Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 25 În Carolina De Nord

Carolina de Nord este un loc minunat pentru a vă relaxa și a explora indiferent de situația în care se află interesele voastre. Geografia statului variază de la orașe aglomerate, aglomerate, până la munți falnici până la plaje, lacuri, faruri și insule Outer Banks. Vizitatorii se pot cufunda în unele dintre cele mai bune muzee din țară, pot admira frumusețea naturii din vârful Muntelui Bunic sau pot face o excursie în trecut vizitând unele dintre numeroasele site-uri din Războiul Civil. Iată cele mai bune lucruri de făcut în Carolina de Nord.

1. Muzeul de Științe Naturale din Carolina de Nord


Muzeul de științe naturale din Carolina de Nord în Raleigh a fost primul muzeu creat vreodată în Carolina de Nord și este cel mai mare muzeu de științe naturale din sud-est. Muzeul este alcătuit din patru componente: Centrul de explorare a naturii (cunoscut și sub denumirea de NEC), Centrul de Cercetări Naturale, Ecostarea Prairie Ridge și Muzeul Forestier din Carolina de Nord.

Centrul de explorare și Centrul de cercetare sunt cele mai populare în rândul vizitatorilor; împreună, oferă șapte etaje de exponate interactive de care întreaga familie se poate bucura. Intrarea generală este gratuită, dar donațiile sunt acceptate cu bucurie. Lucruri de făcut în Raleigh

11 W Jones St, Raleigh, NC 27601, Telefon: 919-707-9800

2. Sarah P. Duke Gardens


Situate pe terenul Duke University din Durham, Sarah P. Duke Gardens sunt alcătuite din aproximativ 55 acri de grădini amenajate împărțite în patru zone distincte. Există mai mult de 5 mile de trasee în întreaga grădină, iar vizitele ghidate sunt oferite atât pe jos, cât și cu căruciorul.

Tururile durează între 60 și 90 minute. Grădinile sunt deschise pentru vizitatori 365 zile pe an, de la 8 până la amurg, și nu există nicio taxă de admitere pentru cei care doresc să se bucure de un tur autoguidat. Grupurile formate din mai mult de 15 sunt rugați să se înregistreze la grădină în avans pentru programare. Lucruri de făcut în Durham

420 Anderson St, Durham, NC 27708, Telefon: 919-684-3698

3. Rock glisant


Situată în pădurea națională Pisgah, Sliding Rock este un tobogan cu apă naturală de înălțime 60-ft. În funcție de perioada anului, piscina din partea de jos a diapozitivului este adâncită de 6-7 picioare și între 50 și 60 grade Fahrenheit.

Parcarea cu plată este disponibilă și există o taxă de admitere de $ 2. Există două punți de observare. Diapozitivul este deschis de la sfârșitul lunii mai până la Ziua Muncii, iar salvamarii sunt de serviciu între orele 10 am și 6 pm Această atracție poate fi foarte aglomerată și uneori se umple. Parcarea pe marginea drumului este interzisă.

US-276, Pisgah Forest, NC 28768, Telefon: 828-877-3265

4. Locul descoperirii


Înființată în 1981, Discovery Place din Charlotte este o organizație non-profit, care face parte integrantă din educația STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică) din Carolinas. Discovery Place constă de fapt din patru componente: Discovery Place Science și Discovery Place Nature în Charlotte și două locații Discovery Place Kids din Huntersville și Rockingham.

Centrul de știință oferă o serie de expoziții hands-in, experimente științifice și un IMAX Dome Theatre, în timp ce muzeul naturii are exponate interactive, afișe de animale vii și un pavilion cu fluturi frumoși. Muzeele copiilor sunt concepute pentru a favoriza învățarea prin joc. Lucruri de făcut în Charlotte

301 N Tryon St, Charlotte, NC 28202, Telefon: 704-372-6261

5. Batalionul Carolina de Nord


Amestecat chiar peste râu din centrul orașului Wilmington, Batalia națională din Carolina de Nord datează de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Cu stele de luptă 15, nava este cea mai decorată navă de luptă americană din al doilea război mondial.

