Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Lexington, Ky

O destinație faimoasă pentru pasionații de curse de cai, Lexington, KY, este un oraș fermecător din sud, cu o gamă de lucruri de văzut și de făcut. Vizitați Keeneland, vizitați grajdurile de cai din Kentucky Horse Park, faceți o plimbare romantică prin Arboretum sau închiriați o barcă cu pedale în parcul Jacobson. Amatorii de istorie pot vizita casa copilăriei a Mary Todd Lincoln și a sitului istoric al statului Waveland. Alte lucruri de top în Lexington, KY includ Muzeul Headley-Whitney, fabrica de ciocolată Old Kentucky, Muzeul Aviației din Kentucky și Raven Run Nature Sanctuary.

1. Keeneland


Această faimoasă și istorică arenă de cai atrage vizitatori pe tot parcursul anului. Chiar și atunci când cursele nu sunt în sesiune, semnificația și istoria extinsă a lui Keeneland o fac o destinație populară în Lexington. Caii au început cursele la Keeneland, una dintre cele mai importante atracții Lexington, KY, din 1936, iar de atunci, cursele anuale au devenit un eveniment tradițional.

Keeneland este, de asemenea, gazdă pentru a practica întâlniri pentru jockeys și cai care se pregătesc pentru Kentucky Derby, precum și o serie de licitații de cai pe tot parcursul anului. Vizitatorii Keeneland pot vedea cursa de curse, vizita instalația interioară și vizitează complexul de vânzări. Site-ul Keeneland oferă un calendar cu evenimente viitoare și opțiuni de cumpărare a biletelor.

4201 Versailles Rd, Lexington, Kentucky, Telefon: 859-254-3412

2. Mary Todd Lincoln House


Casa de copilărie a Mary Todd Lincoln, 16th First Lady of the United States, a fost păstrată și memorializată, iar acum este deschisă publicului ca una dintre cele mai importante atracții Lexington KY. Un site unic, această casă are onoarea distinctă de a fi prima locație istorică restaurată în numele unei prime doamne.

Casa are o colecție de artefacte autentice, inclusiv mobilier, portrete și decor, atât din familiile Lincoln, cât și din Todd. În plus, casa oferă atât vizite ghidate, cât și informații interpretative despre familiile și viața primei doamne, președintele Lincoln și a copiilor acestora.

578 W Main St, Lexington, Kentucky, Telefon: 859-233-9999

3. Kentucky Horse Park


Kentucky Horse Park este o instalație de aproximativ 1,000 acre, care este o fermă bine cunoscută de cai de lucru. Parcul oferă vizitatorilor șansa de a vizita grajdurile și facilitățile de cai și sunt martorii spectacolului „Horses of the World”, care are loc de două ori pe zi. Spectacolul include o varietate de cai rari și exotici de pe tot globul, cu călăreți îmbrăcați în gunoi autentic. Parcul are, de asemenea, un muzeu istoric numit Muzeul Internațional al Calului.

Acest afiliat Smithsonian găzduiește o colecție extinsă de memorii de cai autentice și literatură interpretativă. Parcul oferă un calendar de evenimente care se schimbă frecvent, de la cursele de cai la concerte până la alte evenimente sportive. În sfârșit, călăritul, plimbările cu trăsura și campingurile sunt disponibile pe site.

4089 Iron Works Pkwy, Lexington, Kentucky, Telefon: 859-259-4200

4. Excursii ferme de cai cu patrimoniu pur


Turul fermelor pentru cai de patrimoniu pur și simplu oferă vizitatorilor o șansă de a experimenta drumurile pitorești din zona rurală din Kentucky și le oferă o privire asupra mai multor site-uri cele mai prolifice din Lexington. Turul este însoțit de un ghid profesional local care oferă informații și informații despre istoricul site-ului și contribuțiile la oraș, alături de relevanța instituției pentru comunitatea agricolă de cai.

Dacă sunteți în căutarea de lucruri amuzante de făcut în Lexington, KY, acesta este un loc minunat de vizitat. Turul de mers durează aproximativ trei ore și călătorește prin cursa Kenneland Race, printr-o fermă de cai autentică, trecând faimoasa fermă Calumet și până la locațiile de filmare ale unor mari imagini de film bazate pe ecvestre, inclusiv Seabiscuit și Secretariat.

