25 Cele Mai Bune Restaurante Romantice Din Charlottesville

Înconjurat de Munții Blue Ridge, Charlottesville este un oraș fermecător, cu o mulțime de locuri pentru a sărbători romantismul de la locuri confortabile, intime, până la unități elegante, elegante. Poarta către Parcul Național Shenandoah, orașul are mai multe atracții, printre care Universitatea din Virginia, proiectată de Thomas Jefferson, conacul său, Monticello și casa președintelui James Monroe, Highland. Iată câteva dintre cele mai bune locuri pentru a merge la Charlottesville pentru a savura o cină romantică pentru doi.

1. Sedona Taphouse


Sedona Taphouse oferă o experiență unică de băut și de băut, unde oaspeții se pot bucura de o gamă variată de bere fine și vinuri din întreaga lume însoțite de bucătăria sezonieră din sud-vestul. Taphouse se mândrește cu una dintre cele mai mari selecții de bere artizanală de pe coasta de est, cu clasice vechi și robinete new-age, precum și o gamă largă de alese și beri artizanale din Statele Unite și din întreaga lume, cocktailuri artizanale, sucuri proaspăt stoarse, și alte băuturi. Meniul casual oferă o selecție de bucătărie din sud-vest, precum Braveheart Choice Black Angus Beef, feluri de mâncare cu fructe de mare proaspete, legume și ierburi bio și locale și deserturi cu apă gură. Sedona Taphouse este deschisă pentru prânz și cină, șapte zile pe săptămână.

1035 Millmont St, Charlottesville, VA 22903, Telefon: 434-296-2337

2. Shebeen Pub & Braai


Bucurați-vă de un gust adevărat de vinuri și vinuri din Africa de Sud la Shebeen Pub & Braai. Situat în inima orașului Charlottesville, restaurantul în stil pub este confortabil și are o tavernă cu canapele confortabile, televizoare cu ecran plat și o terasă fermecătoare pentru mese de vară în stil alfresco. Deschisă pentru brunch, prânz și cină de weekend, taverna servește un meniu cu preparate tradiționale sud-africane, cum ar fi aripi de pui peri-peri, calamari prăjiți, midii de cap, plăcintă de cioban, potjie de miel de curry, curry de condiment Durban și sosaties. Intrările sunt gătite la foc deschis, cunoscute drept „braai” în Africa de Sud, iar mâncarea este asociată cu unele dintre cele mai bune vinuri, bere și lichioruri de desert precum Amarula și Cape Velvet. Shebeen Pub & Braai este deschis pentru prânz, cină și brunch în weekend.

247 Ridge McIntire Rd, Charlottesville, VA 22903, Telefon: 434-296-3185

3. Restaurantul Ivy Inn


Situat la câteva mile vest de centrul orașului Charlottesville, Ivy Inn Restaurant este un restaurant elegant, de familie, cu sediul într-o casă din secolul 19th, care servește un rafinat tarif local în America. În afara unui sentiment din Old Virginia, restaurantul a făcut parte cândva din moșia aristocratului sudic William Faulkner și are perioada d? Cor, nuanțe calde și iluminare moale, ceea ce îl face un loc perfect pentru o cină romantică. Meniul conține mâncăruri cu semnături, cum ar fi coșul de vită Angus, scoici de mare sărată, prepeliță crescută la fermă și somon scoțian la grătar. Bucătăria este însoțită de o serie de vinuri fine, șampanii și vinuri spumante și cocktailuri artizanale. Restaurantul Ivy Inn este deschis doar pentru cină, șapte nopți pe săptămână.

2244 Old Ivy Rd, Charlottesville, VA 22903, Telefon: 434-977-1222

4. Vivace


Vivace este un restaurant italian autentic, bazat cu un farmec elegant, care servește bucătăria tradițională italiană într-o fermă istorică. Înființat în 1995 și care servește preparate delicioase din bucătăria italiană încă de atunci, barul și restaurantul prietenos dispun de locuri confortabile interioare și exterioare, cu corpuri luminoase, statui din gresie și artefacte europene. Zona în aer liber are un sentiment liniștit, romantic, înconjurat de copaci înalți, cu lumini de zână și plante cu flori. Meniul restaurantului oferă o varietate de preparate italiene, cum ar fi paste făcute de casă, precum oreganata de scoici, precum și farfurii semnate de risotto de parmezan de stridie și marsala de vițel. Vinurile italienești prin pahar sau sticlă sunt partenerul perfect pentru bucătărie, în timp ce deserturile decadente adaugă o notă dulce la sfârșitul mesei. Vivace este deschis pentru cină de luni până duminică.

