Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Olympia, Wa

Capitala statului Washington, Olympia este un oraș fermecător de mărime mijlocie din Pacificul de Nord-Vest, cu un simț atractiv al orașului mic și o frumusețe naturală incredibilă în toată zona înconjurătoare. Cu parcurile olimpice și Mount Rainier pe o parte și coasta Washingtonului pe cealaltă, oportunitățile de recreere în aer liber sunt interminabile. Iată cele mai bune lucruri de făcut în Olympia, WA.

1. Billy Frank Jr. Nisqually National Wildlife Refuge


Delta Nisqually River este unul dintre puținele estuare majore din Washington care a fost protejat pentru animale sălbatice. A fost înființat în 1974 ca Billy Frank Jr. Nisqually National Wildlife Refuge, cu scopul de a proteja delta, habitatele sale sălbatice și diversitatea de pești. Restaurarea estuarului Nisqually a început în 2009 odată cu îndepărtarea tuturor digurilor.

După aceea, a fost necesară reconectarea acriilor 762 ale estuarului cu Puget Sound și cu marea sa. Acesta este un prim pas important în recuperarea întregului Puget Sound. Delta Nisqually River este situată la extremitatea cea mai sudică a Puget Sound. Este o zonă diversificată din punct de vedere biologic care susține o serie de habitate. Apa dulce a râului Nisqually se amestecă cu apa sărată din Puget Sound, formând un mediu foarte bogat în nutrienți și materie organică și hrănește o pânză bogată de viață pe mare.

100 Brown Farm Rd NE, Olympia, WA 98516, Telefon: 360-753-9467

2. Muzeul zborului olimpic


Muzeul Zborului Olimpic este un muzeu pe care copiii îl vor iubi. Un muzeu al aviației situat la aeroportul din Olympia, Washington, acest loc fascinant are peste elicoptere și avioane de epocă 20 pe afișaj rotativ, de la aeronave din al doilea război mondial până la cele care au zburat în Vietnam și Coreea. Majoritatea aeronavelor sunt întreținute meticulos și sunt în stare excelentă de zbor.

Ecranul include un avion de luptă P-51 Mustang, FG-1D Corsair, UH-1 Huey, H-43 elicopter Huskie și multe altele. Muzeul găzduiește anual Salonul Olimpic Aerian, un eveniment popular care atrage multă atenție. Pe lângă faptul că prezintă aeronave istorice ale muzeului, spectacolul salută o selecție de avioane de patrimoniu bine întreținute din întreaga lume.

Clădirea A, Aeroportul regional Olympia, 7637 Old Hwy 99 SE, Tumwater, WA 98501, Telefon: 360-705-3925

3. Hands On Children's Museum


Muzeul Hands On Children a fost înființat în 1987 pentru a stimula curiozitatea copiilor, pentru a le stimula creativitatea și pentru a încuraja învățarea prin programe și exponate interactive. Expozițiile și activitățile sunt proiectate pentru vârstele copiilor 0-11. Au o serie de galerii care se concentrează pe natură, știință, arte și multe altele. Există opt galerii, inclusiv Good For You! , Despre viața sănătoasă și nutriție, Puget Sound, Emergency !, Padurea noastră fabuloasă și Snug Harbour.

Există un centru de descoperire în aer liber, care oferă un mod nou și inovator de a conecta copiii cu natura. Acesta include o plajă, Mud Pie Pit, Fortftft Forts, o sculptură Stickworks numită Raccoon Run și un Fire Pit - un Storytelling Ring. Întotdeauna se întâmplă ceva nou și interesant, iar locul este distractiv pentru copii și părinții lor.

414 Jefferson St NE, Olympia, WA 98501, Telefon: 360-956-0818

4. Piața Agricultorilor Olympia


Piața Agricultorilor Olympia este un loc popular de adunare a comunității care promovează alimentația sănătoasă, alimente cultivate local, fermieri mici și producători și agricultură locală durabilă. Este un loc minunat pentru consumatori să se întâlnească cu cei care își fac mâncarea, să facă schimb de idei și să se cunoască.

Piața agricultorilor Olympia este de aproximativ 41 de ani. Acesta este situat central, ceea ce facilitează locuitorilor și vizitatorilor Olympia să se bucure de produse locale, produse coapte, fructe proaspete, artizanat, carne și lactate și să petreacă o zi cu prietenii și vecinii ascultând muzica live și luând o masă într-unul șapte restaurante.

