25 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Helena, Montana

Capitala Montana, Helena, este situată între Parcurile Naționale Yellowstone și Glaciar. Înființat în timpul Rush Gold of 1864, acest fermecător oraș modern a reușit să-și păstreze istoria, oferind vizitatorilor o experiență a Vechiului Vest. Vedeți Capitolul de stat din Montana și frumoasa Catedrală a Sfintei Elena, vizitați Muzeul Societății Istorice Montana, Muzeul de Artă Holter, Cartierul Istoric Helena și alte atracții unice.

1. Capitolul de stat din Montana


Capitolul de stat din Montana este construit într-un stil arhitectural neoclasic grecesc, cu gresie și granit local. Cupola este acoperită cu cupru și are o statuie care este numită popular „Lady Liberty”. Faceți un tur și descoperiți arhitectura, arta și istoria acestei clădiri maiestuoase. Există o rotundă mare cu patru tablouri circulare în centrul clădirii capitolului.

Aceste picturi au fost comandate în 1902 și înfățișează cele patru arhetipuri proeminente ale societății din Montana timpurie. Bucurați-vă și admirați tabloul minerului de aur, al nativului american, al unui explorator și al unui capcan de blană și al unui cowboy.

1301 East 6th Avenue, Helena, MT, 406-444-4789

Ați putea, de asemenea, să vă placă: 25 Cele mai frumoase locuri de vizitat în Montana.

2. Muzeul Societății Istorice din Montana


Muzeul Societății Istorice Montana păstrează, interpretează și colectează artefacte istorice, arheologice și etnologice ale bogatei istorii și culturi din Montana. Cu peste artefacte 50,000 expuse, a fost onorat de Asociația Americană a Muzeelor. Explorați numeroasele exponente pe termen lung și temporare care evidențiază istoria diversă a acestei regiuni.

Există aproximativ artefacte 6,000 din colecția Native American. Admirați la începutul perioadei de rezervare a materialelor Blackfeet, Salish și Sioux. Vizitatorii vor fi uimiți de colecția de costume și textile pentru imigranții timpurii. Citeste mai mult

225 North Roberts, cutie poștală 201201, Helena, MT, 406-444-2694

3. Catedrala Sfânta Elena


Clădirea uluitoare a Catedralei Sf. Elena a fost consacrată în 1924. A fost comandat cu generosul patronat al lui Thomas Cruse, un filantrop local. Construită în stil gotic, această catedrală a fost reconstruită și renovată de-a lungul anilor. Admirați frumoasele vitralii care au fost instalate de firma FX Zettler din Munchen, Bavaria.

Aceste ferestre incredibile spun povestea căderii din harul lui Adam și Eva. Copertina de altar elaborată din bronz, aurirea interiorului și grătarul din spatele altarului sunt sigur că vor impresiona vizitatorii.

530 North Ewing Street, Helena, MT 59601, 406-442-5825

4. Muntele Helena City Park


Parcul Mount Helena City se află la aproximativ 5,468 metri deasupra nivelului mării. Acesta este un teren frumos, care are mai multe trasee bine proiectate, care sigur vor impresiona vizitatorul. Poteca Prairie este renumită pentru frumoasele flori sălbatice care înflorește de-a lungul căii și se mândrește cu peisaje spectaculoase de stânci și pârtii. Traseul 1906 îmbrățișează stânca de calcar și este cel mai ușor traseu de făcut.

Traseul Backside se deschide către pădurile ierboase de pin ponderosa, în timp ce traseul Hogback este destul de stâncos și dur. Vizitatorii pot considera că traseul arborelui prospectiv este dificil, dar vestea bună este că toate traseele oferă peisaje panoramice.

225 Cruse Avenue, Suite A, Helena, MT 59601, 406-442-4120

5. Cartierul istoric Helena


Cartierul istoric Helena s-a format atunci când a fost descoperit aurul în Ultima șansă Gulch. Un grup de mineri nemulțumiți au avut o ultimă șansă să găsească aur la această scăpare și au avut succes. În curând, a fost inundată de mineri care și-au exprimat cererea pentru pământul din apropierea gulch-ului. Ultima șansă a fost numele dat taberei.

