Cele Mai Bune Stațiuni 25 Din Montana

Definită prin terenul său divers, de la Munții Stâncoși la Marile Câmpii, Montana este renumită pentru frumusețea naturală spectaculoasă și peisajele vaste. Montana găzduiește câteva stațiuni și hoteluri frumoase, de la retrageri de lux de înaltă calitate, până la escapade de familie, care oferă baze ideale pentru explorarea Big Sky Country.

1. Stațiunea Big Sky


Situat în sud-vestul Montanei, în județul Madison, Big Sky Resort este o stațiune de schi cu un hotel de tip condos pe malul munților, care oferă apartamente de lux, o piscină în aer liber și o serie de facilități și activități. Situată la o oră sud de Bozeman, stațiunea pentru familii oferă o gamă largă de cazare, de la cabine confortabile și apartamente convenabile până la cabane de pe munte și case de familie, toate având spații de locuit ample, facilități moderne și vederi impresionante la munte. Mai multe restaurante și baruri oferă o varietate de bucătărie și băuturi, iar satul găzduiește o mulțime de magazine și alte servicii. Activitățile includ drumeții, ciclism montan, călărie, căptușeală cu fermoar și expediții montane în timpul verii, și schi, snowboarding, trampolină cu bici, plimbări cu sania și sanie pentru câini în timpul iernii.

50 Big Sky Resort Rd, Big Sky, MT 59716, Telefon: 800-548-4486

2. Rainbow Ranch Lodge


Rainbow Ranch Lodge este amplasat pe malul râului Gallatin, la poalele Munților Stâncoși, este un lodge de lux, cu spații de cazare confortabile, un spa rustic și restaurant primitor și un iaz liniștit. Situată la 12 miles de Parcul Național Yellowstone și câteva altele de renumitele pârtii de schi de la Big Sky Resort, stațiunea oferă camere bine amenajate, cu paturi cu lemn și așternuturi de pluș, băi cu baie privată, spații de locuit cu șeminee, punți private cu vedere la râu sau la iaz. Apartamentele modernizate au zone de relaxare cu canapele extrase, băi cu baie cu cadă, iar toate unitățile de cazare au televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu, cafele Keurig, mini-frigidere și internet wireless gratuit. În fiecare zi sunt servite un delicios mic dejun continental și prăjituri prăjite acasă, un restaurant și un bar casual, care servesc prânz și cină, iar o grădină și o terasă frumos îngrijite oferă locuri ideale pentru relaxare și relaxare.

42950 Gallatin Rd, Gallatin Gateway, MT 59730, Telefon: 406-995-4132

3. Stațiunea Chico Hot Springs


Chico Hot Springs Resort & Day Spa este o stațiune istorică situată în inima Văii Paradisului, care oferă o evadare în Montana, și se află în poalele Muntelui Absaroka, la nord de Parcul Național Yellowstone. Înființată în 1900 și înscrisă în Registrul istoric național, stațiunea pe tot parcursul anului are o varietate de cazare confortabile, mese excepționale și divertisment live, facilități de lux și o serie de aventuri și activități în aer liber pentru întreaga familie. Unitățile de cazare în stil occidental variază de la camerele de oaspeți din loja principală istorică până la cabane și cabane rustice și case mari cu cabane de bușteni. Situate pe 152 acri de peisaje montane incontestabile, facilitățile stațiunii includ două restaurante pentru familie, două piscine minerale, un spa de zi cu servicii complete, și un centru de wellness, un salon occidental și un centru de conferințe și convenții moderne. Activitățile recreative și în aer liber includ drumeții, ciclism montan, călărie, pescuit, rafting, caiac, canotaj și schi de fond, precum și excursii în renumitul Parc National Yellowstone din apropiere.