2244 Ivy Rd, Charlottesville, VA 22903, Telefon: 434-979-0994

5. Paralel 38


Paralelul 38 este un restaurant inspirat mediteranean, deținut de Justin Ross, care oferă un concept de masă unic, oferind bucătărie care provine din latitudinea temperată a paralelei 38th a Pământului, cum ar fi Alicante în Spania, Insulele Ionice Grecești, Calabria Italia, Valea Napa, și Charlottesville. Restaurantul prezintă farfurii de sezon, mici, sau altfel cunoscute sub numele de mezze, care încurajează o experiență de partajare, socializare. Mâncărurile includ o mare varietate de produse de mâncare și brânzeturi de casă, carne și legume, fructe de mare proaspete și deserturi creative, iar băuturile variază de la cocktail-uri inovatoare, beri artizanale asortate, o listă extinsă de vinuri din vinurile selectate. Paralelul 38 este deschis pentru cină, marți până duminică.

817 W Main St, Charlottesville, VA 22903, Telefon: 434-260-8793

6. Bucătărie cu pompă roșie


Red Pump Kitchen este un restaurant și un bar contemporan european, în stilul din centrul orașului Charlottesville, care servește preparate de inspirație mediteraneană și toscană într-un cadru relaxant și relaxant. Cu sediul în centrul istoric pietonal din Charlottesville, restaurantul este centrat în jurul unei bucătării deschise, cu un cuptor tradițional pentru arderea lemnului și are un bar cu servicii complete și locuri în aer liber pentru mese de vară în stil alfresco. Meniul oferă mâncăruri delicioase, precum pizza gourmet, mâncăruri manuale, paste făcute în casă, precum gnocchi de cartofi cu coajă și lingingă cu scoici, și mâncăruri cu fructe de mare proaspete și carne, precum branzino cu pâine prăjită și Steak cu fustă Seven Hills. Un meniu cu vinuri premiat oferă o gamă de vinuri fine pentru a se asorta cu fiecare masă, iar restaurantul servește pentru masa de grup cu un meniu special-fix pentru cinci bucate de la Chef's Table cu fixare cu vinuri opționale. Bucătăria Red Pump este deschisă doar pentru cină, marți până duminică.

401 E Main St, Charlottesville, VA 22902, Telefon: 434-202-6040

7. Aberdeen Barn Steak House


Aberdeen Barn Steak House este o friptură clasică, cu cabine confortabile de piele roșie, panouri din lemn și un elegant bar cu pian cu televizoare cu ecran plat care prezintă cele mai noi jocuri. Restaurantul de proprietate familială și operat de la 1965 de George Spathos, de origine greacă, restaurantul oferă o experiență de neuitat cu un meniu de preparate tradiționale pentru friptură, începând de la fripturile de vită Stockyard Angus Premium, cu carne de vită și mâncăruri de fructe de mare proaspete, până la părți pline de inimă și deserturi decadente. O bară de pian cu servicii complete oferă o listă excelentă de cocktail-uri artizanale, beri artizanale la robinet și de la sticlă, vinuri globale la sticlă și pahar, cordiale și alte librări. Cina se poate bucura de pian jazz ușor vineri și sâmbătă, iar televizoarele cu ecran plat arată cele mai noi jocuri sportive. Aberdeen Barn Steak House este deschis doar pentru cină, de luni până sâmbătă.

