Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Azore, Portugalia

Planificați o călătorie în regiunea plină de viață din Azore, o regiune autonomă din Portugalia. Cunoscut pentru vulcanii, peninsulele verzi vibrante și pentru comunitatea locală plină de viață, Azore nu are lipsă de locuri și repere fascinante de vizitat. Insulele Azoras sunt cunoscute pentru peisajele lor dramatice și satele de pescuit bogate din punct de vedere cultural.

1. Geoparcul Azorelor


Nu există un loc la fel de interesant din punct de vedere geologic și uluitor ca Geoparcul Azore. Cuprins dintr-o rețea de situri de patrimoniu geologic 121 împrăștiate de-a lungul insulelor uimitoare 9 și înconjurate de zone marine frumoase, Geoparcul Azore este reprezentativ pentru geodiversitatea vulcanică a arhipelagului. Alte zone uimitoare de frumusețe naturală de văzut în parc includ aproximativ cavități vulcanice 300, surse geotermale subacvatice, câmpuri fumarolice, lacuri de cratere, căldere uscate și multe altele. Rezervați un tur turistic natural pentru a beneficia la maxim de geoparc și pentru a vedea toate secretele pe care le vede.

9900-038 Horta, Azore, Portugalia, Telefon: 35-12-92-29-35-25

2. Insula Vila Franca do Campo


Scufundați-vă într-o experiență de-a lungul vieții la Insula Vila Franca do Campo. Vacanții neprieteni se pot bucura de o după-amiază la bătaie la soare pe versanții vechii caldere sau pot merge la o baie de răcire și relaxare în craterul insulei. Această insulă minusculă se află la doar un kilometru distanță de coasta S? O Miguel, așa că nu este nevoie decât de o scurtă plimbare cu barca de la digul Vila Franca do Campo pentru a ajunge în această locație uimitoare. Localizați o vegetație frumoasă și vibrantă, o lagună superbă protejată de curenții oceanului și vă minunați de conul natural pe care îl creează insula. Asigurați-vă că luați cu voi mâncare și apă!

Villa Franca do Campo, S? O Miguel, Azore, Portugalia

3. Lagoa das Furnas


Pe insula S? O Miguel există trei lacuri spectaculoase și unul dintre ele este Lagoa das Furnas. Cu toate că acest lucru poate să nu pară special la început, nu se poate nega faptul că Lagoa das Furnas este unică în peisaje și experiențe. Una dintre cele mai unice caracteristici ale Lagoa das Furnas este semnul clar și uimitor al activității vulcanice care se desfășoară pe malul de nord-vest al lacului. Explorarea acestei zone nu este oferită doar, ci este încurajată, deoarece există un borduraș ridicat pe care oaspeții îl pot naviga pentru a avea o vedere excelentă asupra micilor caldare și bazinelor de la vaporul din lac. Interesant este că multe dintre craterele de pe lac sunt folosite de fapt de către bucătarii restaurantului care fierb vase mari acolo.

S? O Miguel, Azore, Portugalia

4. Algar do Carvao


Coborâți 100 metri printr-un vechi tub de lavă atunci când călătoriți la Algar do Carv? O. Situat în centrul Terceira, Algar do Carv? O oferă călătorilor o experiență suprarealistă în inima unui vulcan dispărut. Intrarea în camera de magmă a vulcanului poate fi un pic descurajantă pentru unii, dar priveliștea cerului prin conul deasupra este obligată să ia respirația fiecărui participant. Explorați geologia unică a vulcanului și uitați-vă de nuanțele minunate de verde din porțiunile superioare ale peșterii datorită ferigilor și mușchiului în creștere. Călătorind mai departe în Algar do Carv? O oferă vizitatorilor priveliștea magnifică a stalactitei de silice, precum și o vizită la un lac imens din partea de jos a camerei, cu ape cristaline.

