Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Louisiana

Mulți oameni asociază Louisiana cu atmosfera de petrecere non-stop din New Orleans, dar există multe alte lucruri de văzut și de făcut. Există o serie de muzee educaționale, lacuri uimitoare, fabrici de bere, grădini frumoase, galerii de artă și clădiri istorice care asigură faptul că statul este în continuare o destinație extrem de bună pentru familie.

1. Strada regală


Situată chiar lângă Bourbon Street, Royal Street este centrul de artă local din New Orleans. Unele dintre cele mai istorice arhitecturi ale orașului pot fi găsite pe această stradă, ceea ce o face o destinație excelentă pentru fotografi. Există, de asemenea, câteva galerii de artă unde vizitatorii pot găsi totul, de la sculpturi la picturi până la suporturi mixte.

Strada este un loc excelent pentru a merge la cumpărături și pentru antichități; multe articole elegante din cele mai luxoase moșii din secolul 19th și 20th au sfârșit să fie vândute aici. Vizitatorii pot alege, de asemenea, dintr-o gamă variată de buticuri, restaurante și opțiuni de cazare.

2. Muzeul vieții rurale LSU, Baton Rouge, Louisiana


Situat pe o stație de cercetare agricolă 40-acre, Muzeul de viață rurală LSU este dedicat conservării și împărtășirii diverselor materiale din Louisiana rural 18th și 19th din secolul X. Muzeul oferă cea mai mare colecție de astfel de artefacte din lume, cele mai multe dintre ele putând fi văzute în afișaje în aer liber sigure.

Porțiunea principală a muzeului este împărțită în trei zone: o replică a unei plantații de lucru, o secțiune cu tematică sudică, care adăpostește diverse clădiri și o secțiune care include două case acadiene. Vizitele ghidate sunt disponibile pentru grupuri de 10 sau mai multe persoane, dacă sunt rezervate în avans. Lucruri de făcut în Baton Rouge

4560 Essen Ln, Baton Rouge, LA 70808, Telefon: 225-765-2437

3. Rip Van Winkle Gardens, Louisiana


Frumoasele grădini Rip Van Winkle sunt situate deasupra unei cupole de sare de pe Lacul Peigneur, la 75 picioare deasupra nivelului mării. Grădinile semi-tropicale au dimensiunea 20 acri și înconjoară istoricul conac Joseph Jefferson care datează din 1870. Superba casă are camere 22 și este decorată cu o varietate bogată de mobilier de epocă.

Grădinile sunt deschise 7 zile pe săptămână, iar tururile sunt oferite în fiecare oră între 9 am și 4 pm. De asemenea, vizitatorii se pot bucura de prânz la cafeneaua din incintă sau pot petrece noaptea într-una din căsuțele grădinii.

5505 Rip Van Winkle Rd, New Iberia, LA 70560, Telefon: 337-359-8525

4. Laura Plantation, Vacherie, LA


Situată pe râul Mississippi, plantația Laura este o plantație de canane de zahăr care include clădiri 12 înscrise în Registrul național al locurilor istorice. Proprietatea găzduiește o casă principală în stil creol din secolul 19th, restaurată recent, precum și mai multe clădiri, inclusiv șase cabine de sclavi care au fost construite în 1840. Există, de asemenea, o casă de plantare de zahăr în vârstă de 200, care are trei grădini.

O vizită ghidată a casei și a motivelor este inclusă în admitere, iar tururile sunt oferite aproximativ la fiecare 40 minute între 10 am și 4 pm. Rezervările sunt necesare pentru grupuri de 20 sau mai multe persoane.

2247 LA-18, Vacherie, LA 70090, Telefon: 888-799-7690

5. Atracții Louisiana: Habitatul lui Mike Tiger


Mike the Tiger este mascota oficială a Universității de Stat din Louisiana, iar universitatea a avut un tigru viu în campus încă de la 1936. În 2005, un habitat de 3 milioane a fost construit pentru a-i oferi lui Mike un spațiu luxos 15,000 de metri pătrați care include vegetație luxuriantă, platouri stâncoase și o serie de caracteristici frumoase ale apei.

