Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Homer, Alaska

Unul dintre cele mai pitorești orașe de pe Golful Kachemak, Homer, AK oferă o multitudine de lucruri de văzut și de făcut. Puteți explora Golful Kachemak, care este unul dintre cele mai bogate estuare marine din lume, sau vă îndreptați în sălbăticia Parcului Național Katmai pentru a experimenta cea mai dens populată zonă de urs brun din lume.

1. Parcul de stat Kachemak Bay


Parcul de stat Kachemak Bay este un parc oceanic 400,000 acre care a fost primul desemnat ca atare de sistemul Alaska State Park. Deoarece nu există acces rutier la majoritatea parcului, mulți vizitatori accesează frumusețea ascunsă zburând în sau cu barca. Biodiversitatea extinsă a parcului o face să fie acasă pentru ursi negri, alunițe, lei de mare, vidre de mare, balene și alte câteva animale de mare și terestre, pe care le vei putea întâlni în timpul explorării tale. Dacă alegeți să vă deplasați prin țara cea mai mare parte sălbatică către zone mai înalte, veți putea vedea o pasăre vedere asupra pădurilor dense de munte, plaje de nisip, câmpuri de gheață și ghețari.

Homer, AK 99603, Telefon: 907-262-5581

2. Centrul de Studii Costiere Alaskan


Centrul de Studii Costiere Alaskan poate fi găsit în Golful Kachemak. Vizitatorii de toate vârstele se vor putea conecta cu Alaskan în aer liber prin numeroasele lor tururi, plimbări ghidate, programe educaționale și evenimente peste noapte. Wynn Nature Center este locul perfect pentru a te bucura de frumusețea pădurii boreale, în timp ce privești florile sălbatice și ai grijă de ursul, albia, linxul și alte animale care numesc fauna sălbatică păstrată acasă. Stația de câmp Peterson Bay este un laborator de pe țărmul sud al golfului Kachemak, care este accesibil numai cu vaporul - dacă se întâmplă să-l faci acolo, stai cu ochii pe diverse animale sălbatice precum foci de port, caracatiță și vidră de mare.

708 Smoky Bay Way, Homer, AK 99603, Telefon: 907-235-6746

3. Arte Ptarmigan


Ptarmigan Arts este o galerie cooperativă locală de pe Pioneer Avenue care a existat încă de la 1984. Deținută și operată de artiști, galeria este o platformă pentru a explora numeroasele lucrări expuse și pentru a cunoaște oamenii din spatele lor. Lucrările includ picturi acrilice și acuarele, fotografii, sculpturi, olărit, bijuterii, vitralii, lucrări din lemn, printuri artistice și multe altele. Galeria este deschisă pe tot parcursul anului și a devenit o bază populară pentru artiști pentru a-și afișa și vinde lucrările, oferind în același timp vizitatorilor o platformă pentru a achiziționa articole locale artizanale și opere de artă de calitate. Există și multe spectacole și expoziții programate acolo - primele lor galerii de vineri sunt o modalitate distractivă de a petrece seara.

471 E Pioneer Ave, Homer, AK 99603, Telefon: 907-235-5345

4. Muzeul Pratt


Situat pe țărmurile golfului Kachemak, Muzeul Pratt găzduiește mai multe exponate interioare și în aer liber, care se concentrează pe artă, culturi natale din Alaska, istorie naturală, ecologie marină, pescuit și gospodărie. Muzeul are o minunată grădină botanică care este plină de floră locală, o potecă naturală prin pădure și cabana istorică Harrington. Există mai multe exponate, unele rotindu-se pe tot parcursul anului; galeria lor de artă are o colecție diversă de artă contemporană, nativ alaskan și artă alaskană. Golful lor Kachemak: o expoziție în afara oamenilor și a locului este un aspect popular care cuprinde fotografii, videoclipuri și multe altele din comunitate.

Str. 3779 Bartlett, Homer, AK 99603

5. Insulele Alaska și Ocean Center Center


Situat chiar lângă Golful Kachemak, Insulele Alaska și Ocean Visitor Center este unul dintre cele mai mari refugii de păsări marine din lume. Vizitatorilor de toate vârstele le va place să exploreze trecutul și prezentul refugiului. Pe lângă faptul că veți vedea numeroasele exponate de pe traseul interpretativ, veți putea să alegeți creierul biologilor și să aflați despre ce se întâlnesc atunci când navighează pe insule îndepărtate. Copiilor le va plăcea să completeze diverse activități în centrul de vizitatori pentru a-și câștiga Insigna de Biolog Junior. Nu uitați să opriți librăria Alaska Geographic situată în centru pentru o serie de cărți, ghiduri pentru natură și articole pentru copii pentru a le lua înapoi.

