Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 25 În Fort Lauderdale, Florida

Cu mile de plaje frumoase, o scenă de artă vibrantă și o varietate de spații de cazare, Fort Lauderdale, FL, are ceva pentru toată lumea. De la plimbări cu gondola pe canale și cumpărături pe bulevardul Las Olas până la plimbarea de-a lungul promenadei istorice de pe litoral și a mesei minunate, acest oraș distractiv în soare din Florida va lăsa vizitatorii cu amintiri de durată. Iată cele mai bune lucruri de făcut în Fort Lauderdale, Florida.

1. Muzeul și grădinile Casei Bonnet


Bonnet House, un muzeu istoric din Fort Lauderdale, este dedicat conservării istoriei zonei și a mediului înconjurător. Cunoscută și sub numele de Bartlett Estate, casa în stil plantație a fost construită de artistul originar din Chicago, Frederic Clay Bartlett, pe un teren care i-a fost dat de soția sa și numit mai târziu după a doua sa soție, Bonnet Lily. Muzeul găzduiește o galerie de artă care prezintă colecția impresionantă de picturi și alte lucrări ale lui Bartlett, atât auto-pictate, cât și colectate.

Casa Bonnet oferă, de asemenea, grădini spectaculoase și semnificative din punct de vedere istoric, care prezintă cinci ecosisteme distincte, de la zonele umede de mangrove până la pădurile maritime. Aceste grădini includ o grădină aridă a deșertului, o grădină de hibiscus și o curte minunată plină de vegetație tropicală luxuriantă. Casa Bonnet prezintă, de asemenea, una dintre cele mai mari colecții de orhidee din sud-estul Statelor Unite. Vizitatorii se pot bucura de o tură cu efect de seră Orchid sau de un tur de la Private Living Quarters, ambele fiind conduse de ghizi experți și trebuie rezervate în avans. Citeste mai mult

900 North Birch Road, Fort Lauderdale, FL 33304, 954-563-5393

2. Bulevardul Las Olas


Trecând prin centrul Fort Lauderdale, din districtul Central Business până la plaja Fort Lauderdale, bulevardul Las Olas este o arteră modernă, plină de magazine unice, galerii unice, restaurante zumzet, buticuri la modă și cluburi de noapte aglomerate. Las Olas se mândrește cu o influență artistică mediteraneană în arhitectura clădirilor sale și a spațiilor verzi amenajate, creând un spațiu frumos în care vizitatorii se pot bucura de obiectivele și sunetele celei mai cunoscute străzi din Florida. Dacă vă întrebați ce să faceți în Fort Lauderdale astăzi, acesta este un loc minunat pentru a începe explorarea.

Bulevardul Las Olas găzduiește, de asemenea, o varietate de festivaluri și evenimente pe tot parcursul anului, cum ar fi Târgul de artă Las Olas, unde vizitatorii se pot amesteca cu proprietarii de galerii și artiști, și Festivalul anual de produse alimentare și vinuri Las Olas, care atrage gourmands și foodies din toată țară. Cu peste treizeci de opțiuni de luat masa în frescă, trei muzee de talie mondială, zece galerii internaționale și un hotel fermecător, de lux, acesta este locul unde trebuie să experimentați energia vibrantă a Fort Lauderdale.

Bulevardul Las Olas la NE 23rd Ave, Fort Lauderdale, FL 33301, 954-937-7386

3. Muzeul de Artă NSU


Construit în 1986 la Centrul de Artă Fort Lauderdale, Muzeul de Artă NSU din Fort Lauderdale este dedicat prezentării artei contemporane și a secolului 20th. Situat pe bulevardul Las Olas, într-o clădire modernistă de pătrat 75,000, proiectată de Edward Barnes, muzeul are mai multe zone de expoziție pe mai multe etaje și o terasă de sculptură. Muzeul găzduiește o colecție de peste 6,000 piese cu o reprezentare puternică a culturilor din Florida de Sud și Caraibe, precum și o colecție de ceramică de renume mondial de Pablo Picasso și o colecție de mai mult de artiști 125 din Cuba. Muzeul de artă NSU este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Fort Lauderdale, Florida.

