25 Cele Mai Bune Fabrici De Bere Nebraska

deși industria berii Nebraska a scăzut odată cu tendința națională de la jumătatea secolului 20th din cauza creșterii unor macrobreweries majore naționale, a cunoscut din nou o renaștere la mijlocul 2000-urilor odată cu apariția industriei berii artizanale și astăzi găzduiește zeci de microbreweries , nanobreweries, fabrici de bere și fabrici combinate de bere și vinărie sau companii de distilare.

1. 5168 bere


5168 Brewing a fost deschisă de Charlie Yin, proprietarul LOCAL Beer Patio and Kitchen din Lincoln, în colaborare cu bremasterul premiat Brian Hoesing. Fabrica de bere se străduiește să reflecte gusturile eclectice ale proprietarilor săi, aplicând principii de pasiune, mândrie și excelență la fabricarea propriilor fabrici de bere și la colaborarea cu alte fabrici de bere locale. Berele sale emblematice sunt întotdeauna disponibile în camera de la robinetul Lincoln, inclusiv IPA-ul New Beginnings West Coast, Porterul Hawaian, Kangaroo Dropkick Double IPA și 88 în stil asiatic Lager. De asemenea, este oferit un meniu complet de brewpub, inclusiv sandvișuri cu brânză artizanală, burgeri artizanali, mușcături de pub de lux și chili de casă.

5730 Hidcote Dr, Lincoln, NE 68516, Telefon: 402-875-5588

2. Backswing Brewing Co.


Backswing Brewing Co. este dedicată creării de bere cu tematică de golf, deschisă de trei prieteni care au împărtășit o iubire a golfului și a berii grozave. Oferă o sală publică de la robinet în Lincoln, care este deschisă de miercuri până duminică, pentru picturi, degustări și vânzări. Printre berile emblematice obținute de companie se numără IPA în stil englez Backswing, prima bere lansată odată cu deschiderea companiei, alături de Backswing Wheat Ale în stil german și Backswing Brown Ale în stil englez. Tururile publice ale fabricii de bere sunt oferite prin rezervare pentru grupuri mici de vizitatori cu vârsta peste 21 și mai vechi, care se bazează pe istoria producției de bere și procesul de fabricare a berii.

500 W South St #8, Lincoln, NE 68522, Telefon: 402-515-4263

3. Blue Blood Brewing Co.


Blue Blood Brewing Co. a fost fondată în 2011 de către trei ofițeri de la poliția din Lincoln, pensionari și se străduiește să aducă experiența de aplicare a legii a proprietarilor săi în procesul de fabricare a berii prin onorarea dreptului de a da cu spatele cu câteva beri între prieteni. Fabrica de bere s-a mutat în actuala fabrică de bere 12,000-pătrat și spațiu de cameră de la robinet din 2016, care se află deasupra instalației de tunel de peșteră a gresiei din gresie Robber's Cave, sculptată sub formă de taverne lăsate de prima fabrică a orașului din secolul 19th. Brew-urile pe tot parcursul anului includ Kompagnon Kolsch, Wicked Snout Farmhouse Ale, IP-ul All Hopped Up și Irish Pub Ale ale McKinney, în timp ce berile de specialitate includ o serie 10 de beri ABV superioare, denumite pentru codurile 10 de comunicații radio ale poliției. Fabrica de bere servește un meniu complet de tarif gastropub pentru prânz și cină șapte zile pe săptămână, inclusiv oferte de brunch în weekend și găzduiește sesiuni de muzică acustică în direct cu muzicieni cunoscuți la nivel național la unitatea sa Robber's Cave.

925 Robbers Cave Rd, Lincoln, NE 68502, Telefon: 402-477-2337

4. Compania de producere a cazanelor


Boiler Brewing Company se află în centrul orașului Lincoln, în clădirea istorică Grand Manse a orașului, deschisă în 2016 de Tim Thomssen și Thad Aerts. Thomssen, producătorul de bere al companiei, a primit o listă impresionantă de premii pentru eforturile sale de preparare a casei, inclusiv un premiu 2014 Grand Champion la Campionatul Masters de bere amator. Printre băuturile de la robinet în sala de robinet a companiei se numără Sorbetul Mangoapricotpeach și Blackberry Mimosa Goses, Coad Mead Black, Tanner Bananer's Velvet Elvis Peanut Butter, Banana și Chocolate Stout, și asta! IPA New England. Ofertele de cidru sunt, de asemenea, tapetate, împreună cu o ofertă de bere rece nitro carbogazoase nealcoolice. Mâncarea de la robinet în cameră este servită de un singur baril din apropiere, inclusiv farfurii împărțite și plite complete. Turneele sunt oferite în prima duminică a fiecărei luni și este prezentat periodic un serial de muzică jazz live.

