25 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Gettysburg, Pennsylvania

Puține alte locuri din Statele Unite au un simț al istoriei atât de puternic ca Gettysburg, Pennsylvania. Locul celei mai mari bătălii din Războiul Civil luptat în 1863 care a costat națiunea 51,000 vieții este comemorat în toată Gettysburg, de la Parcul Național Gettysburg cu o mie de monumente, până la celebrele renovări de luptă colorate și multe muzee excelente.

1. Parcul Militar Național din Gettysburg


Bătălia de la Gettysburg a fost punctul de cotitură al Războiului Civil, cea mai sângeroasă bătălie și inspirația pentru „Adresa Gettysburg” a președintelui Abraham Lincoln. Parcul Național Militar din Gettysburg a fost înființat pentru a proteja zona de luptă și pentru a interpreta peisajul și evenimentele vizitatorilor.

Parcul include câmpul de luptă, zone de sprijin pentru luptă, cum ar fi zonele utilizate pentru rezerve, spitale și consumabile, precum și mai multe zone relevante care nu sunt de luptă, care includ Cimitirul Național Gettysburg. Muzeul și centrul de vizitatori din Gettysburg, situat în interiorul parcului, conține cele mai multe artefacte ale parcului 43,000 Război civil și este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Gettysburg, PA. Există numeroase reeducări de luptă și evenimente comemorative organizate în parc în fiecare an. Personalul parcului este, de asemenea, responsabil de replantarea pădurilor originale și a altor plante care existau în zonă în momentul bătăliei.

1195 Baltimore Pike (Route 97), Gettysburg, PA 17325-2804, 717-334-1124

2. Cimitirul National Gettysburg, Gettysburg, Pennsylvania


Cimitirul național din Gettysburg a fost înființat imediat după bătălia de la Gettysburg a pretins mai mult decât 51,000 vieți. Cu celebra sa adresă Gettysburg, președintele Lincoln a dedicat cimitirul, amintindu-le americanilor viețile pierdute pentru a ține Uniunea. Cimitirul este locul de odihnă final al aproximativ soldați ai Uniunii 3,500 care au murit în bătălia de la Gettysburg și este parte a Parcului Militar Național din Gettysburg.

Serviciul Parcului Național este responsabil de gestionarea cimitirului, care conține o serie de monumente semnificative, cum ar fi Monumentul Național al Soldaților, care a fost completat în 1869 și o tribună, construită în 1879, situată aproape de intrarea de pe Taneytown Road. Această tribună din cărămidă a fost folosită ca platformă permanentă din care mulți președinți, inclusiv Roosevelts și Eisenhower, au ținut discursuri în timp ce participau la ceremoniile memoriale ale Bătăliei Gettysburg.

97 Taneytown Road, Gettysburg, PA 17325

3. Asociația Ghidurilor de Câmp de Luptă licențiate


Totul a început în timp ce focurile de pe câmpul de luptă din Gettysburg erau încă înfiorătoare și sângele abia se uscase. De îndată ce armatele au plecat, familiile soldaților căzuți și cetățenii curioși au început să vină, iar locuitorii locali au început să îi ghideze. Încă de la 1863, rolul de a ghida savanții, rudele, veteranii și turiștii a fost preluat de diverse grupuri și persoane care au susținut că au cunoștințe despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat și unde.

Câmpul de luptă devenea unul dintre cele mai importante parcuri care comemorau Războiul Civil. Datorită necesității ghidurilor extrem de educate și cu cunoștințe care să furnizeze informații precise, în 1915, guvernul federal a stabilit o testare a ghidurilor pentru a asigura calitatea informațiilor. Odată testate, ghidurile au devenit membri autorizați ai Asociației Ghidurilor Licențiate. Ghidurile autorizate vă vor asigura că vizita dvs. pe câmpul de luptă din Gettysburg va fi informativă și interesantă și că informațiile pe care le veți obține sunt corecte și interesante.

4. Situl istoric național Eisenhower, Gettysburg, Pennsylvania


Eisenhower National Historic Site (Eisenhower NHS) prezintă casa și ferma lui Dwight D. Eisenhower, 34th președintele Americii. În timpul președinției Eisenhower, site-ul a servit ca loc de întâlnire pentru liderii mondiali. Acum, oamenii vin din întreaga lume pentru a vedea artefactele 40,000 conținute în fosta casă a lui Eisenhower.

NHS Eisenhower include, de asemenea, 700 acri de habitate diverse, frumoase, care servesc ca o zonă protejată pentru șireturi, bufnițe cu urechi scurte și spălătorii de sus. Grupurile de tineri vizitează în mod regulat Eisenhower NHS, deoarece există un program special oferit studenților de la clasa a X-a până la clasa a X-a.