2018 Holiday Dr, Charlottesville, VA 22901, Telefon: 434-296-4630

8. Bizou


Bizou este un bistrot în stil francez din centrul comercial Charlottesville, din centrul orașului Charlottesville, care are o atmosferă confortabilă, intimă și servește un meniu cu preparate clasice Virginiene. Bucătăria zgârietură se angajează să producă alimente durabile cu ingrediente locale, de sezon și produse regionale, cum ar fi foaie de mâncare tradițională, Porchetta prăjită, somon pan-seared, gnocchi de cartofi dulci, păstrăv de munte cu cârpe și pappardelle cu ciuperci. Deserturile sunt produse de patiserie care se fabrică în casă, precum croissants, durere-au-chocolat și scones pufoase, iar băuturile includ preparate proaspete, cafea prăjită local, sucuri de fructe proaspăt stoarse și mimoase pentru brunch. Bizou este deschis pentru prânz și cină, șapte zile pe săptămână.

119 W Main St, Charlottesville, VA 22902, Telefon: 434-977-1818

9. C&O


Situat într-o clădire istorică de peste strada de la vechea gară Chesapeake și Ohio, The C&O este un restaurant elegant, care servește mâncăruri tradiționale franceze și vinuri fine într-un cadru intim și romantic. C&O are șase zone de luat masa diferite, cu pereți de cărămidă și finisaje din lemn de hambar, care oferă mese cina liniștite pentru două, excursii casual și întâlniri de sărbători pentru grupuri și servește un meniu de bucătărie de la fermă la masă cu articole de specialitate de la fermierii locali , producători de brânzeturi, vinzători și crescători. C&O servește, de asemenea, o listă de vinuri cu mâncare curată manuală din întreaga lume, care poate fi asortată cu fiecare fel de mâncare sau pur și simplu savurată de sticlă, împreună cu berile meșteșugăre de la robinet și de la sticlă și cocktail-uri clasice. C&O este deschis pentru cină, șapte nopți pe săptămână.

515 Water St E, Charlottesville, VA 22902, Telefon: 434-971-7044

10. lui Duner


Cu sediul în satul Ivy, la cinci mile vest de Charlottesville, Duners este un restaurant de lungă durată, care servește un meniu sezonier de tarife creative noi americane și librări globale într-un cadru elegant. Echipa culinară folosește ingrediente proaspete provenite local pentru a crea meniul care se schimbă zilnic, care conține mâncăruri semnatare, cum ar fi Orezele prăjite Panko-Crusted, cu Aizu de citrice ghimbir, Aoli de ton, susan crusted și coajă chineză crocantă, prăjit de rață marin cu risme de parmezan și Saut? ed. Scaloppini de vițel cu Fettuccine. Duners servește, de asemenea, o listă de vinuri extinsă din barul cu servicii complete, precum și cocktail-uri clasice, beri artizanale și alte băuturi. Duners este deschis pentru cină, de miercuri până duminică.

4372 Ivy Rd, Charlottesville, VA 22903, Telefon: 434-293-8352

11. Restaurantul Fleurie


Restaurantul Fleurie oferă o experiență de neuitat în limba franceză, în inima orașului Charlottesville. Situată pe o stradă fermecătoare în afara centrului comercial, Fleurie servește un meniu premiat sezonier al bucătăriei franceze clasice și moderne, cu farfurii semnate ca homarul cu poiană cu unt, risotto de creveți și coamă de vită prăjită. Cina poate alege să se bucure? la carte, meniuri de dinainte de teatru sau degustare și restaurantul oferă evenimente private și funcții pentru grupuri cu meniuri speciale adaptate. Barul cu servicii complete oferă o listă extinsă de vinuri fine și vinuri rare, beri artizanale și cocktailuri artizanale făcute cu băuturi spirtoase importate. Restaurantul Fleurie este deschis doar pentru cină, de luni până sâmbătă.

108 3rd St NE, Charlottesville, VA 22901, Telefon: 434-971-7800

12. Hamiltons 'la First & Main

Situat în inima districtului Downtown Charlottesville, Hamiltons 'at First and Main este un restaurant elegant și sofisticat, care oferă mese contemporane nou-americane într-un cadru relaxant. Perfect pentru un prânz relaxat după-amiază sau o cină romantică de seară, restaurantul are o sală de mese elegantă și o terasă în aer liber sezonieră pentru mese în aer liber în lunile mai calde. Talentul Chef de Cuisine Curtis Shaver creează un meniu interesant din bucătăria americană contemporană, din ingrediente provenite din localitate, care este însoțit de o listă de vinuri premiată, care are vinuri cunoscute și rare din întreaga lume. Hamiltons 'at First și Main este deschis pentru prânz și cină, de luni până sâmbătă și brunch doar duminică.

