25 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Colorado

Colorado conține cea mai mare parte a Munților Stâncoși din sud și este numit pentru râul puternic care se repezi prin el. Statul are o multitudine de setări, de la pajiști alpine, canioane adânci, platouri și mesas până la deșerturi și dune. Vizitatorii pot face drumeție pe canioane și pe litoralele luxuriante de vară și pot participa la toate ofertele și festivalurile din capitala, Denver. Iată cele mai bune lucruri de făcut în Colorado.

1. Palatul Falezei și Casa cu Balcon


Palatul Falezei și Casa Balconului sunt locuințe antice de stânci pe care indienii ancestrali din Pueblo au locuit în secolele 12th și 13th. Situate în Parcul Național Mesa Verde, ambele sunt Situri de Patrimoniu Mondial și Monumente Naționale. Balcon House avea patruzeci și cinci de camere și două kivas (cuptoare), și poate fi accesat numai în excursii ghidate de ranger. Participanții la tur trebuie să urce o scară de treizeci și doi de picioare și apoi să se târască printr-un tunel de 12 metri pentru a accesa Balcon House.

Locuitorii săi originali ar fi urcat pe fața stâncii folosindu-se de unghi îngust; accesibilitatea sa limitată a făcut mai ușoară apărarea împotriva intrusilor. Palatul Falezei a fost construit pe fața stâncii cu blocuri de gresie, mortar și grinzi de lemn. Aceasta a avut odată peste camere 150 și kivas 25 și a fost probabil folosită în scopuri ceremoniale. La fel ca în Balcony House, Palatul Cliff este accesibil doar într-un tur ghidat de ranger.

Mesa Verde, Colorado 81330, Telefon: 970-529-4465

2. Calea ferată și muzeul Narrow Gauge Durango și Silverton


În 1882, a fost deschisă o linie feroviară între orașul minier Silverton, Colorado și orașul feroviar Durango pentru a transporta aur și argint. Cu trei metri lățime, motoarele cu aburi înguste cu cărbune transportau inițial minereuri, mineri, cowboy și coloniști, iar acum transportă vizitatorii pe un tren original pe aceeași linie.

Călătoria de patruzeci și cinci de mile durează patru ore și jumătate pentru a se plimba, deoarece este încă cu cărbune și vânt de-a lungul căilor înguste de munte și în și în afara canioanelor. Narațiunea istorică este disponibilă pentru trenuri pentru turiștii interesați. Atât capetele liniei Silverton, cât și Durango au muzee feroviare; Muzeul din Durango conține artefacte referitoare la istoria căilor ferate, iar muzeul Silverton afișează o locomotivă Baldwin de la 1902 în depozitul original 1882. Citeste mai mult

479 Main Avenue, Durango, Colorado 81301, Telefon: 970-247-2733

3. Grădinile Botanice din Denver


Grădinile Botanice din Denver au combinația perfectă de grădini care prezintă cele mai bune din viața plantelor din vestul Americii de Nord și grădinile create pentru a reflecta setările din întreaga lume. Peste douăzeci și patru de acri, grădinile evidențiază flora autohtonă rezistentă la secetă și plante adaptate care funcționează bine în climatul vestic.

De asemenea, au afișaje ornamentale ale favoritelor perene: plăci de zi, trandafiri și irisuri. Grădina pentru copii Mordecai încurajează explorarea practică a solului și a apei și are parcare pentru cărucioare, mese de picnic și programare pe tot parcursul anului. Există multe grădini dedicate seninătății grădinilor japoneze de plimbare și a bonsaiului, o grădină sud-africană cu plante rezistente din regiunea lor de stepă și o seră revărsată de flori tropicale și subtropicale.

1007 York Street, Denver, Colorado 80206, Telefon: 720-865-3501

4. Grădina zoologică Cheyenne


Grădina zoologică Cheyenne este dedicată conservării, reproducerii captive a speciilor pe cale de dispariție și îngrijirii cuprinzătoare a animalelor. Acesta își propune să ofere tuturor vizitatorilor o experiență care să le ducă o viață. Fondată în 1926, grădina zoologică din Cheyenne este, după cum îi spune și numele, pe panta unui munte, oferind vizitatorilor și animalelor vederi fabuloase, deși necesită încălțăminte plină de mers și un grad de fitness fizic.