Autobuzele turistice pleacă din 1195 Baltimore Pike, Gettysburg, PA, 17325, 717-334-1124

5. Muzeul de Istorie din Gettysburg


Muzeul de Istorie din Gettysburg se află în casa proprietarului și curatorului său, Erik L. Dorr, care și-a petrecut întreaga viață colectând artefacte istorice americane. Domnul Dorr este generația 4th dintr-o familie a cărei fermă a fost locația celebrului Pickett's Charge din 1863.

După ce ferma a fost încorporată în parcul câmpului de luptă, familia s-a mutat în casa unde locuiește astăzi domnul Dorr, iar locuința găzduiește și Muzeul de Istorie din Gettysburg. Colecția muzeului conține nu numai artefacte colectate de strămoșii domnului Dorr după bătălia de la Gettysburg, dar și artefacte care acoperă întreaga istorie americană de la fondarea sa până astăzi. Această colecție privată, care rivalizează prin dimensiunile și calitatea sa, multe muzee guvernamentale și private, este astăzi deschisă publicului ca parte a Muzeului de Istorie din Gettysburg, gratuit, ca parte a serviciului comunitar.

219 Baltimore St, Gettysburg, PA 17325, 717-337-2035

6. Shriver House Museum, Gettysburg, Pennsylvania


Plimbarea prin Shriver House Museum este ca și cum ai merge înapoi în timp. Casa 1860 meticulos restaurată este fereastra dvs. într-o perioadă importantă a istoriei americane. În timp ce mergeți prin camerele sale cu un ghid îmbrăcat într-un costum de epocă, puteți afla cum au trăit civilii și ce s-a întâmplat cu ei în timpul bătăliei de la Gettysburg.

Ghidul dvs. vă va spune povestea familiei Shriver în timp ce explorați camerele lor complet mobilate, care arată la fel ca și în 1860, cu toate mobilele, hainele, jucăriile pentru copii și alte obiecte din viața de zi cu zi. Veți vedea cei doi acutizători care s-au ascuns în pod în timpul bătăliei și au murit acolo. Casa a fost folosită și ca spital și loc pentru depozitarea rechizitelor medicale în timpul bătăliei și veți vedea unele dintre aceste provizii, care au fost găsite ulterior în casă.

309 Baltimore St, Gettysburg, PA 17325, 717-337-2800

7. Muzeul Seminarului Rett din Gettysburg


Muzeul Ridge Seminary din Gettysburg are 20,000 metri pătrați de galerii interactive și programare educațională. Muzeul abordează trei subiecte principale: prima zi a bătăliei de la Gettysburg, îngrijirea acordată soldaților răniți la Sala Schmucker și întrebări morale din epoca Războiului Civil.

O caracteristică în aer liber numită program de trasee este populară în rândul vizitatorilor. Principalul traseu în aer liber înconjoară campusul teologic luteran și include markeri informative care descriu rolul Seminary Ridge în războiul civil. Vizitatorii muzeului pot face un tur autoguidat în această zonă sau pot face un tur cu unul dintre ghidurile turistice ale muzeului.

111 Seminary Ridge, Gettysburg, PA, 17325, 717-339-1300

8. Jennie Wade House, Gettysburg, Pennsylvania


Zona în care se află Casa Jennie Wade a fost în general văzută ca „pământul nimănui” în timpul Războiului Civil, dar casa a devenit un sit istoric important după ce Jennie Wade, în vârstă de 20, a fost împușcată în timp ce pregătea pâine pentru soldații Uniunii. Ea este singura victimă civilă cunoscută a bătăliei de la Gettysburg.

În timpul unui tur al căminului perfect păstrat, vizitatorii pot vedea locul exact în care glonțul a călătorit prin două uși de lemn înainte de a-l lovi pe tânăra Jennie Wade. De asemenea, casa conține un mic magazin unde oaspeții pot cumpăra figurine, DVD-uri informative, steaguri, puzzle-uri, cărți și alte amintiri. Citiți în continuare: parcuri acvatice în PA

548 Baltimore Street, Gettysburg, PA, 7325, 717-334-4100

9. Diorama din Gettysburg


Diorama din Gettysburg este un ecran care recreează bătălia de la Gettysburg în detalii impresionante. Diorama cu piciorul pătrat 800 conține mai mult de 20,000 soldați, cai, arme și clădiri pictate manual. Pe lângă detaliile vizuale, diorama are o coloană sonoră narată care spune povestea bătăliei de la Gettysburg în câteva minute 30.