163 Chico Rd, Pray, MT 59065, Telefon: 406-333-4933

4. Fairmont Hot Springs Resort


Înconjurat de munții stâncoși accidentați, Fairmont Hot Springs Resort este o stațiune relaxată, de familie, în jurul mai multor izvoare termale naturale și la doar o distanță de inima centrului din centrul orașului Fairmont Hot Springs. Stațiunea oferă camere și apartamente moderne și simplu mobilate, cu băi private, chicinete, camere de zi cu șeminee și cadă cu hidromasaj, cafele Keurig, mini-frigidere și internet wireless gratuit. Cabane și cabine confortabile sunt disponibile pentru familii sau grupuri de prieteni și au canapele extravagante. Facilitățile din stațiune includ o piscină în aer liber încălzită natural, umplută cu apele de la izvoarele termale geotermale, un spa cu servicii complete și centru de fitness, opt restaurante și baruri care servesc bucătărie și băuturi inspirate la nivel global, trei terenuri de golf, un centru de afaceri și o zonă de schi dedicată.

5225 Fairmont Resort Rd, Fairmont Hot Springs, BC V0B 1L1, Canada, Telefon: 250-345-6070

5. Cabana râului Gallatin


Situat pe o fermă de-a lungul malurilor râului Gallatin, la doar câțiva kilometri de Lewis și Clark Park, Gallatin River Lodge este un hotel de lux Bozeman, de lux și de tip boutique, de lux și de tip lăcaș de pește, care promite o escapadă liniștită și relaxantă. Hanul elegant este decorat frumos cu mobilier în stil personalizat și artizanat și opere de artă occidentale originale și are camere și apartamente amenajate elegant, cu șeminee, căzi cu jacuzzi, terase acoperite și vederi uluitoare. Loja principală are o bibliotecă complet echipată și un lounge cu un șemineu masiv de piatră, unde oaspeții se pot relaxa cu o carte, un restaurant rustic-chic de cinci stele și un bar care servește bucătărie premiată și băuturi semnatare și oferă pescuit ghidat de pescuit cu musca și plutesc plutiri în iazul cu păstrăv, contra cost.

9105 Thorpe Rd, Bozeman, MT 59718, Telefon: 406-388-0148

6. Ranch Grey Cliffs


Răspândit pe 5,200 acri în magnifica Valea Madison din Montana, Gray Cliffs Ranch este un paradis al unui sportiv cu iazuri de pescuit cu panglică albastră, drumeții și călărie, printre alte activități în aer liber. La doar câteva minute cu mașina de Bozeman, luxosul lămpă de poștă și grindă 8,000-picior de picior dispune de cinci apartamente de lux, dotate cu stil de munte din mijlocul vestului, băi en-suite și facilități moderne pentru a asigura un confort și o problemă sejur liber. Un mic dejun gastronomic este servit în fiecare dimineață, precum și un prânz la pachet în stil picnic și mese rafinate, iar o serie de activități așteaptă iubitorii în aer liber, de la drumeții sau călărie pe colinele rulante și canioanele cu copaci din Munții Stâncoși pentru a zbura- pescuitul păstrăvului cu panglică albastră într-unul dintre cele trei iazuri stocate sau vizitarea Yellowstone, care se află la doar două ore de mers cu mașina.

1915 Lakota Drive, Trei furci, MT 59752, Telefon: 406-285-6512

7. Cabana Muntelui Grouse


Situat la doar 14 miles de Parcul Național Glacier, vizavi de Whitefish Lake Golf Club, Grouse Mountain Lodge este o cabană de munte rafinată, care oferă spații de cazare tradiționale și mobilate confortabil, cu facilități moderne, bucătărie gastronomică și o serie de facilități de lux. Stațiunea oferă camere bine amenajate, cu băi private, mini-frigidere, cafea, televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu și internet wireless gratuit și apartamente de lux, cu zone de relaxare, baruri umede și mansarde suplimentare. Oaspeții au acces la o piscină interioară și la un spa complet de servicii cu două căzi, un centru de fitness complet echipat și terenuri de tenis și o navetă în zonă, care oferă plimbări gratuite. Un restaurant confortabil, cu un șemineu de piatră, un salon elegant și un bar cu servicii complete, servesc bucătărie gastronomică și o listă extinsă de vinuri fine și băuturi spirtoase din întreaga lume.

