Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 25 În Arkansas

Arkansas este plin cu un climat moderat, un teren luxuriant, munți și lacuri și râuri necesare pentru o vacanță în aer liber. Arkansas este, de asemenea, o destinație accesibilă, cu mii de evenimente gratuite oferite pe tot parcursul anului, inclusiv festivaluri, expoziții de artă și târguri de artizanat în Eureka Springs, Fayetteville și Hot Springs. De la concerte în Little Rock, plimbări de artă și galerii seara până la gătirea gurii locale și clădiri istorice, Arkansas are o mulțime de activități pentru cultură, istorie și iubitori de natură deopotrivă.

1. Crystal Bridges Museum of American Art


Muzeul de Artă Americană al Crystal Bridges sărbătorește spiritul american într-un cadru care unește arta și natura. Proiectată de arhitectul de renume mondial Moshe Safdie, Crystal Bridges este format din galerii, săli de ședințe și o sală de adunare închisă din sticlă grupată în jurul a două iazuri. Colecția muzeului include lucrări americane reprezentative din cinci secole, precum lucrări majore ale lui Norman Rockwell, Andy Warhol și James Turrel. Acriile 120 pe care se află muzeul oferă vizitatorilor o oportunitate unică de a aprecia peisajul local al Ozarks, cu peste 3.5 mile de trasee. Crystal Bridges găzduiește programare pentru toate vârstele, cum ar fi prelegeri, spectacole și educație continuă. Lucruri de făcut în Bentonville

600 Museum Way, Bentonville AR, 72712, Telefon: 479-418-5700

2. Capela cu ghimpi


O capelă din lemn cu o înălțime de 48 care prezintă nu numai ferestre 425, ci peste 6,000 metri pătrați de sticlă, Rush Thorncrown Chapel este o structură simplă proiectată într-un decor frumos împădurit. Capela a fost vizitată de peste șase milioane de oameni de când s-a deschis în 1980 și a fost dragul lumii arhitecturale, câștigând numeroase premii prestigioase. Grupurile de turism pot lua o scurtă prezentare despre capelă înainte de a explora atât ea cât și împrejurimile. Capela este disponibilă spre închiriere pentru ceremonii și oferă acustică inegalabilă în care să auzi muzică în ziua specială.

12968 Hwy 62 West, Eureka Springs, AR 72632, Telefon: 479-253-7401

3. Grădinile Garvan Woodland


Funcționând ca grădini botanice pentru Universitatea din Arkansas, Garvan Woodland Gardens permite vizitatorilor să probeze flora și fauna Munților Ouachita din sud-vestul Arkansas. Situată de-a lungul 4.5 mile de coasta împădurită, misiunea grădinilor este de a păstra și proteja mediul natural al munților, oferind în același timp resurse naturale care promovează învățarea, cercetarea și cultura. Rezervările pentru grupuri de 20 sau mai mult sunt solicitate rezervând 2 săptămâni în avans. Vizitatorii pot, de asemenea, să efectueze un tur autoguidat prin acri 210 din grădini, în timp ce grupuri de 10 sau mai multe pot participa în excursii ghidate de docent. Timpul recomandat pentru a vizita grădinile este de minim 2.5 ore.

550 Arkridge Road, Parcul Național Hot Springs, AR 71913, Telefon: 501-262-9300

4. Muzeul de istorie americană autohtonă


Muzeul de istorie autohtonă spune istoria Primelor Popoare din America. Muzeul conține secțiuni dedicate perioadelor de timp Paleo, Arhaic, Woodland, Mississippian, Pre-Istoric și Columbian. Cu artefacte care datează de mai bine de 14,000 ani în urmă, afișajele muzeului includ obiecte culturale din colecția sa permanentă, cum ar fi instrumente, arme, obiecte de uz casnic și arte și meserii, pentru a povesti istoria americanilor autohtoni de-a lungul mileniilor. Această colecție oferă o oportunitate unică de a afla despre existența Primelor Popoare ale Americii pe continent cu mult înainte ca exploratorii din Lumea Veche să aterizeze pe țărmurile americane.

Strada 202 SW 'O', Bentonville, AR 72712, Telefon: 479-273-2456

5. Turpentine Creek Wildlife Refuge


Cuibărit în Ozarks, acri 459 de la TCWR găzduiește pisici mari, incluzând tigri, lei, ligeri, leopardi, pusti, servaluri și căciuli, precum și urși și alte patru specii de animale. Vizitele încep în Centrul de întâmpinare, unde vizitatorii află despre misiunea TCWR înainte de a porni într-un tur de mers cu ghid? Tururile încep la 10: 00am zilnic și se desfășoară pe oră până la o oră înainte de ora de hrănire a animalelor. Tururile sunt ghidate de un internist biolog sau zoolog care discută despre fiecare animal în timp ce vizitatorii ajung să vadă animalul în habitatul său natural. Discuții de gardă de douăzeci de minute au loc la sfârșit de săptămână și permit Q & As cu personalul instalației.