Insula Terceira, Azore, Portugalia

5. Angra do Hero? Smo


Descoperiți bogata istorie a expedițiilor transatlantice în Lumea Nouă când vă îndreptați spre orașul colorat Angra do Hero? Smo. Angra do Hero? Smo a fost un punct fierbinte în secolele 15th și 16th pentru expediționarii dornici să călătorească în Americi, făcând astfel un oraș uimitor de vizitat pentru amatorii de istorie. Vibrant și animat, Angra do Hero? Smo este acasă pentru o arhitectură frumoasă în stil 1700, pavele minunate de mozaic, case unice și tradiționale și o catedrală demnă de fotografie. Cumpărătorii avizi se pot opri și lângă magazinele abundente din zonă sau se pot adora în istoria specială a Angra do Hero? Smo la muzeul orașului.

Angra do Hero? Smo, Azoras, Portugalia

6. Terra Azul


Conectați-vă cu Mama natură și bucurați-vă de aventuri fantastice și unice cu apele Terra Azul. Bazat pe Insula S? O Miguel, Terra Azul este o experiență favorabilă familiei, care aduce călători dornici în oaza de animale sălbatice marine care sunt Insulele Azore. Tururile disponibile includ Whale Watching, o experiență cu adevărat interesantă, și Swim with Dolphins Tour, care oferă iubitorilor de animale posibilitatea de a se apropia și personal cu unele dintre cele mai prietene și interesante creaturi din lume. Grupurile și cei care doresc să se bucure de o experiență unică și privată pot rezerva, de asemenea, un Private Marine Wildlife Boat Tour. Tururi de o zi întreagă spre Insula Ringlet sunt de asemenea disponibile, care găzduiește mâncarea locală excelentă, vizionarea balenelor și snorkeling.

Marina Vila Franca do Campo 4, 9670-909 S? O Miguel Island, Azore, Portugalia, Telefon: 35-19-13-45-30-30

7. Caldeira


Unul dintre cele mai frumoase lucruri despre Azore este că peisajele sale superbe par întotdeauna într-o stare constantă de flux. Niciun loc din Azore nu demonstrează acest lucru la fel de frumos ca Caldeira, o locație uimitoare cuibărită în inima Faialului. Fost un lac minunat, la fel ca cei pe care i-ar vedea la S? O Miguel, Caldeira a fost reformată în crater, acum este după o erupție vulcanică care a avut loc în 1950s. Cu diametrul de aproape 1.5 kilometri, Caldeira este acum, în cea mai mare parte, uscată, dar se mândrește cu o viață vegetală diversă și cu o gamă uimitoare de nuanțe verzi pe tot parcursul anului. Punctul culminant al călătoriilor către Caldeira este traseul 8-kilomotor care duce vizitatorii de la marginea craterului spre centru. Este un traseu provocator, dar realizabil cu uneltele și însoțitorii potriviți.

Faial, Azore, Portugalia

8. Capelinhos


Nu în fiecare zi călătorii pot explora un petic format recent de deșert vulcanic în culori onix. Pentru oamenii dornici să experimenteze asta, totuși, Capelinhos de pe Insula Faial este locul în care să o facă. Între 1957 și 1958, peisajul insulei Faial a fost schimbat când vulcanul Capelinhos a erupt. A fost lavă vulcanică care a dat loc creării unei insule cu totul noi, care a fost legată de Faial printr-o fâșie îngustă de pământ numită istm. Vizitatorii care vizitează Capelinhos pot experimenta uimirea și întrebarea modului în care un vulcan poate crea și distruge. De exemplu, călătorii pot vizita un far ruinat la insulă, care face parte acum dintr-un muzeu dedicat vulcanului. Locuri de vizitat în Portugalia

Insula Faial, Azore, Portugalia

9. Gorreana


Vizitați singura plantație de ceai rămasă în Azore atunci când vă opriți de plantația Gorreana. Deținut și operat de familia Ermelinda Gago da C? Mara, ceaiul Gorreana produs aici este celebrat pe plan internațional pentru a fi cel mai vechi ceai din Europa și un fel de ceai din lume. Vizitatorii la plantație pot afla totul despre cele mai rare ceaiuri pe care le produce moșia, dând în același timp și o parte din ofertele lor fantastice. Cu acnee 32 frumoase și o istorie sterlă în industria ceaiului, există o mulțime de lucruri de văzut, de învățat și de experimentat la Grieana Tea Estate and Plantation.