Astăzi, barca a fost transformată într-un fel de muzeu și are onoarea de a fi un reper istoric național. Multe părți ale navei sunt deschise vizitatorilor, inclusiv puntea principală, două turele de armă și o serie de compartimente interioare. Vizitatorii trebuie să plătească o taxă de admitere, iar vizitele autoguidate ale navei durează de obicei aproximativ două ore.

1 Battleship Rd NE, Wilmington, NC 28401, Telefon: 910-251-5797

6. Elijah Mountain Gem Gem


La Elijah Mine Gem Gem, vizitatorii au oportunitatea de a mina pietre prețioase și aur pe care apoi le pot aduce acasă. Mina oferă flume interioare și exterioare, deci este o destinație minunată, indiferent de vreme. Intrarea generală este gratuită, iar vizitatorii pot alege dintr-o varietate de pachete miniere.

Alte atracții de la mină includ o grădină zoologică pentru caprele pentru copii, cea mai mare găleată de mină din lume, un magazin rock și o serie de mese de picnic. Tarife speciale și pachete sunt oferite pentru grupuri, familii și petreceri de naștere. Mina este deschisă 7 zile pe săptămână pe tot parcursul anului.

2120 Brevard Rd, Hendersonville, NC 28739, Telefon: 828-692-6560

7. Wright Brothers National Memorial


Frații Wright au fost primii oameni care au zburat cu succes un avion, iar Memorialul Național Wright Brothers îi aduce un omagiu acestui feat. Memorialul afișează locurile exacte în care au decolat și aterizat primele avioane ale fraților și există, de asemenea, mai multe clădiri reconstruite concepute pentru a arăta cum erau condițiile lor de muncă.

Există, de asemenea, un centru de vizitatori, care conține mai multe afișaje educaționale despre frații Wright, precum și replici exacte ale două mașini zburătoare care datează de la 1902 și 1903. Vizitatorii trebuie să cumpere un pentru a vizualiza memorialul; copiii sub vârsta de 15 intră gratuit.

N Croatan Hwy, Kill Devil Hills, NC 27948, Telefon: 252-473-2111

8. Biltmore Estate și Biltmore Gardens


Datând din 1890, proprietatea Biltmore din Asheville este o proprietate 8,000-acre care include o vinărie, un sat mic și un castel de cameră 250 istoric, plin cu o serie incredibilă de obiecte neprețuite. Intrarea în moșie include o degustare gratuită de vinuri la vină, precum și accesul la toate site-urile de interes din proprietate.

Oaspeții sunt invitați să se bucure de excursii autoguidate ale castelului, precum și grădinile și terenurile frumos întreținute, iar excursii ghidate speciale pot fi aranjate contra cost. Proprietatea este deschisă în fiecare zi a anului, dar orele variază în funcție de sezon. Citește mai mult: Inn on Biltmore Estate

1 Lodge St, Asheville, NC 28803, Telefon: 800-411-3812

9. Lexington Glassworks


Lexington Glassworks este o renumită galerie de sticlă și studio de lucru. Proprietarii încurajează o atmosferă cu ușă deschisă, iar vizitatorii sunt invitați să urmărească procesul de sticlă din sticlă de la început până la sfârșit. Demonstrațiile durează de obicei în jur de 30 minute și grupurile de mai mult de 10 sunt obligați să plătească o taxă mică și să organizeze un timp de demonstrație în avans.

Există multe piese de artă de vânzare în galerie, iar cei doi proprietari ai studioului Bill și Geoff au proiectat și realizat manual fiecare piesă. Galeria este deschisă 7 zile pe săptămână, dar marți nu există demonstrații de sticlă.

81 S Lexington Ave, Asheville, NC 28801, Telefon: 828-348-8427

10. Traseul Munții-spre-Mare


Iron Mountain Hot Springs, Trail-to-Sea Trail este traseul oficial de stat de drumeție din Carolina de Nord, care se întinde pe mai mult de 1,100 mile între Outer Banks și Parcul Național Munții Smoky Mountains. Aproximativ 680 mile de trasee de drumeție și ciclism sunt oferite, împreună cu 500 mile de drumuri de legătură care leagă segmente între ele, deși atunci când este finalizat, traseul va fi complet accesibil pe jos sau pe bicicletă. De-a lungul drumului, vizitatorii pot călători prin mișcări de munte maiestuoase, orașe coloniale istorice și hambare de tutun, zone de pădure de foioase și pin și kilometri și kilometri de litoral expansiv și terenuri de coastă. Segmentele de trasee individuale 18 acoperă zonele de munte, piemont și câmpiile de coastă ale statului, incluzând un traseu de padel opțional de-a lungul râului Neuse.

