Cele Mai Bune Locuri De Vizitat 25 În Septembrie

Destinațiile Mmany care se bazează pe vizitatori pentru a-și alimenta economia oferă prețuri mai mici în perioada septembrie. Indiferent unde este destinația, septembrie este de obicei o cotitură a anotimpurilor și asta doar oferă o experiență unică atunci când explorezi o nouă zonă.

1. Parcul National Glacier, SUA


O vizită în Parcul Național Glacier în luna septembrie este probabil să lase vizitatorii senzația de legătură mai strânsă cu natura, deoarece în această perioadă a anului turiștii s-au subțiat, frunzele încep să transforme culori, iar fauna sălbatică este de obicei mai multă active, deoarece fac pregătirile pentru sezonul de iarnă. Campingul în parc în timpul lunii septembrie este cel mai adesea primul servit pentru prima dată, dar campingurile abia se completează, deoarece multe dintre ele devin mai primitive, iar concesionarea și alte servicii din parc încep să se închidă până la sfârșitul lunii septembrie. Pentru vizitatorii parcului care doresc să-l vadă cu mașina, ei vor fi încântați să afle că congestia rutieră tinde să se diminueze în septembrie, permițând o mai mare parte a parcului în mai puțin timp.

2. Glencoe, Scoția


Pe măsură ce vara începe să se deconoreze și sezonul umed începe să-și arate intențiile, luna septembrie în Glencoe se poate schimba în orice fel cu vremea. Din această cauză, prețurile sunt adesea mai ieftine și există mai puțini turiști în zonă. Glencoe este un oraș mic din vestul Scoției și își primește numele de pe valea abruptă în care se sprijină, valea Glencoe. Zona este un loc de destinație pentru pasionații de aer liber, deoarece este bogată în cascade, trasee de drumeție și vârfuri cu vederi grozave, cum ar fi Bidean nam Bian. Glencoe în sine prezintă câteva muzee și obiective de patrimoniu pentru a evidenția masacrul Glencoe întâmplat în 1692. De asemenea, populare în zonă este vizionarea faunei sălbatice, deoarece cerbii și vulturii aurii pot fi observate cu o ușurință relativă.

3. Viena, Austria


Vizitarea Vienei în septembrie oferă posibilitatea de a face excursii de mers și de a explora podgoriile în cea mai aglomerată lună a sezonului de recoltare. Multe excursii de mers sunt disponibile și le oferă participanților șansa de a vedea în culise de unde vin unele dintre cele mai bune vinuri din Viena și cum se recoltează. De asemenea, puteți obține răspunsuri la orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la acest proces. Pentru o șansă de a vedea moda austriacă, viitoare și din trecut, Săptămâna modei din Viena conține prezentări de modă, magazine pop up și expoziții pentru a oferi o perspectivă. Viena participă la Ziua Patrimoniului European, oferind localnicilor și turiștilor deopotrivă șansa de a explora gratuit o varietate de muzee și obiective turistice.

4. Boston, SUA


Începutul toamnei marchează începutul sezonului de teatru în Boston și, cu multe teatre împrăștiate în oraș, este ușor să găsești un spectacol sau o piesă pe care toată lumea o va iubi. Pe măsură ce vremea începe să se răcorească, mulți localnici și turiști preferă să înceapă să găsească activități interioare care să le stimuleze interesele, motiv pentru care o vizită în Parcul Istoric Național Adams este perfectă pentru sezonul toamnei. Un alt muzeu popular este Muzeul de Istorie Afro-Americană, care este de fapt cel mai mare muzeu din Noua Anglie dedicat conservării proceselor și necazurilor afro-americanilor de-a lungul istoriei.

