25 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Plymouth, Ma

Situat între Cape Cod și Boston, Plymouth este un oraș de coastă din Anglia, de o fermecătoare chintesență. Oferă partea sa corectă de aventuri de familie, cum ar fi ferma de afine AD Makepeace Company, Billing Sea Kayak și căpitanul John Whale Watching and Fishing Tours. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor vizitează Plymouth pentru istoria sa și nu pentru farmecul său. Plymouth este locul unde coloniștii din Lumea Nouă au abandonat Mayflower și au format Plymouth Colony în 1620. Stânca, care a servit ca un pas de pas pentru pasagerii înalți, este astăzi un simbol al luptei lor pentru libertate și se află în portul Plymouth. Mayflower II, o replică la dimensiunea de viață a navei originale care i-a adus pe pelerini în Lumea Nouă, este de obicei disponibilă pentru vizite la Plymoth Plantation Park, un sat cu istorie vie care pictează imaginea vieții pelerinilor în timp ce s-au ajustat la viața lor în Noua Anglie.

1. Grădini Brewster


Brewster Gardens, un mare parc din centrul orașului Plymouth, Massachusetts, se întinde de-a lungul ambelor maluri ale Town Brook. Chiar la sud de Plymouth Rock, acesta pornește de pe traseul naturii, trecând pe Jenney Grist Mill și sub cele două poduri. Parcul a fost înființat la începutul 1920-urilor și încă mai ocupă parcelă inițială acordată în 1620 edilului William Brewster. În inima parcului de-a lungul traseului naturii care se desfășoară de-a lungul pârâului se află The Pilgrim Maiden, o statuie de bronz realizată de Henry Hudson Kitson în 1922, precum și o sculptură din oțel inoxidabil care onorează imigranții care s-au stabilit în Plymouth de la 1700 până la 2000. Grădinile sunt împădurite dens la perimetru, cu peluze îngustate și arbuști de-a lungul micilor iazuri care sunt împrăștiate în tot parcul. Există multe plante de sezon, cum ar fi Susan cu ochi negri și perie de sticlă autohtone.

30 Water St, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-747-1620

2. Căile Ferate Edaville


Situată în South Carver, Massachusetts și deschisă de la 1947, Edaville Railroad este o linie de cale ferată cu ecartament îngust de doi metri care funcționează ca tren de excursie și parc de distracții pentru turiști. Una dintre cele mai vechi operațiuni de patrimoniu feroviar din țară, Edaville a fost construită de Ellis D. Atwood pe plantația sa masivă de merișoare la aproximativ o oră de mers cu mașina de Boston, în sud-estul Massachusetts. Parcul are mai mult de 90 atracții și plimbări și acoperă 11.5 acri de pe un teren luxuriant, verde al Angliei. Unele dintre cele mai populare atracții includ Insula Sodor, Gara Knapford, Tidmough Sheds și plimbări tematice 11 precum Harold elicopterul și Cranky the Crane. Vizitatorii se pot bucura de o plimbare pitorească cu trenul în 20 de un minut pe Thomas the Tank Engine ™, în întreaga Edaville SUA.

5 Pine St, Carver, MA 02330, Telefon: 508-866-8190

3. Explorați Natural Plymouth


Explore Natural Plymouth este o asociație de organizații guvernamentale, private și non-profit, care este dedicată oferirii vizitatorilor Plymouth o experiență cu totul specială prin conectarea lor la fermele locale, pădurile, zonele umede, siturile indigene și istorice și diverse habitate. Scopul lor este să se asigure că vizitatorii, precum și rezidenții din Plymouth, apreciază și se bucură de frumusețea naturală și moștenirea ecologică a județului Plymouth și de a asigura o dezvoltare mai durabilă a turismului. Unii dintre membrii Explore Natural Plymouth sunt Friends of Myles Standish State Forest, Fundația Goldenrod, Indigenous Resources Collaborative, Manomet, Plimoth Plantation, Plymouth Conservation Commission, Plymouth Farmers Market și multe altele.

