25 Cele Mai Bune Parcuri Naționale Și De Stat Din Tennessee

Tennessee găzduiește un sistem fantastic de parcuri de stat, care promovează diversele resurse bazate pe resurse, conservând în același timp mediul natural și păstrând locuri și spații autentice din Tennessee pentru ca comunitățile să se bucure. Înființat pentru a păstra și proteja zonele pitorești ale statului și printr-un sistem bine planificat și gestionat profesional de parcuri de stat, sistemul parcurilor de stat găzduiește câteva parcuri fantastice, rezerve și sanctuare care prezintă lacuri, cascade, fauna și flora unică și o mulțime de activități în aer liber pentru a vă bucura.

1. Situl istoric național Andrew Johnson


Situl istoric național Andrew Johnson este un sit istoric național din Greeneville care îl onorează pe Andrew Johnson, 17th președintele Statelor Unite. Unul dintre numeroasele site-uri de parc național istoric care îl onorează pe președintele Johnson, parcul se întinde pe 16 acri și dispune de trei secțiuni, respectiv Andrew Johnson Homestead care își prezintă cele două case ale sale, Andrew Johnson Visitor Complex și Andrew Johnson Cemetery, unde este înmormântat. Andrew Johnson Visitor Complex are un centru de vizitatori modern și un muzeu, iar magazinul de croitorie al președintelui și vizitatorii pot viziona un spectacol de film despre vremea sa din Greeneville. Johnson a devenit președinte după ce Lincoln a fost asasinat și a condus țara de la 1865 la 1869, timp în care a încercat să reunifice o națiune sfâșiată de războiul civil.

101 N College St, Greeneville, TN 37743, Telefon: 423-638-3551

2. Big South Fork National River și zona de agrement


Big South Fork National River și zona de agrement a fost înființat pentru a proteja Big South Fork a râului Cumberland și afluenții săi, precum și fosta comunitate minieră a Blue Heron. Zona de recreere este răspândită în patru județe din nord-estul Tennessee și în județul McCreary din sud-estul Kentucky și găzduiește cele mai mari concentrații de poduri naturale din estul Statelor Unite. Big Fork Big South curgător al râului Cumberland trece prin 90 mile de chei și văi pitorești care oferă o gamă largă de caracteristici naturale și istorice și oferă o serie de oportunități recreative, inclusiv camping, călărie, pescuit, drumeție, ciclism montan, canotaj și rafting cu apă albă.

4564 Leatherwood Rd, Oneida, TN 37841, Telefon: 423-569-9778

3. Parcul de stat Bledsoe Creek


Parcul de stat Bledsoe Creek este un parc de stat din județul Sumner care se mândrește cu peisaje frumoase și oferă o multitudine de activități recreative. Spanning 169 acres, care sunt gestionate de Departamentul de Mediu și Conservare din Tennessee., Parcul a fost cândva un teren de vânătoare primar pentru mai multe triburi americane autohtone diferite și găzduiește o mulțime de istorii autohtone și numeroase situri istorice. Old Hickory Lake se află în parc și oferă o gamă largă de activități pe bază de apă, cum ar fi plimbarea cu agrement, pescuitul, canotajul și înotul. Există, de asemenea, peste 6 km de trasee pitorești de drumeție pe tot parcursul anului, campinguri 57 și mai multe programe de parc care oferă distracție pentru toate vârstele.

400 Zieglers Fort Rd, Gallatin, TN 37066, Telefon: 615-452-3706

4. Cedrii din Parcul de stat din Liban


Cedars of Lebanon Park Park este situat 10 miles la sud de Liban, în Wilson County și se întinde pe 1,000 acres în 9,420-acre Cedars of Lebanon State Forest. Numit pentru arbori de cedru roșu estici predominați în zonă, parcul 1,139-acre oferă o drumeție excelentă cu opt mile de trasee care meandrează prin pădurile de cedru și pajiști. Parcul are, de asemenea, campinguri 117 echipate cu conectoare electrice și cu apă, mese de picnic și grătare, precum și un cort suplimentar 30 și campinguri pop-up și o cabină de grup modernă care poate dormi până la persoane 80 pentru grupuri organizate. Parcul dispune de grădini de rocă naturală unice, numite poieni de calcar, care le-au creat comunitățile de plante endemice și 19 speciile rare și pe cale de dispariție de plante se dezvoltă profund aici și nicăieri în altă parte din lume. Există, de asemenea, o abundență de animale sălbatice, inclusiv vulpe, căprioare, veveriță, iepuri și curcan în întregul parc.