11. Muzeul Vieții și Științei


Situat pe o proprietate 84-acre, Muzeul Vieții și Științei este un muzeu al științelor naturii, destinat în primul rând copiilor. Clădirea principală a muzeului găzduiește două povești de afișaje interactive, inclusiv o expoziție bine-cunoscută.

Muzeul găzduiește mai mult de 60 specii de animale vii și conține, de asemenea, unul dintre cele mai mari conservatoare de fluturi de pe coasta de est. Alte repere includ o expoziție de dinozaur în aer liber, vizitatorii unui tren mic se pot plimba pe terenurile muzeului și un sat cu case de copaci. Există o taxă de admitere, dar membrii pot intra gratuit în muzeu.

433 W Murray Ave, Durham, NC 27704, Telefon: 919-220-5429

12. Bun Karma Ranch

Good Karma Ranch este un rang de alpaca axat pe durabilitate în Iron Station, Carolina de Nord, inițial înființat în 2009 ca soluție pentru creșterea animalelor ecologice. Ferma se concentrează pe metode înaintate științific pentru reproducerea Huacaya alpacas din liniile de sânge din campionat, crescute și crescute pentru blana lor de înaltă calitate de culoare deschisă. Produsele de alpaca de înaltă calitate sunt fabricate din unele dintre cele mai bune fibre naturale din lume, oferind, la cerere, și servicii de instruire pentru noii fermieri de alpaca din toată țara. Oaspeții de la Ranch pot achiziționa o varietate de articole de lux, de la bijuterii, eșarfe și îmbrăcăminte până la cele mai bune fire de artizanat posibile stocate într-o varietate de culori și texturi. Evenimentele speciale sunt deschise familiilor de-a lungul anului, inclusiv tururi la ferme de weekend, cursuri de meșteșuguri și yoga, tabere pentru adulți și copii și evenimente de vacanță.

1041 Brevard Place Rd, Stația de fier, NC 28080, Telefon: 704-649-5849

13. Muzeul operațiunilor aeriene și speciale


Muzeul Operațiunilor Aeriene și Speciale face parte din Sistemul Muzeului Armatei Statelor Unite și este deschis publicului încă de la 2000. Galeria principală este amenajată în ordine cronologică, cu exponate care datează de la 1940s până în prezent.

Există, de asemenea, o expoziție temporară care se schimbă regulat. Alte caracteristici ale muzeului includ o plimbare cu simulatorul de mișcare și un teatru mare care are patru etaje. Muzeul este accesibil pentru persoanele cu handicap și există o mulțime de locuri de parcare pentru mașini, autovehicule și autobuze. Intrarea este gratuită, dar există o taxă pentru plimbarea cu simulatorul de mișcare.

100 Bragg Blvd, Fayetteville, NC 28301, Telefon: 910-643-2778

14. Muzeul de Artă din Carolina de Nord


Deschis în 1956, Muzeul de Artă din Carolina de Nord a fost prima colecție mare de muzee din America care a fost finanțată de stat. În plus față de mai multe galerii 40, muzeul găzduiește un parc 164 acre punctat cu diverse piese de artă. Intrarea în colecția permanentă și în parc este gratuită, însă vizitatorii trebuie să plătească o taxă pentru a participa la evenimente speciale și pentru a vizualiza orice exponate temporare.

Parcul este deschis 365 zile pe an din zori până la amurg, dar muzeul în sine are ore mai limitate, care variază în funcție de sezon.

2110 Blue Ridge Rd, Raleigh, NC 27607, Telefon: 919-839-6262

15. Muzeul copiilor cu marmura


Deschis în 2007, Muzeul Copiilor Marbles este un muzeu interactiv, hands-on, destinat copiilor cu vârsta între 0 și 10. Exponatele acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv știința apei, muzică și electricitate. Există, de asemenea, un teatru IMAX și un spațiu de grădinărit în aer liber, care are o floare înaltă de 22-picior, pe lângă mai multe paturi de grădină.

