Cele Mai Bune Locuri De Viață De Noapte 25

Reputația orașului New York în calitate de City That Never Sleeps este binemeritată, cu locuri de viață de noapte la șold pe tot orașele sale din Manhattan și Brooklyn, oferind băuturi unice, saloane exclusive și podele de dans vibrante, deschise toată noaptea.

1. Lantern's Keep


Lantern's Keep este un cocktail bar de lux, lângă Bryant Park, care a fost recomandat de Forbes 'Travel Guide și Conde Nast Traveller ca unul dintre cele mai importante locuri de viață de noapte ale orașului. Loungeul elegant recreează splendoarea barurilor de cocktail-uri ale hotelului East Coast din secolul trecut, situate în holul hotelului boutique Iroquois New York. Cocktail-urile clasice și de rezervă oferă o înfățișare modernă asupra băuturilor tradiționale, cum ar fi Old Fashioned și Manhattan, în timp ce o listă de bere de proiectare scoate în evidență preferatele berii artizanale locale. Spumant, roșu, alb și roz? opțiuni de vin sunt de asemenea disponibile, împreună cu un meniu de baruri de lux, care servește mâncăruri elegante, cum ar fi tartă de vită, escargote, slideruri cu bizon și stridii crude pe jumătatea coajă.

49 W 44th St, New York, NY 10036, Telefon: 212-453-4287

2. Bua


Bua ocupă fostul St. Marks Place acasă, al legendarului club Sin-, cel mai cunoscut pentru lansarea carierei artiștilor muzicali precum Jeff Buckley. Astăzi, barul își păstrează caracterul irlandez, denumit pentru cuvântul gaelic pentru „victorie” și atrage mulțimi frecvente de studenți de arte de la Școala Tisch pentru Arte din NYU. Meniul barului simplu și satisfăcător al restaurantului oferă preferate, cum ar fi burgerii de casă, glisoarele de porc trase și BLT-urile vegetariene, cu plăci de aperitiv împărțite, de asemenea, disponibile. Un meniu de cocktail-uri inteligent este oferit, alături de selecții de bere de tiraj și căldări de sangrie de casă. În weekend, un meniu complet de brunch oferă mâncare confortabilă, precum pui și napolitane, alături de carafe de mimoze sau cocktail-uri de mic dejun, cum ar fi The Wake Up Call, un amestec de rom condimentat, espresso și creme de cacao.

122 St Marks Pl, New York, NY 10009, Telefon: 212-979-6276

3. Lounge Cocktail de vacanță


Holiday Cocktail Lounge s-a deschis inițial la începutul secolului 20th și a devenit cunoscut ca unul dintre cele mai clasice baruri de scufundări ale orașului, o bântuire frecventă a unor celebrități din industria muzicală precum Frank Sinatra și Ramones. În 2012, East Village capsul și-a închis ușile și aproape s-a închis pe bune, însă după o achiziție de către Robert Ehrlich, cel mai cunoscut drept creatorul gustărilor de porumb Booty Pirate, barul a fost redeschis sub noul management. Astăzi, spațiul său a fost complet renovat într-o bară mai luxoasă, deși rămân elemente de semnătură, cum ar fi coperta sa roșie iconică. Berea artizanală este disponibilă pe fund sau la cutie, împreună cu un meniu inteligent de cocktail-uri preferate de personal. Un meniu limitat de mușcături de bar este, de asemenea, disponibil, inclusiv farfurii de charcuterie, migdale condimentate și sandvișuri vegetariene Reuben.

75 St Marks Pl, New York, NY 10003, Telefon: 212-777-9637

4. Flora Bar


Flora Bar a fost deschisă în cadrul Met Breuer în 2016 de Thomas Carter și Ignacio Mattos, perechea din spatele favoritelor orașului Estela și Caf? Altro. Restaurantul și barul atmosferic Upper East Side iau în evidență cafenelele europene, servind un meniu jucăuș, subliniind mâncăruri cu fructe de mare și legume, cum ar fi stridii în stilul estului și vestul coastei, crabul de mare din Nova Scotia și găluștele de homar și crab. Un meniu extins de băuturi este oferit, inclusiv cocktail-uri cu ingrediente exotice precum yuzu, peri peri și polen de albine sălbatice. În weekend, selecțiile de brunch includ preferate, cum ar fi shakshuka. Restaurantul este, de asemenea, acasă la cafeneaua Flora Coffee, care oferă băuturi clasice de cafenea, produse de patiserie de casă și sandwich-uri pentru patronii muzeului.