700 Capitol Way N, Olympia, WA 98501, Telefon: 360-352-9096

5. WET Science Center, Olympia, Washington


WET Science Center, situat în centrul Olimpiei, este un loc interactiv, hands-on, care oferă informații despre apă, o resursă prețioasă, prin distracție și jocuri. Centrul oferă exponate interactive, activități de weekend pentru familii, tururi la instalațiile de apă și prezentări de mediu pe probleme de apă.

WET are o serie de activități și jocuri pentru copii de toate vârstele, dar majoritatea sunt concepute pentru copii mai mari de zece și adulți. Expozițiile și jocurile video acoperă o serie de subiecte: ciclul apei, utilizarea apei și conservarea, tratarea apelor uzate, de ce unele lucruri nu trebuie aruncate în canalizare, apă recuperată și Puget Sound și administrarea acesteia.

500 Adams Street Nord-Est, Olympia, WA 98501, Telefon: 360-664-2333

6. Percival Landing Park


Situat în inima orașului, pe Golful Budd, pe vârful Puget Sound, Percival Landing este cel mai popular parc pe malul apei al Olympiei. Se întinde pe 3.38 acri de spațiu și include un loc de joacă, acostare cu barca, zone de picnic, Orca sculptată uriaș și un pasarel de 0.9 mile.

Parcul și-a deschis ușile în 1978 pe locul vechiului debarcader comercial cu aburi comerciale, un cunoscut reper maritim al Coastei de Vest. Întotdeauna se întâmplă ceva în parc, iar unele dintre cele mai populare evenimente anuale sunt Nisipul în oraș, Zilele portului și Festivalul bărcilor din lemn.

217 Thurston Ave NW, Olympia, WA 98501, Telefon: 360-753-8380

7. Washington Center for Performing Arts


Washington Center for the Performing Arts este cea mai mare instalație de artă spectacolă din South Puget Sound. Situat în inima Olimpiadei, centrul este concentrat pe oferirea unui loc pentru artele spectacolelor regionale unice și o varietate de activități culturale și de divertisment.

În timp ce centrul prezintă propriul sezon de artiști internaționali și naționali, obiectivul principal este să sprijine grupuri de artă performantă locale. Centrul și-a deschis ușile în 1985 ca succesor al vechiului teatru 1924 Liberty, păstrând o mare parte din arhitectura clădirii istorice. Holul centrului servește ca spațiu de galerie pentru artiștii locali.

512 Washington St SE, Olympia, WA 98501, Telefon: 360-753-8585

8. South Sound Estuarium, Olympia, WA


Pasionații de viață marină care vizitează zona Olympia nu vor dori să rateze o vizită la Estuarium South Sound. Această instalație unică este un centru de educație marină cu creaturi marine South Puget Sound în două acvarii, exponate interpretative, activități interactive și o sală video cu o varietate de subiecte legate de marine. Estuariam este deschis publicului în weekend-urile de la 10am la 3pm.

Asociația pentru estuarul South Sound oferă, de asemenea, numeroase activități de educare a vizitatorilor din zonă, inclusiv programul „Pier Peer”, care include vizionarea în timpul nopții a vieții marine din sudul Puget Sound.

9. Atracții Washington: Muzeul casei Bigelow


Bigelow House Museum este cea mai veche reședință privată din Olympia, Washington și se numără printre primele clădiri din nord-vestul Pacificului care încă se află în picioare. Construită în 1850 pentru avocatul și legiuitorul Daniel R. Bigelow și soția sa, casa este un excelent exemplu de stil gotic Carpenter, care a fost popular în America rurală la mijlocul 1800s.

Casa este înconjurată de peste o suprafață de pământ a familiei inițiale. Daniel Bigelow și soția sa Ann Elizabeth, care era profesoară școlară, au fost persoane publice importante în Washington, în special în lupta pentru drepturile și educația femeilor. Locuința este astăzi un muzeu al istoriei Olimpiei timpurii și a teritoriului Washington și conține afișaje de mobilier, documente și artefacte originale.

918 Glass Ave NE, Olympia, WA 98506

10. Ferma de lavanda Evergreen Valley


Ferma de lavanda Evergreen Valley din Olympia este o fermă senină, frumoasă, de patru acri, în pitoreasca vale Evergreen. Această mică instalație de tip boutique este specializată în lavandă și produsele sale: flori proaspete și uscate, uleiuri esențiale, hidrosoli, produse de baie și diverse arte și meșteșuguri inspirate de lavandă.