Planta ?? es de Ch? Gorreana, 9625 304 Maia, S? O Miguel, Azore, Portugalia, Telefon: + 35-12-96-44-23-49

10. Lagoa do Fogo


Poate că este unul dintre cele mai mari corpuri de apă din întreaga regiune autonomă a Azorelor, Lagoa do Fogo este remarcabil de liniștită și un deliciu pentru ochi, precum și pentru suflet. Lagoa do Fogo, care se întâmplă doar să fie unul dintre uimitorele lacuri de cratere ale țării, este locul unde se află o floră endemică stupidă. Atât de frumos este lacul și pantele ei ascuțite încât a fost înființată o rezervație naturală Lagoa do Fogo pentru a menține atmosfera lacului. Conducerea spre lac este un deliciu pe cont propriu, întrucât drumurile șerpuite îi duc pe vizitatori printr-o verdeață luxuriantă și se întoarce acul.

S? O Miguel, Azore, Portugalia

11. Marina da Horta


Fiind principalul port de agrement de pe Insula Faial, Marina da Horta este una dintre cele mai vizitate locații din zonă și oferă oaspeților activități și oportunități interesante legate de navigare. Una dintre cele mai unice caracteristici ale portului sunt sutele de tablouri care acoperă pereții și terenurile apelor, cheilor și docurilor. Picturile au fost realizate de căpitanii care navighează în și din Marina da Horta și este un produs secundar al ceea ce nu poate fi descris decât ca superstiția unui marinar. Un alt lucru interesant în ceea ce privește Marina da Horta este faptul că este punctul de punere în scenă a unor regate transatlantice interesante.

Cais de Santa Cruz, Horta 9900-017, Azore, Portugalia, Telefon: + 35-12-92-39-16-93

12. Montanha do Pico

Situat maiestuos la metri 2,351, Montanha do Pico este cel mai înalt punct din toată Portugalia și este situat pe frumoasa insulă Pico. Montanha do Pico este clasificată ca stratovolcano bazaltic și a fost declarată rezervație naturală în 1982 datorită frumuseții sale spectaculoase și a vieții sălbatice. Cu un vârf care adesea dispare în nori, Montanha do Pico este un loc minunat pentru a vizita o excursie provocatoare, dar fezabilă. Drumeții își vor începe aventura în centrul vizitatorului înainte de a urma un traseu marcat de stâlpi de lemn. Pentru cei care ajung în vârful stratovolcanului, vor fi tratați cu o vedere remarcabilă a Insulelor Faial, Graciosa, S? O Jorge și Terceria.

Phone: +35-12-92-20-73-75

13. Monte Brasil


Excursiați-vă și explorați minunile de la Monte Brasil. Ridicându-se din mare pentru a face legătura cu orașul Angra do Hero? Mo, Monte Brasil este un vulcan dispărut care a fost ulterior declarat peisaj protejat. Astăzi, este unul dintre cele mai populare parcuri naturale ale orașului și are puncte de vedere fantastice pentru ca publicul să-l viziteze și să se bucure. Părerile uimitoare nu sunt singurul lucru pe care îl are Monte Brasil în picade. Vulcanul dispărut este, de asemenea, acasă pentru site-uri de patrimoniu, cum ar fi Casatle din S? O Jo? O Baptista, sau cum este cunoscut în engleză, Castelul Sfântului Ioan Botezătorul. Castelul este, fără îndoială, cel mai mare și cel mai important fort din insulă și a fost construit de dinastia filipineză la încheierea secolului 16th. Monte Brasil are, de asemenea, trasee uimitoare de înfășurare pentru drumeții și plimbări.

