25 Best Oregon Breweries

Oregon ocupă locul al treilea în țară pentru fabricile de bere pe cap de locuitor, cu mai mult de 140 fabrici de bere artizanală în producție în întregul stat. În timp ce jucători importanți, precum Deschutes Brewery și Full Sail Brewing Company, au devenit cunoscuți la nivel național pentru alesele meșteșugurilor lor, aceste fabrici de birouri care oferă băi și restaurante publice reprezintă unele dintre cele mai bune beriere specializate ale statului, câștigători premiați și pietre prețioase ascunse.

1. Marea noțiune de bere și casa de baril


Great Notion Brewing and Barrel House este un brewpub pe bază de Portland, cunoscut pentru programul său premiat, în vârstă de baril, acru acru, care evidențiază fructele native din Oregon, cum ar fi căpșunile, caisele și piersicile. Fabrica de bere a fost co-fondată de Andy Miller, Paul Reiter și James Dugan și oferă două panouri cu meniuri de către cheful executiv Ryan O'Connor și o fabrică de bere 30 bbl de producție în tot orașul. O varietate de IPA hop-forward sunt aplicate la bere, inclusiv fabrici din seria IPA experimentală, precum IPA Vanilla Latte Hazy, IPA Mango și Coconut Mochi Hazy Imperial. Amintiri sunt de asemenea prezentate, cum ar fi Brewery Double Stack Imperial Breakfast Stout, care evidențiază fasolea din Cafeaua Clutch din apropiere. Sunt prezentate mai multe robinete pentru oaspeți de la alte fabrici de bere locale și regionale.

2204 NE Alberta St, Portland, SAU 97211, Telefon: 503-548-4491

2. pFriem Family Brewers


pFriem Family Brewers a fost viziunea lui Josh Pfriem, un brewer de hobby de-a lungul vieții care a unit forțele cu Ken Whiteman și Rudy Kellner în 2011 pentru a forma o fabrică de bere dedicată familiei. Sala de tapet a fabricii de bere a fost deschisă publicului în luna august a 2012 și a fost numită Brewery of the Year prin Oregon Beer Awards pentru alesele sale unice, inspirate din belgieni și germani, care aduc o adevărată răsucire a Pacificului de Nord-Vest la stilurile clasice. Printre producțiile populare se numără Citrus Zest IPA de bere, Cryo Pale Ale și Kettle-Soured Mango Berliner Weisse, împreună cu o varietate de stiluri clasice, cum ar fi un irlandez uscat irlandez, Helles lager și Kolsch. Un meniu al sălii de degustare evidențiază un preparat elegant, cum ar fi aperitive inspirate mediteraneene, bratwurst, midii și poutine și oferă mai multe selecții de vin și cidru. Băuturi non-alcoolice sunt de asemenea disponibile, inclusiv ceai local, cafea și kombucha.

707 Portway Ave #101, Hood River, SAU 97031, Telefon: 541-321-0490

3. Ambacht Brewing


Ambacht meșteșugărește Berne unice de inspirație belgiană, cu profiluri de aromă echilibrată, evidențiind hamei din Valea Willamette și ingrediente provenite local din Pacificul de Nord-Vest. Fiecare bere este măcinată la temperatură scăzută pentru un profil de aromă uscată și durează aproximativ trei luni de la momentul producerii berii. Printre berile remarcabile fabricate de bere se numără Pie Cherry Pale Farmhouse Ale, Honey Triple, care este creat cu miere autentică din Pacificul de Nord-Vest și Matzobra? bere de grâu, meșteșugată cu matrice adevărate. Berăria destinată adulților este deschisă marți până duminică și găzduiește o varietate de evenimente speciale publice, inclusiv nopți de joc și permite oaspeților să-și aducă mâncarea în sala de la robinet.