239 Turpentine Creek Lane, Eureka Springs, AR 72632, Telefon: 479-253-5841

6. Lucruri de făcut în Arkansas: Fordyce Bathhouse


Plini de marmură și vitralii, vizitatorii se pot dezvălui de opulența care a făcut din Fordyce Bathhouse topul de baie din regiune. Funcționând ca o baie de la 1915 la 1962, Fordyce și-a început noua funcție de centru de vizitatori al Parcului Național Hot Springs din 1989. Urmăriți un film în minutul 9 despre baia în timpul funcționării sale, faceți un tur autoguidat la vestiare, sala de masaj pentru bărbați, sala de muzică, camera de stat, liftul original, aleea de bowling, etc., care alcătuiesc baia, și peruse ofertele librăriei despre istoria băilor și a parcului național.

369 Central Avenue, Hot Springs, AR 71901, Telefon: 501-620-6715

7. Liceul central Little Rock


Liceul Little Rock Central a fost amplasarea unui moment esențial în dezregregarea școlilor publice americane. În 1957, nouă studenți afro-americani au persistat să participe la un liceu alb, în ​​ciuda faptului că au fost ținta ridicolului și a urii. Caracterul controversat al prezenței celor nouă studenți a arătat sfidarea înrădăcinată a sudului împotriva desegregării. Studenții au fost supranumiți Little Rock Nine, în timp ce controversa a fost denumită Little Rock Rock. Acest eveniment semnal este prezentat în tururi ghidate de ora 1, care sunt disponibile prin programare la 9: 00am și 1: 00pm în zilele lucrătoare din anul școlar.

2120 W Daisy L Gatson Bates Dr., Little Rock, AR 72205, Telefon: 501-374-1957

8. Vechea Moară


Completată în 1933, Old Mill este o replică a unei uzine 1880s abandonate cu hidrocentrale, aflată în TR Pugh Memorial Park. Acest pic de istorie americană, care este un registru național al locurilor istorice, a fost prezentat în filmele de la Hollywood, inclusiv clasicul Gone with the Wind și conține sculpturi ale artistului naturalist originar mexican Dionicio Rodriguez. De asemenea, Rodriguez a lucrat la detaliile care fac ca fiecare bucată de beton să reprezinte lemnul, fierul sau piatra. Moara conține multe artefacte istorice, inclusiv moara în sine. Treizeci de minute de excursii ghidate sunt disponibile pentru grupuri de 10 sau mai multe, pe bază de rezervare.

3800 Lakeshore Dr., North Little Rock, AR 72116, Telefon: 501-758-1424

9. Situl istoric național Fort Smith


Situl istoric național Fort Smith conține exponate care acoperă istoria fortului de la înființarea sa în 1817 până la 1896, când s-a încheiat jurisdicția sa asupra teritoriului. Exponatele vorbesc despre o viață la marginea teritoriului din perspectiva soldaților și a omului de avocatură, precum și din perspectiva Cherokee a Urmei lacrimilor. Site-ul conține temnițe, sala de judecată a judecătorilor, un depozit, cazărmi, galerii și un magazin de cărți. Exponatele se concentrează asupra marilor adjuncți, armatei, haiducilor și Urmei lacrimilor. Vizitatorii pot participa la programarea condusă de rangers, inclusiv un tur pe jos al clădirii și terenurilor. Copiii pot obține ecusoane pentru juniori folosind cărți de lucru educaționale.

301 Parker Ave, Fort Smith, AR 72901, Telefon: 479-783-3961

10. TheatreSquared


TheatreSquared distrează anual aproximativ 40,000 oaspeți și este singurul teatru profesionist din Northwest Arkansas care oferă producții 220 pe tot parcursul anului. Situat într-un spațiu cu sediul 175 la Nadine Baum Studios din Walton Arts Center, patronii TheatreSquared includ studenți prin programarea școlii pentru a permite expunerea tinerilor la învățarea bazată pe arte. TheatreSquared a fost recunoscut în 2011 ca fiind primul grup de teatru american emergent. Acasă pentru dramaturgii profesioniști, TheatreSquared produce scenarii recent dezvoltate, care sunt interpretate în premiere mondiale de trupe, precum și la Arkansas New Play Festival. Datorită dedicației sale de a pune la dispoziția tuturor teatrului profesionist, TheatreSquared operează programe de acces pentru a oferi bilete de până la $ 5 fiecare la fiecare reprezentație.