95 Sterling Hwy, Homer, AK 99603, Telefon: 907-235-6961

6. Homer Spit


The Homer Spit este un teren lung și îngust, care se întinde pe aproape 5 mile în Golful Kachemak. Este un loc minunat, cu vederi panoramice uimitoare asupra apei cristaline și a munților cu ghețar. Zona este plină de afaceri, magazine și restaurante de care vă puteți bucura. Distracția este recreativă, cum ar fi plaja care cuprinde kilometrii interminabili de nisip, plimbarea cu barca și pescuitul. Încercați-vă picioarele de mare cu hărți de pescuit sau mergeți într-o excursie ghidată de caiac pentru a cunoaște locul într-un mod unic și special. Există multe excursii cu barca și mersul pe jos, realizate de ghiduri cu cunoștințe pentru care vă puteți bucura în timp ce aflați despre istoria zonei și despre faptele puțin cunoscute.

Homer Spit Road, Homer, AK 99603

7. Bishop's Beach Park


Bishop's Beach Park este o întindere nesfârșită de plajă care se întinde de la Old Homer până la Beluga Slough. Plaja cu nisip și nămol este extrem de populară în rândul rezidenților și vizitatorilor pentru piscinarea mareei, adunarea cărbunelui și mersul câinilor. Veți fi sigur că veți întâlni multe păsări de mal în migrare, vulturi chel, pescăruș hering și rațe arlequin. Copiilor le place să treacă peste crabi și scoici îngropate în nisip. Alte facilități ale parcului includ facilități de toaletă, adăposturi de picnic cu grătare și apropierea de numeroasele magazine, restaurante și galerii la o distanță scurtă în orașul vechi. Homer, AK 99603, Telefon: 907-235-6090

Aldea la Tlaquepaque, Telefon: 480-625-2534

8. Feribotul Seldovia Bay


Ferry Golful Seldovia este un mod rapid și prietenos pentru rezidenți și vizitatori să treacă între Homer și Seldovia. Serviciul confortabil de pasageri și transport maritim durează 45 minute într-un singur sens și este un mod important de călătorie pentru localnici. Este, de asemenea, un mod minunat de a explora împrejurimile și de a aprecia corpurile de apă și munți care înconjoară zona. Există un serviciu de mâncare disponibil pe feribot, astfel încât să vă bucurați de ceai, cafea, apă, băuturi răcoritoare și băuturi în timpul călătoriei. Asigurați-vă că vă opriți și vă bucurați de acest lucru unic și distractiv de făcut în timp ce sunteți în Homer.

Rampa 7 / JJ Dock, Port Homer, Homer, AK 99603, Telefon: 907-435-3299

9. Memorialul Seafarer's Memorial


Fiind orașul de pescuit care este, Homer este acasă pentru mulți bărbați și femei care își riscă viața să plece spre mare. Ei pleacă de bună voie, știind că s-ar putea întoarce cu o sarcină utilă cu fructe de mare proaspete sau că ar putea să nu mai vadă niciodată un port sigur. Situat pe Homer Split, Memorialul Seafarerului este un minunat tribut adus oamenilor care și-au pierdut viața pe mare. Nu se limitează doar la cei aflați la pescuit comercial, dar își amintește și persoanele care au murit în timp ce caiac, canoe sau orice alt tip de navă. Există în jurul numelui 70, împreună cu datele când au murit și vasele lor, gravate pe plăci care sunt montate pe stâlpi. Vederea vă va arăta o altă latură a lui Homer și a oamenilor care locuiesc acolo.

4535 Homer Spit Rd, Homer, AK 99603

10. Biblioteca publică Homer


Deservind Peninsula Kenai de Sud, Biblioteca Publică Homer își are originea în 1940-uri într-o clădire a școlii vechi. În 1950, biblioteca a fost complet construită cu mii de cărți donate de politicianul alaskan Anthony Dimond. Odată cu popularitatea și serviciul în creștere pentru comunitate, biblioteca a fost mutată într-o clădire mult mai mare - casa actuală - în 2006. Biblioteca a început o inițiativă în 1987 care acceptă, publică, afișează și pune la dispoziție manuscrise din comunitate; este denumită „Colecția de sertare de sus” și este un aspect minunat al bibliotecii, pe care ar trebui să o verificați când există. Biblioteca găzduiește acum o varietate de cărți, găzduiește multe evenimente și ateliere și este o parte integrantă a comunității și merită explorată în timp ce vizitați Homer.