328 Cedar Forest Rd, Liban, TN 37090, Telefon: 615-443-2769

5. Parcul Național Chickamauga și Chattanooga


Răspândite în estul Tennessee și nordul Georgiei, Chickamauga și Parcul Militar Național Chattanooga păstrează siturile istorice ale a două bătălii majore ale războiului civil american, respectiv Campania Chattanooga și Bătălia de la Chickamauga. Parcul militar dispune de patru zone principale și câteva mici rezervații izolate, în jurul Chattanooga, inclusiv Lookout Mountain Battlefield and Point Park, Missionary Ridge, Chickamauga Battlefield și Moccasin Bend. Moccasin Bend se mândrește cu resturi arheologice semnificative ale așezării indiene americane și este un reper istoric național desemnat, în timp ce întregul parc este înscris în Registrul național al locurilor istorice.

3370 Lafayette Rd, Fort Oglethorpe, GA 30742, Telefon: 706-866-9241

6. Chickasaw State Park


Înconjurat de peste 14,000 acri de pădure de stat, Chickasaw State Park este un parc de stat 1,280-acre situat în Chester County, care include Lake Placid. Numit pentru indienii din Chickasaw, care au numit odată casa Tennessee de Vest și Mississippi de Nord, Parcul de stat Chickasaw este situat pe unele dintre cele mai înalte terenuri din vestul Tennessee și oferă o varietate de activități pentru care vizitatorii să se bucure, inclusiv peste patru mile de trasee de drumeție ușor de moderat , trasee de ciclism montan și drumuri prietenoase cu bicicleta și plimbare cu barca pe Lacul Placid. Parcul are mai multe opțiuni de cazare istorice pentru nopți, precum și un teren de camping RV echipat cu apă și cârliguri electrice, un camping de corturi de pe site-ul 29 și un camping wrangler pentru vizitatorii care călătoresc cu cai. Toate campingurile au facilități, cum ar fi băi moderne cu dușuri fierbinți și facilități de toaletă, mese de picnic și grătare și un loc de joacă pentru copii.

4128, 20 Cabin Ln, Henderson, TN 38340, Telefon: 731-989-5141

7. Cumberland Gap Parc istoric național


Parcul istoric național Cumberland Gap a fost înființat pentru a păstra Cumberland Gap, un pas faimos prin Munții Cumberland, unde se întâlnesc granițele Tennessee, Kentucky și Virginia. Erodată de vânt și apă, Cumberland Gap reprezintă o pauză semnificativă în formidabilul lanț de munte Appalachian, iar frumusețea sa uluitoare a fost imortalizată de artiști, poeți, romancieri, istorici și compozitori de-a lungul veacurilor. Gap-ul a fost folosit pentru prima dată de animalele mari de vânat în călătoriile lor migratoare, urmate de nativii americani, iar în final de coloniștii națiunii când a văzut că mai mult de 300,000 oameni se încrucișau între 1775 și 1810.

91 Bartlett Park Road, Middlesboro, KY 40965, Telefon: 606-248-2817

8. Cumberland Mountain State Park


Cumberland Mountain State Park este un parc de stat 1,720-acre din comuna Cumberland, situat în jurul Byrd Lake, creat de om, care a fost creat prin revarsarea Byrd Creek în 1930s. Situat pe Platoul Cumberland, Cumberland Mountain State Park a fost înființat pentru prima dată în 1938 pentru a oferi o zonă de agrement pentru mai mult de familii 250 cărora li s-a oferit terenuri de locuit pe Platoul Cumberland. Astăzi, parcul oferă încă o mulțime de activități recreative, inclusiv drumeții, ciclism montan, călărie, plimbare cu barca, înot, picnic și programe de natură interpretativă. Cumberland Mountain State Park are mai multe opțiuni de cazare peste noapte, de la camping la cabane complet mobilate și are un restaurant din zona preferată și o sală de recreere separată, care poate găzdui până la persoane 250.

