Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Australia Pentru 25

Australia este o destinație turistică uimitoare care oferă vizitatorilor o varietate uriașă de atracții și activități pentru toate gusturile și vârstele. Soarele și surf-ul sunt disponibile din belșug, iar majoritatea închinătorilor soarelui vor dori să se îndrepte direct spre faimoasa plajă Bondi pentru a-și aduce partea de acțiune. Dacă preferați munții decât peisajele marine, puteți adăuga frumoși Munți Albastri și misteriosul Uluru pe lista dvs. de destinații obligatorii, în timp ce snorkelerii și scufundătorii nu vor putea rezista în fața magiei Great Barrier Reef. Puteți vedea unele dintre cele mai faimoase luând un drum pitoresc de-a lungul faimosului Great Ocean Rd sau Sunshine Coast. Orașele Australiei sunt pline de parcuri și grădini minunate, piețe excelente și galerii de artă și muzee strălucitoare, iar în Sydney puteți vizita iconica Opera din Sydney și podul din portul Sydney.

1. Marea barieră de corali


Celebrul Great Barrier Reef din Australia nu are nevoie de nicio introducere și ocupă mândria locului în topul celor mai vizibile liste de vizitatori. Reef uimitor (cel mai mare din lume) este format din peste sisteme separate de recif 3,000 și zeci de insule frumoase, primitoare, înconjurate de ape azurice, pline de viață marină. Puteți accesa această țară minunată din mai multe orașe de coastă, inclusiv Cairns, Townsville, Rockhampton și Mackay. Activitățile de la Great Barrier Reef sunt, în general, centrate pe uimitoarea viață marină, care atrage snorkelers și scufundători - dacă preferați să vă mențineți picioarele uscate, puteți să vă alăturați unui tur pe o barcă cu fund de sticlă. Navigarea, navigarea, zborurile cu elicopterul scenic și pur și simplu relaxarea pe plajă completează imaginea.

2. Munții Albastri


Frumoasa regiune Munții Albastri este localizată este New South Wales, care se învecinează cu zona metropolitană Sydney și oferă localnicilor și vizitatorilor o evadare ideală din oraș. Regiunea cuprinde peisaje frumoase punctate cu orașe și sate mici fermecătoare și șansa de a te bucura de o mare varietate de activități în aer liber, inclusiv unități pitorești, drumeții și ciclism, călărie și mai multe sporturi de aventură, cum ar fi navigarea și canioningul. Există, de asemenea, o plimbare cu telecabina scenic extrem de ridicat și o cale ferată pitorească de care să te bucuri. Puteți explora 29 din atracțiile regiunilor în turul Muntelui Albastru în hop-on-hop-off sau puteți face un autoguidat. Pe lângă toate atracțiile de mai sus, există peșteri pentru a explora, experiențe de relaxare spa și antichități și meșteșuguri de descoperit.

3. Plaja Bondi


Toată lumea a auzit despre emblematica plajă Bondi din Australia, care primește peste un milion de vizitatori anual. Faimoasa plajă formează o semilună de aur cu nisip moale care înconjoară apele clare de azur ale Oceanului Pacific și este locul ideal pentru a petrece o vacanță la surf și la soare. Apele protejate ale golfului sunt minunate pentru surfing, iar începătorii pot lua lecții cu Let’s Go Surfing. Dacă scăldatul în ocean nu este tocmai un lucru al tău, poți să înoți în două piscine minunate de pe surf sau să te bucuri de mersul pe jos de-a lungul coastei 2.5-mile Bondi până la coasta Bronte, care meandrează de-a lungul vârfurilor stâncii cu vedere la plajă. Întreaga zonă a plajei Bondi este plină de restaurante și cumpărături excelente, iar piața fermierului de sâmbătă Bondi nu ar trebui să lipsească.

4. Stâlpii de pe stâlpul Cape Pillar


Înălțându-se peste 900 picioare peste apele strălucitoare ale Pacificului, Falezele din Marea Pilonului din Cap sunt o atracție obligatorie pentru toți vizitatorii din Tasmania, care se află în largul coastei Australiei continentale. Aceste stânci dramatice de mare sunt cele mai înalte de acest fel din emisfera sudică și sunt protejate în Parcul Național Tasman. Puteți vizita stâncile spectaculoase dintr-un tur cu barca din portul istoric Port Arthur, sau faceți-l pe calea grea și mergeți pe stânci de-a lungul 25 mile mile Cape Pillar Circuit (o aventură 4-day), care vă va răsplăti cu vederi de neegalat nu numai a falezelor de pe Pilonul Capului, dar și a Capului Hauy, Monument Lookout și Insula Tasman.