Turul de mers este modalitatea perfectă de a explora această zonă. Poate doriți să vizitați Cabana Pionierului și Casa îngrijitoare, care este considerată cea mai veche casă din Helena. De asemenea, se poate plimba prin Reeder's Alley și Cabana Yee Wau, Colwell Building și California Wine House pentru a numi doar câteva.

6. Muzeul de Artă Holter


Muzeul de Artă Holter consideră că arta nu este doar pentru afișare, ci este menită să fie creată, interpretată, predată și păstrată. Ei onorează unicitatea comunității lor prin prezentarea mai multor artiști regionali contemporani. Colecția permanentă de artă contemporană din Montana expune lucrări pe teme precum Iarna și expune imprimeuri de artiști precum Jaune Quick-to-See Smith, subliniind diversitatea culturală.

Există tururi organizate pentru grupuri, iar vizitatorii sunt siguri că vor fi impresionați de magazinul Holter Museum, care vinde cadouri unice realizate manual de artiști locali. Citeste mai mult

Strada 12 E Lawrence, Helena, MT 59601, 406-442-6400

7. Fundația Archie Bray pentru arte ceramice


Fundația Archie Bray pentru Artele ceramice este o clădire istorică care se află pe fundalul poalelor Munților Stâncoși. Aceasta a fost fondată în 1951 de către constructorul de cărămidă Archie Bray, ca loc de stimulare a lucrărilor artistice și creative în ceramică. Cadrul pitoresc al unei vechi fabrici de cărămidă împotriva munților a atras mai mulți artiști ceramici care vin la Bray să își împărtășească experiențele și să exploreze idei noi.

Ceramici celebri precum Val Cushing, Andrea Gill și Tre Arenz sunt printre artiștii ceramici 600 din întreaga lume care au vizitat Bray.

2915 Country Club Avenue, Helena, MT 59602, 406-443-3502

8. Helena National Forest


Pădurea Națională Helena are aproape un milion de acri de teren distinctiv. Traseul Scenic Național Continental Divide acoperă 80 mile de la Scapegoat până la Deerlodge National Forest; Helena își datorează existența acestei regiuni bogate în istoria minelor. Vizitatorii pot găsi canioanele pitorești de calcar accidentate de la Big Belt Mountain.

Cu peste 1000 mile de trasee dezvoltate, faceți o drumeție sau chiar călăriți pe călare. Schiul și călăritul pe snowmobile sunt sporturi populare iarna. Există zone de picnic și locuri de campare, iar aventurosul poate închiria o cabină rustică pentru noapte.

9. Last Chance Ranch, Helena, Montana


Last Chance Ranch este o proprietate privată pe 80 acri de păduri luxuriante. Urmărirea păsărilor, fotografie sau drumeții pe traseul istoric 1870 sunt câteva dintre activitățile care vă așteaptă. Bucurați-vă de fermecătoarele iazuri de castor și de priveliștile panoramice ale Pădurii Naționale Helena

Cina de plimbare cu vagonul face o seară memorabilă, în timp ce vizitatorii sunt duși înapoi în timp, prin pădurile de pe vagoanele trase de cai, până la Cabana Muntelui Moose. Sărbătește-te la o masă gastronomică și bucură-te de muzică live occidentală în jurul focului. Există camere de închiriat la lojă, cu facilități moderne.

2884 Grizzly Gulch, Helena, MT, 406-442-2884

10. Zona de schi Great Divide


Zona de schi Great Divide este un parc montan de sporturi de zăpadă care are peste 100 trasee, zone de schi, poieni și boluri. Acoperind o suprafață de 1600 acri, acest parc de schi se întinde pe trei vârfuri de munte și trei văi pitorești.