4. Casa Jabez Howland


Construită în 1667 pentru Jacob Mitchell și familia sa, Casa Jabez Howland este una dintre cele mai vechi case din Plymouth. Istorica casă cu structură din lemn cu două etaje este situată la 33 Sandwich Street. Jacob Mitchel era fiul unuia dintre Pilgrims Experience Mitchell. Ulterior, casa a fost cumpărată de Jabez Howland, fiul unui alt pelerin John Howland și al soției sale Elizabeth Tilley. Familia a locuit în casă până când John a murit și Elizabeth s-a mutat în Rhode Island. Casa a trecut printr-o serie de familii și a servit ca reședință privată până la 1915, când a fost achiziționată de The Pilgrim John Howland Society. Aceștia au renovat cu atenție casa pentru a o readuce la aspectul inițial, au mobilat-o cu mobilier de epocă și corp și au deschis-o pentru turnee și evenimente. Casa este listată în Registrul național al caselor istorice.

33 Sandwich St, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-746-9590

5. Muzeul Jenney


Muzeul Jenney este probabil cel mai bun loc pentru a afla despre istoria Plymouth, pelerini și cum au influențat cultura, guvernul și valorile Statelor Unite. Muzeul oferă o serie de exponate rotative despre viața de pelerin și organizează excursii interesante și informative în Plymouth. Există trei săli de expoziție care se concentrează pe diferite aspecte ale vieții pelerinilor, valorile lor creștine și influența pe care au avut-o asupra modului de viață și de guvernare american. Tururile educaționale organizate de muzeu sunt foarte populare și extrem de educative și variază de la o plimbare prin cartierul istoric, o vizită la Monumentele Înaintașilor, Patrimoniul American și Conversația cu un Pelerin.

48 Summer St, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-747-4544

6. Muzeul Casei Mayflower


Muzeul Mayflower House este situat în Edward Winslow House, un muzeu istoric al secolului 18th, din Plymouth, Massachusetts, chiar peste drum de Plymouth Rock. Construită în 1754 pentru Edward Winslow și familia sa, casa este acum operată de The Mayflower Society sau Societatea Generală a Descendenților Mayflower, care au cumpărat casa Edward Winslow din 1941 și o utilizează ca birou și bibliotecă. Edward Winslow era strănepotul unuia dintre pelerini, Edward Winslow. Conacul este restaurat și mobilat cu mobilier și epocă originală. Tururile ghidate aduc viața vieții Winslow și a altor familii influente Plymouth care au trăit în casă de-a lungul a trei secole de existență.

4 Winslow St, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-746-2590

7. Myles Standish State Forest


Pădurea statului Myles Standish este situată între Plymouth și Carver, la 45 miles de Boston. Operată de Departamentul de conservare și recreere, Myles Standish este cea mai mare zonă de agrement public din această zonă din Massachusetts. Pădurea luxuriantă este o parte intrinsecă a ecoregiunii Atlantic Coast Pine Barrens. Cu o suprafață de 26 mile pătrate, este format în principal din păduri de stejar și paduri de pin și este printre cele mai mari păduri de acest fel la nord de Long Island. Există șase iazuri și lacuri în pădure și mai multe iazuri Kettle de coastă importante din punct de vedere ecologic. Pădurea este un loc popular pentru ieșirile în familie și oferă înot, în special în College Pond, camping, călărie și drumeții de-a lungul traseului de drumeție 13 mile.

194 Cranberry Rd., Carver, MA 02330, Telefon: 508-866-2526

8. Monumentul național al înaintașilor


Monumentul național al înaintașilor este cel mai mare monument de granit independent din lume. Este înălțat pe un deal în Plymouth, Massachusetts, aparent cu ochii peste ocean spre Plymouth, Anglia. Monumentul înalt de la 81 a luat 30 ani să termine și a fost finalizat în 1888 ca un omagiu pentru legendarii pelerini care au ajuns pe Mayflower la Plymouth. În partea de sus a monumentului se află o sculptură înaltă de 36, numită „Credință”, iar pe contraforturi de pe toate cele patru laturi ale piedestalului unde se află monumentul sunt figuri alegorice mai mici, complex sculptate, realizate fiecare dintr-un bloc de granit. Monumentul a fost comandat de Societatea Pelerinilor, care l-a dat statului în 2001.