Ferma este, de asemenea, un loc popular pentru întâlniri și clase locale și un loc primitor pentru a citi o carte, deoarece există multe bănci și zone de ședere în jurul câmpurilor de lavandă. Ferma crește și vinde unsprezece soiuri de lavandă, iar vizitatorii sunt invitați să vadă distilarea la fața locului a uleiului.

9733 Evergreen Valley Rd SE, Olympia, WA 98513, Telefon: 360-754-2002

11. Conservarea zonei naturale Mounds Mounds


Înființată în 1976 pentru a proteja formele de teren Mima și pășunile de pradă Puget, The Mima Mounds Natural Area Preserve invită vizitatorii să exploreze 637 acri de pajiști acoperite cu Mima și terenuri forestiere. Fiind unul dintre reperele naturale naturale 17 din Washington, Mima Mounds este un loc unic pentru a afla despre geologie, ipoteze Mima, ecologia prairilor, foc și utilizarea istorică autohtonă a movilelor.

A ? bucla asfaltată de mile și două cărări de pietriș sunt perfecte pentru oaspeții care doresc să vadă și să învețe mai multe despre acest frumos și rar sistem ecologic. Vizualizările uimitoare ale Muntelui Rainier și ale Muntelui St. Helens sunt uneori vizibile din această locație.

12. Parcul de stat Millersylvania, Olympia, WA

Fie că este camping, plimbare cu barca, drumeții sau cazarea într-o cabină, Millersylvania State Park, situat la doar câțiva kilometri sud de Olympia, oferă un răgaz minunat de lemn. Acest parc 800 + acre are 3,300 metri de coastă de apă dulce de-a lungul Lacului Adânc. Parcul este plin de trasee care se potrivește prin cedru și braduri de creștere veche și este atât minunat, cât și istoric.

Originile sale datează din 1921 când familia Miller a dat proprietatea statului. Corpul de conservare civilă a construit clădirile din parc aproape în totalitate de mână în 1935. Sunt disponibile cabine de camping și locuri de campare pentru corturi, remorci și autovehicule.

13. Vinăria Medicina Creek


Pentru un tratament de weekend, oaspeții la Olympia ar trebui să ia în considerare o vizită la Medicine Creek Winery pe autostrada Old Pacific. O vizită a acestei vinării expune vizitatorii atât vinului excelent, cât și un pic de istorie.

O vină de tip boutique situată într-o fermă din Valea Nisqually, Medicine Creek are o sală de degustare, care este deschisă sâmbătă și duminică, de la prânz până la 5pm și este amplasată în hambar, cu un antrenor de scenă de tip 1865 „Wells Fargo”, complet restaurat. Sala de degustare este învecinată cu zona de procesare a vinului, cu sala de butoaie și cu ringul de dans.

14. East Bay Public Plaza


Vizitatorii zonei Olympia care sunt deosebit de interesați de problemele de mediu se vor bucura de o călătorie în East Bay Public Plaza. Situată la 325 Marine Drive, piața este deschisă în fiecare zi din zori și sărbătorește numeroasele moduri prin care apa susține oamenii și planeta.

Piața prezintă multe elemente educaționale tematice cu apă și caracteristici durabile, lucrări de artă, elemente interpretative, un iaz umed și un flux curgător. Atât pârâul cât și iazul umed este alimentat cu apă recuperată, ceea ce le face locuri excelente pentru vizitatori să se răcească cu o baie frumoasă.

15. Lattin's Country Cider Mill & Farm


Lattin's Country Cider Mill and Farm este o operațiune mică, administrată de o familie, care se desfășoară de la 1956. Ei lucrează cu alți fermieri din Washington pentru a aduce fructe proaspete, cum ar fi mere, fructe de pădure, piersici, prune și pere pentru clienții Olympia. Ei fac cidru de înaltă calitate din mere crocante, proaspete, proprii și din alte ferme locale. În sezon, fac aproximativ 4000 galoși de cidru pe săptămână și îl distribuie în magazinele din toată Coasta de Vest.