Angra do Hero? Smo, Azore, Portugalia

14. Museu de Angra do Heroismo


Scufundați-vă în istoria Insulelor Azore, în ansamblu, la Museu de Angra do Heroismo. Muzeul este unic prin faptul că este georeferențiat și prezintă frumos istoria Azorelor într-un context politic global. Exponatele de la muzeu prezintă acest lucru printr-o sinteză de referințe locale, regionale, naționale și globale și sunt marcate de diversitatea articolelor expuse. Una dintre cele mai notabile colecții de la Museu de Angra do Heroismo este cea a istoriei militare și a transporturilor din secolele 18th și 19th. Personalul cu cunoștință poate duce oaspeții prin muzeu într-un mod sistematic, în timp ce spune povești și fapte interesante despre exponatele muzeului.

Ladeira de S? O Francisco 32, 9700-092 Angra do Hero? Smo, Azore, Portugalia, Telefon: + 35-12-95-24-08-00

15. Museu dos Baleeiros


În ciuda faptului că a fost o metodă controversată de subzistență, balena a fost una dintre principalele căi prin care comunitățile Azore au prosperat din secolul 19th până în 1980s. Atât de importantă a fost balenarea modului de viață de pe insule, încât un muzeu a fost fondat în 1988 pentru a înfățișa și înfățișa istoria balenelor din Azore. Muzeul dos Baleeiros este situat într-un vechi depozit de bărci balene și afișează sute de artefacte din zilele de balenă din regiune. Vizitatorii pot vedea bărci vechi, fotografii ale balenelor și obiectele folosite pentru a prinde balenele. Există, de asemenea, o frumoasă colecție de gravuri și sculpturi realizate din dinții și oasele balenelor, care este de fapt o formă de artă populară cunoscută sub numele de scrimshaw.

Rua dos Baleeiros, Lajes do Pico, Azore, Portugalia, Telefon: 35-12-92-67-92-40

16. OceanEmotion


Unul dintre cele mai populare lucruri despre Azore sunt uriașii blânzi care înoată prin apele lor anual. Balenele sunt, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și maiestuoase creaturi ale Mamei Natură, așa că este firesc să vrei să vezi aceste minunate animale atât de aproape și personale. OceanEmotion este specializat în Tururi de observare a balenelor din Azore, înființând excursii sezoniere care au loc în perioada de migrație a balenelor. În scopul de a dovedi cele mai bune posibilități de observare, OceanEmotion are tabere care oferă observarea balenelor, vizionarea delfinilor și chiar schimbarea interesantă de a înota cu delfinii. Alte activități pe care oaspeții le pot face cu OceanEmotion sunt turul insulelor Cabras, văzut apusul de soare la Monte Brasil și snorkeling.

Marina de Angra, Loja 9700-154, Angra do Heroismo, Azores Terceira, Portugalia, Telefon: + 35-12-95-09-81-19

17. Peter Caf? și Muzeul Scrimshaw


Dacă sunteți un marin avid sau sunteți cineva care are o inimă care practic tânjește oceanul, atunci cel mai bun bar de pe land pentru Azores este, fără îndoială, Peter Caf? și Muzeul Scrimshaw. Muzeul a fost fondat în 1986 și este, fără îndoială, un loc obligatoriu de vizitat în Insulele Faial datorită frumoasei sale colecții de creveți. Între timp, cafeneaua? este practic o instituție din Horta și este frecventată de iatarii internaționali care caută o băutură bună și conversații chiar mai bune. Într-adevăr, Peter Caf? iar Muzeul Scrimshaw are mai mult de ea decât satisface ochiul. Singura modalitate de a afla tot ce are de oferit este să-l vezi și să-l experimentezi pentru tine.