2 Fairway Drive, Whitefish, MT 59937, Telefon: 406-862-3000

8. Hawley Mountain Ranch Guest


Situat într-o pustie de un milion de acri la nord de Parcul Național Yellowstone, Hawley Mountain’s Guest Ranch este un fermier de tip lux, care oferă o experiență exclusivistă în Montana. Renumit pentru că a apărut în unele părți ale filmului epic de la Brad Pitt, A River Runs Through It, ranch-ul este așezat de-a lungul malurilor râului Boulder, care oferă unele dintre cele mai bune pescuit cu muste din regiune. Alte activități includ drumeții, călărie, excursii ghidate în minele de aur din apropiere și orașe fantomă și veghe a vieții sălbatice. Ranchul oferă cazare de lux la Eagle's Nest Lodge, care este cocoțată în vârful unei stânci 300-foot și are vederi uimitoare asupra țării înconjurătoare, iar mesele sunt servite în stil bufet cu două gătite în aer liber pe săptămână.

4188 Main Boulder Rd, McLeod, MT 59052, Telefon: 406-932-5791

9. Loja Kandahar la Whitefish Mountain Resort


Kandahar Lodge de la Whitefish Mountain Resort este un lodge de schi în stil alpin de lux, cu sediul în stațiunea Whitefish Mountain Resort, care oferă un refugiu elegant, cu o serie de facilități de lux. Situată la șapte mile de orașul Whitefish, stațiunea oferă camere de oaspeți amenajate elegant, cu mobilier din pin și piele, băi cu baie privată cu dușuri și cabine de înmuiere, blaturi din granit și facilități moderne, cum ar fi microunde, mini-frigidere și aparate de cafea. Loft-urile și apartamentele modernizate au bucătării și internet wireless gratuit este disponibil în întreaga proprietate. Un delicios mic dejun continental este servit în fiecare dimineață, iar oaspeții au acces la o cadă cu hidromasaj în aer liber pe tot parcursul anului și la o sală de exerciții cu servicii de masaj. Un restaurant și un bar de lux oferă o bucătărie inspirată la nivel mondial și lipiri, iar o navetă locală gratuită oferă plimbări în jurul stațiunii și în oraș.

624, 3824 Big Mountain Rd, Whitefish, MT 59937, Telefon: 406-862-6098

10. Lone Mountain Ranch


Lone Mountain Ranch este o stațiune de lux, cu un restaurant sezonier de la masă și un pub confortabil, precum și o varietate de activități. Situat la 1915 miles de Parcul Național Yellowstone, ferma este înconjurată de copaci frumoși și dispune de cabine rustice de unu până la șase dormitoare, cu drac cor în stil șanț, camere de zi cu șeminee sau sobe de ardere pe lemne / gaze și canapea pentru oaspeți în plus, băi cu baie cu cadă cu gheare și pridvoare private cu vederi superbe. Două cabine au bucătării complete, în scop de self-catering, iar o cabană mare poate dormi până la 32 persoane și are o cadă cu hidromasaj și o mașină de spălat / uscător. Activitățile din fermă includ drumeții, călărie și pescuit cu musca, iar yoga, schiul, masajele și excursiile ghidate în Parcul Național Yellowstone pot fi aranjate.

750 Lone Mountain Ranch Rd, Gallatin Gateway, MT 59730, Telefon: 406-995-4644

11. Stațiunea Marina Cay


Marina Cay Resort este un hotel cu apartamente casual, situat pe malul lacului Flathead din portul Bigfork, care oferă cazare confortabilă, facilități moderne și o serie de activități pentru întreaga familie. Hotelul oferă studiouri și apartamente mobilate elegant, cu băi în baie, lenjerie de pat de lux, televizoare cu ecran plat și cafea, și apartamente decorate individual cu apartamente cu una cu trei camere, au bucătării complete sau chicinetă și vedere uimitoare la apă. Stațiunea are o barcă privată pentru portul maritim pentru lansarea ambarcațiunilor, o varietate de nave pentru închiriere, cum ar fi bărcile de schi, bărcile cu ponton și navele nautice personale și gazele de pe malul mării. Alte facilități includ două piscine în aer liber sezoniere, cu cabane private, două căzi cu hidromasaj și un bar Tiki lângă piscină, un restaurant casual și un bar sport, mai multe zone de picnic cu grătar și facilități de spălătorie.

