Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 25 În San Antonio, Texas

San Antonio, Texas este o metropolă vibrantă, bogată în cultură și o sursă de mândrie imensă pentru texani. Cele mai bune lucruri de făcut în San Antonio, TX includ romanticul River Walk, activități familiale, parcuri unice și diverse atracții gratuite. Asigurați-vă că lăsați mult timp pentru prepararea burgerilor grozavi din San Antonio, micul dejun, mâncărurile italiene și alte mâncăruri.

1. Plimbare pe râul San Antonio


Plimbarea pe râul San Antonio este o alcătuire dintr-o rețea de poteci pavate cu chip de chipar, poduri de piatră pitorești și peisaje luxuriante care se învârt ușor prin oraș, oferind atât localnicilor, cât și vizitatorilor o șansă de a lua frumosul peisaj natural și de a înmormânta vedere spre oraș. Calea se desfășoară de-a lungul râului San Antonio, ceea ce simbolizează inima și sufletul orașului și oferă acces la mai multe dintre atracțiile de top, restaurante, hoteluri și alte forme de divertisment din San Antonio. River Walk prezintă o secțiune numită The Museum Reach, care este o extensie 1.33 mile care găzduiește o serie de lucrări de artă vizuale și audiovizuale, peisaje cu terase cu plante autohtone și acces pietonal la Muzeul de Artă din San Antonio și la fabrica istorică Pearl Brewery. complex. Vizitatorii pot explora plimbarea râului San Antonio cu mersul pe jos sau cu bicicleta, folosind programul de partajare al bicicletei din oraș, cunoscut sub numele de B-Cycle.

2. Muzeul de Artă din San Antonio


Muzeul de Artă din San Antonio găzduiește o colecție cuprinzătoare care reprezintă mai mult de 5,000 ani de istorie și o serie de culturi din întreaga lume. Muzeul este una dintre atracțiile de top din San Antonio. Găzduit într-un complex de clădiri care au fost cândva Fabrica de stele Lone de pe Muzeul Reach al râului Walk, muzeul este renumit la nivel mondial pentru colecția impresionantă de artă latino-americană, asiatică și de artă mediteraneană antică. De asemenea, se mândrește cu o colecție remarcabilă contemporană și cu arta oceanică. Muzeul de Artă din San Antonio este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în San Antonio, TX. Muzeul oferă o varietate de programe de artă educațională și comunitară pentru adulți, studenți și copii și găzduiește mai multe evenimente pe tot parcursul anului, precum și expoziții rotative și călătoare.

200 West Jones Avenue, San Antonio, TX, Telefon: 210-978-8100

3. Misiunile San Antonio


Parcul istoric național Missions San Antonio este situat la aproximativ trei mile de centrul orașului San Antonio. Este format din patru misiuni: Concepție? N, San Jos ?, San Juan și Espada.

Misiunile au fost construite în 1700-uri pentru a extinde influența spaniolă din Mexic spre Nord. Au fost construite ca orașe indiene, iar Biserica Catolică a funcționat ca punct de concentrare al orașului. În zonă, misionarii catolici converteau indienii în catolicism și încercau să-i facă cetățeni spanioli.

Pe lângă ruinele misiunilor istorice și ale bisericilor, parcul are multe alte puncte de interes, inclusiv moara de la Mission San Jos ?, acequia Espada, sistemul de irigație vechi de 270, cu apeductul și barajul și misiunea lungă de zece mile Riverwalk , un traseu pitoresc perfect pentru vizionarea păsărilor, drumeții și bucurarea naturii înconjurătoare.

6701 San Jose Dr, San Antonio, TX, Telefon: 210-932-1001

4. Alamo


Alamo este un complex situat pe Alamo Plaza din centrul San Antonio, care atrage peste 2.5 milioane de vizitatori în fiecare an. Acest faimos complex este locul unei „răscruciuri” în istoria texană, unde au avut loc numeroase evenimente istorice importante, de la prima colonizare spaniolă și independența Mexicului până la locul în care Confederația și-a stat terenul.

Una dintre cele mai populare atracții este zona în care o mică trupă de texani, printre care James Bowie, David Crockett și William B. Travis, au ținut timp de treisprezece zile împotriva generalului Antonio Perez de Santa Anna și au venit să simbolizeze curajul și sacrificiul pentru cauza libertății. Intrarea la Alamo, unul dintre punctele de interes din San Antonio, este gratuită.