Cu peste 750 animale din speciile 170, grădina zoologică este de clasă mondială și conține cea mai mare turmă de girafe reticulate din orice grădină zoologică de oriunde. O caracteristică specială a grădinii zoologice este faptul că permit vizitatorilor să hrănească manual girafele, care sunt foarte îmblânzite. În speranța de a inspira acțiuni de conservare, grădina zoologică a găzduit cu gândire toate animalele sale într-un mediu cât mai natural, astfel încât vizitatorii să poată înțelege nevoile fiecărui animal din fiecare specie.

4250 Cheyenne Mountain Zoo Road, Colorado Springs, Colorado 80806, Telefon: 719-633-9925

5. Grădina anuală de încercări de flori


Grădina anuală de încercare a florilor este o grădină dedicată de cercetare horticultură din campusul Universității de Stat din Colorado din Fort Collins, deschisă publicului pe tot parcursul anului în apropierea Centrului pentru Arte. Grădina se străduiește să servească drept spațiu de încercare pentru îndeplinirea culturilor de plante anuale în condițiile de mediu ale munților Stâncoase de înaltă regiune, cu plantații anuale primare expuse între sfârșitul lunii mai și mijlocul lunii octombrie. Soiurile de plante sunt grupate în funcție de gen și aranjate în funcție de culoare, cu mai multe cultive diferite de 1,000 de obicei afișate în fiecare an. În plus față de vitrina principală anuală, grădina a prezentat și un afișaj pansy anual, care este plantat toamna și expus până la începutul primăverii. Plante de plante cultivate de grădină sunt, de asemenea, afișate pe tot parcursul anului, peste stradă, de la unitatea din grădină.

1401 Remington St, Fort Collins, CO 80523, Telefon: (970) 491-7179

6. Satul de munte Telluride


Gondola din Telluride / Mountain Village este singura plimbare gratuită de acest fel din Statele Unite. Deschis în 1996, este atât transportul public între cele două orașe, cât și un teleschi, snowboard și un teleschi pentru vizitatorii și locuitorii care doresc să utilizeze pârtiile de schi.

Călătoria de treisprezece minute de la Telluride la Satul de Munte sau viceversa durează treisprezece minute și oferă vederi dramatice pe tot parcursul Munților San Juan. Gondolele sunt accesibile pentru scaun cu rotile, au schi, snowboard și suporturi pentru biciclete și funcționează de la 7: 00 am până la miezul nopții pe tot parcursul anului. Pături sunt prevăzute la fiecare stație pentru confortul dvs. în timpul sezonului de iarnă.

301 W. San Juan Avenue, Telluride, Colorado 81435, Telefon: 877-358-7122

7. Muzeul Naturii și Științei Denver


Muzeul Naturii și Științei din Denver a început cu un singur om, Edwin Carter, care în 1868 s-a mutat într-o cabină cu o cameră înaltă în Munții Stâncoși și a acumulat singură cea mai mare colecție de faună din Colorado existentă. În 1908, muzeul din Denver s-a deschis oficial și a făcut titluri mondiale când în muzeul 1926 cercetătorii au descoperit dovezi fosile că America de Nord a fost locuită peste 10,000 acum ani.

Astăzi, muzeul este un centru pentru educație, cercetare și turism. Este centrat pe experiențe de familie și deține colecții permanente și exponate rotative. Afișările despre și despre dinozauri, roboți, spațiu, vreme și docenti experți oferă tuturor vizitatorilor o călătorie memorabilă, iar planetariul și teatrul IMAX au spectacole rotative și încântă toate vârstele. Un centru inovativ pentru copii este perfect pentru vizitele cu copii mici.

2001 Colorado Blvd., Denver, Colorado 80205, Telefon: 303-370-6000

8. Muzeul Călătorii Pionierilor


Muzeul Tread of Pioneers este un muzeu de istorie din Colorado, localizat în istoricul Ximmum Zimmerman House al Steamboat Springs. Expoziții permanente și artefacte sunt prezentate în casa renovată în stil Queen Anne, inclusiv piese din colecția extinsă de arme de foc a muzeului și o replică de chuckwagon din zilele de pionierat din regiune. Vizitatorii pot vedea, de asemenea, exponate cu privire la istoria autohtonă a regiunii, industria schiului, agricultura și habarile infernale Wild West, cum ar fi Harry Tracy din Butch Cassidy Hole in the Gang Gang. Citește mai mult & Admitere

800 Oak St, Steamerat Springs, CO 80477, Telefon: 970- 879-2214

9. Bishop Castle


Bishop Castle este o minunatie incredibila a dorintei unui om de a construi singura o fortareata in mijlocul Padurii Nationale San Ysabel. Jim Bishop a achiziționat terenul din 1959 și a început să-și construiască castelul după ce s-a căsătorit în 1967. El a vrut să construiască o cabină de piatră simplă pentru el și mireasa sa, dar nu a încetat niciodată să construiască, iar acum castelul este o imensă măiestrie a turelelor, crenelărilor, arcadelor și a unui dragon mare care produce aburi, construit din plăci de oțel inoxidabil.

