Cele Mai Bune Locuri De Vizitat 25 În Wisconsin

Wisconsin găzduiește sute de kilometri de țărmul pitoresc al marilor lacuri de-a lungul lacului Superior și Lacul Michigan, alături de un interior muntoresc pitoresc, care este punctat cu zeci de parcuri de stat în care iubitorii de aventură pot avea timpul vieții lor. Dacă preferi scena de artă și cultură, o vei găsi în orașele aglomerate ale statului Milwaukee și Madison, capitala statului. Iată cele mai bune locuri de vizitat în Wisconsin.

1. Milwaukee


Milwaukee este plin de atracții interesante și educaționale pentru a vă menține ocupat în fiecare oră din zi. Puteți începe combinând distracția și educația într-o vizită la Muzeul Public Milwaukee, Discovery World și Muzeul Copiilor Betty Brinn. Iubitorii de artă își pot sări ochii cu minunatele colecții de la Milwaukee Art Museum, MOWA (Museum of Wisconsin Art) și amplul 40-acre Lynden Sculpture Garden înainte de a prinde un spectacol Broadway la Marcus Center for Performing Arts sau participa la Milwaukee Balet sau Orchestra Simfonică Milwaukee. Pasionații de aer liber pot face drumeții pe malul lacului, pot călca cu Milwaukee Kayak Company sau pur și simplu se pot bucura de plaja Bradford. Oricine este interesat de motociclete nu va dori să rateze un tur al Muzeului Harley Davidson. Lucruri de făcut în Milwaukee

2. Madison


Clădirea maiestuoasă a Capitoliei de Stat pare un loc potrivit pentru a începe vizita la Madison, capitala Wisconsin. Structura impunătoare de granit este situată cu îndrăzneală între două lacuri și sunt disponibile excursii ghidate zilnice. Există o listă lungă de atracții ale orașului pe care le puteți explora, inclusiv Muzeul Istoric de Stat, Muzeul de Artă Contemporană Madison, Muzeul de Artă Chazen și Muzeul pentru copii Madison. Artele spectacolului înflorește în Madison și puteți obține completarea la Bartell Theatre sau Wisconsin Union Theatre, printre altele. Alte activități interesante pentru a încerca includ excursii în campusul Universității din Wisconsin, vizitarea Grădinilor Botanice Olbrich, plimbare cu barca și padocare pe cele cinci lacuri din oraș și ciclismul rețelei extinse de trasee pentru ciclism. Lucruri de făcut în Madison

3. Lacul Geneva


Frumosul oraș al lacului Geneva, bifează toate casetele când vine vorba de găsirea unei destinații idilice de vacanță pe tot parcursul anului, în sudul Wisconsinului. Pasionații de sporturi nautice se pot bucura de plaje, pârtie, schi cu jet și parasailing, în timp ce cei care doresc să țină picioarele uscate pot merge într-o croazieră pentru a se bucura de frumusețea lacului. Înapoi pe uscat, puteți explora kilometri de trasee pentru drumeții și biciclete, inclusiv pe pitoresc Shore Path, încercați căptușeala cu fermoar sau o călătorie cu balon cu aer cald și turul proprietății și grădinilor din Black Point. Centrul istoric este locul unde să mergi la cumpărături și la mese, iar la sosirea zăpezilor de iarnă poți merge la schi, la rachetele de snowboarding, la snowboard, la patinaj pe gheață și la sanie înainte de a te bucura de o sesiune de răsfăț la unul dintre numeroasele spa-uri de zi.

4. Green Spring


Orașul Spring Green este situat de-a lungul malurilor râului Wisconsin, oferind vizitatorilor un mare potențial pentru activități în aer liber în Valea Râului minunat. Orașul este cel mai cunoscut sub numele de locul Taliesin, căminul arhitectului proeminent Frank Lloyd Wright, de la 1911 până la 1959. Astăzi puteți vizita casa, studioul și teatrul sau puteți vedea toate punctele culminante ale moșiei - vizionare esențială pentru toți fanii arhitecturii. La capătul opus al scării arhitecturii ar trebui să vizitați și Casa de pe stâncă, care a fost creierul recluzionului Alex Jordan Jr., care și-a transformat casa neobișnuită într-un muzeu bizar al ciudățenilor. Spring Green găzduiește o comunitate de arte înfloritoare și există multe galerii și studiouri de vizitat înainte de a-ți încheia ziua cu o reprezentație la celebrul American Players Theatre sau White Church Theatre Project.