1900 Clays Mill Rd, Lexington, Kentucky, Telefon: 859-260-8687

5. Lucruri de făcut în KY: Lexington Visitors Center


Situat în centrul orașului Lexington, Lexington Visitors Center este o resursă extinsă și cuprinzătoare pentru oaspeții orașului. Cu specialiști în informații pentru vizitatori, care sunt informați despre istoria și atracțiile din Lexington, centrul are, de asemenea, o secțiune largă de literatură și materiale. Ghidurile orașului, ghidurile de atracție și o colecție de produse alimentare, băuturi și materiale de cazare sunt toate prezente.

În plus, centrul oferă videoclipuri educative despre zona înconjurătoare, cunoscută sub denumirea de Bluegrass Region, care se afișează pe cinci ecrane diferite în întreaga clădire. Pe site există, de asemenea, un cal albastru de dimensiuni mari, alte amintiri care prezintă oportunități excelente de fotografie și resurse educaționale interpretative.

401 W Main St, Lexington, Kentucky, Telefon: 859-233-7299

6. Raven Run Nature Sanctuary


Acest sanctuar natur 700 acre este un spațiu verde expansiv chiar în afara orașului Lexington. Cu o misiune de a păstra frumusețea unică a regiunii Palisades, râul Kentucky, sanctuarul reușește să ilustreze semnificația istorică a terenului, oferind în același timp oamenilor din Lexington spațiu deschis. Astăzi, oaspeții pot vizita Raven Run și utiliza 10 mile din spațiul de trasee de drumeție și trasee de mers pentru a traversa pajiști și păduri și a trece numeroase pârâuri.

Traseele duc vizitatorii prin pustiul pitoresc și rustic Bluegrass și adânc în peisajul pitoresc al Kentucky. În plus, rămășițele coloniștilor din secolul 19th rămân împrăștiate în întregul sanctuar, iar pe teren sunt cunoscute specii de flore și faună 600.

3885 Raven Run Way, Lexington, KY, Telefon: 859-272-6105

7. Arboretum


Arboretum este o capsulă Lexington de un an. Universitatea din Kentucky deține și operează acest spațiu 100 acre, care oferă activități sezoniere și atracții în diferitele spații de grădină. O grădină pentru copii este situată pe teren, găzduind o zonă de activități interactive și educaționale în aer liber.

În plus, există o varietate de grădini tematice și acționează atât ca centru de conservare, cât și ca resursă educațională pentru vizitatori și universitari. Pe tot parcursul anului, pe site-ul arboretumului sunt organizate o varietate de evenimente și atracții familiale și sunt prezentate într-un calendar.

500 Alumni Dr, Lexington, KY, Telefon: 859-257-6955

8. Lucruri de făcut în KY: Jacobson Park


Acest parc urban oferă o gamă extinsă de atracții și caracteristici ideale pentru turiștii care doresc să experimenteze un spațiu verde luxuriant și primitor. La fața locului, Jacobson Park oferă un iaz mare care găzduiește închirieri sezoniere de pedale-barci și oferă posibilități de pescuit. Aici sunt susținute numeroase eforturi sportive, iar parcul are terenuri deschise, terenuri de baschet și plase de volei.

Un parc închis în câini permite proprietarilor de animale de companie să se angajeze cu tovarășii lor în afara lor, în timp ce sunt separați de ceilalți participanți la parc. În cele din urmă, câmpurile deschise, adăposturile acoperite și un loc de joacă extins oferă familiilor și copiilor oportunități ample de a se implica în activități distractive în incinta parcului.

4001 Athens Boonesboro Rd, Lexington, KY, Telefon: 859-288-2900

9. Situl istoric al statului Waveland


Waveland este o casă cu plantație de antebelum istoric, care a fost restaurată și redeschisă publicului. Zonele Waveland conțin extravaganta casă principală și cu trei clădiri, care includ căminele sclavilor, o casă de fum și o gheață. Locuința este acum operată zilnic, iar vizitele ghidate oferă educație și cunoștințe despre familie și popoarele înrobate care au trăit și au lucrat pe terenurile din Waveland.

Locuința și clădirile au fost dotate cu decorațiuni și mobilier de epocă, iar artefactele originale ajută la ilustrarea stilului de viață care ar fi fost tipic spectrului ocupanților care locuiau aici. În plus, pe proprietate sunt organizate o serie de evenimente sezoniere, care sunt prezentate pe site-ul Serviciului Parcului Național.