180 Vista Ln, Bigfork, MT 59911, Telefon: 406-837-5861

12. Statiunea Meadow Lake Resort

Locul principalului teren de golf 18 cu gaură XNUMX din Flathead Valley, Meadow Lake Resort este o stațiune de schi și de schi relaxată, situată la doar câteva minute de parcul național Glacier, Lacul Flathead și stațiunea de schi Whitefish Mountain. Unități de cazare de lux, sub forma unui hotel de pluș, condominii și case de vacanță aliniază căile ferate ale apreciatului campionat de golf de campionat, iar Meadow Lake Bar & Grille servește preparate din bucătăria all-american într-o atmosferă relaxată, cu o terasă în timpul sezonului. Facilitățile din stațiune includ un spa cu servicii complete, un centru de recreere cu piscine interioare și exterioare, saune și săli de aburi, un centru de fitness complet echipat și o serie de activități organizate pentru copii. Patru activități de sezon includ tururi aeriene, schi alpin și de fond, drumeții, mountain bike, lac și pescuit cu musca, călărie, caiac maritim, golf, rafting, croaziere pitorești, navigație, plimbări cu gondola, rachetă, snowmobile și sanie pentru caini.

100 St Andrews Drive, Columbia Falls, MT 59912, Telefon: 406-892-8700

13. Missouri River Ranch


Situat de-a lungul râului Missouri, lângă Craig Montana, Missouri River Ranch oferă un refugiu exclusivist, cu spații de cazare de lux, cu vederi spectaculoase asupra râului Missouri și a muntelui Bear Tooth. Situat la o distanță de mers pe jos de peste o milă de malul privat al râului de pescuit muște și 40 mile de pescuit cu barca în derivă, în inima ecosistemului mare păstrăv de apă din Montana, ferma oferă de asemenea vânătoare excelente de rațe și gâscă la un iaz privat cu trei blind-uri de vânătoare. Unități de cazare de lux sunt oferite într-un barn-cum-lodge renovat, cu băi en-suite, zone de living spațioase, balcoane private cu vederi frumoase și o bucătărie comună mare și o cameră minunată cu șemineu și masă de biliard sunt ideale pentru relaxare. Oportunități suplimentare de recreere la fermă includ plimbări cu barca pe Lacul Holter din apropiere, drumeții, ciclism montan, canotaj, schi de fond și rachetele cu rachetele.

2655 Craig River Rd, Wolf Creek, MT 59648, Telefon: 406-235-4116

14. Ranana Montana la Belt Creek


Ranana Montana de la Belt Creek este un fermier de oaspeți de lux, care combină tot ce este mai bun dintr-un ranch tip, casă de vânătoare, refugiu pentru pescuit cu muște și o stațiune de schi. Locuințele sunt oferite în cinci ranxe de lux și mai multe cabine de jurnal confortabile, toate dotate cu lenjerie de pat de lux, băi cu baie proprie, zone de locuit spațioase cu canapea extensibilă, facilități moderne și vederi uluitoare. Ranches at Belt Creek oferă servicii de luat masa de toată ziua de la o echipă culinară premiată în casă, care folosește ingrediente proaspete din fermă pentru fiecare masă, inclusiv vânat sălbatic, pește prins local pe proprietățile Ranches at Belt Creek și legume organice de la ei. grădină. Activitățile includ drumeții, ciclism montan, călărie, biciclete quad, vânătoare și pescuit cu musca.

