Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În New England

New England promite să încânte frumusețea naturală, cultura, istoria și o serie de atracții și activități. Cuprinzând Connecticut, New Hampshire, ME, Massachusetts, Rhode Island și Vermont, New England se află în regiunea de nord-est a Statelor Unite, care este renumit pentru trecutul său bogat colonial, coasta uimitoare a Atlanticului, munții împăduriți spectaculoși și frunzișul de toamnă mereu în schimbare. . Fiecare stat din New England are propriul său caracter distinctiv și oferă o varietate de lucruri de văzut și de făcut, de la plaje frumoase, pârtii de schi de talie mondială, parcuri de stat și păduri naționale, galerii de artă și muzee excelente și alte atracții culturale.

1. Cape Cod Coasta Națională


Cape Cod National Seashore este un mediu marin curat, care constă din 40 mile de plaje frumoase cu nisip alb, iazuri liniștite, mlaștini mlăștinoase, bălți de merișoare sălbatice și trasee pentru drumeții și ciclism. Înființat în 1961 de către președintele John F. Kennedy, Cape Cod National Seashore oferă o varietate de activități, inclusiv drumeții, ciclism montan, pescuit, vânătoare și activități ghidate de ranger, precum tururi far, snorkeling și cursuri de yoga. Alte activități includ conducerea pe patru roți pe plajă, camping și pescuitul pe coridoare și există două centre de vizitatori, respectiv Centrul de vizitatori Salt Pond din Eastham și Centrul de vizitatori din provincia Provincetown, ambele fiind deschise pe tot parcursul anului.

2. Parcul Național Acadia


Situat pe Insula deșertului Mount Maine, Parcul Național Acadia este o vastă zonă de recreere de pe coasta Atlanticului, formată din 47,000 acri de plaje stâncoase, păduri dense și vârfuri acoperite cu gheață, precum maiestuosul Cadillac Mountain, care este cel mai înalt punct de pe coasta de est. al Statelor Unite. Înființat în 1916 ca Monument Național Sieur de Monts și mai apoi redenumit Parcul Național Lafayette și apoi Parcul Național Acadia din 1929, Parcul Național este cel mai vechi parc desemnat din țara de la est de Mississippi. Parcul găzduiește orașul Bay Bay, care are mai multe restaurante, cafenele, magazine și baruri și o multitudine de animale sălbatice, cum ar fi urșii, alunele, balenele și o varietate diversă de păsări marine.

3. Insula Block North Light


Block Island North Light este un far istoric de pe Insula Block, Rhode Island, cunoscut și sub numele de New Shoreham. Turnul a fost construit în 1829 pentru a scoate în evidență intrările în Block Island și Long Island Sounds, precum și pentru a avertiza pe cei care pleacă de la mare distanță de periculosul Sandy Point, care se întindea la o distanță de o distanță de insulă. Farul Block Island North Light de atunci a fost înlocuit de patru ori din cauza diferitor factori și este acum înscris în Registrul național al locurilor istorice și este o atracție turistică populară. Astăzi, farul Block Island North Light are o înălțime de 55 picioare și este construit din granit într-o formă octogonală. Turnul dispune de o lentilă Fresnel de ordinul al patrulea, care are o gamă de mile marine 11, și nu are ceată.

Insula Block, RI 02807, Telefon: 401-466-3213

4. Calea ferată Scenic Conway


Situată în North Conway, New Hampshire, Calea Ferată Scenică Conway este o cale ferată de patrimoniu care oferă distracție pentru întreaga familie. Căile Ferate Scenice Conway oferă o varietate de locomotive vintage și autovehicule de tren frumos restaurate, care oferă o experiență feroviară autentică, de modă veche, pe două rute de vale istorice. Plimbările cu trenul pleacă de la stația de tren 1874 din North Conway și călătoresc prin unele dintre cele mai dramatice peisaje naturale, inclusiv pâraiele și pâraiele în cascadă, rabinele abrupte, balastele și panoramele montane panoramice, prin spectaculosul Crawford Notch până la gara Crawford, unde călătoria se încheie. Oaspeții pot retrăi epoca de aur a căilor ferate cu o experiență culinară de primă clasă pe una dintre mașinile elegante de luat masa în timpul călătoriei.