129 N 10th St, Suite 8, Lincoln, NE 68508, Telefon: 402-261-8775

5. Compania de fabricare a berilor Bootleg și Sandhills


Bootleg Brewers și Sandhills Brewing Company își urmăresc rădăcinile până la 1978, când proprietarul Ron Worm a început să facă casă cu socrul său, producând un stil pe care îl considerau Musketeer Beer. Produsul a stârnit o pasiune de-a lungul vieții pentru consumul de casă pentru Worm, care a fondat clubul de bere Bootleg Brewers din 2001 și a deschis oficial Sandhills Brewing Company în 2015. Astăzi, compania lansează beri pe tot parcursul anului, cum ar fi Cling On American Wheat, Muddy Duck English Brown Ale, Sandhills Cream Ale și Intelligence Enhancer Oatmeal Stout. O mare varietate de tarife pentru pub-uri sunt servite marți până duminică, inclusiv sandvișuri clasice, aperitive împărțite și mese de somon și friptură.

45145 829th Rd, Taylor, NE 68879, Telefon: 308-942-3440

6. Bottle Rocket Brewing Co.


Bottle Rocket Brewing Co. a fost fondată în 2014 de Gerald Homp, Jason Berry și Ryan Koch, trei rezidenți Seward care s-au numit ei înșiși Bottle Rocket Boys. Sala de la robinetul public al fabricii de bere și instalația de bere s-au deschis publicului în 2015, în cadrul unei clădiri istorice a fabricii de cereale 1940s, străduindu-se să ofere regiunii Seward o bere artizanală superioară. Sala sa de la robinet este deschisă publicului șapte zile pe săptămână, oferind picturi și vânzări ale celor mai populare beri, inclusiv Wit Willy belgian Witbier, Stout Constitution Cream Stout, 1868 Smalltown Brown Ale și Punk Lite Beer. Berele cu rădăcină meșteșugărească fabricată în casă sunt de asemenea tapetate, iar camioanele alimentare sunt parcate periodic pe șantier. Spațiul vechi de fabrică al berii, mansarda și grădina de bere poate fi închiriat pentru evenimente speciale private.

230 S. 5th Street, Seward, NE 68434, Telefon: 402-641-4314

7. Brickway Brewery and Distillery


Brickway Brewery and Distillery este operat de producătorul de bere Zac Triemert, lider local în industria berii și distilării Omaha. Oferă o instalație publică de la robinet în cadrul cartierului istoric al pieței vechi a orașului și funcționează ca prima fabrică combinată de bere și distilerie de stat încă de dinainte de epoca Prohibiției. Cea mai mare varietate de beri de sesiune și aripi hop-forward sunt produse de fabrica de bere, de la stiluri clasice precum hefeweizens și India palers lagers, la fabrici de bere unice, precum Drone Fleur Belgian Tripel, Bella Diva Imperial Chocolate Stout și 10th Sanctum Barleywine. Fructele cu lot mic experimentează arome unice, cum ar fi jalapeno, ananas și lemongrass. De asemenea, sunt vândute băuturi spirtoase, inclusiv Whisky-ul American Honestly American Single-Malt și Mostly Honest Bourbon. Prețul de top gastropub este servit la prânz și cină, inclusiv covrigi în stil Philadelphia, ciorbă de brânză de bere și sandwich-uri bahn mi.

1116 Jackson St, Omaha, NE 68102, Telefon: 402-933-2613

8. Compania de bere Cod


Compania Code Beer este o fabrică de bere cu sediul în Lincoln, situată la colțul N Street și al parcării din Valea Antelope, renovând o clădire istorică veche de un secol într-o fabrică de bere 15 bbl și facilități de la robinet. Fabrica de bere este deschisă publicului șapte zile pe săptămână și prezintă vitrine de 11 ale aleselor sale meșteșugărești, incluzând berile flagel pe tot parcursul anului, specialități sezoniere și experimente unice. Compania produce o mare varietate de stiluri clasice, incluzând aripi blond și crem mai deschise, ales palide cu halucă și IPA-uri, gume acrișoare înainte de fructe și portere și stouturi cu note de cafea și ciocolată. Multe beri sunt prezentate ingrediente provenite din localitate, precum Neb Hop Red Ale ale companiei, preparate cu hamei cultivate la producătorii de hamei Midwest din Plattsmouth. Camioanele alimentare sunt găzduite pe site periodic, oaspeții sunt bineveniți să aducă mâncarea lor.