225 Waveland Museum Ln, Lexington, KY, Telefon: 859-272-3611

10. Coles 735 Main


Coles 735 Main este o unitate istorică din Lexington, deschisă pentru cină. Renumită pentru tarifele sale extrem de artistice și fine, mâncarea de la Coles este creată și proiectată de bucătarul executiv, Cole Arimes. Chef Arimes este cunoscut pentru perspectiva sa imaginativă și inventivă, precum și pentru capacitatea sa de a recrea mâncărurile americane cu infuzie globală și actualizări inspirate.

Atmosfera de la Coles se potrivește cu caracteristicile mâncării; restaurantul este rafinat și sofisticat, oferind oaspeților un fundal elegant și artistic. Cina poate sta la barul interior, primitor, în sala de mese clasică sau pe fermecătorul terasă în aer liber. Ambianța de înaltă calitate a Coles este elegantă, dar primitoare, oferind o ambianță intimă și confortabilă.

735 E Main St, Lexington, KY, Telefon: 859-266-9000

11. Muzeul Aviației din Kentucky

Situat pe Aeroportul Blue Grass din Lexington, Muzeul Aviației din Kentucky oferă vizitatorilor o perspectivă de primă mână asupra aeronavelor moderne și istorice. Găzduind o arenă de expoziție extinsă, muzeul conține o serie de afișaje autentice și replice, inclusiv piese militare și civile. Muzeul adăpostește, de asemenea, o bibliotecă, care include informații despre istoria aviației și fotografii, documente și artefacte care conturează transformarea călătoriilor aeriene.

Un magazin de reparații și reparații de aeronave la fața locului este disponibil pentru vizitatorii interesați să afle mai multe despre modul de întreținere și reparare a unei aeronave istorice. În cele din urmă, informații interpretative pe întregul site oferă oaspeților informații atât utile, cât și fascinante.

4029 Airport Rd, Lexington, KY, Telefon: 859-231-1219

12. McConnell Springs


McConnell Springs este un parc natural extins situat în limitele orașului Lexington. Cu toate acestea, parcul este cel mai cunoscut pentru semnificația sa istorică pentru orașul însuși. Un grup de coloniști, condus de un bărbat pe nume William McConnell, a ajuns în această locație în 1775 și a dezvoltat o mică unitate pe malurile izvoarelor. În onoarea unei bătălii timpurii de război revoluționar, site-ul a fost numit Lexington.

Parcul este acum păstrat și conține trasee care ajung la doi mile lungime, inclusiv o buclă pavată de jumătate de mile. Parcul găzduiește, de asemenea, mai multe artefacte istorice, inclusiv rămășițele clădirilor istorice ale fermei, un baraj, o cremă veche și garduri istorice din piatră.

13. Piepteni și zugrave


Această combinație de bere și pizza oferă oaspeților o selecție de înaltă calitate a opțiunilor de luat masa pentru prânz și cină în centrul orașului Lexington. În timp ce salatele și sandvișurile împodobesc meniul, Pies and Pints ​​este dedicat în principal producerii de pizza de înaltă calitate, care utilizează ingrediente cultivate local și proaspete. Crusta de pizza este realizată manual pe site, iar combinațiile de topping sunt unice și creative. În plus, este disponibilă o variantă selectată manual de bere artizanală, aleasă în mod special ca acompaniamente pentru plăcinte.

În timp ce Pies and Pints ​​este un lanț local, menține o senzație confortabilă și unică, cu o formă casual, dar antrenantă, care creează o atmosferă industrială. Pereții din cărămidă, mesele din lemn recondiționat, scaunele bistro din metal și iluminarea sclipitoare se combină pentru a face un spațiu care se simte șlefuit, dar nu formal, de lux, dar confortabil.

401 W Main St #106, Lexington, KY, Telefon: 859-231-7437

14. Clawdaddy's, Lexington, KY


Această unitate din centrul orașului este deschisă pentru prânz și cină, oferind mesei Lexington o varietate de preparate inspirate de coasta de est. Fondată de transplanturi de la Maine, Clawdaddy este renumită pentru rulourile de homar autentice Maine, servite în rulouri coapte la domiciliu și încondeiate într-un sos secret gustos.

Acest restaurant la modă este casual și luminos, cu scaune metalice, stil bistro și bănci care împodobesc un mic spațiu de luat masa interior. Restaurantul are, de asemenea, mai multe aranjamente pentru scaune suplimentare. Oaspeții comandă la ghișeu și pot alege dintr-o varietate de crustacee Maine, părți și băuturi pentru a le însoți ruloul.