38 Norcross Cir, North Conway, NH 03860, Telefon: 603-356-5251

5. Parcul de stat din dinozaur și Arboretum


Parcul de stat din Dinosaur și Arboretum este o conservare naturală de istorie naturală din Rocky Hill, Connecticut, care protejează unul dintre cele mai semnificative situri de trasee de dinozaur din America de Nord. Parcul se întinde pe 80 acri și dispune de o cupolă geodezică care prezintă un afișaj excepțional al pieselor fosile jurasice timpurii care datează de acum 200 milioane de ani. Parcul se mândrește cu peste 2 mile de natură și trasee de drumeție și are un arboretum premiat, care găzduiește peste 250 specii de conifere, precum și ginkgoes, katsuras și magnolii și alte familii de plante care au existat în epoca dinozaurilor. Parcul de stat din Dinosaur și Arboretum are un muzeu care oferă o vedere unică asupra dioramelor mediilor triassice și jurasice, o câmpie mezozoică conservată acoperită cu piese, colecții de fosile și exponate interactive.

400 West St, Rocky Hill, CT 06067, Telefon: 860-529-8423

6. Centrul de știință și acvariu ECHO Lake


Situat pe malul apei Burlington, în nordul Vermontului, la Leahy Center pentru activitățile Lake Champlain, ECHO Lake Aquarium and Science Center găzduiește o varietate de animale, inclusiv mai mult de 70 specii de amfibieni, nevertebrate, pești și reptile. Înființat pentru a inspira și educa publicul despre ecologia, cultura și istoria Bazinului Lacului Champlain, ECHO Lacul Acvariu și Centrul de Știință oferă, de asemenea, o serie de expoziții de călătorie semnificative, precum și de ultimă generație multimedia, Awesome Forces Teatru. Muzeul pentru copii concentrat asupra marinei oferă peste expoziții hand-on premiate de 100, cum ar fi cunoscutul popular FrogWorld și rezervorul de apă sărată, împreună cu o varietate de activități educaționale și interactive pentru familie și întâlniri zilnice cu animale. Muzeul are și o cafenea cu temă ecologică? care servește mese și băuturi ușoare, un magazin de cadouri eclectic care vinde cadouri, suveniruri și articole legate de acvariu, Memorialul Lake Champlain Navy și nava de cercetare a Universității Vermont Melosira, care oferă exponate și croaziere.

1 College St, Burlington, VT 05401, Telefon: 802-864-1848

7. Centrul de Științe Natura Squam Lake


Squam Lake Nature Science Center, denumit în mod obișnuit SLNSC, este centrul de educație de mediu premiera din Holderness, New Hampshire, deschis inițial publicului în 1969. Centrul științific, care este singura instituție acreditată din Asociația Zoos și Vărsători din nordul New England, încearcă să promoveze înțelegerea ecologică în New Hampshire și să folosească exteriorul ca o sală de clasă pentru educația continuă pentru vizitatorii de toate vârstele. Vizitatorii centrului pot explora zonele naturale ale instalației și se pot plimba de-a lungul urmelor sale de expoziție pentru animale, care prezintă animale precum urșii negri, leii de munte, vidrele de râu, bobacurile și răpitoarele. De asemenea, sunt oferite croaziere educaționale pe Lacul Lacului, împreună cu grădini superbe peisagistice din grădinile Kirkwood.

23 Science Center Rd, Holderness, NH 03245, Telefon: 603-968-7194

8. Muzeul de Artă Farnsworth


Situat în Rockland, pe coasta de mijloc a Maine, Muzeul de Artă Farnsworth este un muzeu de artă specializat în artă americană. Construită în 1948, instituția a fost înființată pentru a sărbători rolul artei americane din Maine și are o colecție de artă americană recunoscută la nivel național, în galerii numite elegant. Colecțiile muzeului includ lucrări de Thomas Sully, Fitz Henry Lane, Childe Hassam, Thomas Eakins, Eastman Johnson și Maurice Prendergast, împreună cu o colecție permanentă intitulată Maine în America, cu lucrări de Frank Benson și Gilbert Stuart. Patru dintre galerii sunt dedicate artei contemporane și există o colecție semnificativă de lucrări ale sculptoarei Louise Nevelson din secolul 20th. Muzeul de Artă Farnsworth oferă, de asemenea, o serie de programe educaționale, ateliere și clase pentru vizitatorii de toate vârstele.