945 Madison Ave, New York, NY 10021, Telefon: 646-558-5383

5. Ardezie NY


Slate NY este un loc de viață de noapte pe mai multe niveluri situat în inima orașului Chelsea, care oferă zone de bar, lounge și cluburi de lux, care atrag celebrități de top și tipuri de afaceri din New York. Clubul elegant oferă spații de divertisment 16,000 metri pătrați, incluzând o mare varietate de jocuri de bar pe întregul loc, de la ping-pong și biliard până la gigantii Connect Four, Jenga și tablele de șah. Două pereți video de înaltă definiție acceptă seturi de DJ și concerte live, care sunt prezentate în mod regulat. Un meniu de bar de lux oferă o mare varietate de favorite de pub-uri americane, incluzând glisoare inteligente, pizza artizanală cu coajă subțire și aperitive, cum ar fi aripioarele de pui.

54 W 21st St, New York, NY 10010, Telefon: 212-989-0096

6. Manhattan Cricket Club


Clubul de cricket Manhattan este un salon sofisticat, învins în Upper West Side, situat pe deasupra restaurantului australian Burke and Wills de lux. Lounge-ul inspirat de cricket se străduiește să recreeze splendoarea cluburilor coloniale din secolul 19, prezentând fotografii de epocă, cărți și trofee, alături de elemente de decor, cum ar fi candelabrele de sticlă și covoarele orientale. Cocktail-urile cu influență asiatică din sud-est sunt preparate de fostul mixteist Minetta Tavern Greg Seider, folosind ingrediente unice, cum ar fi vodka cu esență de roșii de grădină și ceață albă de trufe. Mâncarea poate fi comandată de la Burke and Wills, pregătită de bucătarul executiv Rodrigo Nogueira, cunoscut pentru munca sa la restaurante precum Colicchio și Sons. Un șir exclusiv de dulapuri private de lichior este disponibil pentru membrii clubului, care pot face și rezervări avansate.

226 W 79th St, New York, NY 10024, Telefon: 646-823-9252

7. 21 Club


Clubul 21 este o tradiție din centrul orașului New York, deschis pentru prima dată în 1922 în Greenwich Village, înainte de a se muta spre nord, în locația sa actuală, lângă Rockefeller Center. Clubul a fost unul dintre cele mai importante spectacole ale orașului în timpul Prohibiției și a fost remarcat pentru depozitarea colecțiilor de vinuri private ale marilor celebrități de-a lungul mijlocului secolului 20th, inclusiv Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor și Ernest Hemingway. De la 1940s, fiecare președinte al Statelor Unite, cu excepția unuia, a luat masa la restaurant, care găzduiește, de asemenea, anual Ball International Debutante. Cinașii pot experimenta cultura New York la cele mai bune la restaurant, care necesită încă un cod vestimentar pentru jachete fine pentru bărbați și oferă locuri în trei zone exclusive. Bucătăria gourmet americană este servită, incluzând meniuri în patru feluri de bucătarul Sylvian Delpique și mai multe mușcături de bar casual, cum ar fi burgerii și glisoarele semnate.

21 W 52nd St, New York, NY 10019, Telefon: 212-582-7200

8. Nu-i spune mamei


Situat pe legendarul Restaurant Row din districtul de teatru din New York, nu spuneți că mama este una de natură - este un loc de viață de noapte cu patru spații unice individuale: un restaurant, un bar cu pian și două săli de spectacole pentru cabaret. De când s-a deschis în 1982, această faimoasă destinație de divertisment a găzduit un număr nesfârșit de nume mari, precum Liza Minnelli, Joan Rivers, Paul Newman, Bette Midler, Chita Rivera, Rosie O'Donnell, Kathy Griffin, Audra MacDonald, Cuba Gooding Jr., și multe altele. Restaurantul nu-i spune mamei este popular cu mulțimea teatrului și servește New American Cuisine, o selecție excelentă de vinuri și o atmosferă de lux, elegantă. Legendarul nu spune că mama Piano Bar se deschide la 4: 00pm pentru Happy Hour. Un pianist cântă muzică soft cocktail până la 9: 00pm. După aceea, personalul cântăreț / barman cântător se alătură vrăjitorului de la tastatură, iar petrecerea continuă până la orele noi.