277 Armington Road, centura, MT 59412, Telefon: 406-750-6135

15. Range de oaspeți Mountain Sky


Amplasat pe aproape 9,000 acri de sălbăticie curată, la intersecția dintre Big Creek și Lewis Creek, Mountain Sky Guest Ranch este o stațiune de înaltă calitate, all-inclusive, pe un fermier tipic tradițional care datează de la 1929. Situată la 35 miles de Livingston, stațiunea dispune de cabine confortabile, de la unu până la trei dormitoare, cu rustic-chic, panouri din lemn cald, lenjerie de pluș, băi cu baie proprie și camere de zi cu canapea extensibilă și șeminee. Trei mese gourmet sunt servite pe zi, iar oaspeții au acces la un teren de golf cu nouă găuri, la o piscină încălzită și la o cadă cu hidromasaj, la un spa și la o saună și la un centru de fitness complet echipat. Alte facilități și activități includ terenuri de tenis, cursuri de yoga, călărie călărită, drumeție și pescuit cu musca, pluton cu apă albă și programe dedicate pentru copii.

480 NF-132, Emigrant, MT 59027, Telefon: 406-333-4911

16. Stațiunea Hot Springs din Quinn


Bazat în jurul a șase izvoare termale geotermale naturale, Quinn's Hot Springs Resort este o stațiune minerală cu izvoare termale, care oferă cazare confortabilă în cabine de bustean confortabile și într-o cabană rustică și un restaurant regional cald care servește preparate din bucătăria globală. Stațiunea dispune de camere simple bine amenajate, apartamente în stil rural și cabine moderne, de pe malul munților, care au bucătării complete, dormitoare cu paturi de jurnal cu design personalizat și băi cu baie proprie, spații de locuit cu canapele din piele de pluș, șeminee și lemn. sobe de ardere și facilități moderne, cum ar fi cafele și televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu. Facilitățile stațiunii includ șase bazine minerale cu temperaturi variate, un restaurant primitor și o tavernă relaxată și un pridvor închis cu vederi uimitoare și acces la mai multe trasee de drumeții și biciclete.

190 Quinn's Canyon Rd Route 135, Câmpiile, MT 59859, Telefon: 406-826-3150

17. Loja Blue Damsel


Odihnindu-se pe malurile legendarei Rock Creek, Blue Damsel Lodge este o lojă avizată de Orvis, care oferă cazare luxoase la lodge, bucătărie gastronomică și unele dintre cele mai bune pescuit cu muste din țară în patru fluxuri populare de păstrăv. Situată în pădurea națională Lolo, care se întinde pe peste două milioane de acri și totuși la o scurtă distanță cu mașina de Aeroportul Internațional Missoula, Blue Damsel Lodge este ascunsă una dintre cele mai frumoase văi montane din Montana, promițând un refugiu liniștit și de neuitat. Loja este aproape de secțiunile bogate în păstrăv din râurile Big Blackfoot, Bitterroot și Clark Fork, precum și faimosul Rock Creek și este perfectă pentru a vă bucura de pescuitul cu zboruri de clasă mondială. Loja în stil cabină de bușteni oferă cazare confortabilă și facilități moderne, iar bucătăria delicioasă gastronomică este servită pentru micul dejun, prânz și cină. Pe lângă pescuitul cu muște, alte activități includ drumeții, călărie, vizionarea faunei sălbatice și păsări.

1047 Rock Creek Rd, Clinton, MT 59825, Telefon: 406-825-3077

18. River Rock Lodge


River Rock Lodge este o casă în stil occidental, administrată de o familie, localizată în inima orașului Big Sky, lângă centrul orașului, și la o distanță de mers pe jos de numeroase restaurante, baruri și magazine. Loja confortabilă, montană, dispune de camere și apartamente 28 frumos amenajate și decorate individual, cu mobilier din piele și atingeri occidentale, lenjerie de pluș cu comode în jos, zone de relaxare cu canapele, șeminee și cadă cu hidromasaj, bare umede, mini-frigidere, cafenele și vederi glorioase asupra munților. Un mic dejun continental abundent este servit în fiecare dimineață, iar activitățile nelimitate în aer liber de la lojă includ drumeții, călărie, pescuit, golf și fermoar în timpul verii, și săniuș de câini, snowmobil, rachetă de schi și schi de fond la Lone Mountain Ranch iarna.