Acest parc de teren se adresează călăreților de diferite vârste și niveluri de abilități. Pârtia începătorilor din curte, Muntele Meadow, Vestul Sălbatic și Zona Zăpezii au caracteristici distractive 90 între ele. În fiecare vineri seara, vizitatorii pot călări funcțiile sub lumina până la 9: 00 pm.

7385 Belmont Drive, Marysville, MT 59640, 406-447-1310

11. Marele Carusel de Nord, Helena, Montana


Great North Carousel este o vizită obligatorie dacă pleci în vacanță cu copiii. Animalele sculptate manual de către un renumit sculptor din Walt Disney World și lucrările de artă din vitralii uluitoare sunt sigur că vor face din asta o călătorie de neuitat. Călăreții se pot plimba pe oricare dintre animalele unice 37 Montana, cum ar fi Capra de munte, Ursul Grizzly, Păstrăvul Cutthroat, Bobcat, Oaia Bighorn și Lupul Gri.

Acesta este un loc popular pentru a găzdui petreceri de naștere sau un grătar de vară. Scaune de muzică live și alimente pot fi găsite în amfiteatru joi, iunie, iulie și august, de la 11: 30 am până la 1: 30 pm.

Carusel 989 Way, Helena, MT 59601, 406-457-5353

12. Lucrări de explorare

Exploration Works este un centru științific din Helena, care permite tuturor să participe la multe activități practice și prezintă expoziții axate pe știință, tehnologie, inginerie și matematică. Copiii se pot juca la masa de apă, pot lucra cu tuburi și căi aeriene la Air Maze și se pot distra la Pin Impression Board. Exponatele se schimbă de trei până la patru ori pe an, ceea ce face ca fiecare vizită să fie un pic diferită de ultima. Opriți-vă la Explore Store pentru cadouri și proiecte pentru a lua acasă cu voi.

Carusel 995 Way, Helena, MT 59601, 406-457-1800

13. Kindrick Legion Field, Helena, MT


Kindrick Legion Field, construit în 1932, servește ca acasă la Helena Brewers, o echipă minoră de baseball a ligii. Un parc memorial se află în vestul parcului și creează un mediu familial minunat.

Priveliștea când stai în parc, cu Muntele Helena ca fundal, este destul de frumoasă, indiferent de ce echipă joacă. Scaunele de câmp 2,100 sunt, de asemenea, în unghi, astfel încât toată lumea are o vedere excelentă asupra stadionului.

1300 N. Ewing St., Helena, MT 59601, 406-495-0500

14. Conacul guvernatorului original


Construit în 1888 de antreprenorul William Chessman pentru a-și arăta averea și influența în Helena, Original Governor Mansion a fost construit în stilul Queen Anne. El evidențiază stilul de viață bogat de care se bucură cei bogați în acea perioadă. Acest conac de cărămidă impunătoare a fost preluat în 1913 de statul Montana ca reședință a primului guvernator oficial.

Nouă guvernanți din Montana și familiile lor au numit acest conac casa lor. Faceți un tur și admirați splendoarea acestui conac extravagant.

304 North Ewing, Helena, MT 59620, 406-444-4789

15. Porțile munților Excursii cu barca


Porțile Muntelui se află la aproximativ 20 mile nord de Helena, situată între Parcurile Naționale Yellowstone și Glacier; aceasta este una dintre comorile Helenei. Descoperiți de exploratorii timpurii, au văzut aceste formațiuni uimitoare de roci care se ridicau peste râul Missouri din ambele părți ale malurilor. Stâncile au apărut ca porți uriașe deschise și acest nume a rămas în ultimele două secole.

Spectaculoase stânci de calcar cu înălțimi de 1200 picioare par să ajungă în apă la fiecare cot în râu. Vizitatorii pot lua croaziera și pot admira sălbăticia uimitoare și frumusețea accidentată. Datele turneului cu barca 2017 sunt din 28th mai până în 25 septembrie.

