Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 25 În Missouri

Missouri este acel stat neobișnuit ascuns în Midwest America. La marginea vestică, Kansas City este renumit pentru grătar, găzduind anual American Royal Barbecue, cel mai mare eveniment competițional la grătar din lume. Este, de asemenea, acasă la jazz-ul din Kansas City, Muzeul de baseball al Negro Leagues și Muzeul de Artă Nelson-Atkins. Pe partea de Mississippi, St Louis se mândrește cu Gateway Arch și Memorialul Național de Expansiune Jefferson. Munții Ozark, Festivalul de copii Nickelodeon pentru Branson și multe alte atracții sunt la îndemână pentru a umple orice vacanță de vară cu distracție.

1. Caverne fantastice


Caverne fantastice din Springfield, Missouri, oferă vizitatorilor o șansă unică de a explora o peșteră într-o manieră unică. Este singura peșteră din America de Nord care oferă un tur complet, care este posibil printr-un tramvai desenat de Jeep. Descoperită pentru prima dată în 1862 de John Knox și câinele său de vânătoare, peștera nu a fost explorată până în 5 ani mai târziu de un grup de doisprezece femei asociate cu Clubul Sportiv al Femeilor Springfield. Numele lor pot fi văzute gravate într-un zid de peșteră până în zilele noastre. Vizitatorii vor găsi această peșteră ca o vitrină minunată a fenomenului subteran al statului, în inima Ozarks. Lucruri de făcut în Springfield

4872 North Farm Road 125, Springfield, MO 65803, Telefon: 417-833-2010

2. Muzeul Titanicului


Muzeul Titanic din Branson, Missouri, și-a deschis pentru prima dată ușile în 2006. Scopul său era să împărtășească cât mai strâns cu patronii experiența pe care atât pasagerii, cât și echipajul au îndurat-o în tragica călătorie a domnișoarei Titanicului. Muzeul în sine are forma de Titanic, deși are dimensiuni mai mici decât nava reală. Oaspeții au ocazia să vadă artefacte autentice, acoperire de știri din acea perioadă de timp și articole personale de la cei care se aflau la bordul navei. De asemenea, pot atinge un adevărat aisberg în creștere sau pot înmâna mâna în apă 28 ° F pentru experiențe tactile care aduc expoziția la viață. Turul durează aproximativ 2 ore. Lucruri de făcut în Branson

3235 West 76 Country Boulevard, Branson, MO 65616, Telefon: 800-381-7670

3. Calea ferată scenică Branson


Calea ferată istorică Branson este originară din Branson, Missouri și se plimbă prin frumoasa Munții Ozark, într-o călătorie dus-întors de aproximativ 40 mile. Acest tren vintage de pasageri va duce călăreții peste pâlcuri și prin tuneluri, călătorind în anumite părți ale sălbăticiei Missouri și Arkansas, unde fauna sălbatică este expusă. Cele trei mașini cu cupole oferă vederi panoramice care ocupă cea mai mare parte a atenției pasagerilor; cu toate acestea, oaspeții vor dori, de asemenea, să călătorească mașinile în călătoria lor, deoarece au fost restaurate și renovate pentru a se potrivi cu aceeași experiență de pasageri din 50 în urmă. Călătoria durează aproximativ 1 oră și 15 minute.

206 East Main Street, Branson, MO 65616, Telefon: 417-334-6110

4. Muzeul orasului


Oaspeții vor descoperi Muzeul orașului, în inima St. Louis, Missouri. Clădirea de odinioară a companiei internaționale de încălțăminte găzduiește acum un mare muzeu al casei de joacă 600,000-pătrat. Este creierul sculptorului format clasic și artist de renume mondial, Bob Cassilly, care împreună cu echipa sa de artizani au construit ceea ce nu poate fi descris decât ca o funhouse funky și muzeul locului de joacă. Ecranele unice și eclectice ale obiectelor găsite transformate în minuni arhitecturale sunt complet interactive. Poduri salvate, coșuri de fum vechi, kilometri de faianță, macarale de construcție și două avioane abandonate sunt expuse aici. Vizitatorii sunt încurajați să se îmbrace pentru o perioadă bună de timp, cu anumite reguli. Lucruri de făcut în St.