5. Golf verde


Green Bay este cel mai vechi oraș din Wisconsin, care datează de la 1600's și este faimos acasă la echipa Green Bay Packers NFL, pe care o puteți vedea în acțiune la Lambeau Field. Un tur narat al troleibuzului din oraș este o modalitate excelentă de a-ți obține rulmenții și de a învăța un pic de istorie locală, sau ai putea să mergi, să mergi pe bicicletă sau să Segway, pe districtul istoric Broadway și pe traseele turistice Packers Heritage Trail. Familiile se pot distra ore în șir la parcul de distracții Bay Beach, la Sanctuary Bay Wildlife Sanctuary și la Zoo NOU. Bicicliștii pot încerca traseul de agrement de la Fox River State 25 mile sau puteți vizita pe apă pe o barcă fluvială sau cu o închiriere de caiac de la Expedition Addicts. Încheiați-vă ziua încărcată cu un spectacol la centrul istoric din Teatrul Meyer. Lucruri de făcut în Green Bay

6. La Crosse


La Crosse este situat de-a lungul graniței de vest a Wisconsinului, îmbrăcând malul estic al râului Mississippi, iar apropierea a trei râuri îl face un loc de joacă ideal pentru pasionații de sporturi nautice care pot merge la pescuit, la padel, la caiac sau la croazieră. Vizitatorii care preferă să stea pe uscat vor găsi mai mult de 10 mile de trasee de drumeții și ciclism minunate în pădurea Hixon și Green Coulee, și o diversitate uimitoare de animale sălbatice din zonele umede din jur. Puteți încerca această gaură în unul dintre cele șase terenuri de golf sau vă puteți bucura de schi pe jos și pe fond. Puteți face cumpărături pentru cadouri la mici magazine și galerii minunate din centrul istoric, puteți vizita mai multe bere și vinării sau participa la unul dintre festivalurile obișnuite, cum ar fi Oktoberfest, Irishfest, Riverfest sau Airfest.

7. Kenosha


Kenosha este situat pe malul de sud-vest al lacului Michigan și oferă o lungă listă de atracții distractive pentru toate vârstele. Dacă vă place istoria și muzeele, vă puteți orienta către Muzeul Discovery Dinosaur, Muzeul Războiului Civil, Centrul de Istorie Kenosha și Muzeul Public Kenosha, în timp ce pasionații farului pot vizita Farul Pierhead și Muzeul Southport Light Station. Pentru o pauză din istorie, puteți urca la bordul Electric Streetcar Circulator pentru o buclă de două mile de-a lungul țărmului Lake Michigan sau puteți vizita piața portului Kenosha. Cumpărătorii dedicați pot lua o afacere la Pleasant Prairie Premium Outlets, în timp ce pasionații de sporturi nautice pot merge cu barca, navigând sau pescuind și există kilometri de trasee pentru bicicliști.

8. Eau Claire


Descoperirea flăcării vibrante a artelor și culturii Eau Claire din vestul Wisconsinului va fi cu siguranță unul dintre punctele culminante ale vizitei tale. Puteți sărbători artele vizuale la Galeria de artă Foster UWEC, puteți merge la Sculptura Tur sau eliberați-vă artistul interior (și beți niște vin) la clasele Cheers Pablo's Paint și Sip. Pentru a vă bucura de artele spectacolului, puteți vizita Teatrul de Stat sau puteți viziona comedie stand-up la The Plus. Amatorii de istorie pot afla despre istoria și cultura locală la Muzeul de pe Valea Chippewa, în timp ce mâncătorii pot merge într-un tur și degustare la Lazy Monk Brewing și să probeze produse locale proaspete la Downtown Farmer's Market. Pentru a prelua aceste calorii în plus, puteți drumeți sau bicicleta mai multe trasee pitorești sau vă puteți bucura de trasee de deszăpezire și motociclete în timpul iernii.