5. Budapesta, Ungaria


Pe măsură ce copiii se întorc la școală, sezonul turistic de vară se încheie și ofertele pentru zboruri și cazare devin mai ușor de găsit, vizitarea Budapesta în septembrie începe doar să aibă sens. Vremea din această lună este, de obicei, încă foarte plăcută, deși uneori poate fi nevoie de o geacă ușoară seara, iar diverse festivaluri în aer liber și interior apar pentru a-i distra pe oaspeți și localnici. Festivalul Vinului are loc în Castelul Buda și oferă unele dintre cele mai bune vinuri maghiare, împreună cu muzică, mâncare și activități. Pentru vizitatorii mai concentrați în alimente, Ungaria Food Faire oferă în jurul standurilor 70 de fermieri și artizani locali care oferă bunătăți locale pentru a se bucura sau a lua acasă.

6. Chicago, SUA


În timp ce mulțimile de turiști se îndreaptă acasă după sezonul estival, zilele călduroase de toamnă ale Chicago sunt limitate, ceea ce face o vizită în Windy City în septembrie una dintre cele mai bune perioade. Pentru iubitorii de muzică, Festivalul de Jazz de la Chicago oferă artiști locali, artiști naționali, mâncare, bere și o mulțime de spațiu pentru dans - asigurați-vă doar să împachetați o geacă ușoară, dacă vremea este iute. Deoarece majoritatea studenților vor reveni la școală în acest moment, este momentul perfect al anului pentru a vizita unul dintre numeroasele muzee din Chicago, de la Acvariul Shedd la Muzeul Științei și Industriei, Muzeul Câmpului sau chiar Muzeul de Artă Contemporană .

7. Gdansk, Polonia


Unul dintre cele mai mari orașe ale Poloniei, Gdansk se află în nordul țării de-a lungul Mării Baltice, ale cărui ape adesea aduc vânturi puternice ale iernii puțin mai devreme decât este tipic pentru restul Poloniei. Totuși, acest lucru nu împiedică vizitatorii acestui oraș artistic în luna septembrie, deoarece există multe evenimente care să atragă mulțimi de localnici și turiști. Festivalul Sopot este unul dintre festivalurile de muzică mai vechi din Europa și atrage mulțimi uriașe cu aspectul său anual. Pentru familii, Zmeul Zmeului este o necesitate, deoarece copiii sunt adesea fascinați de miile de zmei care zboară în timpul acestui picnic în familie în aer liber.

8. Ibiza, Spania


Cel mai bine cunoscut pentru prețurile sale extrem de ridicate, cluburile de dans exclusiviste și pentru stațiunile costisitoare all inclusive, Ibiza pe toată perioada anului este considerat a fi inaccesibil oricui, în afară de cei bogați. Cu toate acestea, septembrie este un moment magic în Ibiza, deoarece mulțimile de vară se îndreaptă spre casă, iar mulțimile de iarnă nu s-au afișat încă. Cluburi, baruri, restaurante, hoteluri și stațiuni caută cu toții clienți în ușă, de multe ori oferind reduceri abrupte la servicii și experiențe. Septembrie oferă în continuare același soare și vreme superba, astfel încât plajele sunt destul de accesibile, iar prin lipsa mulțimilor de vizitatori în acest moment ar putea avea un pic mai mult loc pentru a se relaxa.

9. Lacul Tahoe, SUA


Fiind cel mai mare lac de apă dulce din Munții Sierra Nevada, Lacul Tahoe este cunoscut atât pentru plajele sale uimitoare, cât și pentru stațiunile de schi. Deoarece este atât o vacanță de vară, cât și o perioadă de iarnă, nu este de mirare că oaspeții care vizitează în timpul sezonului sunt probabil să vadă prețuri la tarife cu reduceri puternice pe măsură ce vremea începe să se răcească. Adevăratul avantaj al vizitei în septembrie este lipsa mulțimilor de când copiii s-au întors la școală, iar turiștii de vară au plecat acasă. Acest lucru oferă vizitatorilor o șansă de a explora traseele și munții locali la propria lor comoditate și de a vedea Lacul Tahoe într-o stare de calm, care este în mod normal perturbată de sute de bărci și alte vehicule de apă.