Fundalul spațiului este un turn în stil italian, care a fost construit pentru a lega vizual habitatul cu arhitectura din restul campusului. În general, habitatul este una dintre cele mai mari și mai bune conservări de tigru din Statele Unite.

6. Plantația și grădinile caselor Houmas


Cunoscută și sub denumirea de Burnside Plantation, Houmas House Plantation and Gardens a fost înființată la sfârșitul 1700-urilor. Casa principală este cunoscută sub numele de "Palatul Sugarului" și este formată din camere 16 pline cu mobilier de epocă și opere de artă din Louisiana.

În exterior, vizitatorii se pot bucura de grădini 38 de grădini, mai multe iazuri și o culoare elegantă, căptușită cu stejaruri minunate. Sunt disponibile excursii ghidate ale casei și motivelor, iar oaspeții pot aranja să fie ridicați în cartierul francez, contra cost. Plantația este deschisă 7 zile pe săptămână și este închisă numai de Crăciun și de Anul Nou.

40136 LA-942, Darrow, LA 70725, Telefon: 225-473-9380

7. Frenchmen Street, Louisiana


Situată la câțiva pași de cartierul francez din New Orleans, Frenchmen Street este locul unde localnicii merg să asculte muzică live. Strada este, de asemenea, acasă la piața de artă francezi, care este un loc excelent pentru a găsi artă locală autentică. Cluburile de muzică de aici sunt unele dintre cele mai bune din oraș și joacă aproape toate genurile imaginabile.

Admiterea în cluburi este de obicei ieftină sau chiar gratuită, dar este o idee bună să le oferim formațiilor un sfat generos. Există, de asemenea, o mulțime de restaurante pe stradă, multe dintre acestea fiind deschise târziu. Lucruri de făcut în New Orleans

8. RTA - Streetcars, Louisiana


Streetcar-urile fac parte din istoria New Orleans, iar astăzi oferă un mod minunat de a vedea și experimenta farmecul orașului. Există trei linii: linia St. Charles, linia Canal Street și linia Riverfront.

Linia St. Charles este deosebit de populară în rândul vizitatorilor, deoarece începe la marginea Cartierului Francez și oferă vederi asupra străzilor verzi cu frunze, clădirilor istorice și a mai multor restaurante și buticuri. Tariful unic pentru orice destinație este de numai $ 1.25, iar schimbarea exactă este necesară, cu excepția cazului în care se utilizează un permis de zi sau un permis lunar.

9. Sala de conservare


Înființată în 1961, Preservation Hall este o piatră de temelie a scenei muzicale din New Orleans, care a fost creată pentru a păstra și proteja tradiționalul New Orleans Jazz. În fiecare seară, sala găzduiește concerte acustice de jazz care oferă vizitatorilor și localnicilor unele dintre cele mai bune muzici din oraș.

Biletele pot fi achiziționate de la ușă, iar oaspeții sunt sfătuiți să sosească 30-45 minute în avans pentru a vă asigura că obțin un loc. De asemenea, sunt disponibile un număr limitat de bilete rezervate care garantează cele mai bune locuri din casă. Spectacolele sunt deschise pentru persoane de toate vârstele. Lucruri de făcut în New Orleans

726 St Peter St, New Orleans, LA 70116, Telefon: 504-522-2841

10. Whitney Plantation, Louisiana


Denumită inițial Haydel Plantation, Whitney Plantation este singurul muzeu al plantațiilor din Louisiana cu accent pe sclavie. Marea Casă franceză-creolă este una dintre cele mai bine conservate plantații creole din zonă, iar bucătăria detașată de pe proprietate este cea mai veche din Louisiana.

Există și o serie de alte clădiri din proprietate, inclusiv un hambar, un fierar, o biserică, o casă de porumbei și șapte cabine de sclavi. Alte puncte de interes includ un memorial dedicat oamenilor care au fost înrobiți în plantație și există statui 40 ale copiilor sclavi.

