Cele Mai Bune Locuri De Vizitat În 25 În Belgia

Belgia este una dintre cele mai dens populate și mai mici țări europene. Situată în Europa de Vest, Belgia este cunoscută pentru orașele medievale magnifice, arhitectura renascentistă bine conservată, bere excelentă și pentru a fi sediul NATO și al Uniunii Europene. Iată cele mai bune locuri de vizitat în Belgia.

1. Anvers


Anversul este un oraș medieval spectaculos frumos pe râul Scheldt. Al doilea oraș ca mărime din Belgia, are cel mai mare port din lume. În Anvers, istoria, arta, comerțul cu diamante, arhitectura, moda și meseriile vechi de secole țes un web complicat care face o vizită memorabilă. Începeți călătoria explorând districtul Diamond de secole, apoi vizitați Grote Markt vechi, o frumoasă piață renascentistă din Orașul Vechi. Nu ratați Casa Rubens, o clădire din secolul 17, care adăpostește unele dintre cele mai prețioase tablouri ale fiului pictorului preferat din Anvers. Plimbați-vă prin cetatea masivă de pe malul râului și simțiți puterea la Catedrala Maicii Domnului. Bucurați-vă de străzile medievale înguste pietruite, aliniate cu buticuri la modă sau cafenele trotuare pitorești. Du-i copiii la grădina zoologică din Anvers, stația de benzi desenate și ferma de botezuri De Schranshoeve, în timp ce gustați beri celebre belgiene la fabrica de bere Antwerp.

2. Arlon


Aproape de granițele Franței și Luxemburgului, Arlon s-a dezvoltat pe răscruce de numeroși invadatori din istorie - au existat așezări Gaulish, celtice și romane în zonă în diferite momente și toate au lăsat urme fascinante ale culturilor lor, făcând o vizită la Arlon. o călătorie în timpuri străvechi. Cel mai bun loc pentru a afla mai multe despre istoria orașului este la Muzeul Arheologic din Arlon. Centrul orașului este dens populat și plin de turiști care explorează străzile pietruite înguste și magazinele pitorești, în timp ce frumoasa biserică St Donatus, una dintre multe din Arlon, oferă posibilitatea de a urca turnul său și de a vedea câmpurile verzi luxuriante și dense. păduri. Accesați piața Marche Bio pentru a vedea ce crește în zonă și pentru a vă delecta cu delicii gastronomice locale, cum ar fi p? T? gaumais și maitrank.

3. Beguinage


Începând din Europa de Vest a secolului al X-lea, femeile care doreau să-și dedice întreaga viață lui Dumnezeu, fără să se retragă complet din lume, au fondat guvernanțele, care erau comunități create pentru a satisface nevoile lor fizice și spirituale. Ei înșiși au fost numiți B-guines. Bengajele flamande sunt complexe arhitecturale fascinante care constau din biserici, case, clădiri auxiliare, grădini și spații verzi. Există ghinaje bengalice 13 flamande, închise de ziduri înalte sau înconjurate de șanțuri de protecție, dar cu porți deschise în lumea exterioară în timpul zilei. Unul dintre cele mai cunoscute este Princely Beguinage Ten Wijngaerde din Bruges, care are o arhitectură fascinantă, grădini faimoase și un mic muzeu care spune povestea acestei mișcări interesante.

4. Bruges


Bruges este un oraș antic de basm, străbătut de canale aliniate cu clădiri colorate vechi de secole și străzi înguste pietruite, cu un cer străpuns de zeci de spire de biserică. Începeți-vă vizita în Piața Burg din centrul antic al orașului, cu magnificul său primărie din secolul 14, basilica Sfântului Sânge din secolul XNXX și o clopotniță din secolul 16, inclusiv un turn înalt de 13, care vă va oferi incomparabilă vedere panoramică a orașului. Dacă veți veni primăvara, veți fi fermecați de o mare de narcise galbene în grădinile vechiului sanctuar prin presă de zece Wijngaerde. Dacă călătorești cu copii, du-i în Seapark-ul Boudewijn pentru a vedea delfinii și către Choco-Story, un muzeu al ciocolatei, unde nu numai că pot învăța totul despre cele mai renumite ciocolate belgiene, dar pot gusta și unele.