343 W 46th St, New York, NY 10036, Telefon: 212-757-0788

9. 809 Sangria Bar and Grill


Numele 809 Sangria Bar and Grill este o referire la codul de zonă al Republicii Dominicana și este un hub cultural din America Latină din cartierul Inwood din New York, care prezintă tablouri ale unor artiști dominanți de seamă pe pereții săi. Restaurantul de lux la primul etaj servește o varietate de preparate gastronomice tradiționale spaniole, incluzând farfurii axate pe fructe de mare, cum ar fi cozonacul chinezesc cu crustă de nucă de cocos, cozile de homar cu creveți și mușchi și plantane umplute cu homar și cod de sare. La etaj, un salon intim vărsă cocktail-uri și servește ca loc de eveniment pentru spectacole interesante ale artiștilor din America Latină. Lounge-ul de la etaj poate fi, de asemenea, închiriat pentru evenimente speciale private, inclusiv pachete personalizate pentru petreceri de naștere.

112 Dyckman St, New York, NY 10040, Telefon: 212-304-3800

10. Bar 54


Bar 54 este situat în stilul elegant al hotelului Times Square, Hyatt Centric, care oferă acces facil la districtul teatral al orașului. Numele barului este o referire la locația sa la etajul 54th al hotelului, ceea ce îl face cel mai înalt bar pe acoperiș al Times Square. Ferestrele uimitoare de la podea până la tavan oferă vederi inegalabile asupra obiectivelor de jos din Manhattan, cum ar fi Clădirea Chrysler, perfecte pentru a vă relaxa după petrecerea zilei văzând obiectivele orașului. Cocktail-urile evidențiază fructe de pe fermă și ingrediente pe bază de plante, precum pepene verde, cilantro și ardei gras. O listă de vinuri fine este de asemenea disponibilă, împreună cu mușcături ușoare de bar gourmet. La parter, restaurantul T45 al hotelului servește un meniu complet de tarife inspirate la nivel global.

135 W 45th St, New York, NY 10036, Telefon: 646-364-1234

11. Bembe


Bembe este un club de noapte inspirat din punct de vedere tropical din cartierul la modă Williamsburg din cartierul Brooklyn, care se diferențiază de stilul industrial al șoldului cartierului, cu o atmosferă comparabilă cu cele mai bune locuri de viață de noapte din Miami și America Latină. Clubul se întinde pe linia dintre un bar prietenos cu dansul și un club de noapte adecvat, cu un ring de dans viu care rămâne activ toată noaptea. Un meniu distractiv de băuturi doar în bani scoate în evidență preferatele în stilul plajei, cum ar fi mojitos, alături de pumnul de rom de casă al barului servit în coji de pepene verde. DJ-ul oaspeților și toboșerii în direct oferă însoțire pentru dansul latin casual dintr-o mulțime diversificată, în continuarea sentimentului petrecerii de primăvară a barului. Nopțile de evenimente speciale evidențiază genurile Afrobeat, reggae, salsa și alte genuri de muzică, cu performanțe și programări de petrecere disponibile pe site-ul barului.

81 S 6th St, Brooklyn, NY 11211, Telefon: 718-387-5389

12. Birdland

Birdland este un club de jazz istoric al districtului Theatre, deschis inițial lângă West 52nd Street de Irving și Morris Levy și Oscar Goodstein în 1949. În timpul mandatului inițial, clubul a atras interpreți de top de jazz, precum Harry Belafonte, Dizzy Gillespie, Thelonious Monk și Miles Davis și a servit ca site-ul de înregistrare pentru o serie de compilări iconice Live la Birdland. Mai multe încarnări mai târziu, clubul ocupă un spațiu în fosta clădire a Observatorului din New York, servind un meniu complet de cină și oferind spectacole ale artiștilor de top regionali și naționali de jazz. Participanții la teatru pot primi jumătate de admitere la spectacolele de seara târziu, prezentând butoanele Broadway pentru bilete la bar.