Este un loc de mirare, mai ales având în vedere că Jim Bishop a pus fiecare piatră și a lucrat fiecare bucată de fier forjat. Bishop Castle este deschis în fiecare zi, iar intrarea este întotdeauna gratuită, deși există o cutie de donații dacă doriți să contribuiți. Construcția este în desfășurare și nu este sigilată; părinții sunt sfătuiți să țină o atenție atentă asupra tinerilor lor în timp ce se află la castel.

12705 Colorado Rte. 165, Rye, Colorado 81069, Telefon: 719-564-4366

10. Mollie Kathleen Mina de aur


În douăzeci și cinci de acri din Colorado, a fost extras mai mult aur decât în ​​toate Alaska și California combinate. Mina de aur Mollie Kathleen se afla în centrul industriei miniere de aur din Colorado, iar acest tur îi duce pe vizitatori în puțurile și tunelurile minelor care au fost lucrate de la 1889. Un lift transportă vizitatorii 1,000 picioare sub pământ, și nu este pentru claustrofob.

Odată ajunși în interiorul minei, foștii mineri și descendenți ai minerilor oferă vizite excelente ghidate, care durează aproximativ 45 minute, învățând vizitatorii despre condițiile minei de aur, arătându-le în valoare de un secol echipament minier și afișând o venă de minereu de aur care circulă încă prin tuneluri. Deasupra solului există un magazin de cadouri și un restaurant de sezon.

9388 Hwy. 67, Cripple Creek, Colorado 80813, Telefon: 719-689-2466

11. Muzeul Național al Aviației din Al Doilea Război Mondial


Muzeul Național al Aviației din Al Doilea Război Mondial din Colorado Springs se concentrează pe educație, în primul rând în a ajuta vizitatorii și studenții K-12 să înțeleagă rolul aviației în cel de-al Doilea Război Mondial și modul în care a modelat lumea noastră. Muzeul are douăzeci și două de avioane zburătoare într-un hangar adiacent atât aeroportului Colorado Springs, cât și Peterson AFB. Într-un al doilea hangar, vizitatorii pot urmări voluntarii restaurarea avioanelor celui de-al doilea război mondial.

Tururi de două ore sunt conduse de docent și fiecare ghid oferă perspectivele sale asupra importanței aviației din al doilea război mondial. Aeronava muzeului include un P38 Lightning, un B25 Mitchell, un Fairchild PT-19, un Beechcraft Model 18 și un Grumman F7F Tigercat.

755 Aviation Way, Colorado Springs, Colorado 80916, Telefon: 719-637-7559

12. Buffalo Bill Muzeul și Mormântul

William F. Cody, cunoscut de asemenea „Buffalo Bill”, a fost un vânător de bizoni priceput, un cercetaș pentru armata SUA în timpul războaielor indiene și un showman de renume mondial care a făcut spectacole Wild West în Statele Unite, în Europa și în față. a reginei Victoria, care era fascinată de el. Micul muzeu din afara Golden, Colorado privește viața lui Buffalo Bill de la începuturile sale pe teritoriul Iowa din 1846.

Un fost călăreț Pony Express, William F. Cody a devenit cel mai faimos bărbat din America pentru o perioadă, iar muzeul amintește de hype și realitatea vieții sale. În sus, pe un deal, mormântul lui Buffalo Bill Cody are vedere spre Marile Câmpii și Munții Stâncoși. Muzeul are un magazin de cadouri și un mic cafenea ?, în timp ce terenurile au zone de picnic. Citeste mai mult

987? Lookout Mountain Road, Golden, Colorado 80401, Telefon: 303-526-0744

13. Muzeul din Vestul Muntelui


Muzeul din Vestul Munte este rezultatul unei vieți de colectare de artefacte legate de istoria Vechiului Vest de Richard E. Fike, arheolog istoric și specialist în sticle de medicamente în relief. În copilărie, Pike a înființat muzee în casa părinților săi, iar ca adult a strâns tot ce a putut găsi, inclusiv clădiri.