200 S Antelope Valley Pkwy, Lincoln, NE 68510, Telefon: 402-318-5888

9. Farnam House Brewing Company


Farnam House Brewing Company este o fabrică de bere Omaha, care este asistată de brewmasters Phil Doerr și Tony Thomas și de bucătarii șefi Carlos Cuevas și Austin LaMarche, care se străduiesc să ofere fabrici europene tradiționale însoțite de oferte de lux. Acesta produce o mare varietate de beri în casă, incluzând o gamă standard de stiluri, cum ar fi fermele de la fermă, lagerele germane, cocoșii și alesul acru, cu cel puțin o aleă sălbatică rotativă în permanență. Berele de sezon subliniază stiluri unice, cum ar fi m. Rzens, grzze, grâu și călătorii condimentate pentru vacanță. Opțiunile de prânz și cină de la fermă la masă evidențiază covrigii, crustele de pizza și alte ingrediente preparate din cereale consumate. Livrarea locală este oferită prin intermediul serviciului de livrare Skip the Plates, iar evenimentele speciale săptămânale sunt disponibile, inclusiv nopți triviale și ore de fericire inversă.

3558 Farnam St, Omaha, NE 68131, Telefon: 402-401-6086

10. Compania de fabricare a infuziei


Infusion Brewing Company este situată în cartierul istoric Omaha, din Benson, în fosta clădire 1917 Olson's Meat Market. Fabrica de bere a fost deschisă de patronul Crescent Moon Bill Baburek și este membru al asociației de bere locală Exit 442 Business Community. Sala de la robinet și bere de producție prezintă o mare varietate de alee artizanale ale berăriei, incluzând flagship-ul Key Lime Vanilla Bean Blonde Ale, Beata Jubilee Metz, Kiwi Kettle Sour, Strawberry Kiwi Kettle Sour, Mango Habanero Wit, Pacific Pacific IPA Pineapple IPA și Joel Porter. Alei de sezon și colaborările sunt de asemenea tapetate săptămânal, cu multe arii disponibile în distribuție în întreaga Nebraska. Tururi de bere sunt oferite în weekend pentru grupuri de până la 15, cu rezervări în avans recomandate.

6115 Maple Street, Omaha, NE 68104, Telefon: 402-916-9998

11. Restaurantul Jaipur


Jaipur Restaurant este un restaurant casual, indian, care este cunoscut pentru articolele sale din meniu de înaltă calitate, făcute de la zero. Restaurantul este situat în cartierul Rockbrook Village din Omaha și a fost votat ca unul dintre cele mai romantice locuri din oraș de o serie de publicații locale. Meniul său de prânz și cină scoate în evidență o mare varietate de preparate clasice și contemporane preferate din bucătăria indiană și asiatică, incluzând puiul tandoori, mâncăruri de vită și somon, tikki naan, ciorbă de mulligatawny și sushi de calitate ahi. Compania sa de producție la fața locului oferă, de asemenea, o serie de beri unice pentru care oaspeții se pot delecta, inclusiv popularele sale jalapeno ale, zmeură ale, nuci maro ale și IPA clasic.

10922 Elm St, Omaha, NE 68144, Telefon: 402-392-7331

12. Kinkaider Brewing Company

Kinkaider Brewing Company a fost fondată de producătorii de casă Nate Bell, Dan Hodges și Barry Fox, care au deschis sala de robinet și compania publică a companiei în decembrie a 2014. Astăzi, compania Broken Bow se concentrează pe fabricarea berilor unice cu un lot mic, folosind ingrediente provenite local, precum porumb, hamei, jalapene și dovleci. Oferă două camere de robinet în Broken Bow și Grand Island, a doua deschisă publicului în 2017. Până în prezent, fabrica a produs mai mult de arii unice 30, inclusiv 4-County Pale Ale, Batch Fifty Barleywine, Devil's Gap Jalapeno Ale, Dunes Or Die Pale Ale, Frame The Butcher IPA și Ghost Wolf Chocolate Pumpkin Porter. Tariful pentru Gastropub este servit în ambele locații sale, incluzând paine împărțite, aperitive pentru bar și burgeri artizanali.

