Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Cairo, Egipt

În Cairo există o serie de muzee și clădiri cu scopul specific de a furniza informații despre istoria și cultura Cairo. Există, de asemenea, multe caracteristici arhitecturale unice și frumoase care pot fi găsite în peisajul deșert dur. Indiferent dacă doriți să vizitați un muzeu, un parc sau un restaurant fantezist, asigurați-vă că puneți la dispoziție o mulțime de protecție solară și încălțăminte pentru mersul pe jos, deoarece luarea obiectivelor turistice pe jos este de departe cea mai bună cale de urmat.

1. Muzeul Palatului Abdeen


Palatul Abdeen a fost construit în 1863 de Khedive Isma'il Pașa. Acesta a fost menit să simbolizeze puterea Egiptului și a acționat ca reședință regală până la 1952, când monarhia s-a încheiat. Încă este folosit astăzi de către președinte pentru evenimente oficiale, dar o parte din palat a fost transformată într-un muzeu de regele Ahmed Fouad I din 1936. Acesta a fost construit inițial pentru a adăposti colecția regelui și de-a lungul anilor i-au fost adăugate mai multe obiecte. Acesta este acum împărțit în cinci secțiuni: Muzeul armelor, Muzeul cadourilor prezidențiale, Muzeul documentelor, sala decorațiunilor și medaliilor și Muzeul regal al argintăriei.

Piața El-Gomhoreya, Rahbet Abdin, Abdeen, Guvernatorul Cairo, Egipt, Telefon: + 20 2 23916909

2. Abusir


Situat la 1.2 mile la nord de Saqqara, Abusir are mai multe temple solare situate pe întregul site, deși cele ale lui Userkaf și Niuserre sunt singurele două care au fost localizate. Situl a fost ușor accesibil cu barca prin lacul Abusir și a fost folosit de nobilimea Memphite până la sfârșitul erei faraonice. Există două piramide regale pe site, precum și alte piramide mai mici. Sunt disponibile excursii plătite pe site-uri.

În afara Cairo, Cairo 11511, Egipt

3. Al-Al-Fustat


Al-Fustat, cunoscută și sub numele de „Cairo Vechi”, a fost prima capitală a Egiptului islamic. Numele ar putea fi derivat din ocupația militară romană, pentru că înseamnă „cort”. Construit în 642 de Amr ibn Al'as, este considerat a fi un port important pentru comerțul maritim extern. Este situat pe Nil, între Egiptul de Sus și de Jos. Moscheea lui Amr ibn al-As, cea mai veche moschee din Egipt, poate fi găsită acolo.

4. Parcul Al-Azhar


Parcul Al-Azhar oferă o varietate de cafenele și restaurante, precum și vederi superbe asupra Cairo. Vizitatorii vor simți că au făcut un pas înapoi în timp, dar cu confortul facilităților moderne. Cafenea Lakeside? oferă mâncare orientală și libaneză și are vedere la un lac artificial, în timp ce moscheea Mohamed Ali poate fi văzută de la restaurant. Cafea Ayyubid? oferă salate proaspete, sandvișuri și produse de patiserie și are, de asemenea, vedere în aer liber asupra parcului. Citadel View Alain Le Notre oferă vedere la Old Cairo, în timp ce Citadel View Studio Misr oferă un bufet și un meniu ala carte. Toate restaurantele pot fi găsite în Parcul Al-Azhar.

Salah Salem, Al Darb Al Ahmar, Guvernatorul Cairo, Egipt, Telefon: + 20 2 25103868

5. Moscheea Aqmar


Moscheea Aqmar este una dintre cele mai vechi clădiri din Cairo islamic. Situată pe strada Al-Muizz, moscheea se află pe partea mai mică și a fost construită de fatimizi, originari din Tunisia actuală. Moscheea are câteva caracteristici arhitecturale care sunt unice, fiind una dintre primele moschei care a folosit o față de compensare care a rămas pătrată în fața străzii. Restul clădirii stă într-un unghi, aliniat cu Qibla, care este direcția de rugăciune spre Mecca.

Al Moez Ldin Allah Al Fatmi, El-Gamaleya, Qism El-Gamaleya, Guvernatorul Cairo, Egipt, Telefon: + 20 100 800 9475

6. Bab Al-Futuh


Badr al-Gamali a construit Bab Al Futuh în 1087 pentru a înlocui o poartă anterioară care s-a așezat la sud și a fost inițial inclusă în zidul de incintă din Gawhar. Denumită inițial Bab al-Iqbal, care înseamnă Poarta Prosperității, turnurile porții sunt decorate cu un panou arcuit care se așează pe față și pe laterale. Dincolo de ușă se află un pasaj care duce la un pridvor, care este acoperit cu o cupolă superficială pe pandantive. Există o cameră lungă boltită în interiorul fiecărui turn. Moscheea al-Mazhariyyah se află în partea de nord, care este locul unui madrasah care a fost construit în 1298.