10. Michigan, SUA


Aproape în fiecare septembrie din Michigan începe cu Târgul de stat din Michigan, un eveniment gigantic care are loc la Novi și se prezintă ca un eveniment familial numărul unu în toate statele. Cu o gamă largă de divertisment și atracții care pun târgul, inclusiv animale și animale, cursele de porci, un circ, plimbări în stilul parcului de distracții, jocuri și tot felul de mâncare, familiile sunt sigure că vor găsi bucurie la acest eveniment masiv. O schimbare de ritm de la Târgul de stat din Michigan este Detroit Jazz Festival, un eveniment gratuit care are loc anual în Detroit și atrage iubitorii de muzică din toată regiunea cu spectacole de nume mari.

11. Montana, SUA


Explorarea marelui aer liber este ușor sub cerul larg deschis al Montanei, cu câmpii de pradă rulante și autostrăzi singulare. Pe măsură ce vremea începe să se răcorească în septembrie, devine și mai ușor să te bucuri de toate delicioasele pe care Montana trebuie să le ofere fără aglomerațiile turistice din vară. Având în vedere locația nordică a acestui stat, iarna tinde să vină ceva mai devreme decât se întâmplă în restul țării, iar din această cauză, unele drumuri și atracții pot fi închise pentru sezon în septembrie, în funcție de vreme. Atunci când planificați excursii de lungă distanță sau activități bazate pe sălbăticie în numeroasele parcuri și păduri naționale care există în Montana, este recomandat să verificați cu autoritățile locale orice închidere a drumurilor sau parcului.

12. Mt. Rushmore, SUA

Cu aproape trei milioane de vizitatori în fiecare an, o vizită la Muntele Rushmore include adesea mulțimi grele, linii lungi de intrare și prețuri de vârf în timpul verii. Pentru a evita aceste neplăceri, oaspeții sunt sfătuiți să-și planifice călătoria pentru unul dintre anotimpurile umărului și, având în vedere condițiile meteorologice, septembrie este una dintre cele mai bune opțiuni. Deoarece Dealurile Negre încep să se răcorească odată cu schimbarea anotimpurilor, precum și mulți studenți care se întorc la școală și familii care își încheie vacanța de vară, nu este de mirare că o vizită la Muntele Rushmore în septembrie va costa mai puțin și va oferi vizitatorilor o experiență mai intimă pe traseul prezidențial.

13. Munchen, Germania


Chiar dacă vremea este mai răcoroasă și toți turiștii de vară care se îndreaptă spre casă, în Munchen există încă un eveniment important în luna septembrie care atrage peste șapte milioane de vizitatori în fiecare an: Octoberfest. Începe anual în cea de-a doua până sâmbăta trecută din septembrie la prânz, primarul din München atingând primul butoi de bere și declarând că festivalul va fi deschis. Oaspeții vin din întreaga lume pentru acest festival ginormos, iar vizitatorii se pot aștepta să fie nevoiți să rezerve cazări până la un an în avans pentru unele dintre cele mai căutate hoteluri.

14. Narragansett, SUA


Un oraș care nu este străin de mulțimile de vară și de plajele aglomerate, Narragansett este situat în Rhode Island și încearcă să profite la maxim de veri, deoarece iarna este rece și lungă. Vizitarea unei destinații pe plajă în timpul verii, deși este atrăgătoare, nu este întotdeauna cea mai bună alegere, deoarece toate atracțiile și hotelurile sunt probabil pline de turiști, ceea ce face mai dificilă și mai costisitoare planificarea unei călătorii. Totuși, în luna septembrie, se întâmplă adesea ca elevii să se întoarcă la școală, prețurile au scăzut și încă mai este vreme caldă pentru ca tu să te bucuri de alte câteva zile de plajă, înainte ca frisonurile de toamnă să fie cu adevărat stabilite.

15. New Orleans, SUA


Atunci când oamenii de obicei se gândesc să viziteze New Orleans, se gândesc la Mardi Gras, marți grași și sărbători de primăvară. Cu toate acestea, această bijuterie sudică are mai multe de oferit decât aventurile de primăvară, iar mulți vizitatori potențiali o trec cu vederea, în special în luna septembrie. Vremea din New Orleans este încă destul de plăcută în această perioadă a anului și există o mulțime de festivaluri pentru a-i menține pe toți distrați. Festivalul fructelor de mare din Louisiana este întotdeauna un succes uriaș în cursul lunii septembrie, precum și New Orleans Restaurant Week. Pentru oaspeții care sunt în căutarea gătitului sudic în timpul călătoriei, Festivalul de pui prăjit este obligatoriu.