Alte exponate excelente includ o colecție de peste 500 lucrări ale pictorului realist american William Glackens, care este găzduită în noul adăugat Glackens Wing și o expoziție itinerantă de moaște de la mormântul faraonului egiptean Tutankhamon. Muzeul este asociat cu Universitatea Nova Southeastern și oferă o serie de programe educaționale, ateliere și clase pentru toate vârstele. Citeste mai mult

1 E Las Olas Blvd, Fort Lauderdale, FL 33301, 954-525-5500

4. Fort Lauderdale Plaje


Fort Lauderdale găzduiește nu mai puțin de 23 mile de plaje frumoase de nisip, sărutate de soare, multe dintre ele fiind certificate drept Blue Wave Beaches de Consiliul Clean Beaches din Washington DC. Plajele sunt curate, sigure și prietenoase pentru vizitatori și oferă ceva pentru toată lumea, de la surf și înot, până la plajă, schi nautic și închinare la soare. Numite după peștele de apă sărată care se găsește în apele zonei, apele Pompano Beach sunt cele mai calde și mai clare din Florida de Sud și oferă o varietate de sporturi de plajă, de la golf la balans.

Lauderdale-By-The-Sea găzduiește un sistem natural de recifuri de corali, ceea ce îl face ideal pentru snorkeling sau scufundări, în timp ce Dania Beach Ocean Park are un dig frumos pentru pescuit, unde puteți lua masa cu fructe de mare proaspăt prinse și să vă bucurați de vederi panoramice magnifice. Retro-cool plajă de la Hollywood are o plajă de două mile și jumătate care se desfășoară paralel cu plaja și este excelentă pentru mersul pe jos, ciclismul sau patinajul și, cu o gamă mai largă de sporturi în aer liber, cum ar fi navele, pescuitul cu apă sărată, înotul și golful, Hallandale Beach este un paradis al tipului.

5. Fort Lauderdale Park Park


Fort Lauderdale Beach Park este un parc pitoresc, situat la sud de Bahia Mar Resort, și oferă o varietate de facilități și facilități pentru a maximiza distracția la soare. Situat pe Bulevardul Seabreeze, parcul oferă zone de picnic cu mese și grătare pentru gătit, toalete curate și dușuri în aer liber și un loc de joacă exclusiv pentru copii.

Există terenuri complete de baschet și volei pentru o partidă, iar pentru bărcile nemotorizate este disponibilă o rampă pentru bărci. Parcul Fort Lauderdale Beach este deschis zilnic de la 5.00 până la miezul nopții pe tot parcursul anului.

1100 Seabreeze Boulevard, Fort Lauderdale, FL 33316, 954-828-7275

6. Muzeul descoperirii și științei


Bucurați-vă de o zi întreagă de distracție și aventură la fascinantul muzeu al descoperirii și științei. Acest mare muzeu atrage copii de toate vârstele, cu cele două etaje ale sale cu expoziții interactive, hands-on. Călătorește prin simulare către Lună sau Marte sau testează-ți abilitățile de pilot într-o groapă simulată. Dacă sunteți în căutarea de lucruri distractive în Fort Lauderdale, Florida cu copii, acesta este un loc minunat de vizitat.

Puteți vizita, de asemenea, noul centru EcoDiscovery pentru a lua Everglades Airboat Adventure, prinde un spectacol cu ​​animale vii sau să săpați fosile de lângă dinozaurii din Florida preistorică. AutoNation IMAX 3D Theatre oferă o varietate de aventuri de film pe cel mai mare ecran din sudul Florida. Muzeul găzduiește evenimente speciale pe tot parcursul anului, pentru toate vârstele.