Peter Caf? Sport Angustias 027, R. Jose Azevedo, Horta, Azore, Portugalia, Telefon: + 35-12-92-29-23-27

18. Țara Vinului din Insula Pico


Epicurii și iubitorii de vin nu trebuie să părăsească Azorele fără să exploreze podgoriile cu bazalt din Insula Pico. Cu toate vulcanii care înconjoară insulele Azorean, acestea sunt probabil ultimul loc în care ai crede că cultura vinului și podgoriile vor prospera și totuși Pico Island Island Pico produce vin de talie mondială încă din secolul 15th. Acum patrimoniu mondial UNESCO, Pico Island Wine Country are 2,439 acri de viță de vie care cresc struguri istorici care sunt spectaculos de dulci datorită bazaltului negru care înconjoară vița de vie. Parcurgeți podgoriile cu un ghid local în timpul zilei și petreceți după-amiaza și seara târziu sorbind și degustând toate vinurile superbe pe care Insula Pico trebuie să le ofere.

Silveira, Lajes do Pico, Lajes 9930-177, Azore, Portugalia, Telefon: + 35-12-92-67-95-05

19. Poca da Dona Beija


Bucurați-vă de binecuvântare completă și relaxare la Poca da Dona Beija, un complex popular de primăvară cald, situat în apropiere de Furnas, pe insula S? O Miguel. Fiecare bazin din Poca da Dona Beija este alimentat de un izvor fierbinte natural cu apă de grad 40. Izvoarele au fost de fapt savurate inițial într-o peșteră până când oamenii au descoperit un mod mai sigur de a pâlni apa din peșteră spre bazinele nebunești. Astăzi, Poca da Dona Beija a fost renovată și actualizată cu drag pentru a emana un farmec rustic cu bazinele sale din cărămidă, care sunt mărginite de vegetația tropicală vibrantă. Când ați terminat să vă bucurați de ceva R&R la izvorul fierbinte, aveți nevoie de ceva timp pentru a vă bucura de peisajul tropical și magazinul de cadouri al instalației.

Lomba Das Barracas 1, Furnas, Azore, Portugalia, Telefon: + 35-12-96-58-42-56

20. Sete Cidades Caldera


Dacă am putea folosi un singur cuvânt pentru a descrie Sete Cidades Caldera, ar fi spectaculos. Frumusețea naturală a acestui lac înfrățit, care se află în craterul unui vulcan latent, este uluitoare cu nuanțe vii de acoperire verde a peisajelor din jur. Lacurile gemene, care sunt relativ mici și sunt unice din punct de vedere ecologic, sunt conectate printr-o dreaptă mică și pot fi traversate printr-un pod mic. Ele sunt cunoscute pur și simplu ca Lacul Verde și Lacul Albastru, și sunt frecventate de iubitorii de natură din aproape și departe. În afară de traseele naturii și de oportunitățile fotografice fantastice, Sete Cidades Caldera este, de asemenea, o locație de alegere pentru activități recreative.

Ponta Delgada, Insula S? O Miguel, Azore, Portugalia

21. Grădinile Terra Nostra


O vizită la Grădinile Terra Nostra este ca și cum ai petrece timpul într-un paradis secret ascuns la Azore, unul dintre cele mai bine păstrate secrete din lume. Peste 200 ani, Grădinile Terra Nostra sunt recunoscute la nivel internațional pentru frumusețea lor incredibilă, care este prezentată într-un complex complex 31-acre. Vizitatorii grădinilor pot vedea viața plantelor frumoase din toată lumea, cum ar fi Rododendronii din Malaezia, o colecție de Cycads și Camellias, excepționala Victoria Cruziana și chiar peste feluri de ferigi 300. Alte locații populare de vizitat în grădinile Terra Nostra includ piscina cu apă termală și biblioteca botanică. Între timp, vizitatorii se pot îndrepta către hotel pentru a alege itinerarii personalizate în funcție de ce perioadă a anului sunt acolo.