5. Locuri de vizitat în Belgia: Bruxelles


Întinsă de-a lungul râului Senne, Bruxelles este capitala atât a Belgiei, cât și a Europei. Astfel, oferă un amestec fascinant de un centru politic și diplomatic european modern și un oraș medieval renumit pentru marile sale clădiri din secolul 17 și pentru piețele de flori frumoase, colorate și parfumate. Inima orașului este Bruxelles Old Town, căptușită cu o arhitectură incredibilă, incluzând începutul secolului 15th H? Tel de Ville și elegantul Gildehuizen al secolului 17th, cu podele lor complexe, piatră de piatră ornamentată, stâlpi, balustre și decorații aurii. Nu ratați reperul orașului, sculptura băiețelului cunoscut Manneken Pis. Atomium, cunoscut și sub denumirea de „Turnul Eiffel al Bruxellesului”, oferă vederi minunate asupra orașului. Bucurați-vă de maiestatea Catedralei Saint-Michel și duceți-i pe copii să vadă partea foarte diferită a Bruxelles-ului la Centrul de benzi desenate din Belgia.

6. De Haan


De Haan este un sat minunat de pe litoralul din nordul Belgiei, cunoscut pentru plaja sa 11-kilometru lung, aliniat cu o promenadă populară plină de restaurante, cafenele și baruri. Când te-ai săturat să te bucuri de soarele pe nisipul alb alb, fă o plimbare pe străzile cartierului Concessie pentru a vedea cealaltă față a orașului, cu clădirile sale frumoase și elegante de Belle Poque. Marele primărie este situat într-unul dintre acestea, un fost hotel de lux. Vizitați Villa Savoyarde, casa lui Albert Einstein timp de câteva luni în 1933. În afara orașului sunt masive dunele de nisip traversate de numeroase trasee de drumeții și biciclete. Pe deasupra uneia dintre cele mai înalte dune se află Spioenkop, un mic pavilion alb cu acoperiș roșu care oferă vederi spectaculoase asupra întregii zone. Copiii vor adora cele două cele mai populare parcuri de distracții din La Potini? Re și Astridpark. Vizitați masivul De Grote Schamele Weecke Grajdul secolului 14 pentru a afla despre modul tradițional de viață din această zonă.

7. Genk


Cândva a fost o apă moale, nesemnificativă, de exploatare a cărbunelui, Genk este astăzi un oraș surprinzător de verde, cu un design de oraș de grădină, suburbii liniștite pline de parc și rezerve naturale de mlaștini, cu Parcul Național Hoge Kempen în apropiere. În timp ce ultima mină de cărbune închisă în 1988, minerii și familiile lor din toată Europa au rămas, făcând atât Genk, cât și ofertele sale gastronomice, într-adevăr, foarte diverse. Aflați mai multe despre trecutul orașului la muzeul interior-exterior Bokrijk cu câteva clădiri, biserici și ferme din secolul 18. Aflați mai întâi despre exploatarea cărbunelui din Genk vizitând una dintre vechile mine de cărbune precum Andr? Dumont. Faceți o drumeție sau o plimbare cu bicicleta prin parcul național Hoge Kempen. Explorați muzeul unic în aer liber al solelor, singurul de acest fel din lume, în Genk Sundial Park.

8. Ghent


Gent este un oraș portuar medieval din nord-vestul Belgiei. Odată un oraș-stat important, bogat la confluența râurilor Scheldt și Leie, astăzi Ghent este un oraș universitar plin de viață și centru cultural cu arhitectură medievală frumos conservată în centrul său. Cel mai cunoscut este castelul Gravensteen din secolul 12 și rândul de bresle complexe din portul fluviului Leie. Vizitați magnificul Catedral de San Bavn (n Sint-Baafskathedraal), plimbați-vă peste podul Sf. Mihail, care oferă priveliști extinse asupra cartierelor Graslei și Korenlei din jur și explorați vechea piață de pește, Castelul Contelor și Biserica Sf. Mihail . La doar 15 minute cu autobuzul se află rezervația naturală Bourgoyen-Ossemeersen, o lume complet diferită, plină de pace și liniște, un rai pentru păsări și drumeții.