401 SW 2nd St, Fort Lauderdale, FL 33312, 954-467-6637

7. Muzeul de mașini antice Fort Lauderdale


Muzeul de mașini antice Fort Lauderdale, fondat de Arthur O. Stone, este dedicat păstrării și prezentării istoriei companiei Packard Motor Company, care a produs unele dintre cele mai bune automobile din lume. Muzeul găzduiește o colecție de automobile Packard de dinainte de război și alte obiecte de amintire, care sunt afișate într-o clădire 30,000 cu pătrat pătrat, incluzând automobile 22 Packard de la 1900 la 1940 și mii de piese de memorie. Articolele auto interesante variază de la ceasuri de bord vechi și ornamente pentru hote până la lămpi laterale, carburatoare rare și butoane schimbătoare de viteze personalizate. Există, de asemenea, o galerie dedicată în întregime regretatului președinte Franklin D. Roosevelt. Vizitatorii se pot bucura de vizite zilnice ghidate ale muzeului și se pot minuna de cele mai mari realizări ale epocii industriale.

1527 Packard Avenue (SW 1st Avenue), Ft Lauderdale, FL 33315, 954-779 – 7300

8. Parcul de vacanță Everglades


Parcul de vacanță Everglades din sudul Floridei este un parc de familie în inima Everglades-ului, care oferă ceva interesant pentru toată lumea. De la călătoriile cu avionul pline de emoții până la spectacolele de aligatori în direct cu viteză de adrenalină, Parcul de vacanță Everglades este un lucru indispensabil atunci când vizitează Fort Lauderdale. Glugați-vă pe kilometri umedi ai Everglades-ului cu viteză maximă într-o barcă aeriană, în timp ce luați în vaste râu de iarbă care se întinde pe kilometri și ajungeți față în față cu aligatori și alte creaturi sălbatice care numesc poienile lor acasă.

Turul cu barca aeriană se încheie cu o prezentare fantastică de aligator în direct de către echipa de salvare aligator Gator Boys, care încântă vizitatorii cu cascadorii și trucuri interesante și oferă cunoștințe valoroase despre importanța conservării și conservării aligatorului american. Pentru ceva pe partea mai liniștită, plecați să pescuiați bass-ul largemouth în poieni, acasă la unele dintre cele mai bune locuri de pescuit pentru bas în stat. Everglades Holiday Park este deschis șapte zile pe săptămână, tot anul.

21940 Griffin Road, Fort Lauderdale, FL 33332, 954-434-8111

9. Broward Center for Performing Arts


Cu vedere la New River în centrul orașului Fort Lauderdale, Broward Center for the Performing Arts este un loc de performanță care oferă divertisment de calitate, oportunități educaționale și momente inspiratoare comunității. Salutat ca unul dintre primii zece teatre cele mai vizitate din lume, centrul prezintă mai mult de concerte, spectacole și spectacole 700 pentru mai mulți patroni 600,000, inclusiv muzicale, balete, opere, balete, piese de teatru, concerte și multi-XNUMX eveniment cultural.

Centrul găzduiește, de asemenea, prelegeri, ateliere și evenimente educaționale și oferă unul dintre cele mai mari programe de educație artistică din țară.

201 Southwest 5th Avenue, Fort Lauderdale, FL 33312, 954-462-0222

10. Muzeul Casei Stranahan


Stranahan House este un muzeu istoric al casei și cea mai veche structură supraviețuitoare din județul Broward. Construită în 1901, casa a fost construită pentru prima dată ca un loc de tranzacționare și mai târziu transformată într-o reședință pentru pionierii Fort Lauderdale, Frank și Ivy Stranahan. Vizitatorii casei frumos restaurate și întreținute pot afla despre moștenirea și rolul pe care l-a jucat în istoria Fort Lauderdale în excursii ghidate zilnice, cum ar fi Ghostul Râului, care include o plimbare cu barca pe râul Nou.

Muzeul este înscris în Registrul Național al Locurilor Istorice și găzduiește mai multe evenimente de-a lungul anului, inclusiv un Crăciun victorian și Petrecerea lui Peter Pan. Tururi speciale pentru școală și grupuri sunt de asemenea disponibile.

335 Southeast 6th Avenue, Fort Lauderdale, FL 33301, 954-524-4736

11. Stația Aeriană Navală Muzeul Fort Lauderdale


Național Air Station Fort Lauderdale Museum păstrează istoria și îi onorează pe eroii celui de-al doilea război mondial. Clădirea #8, clădirea Link Trainer, este singura structură rămasă din complexul naval 200, construit pe Merle Fogg Field, în 1942, și acum găzduiește singurul muzeu militar al județului Broward.