300 Alamo Plaza, San Antonio, Texas, Telefon: 210-225-1391

5. Plaza principal


Main Plaza este inima centrală și istorică din San Antonio, creată pentru a oferi comunității un loc unde să se adune și să se bucure de o varietate de divertisment. Revenind la 1700-uri, acest spațiu public inovator oferă peisaj bine întreținut, copaci uriași și trotuare umbroase, caracteristici de apă și mese pentru prânz.

Plaza găzduiește renumita catedrală din San Fernando, cea mai veche catedrală din țară și una pe care turiștii o tură pentru a vedea în fiecare an.

Main Plaza joacă, de asemenea, o serie de evenimente comunitare și publice pe tot parcursul anului, cum ar fi piețele aglomerate ale fermierilor, instalații de artă, concerte de muzică live și ceremonia anuală de iluminare a copacilor de Crăciun.

6. Muzeul de Artă McNay


Muzeul de artă McNay a fost primul muzeu de artă modernă care a fost deschis în Texas. Construită de Marion Koogler McNay în stilul Colonial Revival Spanish în 1920s și ulterior deschisă ca muzeu, conacul are mai mult de obiecte 20,000, unele creând cea mai fină colecție de artă și sculptură contemporană din țară, o bibliotecă de cercetare cu peste Volumele 30,000 și colecția Tobin de arte teatrale.

În 2008, arhitectul francez de renume internațional Jean-Paul Viguier a construit Centrul Stieren pentru a afișa colecția modernă a lui Jane și Arthur Stieren.

6000 N. New Braunfels, San Antonio, Texas, Telefon: 210-824-5368

7. Capete de poduri naturale


Cavernele cu poduri naturale sunt unele dintre cele mai mari peșteri și peșteri cunoscute din Statele Unite și sunt numite pentru podul cu plăci de calcar natural 60, care se întinde pe amfiteatrul intrării cavernelor.

Cavernele oferă vizitatorilor o serie de lucruri distractive de văzut și de făcut, cum ar fi panoramarea pentru pietre, fosile și alte comori precum minerii de la Compania de exploatare a podurilor naturale și explorarea formațiunilor masive și alte lume din peșteră formate de singure picături de apă de-a lungul timpului. în turul Discovery.

Experimentează o frumusețe misterioasă în turul ascuns al pasajului, găsește-ți drumul prin labirintul în aer liber al piciorului pătrat 5,000, în Razboiul AMAZEn 'Ranch Roundup sau linia zip de-a lungul cerului ridicat deasupra cavernelor cu Canopy Challenge. Discovery Village oferă mai multe restaurante, cafenele și baruri, în timp ce Discovery Village Trading Post oferă cadouri, bijuterii și suveniruri.

26495 Natural Bridge Caverns Rd., Natural Bridge Caverns, TX 78266, 210-651-6101

8. Grădina Botanică San Antonio


Grădina Botanică din San Antonio este o grădină botanică 38-acre care oferă vizitatorilor o oportunitate de a se apropia și personal de natura.

Grădinile prezintă mai multe colecții și zone de exponat, inclusiv grădini de expunere formale și sezoniere, care includ o grădină de trandafiri, o grădină senzorială, o grădină cu economii de apă și o grădină japoneză Kumamoto En. Traseul unic Texas Native 11-acre prezintă peste speciile de plante 250 din colecții care reprezintă trei ecosisteme, în timp ce conservatorul futurist Lucile Halsell îi aduce pe vizitatori în subteran printr-un tunel de sol în Palm House, care este tăiat 20 picioare în pământ.

Vizitatorii grădinilor se pot bucura de excursii autoguidate sau conduse de docent, precum și plimbări speciale pentru observarea păsărilor și o serie de prelegeri, discuții și alte evenimente legate de grădină. Dacă vă întrebați ce să faceți în San Antonio, Texas, cu copii, acesta este un loc minunat de vizitat. Citiți următorul: plaje TX

555 Funston, San Antonio, Texas, Telefon: 210-207-3250

9. Gradina zoologica San Antonio


Înălțată într-o veche carieră de calcar și deschisă 365 zile pe an, Zoo San Antonio găzduiește mai mult de 9,000 animale din speciile 779. Înființată în 1914, grădina zoologică se întinde pe acri 56 și a fost una dintre primele grădini zoologice „fără cusur” din țară.

