptură în nisip are loc în fiecare vară și este extrem de popular în rândul vizitatorilor.

Adresa: 248 State Park Rd, Harrisville, MI 48740, Telefon: 989-724-5126

4. Hartwick Pines State Park


Hartwick Pines State Park este un peisaj și peisaj marin protejat din categoria V IUCN care a fost înființat în 1927. Este unul dintre cele mai vechi parcuri de stat, precum și al cincilea ca mărime din întregul stat, care se întinde pe 9,762 acri. În timp ce explorați parcul și pădurea sa de creștere veche de pini roșii și pini albi, veți putea vedea cum a fost o majoritate a nordului Michigan înainte de zona de exploatare. Una dintre cele mai populare caracteristici ale parcului este Muzeul de exploatare a pinilor Hartwick, care este înregistrat cu exponate, artefacte și fotografii din anii de boom din lemn.

Adresa: Grayling, MI 49738, Telefon: 989-348-7068

5. Pădurea Națională Hiawatha


Pădurea Națională Hiawatha este o zonă protejată 894,836 acre care a fost înființată în 1931. Pădurea națională cuprinde șase zone de sălbăticie desemnate pe care vizitatorii le pot explora: Wild Island Wilderness, Rock River Canyon Wilderness, Horseshoe Bay Wilderness, Delirium Wilderness, Mackinac Wilderness și Big Island Lake Wilderness. Există, de asemenea, cinci râuri naționale sălbatice și scenice situate în interiorul Hiawatha: râul Whitefish, râul indian, râul Carp, râul Tahquamenon și râul Sturgeon. Există atât de multe lucruri pe care le poți vedea și face în timp ce ești acolo, dar cea mai populară activitate pentru care cei mai mulți vizitatori vin în parc este campingul. Campurile favorizate includ Carp River Campground, care permite pescuitul, Bay View Campground, care are o plajă retrasă, și Monocle Lake Camp, care este excelent pentru camping-uri RV.

Adresa: Manistique, MI 49854, Telefon: 906-428-5800

6. Holland State Park


De când a fost înființat în 1926 Holland State Park a crescut extraordinar de-a lungul anilor, atât la dimensiuni cât și la facilități. Aproape două milioane de oameni se adună în parc în fiecare an, ceea ce îl face unul dintre cele mai vizitate parcuri de stat din Michigan. Zona de recreere publică, care se întinde pe 142 acri, are o serie de activități și facilități pentru vizitatori. Vă puteți petrece timpul acolo drumeții, înot, canotaj, pescuit, camping, picnicking sau jucându-vă pe locurile de joacă. Există o zonă populară a dunelor și veți putea, de asemenea, să vedeți vederi uimitoare asupra portului Holland și Holland Harbor Light, „Big Red”.

Adresa: 2215 Ottawa Beach Rd, Olanda, MI 49424, Telefon: 616-399-9390

7. Parcul Național Isle Royale


Parcul național Isle Royale cuprinde insula principală a insulei Royale și sute de insule mai mici adiacente acesteia. Parcul acoperă 894 mile pătrate, din care 209 mile pătrate sunt teren și restul sunt apele din jur. Parcul Național Isle Royale a fost înființat în 1940 ca mijloc de a-l proteja de dezvoltare; în 1980 a fost declarată rezervație internațională a biosferei UNESCO. Întregul parc este situat în Lacul Superior, dar se află de-a lungul graniței internaționale și este în apropiere de zona de conservare a marinei naționale a Lacului Superior canadian. Caracteristicile recreative includ trasee de drumeție, trasee de canotaj și caiac, campinguri, cabine închiriate, locuri de pescuit și site-uri de picnic pentru a desemna, printre altele.