16. New York City, SUA


Cu un oraș la fel de mare și de vast ca New York, este greu să rămâneți cu lucruri de văzut, de făcut și de experimentat în timpul unei călătorii. De multe ori, vizitele în oraș cuprind mersul pe jos ore întregi, iar în vârful căldurii de vară, acest lucru poate fi epuizant, fără să mai vorbim de aglomerația de turiști. Vizitarea Marelui Apple în luna septembrie va oferi oaspeților temperaturi mai reci, iar prin adăugarea câtorva evenimente cheie, o călătorie în acest timp ar putea duce la vacanța de vis. Pe 11th septembrie, site-ul Memorial găzduiește Tribute in Light, afișând două fascicule masive de lumină care pot fi văzute până la 60 mile distanță de orice direcție. Iubitorii de sport se vor bucura să participe la Campionatul american de tenis deschis și să vadă sportivi de clasă mondială concurează pentru titlu.

17. Reykjavik, Islanda


Cu zilele din septembrie, în medie, peste 14 ore de lumină, vizitarea Reykjavik în această lună ar putea necesita o geacă ușoară și ocazional o umbrelă, dar ar putea merita să vezi insula când nu este plină de turiști. Drumul către Landmannalaugar este de obicei deschis până la sfârșitul lunii septembrie, iar cu toți turiștii de vară îndreptându-se înapoi acasă, traficul pe acest traseu aventuros este considerabil mai ușor pe măsură ce sezonul avansează. Fanii filmului nu vor dori să rateze Festivalul Internațional de Film Reykjavik, în timp ce fanii marilor exteriori se vor bucura de șansa de a observa Northern Lights de la periferia orașului.

18. Rotorua, Noua Zeelandă


Pe măsură ce primăvara se învârte și Rotorua începe să înflorească încă o dată după sezonul de iarnă, turiștii care călătoresc în oraș în acest moment vor găsi mai puține mulțimi, prețuri ușor mai ieftine și posibilitatea de a explora marele aer liber cu o pregătire adecvată. Rotorua este plin de muzee, teatre, restaurante și alte atracții urbane, iar în afara limitelor orașului oaspeții vor găsi acces la locuri interesante, cum ar fi parcuri termale, lacuri, pâraie și chiar trasee de drumeție. O excursie de o zi în afara orașului poate duce vizitatorii la Insula Albă, care este un vulcan activ situat în largul regiunii de coastă din Golful Plenty.

19. Santorini, Grecia


Călătând la sfârșitul cozii sezonului turistic de vârf, luna septembrie în Santorini vine cu prețuri ușor mai ieftine, deși totuși te vei putea bucura de plaje calde, vreme plăcută și mult soare. Feriboturile din această perioadă a anului funcționează cu suficientă frecvență, încât săriturile insulare să fie ușoare și nu trebuie să fie programate cu mult timp în avans, în timp ce hotelurile nu au o capacitate maximă, astfel încât rezervarea unei camere se poate face cu ușurință relativă. Vor fi câteva afaceri care se vor închide pe măsură ce sezonul se va încheia, dar o mulțime de restaurante și alte unități vor rămâne deschise clienților până în octombrie.

20. Sedona, SUA


Chiar și când vremea cea mai caldă a anului se apropie de sfârșit, Sedona se mândrește cu temperaturi foarte confortabile pe tot parcursul lunii septembrie, fără căldura sclipitoare pe care o mare parte din Arizona o experimentează în iulie și august. Situat pe dealuri, Sedona are o rețea extinsă de trasee de drumeție și ciclism pentru a fi explorate, iar pentru cei care doresc să vadă orașul și împrejurimile într-un mod unic, există și opțiuni pentru excursii cu elicopterul. Este întotdeauna recomandat să vă pregătiți pentru soare când sunteți în Sedona cu protecție solară și pălării, iar dacă vă îndreptați spre Slide Rock State Park, aduceți și un prosop și un costum de baie.