1060 NE 25th Ave b, Hillsboro, SAU 97124, Telefon: 503-828-1400

4. Compania Arch Rock Brewing


Arch Rock Brewing Company a fost fondată de partenerii și coproprietarii Marjie și Larry Brennan, care l-au adus pe breasla James Smith la bord înainte de deschiderea publică a berii 2013. Astăzi, fabrica de bere 15-baril distribuie berile la baruri și restaurante din toată regiunea Valea Eugeniei și a Valului Rogue și oferă degustări și tururi la unitatea sa Gold Beach. Sunt oferite trei fabrici de bere, inclusiv berăria în stil german Gold Gold Lager, Pistol River Pale Ale și Jefferson Porter. O serie unică de lot adaugă, de asemenea, fabrici de bere suplimentare de fabricație. Fabrica de bere este o organizație parteneră a Coaliției Wild Rivers, Wild Brews Coalition, care se străduiește să protejeze căile navigabile din Oregon de amenințările miniere industriale.

Bucla 28779 Hunter Creek, Gold Beach, SAU 97444, Telefon: 541-247-0555

5. Spalare pedală spate


Back Pedal Brewing este mica fabrică independentă de bere din districtul Pearl din Portland, care servește drept cap de traseu atât pentru târgul de biciclete BrewCycle din oraș, cât și pentru croaziera alcoolică BrewBarge. Sala de acces numai pentru adulți este deschisă publicului șapte zile pe săptămână, oferind șezuturi de bar și terasă, picturi și colindatori. Robinetele 14 pun la dispoziție oferte de bere pe tot parcursul anului și de sezon, împreună cu robinetele din cea mai bună scenă a berii independente din Oregon. Printre băuturile notabile se numără Taurus Saison, bere Myst Pale Ale, IPP-uri Nightpunk și Remo’s Jam și Black Pedal Stout. Animale de companie bine purtate sunt binevenite la bere, iar mâncarea este disponibilă pentru livrare de la mai multe restaurante din apropiere.

1425 NW Flanders St, Portland, SAU 97209, Telefon: 971-400-5950

6. Baerlic Brewing Company


Baerlic Brewing Company este o fabrică premiată de bere și sala de acces din partea sud-estului Portland, care este deschisă publicului șapte zile pe săptămână, cu ore de familie oferite înainte de 9: 00pm. Fabrica de bere a fost începută de Ben Parsons și Richard Hall, producători de amatori experimentați care și-au tranzitat pasiunea într-o fabrică de producție la scară mică. Numele său se traduce prin „de orz” în engleza veche, un memento care toate produsele complexe și unice pot fi identificate într-un singur nucleu și ideologie. Beer-ul pe tot parcursul anului include braseria Dad Beer Pre-Prohibition Lager, New Noise IPA, Eastside Oatmeal Pilsner și Guzzolene Nitro Dry Stout, în timp ce ofertele sezoniere se concentrează pe stiluri europene și experimentale. Gustările la bar sunt servite la bere, deși patronii sunt bineveniți să-și comande felurile principale de la restaurantele din apropiere. O bere de baerlic Școală de introducere la bere bere este oferit de bere, învățând studenților elementele de bază ale berii, fermentarea și depozitarea.

2235 SE 11th Ave, Portland, SAU 97214, Telefon: 503-477-9418

7. Barley Brown's Brew Pub


Barley Brown’s Brew Pub este o bere de familie care servește ca una dintre atracțiile turistice de top din Baker City. Fabrica de bere este una dintre cele mai decorate microbreweries din America, obținând peste două duzini de onoruri de la Marele Festival al Berii Americane, incluzând distincția ca cea mai bună fabrică de bere națională din 2013. Sunt oferite o fabrică de bere, sală de mese și restaurant, care servește robinete combinate 33 ale alesului berii, împreună cu câteva preferate naționale. Băuturile pe tot parcursul anului se concentrează pe oferte de hamei grele și includ berea Jubilee Golden Ale, Coyote Peak Wheat, Tumble Off Pale Ale și Pallet Jack IPA, berea 2013 National IPA Champion, în timp ce berile de sezon încorporează ingrediente unice precum chiles și jalapenos . La restaurantul fabricii de bere sunt servite preparate standard pentru pub și mâncăruri cu fripturi, care prezintă de multe ori muzicieni regionali live pe scena sa.