315 W 44th St, New York, NY 10036, Telefon: 212-581-3080

13. Negru Flamingo


Black Flamingo este un hangout auto-descris pentru „milenii de viață mijlocie” în căutarea a ceva mai lent decât răzbunătorii, ravele și scufundările din Brooklyn. Taqueria și danceteria au fost deschise de Bryce David în 2015 și oferă o tematică luxuriantă în Miami, cu palmieri interiori și pereți de cărămidă expuși. Toate elementele din meniu sunt vegane, inclusiv tacos-uri gourmet pentru stradă, boluri cu burrito și favorite din America Latină, cum ar fi flautas și arepas. Cocktail-urile simple, tradiționale, cum ar fi caipirinhasul de ghimbir, sunt alături de berea dulce și îmbuteliată și o varietate de vinuri din America de Sud. La parter, o peșteră de dans slab luminată de patronul 70 păstrează melodii inspirate de casă învârtind toată noaptea.

168 Borinquen Pl, Brooklyn, NY 11211, Telefon: 718-387-3337

14. Moarte și companie


Death and Company este creditată cu revitalizarea de la mijlocul 2000s a cocktail bar-ului ambarcațiunilor, deschis în locația sa originală East Village în ziua de Revelion 2006. Barul a fost beneficiarul râvnitului premiu Best American Cocktail Bar la premiile Cocktail Spirited și a devenit lider mondial în industria cocktail bar-urilor, renumit pentru influența sa pe scară largă asupra modului în care mixologii moderni își croiesc concoacțiile. Printre băuturile notabile se numără martinisuri supradimensionate servite în carafe gătite, modele vechi de la Oaxaca, cu lichioruri mexicane cu raft de top și o mare selecție de băuturi spirtoase internaționale. Barul și-a deschis o a doua locație în cartierul Denver's River North și încearcă să-și extindă brandul în Statele Unite în următorii ani.

433 E 6th St, New York, NY 10009, Telefon: 212-388-0882

15. Cameră bună


Good Room este un club de noapte din Brooklyn, construit de fanii de muzică, pentru fanii muzicii, deschis în cartierul Greenpoint din șoldul orașului din 2014. Clubul a fost desemnat cel mai bun club de noapte din New York în 2015 în Premiile Best of New York Magazine din New York Magazine și servește ca o reprimare subterană a soldului din scena tradițională a vieții de noapte din Wythe Avenue. Locul divers, incluziv, se străduiește să fie un spațiu sigur pentru concertele de toate identitățile, oferind spațiu suficient pentru dans la toate spectacolele sale la modă. Artiști regionali și naționali interpretează într-o varietate de genuri, împreună cu seturi de o gamă completă de DJ rezidenți. Speciale de băuturi la ora fericită sunt oferite miercuri și joi, care evidențiază, de obicei, seturi din formațiile locale.

98 Meserole Ave, Brooklyn, NY 11222, Telefon: 718-349-2373

16. Canelură


Groove este o instituție de la Greenwich Village, care servește drept loc primordial al orașului pentru concerte funk, soul și R&B. Barul își are rădăcinile de la jam session-urile de la legendarul bar 101 al orașului și rămâne astăzi unul dintre cele mai autentice spoturi muzicale din cartier, prezentând spectacole de noapte ale artiștilor locali și regionali într-o varietate de genuri eclectice. Locuri în aer liber sunt oferite sezonier, cu un meniu complet de tarife casual influențate de Cajun, incluzând sandvișuri po'boy, fripte fripte și tacouri de pește de remuladă. Biletele de avans sunt recomandate pentru spectacolele prezentate seara de vineri și sâmbătă și este aplicat un cod vestimentar de lux, care interzice îmbrăcămintea casual, cum ar fi cămășile fără mâneci.