Allerton St, Plymouth, MA 02360, Telefon: 434-978-4535

9. Muzeul Sălii Pelerinilor


Deschis în 1824, Pilgrim Hall Museum este muzeul public din America care încă funcționează. Găzduiește o colecție incomparabilă de artefacte de pelerin și posesiuni private, care spun povestea fascinantă a acestor oameni indiferenți și hotărâți, care au traversat oceanul și au construit vieți în noua lume. Unele dintre cele mai semnificative exponate sunt sabia lui Myles Standish, Biblia lui William Bradford, portretul lui Edward Winslow, leagănul lui Peregrine White, primul născut din Noua Anglie, marele scaun al lui William Brewster și primul sondaj al fiicei lui Myles Standish brodat în America . Muzeul spune, de asemenea, povestea Wampanoag-ului, a poporului autohton care a locuit în zona Plymouth timp de 10,000 ani înainte de sosirea noilor coloniști și despre conflictul lor.

75 Court Street, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-746-1620

10. Moara Plimoth Grist


Plimoth Grist Mill este o reproducere a morii originale de măcinare sau de porumb, construită în 1636 de către pelerini. Reproducerea, care a fost completată în 1970, constă din piese precum pietre, mobilier din piatră și fus salvat din moara 1800s din apropiere de Philadelphia, PA. Este un tribut adus primei mori construite de pelerini și se apropie cât mai mult de moara originală Pilgrim Plymouth, cât este posibil din punct de vedere istoric. Moara originală a fost condusă de colonistul John Jenney de pe Town Brook. Înainte de construirea morii, coloniștii macinau porumbul cu mâna. Lucruri de făcut în Cape Cod

6 Spring Ln, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-830-1124

11. Plantatie Plimoth


Plimoth Plantation este o replică a unei așezări istorice originale din colonia Plymouth din secolul 17th, un muzeu de istorie vie din Plymouth înființat în 1947. Așezământul pictează imaginea vieții coloniștilor englezi timpurii cunoscuți sub numele de pelerini, unii dintre primii englezi veniți în America. Un muzeu fără scop lucrativ este susținut în mare parte din subvenții, contribuții și voluntari. Re-creațiile originare Plimoth Plantation au trebuit să se bazeze pe o serie de picturi de epocă, înregistrări de prima și a doua mana, conturi și artefacte originale pentru a asigura acuratețe și a transmite adevăratul spirit al coloniei. Muzeul este deschis atât vizitatorilor, cât și cercetătorilor și savanților care cercetează această perioadă a istoriei. Membrii personalului muzeului sunt implicați în cercetări și săpături ulterioare în state și în străinătate pentru a crește cunoștințele pelerinilor și istoria lor.

137 Warren Ave, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-746-1622

12. Expoziție Plimoth Plantation Waterfront

Expoziția Plimoth Plantation Waterfront este o parte esențială a satului de istorie vie care reproduce viața coloniștilor timpurii Plymouth. Prezintă o replică la dimensiunea de viață a navei iconice 17th, secolul X Mayflower II. Tururile navei sunt realizate de ghizi în costume de epocă. Nava este în mod normal atracată la digul Pilgrim Memorial State Park din Plymouth MA, dar este în prezent plecată pentru restaurare la Mystic Seaport, unde va rămâne până la 2020. În locul său, muzeul a deschis o nouă expoziție pe malul apei, numită „Should I Stay or Should I Go”, o piesă de rol interactivă, de familie, despre un călător din secolul 17th care spune povestea călătoriei Pelerinului de la Plymouth și Leiden la Patuxet.