88 Big Pine Drive, Big Sky, MT 59716, Telefon: 406-995-4455

19. Loja Rocky Mountain


Rocky Mountain Lodge este un hotel simplu, situat la două blocuri de râul Whitefish și la câțiva kilometri de parcul de stat Whitefish Lake. Hotelul oferă camere moderne, dotate cu vedere confortabilă la munte, băi cu duș, televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu, mini-frigidere, cuptor cu microunde și cafea. Apartamentele modernizate adaugă zone spațioase de locuit cu șeminee și cadă cu hidromasaj și internet wireless gratuit este disponibil în jurul proprietății. Facilitățile gratuite includ un mic dejun delicios fierbinte în fiecare dimineață, o piscină încălzită în aer liber, o cadă cu hidromasaj și o sală de exerciții, un centru de afaceri modern, cu spații funcționale, facilități de spălătorie pentru oaspeți și o transfer de zonă.

6510 Highway 93 S, Whitefish, MT 59937, Telefon: 406-862-2569

20. Cabana la cerul mare


Situată la baza Lone Peak și la o scurtă plimbare de pârtiile de schi, magazinele și restaurantele din Big Sky Resort, Lodge at Big Sky este o lojă subestimată, cu cazare confortabilă și acces la toate facilitățile stațiunii principale, inclusiv acces la schi pe partea de pârtie. Hanul dispune de mini-suite 90 bine amenajate, cu lenjerie de pluș, băi cu baie proprie, chicinete, canapele extrase, coffeaker, bare umede, mini frigider, cuptor cu microunde și acces la internet de mare viteză. Facilitățile gratuite includ un mic dejun delicios fierbinte în fiecare dimineață, serviciu de transfer către teleschiurile stațiunii, o piscină interioară și patru căzi cu hidromasaj, o sală de gimnastică complet echipată și o punte cu vedere la munte, cu vederi spectaculoase. Un bar casual și un salon cu șemineu masiv de piatră sunt perfecte pentru ski-uri, iar serviciile de masaj sunt disponibile contra cost.

75 Sitting Bull Rd, Big Sky, MT 59716, Telefon: 406-995-7858

21. Loja de la Whitefish Lake


Situat pe malul lacului Whitefish, Lodge at Whitefish Lake este o coastă de apă elegantă, o stațiune în stil lodge, care oferă cazare de lux, un spa cu servicii complete cu servicii de masaj și o serie de facilități moderne. Situată la câțiva km de centrul orașului Whitefish și Whitefish Lake State Park, stațiunea are camere frumos amenajate rustic-chic, cu băi private, dispun de televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu, cafea Keurig, mini-frigidere și internet wireless gratuit. , iar unele au vedere la lac. Apartamentele de lux din loft au camere de zi spațioase și bucătării complet echipate, în scop self-catering. Stațiunea are un restaurant rafinat, care servește preparate din bucătăria globală și găzduiește muzică live live, un tiki bar relaxat și o piscină interioară. Oaspeții au, de asemenea, acces la un centru de afaceri modern și închirieri de bărci, tuburi și schiuri nautice pentru distracție pe lac.

1380 Wisconsin Ave, Whitefish, MT 59937, Telefon: 406-863-4000

22. Ranch-ul de la Rock Creek


Amplasat într-o vale retrasă împărțită de apele strălucitoare ale Rock Creek, la sud de parcul național Glacier, Ranch de la Rock Creek este o fermă de vânătoare care lucrează cu 6,600 acri care epitomizează spiritul vechiului Montana. Ranchul îmbină în mod creativ elegant și rustic, informal și de clasă mondială, pentru a oferi o experiență de lux de cinci stele, cu spații de cazare de lux în hambare rezistente și cabine de bușteni confortabile și o experiență culinară excepțională de la fermă la masă, condusă de un bucătar cu înaltă calificare și echipă. Zilele sunt petrecute de călărie pe dealuri, drumeții sau mountain bike trasee goale, pescuitul cu muște în șuvoaiele de munte răcoroase care se potrivesc cu păstrăv sau testarea abilităților cu un arc și o săgeată. Iarna oferă o varietate de distracții centrate pe zăpadă, cum ar fi plimbări cu sania trase de cai, schi de fond și năuturi, precum și o piscină în aer liber, cadă cu hidromasaj și spa de zi oferă modalități de relaxare.