Bab Al Foutoh, El-Gamaleya, Qism El-Gamaleya, Guvernatorul Cairo, Egipt

7. Bab El Nasr


Bab El Nasr stă în colțul de nord-est al Fatimidului Cairo. Este format din două turnuri pătrate și o poartă arcuită care este așezată înapoi. Între cele două turnuri există o șosea acoperită. Structura în totalitate măsoară 24.22 metri lățime și 20.89 metri înălțime, cu o adâncime de 20.47 metri. Oamenii pot vizita această piesă uimitoare de arhitectură egipteană pentru a vedea frumoasele coloane, piese de piatră interesante și scuturile, jumătate fiind circulare, în timp ce cealaltă jumătate sunt rotunde în partea de sus și orientate în partea de jos.

Bab El-Nasr, El-Gamaleya, Qism El-Gamaleya, Guvernatorul Cairo, Egipt

8. Distribuții și piețe din districtul Al Darb al-Ahmar


Al Darb al-Ahmar, însemnând Drumul Roșu, este plin de atmosferă istorică. Zona a fost practic neschimbată de-a lungul secolelor și este un labirint de alei înguste care se răsucesc și sunt căptușite cu moschei și monumente. Piața este o activitate de non-stop cu un flux de trafic constant în fiecare zi a săptămânii, cu excepția duminicilor, când totul este închis. Eșantioane de muncă sunt afișate în sus și pe stradă, iar meșterul poate fi găsit lucrând departe în magazinele lor.

Al Motaz Ldin Allah, El-Darb El-Ahmar, Guvernatorul Cairo, Egipt

9. Cetatea Salah al-Din


Datând din secolul 12th, Salah al-Din este principalul muzeu și castel militar din Egipt. Situat deasupra unui deal, a fost construit inițial pentru a uni Cairo cu Fustat și deține acum o serie de muzee și obiective turistice. Vizitatorii pot achiziționa obișnuitele suveniruri turistice de lângă intrare, dar ceea ce veți dori cu adevărat este vederea piramidelor, vizibilă odată ce urcați în vârf. La fața locului există un muzeu al armelor care are arme din epoca otomană. Există o mulțime de aspecte și de vizionare în timpul vizitei tale în acest loc monumental.

Al Abageyah, Qesm Al Khalifah, Guvernatorul Cairo, Egipt, Telefon: + 20 2 31583632

10. Opera din Cairo


Proiectată de doi arhitecți italieni, Avoscani și Rossi, Khedive Opera House a fost construită în perioada 6 în 1869. Acesta a fost conceput pentru a promova arta actoriei, iar specialiștii în construcții de teatru au fost aduși în Egipt pentru a finaliza opera. Structura originală a ars pe pământ în octombrie 1971, iar inaugurarea noului Cairo Opera House a avut loc în 1988. Astăzi, acolo se pot vedea lucrări de balet, opera și simfonie. Seminarii și conferințe culturale sunt organizate acolo în mod regulat.

Opera Land? EL GEZIRAH? Zamalek, Guvernatorul Cairo, Egipt

11. Turnul Cairo


Cu o înălțime de 187 metri, Cairo Tower se află pe Nil și este cea mai înaltă clădire din Egipt. Clădirea, proiectată pe baza unei flori de lotus de către arhitectul egiptean Naoum Shebib, a durat 5 ani să se finalizeze (între 1956 și 1961). În partea de sus a clădirii există o capsulă care are un restaurant rotativ, o cafenea și o zonă de vizionare exterioară. Vizitatorii pot vedea Piramidele din Giza, muzeul, Cetatea și tot Cairo din zona de vizionare a turnului.

Zamalek, Guvernatorul Cairo, Egipt, Telefon: + 20 2 27365112

12. Coptic Museum

Muzeul coptic a fost construit în 1908 pe un teren care era destinat unei biserici. Inaugurată în 1910 și din nou în 1984 după o restaurare, colecțiile sale au continuat să crească de-a lungul anilor. A devenit un muzeu de stat în 1931. Expoziția de antichități creștine a fost transferată la Muzeul Coptic de către Serviciul de Antichități din 1939, iar toate descoperirile din situl creștin s-au dus automat acolo de atunci. Vizitatorii vor găsi 2nd prin 5X secole funerare din secolul 98 de la Kom Abou Billou, precum și arta coptă, cum ar fi păsări și cruci. Muzeul este situat în fortăreața din Babilon și face parte din zidurile vechi ale orașului care au fost construite de împăratul Traian în XNUMX d.Hr.