Exponatele includ barăci de soldați recreați, care includ o cinste specială a fostului președinte George HW Bush, care s-a antrenat la stație ca un insign, istoria Zborului 19 și mii de artefacte militare pentru vizitatori pentru a-i descoperi și admira. Admiterea este gratuită.

4000 Road Perimetru Vest, Ft. Lauderdale, FL 33315, 954-359-4400

12. Societatea și Muzeul Istoric Fort Lauderdale

Societatea și muzeul istoric Fort Lauderdale operează Vechiul Sat Fort Lauderdale din Riverwalk Park pentru a păstra și expune bogata istorie a județului Broward. Satul include cel mai vechi hotel din raionul Broward, New River Inn, care găzduiește muzeul; Biblioteca și Centrul de Cercetare Hoch Heritage, care găzduiește istoricul magazin de colecții și cadouri; și alte patru clădiri din timpul secolului restaurate pentru a afișa începuturile Fort Lauderdale.

Muzeul găzduiește evenimente speciale, expoziții și prelegeri pe tot parcursul anului, precum și programe educaționale interactive și excursii școlare pot fi organizate. Vizitatorii pot alege să meargă în turul informativ de mers în prima duminică a lunii octombrie - mai.

219 Southwest Second Avenue, Fort Lauderdale, FL 33301, 954-463-4431

13. Parker Playhouse


Parker Playhouse, în inima Ft. Lauderdale's Riverwalk Arts & Entertainment District, a adus artele la Ft. Comunitatea Lauderdale de 47 ani. Teatrul combină o varietate de oferte care includ atât programe de divertisment, cât și programe educaționale. Programele educaționale pentru copii, familii și educatori sunt disponibile pe tot parcursul anului, iar programele populare includ seria „Descoperă Broadway” și sesiuni de cursuri de vară pentru fiecare vârstă.

Teatrul găzduiește spectacole ale unor artiști de renume care includ concerte, producții Broadway, orchestre, comedianți și multe altele. După o noapte la teatru, veți fi la câțiva pași de mese fine, muzee și cumpărături de-a lungul frumoasei Riverwalk.

201 Southwest 5th Avenue, Fort Lauderdale, FL 33312, 954-462-0222

14. Muzeul securității incendiilor și siguranței Fort Lauderdale


Construită în 1927 pentru a arăta apariția orașului din uraganul 1926, Stația de pompieri istorice #3 a fost restaurată la frumusețea sa originală pentru a afișa istoria 100 din istoria serviciului de pompieri Fort Lauderdale. Cu greu veți simți că veți vizita o stație de pompieri în timp ce vă bucurați de arhitectura și atmosfera unică a muzeului.

Printre preferatele vizitatorilor se află motoarele de incendiu istorice, echipamentele și alarmele. Casa în stil mediteranean oferă, de asemenea, fotografii, videoclipuri și uniforme istorice care spun povestea pompierilor săi 1920. Centrul de învățare pentru copii învață siguranța și prevenirea incendiilor prin prezentare și activități practice. Apelează pentru orele curente.

Bulevardul 1022 West Las Olas, Fort Lauderdale, FL 33312, 954-290-6901

15. Parcul de stat Hugh Taylor Birch


Situat între Oceanul Atlantic și Intracoastal Waterway Boulevard Sunrise East, Hugh Taylor Birch State Park oferă o uimitoare oază tropicală în care să vă bucurați de o serie de activități și de veghe a vieții sălbatice locale. Odată ce a fost acasă la Hugh Taylor Birch, care a donat proprietatea publicului din Florida, parcul este acum acasă pentru o serie de animale sălbatice, inclusiv broaște țestoase, iepuri de mlaștină și broască țestoasă, precum și peste specii de păsări 200.