101 W Main St, Charlottesville, VA 22902, Telefon: 434-295-6649

13. Maya


Situat în centrul orașului Midtown din Charlottesville, Virginia, Maya este un restaurant casual care servește preparate locale din sud și cocktailuri imaginative într-un cadru rafinat din cărămidă expusă. Restaurantul pregătește și servește un meniu sezonier, făcut de la zero, cu mâncare sudică, încălzitoare de inimă, care aduce un omagiu Bucătăriei Vechi Sud. Mâncărurile semnătare includ friptura de hangar cu sos de vin roșu, prăjituri de crab cu pâine, cu chow-chow cu roșii verzi, coaste de spate pentru bebeluși cu sos de grătar gospodăresc, crusta de coajă de porumb și păstrăv local cu unt caper brun. Bucătăria este însoțită de vinuri locale și globale, beri artizanale la robinet și de sticlă și cocktailuri artizanale. Maya este deschisă pentru cină și masa de noapte târziu, șapte nopți pe săptămână.

5543, 633 W Main St, Charlottesville, VA 22903, Telefon: 434-979-6292

14. Camera veche a morii


Situată în stațiunea Boar's Head, Old Mill Room este un restaurant de lux, de lux, care oferă detalii arhitecturale originale ale fostei mori în care este adăpostită și servește preparate americane contemporane și vinuri fine. Singurul restaurant care a fost distins cu un premiu Four-Diamond în ultimii ani consecutivi 28, Old Mill Room este asistat de o echipă de experți care creează capodopere culinare care palesc palatul. Printre felurile de mâncare se numără păstrăvul integral de munte din Carolina de coacăz, cotletul de porc din grătar de porc la grătar, lăutul de miel cascat frezat cu Ancho Chili, pieptul de rață prăjit, basculul cu dungi panate, scobitoarea cu gâtul mic și șervetele cu unt de miere. O listă extinsă de vinuri are etichete casual și vinuri rare, alături de beri artizanale și cocktailuri artizanale.

200 Ednam Dr, Charlottesville, VA 22903, Telefon: 434-972-2230

15. Orzo Kitchen & Wine Bar


Amplasat în Charlottesville's Foodie Mecca, Main Street Market, Orzo Kitchen & Wine Bar este un restaurant casual în stil industrial, cu o bucătărie deschisă dinamică, cu bucătărie, care servește preparate mediteraneene locale și vinuri ușor de băut într-un spațiu elegant de luat masa. Sala de mese primitoare oferă picturi dramatice peisaj mediteraneean, spații de luat masa private pentru sărbători speciale și mese romantice și o terasă modernă decorată cu plante înflorite și ierburi pentru masa de vară. Un bar cu servicii complete oferă cocktailuri artizanale, o varietate de beri locale la robinet și peste vinuri casual 30 lângă sticlă. Orzo Kitchen & Wine Bar este deschis pentru prânz de luni până sâmbătă și cină de luni până duminică.

416 W Main St, Charlottesville, VA 22903, Telefon: 434-975-6796

16. Public Fish & Oyster


Public Fish & Oyster este cel mai bun loc pentru a vă bucura de stridii proaspete în Charlottesville. Dispunând de afișaje mari de conserve de stridii într-un spațiu rustic, dar modern, gama amețitoare a restaurantului de stridii și scoici proaspete sunt caracteristica centrală a restaurantului, iar o tablă prezintă o prezentare specială zilnică. Ostrele sunt oferite într-o gamă largă de stiluri, de la prăjit și prăjit până la gătit, iar alte meniuri delicioase din meniu includ rulouri clasice de homar, pește proaspăt, prăjituri cu crab și o serie de părți. Public Fish & Oyster oferă oferte speciale precum „Five Finds în zilele de vineri, care implică un bucătar local sau o personalitate care numește cea mai bună mâncare din oraș. Bucătăria este însoțită de beri artizanale, vinuri casual și cocktail-uri clasice, iar restaurantul este deschis pentru cină, șapte zile pe săptămână.