Bulevardul 500 Hazel, Homer, AK 99603

11. Berăria Grace Ridge


Grace Ridge este o fabrică de bere și operată de bere, care a fost întreținută cu drag de familia Stead. Bere a început ca un cadou de Crăciun sub forma unui kit de homebrew 5-galon înapoi în 1988. Deși a început de mici, în curând a câștigat popularitate cu prietenii și membrii comunității și oferă acum preparate fine bogate și aromate folosind rețete care au fost încercate de-a lungul anilor. Malțul lor este măcinat în casă și adaugă o aromă lină fiecărui lot, împreună cu cele mai proaspete hamei disponibile. Vizitarea lor este o necesitate când este în Homer; asigurați-vă că vă veți opri și vorbiți-le despre istoria lor, despre procesul lor și despre beri.

3388 B St, Homer, AK 99603, Telefon: 907-435-0601

12. Safari Ultimate din Alaska

Alaska este plină de atâtea lucruri de văzut și de făcut și nu există oameni mai buni cu care să o facă decât personalul distractiv și profesionist din Alaska Ultimate Safaris. Există o varietate de safari din care să te alegi, asigurându-te că vei avea o singură dată în viață în timpul călătoriei în Homer. Safariile lor de vulcani sunt extraordinare în timp ce zburați asupra vulcanilor activi, aterizând chiar în vârful vârfului pentru a admira priveliștea impresionantă a „Grădinii Edenului” din Alaska. Mergeți pe ghețarii de la Harding Ice Field și vedeți cascadele uimitoare pe gheața lor Safaris. Pentru ceva cu adevărat încântător, mergi pe turul ursului unic, care te conduce peste parcurile naționale Katmai și Lake Clark, astfel încât să te poți apropia și personal cu urșii din Alaska.

3720 Faa St, Homer, AK 99603, Telefon: 888-696-2327

13. Bunnell Street Arts Center


Bunnell Street Arts Center este o platformă uimitoare care reunește o varietate de artiști. Mergeți acolo pentru a explora diferitele aspecte, cum ar fi programul lor Artist în reședință, care prezintă mulți artiști locali și naționali care sunt acolo pentru rezidențe de o lună și cu care vă puteți implica. Își rotesc expozițiile de artă vizuală în fiecare primă vineri a lunii, iar recepția artistului include și o prelegere și un atelier la care publicul este invitat să participe. Alte evenimente organizate pe parcursul anului includ lecturi, discuții, spectacole, dansuri, concerte, proiecții și spectacole de teatru. Evenimentele lor în toată comunitatea reprezintă o modalitate excelentă pentru localnici și vizitatori de a se apropia și personal de artiștii din Alaska.

106 W Bunnell Ave, Homer, AK 99603, Telefon: 907-235-2662

14. Muzeul Living Kilcher Homestead


Muzeul de viață Kilcher Homestead este o modalitate minunată de a experimenta viața în Alaska, la începutul 1940-urilor. Familia a migrat acolo din Elveția, când terenul 160 acre, în afară de Golful Kachemak, conținea doar o cabină cu o cameră fără electricitate și comodități moderne în mijlocul sălbăticiei. Veți putea experimenta stilul lor de viață în primul rând, inclusiv modul în care au prins somonul pentru mâncare, au avut tendința propriei grădină și și-au mușcat propriul unt. Muzeul casei este umplut cu o mulțime de artefacte, cum ar fi cărți școlare de când au fost școlii de casă, precum și decor de casă și fotografii ale familiei în cabina lor de jurnal pionier. Dacă doriți o experiență extinsă de Kilcher, rămâneți în cabină peste noapte și bucurați-vă de un delicios mic dejun în stil casă, care este gătit pe soba de cărbune originală.

Kilcher Rd, Homer, AK 99603

15. Piața Fermierilor Homer


Încă de la 2000 Piața Fermierilor Homer a ajutat la dezvoltarea comunității agricole locale. Cu obiective care să le facă mai durabile și să beneficieze comunitatea mai mare din zona golfului Kachemak, piața a înflorit. Veți putea achiziționa produse excelente pentru fermă și grădină, în timp ce veți putea să vă întâlniți și să socializați cu mulți dintre locuitorii locali ai lui Homer. Există vânzători de produse, ambarcațiuni și produse alimentare, inclusiv companii locale renumite, cum ar fi fructele de mare din Alaska, Homer Hilltop Gardens, Karol Kahn Miller, Stain Glass INC și Granma's Jam. Evenimentele suplimentare organizate pe piața fermierilor includ potlucks comunitari, zi de vânzare a copiilor și Festivalul anual al Zucchini.