5099 LA-18, Edgard, LA 70049, Telefon: 225-265-3300

11. Galeria Jamie Hayes, Louisiana


Situată în cartierul francez, Galeria Jamie Hayes oferă o selecție unică de artă creată de renumitul artist Jamie Hayes. Arta sa este cunoscută pentru stilul său capricios și culorile vibrante, care sunt deosebit de impresionante, având în vedere că artistul este orb.

Unele dintre piesele sale cele mai populare includ modele Mardi Gras, pisici, instrumente și alte modele în stil New Orleans. Galeria are o mare selecție de piese de artă de vânzare, dar oferă și cărți pentru copii, CD-ul lui Jamie, bijuterii și o varietate de îmbrăcăminte. Există, de asemenea, o selecție de articole care pot fi achiziționate pentru doar $ 10.

617 Chartres St, New Orleans, LA 70130, Telefon: 504-596-2344

12. Plantarea Aleea Stejarului

Plantatia 25-acre Oak Alley a fost creata initial pentru a cultiva cana de zahar, iar astazi ofera vizitatorilor sansa de a experimenta cum a fost viata plantatiei in timpul 1800-urilor. Plantația a fost numită pentru aleea 800 de o lungime de picior căptușită cu stejari superbi care au mai mult de 300 ani.

Alte aspecte importante ale plantației includ sferturile de sclavi reconstruite, cortul ofițerului de comandă confederat și un atelier de fierărie care include forja inițială a plantației. Vizitatorii durează de obicei aproximativ două ore pentru a explora casa și motivele, iar vizitele ghidate ale Casei Mari sunt disponibile la fiecare jumătate de oră.

3645 LA-18, Vacherie, LA 70090, Telefon: 225-265-2151

13. Colecția istorică din New Orleans


Situată în cartierul francez, colecția istorică New Orleans este un muzeu și un centru de cercetare dedicat studierii și conservării istoriei și culturii din New Orleans și din împrejurimi. Colecția este formată din mai multe clădiri, inclusiv Casa Merieult, unde vizitatorii pot merge să afle despre 300 de ani de istorie a orașului.

Diverse exponate temporare pot fi găsite în galeriile Laura Simon Nelson, în galeria Williams, precum și în zonele publice ale centrului de cercetare. Pentru cei interesați de arhitectură, sunt disponibile tururi arhitecturale ghidate din diferite clădiri ale colecției.

14. Lucruri de făcut în Louisiana: Zoo Audubon


Ca parte a Institutului Natural Audubon, Gradina Zoologică Audubon este o organizație non-profit dedicată conservării naturii și mediului. Grădina zoologică este situată pe o bucată de teren 58-acre din New Orleans și găzduiește mai mult de animale 2,000 răspândite pe mai multe exponate tematice.

Unele dintre cele mai populare includ expoziția premiată a mlaștinii Louisiana, expoziția africană Savanna și întâlnirea cu reptile în care vizitatorii pot vedea un dragon Komodo, precum și un aligator alb rar, cu ochi albaștri. Gradina zoologica este deschisa tot anul, dar orele variaza in functie de sezon.

6500 Magazine St, New Orleans, LA 70118, Telefon: 504-861-2537

15. Muzeul Național al doilea război mondial, Louisiana


Fost cunoscut sub numele de Muzeul Zilei D, Muzeul Național al doilea război mondial este un muzeu de istorie militară dedicat împărtășirii experienței americane în timpul celui de-al doilea război mondial.

Colecțiile permanente sunt găzduite în interiorul unui complex de cinci clădiri, iar punctele de atracție includ o colecție de artefacte restabilite din timpul celui de-al doilea război mondial și o expoziție imersivă cunoscută sub numele de „Dog Tag Experience”, care permite vizitatorilor să experimenteze emoțiile și senzațiile de a merge la război. Există, de asemenea, un teatru în care vizitatorii pot viziona un film 4D contra cost. Muzeul este deschis 7 zile pe săptămână, dar este închis în toate sărbătorile majore.