Diorama oferă, de asemenea, o oportunitate excelentă de învățare pentru grupurile de tineri. În plus față de dioram, vizitatorii se pot bucura de alte artefacte unice ale Războiului Civil care se află la doar câțiva pași. O librărie la fața locului conține o mulțime de cărți, articole de colecție, jucării și haine pentru oaspeți.

241 Steinwehr Avenue, Gettysburg, PA, 17325, 717-334-6408

10. Lincoln Train Museum, Gettysburg, PA


Muzeul Trenului Lincoln oferă o modalitate unică pentru vizitatori de a afla despre istoria Americii. Muzeul are exponate interactive dedicate președinților SUA, forțelor de ordine și militarilor, precum și exponate culturale centrate pe baseball, Hollywood și eroi occidentali.

Expoziția principală este mașina de înmormântare Lincoln de dimensiuni de viață, un element care completează colecția vastă a muzeului de trenuri model și tehnologie de tren. În sfârșit, muzeul oferă pachete speciale care includ tururi pe alte site-uri istorice pe și lângă Steinwehr Avenue. Ratele de admitere la Muzeul Trenului Lincoln variază în funcție de vârstă și dimensiunea grupului.

425 Steinwehr Avenue, Gettysburg, PA, 17325, 717-334-5678

11. Muzeul gării Gettysburg

Muzeul gării istorice Gettysburg este deschis publicului tot anul. Este aceeași stație în care Abraham Lincoln a ajuns în 1863 pentru a dedica cimitirul național din apropiere, iar acesta servește acum ca domiciliu al Comisiei bicentenale Abraham Lincoln din Pennsylvania.

În timpul bătăliei de la Gettysburg, stația a acționat, de asemenea, ca un spital de teren care a deservit mai mult de soldați răniți 15,000. Expoziții speciale sunt conținute în muzeu pe tot parcursul anului, iar intrarea este întotdeauna gratuită.

35 Carlisle Street, Gettysburg, PA, 17325, 717-334-6274

12. Cimitirul Evergreen, Gettysburg, PA


David McConaughy, un avocat care a trăit prin Războiul Civil, a creat Cimitirul Evergreen în onoarea soldaților din Războiul Civil din 1854. McConaughy însuși a fost pus în odihnă în Cimitirul Evergreen din 1902.

Alți oameni notabili îngropați la Evergreen includ teologul Samuel S. Schmucker, congresistul Edward McPherson și Mary Virginia „Jennie” Wade, singurul civil ucis în bătălia de la Gettysburg. Grupuri de vizitatori 10 sau mai mulți pot face un tur 90-minute de mers pe jos în Cimitirul Evergreen pentru a vizualiza monumente memoriale împreună cu mormintele persoanelor proeminente din epoca războiului civil.

799 Baltimore Street, Gettysburg, PA, 17325, 717-334-4121

13. Centrul de patrimoniu din Gettysburg


Centrul de patrimoniu din Gettysburg încearcă să-i învețe pe vizitatori despre cum a fost să trăiești prin bătălia de la Gettysburg. Prezentarea de artefacte, documente și afișaje interactive sunt câteva metode pe care Heritage Center le folosește pentru a învăța oaspeții despre bătălia de la Gettysburg și impactul acesteia asupra comunității.

De asemenea, Centrul Patrimoniului împărtășește zeci de conturi unice care explică modul în care localnicii au reacționat la una dintre cele mai importante bătălii din Războiul Civil care se desfășoară lângă casele și fermele lor. În plus față de ecranele sale luminante, Heritage Center are un magazin de cadouri cu o gamă largă de articole de colecție, îmbrăcăminte, cărți și jucării.

297 Steinwehr Avenue, Gettysburg, PA, 17325, 717-334-6245

14. Rupp House, Gettysburg, Pennsylvania


Rupp House este situat în centrul orașului Gettysburg. În această stare conservată cu atenție, această structură oferă oaspeților o privire asupra vieții civililor în timpul Războiului Civil.

Familia John Rupp a ocupat casa în timpul bătăliei de la Gettysburg, iar acum nivelul inferior servește ca muzeu public. Vizitatorii pot explora afișajele interactive ale muzeului și expoziții atractive gratuit. Rupp House găzduiește, de asemenea, evenimente speciale, cum ar fi demonstrații și evenimente de istorie vie, precum și chat-uri curte. Muzeul Rupp House acceptă oaspeți doar în weekend.