21. Sicilia, Italia


Descoperirea vieții locale în Sicilia este mult mai ușoară după ce sezonul turistic se termină în august și mulți dintre localnici se întorc la rutine obișnuite. Soarele este încă cald, iar vremea este adesea frumoasă în timpul lunii septembrie, așa că opțiunea de a lua o cafea sau o felie de tort și a petrece timp stând în aer liber la o cafenea vă va oferi un gust din ceea ce este să fiți localnic. Multe restaurante în această perioadă a anului permit încă locurile în aer liber, iar dacă doriți mai mult decât o mâncare delicioasă, există o mulțime de destinații istorice în jurul insulei, dintre care șapte sunt patrimoniul mondial UNESCO.

22. Dune de urs dormitor, SUA


Situat la 20 convenabil la câteva minute de Traverse City, Sleeping Bear Dunes este o destinație spectaculoasă a coastei din Lake Michigan pe care trebuie să o vizitați după sezonul turistic de vârf din septembrie. Cu unități de cazare mai ieftine și mai multă disponibilitate în hotelurile din apropiere, precum și mai multe opțiuni pentru camping, vizitarea Dunării Bear Sleeping în luna septembrie este o modalitate excelentă de a vedea acest parc. Oaspeții pot urca pe dunele de picior 400 și se pot bucura de înot în apele verzi și răcoritoare ale lacului Michigan, pot merge pe mulți kilometri de trasee sau pot vedea vederi spectaculoase din multe locații, toate fără a fi nevoie să împărtășești parcul cu aproape câți turiști ai face. vezi în timpul sezonului de vârf.

23. Valencia, Spania

În ciuda împlinirii anotimpurilor, petrecerea lunii septembrie în Valencia se va simți în continuare ca ora de vară, doar fără mulțimea uriașă a sezonului turistic. Apele sunt încă înotabile și bronzate pe plaje este încă o opțiune, dar dacă zilele se răcesc, există o mulțime de atracții ale orașului pentru a ocupa vizitatorii. Dacă ziua nu este suficient de caldă pentru a înota, rezervarea unui tur în orașul de mers este o modalitate alternativă de a petrece ziua în timp ce înveți despre această locație atemporală. Dacă se întâmplă să plouă, o călătorie în Orașul Artelor și Științelor va ține întreaga familie distractivă până când va trece vremea neplăcută.

24. Versailles, Franța


Una dintre suburbiile mai bogate din Paris și, de asemenea, casa Palatului de la Versailles, această destinație populară este un loc preferat al turiștilor, iar rezervarea biletelor poate fi dificilă în timpul sezonului de vârf. Cu toate acestea, întrucât multe familii și studenți își încheie vacanța în august, vizitarea acestei locații istorice în septembrie le va oferi oaspeților posibilitatea de a o vedea fără imensele mulțimi, ceea ce poate permite experienței să se simtă mai personale. Oaspeții care nu stau în apropierea palatului îl pot accesa cu ușurință prin metroul din Paris, iar de multe ori puteți găsi oferte de pachete accesând site-ul turistic.

25. Zimbabwe


Septembrie este una dintre cele mai bune perioade pentru a vizita Zimbabwe pentru o serie de motive, în primul rând pentru că este sezonul uscat, dar acest lucru tinde să atragă mulțimi mari, astfel încât rezervarea poate fi dificilă. În timpul sezonului uscat, efectuarea unui tur de safari în Zimbabwe vă oferă șanse mai mari de a vedea animale sălbatice, deoarece animalele tind să fie mai concentrate în jurul gropilor de udare și râurilor. Există, de asemenea, ceruri mai clare, mai clare și mai combinate cu lipsa de ploaie înseamnă că țânțarii sunt mult mai puțin prezenți în septembrie. Vizitele la Cascada Victoria, deși mai aglomerate în septembrie, oferă vederi mai spectaculoase din cauza nivelului mai scăzut al apei care creează mai puțin ceață.