43860 Paulsen Rd, Broken Bow, Nebraska, 68822-7120, Telefon: 308-872-8348

13. Kros Strain Brewing


Kros Strain Brewing a fost deschis în 2017 de către fondatorii săi de nume, spargătorii de casă și prietenii de multă vreme Bobby Kros și Scott Strain. Fabrica de bere La Vista oferă o fabrică publică și o cameră de la robinet într-o instalație de garaj renovată, care oferă televizoare pe ecran mare, muzică optimă și locuri amplasate pentru vizitatori. Cele mai populare fabrici de produse au participat pe tot parcursul anului la companie: IPA Factor Nectar, Supajuice Double IPA, Helles Creek German Lager și Dark Paradise Amber Ale. Șase pachete de beri emblematice ale companiei sunt disponibile în distribuție pe întreg teritoriul Nebraska, cu vânzări în vârf și de vânzări de fabrici de pui de sezon și experimentale, de asemenea, disponibile pe site. Tururile de bere sunt oferite periodic în funcție de disponibilitatea berii.

10411 Portal Rd #102, La Vista, NE 68128, Telefon: 402-779-7990

14. Lucky Bucket Brewing Co.


Lucky Bucket Brewing Co. a fost înființată în 2008 de către Brian MaGee și Jason Payne, numiți în referință la practica timpurie a industriei de fabricare a umplerii găleților de bere la domiciliu la caseta locală, obișnuită înainte de punerea în aplicare a distribuției pe scară largă a îmbutelierii. Începând cu 2010, fabrica de bere și-a extins de două ori operațiunile, inclusiv deschiderea instalației sale de distilare sora, S? Las Distillery, care produce whisky-uri cu un singur malț, vodkas premium și rumuri clasice. Băuturile disponibile pe tot parcursul anului, disponibile în camera de la robinet La Vista, includ Certified Evil American Imperial Porter, Heartland Wheat Lager și variante clasice IPA și lager de pre-prohibiție. Favoritele sezonului includ o bere anuală Oktoberfest, în timp ce Seria Conspiracy oferă preparate experimentale cu lot limitat.

11941 Centennial Rd, La Vista, NE 68128, Telefon: 402-763-8868

15. Pint Nine Brewing Company


Compania Pint Nine Brewing a fost deschisă în 2017 de către Jimi Watson și Denny Hynek, numiți în referință la mărimea tradițională europeană de îmbuteliere a berii importate cu vopsea și nouă uncii. Fabrica de bere își propune să producă ales de înaltă calitate, disponibilă pentru achiziționare cu vopsele, coliere sau cutii de umplere la comandă, cu speranța de a începe distribuirea la nivel național în următorii câțiva ani. Băuturile disponibile pe tot parcursul anului includ întreprinderea Oso Cafe Hazelnut Coffee Brown Ale, Ryce Rye Rice Ale cu drojdie de lager mexicană și IPA clasic, sesiune red ale și stiluri de tip pal pal. Băuturile de specialitate și de sezon includ variante, cum ar fi Wit Pink Peppercorn Wit și Hot Burst Blonde. Camioanele alimentare sunt găzduite pe site în majoritatea serilor de vineri, vizitatorii fiind bineveniți să aducă mâncarea lor sau să livreze comanda de la o serie de restaurante locale.

10411 Portal Rd #104, Papillion, NE 68128, Telefon: 402-359-1418

16. Prairie Pride Brewing Co.


Prairie Pride Brewing Co. se află în districtul Railside Grand Island și a fost deschis de Alex Briner, Amos Anson, Phil Cahoy, Jay Mack și Brad Shearer. Fabrica de bere se străduiește să creeze ales care să ofere arome îndrăznețe, unice, aducând tribut istoriei frontierei statului, creând un mediu de adunare a comunității în sala de la robinet. Brewery-ul pe tot parcursul anului disponibil la robinet și de vânzare include Barn Burn Amber Ale, Firm Grip Brown Ale, Islander Porter, Lean Tooth Smash, Oat Sower Porter și Pale Chief IPA. Vizitatorii sunt încurajați să aducă mâncarea lor sau să livreze comanda de la unități locale, cum ar fi The Wave Pizza Co.