125 Macdougal St A, New York, NY 10012, Telefon: 212-254-9393

17. Casa lui Da


House of Yes a fost viziunea creativă a artiștilor Anya Sapozhnikova și Kae Burke, care inițial au deschis un studio în Bushwick pentru a preda lucrări de circ aerian. În 2015, perechea a achiziționat un fost spațiu de spălătorie în cartier și l-a transformat în cel mai unic club de artă performant al orașului, cunoscut pentru petrecerile sale experimentale, imersive de weekend, care necesită patronilor să participe la costume elaborate cu tematică. Spectacole burlesc și cabaret sunt oferite în alte nopți ale săptămânii, împreună cu prezentări de poezie, cuvânt vorbit și alte spectacole de artă performantă, inclusiv piese care estompează intenționat linia dintre public și interpret. Spațiul versatil este transformat în profunzime pentru fiecare piesă, arta de instalare elaborată împodobind pereții săi. Mâncarea este servită de reginarii din Falafel, de la Orientul Mijlociu, iar citirile de carte a tarotului sunt disponibile la un preț redus.

2 Wyckoff Ave, Brooklyn, NY 11237

18. Ceainic de pește


Kettle of Fish este un bar clasic din Greenwich Village, care a fost deschis în 1950 și a fost cândva cunoscut ca un hangout pentru scriitori și muzicieni precum Jack Kerouac și Bob Dylan. Bara este deschisă în actuala sa încarnare de-a lungul străzii Christopher, păstrându-și spiritul de bara de scufundare bookish și rădăcinile din Wisconsin. A fost locul preferat al orașului pentru a urmări jocurile Green Bay Packers de la preluarea lui Patrick Daley în 1998, care servește tarifele clasice din Wisconsin, cum ar fi bătuturile lui Userer și cârnații Oshkosh în zilele jocului. Mașinile Pinball și Pac Man sunt oferite pentru divertisment, alături de scânduri de dart, jocuri de masă și una dintre cele mai bune scuturi din oraș.

59 Christopher St, New York, NY 10014, Telefon: 212-414-2278

19. Barul Mehanata Bulgariei


Barul bulgar Mehanata este un loc de petrecere infam în Manhattan, partea de Est de Jos, câștigând o reputație în ultimele două decenii drept unul dintre cele mai scandaloase locuri de viață de noapte din oraș. Clubul bulgar de șold este un favorit al celebrităților de la Hollywood, cum ar fi Elijah Wood, Macaulay Culkin și Scarlett Johansson, cunoscute pentru faimosul său Ice Cage, o cutie de sticlă care oferă adevărate experiențe de băut rusesc provocând vizitatorii să coboare șase fotografii de votcă în două minute. Este creditat ca locul de naștere al reînvierii recente a muzicii punk țigănești, cunoscut sub numele de site-ul interpretării lui Gogol Bordello. Un bar cu narghilă este, de asemenea, prezentat, împreună cu un ring de dans cunoscut pentru a învârti diverse hituri din lume.

113 Ludlow St, New York, NY 10002, Telefon: 212-625-0981

20. producție


Outputul este situat în apropiere de hotelul Wpoint al Greenpoint, oferind o opțiune de destinație de dans elit la modă, printre marea de baruri hipster și locurile de muzică pentru scufundări din Brooklyn. Clubul cu capacitate 452 se adresează fanilor techno și deep house, adăpostiți într-un spațiu de bunker neiluminat care evocă ambianța unei centrale. Mulțimile din Manhattan se aglomerează pe terasa de pe acoperișul clubului și pe ringul de dans întâmplător, care învârte seturi electrice de la DJ-uri de top, cum ar fi DJ Shadow, AraabMuzik și Danny Tenaglia. Cabina sa DJ se mândrește cu unul dintre puținele sisteme de sunet Funktion One din oraș, oferind o calitate superioară a sunetului în tot clubul. În zilele de vineri și sâmbătă, clubul rămâne deschis până la 6: 00am, oferind unul dintre cele mai recente partide de dans din cartier.