5. Daintree Rainforest


Daintree Rainforest / a> invită vizitatorii să se bucure de un ecoturism autentic, deoarece profită de ocazia unică de a vizita cea mai veche pădure tropicală supraviețuitoare din lume, situată la 100km nord-vest de Cairns, pe coasta de est a Australiei. Pădurea ploaie curată și complet naturală este o inițiativă privată de conservare, administrată de locuitori pe termen lung, care sunt dedicați să împărtășească cunoștințele și pădurea lor cu iubitorii de natură. Puteți alege din mai multe tururi interpretative ghidate, care variază de la 2 la 5 ore, dintre care unele includ o croazieră prin mlaștinile de mangrove, prânz și ceai de după-amiază. De-a lungul drumului veți întâlni unele dintre animalele, plantele și insectele foarte speciale care locuiesc în acest loc de patrimoniu.

6. Darling Harbour


Darling Harbour, din Sydney, este mai mult decât un dockyard - această zonă pe malul apei este acasă pentru multe dintre atracțiile principale din Sydney și este locul în care localnicii ajung să fie distrați, educați, vinați, luați masa și întineri; este o atracție absolut obligatorie pentru toți vizitatorii orașului. Aveți o gamă largă de activități și atracții din care să alegeți, printre care cinematografe, croaziere portuare, Muzeul Național Maritim al Australiei, Madame Tussauds, Sea Life Sydney Aquarium și muzeul Powerhouse uimitor, care prezintă știința și tehnologia. Dacă toate acestea nu sunt suficiente, puteți vizita, de asemenea, mai multe teatre și galerii, să luați masa la numeroase restaurante pe malul apei și să faceți cumpărături până când vă aruncați - Hello Sydney! Shopper Hopper vă va duce de la o mare zonă comercială la alta.

7. Piata Federatiei


Dacă intenționați să vizitați Melbourne, trebuie să puneți Square Square pe lista de atracții obligatorii. Această dezvoltare a orașului 3-hectare include St. Paul's Court, The Square și The Atrium și este centrul de divertisment, cultural și artistic al orașului. Un mod ideal de a vă ridica rulmenții și de a afla totul despre istoria și atracțiile din Piața Federației este de a vă alătura turneului gratuit 11: 00am (Luni-Sat). Punctele de reper ale vizitei dvs. vor include ACMI (Australian Center for the Moving Image), NGV Design Studio, Ian Potter Center (Australian Art) și Galeriile Kirra pentru artă din sticlă fină. Puteți închiria o bicicletă pentru a vizita zona sau să urcați la bordul unei croaziere pe râul Yarra pentru a explora orașul dintr-o perspectivă diferită.

8. Lacurile Gippsland


Lacurile Gippsland sunt o rețea enormă de frumoase lagune interioare, marșuri și lacuri care acoperă o suprafață de peste 230 mile pătrate situată între plaja Ninety Mile și ocean. În acest mediu liniștit, veți avea o varietate uimitoare de activități pe plajă pentru a vă menține ocupat, inclusiv navigație, navigare, canotaj, caiac, surf-eol, pescuit și navigatie. Apele calme ale lagunelor sunt perfecte pentru copii, iar întreaga zonă este o destinație populară de vacanță de vară. Iubitorii de natură vor putea vedea o mare varietate de păsări și alte animale sălbatice, inclusiv delfini de lagună, și puteți vizita Insula Rotamah cu barca pentru a vedea valai și canguri în mediul lor natural, în timp ce insula Raymond găzduiește o colonie koala. Când condițiile sunt perfecte, puteți fi martor la apele albastre strălucitoare, cauzate de organismele bioluminescente.

9. Drumul mare din Ocean


Regiunea Victoria Great Ocean Road este locul în care vă puteți îmbarca în faimoasa unitate Great Ocean Road Scenic Drive, o aventură genială 413-mile de-a lungul coastei magnifice din sudul Australiei. Traseul se întinde din orașul Torquay (90 minute de la Melbourne) până la Nelson, la granița de sud a Australiei. Puteți completa traseul în zile 3, dar să vă permiteți 5 sau chiar zilele 7 vă vor oferi mai mult timp pentru a vă bucura de o mare varietate de activități interesante disponibile pe traseu. Reperele turului tău ar putea include închirierea unei biciclete și mersul pe bicicletă pe malul mării accidentate, îmbrăcarea cizmelor de drumeție și explorarea cascadelor și pădurilor, a merge într-un tur cu linie cu fermoar sau a te bucura pur și simplu de peisajele de coastă incredibile și de restaurantele minunate pe parcurs.