Muzeul organizează activități zilnice și o gamă largă de evenimente speciale, inclusiv ore de poveste, ateliere de știință și sărbători de sărbători prietenoase cu familia. Muzeul este deschis 7 zile pe săptămână, iar permisele de membru sunt disponibile anual.

201 East Hargett Street, Raleigh, NC 27601, Telefon: 919-834-4040

16. Muzeul roților prin timp


Muzeul Wheels Through Time conține una dintre cele mai bune colecții de motociclete și automobile rare sau unice. Muzeul piciorului pătrat 40,000 găzduiește mai mult de mașini 350 care au fost aranjate într-un fel de cronologie din istoria americană.

Evenimente obișnuite sunt găzduite la fața locului, inclusiv mitinguri antice, sărbători de sărbători și o tombolă anuală pentru motociclete. Vizitatorii se bucură adesea de atmosfera specială a muzeului, care este creată de cantități mari de lucrări de artă relevante și de pomeni. Orarul muzeului variază în funcție de sezon, iar tarifele cu reduceri sunt oferite pentru copii și seniori.

62 Vintage Ln, Maggie Valley, NC 28751, Telefon: 828-926-6266

17. Banner Elk Vinăria și Vila


Banner Elk Winery este o vină de înaltă calitate apreciată și premiată, ridicată în peisajul maiestuos al Munților Blue Ridge din Carolina de Nord. Cunoscută pentru stabilirea standardului pentru vinurile High Country încă de la 2005, vină invită fanii vinului să vină să se bucure de degustarea vinurilor în acest mediu spectaculos, în timp ce se relaxează și petrece ceva timp înconjurat de viță de vie coapte și ospitalitate caldă. Vila Winery oferă cazare de lux pentru cei care caută o retragere din grind zilnic într-un cadru idilic. Vinurile Banner Elk reflectă peisajul accidentat al munților înalți, captând nuanțele subtile și delicate ale fructelor și produc vinuri unice, recunoscute ca provenind din Munții Blue Ridge.

60 Deer Run, Banner Elk, NC 28604, 828-898-9090

18. South Highland Craft Guild Folk Art Center


Southern Highland Craft Guild este alcătuit din mai mult de membrii 900, care au fost selectați cu atenție pentru abilitățile lor artistice deosebite, iar Centrul de artă populară South Highland Craft Guild este locul unde este prezentată cea mai bună lucrare a lor. Centrul se concentrează pe meșteșugurile Appalachilor de Sud, atât tradiționale, cât și contemporane.

Pe lângă trei galerii, centrul are o bibliotecă, o librărie, un birou de informații și un magazin de meșteșuguri. Orele variază în funcție de sezon, iar demonstrațiile de ambarcațiuni live au loc în timpul verii. Există o mulțime de locuri de parcare gratuite și nu se percepe nicio taxă de admitere. Citeste mai mult

Centru popular de artă: Milepost, 382 Blue Ridge Pkwy, Asheville, NC 28805, Telefon: 828-298-7928

19. Planetarul Morehead și Centrul de Știință


Situat în campusul Universității din Carolina de Nord, la Chapel Hill, s-a deschis în 1949 Planetariul și Știința Morehead. Inițial, planetariul a fost folosit pentru a antrena astronauții NASA. Astăzi, este deschis publicului, iar centrul găzduiește mai multe exponate educaționale.

Vizitatorii se pot bucura exponatele gratuit, dar este necesară o taxă de admitere pentru a vedea spectacolele din planetariu. Prețurile speciale sunt disponibile pentru grupurile mai mari de 10 dacă sunt rezervate în avans, iar membrii primesc gratuit pentru toate spectacolele programate în mod regulat. Orele variază în funcție de sezon.

250 E Franklin St, Chapel Hill, NC 27514, Telefon: 919-918-1155

20. Grădina zoologică din Carolina de Nord


Situată pe o proprietate 2,200-acre, grădina zoologică din Carolina de Nord este cea mai mare grădină zoologică din lume. În loc de cuști, animalelor li se oferă carcase concepute pentru a-și recrea habitatele naturale. Aceste habitate sunt împărțite în trei categorii: Africa, America de Nord și pădure tropicală.