2190 Main St, Baker City, SAU 97814, Telefon: 541-523-4266

8. 1188 Brewing Company LLC


1188 Brewing Company LLC este prima microbricerie de artă modernă a județului Grant, deschisă publicului în 2012. Berăria și pub-ul John Day este o destinație prietenoasă cu familia, oferind un meniu complet de prânz și cină din tariful contemporan al gastropubului american, incluzând panini și sandwich-uri creative, pătrate artizanale și aperitive tradiționale pentru pub. Șapte microbrews sunt bifate la un moment dat, cu berile rotind prin oferte sezoniere, cum ar fi berea Black Oak Instigator imperial stout, Leafdropper IPA, Orney Hefeweizen și Rim Rock Red. O opțiune de cidru tare din cidreile regionale din Oregon este de asemenea valorificată, iar umpluturile pentru cultivatori sunt disponibile pentru toate opțiunile de băuturi alcoolice.

141 E Main St, John Day, SAU 97845, Telefon: 541-575-1188

9. 7 Devils Brewing Co.


7 Devils Brewing Co. este o fabrică de bere creată de partenerii Annie Pollard și Carmen Matthews în 2013. Fabrica de bere face eforturi pentru practicile durabile și implicarea comunității în mediul său de lucru progresiv, accentuând responsabilitatea socială și măiestria superioară. Toate preparatele sunt preparate cu ingrediente americane 100%, cele mai multe provenind din nord-vestul Pacificului. Printre producțiile populare se numără breathery Lighthouse Session Pale Ale, Groundswell IPA, Chinook Redd Ale și McCullough Mocha Stout. Casa publică intimă a berăriei este deschisă de miercuri până luni și servește o varietate de feluri de mâncare de coastă contemporane, incluzând platouri pentru pescari, boabe și opțiuni vegetariene, folosind ingrediente provenite local, ori de câte ori este posibil. O varietate de băuturi nealcoolice sunt, de asemenea, disponibile, inclusiv robinetele rotative de kombucha și o bere de ghimbir extrem, fabricată de casă.

247 S 2nd St, Coos Bay, SAU 97420, Telefon: 541-808-3738

10. Alesong Brewing și amestecare


Alesong Brewing and Blending este o fabrică de bere premiată în apropiere de Eugene, care estompează liniile dintre procesele de fabricare a berii și de vinificație, realizând fabrici unice mici de butelie pentru loturi, folosind o varietate de tehnici de îmbătrânire a butoiului. Fabrica de bere a fost fondată în 2015 de Matt Van Wyk și Doug și Brian Coombs și a primit premii semnificative din partea Oregon Beer Awards, Marele Festival al Berii Americane și Premiile Best of Craft Beer. Atât stilurile de bere sălbatice, cât și cele sălbatice sunt preparate ca fiind unice de sezon, concentrându-se pe arome de fructe și ierburi cultivate local și culturi unice de drojdie și microb. Tariful ușor este servit la sala de degustare a berăriei, inclusiv pizza de lemn de către vânzătorul local de produse alimentare March? în serile selecte. De asemenea, clienții își pot aduce mâncarea în sala de degustare. O serie de evenimente speciale publice sunt oferite la bere pe tot parcursul anului, inclusiv un serial anual de muzică de vară.

80848 Territorial Hwy, Eugene, SAU 97405, Telefon: 541-844-9925

11. Compania de fabricare a taberelor de bază


Compania Base Camp Brewing a servit raionul de bere Portland încă de la 2012, cu un echipaj care a adus zeci de ani de experiență în cadrul industriei berii în operațiunile companiei. Sala de la robinet este deschisă publicului șapte zile pe săptămână și servește opțiuni de mâncare internațională de la partenerii locali de camioane, precum Poblano Pepper și Sherpa's Kitchen. Băuturile populare includ breierul Moon Dog Session Dark Lager, Harvest Saison, New Wave Amber, Ultra Gnar Gnar IPA, Smooth Hoperator și S'more Stout. Evenimente speciale obișnuite includ nopți triviale, spectacole de muzică live și evenimente organizate în colaborare cu organizații de caritate locale și organizații comunitare. Berăria este, de asemenea, gazda unui Collabofest anual în martie, care evidențiază colaborările cu eliberare limitată între fabricile locale de bere 16.