Ei fac, de asemenea, bunătăți delicioase - prăjiturile lor de mere și gogoși sunt faimoase în zonă. Un alt motiv amuzant de a vizita acest loc familial este șansa de a juca animalele lor. Se pare că există bebeluși tot timpul - capre, pui, vaci, iepurași și alte creaturi mici. Copiii primesc o pungă cu mâncarea preferată a bebelușilor pentru a le hrăni manual. Cel mai bun moment pentru a veni la fermă este ultima săptămână a lunii septembrie și orice weekend din octombrie pentru festivalul merelor. Vă puteți alege propriile mere, alege un dovleac sau pur și simplu savurați-le mere crocante, plăcintă cu mere, mere caramel, cidru fierbinte și rece, gogoși de cidru, cidru de fructe de pădure, tort de mere și multe altele.

9402 Rich Rd SE, Olympia, WA 98501, Telefon: 360-491-7328

16. Atracții din Washington: Priest Point Park


Combinând frumusețea de mediu a statului Washington cu istoria sa bogată, 300 + acri din Priest Point Park oferă vizitatorilor un loc minunat pentru un picnic sau o drumeție. Există istorie înregistrată a parcului încă din 1848 și se știe că pământul a jucat un rol important în comerțul și relațiile cu numeroasele triburi indigene din zonă.

Întreaga zonă a fost donată orașului Olympia în 1905. Oaspeții se vor bucura de plimbări printre râurile din parcuri, stânci și pâraie. Parcul oferă zone pentru picnic, inclusiv mese și adăposturi, o serie de trasee ale naturii și un loc de joacă care include un teren de baschet.

Amplasat în parcul 300 + acre din Priest Point este o milă de malul apei sărate și Ellis Cove Trail. Acest traseu îi face pe drumeții prin pădurile originale bine conservate din zonă și oferă priveliști frumoase din centrul Olimpia și clădirile Capitolului de Stat.

Vizitatorii pot coborî într-o râpă adâncă și se pot bucura de plaja stâncoasă, precum și de pădurile vechi de secol, cu un verde vibrant și mocheat cu mușchi și ferigi. Păsărele de coastă, incluzând măreții albi albi, frecventează această zonă, iar în zilele senine Munții Olimpici se ridică dincolo de malul opus spre vest.

17. Parcul de stat Tolmie, Olympia, WA


Pentru iubitorii de natură aventuroși, precum și pentru cei care nu sunt atât de aventuroși, Parcul de stat Tolmie este o încântare. Acesta este un parc marin de folosire de zi 100 + acre cu aproape 2000 de metri de coastă pe Puget Sound. Parcul este împădurit și se află chiar pe plaja Nisqually, la doar câțiva kilometri de Olympia. Partea de pe plajă, parcul oferă picnic, plajă la soare și alte activități bazate pe terenuri cheie.

Are două adăposturi de bucătărie cu electricitate, chiuvete și grătar. Există atât mese de picnic protejate cât și nesupravegheate. Pentru cei mai aventuroși și înclinați sub apă, există un parc construit de scafandri care oferă barje scufundate și un recif construit din anvelope. Parcul este deschis 8am până la amurg.

18. Zona de conservare Woodard Bay


Drumeții și iubitorii de animale deopotrivă vor fi foarte atrăgători într-o vizită în zona de conservare a Golfului Woodard. Acest site 870-acre aflat la doar câteva minute în afara Olympia oferă trei trasee de drumeție cu lungimi variate, dificultate și împrejurimi. Un traseu este un drum asfaltat, unul este un traseu împădurit de buclă, iar ultimul este descris ca o potecă fără bariere, cu vedere spre Golful Woodard.

Pentru pasagerii și alți pasionați de natură, Woodard Bay oferă un habitat pentru păsări de mare și păsări cântătoare, foci de port, vidre de râu, vulturi chelie, o mare colonie de maternități pentru lilieci și una dintre cele mai însemnate călăreți de călători din stat.

19. Parc maraton


Numit pentru găzduirea istorică a traseelor ​​olimpice 1984 din SUA, care au avut loc pe site, Marathon Park este un parc pe malul apei 2.25 construit în 1970. La mică distanță de mers pe jos de principalele campusuri Capitol și centrul orașului Olympia, parcul este situat la intersecția a două trasee de pe malul lacului.

Călătorii, alergătorii și observatorii de păsări se vor bucura de priveliștile asupra clădirii Capitolului și Puget Sound și a unei cărări de o mile în jurul Lacului Capitoliu. Sunbathers, picnickers și vizitatorii care caută un loc frumos pentru a-și plimba câinii se vor bucura cu toții de acest loc popular.