451 Baltimore Street, Gettysburg, PA, 17325, 717-339-2157

15. Savurați Gettysburg tururi alimentare


Mâncarea excelentă este unul dintre secretele cele mai bine păstrate din Gettysburg. Turul de mers pe jos din Savor Gettysburg vă va prezenta unele dintre cele mai bune restaurante din oraș în timp ce vă plimbați pe străzi istorice și vă vor arăta cele mai importante momente istorice și culturale. Întregul tur durează aproximativ trei ore și veți parcurge aproximativ o milă, așa că este într-adevăr potrivit pentru persoane de orice nivel de fitness.

Vei vizita șapte restaurante unice: o tavernă istorică veche, un restaurant etnic exotic și un bistrot de familie, printre altele. Între degustarea mâncărurilor fabuloase din diferite restaurante, ghidul dvs. va spune poveștile și anecdotele din trecutul și prezentul din Gettysburg și vă puteți bucura de a obține sentimentul real al acestui oraș unic. Citeste mai mult

16. Excursii de cai la ferma din Cornerstone


Imaginați-vă că experimentați câmpul de luptă din Gettysburg de la cal, modul în care au experimentat-o ​​soldații. Cu Cornerstone Farm Horseback Tours, îți vei începe călătoria la McMillan Woods în spatele liniilor confederației, vei continua pe lângă Ferma Emanuel Pitzer - sediul central al AP Hill în timpul bătăliei de la Gettysburg - și vei continua prin Parcul Militar Național din Gettysburg, în spatele unei cal dulce, docil.

Ghidurile de câmp de luptă autorizate de Serviciul Parcului Național ghidează cele mai populare tururi și vor împărtăși detaliile, strategiile, faptele și poveștile adevărate ale bătăliei. Nu trebuie să știi să călărești un cal ca un expert - sunt calmi și prietenoși. Plimbarea poate dura de la una la două ore, în funcție de cât timp doriți să petreceți. Dacă vă întrebați ce să faceți în Gettysburg PA cu copiii, acesta este un loc minunat de vizitat. Copiii trebuie să aibă opt ani sau mai mult și vor călări propriul lor cal.

305 Crooked Creek Rd, Gettysburg, PA 17325, 717-334-8205

17. Tururi Segway din Gettysburg


Există atât de multe modalități de a vizita principalele puncte istorice din Gettysburg - cu autobuzul, mașina, călăritul pe cal sau pe jos. Dacă găsiți un pic prea mult de mers și un autobuz prea limitat, de ce să nu faceți compromisuri și să mergeți cu un Segway? Segway PTs sunt ecologice deoarece nu folosesc gaz, nu produc fum și sunt aproape complet liniștite.

Chiar dacă nu ați folosit niciodată unul, nu aveți de ce să vă temeți - sunt ușor de utilizat și puteți să vă distrați foarte mult navigând puncte principale precum Pickett's Charge, Little Round Top, Lutheran Theologic Seminary, Peach Orchard, Diavol's Den, Wheatfield, High Water Mark, și multe altele. Există mai multe tururi diferite, dar cele mai populare durează aproximativ trei ore. În timpul acestui tur, veți parcurge aproximativ nouă mile și veți face patru opriri de odihnă.

22 Springs Ave, Gettysburg, PA 17325, 717-253-7987

18. Istorie Tururi de luptă și educație a tocilarilor tocilari


Nerds istorie oferă mai multe tururi unice de site-uri cheie de război civil în Gettysburg. Turul generalului durează în jur de două ore și acoperă cronologic Bătălia de la Gettysburg.

Acest tur este disponibil șapte zile pe săptămână. Turneul de marți Antietam este oferit doar marți - durează întreaga zi și include prânzul la Harper's Ferry. Nerds Istorie oferă, de asemenea, un tur de specialitate pe câmpul de luptă Gettysburg, precum și orașul Gettysburg. În cele din urmă, compania permite vizitatorilor să creeze tururi personalizate cu atracții la alegere.

297 Steinwehr Avenue, Gettysburg, PA, 17325, 717-334-6408

19. Tratați-vă Sinele


Când intri pe Treat Yo 'Self, vei cunoaște semnificația expresiei „ca un copil într-un magazin de bomboane”. Au arome 20 de iaurturi congelate și mai mult de topuri 40, toate aliniate și gata pentru a te amesteca și potrivi. și creează-ți propria creație delicioasă. Puteți, de asemenea, să vă creați propria gogoașă - obțineți o „gogoașă goală” și alegeți ce doriți pe ea și în ea.