Grădina zoologică a primit mai multe premii pentru programul lor unic de reproducere, care a fost prima zoo care a reprodus cu succes rinocerul alb pe cale de dispariție din America de Nord și are una dintre cele mai mari colecții de păsări din America.

Cea mai bună modalitate de a vedea și de a experimenta grădina zoologică este pe istoricul zoologic din San Antonio, un tren în miniatură care țâșnește în jurul grădinii zoologice, Parcul Brackenridge și de-a lungul râului San Antonio, cu diverse opriri la Muzeul Witte, Parcul Kiddie și Japonezii Grădinile de ceai. Vă bucurați de prânz la cafeneaua de depozitare a trenului? situat lângă magazinul de cadouri pentru depozitul de trenuri.

3903 N. St. Mary's St., San Antonio, Texas, Telefon: 210-734-7184

10. Districtul istoric al regelui William


Districtul istoric King William este o zonă istorică din San Antonio, situată chiar la sud de districtul centrul orașului. Cartierul a fost cândva terenuri agricole care aparțineau Misiunii San Antonio de Valero, care au fost ulterior împărțite în familii indiene rezidente sau vândute la licitație publică pentru a fi expuse în ce sunt străzile actuale.

Districtul are o istorie lungă și bogată, care începe cu o mare așezare germană în 1840s până la reînnoirea timpurie a 1950-urilor și restaurarea multor cabane și case vechi.

Zona a devenit primul cartier istoric desemnat din San Antonio în 1968, iar astăzi este listat ca un cartier istoric al Registrului Național, cu multe de oferit vizitatorilor în calea renașterii arhitecturale interesante și a unui patrimoniu bogat de explorat.

11. DoSeum - Muzeul pentru copii din San Antonio


DoSeum este un muzeu educațional plin de distracții și una dintre atracțiile familiale de top din San Antonio TX. Muzeul își propune să ofere copiilor un loc unde să învețe prin gândire, inventare, visare, creare, construire, realizare și joacă cu o serie de exponate interactive și afișaje hands-on.

Clădirea 65,000 de pătrat pătrat de la DoSeum oferă o multitudine de exponate de ultimă generație, care vor umbla atât copii cât și adulți, inclusiv o paradă de păpuși interactive, o academie de spionaj plină de provocări matematice, o casă de copac accesibilă ADA, o casă interactivă robot numit Baxter, o scară muzicală și un râu pentru copii.

Muzeul găzduiește, de asemenea, o mare expoziție în aer liber și o zonă de joacă umbrită cu caracteristici de apă. Relaxați-vă la o cafea la DoSeum Caf? Sau să faceți cumpărături pentru amintiri amuzante la magazinul DoSeum.

2800 Broadway, San Antonio, Texas, Telefon: 210-212-4453

12. Morgan's Wonderland

Morgan's Wonderland este un parc tematic unic, conceput special pentru persoanele cu nevoi speciale. Situat în nord-estul San Antonio, parcul 25-acre oferă o varietate de plimbări, atracții și experiențe accesibile pentru scaunul cu rotile, inclusiv un carusel antic, un loc de joacă al insulei piraților, o grădină de muzică și o zonă de joacă cu nisip, un lac de pescuit pentru prindere și eliberare. și grădini frumoase cu zone de picnic.

Amfiteatrul Starlight din parc joacă gazdă la o varietate de spectacole, acte, concerte muzicale și alte evenimente, iar o pasarelă șerpuită în jurul lacului oferă priveliști minunate. Morgan’s Wonderland a fost numit unul dintre cele mai importante parcuri tematice din America pentru temele sale luminoase, pline de culoare, mediul prietenos, primitor, o gamă de peisaje de joacă interesante și distractive și de intrare gratuită pentru oaspeții cu nevoi speciale gratuite.

5223 David Edwards Drive, San Antonio, Texas, Telefon: 210-495-5888

13. Teatrul Majestic


Teatrul Majestic este reperul din San Antonio și unul dintre cele mai populare locuri de artă spectacolă care oferă concerte, spectacole Broadway, comedianți și multe alte evenimente.

Clădirea spectaculoasă, incredibil de ornamentată este situată în centrul San Antonio, Texas. John Eberson a proiectat Teatrul Majestic, care a fost construit în 1929 într-un stil mediteranean spaniol. După ce și-a închis ușile în 1974, a suferit renovări ample înainte de redeschiderea lui 1989.