945 Magazine St, New Orleans, LA 70130, Telefon: 504-528-1944

16. Lucruri de făcut în Louisiana: Louisiana State Capitol


Situat în centrul Baton Rouge, Louisiana State Capitol a fost inaugurat în 1932 și este sediul guvernului pentru statul Louisiana. Cu povești 34 care totalizează 450 picioare, este cea mai înaltă clădire din oraș și cel mai înalt capitol din America.

Clădirea se află pe grădinile 30 de grădini și există o punte de observație la etajul 27th, care poate fi accesat printr-un lift. Informații despre arhitectură și istoria clădirii pot fi obținute de la Centrul de vizitatori din Capitol Park; acesta este și locul în care încep vizitele ghidate și autoguidate.

900 N 3rd St, Baton Rouge, LA 70802, Telefon: 225-342-7317

17. Grădina de sculptură din Sydney și Walda Besthoff la NOMA


Situat pe aproximativ acri 5 în parcul orașului New Orleans, Sydney and Walda Besthoff Sculpture Garden găzduiește mai mult de 60 sculpturi. O lagună împarte grădina în două secțiuni: o zonă plină de stejari străvechi încărcați de mușchi și o grămadă de pini și magnolii.

Sculpturile sunt împrăștiate în tot acest peisaj și pot fi privite plimbându-se pe poteca de mers a grădinii. Grădina este deschisă 7 zile pe săptămână, dar este închisă în toate sărbătorile oficiale. Nu există taxe de intrare și este disponibil un tur audio audio ghidat gratuit.

One Collins C. Diboll Circle, City Park, New Orleans, LA 70124, Telefon: 504-658-4100

18. Audubon Fluture Garden și Insectarium


Situat în casa personalizată a Statelor Unite ale Americii, pe strada Canalului New Orleans, Audubon Butterfly Garden and Insectarium este cel mai mare muzeu din America de Nord dedicat expunerii insectelor și rudelor lor.

Muzeul oferă o mulțime de informații despre importanța insectelor pentru viața de pe Pământ și este o modalitate excelentă de a te apropia și personal cu fluturi și alte tipuri de insecte care deseori sunt ignorate. Există mai mult de exponate 50 în muzeu, iar unele dintre cele mai populare includ o grădină asiatică plină de mii de fluturi și un „spectacol de premii” găzduit de buguri pentru bug-uri.

423 Canal St, New Orleans, LA 70130, Telefon: 504-524-2847

19. USS KIDD Muzeul Veteranilor


Muzeul Veteranilor USS KIDD este situat chiar în USS KIDD, un distrugător din clasa Fletcher numit după eroul de război Isaac C. Kidd. Nava nu a fost niciodată modernizată și este singurul distrugător din al doilea război mondial care și-a păstrat aspectul inițial.

Vizitatorii pot plimba punțile navei, să exploreze numeroasele exponate găsite aici și să viziteze Sala de Onoare a Veteranilor din Louisiana, care este dedicată veteranilor din Louisiana care au avut o carieră militară de excepție sau unică. Muzeul este deschis 7 zile pe săptămână, iar spațiul poate fi rezervat și pentru petreceri de naștere, înnoptări și alte evenimente speciale.

305 S River Rd, Baton Rouge, LA 70802, Telefon: 225-342-1942

20. Louisiana State Museum Baton Rouge


Fondat în 1906, Muzeul de Stat din Louisiana a fost creat pentru a proteja și păstra numeroasele comori și clădiri istorice ale statului. Muzeul găzduiește mii de artefacte care reflectă istoria și diversitatea culturală a Louisiana; aceste articole sunt afișate în mai multe clădiri 10 din întregul stat, multe dintre ele putând fi găsite în Cartierul Francez din New Orleans. Exponatele acoperă o varietate de subiecte, inclusiv muzică, realizările sportivilor din Louisiana și istoria aviației din zonă. Muzeul oferă, de asemenea, o varietate de prelegeri, spectacole de muzică live și chiar excursii ghidate ocazionale. Telefon: 504-568-6968