930 SE Oak St, Portland, SAU 97214, Telefon: 503-477-7479

12. Lăburată cu lopată îndoită

Bent Shovel Brewing face parte din scena de fabricație a orașului Oregon City, ascunsă într-un hambar modernizat în apropierea râului Clackamas. Berăria este deschisă vineri, sâmbătă și duminică după-amiaza și seara pentru picturi, umpluturi pentru creștere și socializare, cu șezători de terasă disponibile pentru vizitatorii de toate vârstele. Printre fabricile de brevet ale companiei se numără Leafwalker Red Ale, o rețetă homebrew creată inițial de fondatorul berii Rick Strauss, și Amber Ale Winding Road, o bere ușoară recomandată pentru fanii berii noi. Printre alte fabrici obișnuite se numără IP-urile Black Spade Stout, namesake belgian Dark Strong Ale, One Wagon Pilsner, Uncle Johann Vienna Lager și CiPinON, Payloader, TreMo și Skidsteer.

21678 S Latourette Rd, Oregon City, OR 97045, Telefon: 503-898-0220

13. Blocați 15 Brewing Co.


Block 15 Brewing Co. a început să-și servească berile meșteșugărești la brewpub-ul lor din centrul Corvallis din 2008 și, de atunci, s-a extins la trei facilități separate, inclusiv restaurantul lor original, bere și tapet și restaurantul Caves Bier and Kitchen în stil european. Fabrica de bere își concentrează producția pe aripi și lageruri cu hamei grele, beri în vârstă de butoi și o serie extinsă de bere acră și sălbatică, una dintre cele mai mari de acest fel din nord-vestul Pacificului. Băuturile standard disponibile includ fabrica de bere Gloria Unfiltered Pilsner, Nebula Oat Stout, Print Master's Pale Ale și unic Alpha IPA în stil nord-vest, care prezintă patru tipuri de hamei din Pacificul de Nord-Vest. De asemenea, periodic sunt disponibile preparate de artă și de vârstă de baril, la baruri și restaurante din întreaga regiune Oregon. Berele 16 sunt puse la dispoziție în restaurantul principal al berăriei, care servește un tarif de pub local, care îmbină rețete tradiționale și contemporane și oferă o sală de jocuri cu săgeți și tabla de tabără.

300 SW Jefferson Ave, Corvallis, SAU 97333, Telefon: 541-758-2077

14. Boring Brewing Co.


Boring Brewing Co. este numit pentru orașul său natal, dar promite altceva în afară de băuturile plictisitoare la robinet, în sala sa de degustare și de degustare. Fabrica de bere se concentrează pe berile cu loturi mici, confecționate într-o varietate de stiluri clasice europene și americane. În sala de degustare sunt vândute vopsele și cultivatoare, culegători și butoaie, care servește, de asemenea, prețuri ușoare, precum sandvișuri panini, farfurii antipasto și fondue de brânză. Haley Road Farmhouse Ale din bere, care evidențiază notele de aromă de căpșuni, Blackberry Hefeweizen, o colaborare cu Shoug Brewing în apropiere și emblema sa Boring Brown Ale, Big Yawn IPA, și Partigyle și Old Alzy English Mild Ales.

29300 SE Haley Rd Ste B, Boring, OR 97009, Telefon: 503-427-8619

15. Breakside Brewery


Breakside Brewery este cunoscut pentru berile sale inovatoare care împing granițele tehnicii, oferind stiluri experimentale și profiluri de arome diverse. Fabrica de bere a fost numită 2017 Brewery of the Year atât prin Oregon Beer Awards, cât și pentru Best of Craft Beer Awards. Trei locații sunt oferite în toată regiunea Portland, inclusiv două restaurante de tip Brewpub din East Dekum și Northwest Slabtown, care oferă meniuri cu servicii complete, oferind tarif american contemporan. Brewery-ul pe tot parcursul anului include emblema brevetelor Stay West, Wanderlust și Breakside IPA-urile, Lunch Break India Session Ale și Passionfruit Sour, în timp ce ofertele în ediție limitată includ Breakside Stout cu aromă de cacao, Beer Taver Wisco Tavern și chili- condimentat Toro Red Ale. Degustări și tururi sunt, de asemenea, oferite la fabricile de bere Milkwaukie și sala de tapet, care prezintă vitrine rotative 24.