3 Mari Gerges, Kom Ghorab, Misr Al Qadimah, Guvernatorul Cairo, Egipt, Telefon: + 20 2 23628766

13. Muzeul egiptean


Muzeul egiptean din Cairo conține cea mai mare colecție de antichități faraonice din lume. Colecția originală a fost păstrată în Boulaq și a fost înființată la sfârșitul secolului 19th. În 1891, colecția a fost mutată în palatul Isma'il Pașa din Giza și, în cele din urmă, s-a dus la locația sa actuală din Piața Tahrir din 1902. Există săli 107 în muzeu, fiecare afișând artefacte care datează din perioade preistorice și romane. Cu aproximativ obiecte 160,000 în muzeu, există o taxă suplimentară pentru a vedea mumiile.

Meret Basha, Ismailia, Qasr an Nile, Guvernoratul Cairo 11516, Egipt, Telefon: + 20 2 25794596

14. Zona El Mosky


Fondat de Prințul Ezz El Din Mosk, districtul El Mosky începe din Piața El Attaba și se desfășoară paralel cu strada Al Azhar, oprindu-se la Moscheea Al Azhar și Moscheea El Hussein. Strada Hamam El Talat, o stradă renumită din Cairo, trece prin piață. Vizitatorii care călătoresc aici vor găsi aproape tot ce își pot imagina în timp ce piața vinde tot felul de produse și materiale textile. Veți găsi totul, de la ustensile de bucătărie și instrumente electrice la ierburi și parfumuri. Când te simți flămând după o zi lungă de mers, te poți opri pentru unele dintre mâncărurile tradiționale vândute pe tot districtul.

Kobri Al Azhar, Cairo, Egyp

15. Muzeul Gayer-Anderson


Muzeul Gayer-Anderson este cunoscut pentru faptul că are ceva din toate. Casa a fost construită în 1632 și a fost transmisă de către diverși proprietari până la 1928, când a fost salvată de la demolare. Acesta a fost restaurat în 1935, iar în majorul 1937 s-a mutat Robert Greenville Gayer-Anderson. Era un pensionar major al Corpului Medical al Armatei Britanice și fusese un colecționar avid. El a restaurat interiorul și exteriorul clădirii și a adăugat o colecție extinsă de artă și mobilier. Când a murit în 1945, totul a fost lăsat de guvernul egiptean și a fost păstrat ca o atracție turistică egipteană de atunci. Vizitatorii pot recunoaște părți din casă din The Spy Who Loved de James Bond. Moscheea lui Ibn Tulun se află alături de muzeu și a fost, de asemenea, locația unui film Bond.

Ahmed Ibn Tolon, Tolon, As Sayedah Zeinab, Guvernatorul Cairo, Egipt, Telefon: + 20 2 23647822

16. Insula Gezira


Separat de restul Cairo, cu trei poduri care duc în ea, Insula Gezira (mai cunoscută sub numele de Zamalek) se află în centrul Cairo și este înconjurată de râul Nil. Vizitatorii zonei pot vedea Turnul Cairo, Opera Opera Egipteană, El Sawy Culture Wheel și Gezira Sporting Club, care este cel mai vechi club din Egipt. Cluburile sportive din Cairo oferă sport, precum baschet, golf, tenis și înot. De asemenea, au locuri de joacă mari și terenuri frumoase pentru plimbări. Oaspeții pot vizita terenurile atunci când sunt însoțiți de un membru și cu achiziționarea unui permis de zi. În întreaga insulă Gezira se găsesc numeroase magazine și vânzători de stradă. Oamenii sunt prietenoși și zona este frumoasă.

Zamalek (Insula Gezira), Cairo, Egipt

17. Complexul piramidelor Giza


Complexul Piramida Giza este un sit arheologic de la marginea Cairo. Există trei complexe piramidale (Marile Piramide), sculptura Sfinxului Mare, cimitirele, un sat al muncitorilor și un complex industrial la șantier. Locația se află la aproximativ 5 mile vest de râul Nil, în deșertul Libian. Marea Piramidă din Giza este listată ca una dintre cele șapte minuni ale lumii antice și au fost construite pentru a adăposti rămășițele faraonului decedat.