Grădina zoologică găzduiește mai mult de animale 1,600 care reprezintă peste speciile 250. Alte atracții includ un carusel, un curs de frânghii și o punte de vizionare a jirafei în care vizitatorii pot vedea ochi-la-ochi cu animalele. Grădina zoologică găzduiește, de asemenea, o colecție mare și este deschisă în fiecare zi a anului, cu excepția Crăciunului.

4401 Zoo Pkwy, Asheboro, NC 27205, Telefon: 800-488-0444

21. Carl Sandburg Acasă


Cunoscută și sub numele de „Connemara”, această atracție este fosta casă a poetului Carl Sandburg, care a câștigat premiul Pulitzer. Interiorul locuinței a fost proiectat să semene cu aspectul său așa cum a fost în timpul vieții lui Sandburg, iar vizitele ghidate sunt disponibile. Alte repere ale proprietății includ 5 mile de trasee de drumeție, două lacuri mici și o livadă de măr.

Mulți vizitatori se vor bucura, de asemenea, de a vizita ferma de capre, care găzduiește trei rase diferite de capre. Locuința este deschisă vizitatorilor în fiecare zi, cu excepția Zilei de Ziua Recunoștinței, a Crăciunului și a Anului Nou, iar tururile autoguidate din teren durează aproximativ două ore. Citeste mai mult

81 Carl Sandburg Ln, Flat Rock, NC 28731, Telefon: 828-693-4178

22. Farul Cape Hatteras


Situat pe o insulă din Băncile Externe, farul Cape Hatteras 210-foot a fost ridicat în 1870. Acesta a fost situat la o distanță sigură de 1,500 metri distanță de apă atunci când a fost construit pentru prima dată, dar linia de țărm s-a erodat treptat, iar de 1999 farul se afla la doar 15 metri de țărm.

Orașul a fost nevoit să mute structura pentru a o păstra și a depășit așteptările rămânând în condiții excelente. Există un centru de vizitatori și un muzeu amplasat chiar lângă far, care prezintă o serie de exponate despre istoria zonei.

46368 Lighthouse Rd, Buxton, NC 27920, Telefon: 252-475-9000

23. Moores Creek National Battlefield

Câmpul național de luptă Moores Creek comemorează victoria Patriotului în bătălia 1776 din podul Moore's Creek. La Centrul de vizitatori, vizitatorii pot afla despre bătălie printr-o serie de exponate și un program audio-vizual.

Parcul are, de asemenea, o zonă de picnic, un camping pe care vizitatorii îl pot utiliza fără taxă și o scurtă, dar plăcută plimbare prin pădure colonial. Evenimentele speciale desfășurate pe câmpul de luptă includ turnee de lumânare, o sărbătoare aniversară de weekend și programe regulate de istorie a vieții. Orele variază în funcție de sezon, astfel încât vizitatorii sunt sfătuiți să verifice site-ul web înainte de a planifica o vizită. Nu există nicio taxă de admitere.

40 Patriots Hall Dr., Currie, NC 28435, Telefon: 910-283-5591

24. FESTE Charlotte


FEAST Charlotte oferă oportunități memorabile de a vizita încântătoare scena culinară și a băuturilor Charlotte, fondată inițial în 2012 de proprietarul Kristi Martin. Compania turistică se străduiește să conecteze participanții la turism cu bucătari, fermieri, restauratori și artizani din oraș, emergenți și apreciați, și să ajute rezidenții și vizitatorii din zonă să găsească noi locuri culinare preferate pe scena alimentară a orașului. Tururile includ un tur de mâncare istoric South End axat în experimentarea celor mai bune locuri de cartier fericite din cartier, inclusiv fabrici de bere și cafenele rustice. Un tur cu arome locale NoDa explorează cele mai populare pârtii din districtul artelor, gastropuburi și galerii, în timp ce un tur Uptown se concentrează pe mâncarea de suflet și pe bucătăria din sud. Alte tururi includ explorarea scenelor culinare din cartierele orașului Dilworth și Plaza-Midwood. Oaspeții trebuie să țină cont de faptul că copiii trebuie să aibă cel puțin 13 ani pentru a porni în excursii. Citiți mai multe Telefon: (980) 258-9992