Rua Parde Jose Jacinto Botelho, 9675-061 Furnas, S? O Miguel, Azore, Portugalia, Telefon: 35-12-96-54-90-90

22. Vacanța cu bicicleta montană Azore


Explorați Muntele Azore într-un mod unic și provocator, cu Vacanța cu bicicleta în Azores. Călărește vulcani de la 2014, Azores Mountain Bikes Holiday este specializată în divertismentul turistic pe spectaculoasa insulă S? O Miguel. Tururile cu această companie sunt cu adevărat de neuitat, întrucât tururi mari și mici călătorește în jurul muntelui, prin pădurile luxuriante, precum și către unele dintre cele mai importante destinații și repere din oraș. Pachetele cu vacanțele cu bicicleta montană Azore sunt all-inclusive, cu excursii de o zi și mai multe opțiuni de zi, precum și închirieri de biciclete. Tururile prestabilite pentru a încerca includ pachete 1-săptămână, pachete săptămânale autoguidate și excursii de o zi. Cei care doresc un turism personalizat pot lucra și cu echipa Azores Mountain Bike Holidays Team pentru a pune împreună un pachet personalizat.

Rua do Esp? Rito Santo 71J, 9500-337, Faj? de Baixo, Azore, Portugalia, Telefon: 35-19-14-91-79-12

23. Azores 38N Private și Jeep Tours

Pleacă într-o călătorie incredibilă și interesantă cu Azores 38N Private și Jeep Tours. Pasionat de prezentarea celor mai bune pe care uimitoarea insulă Terceira le oferă, Azores 38N se adresează exploratorilor avizi care sunt gata să descopere cele mai frumoase locuri din insulă. Oamenii din spatele Azores 38N vă vor duce la toate pietrele ascunse ale zonei la bordul unui jeepney 4. Perfect pentru grupuri mari și grupuri mici, vizitatorii pot alege între tururi prestabilite sau pot lucra cu tipii de la Azores 38N pentru a crea un tur privat personalizat și memorabil.

R. de Jesus 75, 9700 Angro de Hero? Smo, Azore, Portugalia, Telefon: 35-19-18-01-28-91

24. Bike Safari Tour


Sunteți suficient de puternic pentru a explora Azore pe spatele unei biciclete montane? Exact despre asta este vorba despre Bike Safari Tour. Specializată în tururi de mountain bike, această companie poate organiza evenimente pentru toate nivelurile de fitness și experiență. Cu toate acestea, nu se poate nega faptul că ceea ce face cel mai bine Bike Safari Tour sunt tururile de anduranță, tururile de munte și tururile de coborâre. Rezervarea unui tur de pompare cu adrenalină cu compania vine cu navete de trasee și închirieri de biciclete, în timp ce acestea organizează, de asemenea, unul dintre evenimente precum cursele de biciclete de munte și tabere de abilități pentru cei care doresc să lucreze la abilitățile lor de mountain bike. Selectați unul dintre pachetele prestabilite sau lucrați cu echipa Bike Safari Tour pentru a crea împreună o călătorie unică pentru dumneavoastră și tovarășii dvs. de călătorie.

Rua Dr. Alberto Carlos Paula de Oliviera 155 9500-052, Ponta Delgada, S? O Miguel, Azore, Portugalia, Telefon: 35-19-14-40-83-74

25. Tururi Viziuni Verzi


Explorați tot ce are de oferit Insula S? O Miguel cu Green Visions Tours. Oferind pachete turistice fixe, precum și pachete unice și adaptate pentru grupuri, Green Visions Tours știe tot ce trebuie să știe despre insulă. Vizitatorii pot aștepta cu nerăbdare să exploreze cele mai frumoase locații din insule, precum și să se bucure de panoramele măturate ale peisajelor din jur. Pachetele cu excursii Green Visions vizitează locații populare precum Muntele Fire Lake, Șapte orașe, Furnas și Nordeste pentru a numi câteva. Partea cea mai bună despre Green Visions Tours este dedicarea lor pentru satisfacția clienților lor, așa că dacă există ceva special pe care doriți să îl realizați, tot ce trebuie să faceți este să întrebați.

Rua Bento Jos? Morais, S? O Pedro Ponta Delgada, S? O Miguel, Azore, Telefon: + 35-19-19-14-36-94-49