750 North 16th Street, St. Louis, MO 63103, Telefon: 314-231-2489

5. Muzeul de artă contemporană St.


Muzeul de Artă Contemporană (CAM) din St. Louis este o clădire cu piciorul pătrat 27,000 proiectată de renumitul arhitect american Brad Cloepfil. Celebrând arta timpului nostru, CAM oferă o varietate unică de expoziții în schimbare, care oferă elemente provocatoare de gândire care contribuie la peisajul cultural global. Cu mai mult de expoziții 20 în fiecare an, oaspeții vor vedea o gamă completă de artă, inclusiv tablouri, sculpturi, desene și artă performativă, conceptuală și interactivă. CAM oferă, de asemenea, educație de artă prin ateliere unice pentru familii, proiecții de filme și un târg de artă de cartier lunar. Muzeul de artă pentru familie poate fi găsit în inima centrului St. Louis.

3750 Washington Boulevard, St. Louis, MO 63108, Telefon: 314-535-4660

6. Monumentul național George Washington Carver


Monumentul național George Washington Carver este un parc 210-acre situat la 2 miles la vest de Diamond, Missouri. Este primul monument național dedicat unui american negru și non-președintelui și are o mare însemnătate atât pentru istoria Missouri, cât și pentru cea a Statelor Unite. Acest parc oferă vizite ghidate pe o potecă naturală? -Mile unde oaspeții vor vedea casa 1881 Moses Carver, un cimitir înainte de războiul civil unde membrii familiei Carver sunt îngropați, un muzeu și o expoziție interactivă. Poteca duce, de asemenea, oaspeții de-a lungul pârâurilor, prin păduri și de-a lungul unei zone de restaurare a prairilor înalte. Programele de artă și educație predau despre celebrul om de știință, educator și umanitar.

5646 Carver Road, Diamond, MO 64840, Telefon: 417-325-4151

7. Biblioteca și muzeul prezidențial Harry S. Truman


Biblioteca și muzeul prezidențial Harry S. Truman din Independența, Missouri, găzduiește multe colecții istorice de la președinția lui Truman. Găzduiește două expoziții permanente: prima fiind Truman: The Presidential Years, iar a doua fiind Harry S. Truman: His Life and Times. Muzeul găzduiește, de asemenea, expoziții temporare, precum 2017 Saving the White House: Truman's Extreme Makeover, care oferă șansa de a urmări povestea controversatului 5.7 de milioane de dolari, reînnoirea 1,222 a Zilei Albe. De asemenea, vizitatorii muzeului vor vedea două teatre de decizie, noi elemente interactive și scrisori schimbate între Harry și Bess Truman de-a lungul anilor.

Autostrada 500 West US 24, Independență, MO 64050, Telefon: 816-268-8200

8. Memorial de expansiune națională Jefferson


Memorialul de expansiune național Jefferson este situat în inima orașului St. Louis, Missouri. Memorialul, amplasat până la râul Mississippi, este aproape de punctul de plecare al expediției Lewis și Clark. Patronii vor găsi colecții de istorie culturală care includ artefacte reprezentând cinci categorii majore: St. Louis History, Gateway Arch, Old Courthouse, Westward Expansion și arhivele muzeului. De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia să afle despre viața lui Thomas Jefferson, Virginia Minor, călătoria lui Lewis și Clark a descoperirii și Viața afro-americană din St. Louis, 1804-1865. Memorialul de expansiune națională Jefferson face parte din Serviciul Parcului Național.