9. High Fens - Parcul natural Eifel


Parcul Natura Fens-Eifel este un parc de 959-mile pătrate împărțit între Germania și Belgia, care este destul de lăsat în natură. Peisajul natural găzduiește o incredibilă diversitate de floră și faună, amonte în sus, lacuri de acumulare, văi adânci, munți împăduriti și peșteri vechi de 1,000. Parcul a fost restaurat și recolonizat de specii rare de plante și animale care au trăit inițial în habitat. Vizitatorii s-ar putea să poată vedea scufundările de dimensiuni înstelate, căprioarele, vulpea, pisicile sălbatice și, primăvara, rare fluturele de cupru violet, care trăiește în poianele pline de narcisă de lângă râu. Parcul este intersectat de multe trasee, iar personalul oferă vizite ghidate. Lucruri de făcut în Belgia

10. Parcul Național Hoge Kempen


Parcul național Hoge Kempen, singurul din Belgia, este situat între Genk și Valea râului Meuse. Parcul acoperă peste 5,000 acri și este cea mai mare rezervație naturală și împădurită din Flandra. Se compune din păduri mari de pini, pajiști înflorite purpurii și lacuri mari care s-au format atunci când apa a umplut fostele gropi de nisip și pietriș. Cel mai înalt loc al parcului este 100 metri înălțime, oferind vederi impresionante asupra peisajului altfel plat. Parcul găzduiește multe animale rare, cum ar fi căprioarele, fluturele cu înghițituri, șarpele alunecos, vrăjitoarea europeană, care este de fapt o viespe și antilionul. Există bolovani mari și pietre care au fost împrăștiate până în ultima epocă de gheață, creând o atmosferă sălbatică.

11. Knokke-Heist


Knokke-Heist este un mic oraș costier belgian, aproape de granița cu Olanda, la marginea faimosului parc natural Zwin. Este cunoscut pentru plaja sa de nisip minunată și mlaștinile sărate din jur și fluturile de noroi, care sunt un paradis al observatorilor de păsări. Cele mai des întâlnite păsări sunt berzele și ostricatoarele. Muzeul For Freedom descrie istoria zonei din timpul celui de-al Doilea Război Mondial cu o serie de exponate, inclusiv vehicule originale și uniforme. Un alt muzeu fantastic este Sincfala: Museum van de Zwinstreek, care prezintă viața în regiunile de coastă din Belgia. Copiii se vor bucura de un tur cu barca cu Knokke Boat Duinbergen și mini golf la clubul de plajă River Woods.

12. Locuri de vizitat în Belgia: Kortrijk

Kortrijk este un frumos oraș medieval din Flandra, vestul Belgiei, între râul Leie și canalul Leie-Scheldt. De când a fost stabilită în secolul 7th ca așezare romană, a avut o istorie foarte agitată. Cel mai semnificativ reper al acesteia este Biserica Notre Dame din secolul XNXX, cu statuia Sf. Ecaterina din secolul 12th și faimoasa Eleva a Crucii a lui Anthony Van Dyck. Podul Broelbrug, construit la începutul secolului 14th și care prezintă cele două uriașe turnuri Broel, oferă o intrare memorabilă în oraș și oferă un contrast izbitor cu Biserica gotică St. Martin gotică și primăria secolului 15th din centrul orașului. Kortrijk are o serie de mori de vânt minunate, cărora copiii le vor plăcea pur și simplu să verifice.