Water St, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-746-1622

13. Case de antichar Plymouth


Plymouth Antiquarian House sau Hedge House este un muzeu 1809 house situat la 126 Water Street din Plymouth. Casa, care a fost construită pentru un căpitan de mare William Hammatt din Noua Anglie, este acum deținută de Plymouth Antiquarian Society. Inițial amplasată pe Court Street, casa a fost mutată în 1919 în Water Street. Este listat în Registrul național al locurilor istorice. Este una dintre cele trei case istorice deținute și întreținute de Societatea Antichariană Plymouth. Societatea invită publicul larg să viziteze aceste case istorice și le oferă pentru exponate și diverse programe. Fiecare dintre ele spune povestea modului de viață din Plymouth în diferite perioade ale istoriei și este mobilat cu mobilier și artefacte originale.

126 Water St, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-746-0012

14. Departamentul Șerifului Județului Plymouth, Centrul Zoologic și Horticultural


Nu multe orașe pot spune că departamentul șerifului lor nu numai că le păstrează în siguranță, ci are grijă și de o adevărată fermă cu grădină zoologică și un centru horticultural. Grădina zoologică are o serie de animale drăguțe pe care copiii sunt invitați să le viziteze, să le hrănească și, bineînțeles, cu animale de companie. Centrul horticol oferă flori proaspete și arbuști pregătiți să fie plantați în curte. Ferma Șerifului organizează, de asemenea, evenimente de sezon, cum ar fi fotografierea cu Moș Crăciun. Departamentul Șerifului din Plymouth County este una dintre cele mai vechi agenții americane de aplicare a legii. Originile sale sunt legate de venirea Mayflower și a pelerinilor când Myles Standish a fost responsabil pentru drept și ordine în Colonia Plymouth.

26 Road Pond Long, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-830-6200

15. Croaziere cu Plymouth la bordul homarului


CRUZE DE PLYMOUTH la bordul navei de pasageri 45 de la picioare Lobster Tales este o modalitate distractivă și educativă de a vedea Plymouth din apă. Nava, care este amplasată la 9 Town Warf, navighează între aprilie și octombrie și oferă trei tururi distincte de o oră sau croaziere. Lobster Excursion introduce procesul de recoltare a homarilor, iar oaspeții ajung să încerce mâna să tragă capcane de homar din mare. Croazierele cu piratele sunt aventuri distractive ale copiilor cu activități legate de pirați, care variază de la capcane de homar la observarea vieții marine din port. Turneele pentru înghețată includ delicioase băuturi de înghețată pe care oaspeții le fac singuri, muzică și dans.

9 Town Wharf, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-746-5342

16. Piața fermierilor Plymouth


Piața fermierilor Plymouth are loc în fiecare joi, de la 2: 30 la 6: 30 pe câmpul ierbos din Plimoth Plantation. Este un loc minunat pentru a vă aproviziona cu produse proaspete și organice, pentru a vă bucura de muzică live și chifle cu ciocolată și pentru a cunoaște producătorii locali de alimente. Există aproximativ vânzători 40 care vând mâncare preparată, carne, fructe și legume de sezon și pâine artizanală. Piața fermierilor Plymouth este organizată în colaborare între diverse organizații comunitare, cultivatori și guvernul orașului. Întrucât Orașul Plymouth a interzis utilizarea pungilor de plastic, clienților li se recomandă să-și aducă propriile lor.

137 Warren Ave, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-315-9429

17. Plymouth Rock


Plymouth Rock este un bolovan erratic glaciar situat în Parcul Memorial de Stat Pilgrim din Portul Plymouth. Stânca este un simbol iconic al pelerinilor și credința și curajul oamenilor care au făcut călătoria istorică din Anglia spre Lumea Nouă, unde au fondat prima colonie din Noua Anglie. Se crede pe larg că Plymouth Rock, o piatră masivă 10 de tone, a fost pelerinii de treaptă folosită pentru a debarca de pe nava înaltă de pe malul Lumii Noi, dar nu există dovezi istorice care să susțină acest lucru. Stânca a fost găsită și identificată ca o piatră de trecere simbolică 121 ani după sosirea Mayflower bazată pe o poveste povestită de Thomas Fauce, al cărui tată a fost unul dintre pelerini. Oricare ar fi faptele istorice, peste un milion de oameni vizitează stânca în fiecare an, aducând un omagiu simbolului libertății devenite.