1155 Ocean Dr, Homer, AK 99603, Telefon: 907-299-7540

16. Hallo Bay Lodge Vizionarea ursului


Înființat în 1994, Hallo Bay Lodge Bear Views îți oferă o experiență sălbatică și sălbatică din Alaska. Este faimos pentru că te apropii de urși, în timp ce cutreieră prin mediul lor natural. Există excursii de o zi și excursii peste noapte care vă vor duce de-a lungul Coastei Pacificului din Parcul Național Katmai. Excursia de o zi este de aproximativ cinci ore, dintre care trei vor fi petrecute cu urșii. Turul peste noapte poate fi de una sau două nopți și include un cort de două persoane, specialiști în natură profesionistă care să vă ghideze, mese și zboruri cu avionul cu bucăți. Vizitatorii mai aventuroși ar putea prefera să facă turul plutei, care poate trece prin Lacul Glaciar sau Lacul Vulcan.

Telefon: 907-435-7329

17. Manns Charter Service


Faceți excursia de pescuit de o viață cu Manns Charter Service. Puteți urca la bordul navei lor, adaosul arctic și vă puteți îndrepta mai departe spre peninsula Kenai pentru o experiență de pescuit de-a lungul vieții. Carta cu servicii complete se concentrează pe siguranță și oferă cele mai bune unelte de pescuit de pe piață, câștigând ele însele un rating de cinci stele din Garda de Coastă a Statelor Unite. Tot ce trebuie să aduceți este permisul dvs. de pescuit, deoarece au toate echipamentele, precum și cizme suplimentare, echipament de ploaie, băuturi și gustări. Speciile de pește care sunt populare pe ape includ pești de piatră, halibut și somon.

Homer Harbour, slip K: 35, Homer, AK 99603, telefon: 907-260-5860

18. Mica Sirena


Nici o călătorie la Homer nu este completă fără o masă la Mica Sirenă. Restaurantul folosește ingrediente locale, astfel încât să își poată crea concociunile culinare de la zero, sprijinind totodată un lanț de producători și afaceri locale. Puteți gusta toată dedicația și pasiunea pe care Micuța Sirenă o are spre crearea bucătăriei cu apă gură în fiecare mușcătură pe care o luați. Frizele de cuptor din cărămidă sunt renumite și oferă atât de multe opțiuni diferite pentru patronii cu palate diverse. Alte elemente din meniu care nu ar trebui să lipsească includ datele lor umplute, puiul de pește alaskan, scoicile Kodiak și creveții sălbatici completate cu sos de arahide de casă.

4246 Homer Spit Road, Homer, AK 99603, Telefon: 907-399-9900

19. Două surori Brutărie


Two Sisters Bakery a câștigat atâta popularitate de când s-a deschis că nici o călătorie la Homer nu este completă fără să încercați produsele lor coapte uimitoare. Prăjiturile și cupcakes-ul sunt făcute proaspete la comandă de la zero și puteți alege dintr-o serie de înghețuri, umpluturi și decorațiuni de casă. Sunt recunoscute la nivel național și au fost prezentate de Lonely Planet, National Geographic și The New York Times. Datorită mărfurilor coapte la comandă, va trebui să le anunțați cu cel puțin 48 ore înainte. Printre preferatele desertului se numără boca negră fără făină și brânza de brânză vanilată aromată cu vârtej de boabe, dovleac, ciocolată, espresso sau cremă irlandeză.

233 East Bunnell Avenue, Homer, AK 99603, Telefon: 907-235-2280

20. Magazinul Bagel


Creierul lui Gabe Chapin și Mikela Aramburu, magazinul Bagel a început în bucătăria lor cu nopți târzii de frământare, fierbere și crearea de schmears. Au decis să-și ia concoacțiile culinare pentru un test de test cu un pop-up de pe piața fermierilor locali. Datorită numărului copleșitor de oameni care-și iubeau mâncarea, cuplul a decis să deschidă Bagel Shop în inima zonei industriale / curte navală a lui Homer. S-au angajat să folosească ingrediente alimentare integrale de cea mai bună calitate disponibile, iar baghetele lor simple sunt 100% vegan. Meniul se schimbă constant pentru a adăuga ingrediente proaspete, de sezon, dar elementele care sunt constante pe tot parcursul anului includ bagelul lor prăjit cu somon afumat și BLT-ul lor cu slănină groasă, cu piper și roșii Roma.