Adresa: Lake Superior, Michigan, Telefon: 906-482-0984

8. Parcul istoric național Keweenaw


Fiind stabilit în 1992, Parcul istoric național Keweenaw este un plus destul de mai nou față de numeroasele spații în aer liber din Michigan. Parcul 1,869-acre este înscris în Registrul Național al Locurilor Istorice din SUA, deoarece are mai multe structuri și atracții naturale care sărbătorește viața și istoria Peninsulei Keweenaw. Unul dintre cele mai mari și mai vechi fluxuri de lavă este localizat în parc, ceea ce îl face unul dintre puținele locuri de pe Pământ unde puteți recupera 97% cupru autohton pur. Unele dintre site-urile de patrimoniu 21 pe care le puteți vizita în timpul parcului includ Muzeul Carnegie, AE Seaman Mineral Museum, Delaware Copper Mine, Laurium Manor Inn și Quincy Mine Hoist and Underground Mine.

Adresa: 25970 Red Jacket Rd, Calumet, MI 49913, Telefon: 906-337-3168

9. Ludington State Park Beach


Situată între malul lacului Hamlin și al lacului Michigan, Ludington State Park Beach are mai multe ecosisteme pe care le puteți explora în spațiul său 5,300-acre. Veți putea explora totul, de la dunele și pădurile de nisip până la lacuri, baraje și râuri. Una dintre cele mai importante caracteristici ale parcului este Farul Big Sable Point; se află la o înălțime de 112 picioare și a fost aprins pentru prima dată în 1876. Vizitatorii pot face un tur al frumosului far în anumite perioade ale anului. Un alt aspect faimos al parcului este Lacul Hamlin unde vizitatorii pot merge la înot, canoe sau chiar se pot bucura de pescuitul cu gheață în timpul iernii.

Adresa: 8800 M-116, Ludington, MI 49431, Telefon: 231-843-2423

10. Maybury State Park


Cuprinzând 944 acri de pădure matură, pajiște deschisă și teren ușor rulant, Maybury State Park a fost un loc popular pentru a vizita încă de când a deschis publicului în 1975. Există atât de multe activități recreative în aer liber la care poți participa în timp ce te afli în parc, deși inițial a devenit popular ca un refugiu pentru picnic din cauza câmpurilor întinse și a pădurilor izolate. Unele dintre lucrurile pe care le puteți face în timp ce există drumeții, drumeții, călărie, pescuit în iaz și schi de fond. Vizitatorii sunt, de asemenea, îndemnați să viziteze locurile de joacă, grajdurile și ferma Maybury, unde se pot bucura de programe educaționale și pot merge cu plimbări cu fân.

Adresa: 20145 Beck Rd, Northville, MI 48167, Telefon: 248-349-8390

11. Muskallonge Lake State Park


Cu trasee pentru drumeții și snowmobile, precum și alte facilități pentru înot, pescuit, plimbare cu barca, picnic și camping, nu este de mirare că Muskallonge Lake State Park este una dintre cele mai populare zone de recreere publice din Michigan. Terenul 217-acre poate fi găsit între țărmurile lacului Muskallonge și Lacul Superior și a fost cândva locul unei tabere a americanilor nativi. Activități pe care le poți participa în timpul vizitei sunt: ​​geocaching, drumeție, călătorie cu ATV-uri, motociclete de zăpadă, înot, canotaj, caiac și pescuit în lacul de nume sau la Lacul Superior pentru buză cu micuțe, știucă nordică, somon, păstrăv și walleye.

Adresa: 29881 Co Rd 407, Newberry, MI 49868, Telefon: 906-658-3338

12. Muskegon State Park

Administrat de Departamentul de Resurse Naturale din Michigan, Muskegon State Park este un spațiu în aer liber 1,233-acre care a fost stabilit în 1923. Parcul este extrem de popular în lunile de vară, deoarece vizitatorii vin de la mare distanță pentru a face o înot răcoritoare pe o milă de plajă din Lacul Muskegon sau pe cele două mile de plajă din Lacul Michigan. În afară de înot, puteți folosi, de asemenea, traseele lor de drumeție, stâlpii de pescuit, locurile de picnic, campingurile și lansările cu barca. În timpul iernii, traseele sunt deschise pentru schiul de fond, iar pescuitul cu gheața și patinajul pe gheață sunt, de asemenea, oferite.