9. Cedarburg


La doar 20 miles de Milwaukee, Cedarburg are acces ușor la tot ce are marele oraș care are de oferit, păstrând în același timp caracterul său fermecător rural. Scenic și frumos, orașul se întinde de-a lungul malurilor Cedar Creek. Este cunoscut pentru marele său sistem școlar, scena culturală bogată, festivaluri anuale renumite și spații verzi abundente de-a lungul lacului Michigan din apropiere. Cedarburg a devenit o destinație turistică atractivă la mijlocul 1800-urilor pentru apele sale de izvor mineral. Centrul său istoric are o serie de clădiri calcare și biserici bine conservate realizate de imigranții germani din piatra autohtonă. Cel mai bun loc pentru a afla istoria orașului este Muzeul de Istorie, care este, de asemenea, Centrul pentru vizitatori și magazinul general. Muzeul de Artă din Cedarburg și Muzeul Artelor din Fibră și Wisconsin arată ceea ce fac artiștii locali.

10. Wausau


Situat în nord-centrul Wisconsinului și înconjurat de păduri, lacuri și dealuri, Wausau este o destinație fermecătoare de escapadă care oferă o selecție excelentă de activități și atracții. Puteți afla despre trecutul orașului în cartierul istoric Andrew Warren și districtul istoric East Hill sau puteți ajunge la Muzeul de Artă Woodson sau la Centrul pentru Arte Vizuale pentru a admira activitatea comunității locale de artă Wausau. Artele spectacolului sunt foarte bine reprezentate în Wausau și vă puteți bucura de toate, de la spectacole Broadway până la extravagante de dans. În aer liber distracția nu se oprește niciodată și puteți merge drumeții și biciclete pe mai mulți kilometri de trasee și să vă distrați pe tot parcursul anului la Logger's Landing Waterpark. În timpul iernii, accentul trece pe schi de coborâre și de fond, pantofi de zăpadă și snowmobile.

11. oshkosh


Oshkosh este cunoscut pe larg ca Wisconsin's Event City și are o listă impresionantă de activități pentru a menține vizitatorii în mișcare toată ziua. Unul dintre punctele culminante ale oricărei vizite este Muzeul AirVenture EAA, unde puteți vedea o colecție minunată de aeronave de epocă, vizitați patru săli de film și bucurați-vă de galeria KidzVenture. Muzeul public Oshkosh și Paine Art Center și grădini sunt alte atracții populare, iar în centrul orașului Oshkosh puteți să vă plimbați sau să mergeți cu bicicleta de-a lungul pitorescului River Walk și puteți vizita câteva magazine și galerii neobișnuite. Pasionații de aer liber vor fi încântați să găsească o varietate de trasee pentru drumeții și biciclete, peste 200 mile de trasee pentru motociclete de zăpadă și oportunități de plimbare cu barca, pescuit și caiac pe Lacul Winnebago. Lucruri de făcut în Oshkosh

12. Muskego

Muskego era o zonă agricolă înainte de a deveni o comunitate de dormitoare pentru Milwaukee cu creștere rapidă. Orașul are un caracter distinct, trei lacuri frumoase în limitele sale și multe de văzut. Grădina Botanică Boerner oferă grădini de specialitate 11, o plimbare cu bălăci înălțate și o grădină de trandafiri. Parcul Whitnall este o zonă împădurită minunată, cu un centru natural, grădini botanice, trasee de mers și un teren de golf. Parcul Minooka are o plajă populară, un deal cu sanie și o gamă de tir cu arcul. Bear Den Zoo & Petting Farm este o fermă pentru animale de companie și o grădină zoologică pentru animale sălbatice exotice, cu animale care includ urși negri și lemuri.

13. Devil's Lake State Park


La Devil's Lake State Park, din sud-centrul Wisconsinului, puteți aștepta cu nerăbdare să vă întoarceți la natură în cel mai vechi și mai popular parc de stat al statului, unde vă puteți bucura de o gamă largă de activități în aer liber, pe fundalul unor ursulețe enorme de cuarțit care trec cu vederea 360 -acre lac. Pentru a te cufunda complet în parc, poți să îți ridici cortul sau să-ți parchezi RV-ul într-unul dintre cele trei locuri de camping și să închiriezi canoane, caiace și plăci-palete din concesiunile de pe țărmurile nordice și sudice. Înapoi pe uscat, puteți explora 29 mile de trasee de drumeție sau vă îndreptați în țară. Alte activități includ vizitarea Centrului Natură, ciclism, alpinism, înot, scufundări și pescuit.