16 Museum St, Rockland, ME 04841, Telefon: 207-596-6457

9. Parcul Fenway


Situat la Yawkey Way, în cartierul Fenway-Kenmore, în apropiere de Kenmore Square din Boston, Fenway Park este un parc de baseball de renume mondial, care a fost casa Boston Red Sox de la 1912 și a unei francize Major League Baseball (MLB) pentru 65 trecut. ani. Fenway a găzduit Seria Mondială de zece ori, dintre care cinci câștigate de Boston Red Sox. Stadionul este folosit și pentru alte evenimente sportive și culturale, cum ar fi fotbalul profesional pentru echipe precum Boston Patriots, Boston Yanks și Boston Redskins, fotbal, hochei, concerte și campanii politice și religioase, iar vizitatorii pot explora terenurile la vizite ghidate.

4 Yawkey Way, Boston, MA 02215

10. Green Mountain National Forest


Situată în centrul și sud-vestul Vermontului, Green Mountain National Forest este o ecoregiune curată a pădurilor Acadian și New England care oferă o experiență de recreere de patru sezoane. Pădurea Națională Green Mountain, aproape de 400,000-acre, prezintă mai mult de situri arheologice și istorice 2,000 care evidențiază istoria și moștenirea Vermontului, inclusiv resturi de ferme din epoca colonială, situri antice americane autohtone, tehnologii din perioada industrială și facilități construite de civil. Corpuri de conservare în 1930s. Pădurea este, de asemenea, o zonă cu o frumusețe naturală spectaculoasă, cu peisaje montane accidentate și păduri verzi, oferind o serie de activități recreative, cum ar fi drumeții, ciclism montan, excursii cu frunze de toamnă și vizionarea păsărilor și a vieții sălbatice pe tot parcursul anului.

231 N Main St, Rutland, VT 05701, Telefon: 802-747-6700

11. Muzeul de Istorie Naturală din Harvard


Muzeul de Istorie Naturală Harvard este un muzeu de istorie naturală care este dedicat îmbunătățirii aprecierii și înțelegerii lumii naturale și a rolului pe care îl joacă oamenii în ea. Găzduit în clădirea Muzeului Universității din campusul Universității Harvard din Cambridge, Massachusetts, Muzeul de Istorie Naturală Harvard oferă o vastă colecție de artefacte, obiecte și obiecte în afișe de exemplare dramatice, exponate interactive și activități practice. Colecția include exemplare impresionante de animale sălbatice africane, asiatice și sud-americane, fosile din epoca cenozoică, pietre prețioase și minerale rare, istoria evolutivă a vertebratelor și colecția Ware de blaschka recunoscută la nivel internațional. Muzeul oferă o varietate de programe educaționale, ateliere și clase, precum și vizite ghidate la unitate.

26 Oxford St, Cambridge, MA 02138, Telefon: 617-495-3045

12. Hildene

Situat în frumosul oraș Green Mountain din Manchester, în Vermont, Hildene este casa istorică ancestrală de vară a familiei lui Abraham Lincoln. Proprietatea a fost cumpărată de Robert, fiul lui Abraham Lincoln, la începutul 1900-urilor, după care a început să construiască o casă de vară pentru familia sa, numind-o Hildene, adică „deal și vale cu un pârâu.” Familia Lincoln petrecea în fiecare vară la casă. până când următorul sau ultimul descendent Lincoln a murit la Hildene în 1975. Moșia a fost cumpărată de organizația non-profit Friends of Hildene, restaurată la gloria sa anterioară și deschisă publicului. Astăzi, vizitatorii pot explora moșia și casa frumoasă în tururi autoguidate sau ghidate, să afle despre istoria proprietății la centrul de întâmpinare Oscar V. Johnson Jr. și să cumpere suveniruri și produse fabricate din Vermont la magazinul de cadouri.

1005 Hildene Road, Manchester, VT 05254, Telefon: 802-362-1788

13. Lacul Champlain


Lacul Champlain este un lac natural de apă dulce din statele Vermont și New York și se întinde parțial între granița Canada și SUA, cu peisaje naturale spectaculoase și oferind o serie de activități recreative pe tot parcursul anului. De la drumeții, ciclism montan, camping și pescuit vara, până la schi, patinaj pe gheață, pescuit cu gheață, schi de fond și snowboard în timpul iernii, Lacul Champlain este o atracție turistică populară pentru iubitorii de aer liber. Există, de asemenea, mai multe situri istorice și ruinele fortului secolului 18th, de explorat, cum ar fi Situl istoric al statului Crown Point, iar lacul este găzduit de mai multe insule, printre care Isle La Motte, Grand Isle și North Hero. Există o mulțime de opțiuni de cazare și de luat masa pentru a vă bucura în jurul lacului.