10. Kings Park


Amplasat în inima West Perth, Kings Park este unul dintre cele mai mari parcuri interioare din lume, oferind localnicilor și vizitatorilor o oază de verde în imediata apropiere a orașului. Parcul este plin de atracții în aer liber pentru toate vârstele, inclusiv mai multe locuri de joacă pentru copii, zone de picnic, cinematografe în aer liber și teatre. Puteți vizita excelentă grădină botanică din Vestul Australiei pentru a vedea mii de specii de plante austriece endemice - copiii se vor bucura în special de peisajul natural natur Rio Tinto. O secțiune mare a parcului a fost rezervată ca pășune natală și puteți explora pe jos de-a lungul diferitelor trasee de drumeție. Puteți ajunge cu ușurință la Kings Park folosind transportul public de la CBD, iar centrul pentru vizitatori oferă tururi gratuite și informații.

11. Lake Hiller


Situat pe Insula Mijlociu, care face parte din arhipelagul Recherche în largul coastei de sud a Australiei de Vest, Lake Hillier este un lac fascinant fascinant roz care trebuie să fie considerat a fi crezut. Culoarea lacului este considerată a fi cauzată de un conținut ridicat de sare combinat cu prezența unei specii speciale de alge, dar acest lucru nu a fost dovedit în mod concludent. Cel mai bun mod de a vedea acest ciudat de natură este într-un tur cu elicopterul sau o croazieră cu o barcă, ambele disponibile din orașul de coastă pe Esperance, care este o oprire de-a lungul celebrului Mare Ocean Drive. Din păcate, lacul în sine este în afara limitelor vizitatorilor, dar restul arhipelagului Recherche oferă oportunități uimitoare pentru înot, snorkeling și scufundări.

12. Galeria Națională din Victoria

Iubitorii de artă fac o delicioasă în Melbourne, unde galeria națională excelentă din Victoria invită vizitatorii să pășească în interior și să fie aruncată de colecția lor remarcabilă de artă frumoasă din Europa, Asia, Oceania și America. Centrul Ian Potter din apropiere, în Piața Federației, este, de asemenea, o parte din NGV care prezintă doar artiști australieni. Vă puteți alătura excursii ghidate gratuite 45 sau 60 minute (la ambele locuri) ale evidențierii galeriei sau puteți explora în ritmul propriu. Vestea bună este că intrarea în ambele locuri NGV este gratuită, deși va trebui să plătiți pentru a vedea expozițiile speciale rotitoare în mod regulat. Ambele locuri dispun de un magazin excelent de artă și locuri pentru a lua masa sau a lua o gustare.

13. Piata Reginei Victoria


Piața Regina Victoria este mai mult decât o piață de produse alimentare și artizanale - pentru mai mult de o generație, acest reper din Melbourne a fost o destinație comercială preferată atât pentru localnici cât și pentru vizitatori și este cea mai mare piață în aer liber din emisfera sudică. Pentru a-ți obține rulmenții (și a-ți pofta de mâncare), te poți alătura unui tur de orientare gratuit 10-min oferit de mai multe ori pe zi. Vei găsi totul, de la meșteșuguri handmade, îmbrăcăminte și alimente mai proaspete decât proaspete, atât pentru a lua acasă, cât și proaspăt pregătite pe site. Foodies se pot înscrie la popularul turneu final al Foodie Queen Queen Market pentru a gusta unele dintre numeroasele specialități și pentru a-i întâlni pe comercianți. Piața este deschisă zilnic, cu excepția lunilor, iar iarna puteți participa la piața obișnuită de miercuri seara pentru mâncare și divertisment.

14. Grădinile Botanice Regale Victoria


15. Coasta Soarelui


Celebrul Sunshine Coast din Australia este situat la nord de Brisbane, pe coasta de est a țării. Sunshine Coast se mândrește cu tot și cu mult mai mult decât te-ai aștepta de la o destinație populară de vacanță la coastă și salută localnicii și vizitatorii să vină să se bucure de surf și soare. În extremitatea nordică a coastei Sunshine veți găsi Parcul Național Sandy Great, unde puteți explora dune de nisip colorate, zone umede și păduri de mangrove. Întreaga porțiune a acestei părți frumoase a țării este găzduirea de plaje nesfârșite, păduri tropicale, orașe și sate pitorești și aproape orice activitate în aer liber vă puteți imagina. Un drum pitoresc de-a lungul coastei Sunshine este cel mai bun mod de a dezvălui toate pietrele ascunse.