14. Parcul județean Cave Point


Parcul județean Cave Point face parte din parcul de stat Whitefish Dunes din județul Door, de-a lungul coastei impresionante a lacului Michigan. La Cave Point, secole de vânturi predominante au produs valurile imobilizate care au sculptat peșteri în blufurile de calcar. Vă puteți bucura de priveliști minunate și urmări natura la locul de muncă din mai multe vedere - puteți explora parcul 19-acre pe jos de-a lungul unei trasee scurte de o jumătate de mile sau aduce un picnic și pur și simplu bucurați-vă de priveliște. Apusurile de soare sunt deosebit de impresionante, iar fotografii se vor bucura de minune. Vizitatorii aventuroși pot merge într-o tură de caiac ghidată cu excursii în caiac din Door County pentru a vedea și explora peșterile din apă.

15. Grandad Bluff Park


Grandad Bluff Park este situat în orașul La Crosse, care se află de-a lungul malului estic al Mississippi. Grandad Bluff este cel mai ridicat loc din zonă și este cunoscut pentru priveliștile sale superbe asupra orașului La Crosse și zonele înconjurătoare. Din partea superioară a coloanei înalte 600, puteți utiliza binocluri operate cu monede pentru a privi în jos cele trei state din Wisconsin, Minnesota și Iowa care alcătuiesc Valea Râului Mississippi. Puteți aduce un picnic și mergeți la drumeție de-a lungul unora dintre traseele de drumeție pe margine, care sunt accesate din zona de parcare. Dacă vă aflați în La Crosse în noaptea de Anul Nou, veți putea urmări spectacolul anual de artificii Skyrocker care are loc pe bluff.

16. Grand Rapids


Grand Rapids este un oraș mic, plăcut din Wood County, Wisconsin, cunoscut pentru o serie de rapizi pe râul Wisconsin care i-au dat numele orașului. Situat în inima țării de merișoare, vizitarea unei ferme de merișoare precum Rubi Reds este o necesitate. Brânza de lapte din Wisconsin prezintă o bogată moștenire a produselor lactate din Wisconsin, oferind ferestre de observație în care vizitatorii pot urmări un producător de brânzeturi făcându-și magia sau stocând mai multe tipuri de brânză 200. Situată într-o casă colonială elegantă, pe malurile râului Wisconsin, Casa Alexander este o galerie de artă combinată și un muzeu istoric. Grand Rapids este, de asemenea, cunoscut pentru două echipe care produc spectacole de ski nautic în fiecare săptămână între Memorial și Ziua Muncii.

17. Racine


Orașul Racine din partea lacului este situat în mod pitoresc la gura Râului Root de-a lungul țărmului lacului Michigan, oferind vizitatorilor o mare varietate de oportunități recreative legate de apă. Aveți mai multe opțiuni grozave pentru pescuit, în timp ce canotajul, caiacul și plimbarea de-a lungul The Root sunt activități populare. Lacul Michigan oferă o barcă excelentă, iar plaja de nord este una dintre cele mai populare plaje de pe malul lacurilor din țară. Fanii arhitecturii nu trebuie să lipsească din turul sediului SC Johnson, unde puteți admira exemple din opera lui Frank Lloyd Wright, în timp ce pasionații de artă vor fi aruncați în aer de Muzeul de Artă Racine. Alte atracții pe care le puteți vizita includ Farul Wind Point și Grădina Zoologică Racine.

18. Parc de stat interstatal


Interstate State Park este situat într-una dintre cele mai pitorești părți din Wisconsin de-a lungul frumoasei St. Croix National Scenic Riverway. Pentru a înțelege corect cum a apărut peisajul dramatic, puteți vizita Centrul de interpretare a epocii de gheață, unde puteți viziona un scurtmetraj și să aflați despre marii ghețari ai epocii de gheață, înainte de a porni să explorați toate atracțiile parcului. Pe uscat puteți drumeți peste nouă mile de trasee pitorești, mergeți pe alpinism sau vă puteți așeza într-unul dintre cele două locuri de campare pentru a vă bucura de toate sporturile nautice oferite. Vara vă puteți bucura de înot, plimbare cu motor, canotaj și caiac și iarna vă puteți distra pe peste cinci mile de trasee de agrement potrivite pentru schiul de schi și pentru încălțarea zăpezii.