20. Padurea de stat Capitoliu


Situat chiar în afara Olympiei, Capitol State Forest oferă vizitatorilor o multitudine de activități în aer liber din care să aleagă. Pădurea de stat Capitol 100,000-acre este atât o pădure producătoare de cherestea cât și o destinație populară de recreere. Vizitatorii pot merge la călărie la Mima Falls, călărie cu vehiculul off-road la Rock Candy, ciclism montan pe un sistem extins de trasee sau drumeții pe traseele împădurite.

Desigur, se pot bucura pur și simplu de diversele zone de utilizare a zilei și de campinguri. Mima Mounds Natural Area Preserve este situat chiar lângă Pădurea de Stat Capitol și oferă, de asemenea, o plimbare în natură.

21. Traseul naturii McLane Creek


Pădurea de stat din Capitol este o potecă ușoară, frumoasă, cunoscută sub numele de McLane Creek Nature Trail. Poteca bine amenajată este un trotuar care oferă vizitatorilor o șansă de a comunica în liniște cu fauna din zonă.

Acest traseu va fi de interes deosebit pentru pasionații de păsări și pentru cei care se bucură de veghe sub apă subacvatică a naturii. Într-o buclă de puțin peste o milă, vizitatorii se pot plimba lângă un iaz de castor, pot admira ferigi și copaci cu mușchi și pot traversa un pârâu plin de somon. Mai multe îmbunătățiri au fost făcute traseului, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru oaspeții care caută o aventură în aer liber, cu copii mici care merg fie pe jos, fie în cărucioare.

22. West Bay Park, Olympia, Washington


Unul dintre cele mai noi parcuri de la Olympia, West Bay Park este un parc și o potecă la mal. Acest site spectaculos oferă acum vizitatorilor vederi deosebite asupra Capitolului de Stat, canalului navelor și vârfurilor olimpice. Acest mic parc a fost construit pe locul depozitelor abandonate recuperat și a morii defuncte de cherestea de pe malul de vest al Budd Inlet și a fost dezvoltat și întreținut aproape exclusiv de voluntari.

Acest parc amplasat frumos oferă un loc liniștit pentru a vă bucura de țărm, pentru a viziona sigiliile și a traficului de nave în golf și pentru a vă plimba câinele dacă sunteți atât de înclinat. Toaletele portabile sunt disponibile în parcare.

23. Parcul Yauger

Dezvoltat în 1982, acest parc comunitar modern conține 40 acri de activități recreative diverse. Oferind un parc de skate modern, patru terenuri de baseball / terenuri de fotbal, un teren de joacă extins și gropi de potcoavă, vizitatorul orientat spre sport nu va dori opțiuni.

Parcul 40 acres oferă, de asemenea, trasee de jogging, grădini comunitare, o unitate de învățământ și oportunități pentru vizionarea naturii. O caracteristică interesantă și neobișnuită a parcului este zona umedă complet făcută manual. Această zonă umedă servește ca o baltă de retenție a apei de ploaie în timpul ploilor abundente, iar atunci când nu este umplută la capacitate, zona umedă oferă un habitat care atrage o varietate de păsări de apă în această zonă urbană.

24. Fântâna Parcului Patrimoniului


Vizitatorii centrului din Olympia în lunile de vară nu vor dori să lipsească din Fântâna Parcului Patrimoniu. Cunoscută întâmplător ca „piscina Olympia”, Fântânile Parcului Patrimoniu oferă divertisment gratuit în zilele călduroase de vară.

Situat între Percival Landing și Capitol Lake Park, acest parc se află în inima centrului din Olympia și se află chiar vizavi de Oyster House. Fântâna este activă până la 9pm și oferă lumini lângă jeturile de apă, astfel încât oaspeții se pot bucura, de asemenea, de un spectacol iluminat cu apă. Situată chiar la colț de faimoasele locuri de înghețată ale Tradițiilor sau ale bunicului, această fântână oferă numeroase oportunități de răcire!

25. Medalia de onoare Memorial


Vizitatorii interesați de istoria militară nu vor dori să rateze Monumentul de Onoare, situat în partea de est a Campusului Capitolului.

Inclusă printre numeroase alte monumente de război și militare, Medalia de onoare Memorial este o replică la scară completă a monumentului național de onoare, situat în Valley Forge, Pennsylvania, și onorează acei cetățeni din Washington care au primit cea mai înaltă decorație militară a națiunii, Congresul. Medalie de onoare.