513 W Main St, Charlottesville, VA 22903, Telefon: 434-995-5542

17. Tavola


Situat în cartierul Belmont la modă și la modă, Tavola este un bistrot elegant, care servește italiană rustică într-o atmosferă relaxată și relaxată. La o scurtă distanță de Downtown Mall, restaurantul romantic, al cărui nume se traduce prin „masa de mâncare”, oferă o experiență culinară și intimă. Începeți cu cocktail-uri artizanale la barul Cicchetti, urmate de o cină cu mai multe feluri de paste făcute manual, pizza cu lemne, fructe de mare proaspete sau preparate din carne primă și deserturi decadente. Sorbiți vinuri inspirate la nivel global prin pahar sau sticlă, beri artizanale locale la robinet sau prin sticlă sau lichioruri importate. Tavola este deschisă doar pentru cină, de luni până sâmbătă.

826 Hinton Ave, Charlottesville, VA 22902, Telefon: 434-972-9463

18. zece


Ten este un restaurant japonez relaxat, care servește sushi proaspăt preparat, sashimi și sake într-un cadru elegant și sofisticat. Tradus ca „rai”, „deasupra” sau „sărbătoare”, Zece se concentrează pe servirea mâncărurilor tradiționale japoneze pregătite cu cele mai proaspete ingrediente locale și prezentarea lor ca opere de artă culinare. Meniul include o varietate de sushi, sashimi, mâncăruri de pește proaspăt, crustacee și fructe de mare gătite și o varietate de cald și rece? articole la carte, împreună cu farfurii vegetariene și fără fructe de mare. Zece servește, de asemenea, o listă extinsă de vinuri, tradițională cocktail și cocktail-uri de specialitate folosind ingrediente unice, cum ar fi sucul de aloe. Zece este deschis pentru cină, de luni până sâmbătă.

120 E Main St, Charlottesville, VA 22902, Telefon: 434-295-6691

19. Lumina Aleei


Situat pe o alee pe una dintre străzile laterale din centrul istoric Downtown Mall din Charlottesville, Alley Light este un fermecător restaurant în stil bistro, care servește preparate de inspirație franceză într-un cadru elegant. Restaurantul servește un meniu de scânduri și farfurii comune, mese cu trei sau patru feluri și deserturi decadente, alături de cocktail-uri artizanale, vinuri din lumea veche, beri artizanale la sticlă sau la robinet și alte băuturi clasice și de sezon. Plăcile împărțite semnătură includ Carpaccio de Rhubarb și Foie Gras 'Brulee', Risotto de ciuperci sălbatice, Carpaccio de miel cu parmezan, Ricotta de oaie proaspătă cu Prosciutto și mazăre și Steak de halibut încărcat cu midii și bulion de șofran și bulion de șofran. Alley Light este deschis doar pentru cină, marți până duminică.

108 2nd St SW, Charlottesville, VA 22902, Telefon: 434-296-5003

20. Grila din centrul orașului


Downtown Grille este un restaurant relaxat care servește preparate din bucătăria din Midwestern pe centrul istoric al centrul din Charlottesville. Restaurantul are o sală de mese elegantă și opțiuni de luat masa privată pentru sărbători speciale pentru grupuri de până la 60 persoane cu meniuri personalizate împerecheate cu vinuri fine din lista de vinuri premiate. Meniul oferă mâncăruri creative folosind ingrediente provenite din localitate de cea mai înaltă calitate, incluzând carne de vită și fructe de mare proaspete, de la Midwestern, împreună cu legume și ierburi de la fermierii regionali. O listă de vinuri foarte apreciată are o mare varietate de vinuri fine din întreaga lume, de la vinuri casual la rare, care pot fi savurate de sticlă sau pahar, alături de cocktail-uri artizanale, beri artizanale și multe altele. Grila Downtown este deschisă pentru cină, de luni până duminică.

201 West Main Street, Charlottesville, VA 22902, Telefon: 434-817-7080

21. Zocalo


Situat convenabil în Charlottesville Downtown Mall, Zocalo este un restaurant din America Latină, care servește o delicioasă fuziune din bucătăria mexicană, spaniolă și sud-americană, alături de cocktailuri tropicale. Restaurantul casual, în stil bistro, are o terasă în aer liber mare, destinată mesei în aer liber și o atmosferă caldă și primitoare. Deschis pentru cină marți până duminică, cu un meniu de prânz și brunch în curând pentru a fi introdus; Zocalo prezintă preparate preparate folosind ingrediente proaspete de înaltă calitate, provenite local, și tehnici tradiționale franceze. Bucătăria este asociată cu vinuri din lista extinsă de vinuri a lui Zocalo, care include o selecție largă de vinuri spaniole, sud-americane și Virginia locale, precum și cocktail-uri semnate, precum Mojitos tradiționale. Zocalo este deschis pentru cină, marți până duminică.