16. Myrna Loy Center


Myrna Loy Center este o organizație non-profit pentru teatru, muzică, arte spectacole, film, literatură și dans. Centrul a fost numit după prima doamnă a filmului din regiunea Montana, Myrna Loy, care a murit în 1993.

Myrna Loy Center are trei teatre majore și o galerie: un Auditorium, care poate găzdui piese de teatru, film, concerte, conferințe și dans. O sală de proiecție, care este un teatru de proiecție digital pe scaun 50 ideal pentru boxele, concertele și filmele intime. Există, de asemenea, Galeria Jailhouse.

15 North Ewing Street, Helena, MT 59601, 406-443-0287

17. Spring Meadow Lake State Park


Situat la marginea vestică a Helenei, parcul de stat Spring Meadow Lake 30-acre oferă noi adăposturi de picnic, precum și un adăpost pentru grup. Este, de asemenea, o destinație populară pentru băieți de soare, înotători și scafandri. Cu numeroase specii de păsări înregistrate, locația este, de asemenea, o vizită obligatorie pentru observatorii de păsări.

Parcul include 8 mile de trasee pentru schi de țară, canotaj, mersul pe jos, drumeții, caiac și pescuit. Spring Meadow Lake State Park este o destinație excepțională de primăvară și iarnă, cu ceva pentru toți. Vizitatorii se pot plimba pe traseu în timpul iernii și dacă este prea frig, pot să patineze pe lac. Există, de asemenea, evenimente speciale planificate periodic pe tot parcursul anului.

930 Country Club Avenue, Helena, MT 59620, 406-495-3260

18. Kleffner Ranch Tours


Ranch Kleffner oferă o aventură a vieții. Acesta este situat la o milă sud de estul Helenei, în drum spre Montana City. Frumoasa fermă este un reper istoric care se află în Registrul Național al Locurilor Istorice.

Kleffner Ranch nu este popular doar ca destinație de nuntă, ci și pentru evenimente speciale, cum ar fi sărbătorile companiei, petrecerile de familie și biserică. Este renumit ca retragere și destinație turistică. Cei mai mulți vizitatori admiră pârâul de mămăligă și se bucură de tururi ghidate de arsură. Este accesat cu ușurință de pe autostrada americană 12, spre sud, pe Hwy 518.

Autostrada 305 518, Helena de Est, MT 59635, 406-495-9090

19. Spokane Bar Sapphire și Gold Fever Rock Shop


Spokane Bar Sapphire și Gold Fever Rock Shop este o mină de safire premieră situată de-a lungul malurilor lacului Hauser. A fost numit de geologi care cartografiează râul Missouri care se varsă în Helena, Montana. Este o mină fantastică care atrage mulți vizitatori care sapă pietrișul neobosit în căutarea safirilor.

Spokane Bar Sapphire are o culoare diferită de safire. Verde - albastru este cea mai comună culoare. Rubinul de culoare roșie este cel mai apreciat safir. Garniturile și aurul se găsesc și ele. Mina este deschisă tot anul. Mina de safir transportă pietriș de safir în întreaga lume prin UPS pentru cei care nu pot călători în Montana.

5360 Castles Road, Helena, MT 59602, 406-227-8989

20. Aleea Reederului, Helena, MT


Aleea Reeder's este unul dintre cele mai bine conservate cartiere de patrimoniu din Helena. Clădirile nu s-au schimbat de la 1863 și sunt înscrise în Registrul Național al Locurilor Istorice. Faceți o plimbare de-a lungul căii și admirați arhitectura caselor. Vizitatorii pot închiria o cameră pentru a experimenta viața în timpuri străvechi.

Alte activități includ participarea la un spectacol de teatru, panoramarea aurului, bucurarea de o plimbare pe trenul vechi și vizitarea magazinului de bomboane vechi pentru câteva delicioase. Vizitatorii vor avea o perspectivă asupra vieții minerilor timpurii și a influenței chinezilor.