Adresa: 3560 Memorial Dr, North Muskegon, MI 49445, Telefon: 231-744-3480

13. Parcul de stat al Lacului Higgins de Nord


Dacă sunteți în căutarea unei zile de recreere la malul lacului, atunci nu există un loc mai bun pentru a merge în Michigan decât 449-acre North Higgins Lake State Park. Au o plajă populară de înot, o lansare cu barca, zone de pescuit și mai multe activități terestre pe 1-ul lor? trasee de fitness buclate de mile, trasee pentru drumeții, trasee pentru biciclete și trasee de schi de fond îngrijite. Vizitatorii care doresc să stea acolo o perioadă îndelungată de timp pot alege să stea într-unul dintre cele două campinguri ale parcului sau să închirieze una dintre mini-cabinele lor, care are facilități precum o chicinetă și toalete.

Adresa: 11747 N Higgins Lake Dr, Roscommon, MI 48653, Telefon: 989-821-6125

14. Petoskey State Park


Situat în cartierul Bear Creek, veți găsi parcul de stat Petoskey 303-acre chiar lângă Lacul Michigan. Parcul a fost cândva locul Tannery Creek unde au prelucrat mai multe piei, în primul rând piei de bivol. Puteți petrece ore întregi urcând pe dunele cu nisip vegetat pentru a vedea priveliști uimitoare sau înotați pe plaja parcului. Pe lângă plaja de nisip lungă de mile, care este umplută cu piatra de stat, piatra Petoskey, vă puteți petrece timpul acolo picnicând în facilitățile desemnate, mergând pe poteca care duce la duna de nisip Old Baldy sau rămânând peste noapte în unul dintre campingurile lor 178.

Adresa: 2475 M-119, Petoskey, MI 49770, Telefon: 231-347-2311

15. Imaginează Rocks National Lakeshore


Imaginea Rocks National Lakeshore a fost înființată în 1966 și poate fi găsită pe malul sudic al lacului Superior. Principalul aspect al parcului este stâncile sale dramatice multicolore, care este denumită astfel. În timpul aventurii tale, vei fi sigur că vei întâlni unele dintre formațiunile lor de gresie mai neobișnuite, cum ar fi Chapel Rock sau Castelul Miners. Asigurați-vă că vă opriți lângă Twelvemile Beach, unde veți vedea o pădure albă de mesteacăn întinsă pe o parte și rămășițele mai multor naufragii punând linia malului pe cealaltă parte; printre naufragii, veți vedea, de asemenea, farul minunat al secolului 19th al Au Sable Point.

Adresa: Munising, MI 49862, Telefon: 906-387-3700

16. Râul Parcul național de câmp de luptă


Parcul național de luptă River Raisin este un sit minunat cu un trecut atât de bogat, încât a fost recunoscut ca sit istoric al statului Michigan, în Registrul național al locurilor istorice din SUA și ca parc național al câmpului de luptă al SUA. În timp ce explorați țara, vă veți minuna de faptul că vă aflați într-unul din cele patru parcuri naționale de luptă din întreaga națiune; de fapt, este singurul care marchează un site al Războiului 1812. Sunteți sigur că veți avea o experiență incomparabilă, în timp ce aflați despre Battles of the River Raisin și veți avea o experiență practică unică care vă va face să vă simțiți ca și cum ați fi transportat înapoi în timp.