5254, 201 E Main St, Charlottesville, VA 22902, Telefon: 434-977-4944

22. lui Fellini


Fellini’s este o mâncare italiană casual, care oferă bucătăria somptuoasă italiană, vinuri fine, artă locală și muzică live, sub un singur acoperiș. Ajutat de Chef-executiv / coproprietar Chris Humphrey, restaurantul se concentrează pe utilizarea ingredientelor proaspete, provenite local, pentru a pregăti un meniu delicios de la fermă cu mesele preferate precum calamarii prăjiți sau la grătar, spaghetti bolognezi sau marinara și focaccia preparată de acasă, împreună cu specialitățile zilnice. Restaurantul servește, de asemenea, o varietate de lipiri din vinuri italiene și globale, beri artizanale, cocktailuri semnate și lichioruri importate și este deschis pentru cină marți până duminică și brunch de duminică.

200 Market St, Charlottesville, VA 22902, Telefon: 434-284-7676

23. lui Carmello

Situat în 29th Place, Carmello's este un restaurant italian cald și primitor, în inima Charlottesville, care a servit tarifele tradiționale rustice din nordul Italiei în ultimii ani 25. Fondat de Bill și Stella Hedges, restaurantul este specializat în bucătăria italiană de nord, asociată cu vinuri italiene unice și globale. Faimos pentru atmosfera lor de familie și atmosfera plăcută, Carmello servește preferate italiene semnate, precum ardei de ardei și mozzarella, fritti de carcioffi, fritti de calamari sau salati, cannelloni tocană, tocanelli torta, tortellini cu panna și gamberi scampi. Carmello's este deschis pentru prânz marți până vineri și cină marți până duminică.

400 Twentyninth Pl Ct, Charlottesville, VA 22901, Telefon: 434-977-5200

24. Restaurantul Petit Pois


Petit Pois este o mâncare minunată în stil bistrot, care servește preparate din Franța cu vin local și vinuri casual într-un cadru relaxat. Restaurantul are o sală de mese fermecătoare și o terasă umbră pentru masa de vară și servește prânzul, cina și brunch-ul de duminică. Meniul include o varietate de preparate creative preparate cu ingrediente regionale proaspete și de înaltă calitate, cum ar fi antetele ciorbei de mazăre împărțite, mousse de ficat de pui, tartar cu friptură și escargot, urmate de entr-uri de ratatouille, arctic de inspirație franceză, păstrăv amandine, prăjituri cu friptură și gnocchi de miel. Deserturile includ mousse de ciocolată de casă, produse de patiserie cu puf sau crema de brânză de capră. Petit Pois este deschis pentru prânz și cină, șapte zile pe săptămână.

201 E Main St, Charlottesville, VA 22902, Telefon: 434-979-7647

25. Travinia Italian Kitchen & Wine Bar


Situat în The Shops at Stonefield, Travinia Italian Kitchen & Wine Bar este un mic lanț de restaurante italiene casual care servesc bucătăria italiană contemporană americană într-un cadru relaxat. Deținută de Mark Craig și Kevin Cox, care s-au inspirat din frumusețea, mâncarea și vinul din Valea Napa pentru a deschide restaurantul, Travinia Italian Kitchen & Wine Bar oferă un meniu în continuă schimbare de mâncare clasică și tradițională italiană. Felurile de mâncare sunt preparate cu ingrediente proaspete, locale și regionale și sunt însoțite de o colecție impresionantă de vinuri alese cu grijă. Opțiuni fără gluten și vegetariene sunt de asemenea disponibile, iar Travinia Italian Kitchen & Wine Bar este deschis pentru prânz și cină, șapte zile pe săptămână.

2075 Bond St #100, Charlottesville, VA 22901, Telefon: 434-244-3304