11 North 4th Street, St. Louis, MO 63102, Telefon: 314-655-1600

9. Lucruri de făcut în Missouri: Gradina zoologica din Kansas City


Grădina zoologică din Kansas City din Swope Park are 202 acri de exponate de animale sălbatice. Vizitatorii vor avea ocazia să afle despre multe specii diferite de animale sălbatice prin chat-uri de zookeeper, dintre care unele includ subiecte precum pinguini, gorile, urși polari, elefanți, lei, rinichi, tigri și ghepardi. Oaspeții vor experimenta, de asemenea, spectacole de animale ale grădinii zoologice precum Wings of Wonder (spectacol de păsări) și Sea Lion Splash. Acestea oferă alte atracții sub formă de plimbări în grădina zoologică, precum Safariul Sky Sky african, Caruselul pentru specii pe cale de dispariție, tramvaiul Zebra, Călătoria cu barca și Călătoria cu trenul. Această atracție din Kansas City este distractivă pentru întreaga familie.

6800 Zoo Drive, Kansas City, MO 64132, Telefon: 816-595-1234

10. Mark Twain Boyhood Home and Museum


Casa și muzeul Mark Twain Boyhood este dedicat vieții fascinante a lui Samuel Langhorne Clemens, mai bine cunoscut prin numele său de pix, Mark Twain. Situat în Hannibal, Missouri, vizitatorii vor avea ocazia să privească în viața unuia dintre cei mai cunoscuți romancieri ai realismului literar din America. Twain este cel mai cunoscut pentru romanele sale, Aventurile lui Tom Sawyer și continuarea sa, Aventurile lui Huckleberry Finn. Aici, oaspeții vor avea șansa să vadă casa în care Mark Twain a crescut, statuia Tom & Huck, Casa Finn Huckleberry, Casa Becky Thatcher, centrul de interpretare și galeria muzeului.

120 North Main Street, Hannibal, MO 63401, Telefon: 573-221-9010

11. Muzeul de artă Mildred Lane Kemper


Situat în campusul Universității Washington din St. Louis, în școala Sam Fox de design și arte vizuale a universității, vizitatorii vor avea ocazia să exploreze Mildred Lane Kemper Art Museum, unul dintre cele mai vechi muzee didactice din țară. Colecția permanentă de artă contemporană reprezintă o perioadă de la începutul secolului 20th până astăzi. Expozițiile temporare la muzeu au inclus Meal Modern: Sustenance prin Ritual. Vizitatorii vor vedea, de asemenea, piese ale unor artiști de renume precum Max Beckmann, Henri Matisse, Jackson Pollock, Thomas Eakins, Theo van Doesburg, Willem de Kooning, Charles Ferdinand Wimar și William Hogarth. Clădirea a fost proiectată de arhitectul câștigător al premiului Pritzker Fumihiko Maki.

1 Brookings Drive, St. Louis, MO 63130, Telefon: 314-935-4523

12. Grădina Botanică din Missouri

Cunoscută oficial ca Grădina Shaw după fondatorul și filantropul său Henry Shaw, Grădina Botanică din Missouri se află în St. Cu 79 acri de un design horticol cultural incomparabil, grădina botanică are ceva pentru toată lumea. Oaspeții vor vedea afișe frumoase precum Grădina Woodland Engleză, Grădina Otomană, Grădina Chineză și Districtul Victorian. Conservatorul Climatron se mândrește cu o minunată pădure tropicală. Grădina japoneză se întinde pe 14 acri și este una dintre cele mai mari grădini japoneze plimbătoare din America de Nord. Câteva evenimente semnatare pentru care trebuie să fii atent sunt Orchid Show, Festivalul japonez, Gardenland Express și Whitaker Music Festival.