820 Northeast Dekum Street, Portland, SAU 97211, Telefon: 503-719-6475

16. Brewers Union Local 180


Brewers Union Local 180 este singurul adevărat brewpub ale Oregon, accentuând spiritul și stilul caselor publice britanice clasice. Pub-ul este situat în Oakridge, care este complet înconjurat de splendoarea Pădurii Naționale Willamette. Toate berile de bere sunt servite direct de la fermentator, cu șase handpull-uri de butoaie care oferă opțiuni rotative din gama obișnuită a berii. Șase robinete prezintă, de asemenea, alte oferte de ambarcațiuni locale, inclusiv o opțiune consistentă de cidru fără gluten. Un meniu complet de servicii cu tarif standard pentru brewpub este oferit până la 9: 00pm, cu copiii permise în întregul restaurant până la închiderea bucătăriei. O sală de biliard mică este oferită, împreună cu o sală de muzică care prezintă sesiuni de muzică live de la muzicieni locali. Alte evenimente speciale publice obișnuite includ evenimente Scrabble Madness și sesiuni de mic-mic pentru muzicieni, povestitori și poeți.

48329 E 1st St, Oakridge, SAU 97463, Telefon: 541-782-2024

17. Podul de bere 99


Bridge 99 Brewery a reprezentat viziunea cetățenilor Bend și a foștilor tâmplari Rod Kramer și Trever Hawman, al căror hobby pentru producerea casei a avut ca rezultat crearea unei berării și a unei încăperi ecologice care se străduiesc să producă microbrews extrem de potabile. Numele fabricii de bere provine de la reperul local Podul Inferior, care traversează râul Metolius și este denumit colocvial sub denumirea de pod 99. Hamei pentru berile de bere sunt furnizate de la compania locală Tumalo Hop, și toate ingredientele debordate și folosite sunt date unui crescători locali pentru reutilizare. Cele mai populare beri de la bere includ IPA în stil Wizard Falls Northwest, Aleea Roșie Crawler Roșie, Bull Trout Stout cu aromă de desert și Pulaski Session Ale triplă. Băuturile speciale includ un portar imperial în vârstă de baril și red ale, o serie de IPA experimentală și colaborări cu alte fabrici de bere locale.

63063 Layton Ave, Bend, SAU 97701, Telefon: 541-280-1690

18. Buoy Beer Company


Buoy Beer Company este o bere independentă certificată prin intermediul Brewers Association, deschisă de antreprenorul Astoria Luke Colvin și bremasterul Dan Hamilton. Fabrica de bere este găzduită în clădirea de conserve a fostei familii Calvin și oferă o sală de mese și un restaurant de birou care servește o varietate de feluri de mâncare de coastă contemporane, accentuând fructe de mare prinsă local. Numele său este o referire la puternicul râu Columbia din apropiere, care se varsă în Oceanul Pacific și a fost un factor central în dezvoltarea modernă a regiunii. Printre stilurile populare de bere preparate se numără un lager german Helles, un pilsner în stil ceh, o roșie în stil nord-vest și o palidă americană. Băuturile de sezon și de specialitate oferite includ un saison închis Midnight Harvest, un IPA cu un singur hop și un soi blond Summer Slam.

1 8th St, Astoria, SAU 97103, Telefon: 503-325-4540

19. Berăria și restaurantul Caldera


Caldera Brewery and Restaurant a fost prima fabrică de artizanat americană de pe coasta de vest care și-a putut produce propriile beri, un sistem implementat în 2005 care a stârnit o revoluție de distribuție în întreaga industrie. Brewery-ul premiat internațional și-a deschis restaurantul de bere 28,000 de pătrat picior în 2010, care oferă un bere de capacitate 30 bbl și servește mâncăruri precum pizza artizanală cu lemn. Restaurantul prezintă cea mai mare colecție de bere și sticlă de bere a statului și tapetează 45 din berile companiei, rotind o varietate de oferte de sezon și cu eliberare limitată. Berele populare includ beriera Laermower Lager, Ashland Amber Ale, Pilot Rock Porter și Hop Hash și Hopportunity Knocks IPAs. O varietate de opțiuni în vârstă de baril sunt, de asemenea, disponibile.