1125, 24 Office Dr, Crossville, TN 38555, Telefon: 931-484-6138

9. Cummins Falls State Park


Parcul de stat Cummins Falls este un parc pașnic și accidentat pentru utilizarea de zi 282 acre, situat la nord-vest de Cookeville, în județul Jackson, care găzduiește Cummins Falls, a opta cascadă în Tennessee, cea mai mare cascadă, care este așezată pe statul Scenic Blackburn Fork de pe Eastern Highland Rim și este 75-picior de înălțime. Situat în bazinul hidrografic Cordell Hull, parcul oferă o varietate de activități recreative în aer liber, precum înot, picnicking și drumeții pe trasee de traseu spre defileul și baza cascadei. Râul oferă o bună pescuit pentru wade și bank pentru bass și Bluegill, iar parcul are o zonă de picnic primitivă situată peste drum de parcare.

390 Cummins Falls Lane, Cookeville, TN 38501, Telefon: 931-520-6691

10. Parcul de stat David Crockett


Parcul de stat David Crockett este un parc de stat din Lawrenceburg care comemorează activitățile istorice ale faimosului frontierist David Crockett care au avut loc în zonă. Situat pe Shoal Creek, care inițial a fost numit râul Sycamore, parcul 1,319-acre are un muzeu sezonier, cu exponate care înfățișează viața Crockett aici și o replică a unei mori cu apă care a funcționat cândva pe pârâu. Parcul are peste 8 km de trasee pentru drumeții și biciclete, care oferă priveliști pitorești ale Shoal Creek și Crockett Falls, precum și pădurile din jur și aștepți de calcar. Înotul, plimbarea cu barca, caiacul, canotajul, îmbarcarea cu paddle și pescuitul pe Lacul Lindsey 40-acre sunt populare în lunile de vară, iar o piscină de dimensiuni olimpice cu o baie modernă este disponibilă. Parcul are un restaurant la vedere cu lac.

1400 W Gaines St, Lawrenceburg, TN 38464, Telefon: 931-762-9408

11. Parcul de stat Edgar Evins


Situat pe țărmurile Centrului Hill, Parcul de stat Edgar Evins din județul DeKalb, care constă din acri 6,000 de-a lungul revarsării furcii Caney. Amplasat de-a lungul dealului Eastern Highland Rim, parcul are un port maritim de dimensiuni mari, cu restaurant și magazin de cadouri, și cabine peste noapte și campinguri cu vedere la unul dintre cele mai frumoase rezervoare din Tennessee, care oferă, de asemenea, activități precum drumeții, călărie, picnic , și camping. Parcul de stat Edgar Evins găzduiește o abundență de animale sălbatice, incluzând vulturi chel, ierburi numeroase, trei specii diferite de bufnițe și rarul războinic cerulean. Un centru de vizitatori modern dispune de un turn de observație care oferă vederi spectaculoase asupra lacului Center Hill și a dealurilor din jur.

1630 Edgar Evins State Park Rd, Silver Point, TN 38582, Telefon: 931-646-3080

12. Parcul de stat Fall Creek Falls

Răspândit în județele Van Buren și Bledsoe, Fall Creek Falls State Resort Park este un parc de stat centrat pe Cheile Cane Creek superioare, care este o zonă cunoscută pentru formațiunile sale geologice unice și de cascade pitorești. Unul dintre cele mai mari parcuri de stat din Tennessee, Parcul de stat Fall Creek Falls se întinde pe 26,000 acri de-a lungul vârfului estic al Podișului Cumberland accidentat și este punctat cu pâraie, cascade, cascade, chei și păduri dense de cherestea de lemn tare. Înălțimea 256-ft este una dintre cele mai înalte cascade și o caracteristică principală în parc, alături de alte cascade precum Cane Creek Falls, Piney Falls și Cane Creek Cascades. Activitățile din parc includ camping, camping backcountry, drumeții, ciclism montan, călărie, golf la provocatorul golf 18-găuri Fall Creek Falls Golf Course, aventuri aeriene la Canopy Challenge Course și programe conduse de naturaliste la Nature Center la Fall Creek Falls. Parcul are, de asemenea, cinci pavilioane de picnic acoperite, patru locuri de joacă și o piscină de dimensiuni olimpice, cu o zonă de vad care este deschisă sezonier.