13. La Roche-en-Ardenne


La Roche-en-Ardenne este situat la aproximativ 70 kilometri de Liege, pe malul râului Ourthe. Acest mic oraș fermecător este înconjurat de păduri dense și are în centrul său un castel medieval de basm. Deister Belvedere, pe promontoriul de deasupra râului, oferă vederi superbe asupra orașului și a văii râului. Există două poduri frumoase care traversează râul, în timp ce litoralul împădurit este minunat pentru plimbări lente și relaxante. Copiilor le va plăcea să exploreze ruinele castelului 9X din secolul al X-lea de La Roche-en-Ardenne, construit înălțat pe o scară stâncoasă. Muzeul Bătăliei Ardenilor prezintă istoria zonei din cel de-al Doilea Război Mondial. Există un frumos parc de animale pe platoul Deister, cu căprioare, fazani, oi ovine, mistreți, lupi și multe animale de fermă.

14. Leuven


Leuven este un oraș universitar plin de viață situat la aproximativ 16 miles de Bruxelles, Belgia, cel mai cunoscut pentru fabricile de bere și cea mai veche universitate din țară. Cea mai marcantă icoană este primăria secolului 15, sau Stadhuis, situată într-o piață centrală, cu spirele elegante înalte și statuile 235 ale personajelor biblice, ale sfinților și ale notelor locale. Pe cealaltă parte a pieței se află Biserica gotică Sf. Petru cu o ultimă cină pictată de Dieric Bouts. Oude Markt este o piață vibrantă plină de baruri și cafenele, în timp ce tezaurul St Pieterskerk găzduiește o serie de exemple semnificative de opere de artă olandeze. Faceți un tur al berăriei Stella Artois și gustați unele dintre cele mai bune beri din lume. Dacă aveți norocul să veniți în timpul festivalului berii din Leuven, între 22nd Aprilie și 22nd mai, veți putea proba mai multe beri belgiene decât oriunde în lume.

15. vasal


Situat la răscruce între Paris, Amsterdam și Köln, cel de-al treilea port fluvial ca mărime din Europa, Liege, este situat pe malurile râului Meuse, un hub cultural și comercial al regiunii valoniene francofone din Belgia. Liege are un vechi oraș medieval medieval, cu repere precum Biserica Romanească a Colegiului Sf. Bartolomeu. Muzeul de arheologie Grand Curtius se află într-un conac al secolului 17, iar Opera Royal de Wallonie se află în jurul valorii de 1820. Luați scările spre Montagne de Bueren în inima orașului pentru a vă bucura de o priveliște uluitoare asupra întregii zone. Faceți o plimbare prin Coteaux de la Citadelle, unde rămâne foarte puțin din vechiul fort, deși priveliștile sunt spectaculoase. Bucurați-vă de un picnic la spațiile verzi frumos întreținute din Parc de la Boverie.

16. Malmedy


Malmedy este un mic oraș francofon din provincia belgiană Liege. Este înfipt în Valea Warche de la marginea platoului High Fens și s-a format inițial în 648 în jurul unei mănăstiri benedictine existente. Centrul istoric Baugnez 44 prezintă istoria Malmedy în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, inclusiv faimosul masacru Malmedy. Malmundarium este un alt muzeu obligatoriu care vizează istoria, cultura și modul de viață din zonă. Vizitați frumoasa Catedrală Saints-Pierre, construită în 1775 și duceți copiii la Parc des Tanneries pentru un joc de mini golf. Există, de asemenea, câteva locuri de joacă. Peste tot în Malmedy există trasee de drumeții și biciclete care vă vor scoate din vale și vă vor oferi vederi spectaculoase ale zonei în timp ce vă plimbați prin câmpuri cu flori și pe lângă plante și copaci rare.