4344 Shaw Boulevard, St. Louis, MO 63110, Telefon: 314-577-5100

13. Muzeul de istorie din Missouri


Fondat în 1866 și operat de Societatea Istorică din Missouri, Muzeul de Istorie din Missouri este situat în cartierul Forest Park din St. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă multe expoziții unice aici, cum ar fi Drepturile Civile: The American African Freedom Struggle in St. Louis, Primul Război Mondial: Missouri și Marele Război, În căutarea Sfântului Louis, Târgul mondial 1904: Privirea înapoi Înainte, și Istoria Clubhouse. Muzeul oferă, de asemenea, o gamă largă de activități, inclusiv ateliere, tururi, prelegeri, muzică, filme, teatru și evenimente comunitare. După stimularea minții, stimulează stomacul la Bixby's, restaurantul muzeului de la etajul doi.

5700 Lindell Boulevard, St. Louis, MO 63112, Telefon: 314-746-4599

14. Lucruri de făcut în Missouri: Muzeul Transporturilor


Acest Muzeul Național de Transport 42-acre este situat în orașul Kirkwood. În timp ce aici, patronii vor vedea colecții feroviare și de tranzit din 1800s și 1900, care au fost transformate în mai multe exponate 190. Unele dintre ceea ce vor vedea includ autoturisme de marfă, tranzit interurbane și orașe, mașini de pasageri, electricitate pentru transportul feroviar și mașini de întreținere și testare a căilor ferate. Există o colecție de autovehicule și camioane rare și clasice, cum ar fi 1901 St Louis Motor Carriage Co. Automobile, Bobby Darin „Dream Car”, o mașină cu turbină Chrysler și 1959 Ford cu turbină pe gaz. Muzeul include, de asemenea, alte exponate, cum ar fi aeronava Douglas C-47A și vasul de tractare HT Potts.

3015 Barrett Station Road, St. Louis, MO 63122, Telefon: 314-965-6212

15. Gateway Arch


Arcul Gateway din centrul St. Louis este cel mai înalt monument al națiunii. Monumentul curbat 630-înălțime de picior aduce un omagiu viziunii lui Thomas Jefferson despre St. Louis ca poartă spre Extinderea Occidentală. Arcul catenar impresionant a fost proiectat de renumitul arhitect Eero Saarinen și a fost construit pe parcursul a 20 luni între 1964 februarie și 1965 octombrie. Șaisprezece mașini de tramvai care dețin cinci pasageri fiecare, făcând excursii în minutul 4 în vârf. Odată ajunși în vârf, vizitatorii pot rămâne pe puntea de observare atât timp cât vor; Ferestrele 16 au vedere la ferestrele St. Louis și 16 din partea opusă au vedere spre râul Mississippi.

11 North 4th Street, St. Louis, MO 63102, Telefon: 877-982-1410

16. Lucruri de făcut în Missouri: National Blues Museum


Muzeul National Blues este situat în centrul orașului St. Louis și este dedicat explorării istoriei muzicale și influenței bluesului. Originea muzicii blues rezidă în Deep South și a stat la baza aproape toată muzica populară americană în ultimul secol. În jur de 15,000 metri pătrați din spațiul 23,000-pătrat-picior sunt dedicate tehnologiei extrem de interactive, exponate bazate pe artefacte, spațiu special pentru evenimente și un teatru. Acest muzeu oferă vizitatorilor șansa de a explora diversele stiluri regionale de blues, precum și de a afla despre muzicienii care l-au creat. Muzeul găzduiește adesea programe publice, inclusiv prelegeri, filme și spectacole muzicale live.