21. Lucruri de făcut în Louisiana: 1850 House


O parte a Muzeului de Stat din Louisiana, 1850 House este o casă de rând antebellum mobilată și decorată pentru a reprezenta viața tipică a unei familii din clasa mijlocie New Orleans, la mijlocul secolului 19th. O serie de antichități pot fi găsite în casă, inclusiv un set de porțiuni ale lui John Slidell, porțelan antic din Paris și o varietate de picturi autentice din New Orleans.

Există o mică taxă de admitere pentru a intra în muzeu, dar reduceri sunt oferite pentru grupuri de peste 15 persoane. Intrarea este gratuită pentru vizitatorii care fac un tur pe jos în Cartierul Francez.

435 Main St, Rosendale, NY 12472, Telefon: 845-658-7800

22. Parcul legendelor muzicale


Situat în inima cartierului francez din New Orleans, Musical Legends Park este un mic parc dedicat prezentării bogatului patrimoniu cultural și muzical al orașului. În parcul pot fi găsite statui de bronz la dimensiunea vieții a unor muzicieni celebri din New Orleans, iar mesele și scaunele sunt furnizate.

Muzica începe la 10 am în fiecare zi și se joacă până la ora de închidere, care variază în funcție de ziua săptămânii. Cafe Beignet este situat și în parc; este un loc excelent pentru vizitatori să ia o ceașcă de cafea sau o gustare în timp ce ascultă muzica.

311 Bourbon St, New Orleans, LA 70130, Telefon: 504-888-7608

23. Centrul global de animale sălbatice

Centrul global pentru animale sălbatice este o conservare care a fost creată pentru a oferi vieții sălbatice amenințate și pe cale de dispariție un loc unde să trăiască și să prospere. La 900 acri, este cea mai mare conservă de acest fel din America. Sunt disponibile excursii cu vagoane Safari, oferind oaspeților șansa de a face față în față girafe, zebră, cămile și multe alte tipuri de animale.

Animalele se plimbă liber prin parc, iar vizitatorii le pot hrăni contra cost. Safariile apar de mai multe ori pe zi și durează aproximativ 1.5 ore. Biletele sunt vândute doar pe baza primului venit, servit primul.

26389 Louisiana 40, Folsom, LA 70437, Telefon: 985-796-3585

24. Lucruri de făcut în Louisiana: Jungle Gardens


Situată pe 170 acri de pământ de pe insula Avery, Jungle Gardens este o grădină botanică semi-tropicală și un sanctuar de păsări creat de fiul omului care a inventat sosul Tabasco. Grădinile includ o serie de căi de mers și sunt plantate cu o mare varietate de flori, inclusiv azalee, bambus, camelii japoneze și hortensii.

Alte repere includ o statuie a lui Buddha, în vârstă de 900, situată într-o grădină asiatică și în Orașul Păsărilor, un sanctuar care oferă vârfuri pentru mii de egrete înzăpezite și alte tipuri de păsări. Grădinile sunt deschise 7 zile pe săptămână, dar sunt închise în sărbătorile majore.

LA-329 & Main Rd, Avery Island, LA 70513, Telefon: 337-369-6243

25. Mardi Gras


În fiecare primăvară, sudul Louisiana aruncă o petrecere uriașă de două săptămâni care se încheie în vacanța creștină a miercurelui de cenușă. Sarbatoarea este cea mai mare din New Orleans; există întotdeauna cel puțin o paradă mare pe zi.

Paradele majore urmează același program în fiecare an, iar cele mai mari și mai elaborate sunt întotdeauna organizate în ultimele cinci zile ale sărbătorii. Participanții se îmbracă, în mod obișnuit, cu costume și măști și un eveniment cunoscut sub numele de „Întâlnirea instanțelor” se desfășoară marți shrove pentru a alege „regele festivalului” și pentru a încheia sărbătorile.