79 Water Street, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-747-5360

18. Casa Richard Sparrow


Casa Richard Sparrow este una dintre cele mai vechi case din Plymouth, construită în 1640 pentru familia inspectorului englez Richard Sparrow și familia sa. Situată la 42 Summer Street, pe malul orașului Brook Brook, casa a fost construită pe o porțiune de teren 16 acre acordată Sparrow. Casa originală a fost construită pe două etaje și avea câte o cameră la fiecare etaj. Cu ferestre din sticlă cu plumb, camere mari și pereți panouri, era una dintre cele mai mărețe case din Plymouth la acea vreme. Casa este listată în Registrul Național al Casei Istorice și este utilizată acum ca muzeu istoric și galerie de artă. Face parte din districtul istoric Plymouth Village.

42 Summer St, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-747-1240

19. Compania AD Makepeace


Situată în Wareham, AD Makepeace Company este cel mai mare producător de afine din lume. Ferma lor din satul Tihonet oferă turnee publice, private și de grup populare de bălți de merișoare în fiecare an, deși este deosebit de distractivă în timpul recoltării toamna și primăvara, când afinele sunt în floare. Tururile durează aproximativ o oră și jumătate. Nu este implicat foarte mult mersul pe jos, dar fii gata să te muci. În timpul sezonului de recoltare, ei oferă, de asemenea, un tur „alege-ți propriile boabe”. Magazinul lor de cadouri oferă tot felul de articole legate de afine, cadouri, produse de copt, mâncare gastronomică, sandwich-uri și instrumente de gătit.

146 Tihonet Road, Wareham, MA 02571, Telefon: 508-295-5437

20. Kayak Sea Billington


Situat în Plymouth, pe coasta Mării Billington și la aproximativ o oră de Boston, Billington Sea Kayak este locul pentru a merge dacă doriți să explorați acest mare lac interior într-un caiac, o canoe sau o plachetă. Puteți închiria bărci de înaltă calitate și au o gamă variată de cursuri, programe și tururi organizate pentru vizitatori. Există o linie mare de canoe și caiace din care să alegeți și demonstrații gratuite pe lac în fiecare weekend. Personalul lor este extrem de instruit și cu cunoștințe și vă vor asigura siguranța pe apă, fie că sunteți începători sau un pasionat experimentat cu sporturile nautice.

41 Branch Point Rd, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-746-5644

21. Căpitan John Whale Vizionare și tururi de pescuit


Căpitanul John este o instituție din Plymouth. În ultimii ani 60, a luat turiști pe una dintre bărcile sale pentru a vedea balene maiestuoase sau pentru a încerca mâna să prindă pește în apele adânci de pe coasta Plymouth. Echipajul său este format din naturaliști experimentați și cunoscuți, care vă vor duce la sanctuarul marin al Stellwagen Bank sau în Golful Cape Cod și vă vor prezenta cele mai mari mamifere din mare (balene pilot, balene cu cocoașă, balene minke și balene finback) în mediul lor natal la locul lor de hrănire preferat. Toate bărcile părăsesc Town Wharf în Plymouth. Dacă preferi să mergi la pescuit, echipajul știe exact unde mușcă peștele din Golful Cape Cod sau din Stellwagen Bank. Veți avea șansa să prindeți niște coduri mari, macrou, fluturaș și fagot.