19. Parcul de stat High Cliff


Parcul de stat High Cliff este numit după faleza falnică de calcar din Escarpmentul Niagara, care privește parcul de-a lungul țărmului estic al lacului Winnebago, oferind drumeților mai multe trasee provocatoare. Locația parcurilor de-a lungul malului lacului Winnebago înseamnă că puteți participa la multe activități legate de apă, care includ navigație (din portul marin), surf-eol, kite-boarding, padoc, înot și pescuit. Activitățile terestre pe care le puteți încerca includ ciclism, călărie (există 8.5 mile de cărări de căpățână), vânătoare doar cu tir cu arcul (în timpul sezonului de vânătoare) și camping. În timpul iernii, puteți merge la schi, la schi de fond, la rachetele de noroi sau la distracție pe un traseu de snowmobile de trei mile.

20. Școala de plajă


Una dintre atracțiile principale de pe Insula Washington este, fără îndoială, frumoasa plajă Schoolhouse School. Plaja Schoolhouse este complet lipsită de nisip, iar pietricelele netede rotunjite pe care le vei simți sub picioarele tale au fost lustruite de ghețar de mii de ani și îți vor masa plăcut picioarele în timp ce mergi. Plaja Schoolhouse este excelentă pentru înot - aici puteți înota pe platforma de înot (adâncimea apei crește rapid) și vă puteți bucura de scufundări și snorkeling în apele cristaline ale lacului Michigan. Plaja este excelentă pentru bronzarea soarelui (poate nu la fel de confortabilă ca plaja de nisip - aduceți doar o saltea) și există o zonă împădurită unde puteți face picnic sau aveți un grătar.

21. Calea Națională a Sfântului Croix


Împreună, râurile St. Croix și Namekagon alcătuiesc peisajul național de pe scena națională St. Croix, care taie o undă de 200 mile prin unele dintre cele mai frumoase peisaje împădurite pe care le veți găsi oriunde în Wisconsin. Riverway este cunoscut pentru apele sale curată și oferă iubitorilor de natură un minunat loc de joacă marin. Puteți pescui și explora în ritmul propriu cu barca, vă puteți bate cu canoe sau caiac (închirieri disponibile) sau vă puteți alătura unui program condus de ranger care vă va introduce fauna și flora din zonă. Există șapte trasee de drumeție pe râu (care pot fi folosite pentru schiul de fond și pentru rachetele de iarnă) iar dacă întreprindeți o aventură de drumeție sau caiac pe mai multe zile, puteți tabara alături de râu în fiecare seară.

22. Traseul național de epoca de gheață


Traseul național Scenic Ice Age îi avertizează pe toți pasionații de drumeție să vină și să aibă aventura unei vieți în timp ce urmărești o porțiune a traseului 1,000-mile care se desfășoară de la Interstate State Park la Potawatomi State Park. Pe măsură ce vă îndreptați drumul de-a lungul traseului, veți avea mai multe oportunități de a observa caracteristici unice glaciare care s-au dezvoltat în ultima epocă de gheață și de a face câteva observații extraordinare pentru păsări și faună. Există locuri de campare de-a lungul tuturor secțiunilor traseului și există sute de capete de traseu și puncte de acces unde vă puteți alătura traseului. Cea mai mare parte a traseului este deschisă pentru schiul de fond și pentru rachetele de iarnă iar anumite secțiuni sunt potrivite pentru ciclism și motociclete.

23. Hayward Lacuri

Situat în județul Sawyer, Hayward Lakes oferă pasionaților de aer liber un loc de joacă imens unde pot experimenta aproape fiecare activitate în aer liber pe care o puteți numi. Pentru început, există peste 55,000 acri de lacuri unde puteți merge la pescuit, înot, canotaj, caiac și tubing. Locuitorii pot explora pe jos sau cu bicicleta de-a lungul unei multitudini de trasee împădurite pitorești, sau pot merge la călărie și la vizionarea păsărilor sau pot face o călătorie scenică pentru a vedea culorile toamnei. Există mai multe trasee de ATV pentru a explora și nu mai puțin de campinguri 23 unde puteți ridica un cort, să vă parcați autovehiculul sau să închiriați o cabină. În plus, vă puteți bucura de schi, de zapada și de snowmilen iarna.