814 Bridge Road, Crown Point, NY 12928, Telefon: 518-597-4649

14. Casa Mark Twain


Odată casa lui Samuel Langhorne Clemens și a familiei sale între anii 1874 și 1891, Casa și muzeul Mark Twain este situată în Hartford, Connecticut și prezintă viața și cariera celebrului autor Mark Twain. Proiectată de Edward Tuckerman Potter și construită în stilul înalt gotic american, casa frumos restaurată este un muzeu dedicat uneia dintre figurile culturale definitorii ale națiunii. Muzeul cronicizează viața și lucrările sale, inclusiv Aventurile lui Huckleberry Finn, Aventurile lui Tom Sawyer și A Connecticut Yankee în King Arthur's Court, pe care le-a scris în timp ce locuia acolo. Un reper istoric național desemnat, muzeul oferă, de asemenea, o serie de activități educaționale și ateliere care luminează moștenirea literară a lui Twain, precum și vizite ghidate ale instalației.

351 Farmington Ave, Hartford, CT 06105, Telefon: 860-247-0998

15. Centrul de descoperire McAuliffe-Shepard


McAuliffe-Shepard Discovery Center este un muzeu de științe dedicat Christa McAuliffe, primul profesor în spațiu, și Alan Shepard, primul american în spațiu. Situat în Concord, New Hampshire, muzeul este situat lângă campusul NHTI și a fost înființat pentru a inspira generațiile viitoare să se intereseze de spațiu, prin activități antrenante și distractive, care se aprofundează în astronomie, aviație și științele pământului și ale spațiului. Centrul de metri pătrați 45,000 are 20,000 metri pătrați de exponate interactive de inginerie și știință, un planetariu și observator digital cu cupole complete, o gamă de exponate în aer liber, inclusiv o replică de dimensiuni complete a unei rachete Mercury-Redstone, un magazin de științe, și o cafenea casual? care servește mese ușoare și băuturi. Centrul oferă, de asemenea, o serie de activități și ateliere educaționale legate de știință și astronomie și în afara site-ului.

2 Institute Drive, Concord, NH 03301, Telefon: 603-271-7827

16. Mystic Seaport


Mystic Seaport, cunoscut și sub numele de Mystic Seaport: Muzeul Americii și al Mării, este cel mai semnificativ muzeu maritim din Statele Unite. Situată în Mystic, Connecticut, instituția este renumită pentru colecția remarcabilă de bărci și nave de navigație, precum și pentru re-crearea unui întreg sat marin al secolului 19th. Cu mai multe clădiri istorice 60 și structuri comerciale rare, care au fost restaurate meticulos, orașul de pe litoral include un candelabru, o bancă, un birou al agentului de transport și o tipografie. Vizitatorii portului pot vedea, de asemenea, o replică a navei sclave La Amistad, a balenei 1841 Charles W. Morgan și a șantierului naval de conservare, unde instrumentele și tehnicile tradiționale sunt folosite pentru a păstra colecția de nave istorice ale muzeului.

75 Greenmanville Ave, Mystic, CT 06355

17. Muzeul Național de Ilustrație Americană


Muzeul Național al Ilustrației Americane (NMAI) este dedicat prezentării lucrărilor de artă de ilustrație americană. Situat în Vernon Court Mansion, pe istoria Bellevue Avenue din Newport, Rhode Island, muzeul a fost fondat în 1998 și are o colecție de peste 2,000 lucrări originale ale unor ilustrați americani renumiți, precum Norman Rockwell, NC, Wyeth, Maxfield Parrish, Jessie Willcox Smith , și JC Leyendecker. Colecția American Imagist a NMAI, care se concentrează asupra lucrărilor din Epoca de Aur a Ilustrației Americane, este găzduită de Vernon Court, care a fost proiectată de Germain Boffrand pentru a reflecta Chateau d'Haroue din secolul 18th. Proprietatea 3-acre Stoneacre se află vizavi de muzeu și găzduiește conacul conceput de William A. Potter cu același nume.