Restaurarea minuțioasă a elementelor decorative ale teatrului a readus clădirea în gloria sa inițială. Dacă sunteți în căutarea de idei romantice pentru noaptea de întâlnire în San Antonio, urmăriți o reprezentație la Teatrul Majestic. Reper istoric național, teatrul are locuri 2,264 și trei balcoane. Locația seriei Broadway de lungă durată din San Antonio, precum și o varietate de concerte și atracții artistice.

224 E. Houston Street, San Antonio, Texas, Telefon: 210-226-5700

14. Muzeul de Artă Western Briscoe


În timp ce vă plimbați pe pitorescul plimbare pe râul San Antonio, veți observa o clădire neo-clasică / art deco istorică finită, fină, restaurată de la 1930s, campusul Muzeului de Artă Western Briscoe.

Muzeul este un loc minunat pentru a vă cufunda în bogatele tradiții și moștenire din vestul american prin arta și istoria sa. Muzeul are nouă galerii care prezintă colecții permanente, expoziții temporare, evenimente speciale și programe comunitare.

Unele dintre cele mai populare exponate ale muzeului sunt șaua Pancho Villa, un Chuck Wagon original, un dioram al Alamo și mai multe lucrări ale lui Frederic Remington și membri ai Societății Artiștilor Taos.

Pavilionul Jack Guenther, 210 W. Market Street, San Antonio, Texas, Telefon: 210-299-4499

15. Institutul de Culturi Texane


Institutul Culturilor Texane, o parte a Universității din Texas, San Antonio, investighează și promovează probleme etnice, de patrimoniu, istorice și sociale, prin exponate, programe și evenimente speciale, cum ar fi Festivalul Folclife din Texas.

Muzeul celebrează poveștile imigranților care și-au făcut viața în Texas și au devenit parte a societății multiculturale din Texas. Muzeul este situat la o scurtă plimbare de River Walk și Alamo. Înființată în 1965, instalația are 65,000 pătrat de afișaje și exponate interactive.

Biblioteca, situată la etajul al treilea, conține cărți rare, manuscrise, documente personale, peste trei milioane de fotografii și despre 700 istorii orale înregistrate.

801 E. Cesar E. Bd. Chavez, San Antonio, TX, Telefon: 210-458-2300

16. Ranul de animale sălbatice natural Bridge


Struchete, zebre, girafe și bivoli în Texas? Numai la Natural Bridge Wildlife Ranch, un parc natural de safari 400-acre la marginea orașului San Antonio, nu departe de New Braunfels, Texas.

Puteți vedea mai mult de animale 500 din specii 40, unele native, unele exotice și altele pe cale de dispariție, din toate colțurile lumii, care trăiesc fericiți în vastul spațiu verde, care este la fel de aproape de habitatul lor natal, precum zoologia îl poate face.

Vizitatorii pot admira animalele în timp ce conduc prin dealuri verzi, printre stejari vii enormi și peste paturile pârâului, urmărindu-le să meargă despre viața lor fără să le deranjeze. Dacă nu puteți merge cu un safari în Africa sau Asia, puteți totuși să faceți un interesant la Natural Bridge Ranch.

26515 Natural Bridge Caverns Rd, San Antonio, TX, Telefon: 830-438-7400

17. SeaWorld San Antonio


SeaWorld San Antonio este un parc marin și oceanariu 250 acre situat în Westover Hills în San Antonio, Texas. Deschis în 1988, acest popular parc este cel mai mare parc tematic marin din lume.

Acesta oferă un număr foarte mare de atracții și activități, precum montane, spectacole, plimbări, tururi, atracții pentru animale vii și o gamă uriașă de activități prietenoase pentru familie.

Iubitorii de animale vor fi încântați să afle că parcul găzduiește delfini, pinguini, focă, lei de mare, vidră, raze înțepătoare, anghile, pește tropical, o serie de rechini diferiți, aligatori americani, balene și flamingo. Cele mai populare spectacole prezintă balene ucigă, belugă și delfini instruiți.