615 Washington Avenue, St. Louis, MO 63101, Telefon: 314-925-0016

17. Muzeul de baseball al ligii negre


Muzeul de baseball al Black Leagues a fost fondat în 1990 și este dedicat păstrării istoriei baseball-ului afro-american. Situat în Kansas City, muzeul 10,000-pătrat de picior împărtășește spațiul său cu American Jazz Museum. Când afro-americanii au început să joace baseball la 1800-urile târzii, au început să joace pe echipe de colegiu, militar și companie, în cele din urmă și-au făcut drum în baseball-ul profesional. Bud Fowler și Moses Fleetwood Walker erau printre pionierii la acea vreme. Muzeul oferă oaspeților șansa de a explora cum a fost de-a lungul istoriei ligii prin artefacte de baseball, sute de fotografii, posturi de calculatoare multimedia și exponate de film. Lucruri de făcut în Kansas City

1616 East 18th Street, Kansas City, MO 64108, Telefon: 816-221-1920

18. Muzeul de Artă Nelson-Atkins


Acest muzeu cu design neoclasic se mândrește cu frumoase piese de artă din întreaga lume. Situat în Kansas City, muzeul are peste 35,000 opere de artă și salută aproximativ 500,000 vizitatori pe an. Oaspeții vor găsi aici lucrări de artă antică, precum expoziții egiptene și apropiate, grecești, romane și creștine timpurii. Vizitatorii vor găsi, de asemenea, o colecție mare de lucrări de artă autohtone, care includ coșuri, quill și margele, picturi, sculpturi și materiale textile. Asta nu e tot; În plus, muzeul prezintă colecții din Africa, China, Americană, Europeană, Japoneză și Asia de Sud și Sud-Est. Restaurantul Rozzelle Court, stilat după curțile italiene din secolul 15th, este un loc relaxant pentru a apuca ceva de mâncare la muzeu.

4525 Oak Street, Kansas City, MO 64111, Telefon: 816-751-1278

19. Fundația Pulitzer Arts


Fundația Pulitzer Arts din St. Louis a fost proiectată de arhitectul japonez de renume internațional Tadao Ando. S-a deschis mai întâi publicului în 2001. Expozițiile de artă ale fundației se schimbă întotdeauna, deoarece este o instituție care nu colectează doar trei instalații de artă permanentă, care au fost comandate de Pulitzers. Sunt Blue Black de Ellsworth Kelly, Joe de Richard Serra și Rock Settee de Scott Burton. Fundația oferă o mare varietate de expoziții precum arta budistă, Maeștrii Vechi și artiștii contemporani moderni Ann Hamilton și Dan Flavin. Fundația oferă o listă impresionantă, cu lideri în domenii precum arta, design, arhitectură, urbanism, știință și tehnologie.

3716 Washington Boulevard, St. Louis, MO 63108, Telefon: 314-754-1850

20. Lucruri de făcut în Missouri: Muzeul de artă Saint Louis


Muzeul de Artă Saint Louis este situat în Parcul Forestier St. Muzeul, construit în 1904, a fost proiectat de arhitectul Cass Gilbert, care și-a obținut inspirația pentru proiectarea din Băile Caracalla din Roma, Italia. Cu peste 33,000 opere de artă, oaspeții se pot aștepta să vadă lucrări din aceste colecții: afro-americane, africane, americane, antice americane, antice, Insulele Pacificului, asiatice, contemporane, decorative și design, europene, islamice, moderne, autohtone, fotografii, imprimeuri, desene, sculptură și arte textile. Patronii vor vedea, de asemenea, expoziții precum The Hats of Stephen Jones, In the Realm of Trees și Lost in Space de Shimon Attie.

1 Fine Arts Drive, St. Louis, MO 63110, Telefon: 314-721-0072

21. Centrul de științe Saint Louis


Centrul științific Saint Louis este situat în colțul de sud-est al Forest Park și a fost fondat 1963. Site-ul oferă un centru științific cu trei etaje conectat de un skybridge la un planetariu cu trei etaje. Centrul oferă o varietate de activități programate, cum ar fi Misiunile spațiale simulate, Școala Med de familie, Academia de zbor, Știința la apus, Data Noaptea sub stele și Camp-Ins. Vizitatorii vor găsi, de asemenea, exponate și atracții, cum ar fi The Discovery of King Tut, Mission: Mars, Human Adventure și Laboratorul de Științe ale Vieții. De asemenea, vizitatorii sunt prezenți la Teatrul Omnimax, cu filme precum Born to be Wild, Extreme Weather, Dream Big: Engineering Our World și Mummies: Secrets of the Faraohs.