3848, 10 Town Wharf, Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-746-2643

22. Dead of Night Ghost Tours


Cu istoria sa bogată și numeroase personaje colorate care au trăit în zonă sau au trecut prin ea, Plymouth are partea sa de fantome și case bântuite. Indiferent dacă vă considerați un investigator paranormal, credeți în fantome sau sunteți doar curioși și căutați un pic de distracție înfricoșătoare, alăturați-vă unuia dintre cele trei tururi care evidențiază petele înfricoșătoare ale Plymouth. În timpul turneului Ghost al lanternei Dead of Night, veți afla despre istoria aparițiilor fantome și motivele pentru care aceste spirite nu se pot odihni. Turul vizitează cele mai bântuite locuri din oraș, cum ar fi Cimitirul Dealul Mormântului. Există, de asemenea, un turneu de istorie în timpul zilei și Sunset Cemetery Tour dacă trece prin cimitire în întuneric nu este treaba ta. Dacă te consideri un adevărat investigator paranormal, poți să îți aduci propriul echipament și să explorezi două dintre cele mai bântuite case Plymouth. Toate tururile încep de la Last Ride Hearse și durează aproximativ două ore.

72 Water St, lângă Plymouth Rock, Plymouth, MA 02360-3836, Telefon: 508-277-2371

23. DropZone Plymouth - Parc de aventuri aeriene

Drop Zone Plymouth este un parc preferat de aventuri aeriene conceput pentru căutătorii de aventuri în vârstă de șapte ani sau mai mult. Parcul este mândru să vă asigure siguranța cu ajutorul modernului sistem de rulare sigură. Personalul cu experiență verifică toate conexiunile la care călătoria începe să se asigure că vă distrați în siguranță totală. Vă puteți provoca la cursul de obstacole aeriene sau pe zipline înalte 400-picioare. În mod alternativ, poate face un salt de credință sărind de pe turnul înalt 40-foot. Există, de asemenea, un perete de cățărare cu un cronometru în care poți concura cu prietenii tăi și cu swing-ul gigant care pompează adrenalina. Parcul este un loc preferat pentru sărbătorirea zilelor de naștere a micilor și nu atât de puțin adrenalină-junkies.

9 Meadow Park Rd., Plymouth, MA 02360, Telefon: 508-958-9323

24. Tururi de mâncare pentru pelerini


Nu știm exact ce au mâncat pelerinii când au ajuns la Plymouth, dar este un fapt istoric că au sărbătorit prima recoltă în 1621 cu o sărbătoare minunată. Împărtășirea mâncării cu familia și prietenii a fost întotdeauna parte a culturii americane și pentru a sărbători acest eveniment semnificativ în istoria Plymouth-ului și a țării, Pilgrim Food Tours oferă un tur al istoricii Plymouth prin mâncarea și băuturile sale. Turul ușor de mers vă va duce prin cele mai bune restaurante, magazine de specialitate, baruri și cafenele din oraș. În timp ce mergeți prin centrul istoric al orașului Plymouth, veți afla despre istoria orașului, arhitectura semnificativă și tratamente culinare pe care le-au bucurat strămoșii noștri. Tururile durează în jur de trei ore și acoperă aproximativ 1.2 mile. Telefon: 800-656-0713

25. Închirieri biciclete Plymouth


Deși nu este un oraș foarte mare, Plymouth are zeci de atracții și locuri de vizitat, cum ar fi Plymouth Rock, o replică a navei înalte Mayflower, muzeul de istorie vie Plimoth Plantation, o moară de mână și multe altele. Mersul pe jos este o modalitate excelentă de a vedea cât mai mult din orice oraș, dar atunci când există atât de multe lucruri de făcut, s-ar putea să dureze prea mult timp și să fie prea obositor. Închirieri biciclete Plymouth oferă bicicletele lor moderne, bine întreținute, pentru a face explorarea mai rapidă și mai ușoară. De asemenea, oferă biciclete pentru mai multe persoane, tot felul de accesorii pentru copii, remorci pentru copii, coșuri, faruri și multe altele. Au mai multe locații de preluare în Plymouth sau pot livra biciclete la hotelul tău.

Village Landing Marketplace, 170 Water Street, Plymouth, MA, Telefon: 508-732-0120