17. Mechelen


Mechelen este un oraș de pe malurile râului Dijle, la câteva mile de Bruxelles, între Bruxelles și Anvers. Cel mai emblematic site din Mechelen este Catedrala Sf. Rumbold din secolul 13, cu un altar spectaculos și o capodoperă a lui Anthony van Dyck. Lângă catedrală se află Turnul Sf. Rumbold, cu vedere panoramică a orașului și a împrejurimilor sale. Faceți o plimbare de-a lungul Dijlepad, o pasarelă de lemn de-a lungul râului și vedeți orașul dintr-un unghi foarte diferit. Du-i copiii la grădina zoologică Planckendael sau pentru o plimbare prin frumosul spațios Vrijbroekpark. Vizitați Kazerne Dossin, un muzeu și un memorial al prizonierilor din timpul celui de-al doilea război mondial, care au fost deținute în cazărmile sale.

18. Mons


Mons este un oraș vibrant din Regiunea Valonă din Belgia, unde arhitectura medievală, arta și tehnologia modernă creează o atmosferă unică care a conferit orașului un binemeritat titlu de Capitală a Culturii Europei în 2015. În centrul orașului se află Grand Place, o vastă piață pietruită căptușită cu clădiri elegante din diferite epoci, precum și cafenele și restaurante deosebite. Vizitați frumoasa primărie veche de secole și clopotnița în stil baroc din secolul 17. Lângă clopotniță se află magnificul Parc Cheau cu capela Saint-Calixte din secolul 11. Plătește-ți respectul la Cimitirul Militar St Symphorien, vizitează colecția rafinată de obiecte frumoase de la Muzeul Francois Duesberg și explorează Grand-Hornu, galeriile de artă contemporană și un patrimoniu mondial UNESCO.

19. Locuri de vizitat în Belgia: Namur


Capitala regiunii belgiene Valonia, Namur este situată la confluența a două râuri: Meuse și Sambre. Deasupra orașului se află o cetate medievală, cândva cea mai puternică fortăreață a Europei, cu grădini frumoase, vederi spectaculoase asupra râurilor și orașului și o statuie fermecătoare de bronz a unei broaște uriașe. Plimbați-vă prin fermecătorul Rue de Fer din centrul orașului și bucurați-vă de arhitectura magnifică a secolului 17 H-tel de Gaiffier d'Hestroy cu Muzeul de Artă Antică. Catedrala Saint Aubain și Muzeul Diecezan, precum și tezaurul catedralei sunt situate pe Place Saint Aubain. Biserica barocă St. Loup este renumită pentru coloanele sale de marmură și plafonul frumos sculptat.

20. Ostend


Ostend este cel mai mare oraș de pe coasta belgiană, situat în provincia belgiană a Flandrei de Vest și a destinației preferate a concediului belgian. Inițial un mic sat pescăresc, Ostend a câștigat o anumită importanță în secolul 18th din cauza locației strategice a portului său pe coasta Atlanticului. Ostend este renumită pentru esplanada largă, care se desfășoară paralel cu minunata plajă cu nisip. În apropierea plajei, în Raversijde, se află o parte a zidului fortificat, deschis publicului ca Muzeul în aer liber al zidului Atlantic. Cel mai bun mod de a explora orașul este plimbându-se pe străzile înguste din jurul Het Vissersplein. Bucurați-vă de produse locale pe piețele locale pitorești și admirați arhitectura magnifică a Bisericii gotice din St Petrus și St Paulus. Luați copiii să vadă cai frumoși alergând la Hippodrome Wellington. Vissersplein este o zonă populară, plină de mașini turistice, cu cafenele și brasere, perfectă pentru a urmări oamenii în timp ce beau.

21. Rochefort


Rochefort este un oraș fermecător din provincia belgiană Namur, la poalele Ardenilor. Rochefort este renumit pentru sistemul său extins de peșteri. Este un loc ușor de explorat, deoarece aproape toate atracțiile sunt aliniate pe strada principală, care își schimbă numele de la Rue de Behogne la Place Roi Albert 1er și Rue Jacquet. De la biserica impunătoare, cu o serie de statui, strada se ridică încet, trecând pe lângă biroul de turism și minunatul castel privat Ch? Teau Comtal. De-a lungul drumului veți trece pe lângă o serie de magazine și cafenele unde puteți gusta berea Trappist de renume mondial a lui Rochefort, fabricată în Abbaye de St-R-my, la marginea orașului.