2009 Village Camp Rd, Spencer, TN 38585, Telefon: 423-881-5298

13. Parcul Național Munții Smoky Great


Straddling frontiera dintre Carolina de Nord și Tennessee, Parcul Național Munții Smoky Mountains este un parc național extins și Patrimoniul Mondial UNESCO care prezintă peisaje rafinate, râuri, cascade, păduri luxuriante și dealuri rulante de flori sălbatice înflorite. Parcul 522,419-acre este cel mai vizitat parc din țară și vede mai mult de 11.3 milioane de vizitatori de agrement în fiecare an, care vin să urce un segment al traseului Appalachian, care parcurge parcul, să înmoați peisajele uluitoare și să învețe mai multe despre istoria regiunii. Un turn de observație se întinde deasupra celei mai înalte cupole din Clingmans Dome și oferă vederi panoramice spectaculoase asupra muntelui acoperit de ceață. Mai multe activități Gatlinburg

Sediul central 107 Park, Gatlinburg, TN 37738, Telefon: 865-436-1200

14. Harrison Bay State Park


Răspândit de-a lungul 40 mile de litoralul Chickamauga Lake, Harrison Bay State Park este un parc de demonstrații de stat 1,200 acre, care a fost inițial dezvoltat ca Tennessee Valley Authority (TVA) în zona de recreere din 1930s. Denumit pentru golful mare de lângă orașul vechi al orașului Harrison, parcul este semnificativ din punct de vedere istoric datorită regiunii fiind ultimul teren de camping al Cherokee care a fost format din trei sate care au fost conduse de unul dintre ultimii mari șefi cherokee. Parcul dens împădurit oferă o varietate de activități în aer liber, inclusiv camping, golf și picnic, precum și recreere cu apă, precum plimbarea cu barca, pescuitul, canotajul, înotul și caiacul. Harrison Bay State Park dispune de campinguri 128 RV cu apă și accesorii electrice și campinguri primitive pentru corturi 21. Există, de asemenea, o pistă pentru bicicletă cu buclă 4.5, care este evaluată pentru toate abilitățile.

8411 Harrison Bay Rd, Harrison, TN 37341, Telefon: 423-344-6214

15. Parcul de stat Lamar Alexander Rocky Fork Rocky


Rocky Fork State Park este un parc de stat 2,037-acre situat în regiunea Blue Ridge din Munții Appalachian, în județul Unicoi, în Tennessee de Est. Ținându-se lângă pădurea națională Cherokee, aproape de linia de stat Tennessee-Carolina de Nord, parcul este înconjurat de pădurea națională Cherokee și oferă o multitudine de activități recreative și în aer liber. Drenat de pâraiele reci de munte care curg în jos pe munte, inclusiv Rocky Fork Creek, care curge prin parc, pustiul pitoresc oferă bazine adânci, chei și pâraie care oferă pescuit excelent la păstrăv. Un coridor al traseului scenic național Appalachian oferă trasee de drumeție și ciclism montan de clasă mondială, iar parcul găzduiește o gamă variată de faună și floră.

501 Rocky Fork Rd, Flag Pond, TN 37657, Telefon: 423-271-1233

16. Proiectul Manhattan Parcul istoric național


Parcul istoric național al proiectului Manhattan este un parc istoric național al Statelor Unite care sărbătorește programul secret al celui de-al doilea război mondial Manhattan Project, care a dus la crearea bombei atomice. Administrat în comun de Serviciul Parcului Național și Departamentul de Energie, Parcul Istoric Național al Proiectului Manhattan are trei situri separate, respectiv în Tennessee, New Mexico și Washington, fiecare dintre acestea păstrând acest timp semnificativ în istorie. Situat pe râul Columbia, proiectul a produs cantități mari de plutoniu pentru bombele atomice, care au fost proiectate și construite în Los Alamos. Rezervația Oak Ridge din Tennessee a fost sediul principal pentru Proiectul Manhattan și un centru pentru producția de plutoniu și îmbogățirea uraniului. Astăzi, tururile sunt oferite între aprilie și septembrie, dar necesită înregistrare și rezervări.

Muzeul istoric, Rândul de baie 1050, Los Alamos, NM 87544, Telefon: 505-661-6277

17. Montgomery Bell State Park


Situat la șapte mile est de Dickson în județul Dickson, Montgomery Bell State Park este un parc de stat 3,782-acre din Burns, care a fost cândva centrul industriei fierului din Tennessee. Reședințat la o înălțime de 758 picioare, parcul este numit pentru Clopotul Montgomery, care a format una dintre cele mai mari industrii de fier din stat. Caracteristicile din cadrul parcului includ replici ale primei biserici presbiteriene Cumberland și a cabinei de jurnal a reverendului Samuel McAdow, care datează de la 1810, un teren de camping pentru RV-uri cu site-uri electrice și corturi și un han fermecător, cu un restaurant și un centru de conferințe care poate găzdui pentru persoanele 500. Activitățile din parc includ drumeții, biciclete, pescuit, caiac, canotaj și golf pe parcursul unui teren de golf 72, 18-găuri.