16. Opera din Sydney


Nu trebuie să fii un iubitor de muzică pentru a te bucura de o vizită la iconica Opera din Sydney, o capodoperă arhitecturală (și una dintre cele mai recunoscute clădiri ale lumii), care se bucură de mândrie de loc în Bennelong Point, în portul Sydney, vizavi de la fel de celebru podul de la Sydney. Există mai multe moduri diferite de a explora Opera House - puteți alege dintr-o varietate de tururi ghidate cu sau fără opțiuni suplimentare de luat masa, inclusiv turul cu adevărat fascinant Back Stage Tour, care este prezentat zilnic la 7: 00am. Copiii pot învăța, de asemenea, tot despre opera în cadrul unui tur de aventură special pentru juniori. Iubitorii de muzică nu ar trebui să rateze șansa de a experimenta un spectacol live în acest loc apreciat. Citiți următorul: Grădina Botanică Regală Victoria

17. Podul portului sydney


Pictograful Sydney Harbour Bridge este una dintre cele mai vizitate atracții din Australia și o activitate obligatorie pentru toți vizitatorii orașului. Atingând o înălțime de 459 picioare, podul este cel mai mare de acest fel din lume, conectând suburbiile nordice ale Sydneyului cu centrul orașului. Există multe modalități prin care vizitatorii pot vedea acest faimos pod, inclusiv BridgeClimb Sydney, unde aveți șansa de a urca până în vârful structurii. Dacă urăști înălțimile, poți totuși să parcurgi podul folosind pasarela pietonală (cu ochiuri de sârmă închise) pentru vederi minunate ale Operei din Sydney și din împrejurimi - asigurați-vă că vizitați Pylon Lookout pentru vizualizări de grad 360. Puteți merge, de asemenea, cu un elicopter sau o plimbare cu feribotul sau să închiriați un caiac și să vedeți podul de jos.

18. Taronga Zoo


La Gradina Zoologică Taronga veți avea ocazia să întâlniți unele dintre animalele minunate ale Australiei, precum și creaturi minunate și mici de pe tot globul. În plus, locația grădinii zoologice oferă vederi strălucitoare asupra celebrei operei din Sydney Opera și a podului Sydney Harbour. Pentru a profita la maxim de vizita, trebuie să efectuați câteva planificări - există convorbiri și tururi gratuite despre deținători la fiecare jumătate de oră - asigurați-vă că acordați prioritate principalelor dvs. interese descărcând aplicația gratuită Zoo Sydney Zoo. Câteva dintre punctele culminante ale grădinii zoologice includ Elephant Stilt-house Experience, Seal Show, Penguin Encounter și Australian Walkabout Tour. Zoo Taronga este ușor de accesat cu feribotul de la Circular Quay.

19. Scara uriașă


Dacă intenționați să vizitați frumoșii Munți Albaștri din apropiere de Katoomba (doar la o distanță de 90-minute cu mașina de Sydney), cu siguranță trebuie să puneți Stairul uriaș pe lista de activități. Această scară remarcabilă cuprinde peste scări și pasarele 800, unele metalice și unele tăiate manual de pe fața stâncii, care se ridică peste 1,000 picioare de la Valea Jamieson până la Echo Lookout Point, sub faimoasa formație de roci Three Sisters. Plimbarea moderat, intensă, vă va răsplăti cu vederi uimitoare și puteți împacheta un picnic pentru a vă bucura pe parcurs. Vestea bună este că nu va trebui să urcați înapoi până la punctul dvs. de plecare - puteți sări la bordul calea ferată pitorească istorică (una dintre cele mai abrupte din lume) pentru a merge înapoi până în vârf.

20. Safari Lorzi


Teritoriul de Nord al Australiei este o întindere uriașă de peisaj spectaculos de frumos, plin de animale sălbatice, forme de teren uimitoare și bogate moșteniri autohtone. Lords Safaris efectuează tururi ghidate prin Kakadu, precum și prin Arnhem Land încă de la 1990. Ei și-au dezvoltat o reputație excelentă care le permite să aducă turiștii în zone speciale din Parcul Național Kakadu, cum ar fi pământurile aborigene mistice numite Arnhem Land și Koolpin Gorge. Domnii folosesc adesea ghiduri autohtone pentru tururile lor. Au propria lor tabără de lux în Kakadu, care poate găzdui până la 12 persoane. Lorzii vă vor arăta Teritoriul de Nord într-un mod în care turiștii, în mod normal, nu ajung să experimenteze, departe de poteca bătută, prin chei sălbatice, prin cascade masive trecute și bazine de stânci adânci, oferindu-vă timpul vieții. Telefon: 0438-808-548.