22. spa


Spa este un oraș din estul Belgiei într-o vale din munții Ardennes, la 22 miles de Liege. Orașul este renumit pentru izvoarele sale minerale, iar cuvântul „spa” vine de aici. Este o destinație turistică importantă, nu numai din cauza izvoarelor minerale, dar și a Marelui Premiu anual al Belgiei, care se desfășoară în satul Francorchamps din apropiere. Spa-ul cu apă minerală provine și de aici și este exportat în toată lumea. Musée de la Ville d'Eaux, situată în Villa Royale, are o colecție de cutii decorative unice din lemn și are mai multe exponate despre istoria orașului. Unul din reperele orașului este Biserica Rhenish-Romanică din piatră Notre Dame și Sf. Remacle. Există un nou centru termal modern, Thermes de Spa, situat în vârful dealului cu vedere spre oraș.

23. Tournai

Tournai este unul dintre cele mai vechi orașe din Belgia, situat pe râul Escault, la 10 km de granița cu Franța. Tournai este renumit pentru imensa catedrală Notre-Dame, cu cinci turnuri impunătoare și o fereastră minunată în formă de trandafir. Grand Place din centrul orașului este o piață triunghiulară spațioasă, înconjurată de restaurante și baruri. Piața este dominată de magnificul Belfry of Tournai din secolul 12, care oferă vederi asupra întregii zone. Deasupra clopotniței se află frumoasa biserică romanică Sf. Quentin, iar în spatele acesteia se află impozantul turn medieval cunoscut sub numele de Fortul Roșu. Tournai are două muzee fascinante - Muzeul de Istorie Naturală și Muzeul de Folclor. Ecopark Adventures oferă diferite niveluri de aventuri cu captuseală cu fermoar, precum și o vedere a naturii frumoase din jur.

24. Ypres


Ypres este un oraș mic din Flandra Occidentală din Belgia, care a fost fondat în secolul 10th și a fost unul dintre cele mai importante și prospere orașe din Belgia în Evul Mediu. Ypres este cunoscut astăzi pentru unele dintre cele mai sângeroase bătălii ale Primului Război Mondial. Orașul a fost distrus aproape complet în bombardament, dar de atunci a fost reconstruit conform planurilor inițiale, incluzând numeroase clădiri importante, cum ar fi Catedrala gotică Sf. Martin și spirala înaltă. Începeți-vă explorarea în piața centrală Grote Markt cu uriașa sa Lakenhalle (sala de pânze), care a fost construită inițial în secolul 13th, distrusă în primul război mondial și reconstruită complet. Respectați-vă la numeroase cimitire și locuri de luptă, care sunt astăzi locuri de pelerinaj. Treceți prin frumoasa Poartă Menin, un memorial al Primului Război Mondial. Numele soldaților britanici morți 54,896 sunt înscriși sub arcadele sale. Vizitați Muzeul Merghelynck găzduit într-o reședință privată 1774, cu un frumos interior Louis XV și Louis XVI, care a supraviețuit surprinzător Primului Război Mondial. Peste stradă se află Steenhuis din secolul 13, singura clădire veche de piatră care încă mai există în Ypres.

25. Zwin


Zwin este o rezervație naturală la granița dintre Belgia și Olanda, pe coasta Mării de Nord. Cea mai mare parte a rezervației este de fapt intrarea într-o fostă intrare a mareei, care făcea legătura cu Marea Nordului cu porturile Bruges și Sluis în Evul Mediu. Rezervația naturală a fost înființată în 1952, cu cea mai mare parte a sa, 158 hectare, în Belgia și doar 33 hectare în Olanda. Rezervația este cunoscută pentru marea diversitate de plante rezistente la sare, inclusiv lavanda de mare și un număr imens de specii de păsări, ceea ce o face un rai pentru observatorii de păsări. Rezervația are o grădină zoologică mică, care este o casă pentru o serie de păsări domestice importante. Este unul dintre rarele locuri din Belgia care are o populație semnificativă de berze albe.