Adresa: 1403 E Elm Ave, Monroe, MI 48162, Telefon: 734-243-7136

17. Șapte Lacuri Parc de stat


Situat în județul Oakland, Michigan, Seven Lakes State Park este un spațiu 1,434-acre care a fost stabilit în 1960s târziu. Acesta este guvernat de Departamentul de Resurse Naturale din Michigan și este plin de activități și facilități de care se va bucura întreaga familie. Una dintre cele mai populare activități la care participă vizitatorii este pescuitul pe Big Seven Lake; veți putea să prindeți o serie de pești, cum ar fi peștele de canal, bascul cu gura mică, știucul nordic, crapa neagră și biban galben. Alte lucruri pe care le puteți face, inclusiv înot, picnic, camping, plimbare cu barca, drumeții, ciclism montan și vânătoare.

Adresa: 14390 Fish Lake Rd, Holly, MI 48442, Telefon: 248-634-7271

18. Refugiul național al vieții sălbatice Shiawassee


Refugiul național pentru animale sălbatice Shiawassee este un spațiu în aer liber 9,870-acre, care este uluit, care este gestionat de Serviciul de Pește și Faună Salbatică din Statele Unite. Refugiul pentru animale sălbatice a fost inițial stabilit în 1953 ca o modalitate de a asigura și de a păstra habitatele păsărilor de apă migratoare. Plimbați-vă prin unul dintre cele mai mari și mai productive ecosisteme umede ale statului sau pur și simplu stați și luați în considerare priveliștile râului Saginaw. Din cauza mai multor habitate pe care le veți găsi acolo, sunteți sigur că veți traversa o serie de flore și faună, inclusiv peste 265 specii de păsări rezidențiale și migratoare.

Adresa: 6975 Mower Rd, Saginaw, MI 48601, Telefon: 989-777-5930

19. Dune de urs dormit


Dune de urs dormitor este unul dintre cele mai stimulante vizual spații în aer liber din întregul stat. Pe măsură ce parcurgeți pământul, veți întâlni o serie de habitate precum păduri luxuriante, vârfuri falnice, lacuri interioare clare, gospodării pitorești, sate de coastă, far insular și chiar o stație de servicii de salvare a vieții din SUA. Asigurați-vă că urcați în vârful dunelor înalte, deoarece veți fi răsplătiți cu panoramele panoramice direct peste Lacul Michigan. Parcul găzduiește constant programe educative și de explorare distractive și interesante pentru vizitatorii de toate vârstele; alăturați-vă unei excursii cu rachetele de rafturi și creați amintiri care vor dura o viață.

Adresa: 9922 Front Street, Empire, MI 49630, Telefon: 231-326-4700

20. Parcul de stat din Tahquamenon Falls


Al doilea cel mai mare dintre parcurile de stat din Michigan, Parcul de stat din Tahquamenon Falls se întinde pe un acru 46,179. Piesa centrală a parcului este cascada sa numită, care este o parte a râului Tahquamenon și se scurge în Golful Whitefish din Lacul Superior. Cascada, care se mai numește Rootbeer Falls datorită culorii sale maro-aurii, are o singură picătură 50-foot care este considerată „Upper Falls” și este urmată de o serie de rapizi și cascade, care se numește „Lower Falls”. Din centrul vizitatorilor, există o potecă pietonală asfaltată care duce direct la căderi, ceea ce o face ușor accesibilă tuturor.

Adresa: 41382 W M-123, Paradise, MI 49768, Telefon: 906-492-3415

21. Parcul de stat Van Buren


Înființat în 1965, Van Buren State Park este un teren 400-acre care este întreținut și operat de Departamentul de Resurse Naturale din Michigan. Puteți găsi parcul de lângă centrala nucleară Palisades, în colțul de sud-vest al orașului South Haven. O mare parte din ceea ce veți vedea la Van Buren include o plajă populară de înot și dune de nisip împădurite. De asemenea, au un camping modern cu site-ul 220, care este deschis vizitatorilor peste noapte care doresc să petreacă mai mult timp în parc. Dacă călătorești cu vizitatori mai tineri, vei fi încântat să afli că există un loc de joacă, precum și o zonă de picnic cu facilități necesare.