300 W. Wallace St, Virginia City MT 59755, 406-843-5247

21. Lewis & Clark Brewing Company


Cu o pasiune pentru bere, Max Pigman a cumpărat compania Sleeping Giant Brewing Company din 2001 și a schimbat numele în Lewis & Clark Brewing Company în 2005.

Compania este dedicată furnizării de beri artizanale și ne pasteurizate pentru pasionații de băuturi. De asemenea, sunt prezentate meniuri delicioase de pizza și bratwurst. Acestea au o sală de robinet care include un mezzanin, potrivit pentru muzică live săptămânală, o sală de jocuri cu o masă de biliard, foosball, o tablă de amestec și o masă de dart board, precum și comedie.

1517 Dodge Ave, Helena, MT 59601

22. Grandstreet Theatre, Helena, MT


Grandstreet Theatre este cel mai important teatru comunitar din Montana. Acesta oferă servicii locuitorilor din Montana și vizitatorilor de peste 40 ani. Teatrul se mândrește cu o școală de teatru Grand Street, recunoscută la nivel național, care antrenează anual studenții 400 și produce piese și piese muzicale 10 - 12.

Are un scaun 200 biserică de granit romanic și un studio de cutii negre 45. Frumos amplasat la baza Munților Stâncoși, o parte din misiunea centrală a teatrului este de a produce un spectru de teatru de cea mai înaltă calitate. De asemenea, își propune să ofere un program secvențial de experiențe educaționale și să se alăture altor teatre comunitare în spiritul asistenței reciproce. și sărbătoare.

325 North Park, Helena, MT, 406-442-4270

23. Centrul Civic Helena

Centrul Civic Helena este o clădire Moorish Revival, situată pe Neill Avenue. Numit „Templul Altarului” când a fost deschis inițial în 1919, clădirea a fost redenumită ulterior Centrul Civic Helena și este acum deținută și administrată de Orașul Helena. Centrul Civic Helena găzduiește conferințe și convenții majore, spectacole comerciale, concerte, nunți, banchete și alte evenimente speciale.

Bucurați-vă de sala de expoziții pentru sala de bal 15,000 pătrați și de scaunul 1,925 Teatrul Auditorium din clădire. Sala de bal oferă un mezzanin inimitabil de la etajul doi și o bucătărie de catering, în timp ce teatrul Auditorium include două vestiare la nivel superior, două vestiare la nivel de scenă și o cameră verde.

340 Neill Avenue, Helena, MT 59601, 406-447-8481

24. Helena Ice Arena, Helena, Montana


Fondată în 2002, Helena Ice Arena oferă închirieri de patine, abilități de hochei, ligi de hochei, lecții de patinaj public și sesiuni pentru toate vârstele. Închirierile pentru patine sunt de $ 7 pentru adulți și $ 5 pentru copii. Taxele biletelor pentru Hockey Bighorns sunt de $ 6 pentru studenți, 9 $ pentru adulți și gratuite pentru copiii de 4 ani și.

Patinajul este o activitate distractivă atât pentru patinatorii începători, cât și pentru cei experimentați, iar acest lucru este, fără îndoială, un loc minunat pentru grupuri și familii să se bucure de o zi de distracție. De asemenea, puteți avea acces la mâncare și băuturi în snack bar.

400 Lola Street, Helena, MT 59601, 406-457-2817

25. Blackfoot River Brewing Co


Blackfoot River Brewing are reputația de a avea unele dintre cele mai bune beri preparate în mod tradițional. Au preparat bere artizanală folosind doar ingredientele tradiționale care sunt amestecate special pentru fiecare tip de bere. Hamei, drojdiile și tradiționalele malte din două rânduri creează amestecurile magice găsite aici. Vizitatorii pot fi siguri că berea servită este de cea mai bună calitate.

Accesați camera de la robinet și bucurați-vă de atmosfera din centrul orașului și asigurați-vă că comandați o tavă cu mostre, dacă nu puteți decide ce bere să comandați.

66 South Park Avenue, Helena, MT 59601, 406-449-3005