505 W Spring St, Fayetteville, AR 72701, SUA, Telefon: 479-443-5600

11. Biblioteca și muzeul William J Clinton


Biblioteca și muzeul William J. Clinton este biblioteca prezidențială a președintelui 42nd Bill Clinton. Situată în Little Rock pe 17 acres lângă râul Arkansas, biblioteca 68,698-square-foot și arhivele sale sunt în prezent cele mai mari dintre bibliotecile prezidențiale 13. Muzeul include artefacte de pe vremea lui Clinton în birou, precum Cadillac One și saxofonul său, precum și replici la scară la biroul său Oval și cabinetul său. O cronologie cu opt panouri din galeria principală acoperă președinția, împreună cu afișarea cadourilor de stat și a altor obiecte, în timp ce alcoolele 14 se concentrează pe evenimente specifice. Muzeul adăpostește, de asemenea, un teatru de orientare. Arhivele conțin câteva milioane de fotografii, documente și e-mailuri, precum și artefacte suplimentare.

1200 Președintele Clinton, Little Rock, AR 72201, Telefon: 501-374-4242

12. Lucruri de făcut în Arkansas: Hot Springs Mountain Tower

Hot Springs Mountain Tower este un turn de observație 216-foot-high pe High Springs Mountain. Construită din oțel grilaj, structura este a treia construită pe munte și a fost deschisă publicului în 1983. Vizitatorii pot avea o vedere panoramică 140-mile de parcul național Hot Springs, Munții Ouachita, regiunea Lacului Diamant și alte repere naturale. Un magazin de cadouri este amplasat la nivelul solului, la fel și o zonă de mâncare în care se pot lua gusturi și sandwich-uri. Turnul este deschis tot anul începând de la 9: 00am; timpul de închidere variază de la 5: 00pm în perioada noiembrie până în februarie în afara sezonului, până la 6: 30pm și 9: 00pm Martie până noiembrie.

401 Hot Springs Mountain Dr., Hot Springs, AR 71901, Telefon: 501-881-4020

13. Muzeul Walmart


Muzeul Walmart a fost deschis în 1990 ca centru de vizitatori Walmart. Misiunea muzeului este de a educa vizitatorii despre Walmart într-un mod captivant, inspirator și de a servi comunitatea. Muzeul include un magazin 5 & 10 complet funcțional, o galerie și o cafenea? cu o fântână cu sifon. Walton 5 & 10 este locul în care a început Walmart, în timp ce exponatele interactive din galerie oferă o privire asupra istoriei companiei. Vizitatorii pot viziona chiar și un videoclip al fondatorului Sam Walton făcând hula hoop. Spark Caf? Soda Fountain este un adevărat magazin de fântână cu soda din orașul mic, cu „muzică 50s și borcane de sodă” și amintește de dragostea lui Sam pentru înghețată. Tururile muzeului sunt, de obicei, autoguidate, dar vizitele ghidate de grup sunt disponibile în prealabil. Citeste mai mult

105 N. Main Street, Bentonville, AR 72712, Telefon: 479-273-1329

14. Atracții din Arkansas: Muzeul casei din statul vechi


Muzeul Old State House este găzduit în Old State House din Arkansas și comemorează istoria casei, inclusiv rolul său ca locație a unor astfel de evenimente istorice, precum Arkansas fiind admis în Uniune și aderarea la Confederația sa. Vechea Casă de Stat a rămas în funcțiune ca clădire guvernamentală până la 1911, când s-a finalizat construcția pe actuala Casă de Stat. Vizitatorii pot vedea exponatele permanente și circulante ale muzeului, fie printr-un tur autoguidat, asistat cu o hartă turistică sau un ghid pentru telefonul mobil sau printr-un tur ghidat pe oră. Tururi orare sunt oferite pe oră în timpul orelor de muzeu și ultimele 50 minute.

300 W. Markham, Little Rock, AR 72201, Telefon: 501-324-9685

15. Președintele William Jefferson Clinton Locul de naștere


Președintele William Jefferson Clinton Locul natal este un sit istoric național dedicat conservării locului de naștere al președintelui american 42nd. Căminul este locul în care William Jefferson Blythe III a petrecut primii patru ani din viață alături de mama și bunicii materni. Clinton a continuat să-și viziteze bunicii la casă până la 1956, când a trecut bunicul său și atestă numeroasele lecții de viață pe care le-a învățat în timp ce locuia în casă. Centrul de vizitatori prezintă expoziții despre viața timpurie a președintelui, inclusiv fotografii și videoclipuri, iar vizitele ghidate sunt disponibile.