O lagună de apă dulce lungă de mile oferă locul perfect pentru înot, pescuit, canotaj și vizionare a vieții sălbatice, în timp ce alte activități recreative includ drumeții, ciclism, patinaj în linie și Segway Tours. Parcul are o plajă minunată și mai multe zone de picnic împrăștiate pe tot situl, iar un camping / grup de tineri oferă locuri de camping curate și blocuri moderne de abluție. Situat în interiorul căminului în stil Art Deco din Hugh Taylor Birch, Centrul de vizitatori Terramar oferă exponate interesante despre Hugh Taylor Birch și istoria Fort Lauderdale, precum și afișări ale faunei sălbatice, ecologiei și ecosistemelor parcului. Centrul de vizitatori este deschis în weekend și în perioada sărbătorilor.

Bulevardul 3109 East Sunrise, Fort Lauderdale, FL 33304, 954-564-4521

16. Colee Hammock Park


Aduceți un picnic și bucurați-vă de o după-amiază relaxantă și liniștită în parcul Colee Hammock. Zonele ierboase umbrite de copaci mari oferă locul perfect pentru a răspândi o pătură, să-și planteze scaunul de gazon sau să agăți un hamac și să te bucuri de priveliștile uimitoare de-a lungul țărmului New River. Veți avea un punct de vedere frumos al conacelor care aliniază țărmul și iahturile și bărcile uimitoare care navighează în și pe calea navigabilă.

Parcul este, de asemenea, un loc idilic pentru o nuntă intimă sau o altă ocazie specială. Există parcare gratuită limitată și mai multe bănci de parc disponibile, dar nu există toalete la fața locului.

1500 Brickell Drive, Fort Lauderdale, FL 33301, 954-828-PARK

17. Breading de specii invazive


Invasive Species Brewing a fost viziunea fraților Fort Lauderdale Jordan și Chris Bellus, cunoscuți pentru munca lor la celebrul Laser Wolf Craft Beer Bar. Fabrica de bere, care a fost deschisă în 2017, a fost declarată cea mai bună fabrică de bere din regiune de către Sun-Sentinel și a fost evidențiată în revista Forbes ca fiind una dintre cele mai importante fabrici de bere din Statele Unite. Liniile de accesorii 20 prezintă o fabrică de băuturi extrem de potabilă a companiei, incluzând preferate precum Ale Bahamian Gold Cream Ale, Malkovich Malkovich IPA, Gypsy Jack Porter, Phil's Philsner în stil german Pilsner și Warehouse Belgia Saison. Vizitatorii se pot opri lângă camera de la robinet a companiei șapte zile pe săptămână și se pot bucura de proiecte pe terasa cu bere în aer liber. Camioanele alimentare regionale sunt parcate pe site în majoritatea zilelor, prezentând cele mai bune scene din zona culinară.

726 NE 2nd Ave, Fort Lauderdale, FL 33304

18. BlueFoot Pirate Adventures


Pleacă într-o aventură de pirați captivantă la bordul Piciorului Albastru. Aventurile piratului albastru de-a lungul căilor navigabile intercostale ale Fortului Lauderdale oferă croaziere distractive pentru toate vârstele. Întreaga familie poate dona gunoiul de pirați, poate căuta comori ascunse și poate lupta împotriva atacatorilor. Bluefoot și căpitanii săi sunt certificați pentru Garda de Coastă și pregătiți să vă distreze într-o aventură plină de distracții, completată de o luptă cu tunurile de apă.

Croazierele sunt 90 minute și navighează în fiecare zi la fiecare două ore de la 9AM - 3PM. Pot fi aranjate croaziere speciale pentru petreceri de naștere și excursii pe teren. Asigurați-vă că rezervați în avans, deoarece croazierele se completează rapid.