25. Muzeul Maritim din Carolina de Nord


Muzeul Maritim din Carolina de Nord are trei locații: una în Hatteras, una în Southport și una în Beaufort. Toate cele trei muzee sunt dedicate conservării și protejării istoriei costiere a Carolina de Nord, deși fiecare este unic. Muzeul din Hatteras spune povestea numeroaselor naufragii din regiune, în timp ce cel din Southport se concentrează asupra istoriei maritime din zona Lower Cape Fear. Muzeul Beaufort acoperă subiecte precum farurile și viața marină și oferă, de asemenea, cursuri de construire a bărcilor. Toate cele trei muzee oferă intrare gratuită, deși donațiile sunt acceptate cu bucurie.

315 Front St, Beaufort, NC 28516, Telefon: 252-728-7317


Moara Atkinson

Moara originală Atkinson a fost construită în 1757, iar moara curentă a fost construită pe același site în 1950. Este singura fabrică de apă din zonă și produce o mare varietate de făină de porumb și produse făinoase. Aceste produse pot fi achiziționate de la magazinul de cadouri de pe site sau de pe site-ul companiei.

Site-ul este accesibil pentru persoane cu handicap și oferă parcare gratuită atât pentru mașini cât și pentru autovehicule. Moara este deschisă vizitatorilor de luni până vineri, de la 8 am până la 5 pm, iar vizitele ghidate gratuite sunt disponibile.

95 Atkinson Mill Rd, Selma, NC 27576, Telefon: 919-965-3547

Tribunalul Guilford

Tribunalul Guilford din Greensboro a fost locul unei bătălii sângeroase din 1781 în timpul Războiului Revoluționar, iar astăzi, curtea și câmpul de luptă au devenit un Parc Militar Național. Site-ul include o serie de markeri și monumente, iar tururi ghidate pe câmpul de luptă sunt oferite în fiecare duminică după-amiază.

Un muzeu din centrul vizitatorilor oferă exponate despre bătălie, oamenii implicați și despre revoluția americană în general. O potecă pentru biciclete leagă casa de judecată de Parcul de țară Greensboro din apropiere și oferă o extensie plăcută oricărei vizite. Parcarea gratuită este disponibilă la Centrul pentru vizitatori, iar intrarea pe site este gratuită.

2332 New Garden Rd, Greensboro, NC 27410, Telefon: 336-288-1776

Podul Swinging Mile High

Podul Swinging Mile High este un pod suspendat care a fost construit inițial în 1952 și reconstruit folosind turnurile originale din 1999. Astăzi, oferă vizitatorilor bunicului munte cu vederi panoramice uimitoare de pe Vârful Linville. Podul se întinde pe o prăpastie de 80 și are o lungime de 228.

Acesta se află la exact o milă deasupra nivelului mării, care este cum și-a primit numele. Poteca se învecinează cu parcul de stat Grandfather Mountain, iar vizitatorii pot accesa sistemul de trasee State Park prin pod. Din zona de parcare, la pod se poate ajunge fie printr-un lift, fie cu un zbor al scărilor 50.

SUA 221 și Blue Ridge Parkway, Linville, NC 28646

Charlotte Motor Speedway

Construit în 1959, Charlotte Motor Speedway a găzduit prima cursă mondială 600 NASCAR în 1960. Astăzi, găzduiește în mod regulat o varietate de evenimente NASCAR pe pista sa ovală quad-1.5 mile (2.4 km), și este considerată în mod obișnuit piesa de acasă pentru NASCAR.

Speedway-ul este situat pe o proprietate 2,000-acre, care este, de asemenea, acasă pentru o pistă de curse de murdărie, precum și singura bandă de tracțiune din patru benzi din America. Vizitatorii care doresc să petreacă mult timp pe rapidă pot sta pe terenul de camping, care oferă site-uri de corturi și vehicule, precum și închirieri de RV.

5555 Concord Pkwy S, Concord, NC 28027, Telefon: 704-455-3200