Muzeul este amplasat într-o serie de setări istorice construite și păstrate cu acuratețe, incluzând o biserică, o saloană, mai multe reședințe, un cabinet stomatolog, un depozit de cale ferată, o școală și un depozit de mărfuri uscate. Vizitatorii au voie (cu ușurință!) Să gestioneze artefactele din muzeu, iar docenți pricepuți povestesc poveștile vieții din Vechiul Vest.

68169 E. Miami Road, Montrose, Colorado 81401, Telefon: 970-240-3400

14. Muzeul Casei Molly Brown


Margaret „Molly” Brown este faimoasă pentru că a supraviețuit scufundării Titanicului, dar femeia era cu atât mai mult decât atât. Născută în Hannibal, Missouri, în 1867, Margaret Tobin Brown a fost o socialită, filantropă și activistă care a urmărit neobosit drepturile pentru femei, lucrători și copii, crezând cu pasiune în educația universală și alfabetizarea. Ea a ajutat la înființarea primei instanțe de minori din Statele Unite și a candidat la Senat, deși fără succes.

Muzeul Molly Brown House este amplasat în casa ei din Denver și are numeroase colecții de artefacte aparținând ei și familiei sale, alături de obiecte referitoare la circumstanțele și perioada ei. Experții docenți conduc vizite de patruzeci și cinci de minute, care încep în carul casei; programele educaționale sunt disponibile atât pe site cât și în afara site-ului.

1340 Pennsylvania Street, Denver, Colorado 80203, Telefon: 303-832-4092

15. Pavilionul fluturelor și centrul de insecte


Situat la cincisprezece minute la nord de Denver, Pavilionul Fluturelui și Insectul Centru este o destinație populară a familiei, plină de nevertebrate, care sunt creaturi fără coloane vertebrale. Mai mult de fluturii 1,600 flutură magic prin zona pădurii tropicale a pavilionului, eclozează din coconi și bea nectar din flori.

Vizitatorii pot zvârli stele de mare și crabi de potcoavă în zona de atingere a vieții mării, să țină Rosie tarăntula, să se plimbe pe traseul naturii în aer liber și să privească albinele în timp ce învață cât de vitale sunt pentru viitorul planetei. Pavilionul fluturelor și Centrul de insecte au programe educaționale pentru toate vârstele, de la copii mici până la vârstnici și un magazin de cadouri plin de articole interesante.

6752 W. 104th Avenue, Westminster, Colorado 80020, Telefon: 303-469-5441

16. Brava Pizza della Strada


Brava Pizza este creierul unui bucătar cu pregătire italiană, care a fost creat în Denver, care a căutat să readucă pizza la rădăcinile țării sale, cu accent pe ingrediente și tehnici provenite local, care să scoată în evidență aroma deplină a pizza în stil napolitan. Toate pizza sunt gătite într-un cuptor cu lemne și sunt servite într-o sala de mese ambientală din inima Denverului.

3200 Pecos Street, Denver, Colorado 80211, Telefon: 303-835-1611

17. West End Tavern


Aflat într-o secție de poliție 1906 din cărămidă istorică din centrul orașului Boulder, West End Tavern este o populară gaură de udare locală și mâncare cu o linie incredibilă de băuturi spirtoase. Spațiul interior confortabil este căptușit cu cărămidă, mobilat cu cabine de piele supradimensionate și decorat cu televizoare cu ecran mare. Cei mai mulți oameni gravitează spre puntea de pe acoperiș, unde se pot bucura de una dintre berile 25 de la robinet sau soiurile 75 de burboni, precum și de patru burboni cu un singur butoi. Bucurați-vă de băutura dvs. cu grătar superb, burgeri suculenți și o selecție de mâncăruri frumoase împărtășite în timp ce urmăriți soarele apus peste Flatirons.