5050 Oakland Avenue, St. Louis, MO 63110, Telefon: 314-289-4400

22. Gradina zoologica Saint Louis


Recunoscută ca lider în conservare, educație și gestionarea animalelor, grădina zoologică Saint Louis din Forest Park este o atracție obligatorie în vizita atunci când se află în Missouri. Considerată pe scară largă drept atracție gratuită a Americii, grădina zoologică se întinde pe 90 acri de proprietate, are aproximativ 14,840 animale sălbatice și găzduiește aproximativ 603 diferite specii. În timp ce aici, oaspeții vor vedea animale care includ ghepardi, urși grizzly, jaguari, lei, urși polari, leoparde de zăpadă, meerkate cu coada zveltă, maimuțe, maimuțe, elefanți, flăcări din Caraibe, vulturi chel, bufnițe și pinguini. De asemenea, vizitatorii vor dori să verifice tururile de safari din grădina zoologică, chaturile de păstor, hrănirea leilor de mare și hrănirea pinguinilor.

1 Government Drive, St. Louis, MO 63110, Telefon: 314-781-0900

23. Science City la Union Station

Science City de la Union Station este situat în Kansas City și dispune de afișele hands-on 120, planetariul Arvin Gottlieb și teatrul City Extreme Screen. Observați instrumentele și metodele de paleontologie la Dinolab și Digsite, unde oaspeții vor găsi Lyle Camarasurus - o adevărată fosilă. Alte mari atracții pe care patronii le vor găsi aici sunt Demo Area, Force & Motion, Genetics: Deblochează codul, Giant Lever, KC Rail Experience, Maze Park, Nature Center, Science on a Sfera, Sky Bike, Lab Spark! Și The Science de Energie. Science City este un loc magic unde familia, copiii și chiar adulții vor găsi lucruri noi de explorat la fiecare vizită.

30 West Pershing Road, Kansas City, MO 64108, Telefon: 816-460-2020

24. Bere Anheuser-Busch


Berăria Anheuser-Busch „Budweiser” este situată în cartierul Soulard din St. Încă de la înființare în 1852, s-au mândrit să producă cea mai fină bere, păstrând tradiția, un lot la un moment dat. Acest site este cel mai vechi și mai mare dintre fabricile de bere, ales datorită apropierii de râul Mississippi. Inițial, zona oferea multe formațiuni naturale de peșteră, bere folosită pentru depozitarea berii înainte de refrigerarea artificială. În timp ce aici, oaspeții se pot bucura de tururi precum Turul gratuit, Turul Beermaster, Turul Muzeului Berii și Turul de zi. După un tur, oaspeții se pot îndrepta spre The Biergarten pentru un Budweiser rece cu gheață și o mușcătură pentru a mânca.

1200 Lynch Street, St. Louis, MO 63118, Telefon: 314-577-2626

25. Innsbrook Resort


Innsbrook Resort este o comunitate frumoasă de casă de vacanță, care se întinde pe o uimitoare suprafață de teren 7,500, situată la doar 45 minute la vest de St. Louis. Stațiunea are un centru de evenimente, un restaurant și un teren de golf campionat 18, precum și proprietăți recreative și rezidențiale. Oaspeții vor avea la dispoziție o mulțime de activități din care pot alege, cum ar fi călărie, drumeții trasee de natură magnifice, jocul unui tur de golf și canotaj sau navigare pe unul dintre lacurile sale 100-plus. Această stațiune oferă persoanelor, cuplurilor și familiilor posibilitatea de a scăpa de agitația vieții orașului în timp ce sunt în vacanță, în timp ce se conectează mai intim cu natura Missouri.

1 Aspen Lake Drive, Innsbrook, MO 63390, Telefon: 636-928-3366