24. Calea Lacului Geneva


Mândria cale 26 mile de pe coasta lacului Geneva oferă vizitatorilor și localnicilor un mod minunat de a explora țărmurile pitorești ale lacului Geneva. Pe măsură ce îți croiești drumul de-a lungul cărării, vei avea o priveliște excelentă asupra activităților de navigație pe lac, precum și șansa de a vedea câteva moșii istorice minunate ale căror peluze și grădini îngrijite se extind până la marginea lacului. Fiecare dintre moșiile care se învecinează cu lacul sunt responsabile de menținerea propriei fâșii de pe Tărâmul de pe Tărâm, ceea ce oferă căii un caracter unic - unii proprietari au ridicat artă, alții au furnizat bănci și alții au izvoare de apă pentru pasionații însetați. Există mai multe puncte de acces public punctate în jurul circumferinței lacului.

25. Insulele Apostole Lakeshore National


Insulele Apostole se află în sudul Lacului Superior, chiar lângă malul nordic al Wisconsinului, oferind kilometri și mile de plaje, trasee, stânci și apă pentru a fi explorate și savurate. Insulele sunt accesibile doar cu barca și veți găsi numeroase opțiuni pentru a vă bucura de apele calme ale lacului Superior. Puteți merge cu vaporul sau cu insula, să vă opriți aici și acolo pentru a înota sau a pescui în mici golfuri retrase liniștite, sau puteți activa pe ape într-un caiac, canoe sau pluton cu vânt. Există mai multe tururi ghidate de caiac disponibile, inclusiv unul care vă va duce în unele dintre spectaculoase peșteri din Insulele Apostole. Înapoi pe uscat vă puteți bucura de drumeții pe 50 mile de trasee, de camping (18 de insule au campinguri) sau de excursii de o zi în insulele vecine.Peșterile Mării din Peninsula Bayfield

Peninsula Bayfield este unul dintre punctele cele mai nordice ale Wisconsinului, ieșind în Lacul Superior, unde secole de acțiuni de îngheț, decongelare și valuri au sculptat o serie de peșteri, stânci, arcade și pasaje uimitoare. Puteți explora acest peisaj marin incredibil pe jos, mergând pe traseul Lakeshore Trail, care ajunge la mai multe vedere cu deasupra peșterilor, la doi km de capul de parcare din parcarea Meyers Road. Cu toate acestea, dacă doriți să vă apropiați cu adevărat de aceste peșteri incredibile, puteți face o excursie ghidată pe caiac cu unul dintre mai mulți outfitters locali sau puteți merge într-un tur cu barca cu Apostle Island Cruises. În timpul iernii, peșterile de mare sunt acoperite cu sculpturi incredibile de gheață naturală - atunci când lacul îngheață, puteți accesa pe ele cu rachetele de zăpadă. Citiți în continuare: Piețele de vechituri din Wisconsin

Lakeside Park

Parcul Lakeside este situat în Fond du Lac, pe malul sudic al lacului Winnebago, oferind atât localnicilor cât și vizitatorilor peste 400 acri de spațiu de agrement de pe malul apei. Parcul este o atracție pe tot parcursul anului și fiecare sezon are propriul său atractiv. În timpul verii, puteți vizita Farul Lakeside Park pentru a obține priveliști minunate asupra lacului Winnebago din turnul de observație ridicat și pentru a vă bucura de o lungă listă de sporturi nautice. Puteți închiria o canotă, un caiac sau o barcă cu paddle de la Lakeside Park Rides sau să vă aduceți propria barcă pentru a vă lansa în Lakeside Park Marina. Copiii se pot distra pe locurile de joacă sau pot face o plimbare pe calea ferată și în carusel. Există o mulțime de locuri de picnic, iarna puteți merge la patinaj pe gheață și la pescuit cu gheață pe lac.