926 Pearl Street, Boulder, Colorado, Telefon: 303-444-3535

18. Opera Colorado


Opera Colorado este compania de operă de primă clasă din Denver, prezentând spectacole de operă fină în fiecare sezon de la 1981 la Opera Ellie Caulkins din oraș. Compania montează două spectacole de operă la scară largă în fiecare sezon în noiembrie și mai, concentrându-se pe clasici precum „La Traviata” și „Mariajul lui Figaro” de Mozart. De asemenea, este prezentată o reprezentație anuală de cameră de iarnă, subliniind o operă nouă sau contemporană de operă într-un cadru de teatru mai intim. Alte spectacole de-a lungul anului includ recitaluri, discuții de grup și evenimente de întâlnire și salutare ale artiștilor. Programarea educațională la companie ajunge la mai mult de participanții la 45,000 în fiecare an, inclusiv programarea în școală. Oaspeții de la operă se pot bucura de la fața locului la Kevin Taylor's la Opera House, cu băuturi la bar și gustări oferite în spațiile din holul teatrului înainte de spectacole și în timpul intermitentelor.

4121 S Navajo St ste 100, Englewood, CO 80110, Telefon: 303-468-2030

19. Cart-driver


Cart-Driver își ia numele de la carriettera, un șofer de căruță, care ar aduce ingrediente proaspete din sudul Italiei în satele din nordul acesteia. Bucătarul cu pregătire italiană care a creat acest restaurant l-a adăpostit în două containere de marfă, oferind o ambianță comunitară într-un spațiu minuscul. Pizzele de aici sunt cu adevărat creative și folosesc ingrediente sezoniere de origine locală și sunt gătite într-un cuptor de cărămidă în timp ce te uiți. Toppings ar putea include scoici, kale, căpșuni verzi, piersici, caise, ricotta și cârnați spanioli.

Restaurantul este cunoscut pe scară largă pentru selecția de stridii proaspete, care se livrează zilnic, atât pe piețele Atlanticului, cât și în cele din Pacific. Cu un meniu excelent de bar, o terasă în aer liber și deserturi încântătoare, acesta este un loc minunat pentru relaxare și socializare.

2500 Larimer Street, Denver, Colorado 80205, Telefon: 303-292-3553

20. Bonnie Brae Ice Cream


Bonnie Brae Ice Cream este o cremă premiată în districtul Washington Park din Denver, Colorado. De peste treizeci de ani, Bonnie Brae își face înghețata în casă și o servește generațiilor de clienți fericiți în salonul său de înghețată retro, care are scaune de vinil roșu și o terasă în aer liber.

Magazinul are peste o sută de arome diferite de înghețată, care includ toate preferatele tale, plus cele neobișnuite pe care nu le găsești nicăieri în altă parte. Vino să încerci înghețata de caramel Cashew, să ai o ciorbă de cheesecake ananas, un con de scorțișoară scorțișoară, o sundae făcută cu Mocha Oreo, sau să cumperi o cadă întreagă de ghimbir cu lămâie sau un ciocan de ciocolată Gran Marnier. Magazinul face comandă prăjituri și plăcinte cu înghețată pentru ocazii speciale, indiferent de dimensiunea de care ai nevoie.

799 S. University Blvd., Denver, 80209, Telefon: 303-777-0808

21. Noua companie de producere a producției din Belgia


Noua Belgia Brewing Company este o bere care oferă beri delicioase, tururi cuprinzătoare și probe gustoase. Tururile 90 minute în bere sunt atât de populare încât rezervarea online cu cel puțin o lună în avans este recomandabilă. Tururile arată întregul proces de fabricare, inclusiv ambalajul, și descrie istoria companiei și valorile sale principale.

Fabrica de bere din Belgia se străduiește să lase cea mai mică amprentă posibilă de carbon și încearcă să devină o instalație de deșeuri zero; berile sunt fabricate folosind cea mai curată apă disponibilă. Tururile includ degustări și jocuri de bere; este disponibilă o zonă de joacă pentru copii, iar câinii sunt bineveniți. De asemenea, fabrica de bere organizează cursuri săptămânale gratuite de yoga.

500 Linden Street, Fort Collins, Colorado 80524, Telefon: 970-221-0524

22. Monumentul național Hovenweep


Monumentul național Hovenweep, condus de Serviciul Parcului Național, conține șase sate preistorice construite în zona Pueblo între 1200 și 1300 AD Echilibrat pe coamele canioanelor sau cocoțat în mod precar pe bolovani, locuințele sunt vizibile de pe o potecă de drumeție de două mile printr-o micul canion.