128 N Broadway, Lexington, KY, Telefon: 859-258-2529

15. Lucruri de făcut în KY: The Hunt-Morgan House


Construită inițial în 1814, casa Hunt-Morgan a primit inițial numele Hopemont și a aparținut primului milionar care a locuit în partea de vest a Alleghenies Mountain Range. După fondarea sa, casa va continua să găzduiască cetățeni notabili din punct de vedere istoric, incluzând un general al armatei confederate și Dr. Thomas Hunt Morgan, primul rezident din Kentucky care a câștigat un premiu Nobel.

Păstrată de un trust local de conservare, casa a fost restaurată și acum este deschisă publicului. Interiorul prezintă decor și mobilier istoric și de epocă, împreună cu artefacte autentice referitoare la rezidenții anteriori ai casei. În plus, clădirea găzduiește un muzeu din Războiul Civil.

201 N Mill St, Lexington, KY, Telefon: 859-233-3290

16. Institutul 193


Institutul 193 este o galerie de artă contemporană inovatoare din Lexington, care se străduiește să umple golul cultural din Statele Unite în afara marilor zone metropolitane și să promoveze o tendință de prezentare a artei de vârf în orașele americane de dimensiuni medii. Galeria este deschisă publicului miercuri până sâmbătă în timpul orei de dimineață și după-amiază, prezentând expoziții unice de artiști emergenți și de carieră mijlocie, cu accent pe artiști și proiecte care evidențiază vibrantul peisaj cultural al Americii de Sud. Pe lângă expoziții obișnuite, care sunt prezentate la fiecare câteva luni, galeria prezintă și spectacole muzicale în direct, prelegeri de artă, proiecții de film și alte evenimente speciale publice.

193 North Limestone Street, Lexington, KY 40507

17. Gratar triunghi


Situat în cadrul hotelului Lexington Hilton, acest restaurant este deschis pentru micul dejun, prânz și cină, dar se închide pentru o perioadă scurtă la jumătatea după-amiezii. Triangle Grill oferă un meniu american standard ale cărui mâncăruri clasice sunt infuzate cu influențe dintr-o perspectivă modernă.

Restaurantul este înglobat în culori luminoase, explozive, iar lucrările de artă vibrante împodobesc pereții. În timp ce restaurantul ar putea fi considerat de lux, reușește să mențină o atmosferă cu cheie scăzută. Mobilierul și decorația oferă o atmosferă elegantă, iar dispoziția este casual și primitoare.

369 W Vine St, Lexington, KY, Telefon: 859-281-3773

18. Muzeul Headley-Whitney


Fondat de cetățenii locali din Lexington, George Headley și Barbara Whitney, Muzeul Headley-Whitney oferă o serie de artefacte și obiecte pe care oaspeții să le admire. Deoarece Headley și-a petrecut viața lucrând ca designer de bijuterii, muzeul este plin de lucrările și colecțiile sale. În plus, sunt prezentate și case de păpuși, miniaturi și bibelote, concepute și realizate de Whitney.

Prin prezentarea acestor lucrări, muzeul speră să păstreze și să prezinte talentul și contribuțiile cuplului la peisajul artistic. Locația conține, de asemenea, o bibliotecă expansivă, grotă de scoici, grădină de trandafiri și o serie de exponate rotative. Muzeul oferă un magazin de cadouri pentru ca patronii să cumpere suveniruri, și găzduiește ateliere educaționale și evenimente de sezon.

4435 Old Frankfort Pike, Lexington, KY, Telefon: 859-255-6653

19. Restaurantul Tolly Ho


Această unitate 24 de oră este ideală pentru o masă ocazională în orice moment al zilei. Cu un meniu special autentic american, cu atingeri de influențe sudice, restaurantul este un favorit deosebit în rândul tinerilor. Zidurile albastre strălucitoare, serviciul de contrasens și o energie tinerească fac ca acest restaurant să fie deosebit de popular.

Un magazin mic de cadouri pe site-ul oferă însemnuri și cadouri Tolly-Ho împreună cu mici gustări și gustări. Interiorul casual prezintă mobilier de bază și decorațiuni universitare, iar restaurantul are serviciu de sine stătător și autospecial.