590 Clover Ln, Ashland, SAU 97520, Telefon: 541-482-4677

20. Cascada Brewing Barrel House


Cascade Brewing Barrel House a fost un pionier al mișcării berii acre din Pacific de Nord-Vest, oferind beri produse în mai mult de 1,400 barili în cadrul fabricii de amestecare a berii. Berăria artizanală a primit un scor perfect de 100 de la Beer Advocate și a fost onorată cu o serie de premii la Marele Festival al Berii Americane. Peste două zeci de robinete rotative sunt disponibile la casa de butoi a berăriei din sud-estul Portlandului, incluzând Melonious Blonde Ale, IPA-uri ale Cascadei și Solstici de Vară, Brightwork Pale Ale și o mare varietate de alei acre cu arome de fructe și plante. De asemenea, sunt disponibile robinetele pentru cask ales, nitros și blenders Reserve, împreună cu prețurile pentru pub care evidențiază ingrediente din fermele locale.

939 SE Belmont St, Portland, SAU 97214, Telefon: 503-265-8603

21. Culmarea berii


Culmination Brewing a fost fondată de maestrul bere Breas, Tomas Sluiter și subliniază practicile durabile de fabricație și fabricarea berii în producția sa de bere artizanală. Pinturi și umpluturi pentru creștere și colecție sunt disponibile la sala de mese și la restaurantul berăriei, care prezintă o mare varietate de fabrici de brevet ale companiei, incluzând IPA tripla Backseat Freestyle, Rauch Helles lager, Kern's Red Ale și Shiso Wit. Băuturile de specialitate și degajările limitate includ Water Into Barleywine, ghimbir și lămâie cu aromă de lămâie Sun Rey Radler și Oregonismul autohton, o colaborare cu Ale Apothecary. Un meniu sezonier oferă, de asemenea, produse locale de la companiile locale Jackfruit și Bhuna Kitchens.

2117 NE Oregon St, Portland, SAU 97232, Telefon: 971-254-9114

22. de Garde Brewing


De Garde Brewing este o bere „cu adevărat sălbatică”, oferind o mare varietate de beri experimentale în vârstă de butoi realizate cu drojdie naturală și microflora. Fabrica de bere Tillamook servește sticle cu condiție naturală pentru a merge cu toate berile cu eliberare limitată la sala de la robinet, care este deschisă de joi până duminică. Printre berile anterioare s-au numărat berile Boysenberry, Purple Kriek, Maison și Pinot Noir. Animalele de companie care se comportă bine sunt permise pe terasa berii, deși minorii nu au voie în incintă. Un membru anual al Keepers permite accesul la beri exclusiv pentru membri, articole de sticlă cu licență personalizate și vizite personale ghidate la instalațiile de fabricare a fabricii la fața locului.

114 Ivy Ave, Tillamook, SAU 97141, Telefon: 503-815-1635

23. Apotecarul Ale

Ale Apothecary este o fabrică de bere din butoaie de stejar cu lot de epocă care folosește practici de fermentare sălbatice și deschise pentru a crea beri unice care pun accent pe ingrediente locale. Fabrica de bere a fost înființată în 2011 de către un grup de fabrici de bere Bend și distribuie astăzi bere în toate regiunile Portland și Corvallis. Hamei și bălți pentru toate berile de bere sunt provenite local, cu apă provenită dintr-un acvifer topit de zăpadă. Brewery-urile oferite includ Sahalie, la Tache, el Cuatro, Sahati și berile mixte Ralph pentru fermentare. Deși instalația principală a berăriei nu este deschisă publicului, sala de tapet oferă degustări și vânzări joi până sâmbătă, după-amiaza și seara. Un club de alee anual permite accesul la fabrici și evenimente exclusive.

30 SW Century Dr #140, Bend, SAU 97702, Telefon: 541-797-6265

24. Brewing vertical


Numele Upright Brewing este o referire la muzicianul Charles Mingus, compania preluând filosofia de bere din sfidarea stilului și clasificării muzicianului. Fabrica de bere este situată în subsolul clădirii istorice de pe malul stâng al Portland și este deschisă publicului joi până duminică pentru proiecte, degustări și vânzări de urgență. Băuturile pe tot parcursul anului includ fabrica de bere Saison Vert, Supercool IPA, Engelberg Pilsener, Pathways Saison și sala de degustare exclusivă Four Play. Multe beri sunt fermentate și condiționate în sticlă, inclusiv berile sezoniere cu lot mic, disponibile cu eliberare limitată. Muzica live este prezentată majoritatea duminicilor, iar lucrările de artizană locală din Portland sunt expuse în toată sala.

240 N Broadway, Portland SAU 97227