492 Bellevue Ave, Newport, RI 02840, Telefon: 401-851-8949

18. Acvariul din New England


Situat în Boston, Massachusetts, acvariul New England este un sanctuar maritim și un acvariu și un lider global în conservarea marină și explorarea oceanelor. Înființat în urmă cu peste 50 ani pentru a se implica și inspira publicul pentru a avea un interes mai larg pentru conservarea animalelor marine și marine, acvariul New England este o resursă importantă de educație publică pentru regiune și una dintre atracțiile turistice de top din Boston. Acvariul găzduiește mii de animale acvatice, variind de la pinguini albastri până la rechini de pijama, și oferă o serie de exponate și afișaje interactive și informative, inclusiv expoziția de recif de corali cu patru etaje numită Giant Ocean Tank și cea mai mare atingere de rechini și raze. tanc pe coasta de est. Acvariul din New England este, de asemenea, acasă la Teatrul Simons IMAX®, care oferă o modalitate incredibilă de a vedea și experimenta creaturile marine ale lumii.

1 Central Wharf, Boston, MA 02110, Telefon: 617-973-5200

19. Muzeul de artă din Portland


Situat în centrul districtului Arts din Portland, Maine, Muzeul de Artă Portland sau PMA, este dedicat prezentării istoriei artei și culturii americane. Fondat în 1882 ca Societatea de Artă Portland, muzeul este cea mai semnificativă și mai veche instituție de artă publică din Maine, cu o colecție vastă de peste 22,000 lucrări în trei clădiri semnificative din punct de vedere arhitectural. Colecția de lucrări a muzeului se întinde din secolul 18th până în prezent, cu mișcări europene majore, de la impresionism la suprarealism. Colecția include lucrări ale artiștilor americani, precum Winslow Homer, John Marin și Andrew Wyeth, precum și maeștri europeni precum Claude Monet, Pablo Picasso, Edgar Degas, Edvard Munch și Auguste Rodin, printre altele. Muzeul de Artă Portland oferă, de asemenea, o mare varietate de programe și ateliere educaționale pentru vizitatorii de toate vârstele.

Piața Congresului 7, Portland, ME 04101, Telefon: 207-775-6148

20. Muzeul Copilului Providence


Situat pe South Street în Providence, Rhode Island, Muzeul Copiilor Providence este un muzeu interactiv și hands-on, care se concentrează pe oferirea unui mediu educațional pentru învățarea creativă. Fondat în 1976 sub denumirea de Muzeul Copiilor din Rhode Island, muzeul oferă o mare varietate de exponate interactive și activități pentru copii cu vârste cuprinse între 1 și 11, incluzând modalități de apă, putere de joacă, grădina copiilor, alpinist, subteran, Iway, ThinkSpace , Littlewoods, ajungând în Rhode Island și Discovery Studio. Muzeul Copiilor Providence oferă, de asemenea, o serie de programe educaționale și programe de aventuri muzeale, inclusiv ieșiri în tabără, excursii pe școală, excursii în școli și grupuri comunitare și excursii scout.

100 South St, Providence, RI 02903, Telefon: 401-273-5437

21. Roosevelt Campobello International Park


Roosevelt Campobello International Park este un parc național care a fost înființat pentru a păstra moșia familiei și retragerea de vară a Franklin D. Roosevelt. Situată pe vârful sudic al insulei Campobello din provincia canadiană a Noului Brunswick, moșia este conectată cu continentul la Lubec, în Maine, prin podul memorial Roosevelt. Imobilul impresionant este deschis publicului și are un centru de vizitatori modern, cu expoziții care prezintă viața și vremurile președintelui 32nd al Statelor Unite, precum și un afișaj informativ bilingv despre frontiera deschisă Canada-SUA și un magazin de cadouri care vinde suveniruri, cadouri și mărfuri.

459 NB-774, Welshpool, NB E5E 1A4, Canada, Telefon: 506-752-2922

22. Șase steaguri din Noua Anglie


Six Flags New England este un parc de distracții din Agawam, Massachusetts, care oferă o mulțime de distracții prietenoase pentru familie pentru adulți și copii de toate vârstele, de la rollercoasters care pompează adrenalina până la plimbări blânde. Înființat la sfârșitul secolului 19th ca Riverside Park, Six Flags New England este cel mai vechi parc de distracții din lanțul Six Flags și oferă plimbări captivante și pline de emoții. Printre acestea se numără două monturi montane de rang mondial, călăriile de renume Wicked Cyclone și Superman, Mind Eraser, Flashback, Kryptonite Kollider, Slingshot și noua Harley Quinn Spinsanity, printre altele. Six Flags New England oferă, de asemenea, mai multe puncte de luat masa și concesiuni de produse alimentare, cazare și cazare pentru familii și magazine de suveniruri și găzduire evenimente pe tot parcursul anului.