115 E South Front St #1, Grand Island, NE 68801, Telefon: 308-850-5375

17. SchillingBridge Winery și Micro Brewery


SchillingBridge Winery și Micro Brewery este prima vină combinată și microbrewery agricole din țară, operate de Mike și Sharon Schilling. Compania Pawnee City folosește ingrediente locale și importate de înaltă calitate pentru a-și produce berile unice, inclusiv Duggan’s Wheat Ale, 70 SchillingBridge Scottish Ale, Lemon-Lime Lager, Zulu American Pale Ale și Sandy Andy Blonde Ale. Vinurile pot fi, de asemenea, probate în sala de degustare, ceea ce permite vizitatorilor să discute cu producătorul de bere și vinificatorul companiei despre procesul de fabricare a berii și vinului. De asemenea, compania își produce semnătura SchillingBridge Hard Cider, cu planurile de a se afunda în lumea cidrelor artizanale în viitor. În serile de vineri și sâmbătă, mâncarea fină este oferită ca o pereche pentru vinuri și beri, inclusiv semnătura companiei peste plită primă de coaste.

62193 710th Rd, Pawnee City, NE 68420, Telefon: 402-852-2400

18. Compania de producție de la Scratchtown


Compania Scratchtown Brewing a deschis publicului în 2013, fondată de cuplurile Mike și Julie Klimek, Michelle și Jade Stunkel, și Christina și Caleb Pollard. Fabrica de bere Ord se străduiește să fie cea mai bună fabrică de artizanat Nebraska Sandhills, fabricând ales și lacuri premium cu ingrediente simple, produse local, inclusiv apă pură provenită din acviferul Ogalala din regiune. Este cel mai cunoscut pentru porterul său imperial Black Eye, care a devenit una dintre cele mai râvnite beri de artă din Midwest și a câștigat o serie de premii regionale. Printre alte tipuri de produse emblematice oferite de companie se numără Sandhills Gold Bohemian Ale, Sideburns Milk Stout, Popcorn Daze Cream Ale, Son of Sam Black Saison și Sargent Highway Local Pale Ale.

141 S 16th St, Ord, NE 68862, Telefon: 308-728-5050

19. Scriptown Brewing Company


Scriptown Brewing Company este o fabrică de bere Omaha care a fost fondată în 2012 de prietenii John Fahrer și Scott Stephens. Fabrica de bere este specializată în producerea berilor de ședință, care au un conținut mai mic de alcool decât majoritatea berilor artizanale, pentru a permite consumatorilor să se bucure de mai multe picturi pe o singură ședință, fără a deveni prea inebriați. Sala de robinet a districtului Blackstone este situată într-o instalație de depozitare renovată și oferă tablouri și vânzări speciale ale aleselor sale populare, incluzând Petal Pusher Hibiscus Ale, Yotus IPA, Nutjob Brown Ale, Muddy Mo Amber Ale, Saddle Creek Wheat și Ups și Downs, o colaborare cu prăjitoarele locale Archetype Coffee. Animale de companie bine purtate sunt permise în terasa sezonieră a berăriei, iar evenimentele speciale publice, precum nopțile de test sunt găzduite periodic.

3922 Farnam St, Omaha, NE 68131, Telefon: 402-991-0506

20. Berăria Benson


Berson Brewery este găzduită într-o clădire de cinematograf renovată din Omaha, deschisă în 2013 de Ryan Miller. Fabrica de bere este unul dintre cele mai vechi fabrici de artizanat din oraș, fabricând ales unice la fața locului și oferă un bar pe acoperiș și o terasă cu vedere la centrul istoric al orașului. Brews-urile oferite la restaurant la restaurantul său includ Benson Blonde Ale, New Brewer Who Dis New England Pale Ale, Rough Draft Porter, Somewhere Between Between IPA și Karha-T English Mild Ale, care este condimentat cu scorțișoară, nucșoară și vanilie. . Mai multe opțiuni de cidru tare sunt de asemenea tapetate. Tariful de top gastropub include burgeri, mâncăruri de pui jerk și aperitive împărtășite disponibile cu reducere în timpul orei fericite a restaurantului.

6059 Maple St, Omaha, NE 68104, Telefon: 402-934-8668

21. Thunderhead Brewing


Thunderhead Brewing a fost înființată în 1999 în Kearney de Trevor și Jenny Schaben ca unică fabrică de bere din oraș. Astăzi, compania s-a extins pentru a oferi două locații în toată regiunea, inclusiv Thunderhead Taproom original și o locație de vânzare de bere în Axtell, care este deschisă sâmbătă după-amiaza. Brew-urile premiate ale companiei includ Alea de grâu Golden Frau Pale, Cornstalker Dunkelweizen, Leatherhead Red Ale, Argumentul tău este Nitro Stout invalid și I Concede IPA Point Nitro. Sunt oferite spații de relaxare interioare și exterioare, împreună cu un meniu complet de mâncare pentru pub-uri, care se concentrează pe pizza artizanale. Mărfurile de bere autorizate și cardurile cadou sunt, de asemenea, vândute în ambele locații.