21. Cei Doisprezece Apostoli


Situat la 7 kilometri la est de Port Campbell și protejat de Parcul Național Marilor Doisprezece Apostoli, veți găsi celebrele stânci aurii și stive de stâncă erodate care alcătuiesc iconicul Doisprezece Apostoli. Există mai multe modalități de a explora și de a vă bucura de peisajul unic și peisajul marin care înconjoară cei Doisprezece Apostoli - puteți începe de la centrul de vizitatori din Port Campbell, unde puteți aranja un tur sau puteți obține hărți pentru un tur sau o excursie autoguidată. Apele din jurul stivelor de stâncă oferă unele dintre cele mai bune snorkeling și scufundări din zonă, iar magazinele locale de scufundări oferă excursii excelente, inclusiv scufundări cu epave. De asemenea, puteți petrece ceva timp plimbându-vă în parcul marin, unde observarea păsărilor este deosebit de bună.

22. Uluru - Ayers Rock


Situat în Teritoriul de Nord (aproape în centrul Australiei), Ayers Rock este considerat în mare măsură a fi inima spirituală a țării și este un loc sacru pentru triburile autohtone locale, cărora le este cunoscut sub numele de Uluru. Monolitul masiv este unul dintre cele mai ușor recunoscute repere din țară și atrage zeci de vizitatori curioși în fiecare an. Puteți alege opțiunea dintr-o varietate de tururi și experiențe oferite, inclusiv tururi cu elicopterul, excursii cu cămile înapoi, experiențe culturale autohtone, experiențe de răsărit și apus de soare și multe altele. De asemenea, este posibil să explorați pe cont propriu - puteți face drumeții în jurul bazei, care este în jurul valorii de 6 mile. De asemenea, sunt disponibile activități de aventură, cum ar fi balonarea cu aer cald și parașasul.

23. Plaja Whitehaven

Whitehaven Beach este o bijuterie curată situată pe Insula Whitsunday, în inima magical Barrier Reef de pe coasta Queensland. Ceea ce face această plajă de 4-mile de plajă atât de specială este că nisipurile albe pure sunt compuse în mare parte din silice pură, care este responsabilă pentru culoarea uimitoare și grăunțele fine ale nisipului de plajă. Vizitarea Whitehaven Beach este o aventură în sine - poți să zbori cu elicopterul sau cu avionul maritim din Insula Hamilton sau să te apropii cu apă, fie sub vela, fie cu un catamaran sau cu un tur de rafting de la Airlie Beach. Ambele din urmă opțiuni includ de obicei opriri de-a lungul drumului pentru snorkeling. Dacă vă puteți trage de pe plajă o perioadă, încercați să mergeți pe Hill Inlet pentru vederi uimitoare.

24. Sanctuarul William Ricketts


William Ricketts a fost un renumit sculptor și olar australian care și-a dedicat viața pentru a produce un sanctuar relaxant, plin de statui minunate care spun povestea triburilor aborigene din Australia, legătura lor cu natura și cultura și filozofiile lor. În cadrul sanctuarului, care se află în Dandenong Ranges 25 mile la est de Melbourne, veți găsi un loc liniștit și spiritual în care trăiește moștenirea uimitoare a artiștilor. În timp ce vizitați sanctuarul în formă de junglă 4 acre, veți găsi mai mult de statui 90 sculptate în stânci și trunchiuri de copaci, care înfățișează localnicii care se angajează cu Mama Natură. Sanctuarul William Ricketts, 1402 Mount Dandenong Tourist Rd, Mount Dandenong, VIC 3767, Australia, Ph. + 61 3 9751 1300

25. Memorialul de război australian


Puteți obține o perspectivă profundă asupra curajului și istoriei eroilor din războiul căzuți din Australia la Memorialul de război din Australia din Canberra, 3 ore la sud-vest de Sydney. Memorialul cuprinde un altar al soldaților australieni căzuți, un muzeu fascinant (pentru toate vârstele) și o arhivă extinsă pentru vizitatorii savanți. Puteți vizita memorialul în ritmul propriu sau vă puteți alătura unuia dintre excursiile 30 min, 60 min sau 90 min, care sunt ghidate de voluntari entuziaști. Memorialul găzduiește expoziții regulate, discuții și discursuri, iar copiii se vor bucura de zona de descoperire. Puteți lua o masă sau o gustare la unul dintre cele două restaurante de pe site și puteți cumpăra un suvenir sau două la magazinul de cadouri.