1623 Main St, Agawam, MA 01001, Telefon: 413-786-9300

23. Strawbery Banke Museum

Situat în inima centrului istoric Portsmouth, New Hampshire, Strawbery Banke Museum este un muzeu de istorie în aer liber, care este dedicat să aducă viață mai mult de 300 de ani de istorie americană. Muzeul se întinde pe 10 acri în cartierul de pe malul apei din centrul orașului Portsmouth și dispune de clădiri istorice 32, opt grădini de patrimoniu și o multitudine de programe de artă și meșteșuguri tradiționale, ateliere de conservare, activități interactive și schimbarea exponatelor și a afișajelor, toate concentrându-se pe istoria și moștenirea regiunii. Vizitatorii se pot cufunda în spațiile deschise și în aer liber ale muzeului, pot afla mai multe despre familiile care au trăit și au lucrat în cartierul Puddle Dock și pot explora colecția muzeului, care constă din mai multe artefacte 30,000, obiecte și obiecte.

14 Hancock Street, Portsmouth NH 03801, Telefon: 603-433-1100

24. The Breakers


The Breakers este o căsuță de vară elegantă și grozavă din Newport, care reprezintă un simbol al bogăției sociale și financiare a familiei Vanderbilt de renume mondial la sfârșitul secolului. Făcându-și averea în industria vaporilor și a căilor ferate, familia Vanderbilt a cumpărat The Breakers din 1885 și a transformat căsuța simplă din lemn în opulatul palat în stil renascentist italian din 70, în prezent. Proiectată pentru a imita palatele secolului 16th din Genova și Torino, vila magnifică este un reper istoric național și este deschisă pentru public pentru a explora. Breakers Stable & Carriage House este, de asemenea, o parte a moșiei și situată pe Coggeshall Avenue, la aproximativ jumătate de mile vest de casă. Grajdurile au o expoziție pe calea ferată centrală din New York și imperiul familiei Vanderbilt, iar vizitatorii se pot bucura de vizite ghidate la The Breakers, Stable & Carriage House și alte clădiri din moșie, precum Marble House, The Elms și Rosecliff.

44 Ocher Point Avenue, Newport, RI 02840, Telefon: 401-847-1000

25. Pădurea Națională a Muntelui Alb


Situată în New Hampshire și Maine, Pădurea Națională din Muntele Alb este o pădure administrată federal, care are o frumusețe naturală spectaculoasă, o serie de activități recreative și în aer liber pe tot parcursul anului și o varietate diversă de animale sălbatice. Pe o suprafață mai mare de 750,000 acri, Pădurea Națională oferă o rețea de trasee de drumeție, inclusiv peste 100 mile de Appalachian Trail, trasee pentru ciclism montan, camping și schi și schi de fond în lunile de iarnă. Pădurea Națională include mai multe lanțuri muntoase, inclusiv șirul prezidențial, Muntele Kinsman, Muntele Cannon și Muntele Moosilauke. Există mai multe centre de vizitatori în întreaga pădure, situate la Campton, Lincoln și Lincoln Woods, care oferă hărți interactive și informații despre regiune.

Lincoln, NH 03251, Telefon: 603-536-6100


Faneuil Hall Marketplace

Situat în apropierea litoralului și a Centrului guvernamental din Boston, Massachusetts, Faneuil Hall Marketplace este o piață istorică și un centru comercial care a făcut parte din patrimoniul orașului în ultimii ani 275. Fondată în 1743, Faneuil Hall a fost o piață și o sală de întâlniri unde au avut loc mai multe discursuri celebre, inclusiv declarații ale lui James Otis și Samuel Adams, care au încurajat independența față de Marea Britanie. Uneori, denumit „Leagănul Libertății”, piața este un popas preferat pe Freedom Trail și parte a Parcului istoric național din Boston și oferă o multitudine de standuri de piață, restaurante, restaurante, magazine și o promenadă faimoasă, toate cu sediul în trei clădiri istorice.

4 S Market St, Boston, MA 02109, Telefon: 617-523-1300