801 Seabreeze Blvd., Fort Lauderdale, FL 33316, 954-530-8302

19. Cafeaua Circle House


Circle House Coffee este o cafenea comunitară din Fort Lauderdale, deținută și operată de jucătorul NFL, Stephen Tulloch, pensionat de la 2018. Cafeneaua, care se află în inima frumosului sat Flagler, oferă opțiuni de ședere pe terasă interioară și în aer liber și un drive-through pentru servicii rapide de preluare și deplasare. Pe parcursul zilei, sunt servite delicioase băuturi artizanale pe bază de espresso, împreună cu un meniu complet de vinuri fine, sangrias, slush-uri infuzate de CBD și preparate locale de artizanat din Florida. Sandwich-urile prăjite pentru micul dejun sunt servite în timpul orei de dimineață, împreună cu produse de patiserie, brioșe și o selecție de gogoși gourmet de la compania locală Mojo Donuts. La prânz, meserii se pot bucura de baghete de pui jerk, sandwich-uri cu legume prăjite sau preferate pentru preparate culinare. Toate veniturile beneficiază Fundația Stephen Tulloch și organizațiile de caritate locale prin programul Round Up For Charity al cafenelei.

727 NE 3rd Ave, Fort Lauderdale, FL 33304, Telefon: 954-870-6456

20. Las Olas Gondola Tours


Alăturați-vă acestei echipe de căpitan tată-fiică pentru o croazieră relaxantă pentru a vă bucura de peisajul frumos al căilor navigabile ale Fortului Lauderdale. Au ani de experiență pe apă și iubesc împărtășind cunoștințele și emoția lor despre atracțiile din zonă și faună.

Oaspeții pot alege dintr-o varietate de croaziere care includ Bahia Mar Marina, turul râului nou, vizitând unul dintre cele mai vechi poduri leagănice din Florida sau aruncând o privire asupra casei cu jetliner pe apa care a fost prezentată pe Travel Channel. Tururile sunt de 90 minute și oferă o croazieră spectaculoasă la apusul soarelui. Turul luminii de Crăciun este preferat în decembrie.

1200 East Las Olas Blvs, Fort Lauderdale, FL 33301, 754-206-5950

21. Sala internațională a înotului de înot


O vizită la Salonul Famei Internaționale de Înot presupune un tur impresionant care oferă mult mai mult decât se așteaptă vizitatorii. Complexul include un muzeu, o sală de faimă și un centru acvatic de clasă mondială. După construcția sa în 1965 și renovări ample în 1991, centrul acvatic găzduiește astăzi evenimente naționale și internaționale de înot, în timp ce Sala Famei prezintă realizările înotătorilor competiționali, jucători de waterpolo, înotători sincronizați, scafandri și alții.

Muzeul prezintă cea mai mare colecție din artefacte și memorabilii din istoria sporturilor acvatice. Expoziția interactivă de automatizare a timpului și tributul președinților americani sunt afișaje populare.

1 Hall of Fame Dr, Fort Lauderdale, FL 33316, 954-462-6536

22. Tururi alimentare Las Olas


Combinați istoria cu mâncarea fină la unul dintre cele mai populare tururi din Fort Lauderdale. Las Olas Food Tours oferă aventuri alimentare perfecte pentru turiști, excursii în familie sau evenimente corporate. Tururi de mers pe jos de trei ore duc vizitatorii în șase locații diferite, unde se bucură de artă, istorie și cultură locală, în timp ce prelevă articole din meniu de la unele dintre cele mai frumoase restaurante din Las Olas și Fort Lauderdale.

Riverwalk and Cruise Tour include o prezentare a istoriei Fort Lauderdale cu degustări din unele dintre cele mai populare restaurante de-a lungul plajei și Riverwalk. Acest tur se încheie cu o croazieră în minutul 90 de-a lungul rândului Millionaire's Row, complet cu bomboane de ciocolată și Mojitos.

Loc de întâlnire: NE Colțul 9th Avenue și Bd. Las Olas, 800-979-3370

23. Orchestra Simfonică Fort Lauderdale

Orchestra Fort Lauderdale Symphony a oferit spectacole spectaculoase, de clasă mondială, de-a lungul anotimpurilor 18. Condusă de renumitul și realizatorul dirijor Sebrina Mar? A Alfonso, orchestra se străduiește să sporească experiențele culturale pe care South Florida le oferă clienților și rezidenților deopotrivă. Dacă sunteți în căutarea de idei romantice pentru întâlniri în Fort Lauderdale, urmăriți o reprezentație de la Fort Lauderdale Symphony Orchestra.