3745 East End Road, Homer, AK 99603, Telefon: 907-299-2099

21. Vinăria Bear Creek


Bear Creek este o vină de țară care este faimoasă pentru a face vinuri de fructe și amestecuri de struguri din fructe. Vinurile lor premiate sunt lucrate manual folosind unele dintre cele mai bune fructe de pădure din lume. Fiecare fructe de padure au fost atent alese și prelucrate pentru a crea o gamă unică de produse. Vizitatorii sunt invitați să se plimbe prin grădini și să se bucure de priveliștile pitorești ale golfului Kachemak. Puteți vizita instalația și înțelege mai bine tehnicile și procesarea acestora sau puteți încerca o parte din produsul final în sala de degustare a vinurilor. Vizitatorii care doresc să aibă o escapadă romantică pot alege să rămână în cazarea lor intimă și minunată chiar acolo, în crama.

9440, 60203 Bear Creek Dr, Homer, AK 99603, Telefon: 907-235-8484

22. Compania de fabricare a casei Homer


După o zi de drumeții, surfing sau caiac în jurul golfului Kachemak, du-te către Homer Brewing Company pentru a-ți potoli setea cu o bere răcoritoare. Fabrica de bere a făcut parte integrantă din comunitate încă de la 1996 și oferă filtre tradiționale nefiltrate, nepasteurizate. Cele cinci beri din gama lor de steaguri sunt disponibile pe tot parcursul anului; asigurați-vă că încercați Old Inlet Pale Ale sau Red Knot Scoțian în timp ce sunteți acolo. Sezonierele și specialitățile lor, precum Oktoberfest lager, au devenit extrem de populare. Dacă nu sunteți un băutor de bere, nu vă faceți griji, deoarece Homer Brewing Company produce, de asemenea, două stiluri de ceaiuri: Alaska Chai și Zen Chai.

1411 Lake Shore Drive, Homer, AK 99603, Telefon: 907-235-3626

23. Norman Lowell Studio & Gallery

Norman Lowell este un artist talentat, care a venit în Alaska peste 60 acum ani pentru a picta țara sălbatică de nord. El a fost atât de inspirat de frumusețea naturală care l-a înconjurat încât a ales să rămână acolo și să picteze diferitele panorame ale țării. Norman Lowell Studio & Gallery expune peste 300 din lucrările sale în diverse suporturi. Pe lângă picturi, există și sculpturi și artefacte - toate prezentate personal de către artist, de la aranjamentul agățat și iluminat până la secvențierea operei. Sub fiecare tablou, veți vedea și o descriere a gândurilor și percepțiilor artistului despre opera sa.

Homer, AK 99603, Telefon: 907-235-7344

24. Galeria Art Shop


Galeria Art Shop este destinația finală pentru vizualizarea și achiziționarea de artă autentică Alaskan. Opriți-vă și vizualizați galeria lor extinsă, care adăpostește mai multe lucrări autentice ale artiștilor locali precum Annie Brace și Byron Birdsall. În plus față de lucrările de artă minunate, veți putea, de asemenea, să răsfoiți și să cumpărați afișe de artă plastică și imprimeuri în ediție limitată. Există sute de cadouri din Alaska pe care le puteți achiziționa pentru dvs. sau ca suveniruri pentru prieteni și familie înapoi acasă, cum ar fi ornamente de Crăciun din Alaska, bijuterii, lucrări din sticlă, sculpturi din oțel și os din Alaskan, meșteșuguri autohtone și piese din ceramică de artiști locali din Birch Grove Studios.

202 W Pioneer Avenue, Suite A, Homer, AK 99603, Telefon: 907-235-7076

25. Cupe de cafenea


O destinație plină de mese în centrul orașului Homer, Cafe Cups oferă un cadru intim, potrivit familiei, pentru localnici și vizitatori să se bucure de o masă proaspătă, delicioasă. Specializată în servicii prietenoase și porții sănătoase, Cafe Cups este greu de ratat, deoarece exteriorul este acoperit cu pahare de diferite dimensiuni și culori. Meniul lor este plin de fripturi cu apă gură, fructe de mare proaspete locale, paste și multe altele, asigurându-le că meserii cu diverse gusturi vor găsi ceva care le va plăcea să mănânce. Multe dintre ingredientele utilizate sunt furnizate de producătorii și întreprinderile locale, la fel ca vinurile și berile artizanale din meniul lor de băuturi.

162 West Pioneer Avenue, Homer, AK 99603, Telefon: 907-235-8330