117 South Hervey St., Hope, AR 71801, Telefon: 870-777-4455

16. Atracții din Arkansas: Muzeul Clinton House


Muzeul Clinton House este dedicat păstrării unei perioade timpurii în cariera președintelui 42nd, Bill Clinton. O casă cu un dormitor, 1,800-pătrat picior, cuibărit în Munții Ozark, aceasta a fost prima casă împărtășită de Bill Clinton și Hillary Rodham. Clinton și Rodham s-au căsătorit în sufrageria casei, iar muzeul conține amintiri din primele campanii ale lui Clinton, inclusiv unele dintre primele sale discursuri politice și reclame televizate, precum și articole personale, cum ar fi rochia de mireasă a lui Rodham. O cronologie a timpului cuplului din Fayetteville oferă un context suplimentar. Casa este disponibilă pentru evenimente private, inclusiv întâlniri și nunți și excursii sunt disponibile. Închis miercuri

930 West Clinton Drive, Fayetteville, AR 72701

17. Conacul guvernatorului din Arkansas


Conacul guvernatorului din Arkansas este situat pe acri 8.5, în cartierul istoric din Little Rock. Conacul a fost locația sărbătorilor și cinelor First Family din ianuarie 10, 1950. În conac au trăit patruzeci și cinci de guvernanți și fiecare aspect al conacului și al motivelor sale vorbesc despre timpul lor aici. Tururile conacului sunt disponibile prin rezervare. Tururile permit vizitatorilor să vadă livingul formal al conacului, sala de mese de stat, biblioteca, foaierul mare, atriul, atriul inferior și sala mare și să admire lucrările de artă și mobilierul expus, cum ar fi china personalizată cu sigiliul de stat.

1800 Center Street, Little Rock, Arkansas, Telefon: 501-324-9805

18. Parcul tematic cu apă și izvoare Magic Springs


Magic Springs Water and Theme Park a fost clasat printre primele trei parcuri de distracții familiale de Better Homes and Housekeeping. Parcul de distracții are cinci montane, cinci plimbări cu fiori, patru călătorii în familie și opt plimbări cu copiii. Zona parcului acvatic (Crystal Falls) include o zonă pentru copii și o zonă de stropi, patru plimbări emoționante, inclusiv îmbarcare și tobogane, precum și opt atracții familiale. Închirieri Cabana sunt disponibile la un cost suplimentar. Amfiteatrul Timberwood găzduiește concerte în fiecare sâmbătă în timpul sezonului, iar parcul găzduiește evenimente anuale pe tot parcursul anului. Parcul se deschide în sfârșit de săptămână din aprilie până în octombrie și zilnic de la sfârșitul lunii mai până la mijlocul lunii august.

1701 E. Grand Ave., Hot Springs, AR 71901, Telefon: 501-624-0100

19. Puncte de interes în Arkansas: Arboretum din South Arkansas


South Arkansas Arboretum este un sit 12-acre care prezintă flora și fauna autohtonă și rară din Golful de Vest. Arboretul este dedicat păstrării frumuseții naturale a regiunii în scopuri educaționale, iar site-ul servește în acest scop atât studenților din toate categoriile de vârstă, cât și publicului. Arboretul include o zonă de utilizare activă, care este populară pentru plimbători și joggers, o zonă de tranziție în care începe zona naturală cu iazuri și un pârâu și o grădină de fluturi care este în floare din mai până în august. Arboretul are trasee pietonale pavate cu semnalizare, precum și toalete și parcare. Un pavilion și foișor sunt disponibile pentru închiriere, iar arboretul poate fi programat pentru evenimente private.

Mt Holly Rd, El Dorado, AR 71730, Telefon: 870-862-8131

20. Muzeul Hampson


Muzeul Hampson prezintă exponate care interpretează stilul de viață agricol al sitului Nodena superior, un sat 15-acre care a existat între 1400 și 1650 AD. Colecția muzeului este rezultatul săpăturii și conservării sitului Nodena de către James K. Hampson și familia sa. Colecția de artefacte arheologice este recunoscută la nivel național și oferă o privire asupra acestei civilizații Mississippian târziu, incluzând religia, rețeaua comercială și arta și meșteșugurile. Tururi ghidate de o jumătate de oră sunt disponibile la 10: 00am și 2: 00pm, deși de obicei sunt cazate. Muzeul găzduiește, de asemenea, programare specială și operează un magazin de cadouri.