Și selecția de cupcakes colorate, divine pe care le au, vă va ameți chiar înainte de a afla că puteți schimba oricare dintre ele și adăugați ceea ce vă place. Toate dulciurile sunt făcute manual în fiecare zi, în cantitate limitată. Adesea au rămas dintre cele mai populare, așa că ar fi mai bine să devii devreme dacă îți dorești o anumită aromă.

430 Baltimore Pike, Gettysburg, PA 1732, 717-420-2914

20. Land of Little Horses, Gettysburg, Pennsylvania


Land of Little Horses este un parc de animale performant, situat în terenurile agricole ale orașului Gettysburg. Parcul are o varietate de atracții distractive, printre care o cursă de țestoase și iepuri, un spectacol de animale performante și parada de rase care permite oaspeților să vadă diferitele tipuri de animale care trăiesc la fermă. Little Horse Land deține și tabere speciale pe tot parcursul verii pentru copii cu vârste cuprinse între cinci și doisprezece ani.

Little Horse Land are propriul magazin de cadouri unde vizitatorii pot cumpăra articole de colectare, jucării și jocuri. Oaspeții care se întorc pot achiziționa pase de sezon pentru reduceri la admiterea viitoare.

125 Glenwood Drive, Gettysburg, PA, 17325, 717-334-7259

21. Ronn Palm's Museum of Civil War Images


Ronn Palm este proprietarul a mii de fotografii din epoca războiului civil. În 2000, Palm și-a deschis muzeul într-o casă de jurnal cu două etaje care datează din 1802. Cea mai mare parte din fotografiile lui Palm sunt imagini cu soldați ai Războiului Civil din Pennsylvania care făceau parte din infanteria, cavaleria și artileria statului.

Deoarece multe persoane din fotografii rămân neidentificate, Palm folosește un sistem de catalog online pentru a colecta cât mai multe informații despre bărbații din imaginile sale. Scopul său este să găsească în cele din urmă numele fiecărui soldat descris în colecția sa de imagini aproximativ 4,000. Muzeul de imagini al războiului civil din Ronn Palm este deschis numai în weekend, iar intrarea este gratuită.

229 Baltimore Street, Gettysburg, PA, 17325, 724-664-5150

22. Tururi de autobuz din Gettysburg Battlefield

Compania Gettysburg Battlefield Bus Tours conduce două ore de călătorie cu autobuzul ghidat în jurul câmpului de luptă istoric Gettysburg. Compania oferă două opțiuni de turism. Oaspeții pot asculta o prezentare audio în timp ce călătoresc pe câmp într-un autobuz cu aer liber cu două poduri sau pot asculta prezentarea de la un ghid live în timp ce se află într-un autobuz cu aer condiționat.

Fiecare tur pleacă de la centrul principal de turism Gettysburg, iar oaspeții pot cumpăra bilete la mai multe hoteluri, moteluri și campinguri din Gettysburg. În plus față de tururi pe câmpul de luptă, compania de autobuze oferă și pachete turistice care includ vizite la alte repere marcante ale Războiului Civil.

778 Baltimore Street, Gettysburg, PA, 17325, 717-334-6296

23. Galeria fotografică Gibson, Gettysburg, PA


Rob Gibson este un fotograf de renume mondial care a stăpânit metodele fotografice utilizate în timpul Războiului Civil. Opera sa a apărut în numeroase reviste, cărți și programe de televiziune. Gibson și soția sa au o colecție mare de aparate foto și echipamente fotografice de la mijlocul 1800-urilor și, ocazional, organizează demonstrații pentru vizitatorii studioului.

În plus, Gibson le permite oamenilor să programeze ședințe foto creative cu propriile recuzite sau popi și costume pe care le ține la studioul său. Vizitatorii pot cumpăra diferite dimensiuni ale fotografiilor lor tipărite direct de la Gibson.

64 Steinwehr Avenue, Gettysburg, PA, 17325, 717-337-9393

24. Podul acoperit Sachs


Podul Acoperit Sachs, cunoscut și sub denumirea de Poduri Acoperite de Apă, traversează Marsh Creek. Podul 100-picior a fost construit în 1854 și a servit ca loc strategic atât pentru forțele Uniunii, cât și pentru cele confederate în timpul Războiului Civil. În 1938, Departamentul de Transport din Pennsylvania a desemnat acest reper drept „cel mai istoric pod”.

De-a lungul 1900-urilor, podul acoperit Sachs a fost remodelat de mai multe ori pentru a-și asigura stabilitatea și longevitatea. Podul este unul dintre puținele poduri în stil Town, care rămân în Pennsylvania.

Drumuri de apă (TR 509 / TR 405), Gettysburg, PA, 17325