Clădirile cu mai multe turnuri sunt încă bine păstrate după opt sute de ani, și se vede că merită să vă deplasați către locația de la distanță de la granița Colorado / Utah. Câinii sunt bineveniți pe traseele de drumeție. Grupul Square Tower are un mic centru de interpretare, iar ranger-urile sunt disponibile în întregul parc pentru a răspunde la întrebări și a oferi îndrumări. Hovenweep are un prim plan de camping 31-ul primitiv, care se umple de la prima venire, primul servit.

McElmo Route, Cortez, Colorado 81321, Telefon: 970-562-4282

23. Grădinile Elitch

Elitch Gardens este un parc tematic și un parc acvatic în mijlocul orașului Denver. Este un parc de care se pot bucura toți; există plimbări cu fiori și alte atracții care sunt orientate către familii și copii mici. Puteți găsi, de asemenea, o selecție largă de monturi montane sălbatice, experiențe care arunca călăreții de la o înălțime excelentă și o roată Ferris imensă.

Copiii se vor bucura de carusel și călătorii în avioane și trenuri care se distrează fără a fi înspăimântători. Parcul acvatic Island Kingdom este un imens teren de joacă umed din Grădinile Elitch, cu un întreg sortiment de tobogane de apă, inclusiv altele cu picături enorme și altele care vă doare la viteză mare. Pentru familii și copii există un râu leneș, o piscină cu valuri și tobogane orientate către micile tyke-uri.

2000 Elitches Circle, Denver, Colorado 80204, Telefon: 303-595-4386

24. Situl istoric national Bent's Old Fort


În 1833, frații William și Charles Bent și Ceran St. Vrain au construit un post de tranzacționare pe traseul Santa Fe care ducea din Missouri în Mexic. Fortul a fost construit pentru a permite comerțul cu blană între coloniști, călători și indienii Arapaho și Cheyenne, care veneau pașnic pentru a schimba haine de bivol pentru alte bunuri.

Vechiul Fort Bent a avut un rol secundar important ca singura așezare permanentă pe traseul Santa Fe, și a fost un dumnezeu pentru călătorii și soldații care se puteau opri pentru reparații, reînnoirea proviziilor și bucurarea de mâncare bună, apă și companie. . Dezastrul și boala au închis fortul în 1849; reconstrucția a început în 1876, iar vizitele ghidate ale fortului sunt o necesitate pentru familii și amatorii de istorie.

Autostrada 35110 194 East, La Junta, Colorado 81050, Telefon: 719-383-5010

25. Grădina de sculpturi din Benson Park


Grădina de sculptură din Benson Park se sprijină pe zece acri de pământ în inima Loveland, Colorado. Sunt expuse 148 sculpturi permanente, reprezentând aproape fiecare mediu, iar piesele au fost adunate din întreaga lume. Frumoasă peisagistică și așezată în jurul caracteristicilor de apă fermecătoare, grădina are pasarele pavate largi care facilitează scaunele cu rotile și cărucioarele.

În cel de-al doilea weekend din fiecare august, Benson Park Sculpture Garden găzduiește Sculpture in the Park, care este cea mai mare expoziție și vânzare de sculpturi din America de Nord. Există numeroase parcări în apropiere, toalete publice și zone de picnic împrăștiate în întregul parc. Intrarea este gratuită, iar parcul este deschis toată ziua.

2908 Aspen Drive, Loveland, Colorado 80534, Telefon: 970-663-2940


Muzeul de Artă Denver

Muzeul de artă Denver este un conservator de clasă mondială cu peste 70,000 lucrări de artă din întreaga lume și în diverse medii. Are o colecție excelentă de artă indiană americană, care reprezintă aproape fiecare seminție din America de Nord și are cea mai importantă colecție de artă americană occidentală. Iubitorii de artă europeană vor fi încântați de includerea lucrărilor lui Monet, Degas, Renoir, Cezanne și Pissarro.

Exploatările de artă africană ale muzeului includ sculpturi rare și se concentrează asupra operelor poporului yorub din Africa de Vest. Muzeul este potrivit pentru familie, oferind rucsacuri de activități pentru vizitarea copiilor pentru a-i ajuta să exploreze lumea artei și oferă acces gratuit în fiecare zi pentru tinerii cu vârsta sub 18. Muzeul are un restaurant popular, Paleta și un magazin de cadouri plin de suveniruri interesante.

100 W. 14th Avenue Parkway, Denver, Colorado 80204, Telefon: 720-865-5000