1020 Jackson Hill Rd, Burns, TN 37029, Telefon: 615-797-9052

18. Parcul de stat Natchez


Parcul de stat Natchez Trace este un parc de stat din vestul Tennessee, care oferă o gamă largă de activități și recreere. Numit pentru celebra cale de pădure Natchez Trace, o serie vitală de trasee de sălbăticie în perioada secolelor 18th și începutul secolului 19th, care își au originea în rutele de comerț și călătorie indiană americană, parcul are câteva trasee de drumeție de o zi și un traseu de noapte 40 mile. Parcul găzduiește patru parcuri care oferă o mulțime de distracții pe bază de apă, cum ar fi plimbarea cu barca, pescuitul, înotul, canotajul, caiacul și canotajul. Alte facilități includ camping, cabine peste noapte și cabane, un restaurant și un muzeu care prezintă istorie locală și parc.

24845 Natchez Trace Rd, Wildersville, TN 38388, Telefon: 731-968-3742

19. Norris Dam State Park


Ținându-se de-a lungul țărmului Lacului Norris din județele Anderson Campbell, parcul de stat Norris Dam este un parc de stat care găzduiește peisaje frumoase și oferă o gamă largă de activități în aer liber și de agrement. Cu o suprafață de 4,000 acri și peste 800 mile de coastă pe malul lacului de acumulare Norris, o adâncire a râului Clinch creat în 1936, parcul dispune de două locuri de camping cu apă și cârlige electrice, cabine istorice și moderne peste noapte și o echipament complet echipat marina cu rampa de barca disponibilă și bărci pentru casă și ponton de închiriat. Activitățile din parc includ plimbări de agrement, schi nautic, înot și pescuit, alături de drumeții, călărie și ciclism montan, iar atracțiile includ Muzeul Lenoir, Gristmill de orez 1798 și hambarul de curățare Caleb Crosby care datează din 1830-urile.

125 Village Green Cir, Rocky Top, TN 37769, Telefon: 865-425-4500

20. Paris Landing State Park


Fondat în 1945, Paris Landing State Park este un parc de stat 841-acre de pe malul vestic al lacului Kentucky din Buchanan, care oferă o multitudine de activități pe bază de apă și de apă. Numit după o veche debarcare cu vapori pe râul Tennessee, care a fost un loc proeminent pentru livrarea de mărfuri pentru a servi așezările din regiune, Paris Landing State Park oferă o serie de activități precum camping, picnic, navigare, pescuit, înot, caiac și ski nautic. Parcul oferă, de asemenea, un teren de golf pitoresc, provocator Par 72, 18-găuri și are un magazin profesionist care vinde materiale de golf, lecții, cluburi de închiriere și căruțe. Parcul are, de asemenea, o piscină publică de sezon olimpică, cu piscină pentru copii, un teren de volei pe plaja cu nisip alb, două scânduri de scufundări și un snack bar.

16055 US-79, Buchanan, TN 38222, Telefon: 731-641-4465

21. Pickwick Landing State Park


Pickwick Landing State Park este un parc de stat 1,416-acre situat în jurul lacului Pickwick din barajul Pickwick, județul Hardin, care se remarcă pentru recreația excelentă a apei pe lac și râu. Numit pentru Pickwick Landing, o oprire pentru barca râului din secolul 19th, parcul are un port de agrement și oferă nave, pescuit, înot pe trei plaje publice de înot și canotaj. Alte facilități din parc includ un han cu un restaurant, săli de întâlnire și săli de exerciții, cabine peste noapte și camping, golf disc, tenis, locuri de picnic, plimbări ale naturii pe mai multe trasee de drumeție și vizionarea păsărilor. Celebrul Parc Militar Național Shiloh se află la o scurtă distanță cu mașina de parcul de stat Pickwick Landing și este unul dintre cele mai bine păstrate situri de istorie militară din Războiul Civil din țară.