10500 Sea World Dr, San Antonio, TX, Telefon: 210-523-3000

18. Liberty Bar


Liberty Bar este una dintre cele mai longevive instituții de bar și mâncare din San Antonio, deschisă inițial în 1984 și adăpostită într-o clădire a conventului benedictin renovat. Celebrul bar din cartierul istoric King William servește un meniu de înaltă calitate a tarifelor gastropubului influențate la sud de graniță, pe parcursul zilei, incluzând farfuriile fettuccine de casă preparate pur și simplu cu cimbru și usturoi sau cu toppinguri abundente și unice, precum creveți și sos picant morita de chile. Excelentă fereastră de pământ și mare include encilantrado de somon, pateuri de cârnați de miel cu aioli morita, codorniz cu mole verde și legături de cârnați de venison sau mistreți, servite cu cartofi la grătar și muștar creol. Boluri de prăjit în ghiveci și puntas norte - așa cum sunt oferite, alături de sandvișuri și burgeri creativi și lucruri excelente, precum queso minguichi al barului, preparate cu brânză de capră și feta și ardei poblano. Un meniu extins de băuturi prezintă soluții mexicane nealcoolice și ceaiuri înghețate alături de cocktail-uri creative, bere și vin.

1111 S Alamo St, San Antonio, TX 78210, Telefon: 210-227-1187

19. Parcul Brackenridge


Parcul Brackenridge este locul în care locuitorii San Antonio merg să se relaxeze, să facă jogging, să își plimbe câinele, să joace bal cu copiii sau sărbătorească o zi de naștere.

Acest frumos parc public 343-acre, creat în 1899, include malurile râului San Antonio, grădina de ceai japoneză senină, grădina zoologică San Antonio, Teatrul Sunken Garden, un centru pentru seniori, câmpuri de bal și mai multe pavilioane pentru tot felul de sărbători și evenimente. . Este un spațiu minunat pentru a petrece ziua, a face un picnic, a lucra la un bronz sau a juca un joc cu un grup de prieteni.

Există kilometri 2.8 de trasee pentru bicicliști și joggers și un loc de joacă distractiv pentru copii pentru cei mici. Puteți juca golf la cel mai vechi teren de golf din Texas, verificați expoziția de artă de la Witte Museum sau duceți copiii la grădina zoologică.

531 Brackenridge Ave, San Antonio, TX, Telefon: 210-826-1412

20. Six Flags Fiesta Texas


Six Flags Fiesta din San Antonio, unul dintre cele mai populare parcuri de spectacole din America, se află pe 200 acri de teren și include o gamă incredibilă de călătorii și spectacole pentru toate vârstele și interesele.

Căutătorii de încântare se vor bucura de coșul rulant Thrilling Rattler și Goliath, iar întreaga familie se poate distra vizionând spectacolul Roadhouse Country sau spectaculoasa noapte de vară Lone Star Nights producție de laser și artificii. ZoomJets sau Buckarooz îi vor încânta absolut pe cei mici. Și dacă nu ați obținut suficient de multă adrenalină, încercați Batman: The Ride, primul coaster de zbor liber 4D din lume.

Îți va ridica 120 picioare în sus și te va arunca cu capul peste călcâie de șase ori înainte de a te arunca în jos. Nu veți trece de foame la Six Flags, deoarece există restaurante pentru orice gust și puteți găsi totul, de la burgeriile suculente la pizza italiană, mâncare mexicană și asiatică, gustări, dulciuri și multe altele.

17000 IH-10 West, San Antonio, TX, Telefon: 210-697-5050

21. River City Run


Fii în formă și explorează San Antonio în același timp pe un River City Run. River City Run este un tur de alergare unic prin inima San Antonio și se adresează tuturor vârstelor și nivelului de alergător sau jogger.

Alergarea de cinci kilometri are loc în fiecare sâmbătă și duminică dimineață și trece prin multe dintre atracțiile cheie pe care River Walk și zona Downtown trebuie să le ofere.

Alergările sunt conduse de un ghid turistic care va împărtăși lucruri interesante și distractive despre istoria orașului în timp ce parcurgeți o varietate de repere și obiective turistice celebre. Turul de alergare se face într-un ritm confortabil pentru toate nivelurile și există pauze dese pe parcurs.