2 Lake Dr, Wilson, AR 72395, Telefon: 870-655-8622

21. Puncte de interes în Arkansas: Grădini Compton


Grădinile Compton este o grădină împădurită 6.5-acre care include flora și fauna autohtonă. Grădinile sunt situate la domiciliul Dr. Neil Campton, care a fost dedicat protejării biodiversității regiunii. Sistemul de trasee al grădinilor este destinat să funcționeze ca un spațiu verde liber și să funcționeze ca punct de acces la Crystal Bridges Trail. Fiecare plantă din grădini este atent marcată în scopuri educaționale, iar colecția include doi arbori campioni din Arkansas. Grădinile funcționează, de asemenea, ca locație pentru evenimente private și non-profit și găzduiește mai multe evenimente pe tot parcursul anului. Deschis zilnic din zori până în amurg.

312 N. Main St., Bentonville, AR 72712, Telefon: 479-254-3870

22. Conacul Castelului Rogue


Castelul Rogue’s Manor este stăpânit peste Lacul Tablerock și acoperă acre 20 în pădurea Ozark. Pe lângă vizitarea panoramelor sale, vizitatorii pot participa la un tur cu ghid privat al conacului (doar cu programare). Ca un exemplu al măiestriei și măreției care definesc conacul, șemineul medieval a fost construit din 7,000 kilograme de piatră și include dragoni de bronz pentru a respira focul. După ce a fost prezentat la Casa de ciudată a HGTV din 2007, conacul a funcționat în principal ca eveniment de premieră și loc de nunta. Pachetele de evenimente includ ședințe interioare și servicii de catering pentru până la oaspeți 120, setări de loc rafinate (china, articole de sticlă și obiecte de argint) și o scenă de divertisment dedicată.

Arkansas 187, Beaver, Arkansas, Telefon: 479-981-6816

23. Districtul istoric Rush (Rush Ghost Town)

Districtul istoric Rush păstrează un oraș minier de zinc 1,300 acre care a funcționat de la mijlocul 1880s până la mijlocul 1930s. Înscris în Registrul Național al Locurilor Istorice din 1987, Rush este considerat semnificativ pentru istoria mineritului din regiune. Cartierul este denumit un oraș fantomă Gold Rush și include trasee de drumeție (abrupte) cu exponate educaționale și semnalizare. Vizualizarea site-ului este condusă de asemenea este o opțiune. În timp ce intrarea în cele trei mine ale districtului este strict interzisă, vizitatorii pot peruza magazinul Taylor-Medley, amplasamentul hambarului, topitoria, magazinul de fierărie, nivelul de mină, fabrica de prelucrare, sterilul, magazinul Hicks, Boiling Springs, New Town, expoziția minieră 1960s, și drum de căruță de minereu.

Buffalo National River, Yellville, AR 72687, Telefon: 870-741-5443

24. Muzeul Aer Arkansas


Muzeul de aer Arkansas prezintă exponate statice de artefacte de aviație și de pomeni într-un hangar autentic 1943. Muzeul are două aeronave care sunt încă în funcțiune, precum și aeronave de epocă precum avioanele de curse anterioare celui de-al Doilea Război Mondial. Alte articole notabile din colecție includ vehicule militare 15, douăsprezece aeronave statice. și moaște ca o sobă de cort din Războiul Civil, obiecte de față a celui de-al doilea război mondial și arme germane din al doilea război. Anumite aeronave din muzeu sunt singurul avion american existent al unui model dat, în timp ce altele sunt replici ale unor piese celebre. Afișajele motorului decupate permit vizitatorilor să vadă funcționarea interioară a aeronavei.

4290 South School Avenue, Fayetteville, AR 72701, Telefon: 479-521-4947

25. Muzeul și Centrul Educațional Hemingway-Pfeiffer


Muzeul și Centrul Educațional Hemingway-Pfeiffer este un hambar convertit care a servit ca studio pentru Ernest Hemingway la casa familiei celei de-a doua soții a sa, Pauline Pfeiffer. Studioul a fost locul în care Hemingway a scris mai multe povești și piese din A Farewell to Arms. Muzeul și centrul educațional se concentrează pe educarea lumii despre viața Arkansas în 1920s și 1930, incluzând literatură, evenimente mondiale, relații de familie și dezvoltarea din era New Deal din nord-estul Arkansas. Muzeul operează un magazin muzeal, care vinde articole legate de Hemingway și Arkansas în timpul 1920-urilor și 1930-urilor.

1021 West Cherry Street, Piggott, Arkansas 72454, Telefon: 870-598-3487