116 State Park Lane, Counce, TN 38326, Telefon: 731-689-3129

22. Parcul de stat din Lacul Radnor


Zona naturală a statului Lacul Radnor, cunoscut și sub denumirea de Parcul de stat Radnor Lake, este un parc de stat 1,332-acre și o zonă de recreere naturală din Oak Hill, care are la dispoziție cinci mile de drumeții neasfaltate și trasee de ciclism montan prin pădurile din jurul lacului. Protejat ca arie naturală de clasa a II-a, parcul găzduiește o abundență de păsări și animale sălbatice, variind de la cirezi, bufnițe și păsări de apă până la nurcă, vidră și alte mamifere. Activitățile din parc includ drumeții, ciclism montan, observația faunei sălbatice, fotografie și mai multe programe de educație ecologică, de la drumeții astronomice nocturne și plimbări cu flori sălbatice la plute cu canoe și excursii în natură.

1160 Otter Creek Rd, Nashville, TN 37220, Telefon: 615-373-3467

23. Reelfoot Lake State Park

Amplasat în colțul de nord-vest al Tennessee, Parcul de stat Reelfoot Lake este un parc de stat situat în județele Lake și Obion, care cuprinde Lacul Reelfoot și oferă o multitudine de activități în aer liber. 15,000-acre Reelfoot Lake este o pădure inundată care a fost formată dintr-o serie de cutremure violente la începutul 1800-urilor și este remarcată pentru oferirea de pescuit excelent, plimbare cu barca și vizionarea faunei sălbatice. Cipresii Majestic se ridică deasupra apei, în timp ce cioturile lor sub apă atrag o varietate de faună și floră acvatică, care, la rândul lor, atrage o gamă de păsări de mal și de vad, precum și de vulturi americane. Parcul are mai multe trasee de drumeție care sunt populare pentru observarea păsărilor și vizionarea faunei sălbatice și două locuri de campare cu apă, electricitate, mese de picnic și grătar. Alte facilități din parc includ auditorium 3,700 picior pătrat care poate găzdui până la oameni 400, și Muzeul și Donald Nature Memorial RC Donaldson, care este deschis tot anul.

Autostrada 2595 21 East, Tiptonville, TN 38079, Telefon: 731-253-9652

24. Rock Island State Park


Rock Island State Park este un parc 883-acre din județele Warren și White, situat la confluența Caney Fork, Collins și Rocky Rivers de pe Center Hill Lake. Renumit pentru frumusețea sa accidentată și peisajul natural spectaculos de-a lungul Eastern Highland Rim, parcul oferă mai multe atracții, cum ar fi 30-Foot Great Falls, o cascada de potcoavă în cascadă situată sub fabrica de bumbac din secolul 19th și magnificul Cheile Caney Fork. Defileul are păduri dense, piscine adânci liniștite, cascade în cascadă, poteci de calcar și vedere panoramică și este perfect pentru drumeții, pescuit, caiac și înot. Lacul Center Hill oferă, de asemenea, înot în siguranță pe o plajă cu nisip natural și plimbare cu plăcere, iar cabine peste noapte sunt disponibile în parc.

82 Beach Rd, Rock Island, TN 38581, Telefon: 931-686-2471

25. South Cumberland State Park


Unul dintre cele mai noi parcuri de stat din Tennessee, South Cumberland State Park cuprinde nouă zone din patru județe de pe Platoul Cumberland din Tennessee mijlocie și sud-estică. Spanning 30,845 acres în nouă regiuni separate din județele Grundy, Franklin, Marion și Sequatchie, parcul are unele dintre cele mai bune campinguri de drumeție și backcountry din zonă. Fiery Gizzard Trail cu o singură distanță 12.5 mile face legătura cu pădurea Grundy, iar Cascada Foster și drumeții pot înnoi peisaje naturale spectaculoase, chei stâncoase, pâraie în cascadă și formațiuni de rocă neobișnuite și să înoate în Fiery Gizzard Creek. Alte atracții faimoase din parc includ zonele Porții Savage Golf și Stone, istoric Stage Coach Road, Sewanee Natural Bridge, Buggytop Peștera și Carter Natural Area, care face parte dintr-un singur 18,000-acre închis-valle închisă numit Lost Golfuleţ. Un centru de vizitatori modern oferă informații despre parc, are exponate interpretative și zone de picnic minunate.

7608, 11745 US-41, Monteagle, TN 37356, Telefon: 931-924-2980