Adresa: 23960 Ruggles Rd, South Haven, MI 49090, Telefon: 269-637-2788

22. Warren Dunes Park Park


Warren Dunes State Park este un spațiu verde 1,952-acre care atrage peste un milion de vizitatori anual din cauza dunei sale de nisip mari și a plajelor frumoase de pe malul lacului. Veți găsi parcul, care a ajuns în jurul 1930-urilor, pe țărmul estic al lacului Michigan. Dintre numeroasele sale dune, unele dintre cele mai populare sunt Mt. Edwards, Mt. Fuller, Vârful Pikes și cel mai înalt punct al parcului, Tower Hill. Datorită accesului ușor pe care parcul îl are la dune, vizitatorilor le place să urce pârtiile și plaja de nisip. Unele dintre activitățile și facilitățile disponibile sunt drumeții, înot, o casă pe plajă, schi de fond, picnic în zone desemnate, loc de joacă, mai multe campinguri, magazine de concesiune, detectarea metalelor și vânătoare sezonieră.

Adresa: 12032 Red Arrow Hwy, Sawyer, MI 49125, Telefon: 269-426-4013

23. JW Wells State Park

Listat în Registrul Național al Locurilor Istorice din SUA, JW Wells State Park a fost inițial proprietatea privată a lui John Walter Wells, proprietarul unei părți a companiei Woodber Bird-Wells. Mult timp după moartea sa, copiii săi au donat terenul, care include 2? mile de malul lacului Michigan, până la stat, astfel încât să poată fi transformat într-un parc. De la înființarea sa în 1925, parcul a crescut extraordinar, atât ca dimensiune, cât și pentru facilități. Există cinci zone distincte: zona de utilizare a zilei, campingul, tabăra de grup, reședința și traseele. Vizitatorii se adună adesea pe plajă, pe trasee sau în zona de utilizare a zilei; în cea din urmă veți găsi o parcare, facilități de picnic, un chioșc informațional, diamante de baseball și softball și multe altele.

Adresa: N 7670 M-35, Cedar River, MI 49887, Telefon: 906-863-9747

24. Wilderness State Park


Parcul de stat Wilderness cuprinde nu numai zone împădurite frumoase și numeroase trasee, dar și 26 mile de uimitorul țărm al lacului Michigan. Pe măsură ce parcurgeți traseele și explorați 10,000 acri de pământ, veți găsi câteva locuri minunate pentru a observa natura la cele mai fine și pentru a vă apropia și personal cu flora și fauna de acolo. Există activități recreative disponibile tot anul; de exemplu, traseele de drumeție sunt transformate în trasee pentru schi de fond și snowmobil. Rămâneți peste noapte într-unul dintre campingurile moderne cu legături complete sau mergeți pentru o experiență mai rustică, cazând în campingurile destinate doar cortului.

Adresa: 903 Wilderness Park Dr, Carp Lake, MI 49718, Telefon: 231-436-5381

25. Yankee Springs Zona de recreere


Yankee Springs Recreation Area este un parc 5,200-acre plin cu trasee pentru drumeții, ciclism montan, călărie și schi de fond; șase mile de North Country Trail trec și prin parc. De când a fost fondată în 1943, a fost un loc popular pentru vizitatori să petreacă o zi doar reconectându-se cu natura. Există nouă lacuri situate în cadrul parcului; multe dintre ele oferind oportunități recreative pentru înot, pescuit și plimbare cu barca. Vizitatorilor care se bucură de camping vor plăcea că există campinguri moderne 200, locuri de camping ecvestre 25; Există, de asemenea, două cabine disponibile pentru închiriere pentru cei care preferă o experiență de camping mai puțin primitivă.

Adresa: 2104 S Briggs Rd, Middleville, MI 49333, Telefon: 269-795-9081