79 Carriage House Ln, Philipsburg, MT 59858, Telefon: 877-786-1545

23. Stațiunea de la Paws Up

Situându-se pe o fermă de vânătoare autentică 37,000-acre care lucrează în vestul Montanei, The Resort at Paws Up oferă un lux incomparabil în inima sălbăticiei incredibile și neîmpărțite. Ranch oferă cazare superioară, de la case private la corturi de lux, precum și bucătărie gastronomică, un spa de lux și servicii personalizate deosebite. Facilitățile moderne abundă în reședințele frumos amenajate, inclusiv dormitoare spațioase, cu băi private, cu cadă cu hidromasaj și duș cu ploaie, încălzire în pardoseală, spălătorie internă, televizoare cu ecran plat și internet wireless de mare viteză. Petreceți zile bucurându-vă de minunat în aer liber, cu activități autentice de ranch Montana Dude, precum vagoane de pui de călărie și tracțiuni de vite. Încercați-vă mâna la pescuitul cu musca pe legendarul râu negru, tir cu lut, rafting cu apă albă, călărie sau schi de fond.

40060 Paws Up Rd, Greenough, MT 59823, Telefon: 866-915-5122

24. Triple Creek Ranch, A Montana Hideway


Amplasat într-o vale înconjurată de magnificul pădure național Bitterroot, Triple Creek Ranch este o stațiune de lux all-inclusive, situată pe 50 acri de peisaje curată, care oferă o evadare de neegalat. Stațiunea elegantă oferă apartamente aerisite și luminoase, cabine de jurnal confortabile cu unul până la trei dormitoare și case de vacanță de pluș pentru grupuri sau familii mai mari, toate cu lăcașuri în stil montan cu accente occidentale, spații de locuit confortabile cu șeminee, private băi, televizoare cu ecran plat, mașini de cafea, baruri umede și mini-frigidere și cadă cu hidromasaj privată sau comună. Stațiunea all inclusive oferă trei mese gourmet pe zi, iar oaspeții au acces la o serie de facilități moderne, precum un restaurant de lux și o crama, o piscină în aer liber încălzită sezonieră și un teren de tenis. Activitățile includ drumeții, călărie, pescuit cu musca și schi, precum și transfer de la aeroport și masaje sunt oferite contra cost.

9613, 5551 W Fork Rd, Darby, MT 59829, Telefon: 406-821-4600

25. Wilderness Club


Wilderness Club Resort este o stațiune de golf de lux din Eureka, care oferă spații de cazare confortabile pentru o familie, un teren de golf premiat Nick Faldo, conceput pentru campionat, cu vederi spectaculoase și o serie de facilități și activități moderne. Înconjurată de câmpuri vaste, de păduri dense, de râuri șerpuite și de lacuri liniștite, stațiunea oferă cazare excepționale sub forma Wilderness Club Cottages cu bucătării complete și șeminee și camere de oaspeți în Wilderness Lodge, care are o bucătărie completă, sala de mese, șemineu. și cadă cu hidromasaj. Facilități de lux la Wilderness Club includ două piscine încălzite cu un tobogan 200-picior și cabane private la piscină și o fântână splash pentru oaspeții mai tineri. Activitățile includ golf, drumeții, înot, călărie și ciclism montan vara, schi, snowboarding și schi de fond pe timp de iarnă.

1885 Sophie Lake Rd, Eureka, MT 59917, Telefon: 406-889-6501