606 S Broadway, Lexington, KY, Telefon: 859-253-2007

20. Restaurantul Azur, Lexington, KY


Acest restaurant modern oferă un meniu creativ de prânz și cină, împreună cu o listă de cocktail-uri diverse și un meniu întreg bourbon. Cu oferte făcute din produse proaspete și ingrediente cultivate local, restaurantul are o echipă culinară cu experiență cunoscută pentru dezvoltarea selecțiilor unice și inovatoare de meniu. Azur are un flăcău european, cu o atmosferă modernă și atingeri de bun gust, de eleganță clasică.

Mobilierul la modă se află în jurul pereților cu ferestre care dau spre o zonă de ședere în curte. Un bar vast se întinde peste restaurant, creând o atmosferă deschisă și vibrantă.

3070 Lakecrest Cir #550, Lexington, KY, Telefon: 859-296-1007

21. Turul de ciocolată vechi din Kentucky


Unul dintre cei mai cunoscuți producători de ciocolată, fabrica de ciocolată Old Kentucky invită vizitatorii să participe la un tur al terenurilor fabricii sale. Turul oferă oaspeților posibilitatea de a călători în culise și de a experimenta procesul de gătire, modelare și ambalare pe care Old Kentucky îl folosește pentru a-și crea și vinde plăcintele.

Turul aduce vizitatorii chiar la marginea mesei în care sunt confecționate mărfurile, permițându-le să beneficieze de o perspectivă aprofundată asupra meșteșugurilor și lucrărilor care creează fiecare dintre zecile de produse vândute pe site. În plus, un tur în cunoștință de cauză, care oferă un fundal și împărtășește povești despre trecutul Old Kentucky, conduce fiecare turneu. Turneul se încheie cu un moment „Îmi place Lucy” în care oaspeții pot degusta o probă direct de pe banda transportoare.

Southland Shopping Center, 450 Southland Dr, Lexington, KY, Telefon: 859-278-4444

22. Dudley's On Short Restaurant

Deschis în cursul săptămânii pentru prânz și cină și duminică pentru brunch, acest restaurant clasic Lexington este situat în inima districtului de afaceri din centrul orașului. Acum adăpostit într-o bancă, restaurantul este un favorit în rândul oaspeților de afaceri de lux. Meniul oferă opțiuni clasice americane de masă fină și o listă completă de vinuri.

Restaurantul are o temă de echitație, dar reușește să mențină o atmosferă de lux. Cina se poate bucura de aspectul clasic în sala de mese formală a restaurantului, la bar sau pe terasa de pe acoperișul sezonier.

259 W Short St #125, Lexington, KY, Telefon: 859-252-1010

23. The Merrick Inn, Lexington, Kentucky


Acest restaurant romantic este cunoscut pentru farmecul sudic și pentru masa de cină contemporană. Merrick Inn este un element fundamental al scenei culinare clasice și tradiționale de la Lexington, Merrick Inn este o locație pitorească cunoscută pentru măturarea peluzelor verzi și terasa acoperită.

Meniul oferă o selecție de clasici din sud, care au fost îmbunătățite prin actualizări moderne. Ambianța este sofisticată, iar aerul rafinat și mâncarea de înaltă calitate a partenerului sunt împreună într-o eleganță perfectă. În timp ce zona de luat masa a barului oferă o atmosferă mai relaxată, întregul restaurant se bazează pe sofisticare, inclusiv sala de mese formală și zona de terasă în aer liber.

1074 Merrick Dr, Lexington, KY, Telefon: 859-269-5417

24. Ceas de tavan și Pendul Foucault


Această aventura artistică în trei părți se află în atriul principal al Bibliotecii Publice Centrale a Lexington. Donată de un filantrop local, biblioteca rotunda găzduiește acum cel mai mare ceas de tavan din lume, un pendul Foucault care se întinde pe cinci etaje și o friză expansivă care detaliază istoria cailor din regiunea Bluegrass. Frizele în sine detaliază o serie de rase de cai remarcabili din punct de vedere istoric, alături de opt jocuri de jocuri bazate pe Lexington, care au câștigat Derby-ul din Kentucky.

O capodoperă regională, setul este cunoscut la nivel mondial pentru structura sa unică, tehnologie și succesul artistic. Vizitatorii sunt capabili să vizualizeze structura și să se angajeze cu literatura interpretativă care detaliază procesul de dezvoltare și construcție a piesei.

140 E Main St, Lexington, KY, Telefon: 895-231-5500