22. Parcul confluenței


Parcul Confluence este un parc urban situat la aproximativ o jumătate de mile de Misiunea Concepción din San Antonio, așezat de-a lungul căii care face legătura cu patrimoniul mondial UNESCO Misiuni San Antonio. Există o serie de evenimente care acoperă interese diverse, făcând parcul un loc atractiv de adunare a comunității. Parcul 3.5-acre este un proiect condus de Fundația Râului San Antonio. Dispune de facilități educaționale și amenajare minuțioasă cu vedere la convergența râului San Pedro și râului San Antonio. Fosta curte de depozitare a CPS a fost transformată într-o poartă spre partea istorică a misiunii Râul unde studenții locali pot participa la învățarea practică despre resursele de apă și ecosistemele. Cea mai vizibilă caracteristică a parcului este Pavilionul BHP, care prezintă forme de beton vertical care prind și canalizează apa de ploaie într-un rezervor de depozitare subteran cu galoane 100,000. Structura izbitoare oferă, de asemenea, umbră pe o suprafață mare a parcului.

310 W Mitchell St, San Antonio, TX 78204, Telefon: 210-224-2694

23. Ranger Creek Brewing & Distilling

Numită după un pârâu mic din San Antonio, Ranger Creek Brewing and Distilling este o microbricherie și distilare industrială care produce o selecție de bere artizanală și whisky, precum și oferă excursii cu degustare de sâmbătă.

Singura „fabrică de bere” din Texas, Ranger Creek produce o gamă de bere artizanală pentru loturi mici, incluzând Oat Meal Pale Ale și Red Headed Strangler și Texas Straight Bourbon și Whisky și Whisky White.

Sala de degustare este cel mai bun loc pentru a gusta produsele fabricii de bere, împreună cu un meniu simplu rotativ de tarif sezonier, care este acompanierea perfectă a lichidelor aurii. Un tur unic, educativ Brewstillery este oferit sâmbătă, unde puteți afla despre procesul de fabricare a berii și a bourbonului.

4834 Whirlwind Dr, San Antonio, TX, Telefon: 210-775-2099

24. Școala de gătit pe piața centrală


Aflați cum să gătiți sau să vă îmbunătățiți abilitățile culinare cu o clasă de gătit la Școala de Gătit din Piața Centrală. Bazat pe una dintre numeroasele locații ale Pieței Centrale din Texas, inclusiv San Antonio, oaspeții pot alege dintr-o serie de clase de gătit oferite.

Aflați cum să gătiți carne de vânat la clasa „Texas Parks and Wildlife: Game for the Holidays”. „Vacanța distractivă: sudică și somptuoasă” este o încântare pentru cei care iubesc bucătăria în stil sudic și „Decorați o casă de turtă” promite distracție atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Clasele sunt conduse de cunoscători bucătari și experți culinari și toate ingredientele și echipamentele sunt furnizate. Clasele de seară includ împerecherea de vinuri și orele speciale pentru copii sunt perfecte pentru divertisment.

4821 Broadway Street, San Antonio, TX, Telefon: 210-368-8600

25. Complexul de artă albastră stelară


Complexul de artă albastru al stelei este o dezvoltare de utilizare mixtă orientată către artă, situată în zona anterioară a clădirilor de depozite istorice de-a lungul râului San Antonio din San Antonio, Texas. Complexul include galerii, spații de performanță, magazine, studiouri ale artiștilor și fabrica de bere Blue Star. Este inima care bate lumea de artă și performanță din San Antonio. Blue Star găzduiește, de asemenea, o serie de organizații artistice non-profit, cum ar fi Blue Star Contemporary Art și Jump-Start Performance Co. Complexul include, de asemenea, o serie de baruri și restaurante, care împreună cu tururi în showroom-urile artiștilor, atrag. un număr mare de oameni din San Antonio.

125 Blue Star 6, San Antonio, Texas 78204, Telefon: 210-354-3775


Centrul AT & T

Orice eveniment mare se întâmplă în San Antonio - de la un joc Spurs până la un concert al lui Janet Jackson - se întâmplă la AT&T Center. Această imensă arenă polivalentă interioară este amplasată în partea de est a orașului San Antonio, și poate găzdui până la persoane 19000, în funcție de eveniment.

Completat în 2002 și operat de Spurs Sports and Entertainment, centrul găzduiește San Antonio Spurs, campionii NBA de cinci ori, echipa de hochei San Antonio Rampage, San Antonio Stars Stars și San Antonio Stock Show și Rodeo.

Centrul găzduiește, de asemenea, spectacole profesioniste de luptă, Harlem Globetrotters și concerte spectaculoase de legende muzicale precum The Rolling Stones.

1 AT&T Center Parkway, San Antonio, TX, Telefon: 210-444-5000