Spectacolele care ajung la audiențe în Fort Lauderdale, Miami, West Palm Beach și Key West prezintă o combinație de capodopere clasice și selecții moderne, populare. Sezonul lor include seriale încântătoare și artiști prezenți sigur că vor oferi o seară memorabilă și fermecătoare la simfonie. Seria de muzică de cameră de vară este deosebit de populară printre vizitatori.

Josephine S. Leiser Opera Center, 221 SW 3rd Avenue, Fort Lauderdale, FL 33312, 954-522-8445

24. Riverwalk Fort Lauderdale


Riverwalk Fort Lauderdale include Riverwalk Linear Park și Districtul Riverwalk District. Este cel mai bun loc pentru distracție și relaxare într-un cadru tropical luxuriant în mijlocul cartierului urban Fort Fort Lauderdale. Conectând New River la comunitate, Riverwalk găzduiește o varietate de evenimente și activități distractive pe tot parcursul anului.

S-ar putea să prindeți o serie de concerte, un festival de alimente sau o cursă 5K care se întâmplă oricând. La Riverwalk Recreation, acestea oferă o varietate de activități distractive pentru orice nivel de fitness. Ei oferă stand-up paddle boarding, caiac, biciclete, cursuri de fotografie, excursii Segway, antrenament pentru câini și o mulțime de alte activități în aer liber.

Clădire dulce, One River Plaza, 305 S Andrews Ave #410, Fort Lauderdale, FL 33301

25. Galleria de la Fort Lauderdale


Galleria Fort Lauderdale este un cumpărături de lux, iar restaurantul este complet la doar câteva minute de aeroport, hoteluri și centru de convenții și la câțiva pași de plajele frumoase. Neiman Marcus, Michael Kors, Banana Republic, Coach și Apple sunt doar câțiva dintre retailerii de lux care pot naviga.

Galleria oferă unele dintre cele mai bune opțiuni de cumpărături din South Florida în peste magazinele de specialitate 100 și restaurantele, plus Elizabeth Arden Red Door Spa. Oaspeții se pot bucura de numeroase opțiuni de luat masa care includ Capital Grille, Seasons 52 și Blue Martini. Galleria este accesibilă cu autobuzul sau taxiul cu apă și oferă parcare cu valet.

2414 E Sunrise Blvd, Fort Lauderdale, FL 33304, 954-564-1015


Jungle Queen Riverboat

Jungle Queen Riverboats croaziere de renume mondial au navigat pe New River încă de la 1935. O activitate obligatorie în Fort Lauderdale, compania are căpitani cunoscuți, care distrează și educă oaspeții în croaziere, care oferă distracție și relaxare la bordul bărcilor frumoase. Faceți o croazieră 90 în orașul Jungle Queen sau River Queen pentru a vedea casele și iahturile celor bogați și faimoși.

Bucurați-vă de turneul 3 Jungle Queen cu o oprire pentru concesii și un spectacol cu ​​animale vii pe o insulă tropicală. Croaziera pentru cină și spectacol pe Jungle Queen oferă un bufet pentru toate mâncărurile și un spectacol live de soi pe insula tropicală.

Bahia Mar Yachting Center, Bd. 801 Seabreeze, Fort Lauderdale, FL 33316, 954-462-5596

Sailing Tropical

Bucurați-vă de toată frumusețea Floridului de Sud în timp ce navigați pe Spirit of Lauderdale, unul dintre cele mai mari și mai confortabile catamarane din zonă. Faceți o croazieră sau o escapadă de dimineață într-o aventură pe plaja insulei, în timp ce vă bucurați de trambuline acvatice și de snorkeling sau relaxați-vă cu un apus de soare spectaculos.

Cu un echipaj experimentat și certificat, Tropical Sailing are o călătorie pentru a-i face pe placul oricărui oaspete care caută distracție la soare sau relaxare într-o croazieră Sunset. Ei se bucură cu plăcere de petreceri și alte ocazii speciale și oferă un bar și lounge umbrite la bord. Flote și chartere private pot fi amenajate.

Bahia Mar Yachting Center, 801 Seabreeze Blvd (A1A) Slip A109 / A111, Fort Lauderdale, FL 33316, 954-579-8181