74 Wythe Ave, Brooklyn, NY 11249

21. Swing 46


Swing 46 este un club iconic de cină de jazz din Manhattan's Restaurant Row, situat de-a lungul străzii 46th între 8th și 9th Avenues din districtul Teatrului. Locația a fost deschisă în 1997 de Judith Lalor, care a dorit să recreeze atmosfera plină de viață, cultivată a cluburilor de dans celebre ale 1940-urilor și 1950-urilor. Astăzi, clubul este condus de John Akhtar și oferă cină de noapte, cocktailuri și oportunități de dans, cu spectacole în direct ale trupei și DJ-uri swing prezentate în fiecare seară. Un meniu de restaurant servește preparate americane moderne, elaborate cu ingrediente locale, cu toate produsele făcute în casă. Lecțiile de dans sunt oferite noaptea la 9: 00pm noaptea, conduse de un instructor profesionist de dans swing.

349 W 46th, New York, NY 10036, Telefon: 212-262-9554

22. Terra Blues


Terra Blues este un bar și club de noapte în stil South Blues, situat în apropierea Universității New York, care oferă vedere la Bleecker Street din Greenwich Village, de la ferestrele sale de la al doilea etaj. De mai bine de două decenii, clubul a găzduit inovații de top din genul blues, inclusiv artiști precum Edgar Winter, Little Milton, Magic Slim și Hubert Sumlin. Căutările autografate aliniază pereții barului cu lumânări, care servește o selecție extinsă de bourboni și scotch-uri naționale și internaționale. Un minim de două băuturi este aplicat în timpul seturilor, iar locurile limitate păstrează clubul intim și exclusiv. Două seturi de noapte sunt oferite, inclusiv spectacole acustice timpurii și mai târziu seturi de trupe.

149 Bleecker St, New York, NY 10012, site-ul web, Telefon: 212-777-7776

23. Clubul Carnegie

Carnegie Club este unul dintre cele mai exclusive baruri de trabuc și saloane din New York, care emană un aer de clasă istorică și rafinament. Clubul este amenajat în bibliotecile sculptate manual care evocă epoca victoriană, cu atingeri de design, cum ar fi un șemineu de piatră creând o atmosferă intimă. Țigările pot fi cumpărate pentru fumat alături de băuturi, cum ar fi scotch-uri cu un singur malt, sau vizitatorii își pot aduce trabucurile în unitate. Un meniu ușor de tarif bar este, de asemenea, oferit pentru gustare, atât la spectacole live nocturne, care prezintă acte de jazz regionale și naționale. Un minim de două băuturi este aplicat la spectacole, împreună cu un cod strict de îmbrăcăminte casual.

156 W 56th St, New York, NY 10019, Telefon: 212-957-9676

24. Camera de zi la W


Living Room at W este situat la etajul șapte al hotelului W din New York, situat în inima Times Square. Lounge-ul plin de viață aduce un omagiu istoriei lui Midtown Manhattan, cu atingeri de decor, cum ar fi o bancă disco din aramă-dicroică, care evocă faimoasa cădere de bal de Anul Nou a Times Square și un mural mare care prezintă scenele de artă și muzică ale orașului de-a lungul secolului 20th. Cocktail-urile inspirate de Gotham sunt servite, evidențiind ingrediente unice, cum ar fi vermutul de habanero și bourbon de grapefruit. În apropiere, meniuri complete pentru prânz și cină sunt servite la restaurantele hotelului Dos Caminos și Blue Fin.

1567 Broadway, New York, NY 10036, Telefon: 212-930-7444

25. 48 Lounge


48 Lounge este locația principală a clădirii din City Nights Hospitality și a primit premiul prestigios Concierge Choice Award drept cel mai bun bar și lounge din New York. Clubul se află în incinta Rockefeller Center, la două blocuri la sud de Radio City Music Hall, în apropiere de atracții de top, cum ar fi Madison Square Garden și hoteluri și teatre din Times Square. Mediul său cu energie ridicată se referă la o mulțime profesionistă de elită, servind ca un loc primordial pentru evenimente precum petreceri de nuntă și evenimente corporative. Un meniu inovator de cocktail evidențiază ingrediente cu suc proaspăt, în timp ce o listă extinsă de șampanie și vinuri oferă soiuri pentru a fi pe placul fanilor începători și vinuri condimentate. Aperitive gastronomice și farfurii mici sunt servite, iar alimentația completă este disponibilă pentru evenimente speciale private.

1221 Avenue of the America, 48th Street, New York, NY 10020, Telefon: 212-554-4848