Al Haram, Guvernatorul Giza, Egipt

18. Khan el-Khalili


Khan el-Khalili este un suk care se află pe ceea ce a fost inițial turbat az-za'faraan (Mormântul Șofranului), locul de înmormântare a califilor Fatimid. Datorită locației sale, Khan el-Khalili are o istorie lungă și interesantă de creștere economică și comerț exterior care a inclus vânzarea de sclavi. Dispunerea districtului a fost modificată de Sultan al-Ghuri în primele 1500-uri. Comunitatea turcă s-a stabilit aici în perioada otomană.

Al Haram, Guvernatorul Giza, Egipt

19. Muzeul de artă islamică


Muzeul de Artă Islamică (MIA) a fost renovat în ultimii ani 8 și este de așteptat să se redeschidă în curând cu aproximativ 1,700 obiecte expuse. A fost la locația sa actuală de la 1903, dar inițial a fost la Moscheea Fatimid din al-Hakim. Clădirea a fost proiectată și construită pentru a expune arta islamică. În timpul vizitei, veți putea vedea exponate despre artă funerară, caligrafie, geometrie, caligrafie în medicină, astronomie și alte artefacte interesante.

Khlaq 11638, Port Said, Egipt, Telefon: + 20 2 23901520

20. Piramida lui Djoser


Această piramidă a fost construită pentru Djoser, un faraon al 3rd dinastiei, acum aproximativ 4,700. Imhotep, care era vizirul lui Djoser, a proiectat piramida, iar forma structurii este vizibil diferită de cea mai renumită Marea Piramidă din Giza. Piramida lui Djoser are șase trepte, așa că este denumită și Piramida Pas la Saqqara.

Saqarah, Al Badrashin, Guvernoratul Giza, Egipt

21. Souq al-Gamaal


Situat în deșertul occidental, Souq al-Gamaal este cea mai mare piață de cămile din Egipt. Turiști din toată lumea vizitează celebra piață și oameni din toate punctele de viață merg acolo pentru a găsi carne sănătoasă. Acest lucru a fost valabil mai ales de la răspândirea unor boli precum gripa aviară. Aceasta este cea mai mare adunare de cămile, o specie este adesea denumită „nava deșertului”. În vremurile anterioare, cei care își înălțau cămilele peste deșert până la Souq al-Gamaal, susțineau că erau ghidați de stele noaptea și de oaze și copaci în timpul zilei.

35 km nord-vest de Cairo, Egipt

22. Piața Tahrir


Piața Tahrir, cunoscută și sub numele de Piața Eliberării, este o mare piață publică din Cairo. De asemenea, în cartier se află Muzeul Egiptean, Universitatea Americană din Cairo, Liga Arabă și Hotelul Ramses Hilton. Există, de asemenea, birouri guvernamentale și metroul. Piața Tahrir este o zonă plină de viață, dar există tuneluri pietonale care sunt legate de stația de metrou în diferite puncte din și din piață. Acest lucru face ușor pentru pietoni să se ocolească fără a fi nevoie să negocieze traficul nebun.

Piața El-Tahrir, Guvernatorul Cairo, Egipt

23. Muzeul Agricol

Agricultura a ajutat la modelarea și schimbarea vieții egiptenilor încă din cele mai vechi timpuri. Muzeul Agricol, construit de guvernul egiptean în timpul 1940-urilor, afișează obiecte și informații despre practicile agricole ale Egiptului. Cele două scopuri principale ale muzeului au fost înregistrarea istoriei agricole pe o perioadă lungă de timp și furnizarea de cunoștințe agricole și economice publicului larg. Mergând prin muzeu, veți găsi grădini, o secțiune dedicată pâinii și chiar o zonă cu exponate la vânătoare.

6 Ad Doqi, Guvernoratul Giza, Egipt, Telefon: + 20 2 33372933

24. Cetatea Babilonului


Cetatea Babilonului, denumită și Qasr el Shamee, care înseamnă „palatul lumânărilor”, poate fi găsită lângă Muzeul Coptic din Cairo Vechi. Probabil că datează de aproape 2,000 ani, cetatea a fost construită de romani pentru a apăra zona. În incinta fortăreței se află șase biserici copte, o mănăstire și Muzeul Coptic.

Mari Gerges, Kom Ghorab, Misr Al Qadimah, Guvernatorul Cairo, Egipt

25. Muzeul ambarcatiunilor solare


Muzeul barcii solare, construit de Kamal El-Mallakh, se află chiar la sud de Marea Piramidă. Scopul muzeului a fost să adăpostească barca solară a King Cheops, descoperită de Kamal El-Mallakh în 1954. Este un pavilion controlat de umiditate care conține barca lungă 141-picior. Reconstruirea barcii solare a durat 14 ani și încă există unele dezbateri cu privire la ce barca a fost folosită.

Nazlet El-Semman, Al Haram, Guvernoratul din Giza, Egipt