18 E 21st St, Kearney, NE 68847, Telefon: 308-237-1558

22. Compania de producție din amonte


Compania upstream Brewing a fost brewpub-ul original al lui Omaha când a fost deschis în 1996, fondată de Brian Magee. Fabrica de bere a fost cea care a primit mai multe premii Best of Omaha, inclusiv premii ca microbrewery de top din oraș, brewpub preferat și cel mai bun restaurant de supă. Ale clasice și lagere produse pe site-ul includ Capitol Premium Pale Ale, O! Gold Light Lager, Firehouse Red Lager, Flagship IPA și Dundee Export Scotch Ale. O varietate de ales rotative condiționate de butoi sunt, de asemenea, aplicate periodic. Sunt oferite meniuri brunch, prânz, cină și seara târziu, cu pizza de coajă subțire, fripturi tăiate manual și o varietate de burgeri și farfurii de bar cu accesibil. De asemenea, pe site sunt oferite trei mese de biliard pentru divertisment.

514 S 11th St, Omaha, NE 68102, Telefon: 402-344-0200

23. Vis majorare

Vis Major Brewing a fost deschis de Tom și Lindsey Clements în 2017, numit după termenul latin pentru actul lui Dumnezeu. Fabrica de bere se străduiește să aducă un ochi artizanal tuturor rețetelor sale ale sale, realizând preparate care evidențiază nuanțe de complexitate și gust. Camera sa de la robinet Omaha este situată în clădirea restaurată din Clanton's Foods din oraș și oferă vopsele și vânzările de viață ale berilor sale de pe tot parcursul anului și de sezon, care se concentrează pe stiluri belgiene, alese de fructe și variante IPA regionale. Printre berile populare se numără Saison-ul belgian Kinsfolk, IPA If This Be Treason New England, Wild Honey Pie Sweet Cherry și Honey Ale și Eden Shade Apricot Ale. Un meniu complet de cocktail este, de asemenea, disponibil, împreună cu un meniu de bucătărie care evidențiază pizza specială și gustări de bar. Tururi de bere în spatele scenei sunt oferite miercuri și sâmbătă pentru participanții cu vârsta 14 și mai mari.

3501 Center St, Omaha, NE 68105, Telefon: 402-884-4082

24. Compania de producere a Elmului Alb


Compania White Elm Brewing Company a fost deschisă în 2016 de Kolby Wood și Matthew și Martha Lee Heyne, străduindu-se să aducă cele mai de calitate ale belgienilor și americanilor în regiunea Lincoln. Sala de la robinetul berăriei este amplasată într-o instalație de mall-uri de-a lungul Autostrăzilor 2 și 77 și are un decor rustic industrial rustic, cu un bar mare din lemn și mese pentru grupuri mici. Printre berile populare se numără compania Rollo Pale Wheat Ale, LNK Common Lager, Inverted Galaxy Double IPA și Biere de Garde. Degustări de zbor sunt disponibile, împreună cu o selecție de jocuri de masă pentru ca vizitatorii să se joace în timp ce se bucură de degustări.

2717 S 8th St, Lincoln, NE 68502, Telefon: 402-261-6078

25. Zipline Brewing Co.


Zipline Brewing Co. și-a deschis prima locație în Lincoln în 2013, adăugând o a doua locație Lincoln și o locație prin satelit în districtul Omaha din centrul 2017. Fabrica de bere a fost fondată de Tom Wilmoth, James Gallentine și Marcus Powers și se străduiește să creeze un model de afaceri durabil, care dezvoltă parteneriate cu o serie de întreprinderi ale comunității locale, care funcționează ca reprezentant al berăriei la Subcomisia de sustenabilitate a Brewer's Association. Băuturile disponibile pe parcursul anului, disponibile în toate cele trei locații, includ IPA Alpha Modernă a companiei, Zipline Kolsch, Zipline Nut Brown și Cuprul Altbier. Evenimente speciale sunt găzduite în toate locațiile sale, inclusiv evenimente de la Bottoms Up Yoga, nopți de bingo și spectacole de filme gratuite.

2100 Magnum Cir #1, Lincoln, NE 68522, Telefon: 402-475-1001