25 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Savannah, Ga

Savannah este un oraș frumos pe malul râului, unde vizitatorii găsesc numeroase atracții istorice, muzee minunate, locuri pentru micul dejun, locuri de nuntă unice, atracții gratuite, activități prietenoase pentru familie și o scenă alimentară vibrantă. Începeți călătoria explorând districtul istoric Savannah plin de clădiri celebre, parcuri și fântâni pitorești. Plimbați-vă prin Forsyth Park, explorați Savannah Waterfront, vizitați Universitatea din Georgia Aquarium și Old Fort Jackson.

1. Forsyth Park


În centrul districtului istoric al Savanei se află o oază verde numită Parcul Forsyth. Este unul dintre locurile preferate pentru localnici să stea la umbră și să scape de soarele neobosit. Mulți turiști își odihnesc și picioarele obosite în acest parc. Este un loc minunat pentru ca oamenii să privească, să facă un picnic, să-și ia câinele la plimbare, să meargă la jogging dimineața sau să dribleze cu un prieten o minge de fotbal.

Cu 30 acri de spațiu verde, copaci maturi uriași și nenumărate tufișuri de flori (anuale și plante perene), parcul este o revoltă de culori pe toată perioada anului și unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Savannah. Adesea sunt concerte în aer liber, iar Piața Fermierului are loc aici în fiecare sâmbătă. Nu veți putea rezista să faceți o fotografie cu frumoasa fântână veche, una dintre cele mai populare și mai fotografiate atracții din Savannah, Georgia.

2. Savannah districtul istoric


Districtul istoric Savannah este un reper istoric național stabilit în 1733. S-a păstrat remarcabil până în zilele noastre. Această parte minunată a Savanei vede în fiecare an mii de turiști care se plimbă prin vechile piețe originale și se bucură de clădiri magnifice gotice, georgiene și grecești, renașteri și conace, parcuri și fântâni. Zona cartierului istoric se află între râul Savannah, strada E. Broad, strada Gwinnett și Martin Luther King, bulevardul Jr.

Unele dintre cele mai cunoscute conace și clădiri includ Casa Owens-Thomas din Piața Oglethorpe construită în 1818, Casa Greene Revival Greene din Piața Madison și Institutul Teach, prima școală neagră a lui Savannah, situată pe East Harris Street. Dacă vă întrebați ce să faceți în Savannah, Georgia, opriți-vă lângă Centrul de vizitatori Savannah situat în stația de cale ferată restaurată central din Georgia, pentru a afla despre tururile autoguidate oferite în Savannah.

3. Savannah Waterfront


Situat de-a lungul râului Savannah, istoria bogată a Savannah River Street a servit cândva ca locație în care multe depozite stăteau acum 200 ani în perioada în care bumbacul era rege. Din cauza epidemiei de febră galbenă și a carantinei rezultate din 1800s timpurii, zona a fost abandonată mai mult de 100 ani.

În 1970s, River Street și pietrișurile sale vechi de 200 au fost redescoperite, conducători urbaniști și proprietari locali pentru a transforma locația și depozitele sale goale în zona plină de viață și captivantă de pe malul râului Savannah pe care o vedeți astăzi. Cu mai mult de 80,000 metri pătrați, depozitele abandonate anterior ale River Street adăpostesc întreprinderile 70, inclusiv galerii de artă, restaurante, magazine și multe altele. De la renovarea sa, River Street a devenit o atracție turistică aglomerată și populară.

4. Savannah Taste Experience Tururi alimentare


Când vine vorba de restaurantele Savannah, există multe alegeri uimitoare și nu este suficient timp. O modalitate de a vă face o idee destul de bună despre ceea ce înseamnă mâncarea din sud și ospitalitatea sudică este să faceți unul dintre excursiile Savannah Taste Experience. Turul recomandat pentru prima dată vizitatorilor este „The First Squares Food Tour”, care vă conduce într-o călătorie care vă permite să probați alimente din șapte restaurante și magazine alimentare unice în jurul piețelor originale construite în Savannah.

Al doilea tur explorează pietre prețioase ascunse în cartierele rezidențiale și se întâmplă în culisele bucătăriilor restaurantului, oprindu-se la discuții cu bucătarii și localnicii despre orașul lor. Ambele tururi sunt excursii de trei ore pe jos, astfel încât să vă puteți întinde picioarele între mese și să aveți într-adevăr un sentiment al spiritului fermecătorului oraș istoric Savannah.

5. Acvariul Universității din Georgia, Savannah, GA


Situat pe Ocean Science Circle, Centrul de Educație Marină și Acvariu al Universității din Georgia este o atracție turistică pentru copii și educativă, pe Insula Skidaway, chiar la sud-estul orașului Savannah. Exponatele prezintă animalele marine care trăiesc de-a lungul coastei Georgiei și există șaisprezece tancuri care adăpostesc multe specii de pești și reptile precum țestoasele. Copiii se bucură de tancurile de atingere, care le permit să se ridice aproape de a vedea animalele.

Există, de asemenea, exponate de fosile de animale dispărute, cum ar fi mamutii lână și mastodonti, creaturi fascinante care au trăit cândva în zona Skidaway. Tururi de grup și tabere de vară sunt oferite la Centrul de Educație Marină și Acvariu, care este deschis de luni până sâmbătă. Acvariul Universității din Georgia este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Savannah GA pentru familii.

30 Ocean Science Circle, Savannah, Georgia, Telefon: 912-598-2496

6. Piața Forsyth Farmers '(FFM)


Șase femei s-au gândit să înceapă o piață a fermierilor în 2009, în frumosul parc Forsyth, o locație în care toată lumea se simte binevenită. Ideea a fost de a crea un loc în care toată lumea să poată avea acces la alimente sănătoase, produse local și să ofere șansa fermierilor locali să arate roadele muncii lor.

Piața prezintă numai produse alimentare vândute de cei care îl cultivă și produc. Veți găsi aproape totul acolo, inclusiv pâine, brânză, ouă, miere, produse, conserve, cafea și multe altele. Un sistem de jetoane permite persoanelor care folosesc SNAP (ștampile alimentare) să își dubleze valoarea și să aibă acces la alimente sănătoase și sănătoase.

1 E Park Ave, Savannah, Georgia

7. Roots Up Gallery


Vizitarea Roots Up Gallery este un pas minunat de făcut pentru a înțelege mai bine spiritul Sudului. Galeria oferă un amestec de uleiuri, olărit, sculpturi și bijuterii create de artiști, pictori și sculptori populari, de cele mai multe ori, autodidacte și deseori necunoscute.

Galeria vă face să vă gândiți la viețile trăite sub acoperișuri de staniu și în interiorul unor mici cârciuni din toțiile din zona rurală din Georgia. Tu imaginezi viața celor care văd arta ca ceva care trebuie făcut pur și simplu pentru că reflectă cine ești și cum vezi lumea. Galeria este situată în fostul salon al unei frumoase case din orașul din centrul Savannah. Piesele de artă sunt de vânzare și sunt surprinzător de accesibile.

6 E. Liberty Street, Podea, Savannah, Georgia, Telefon: 912-677-2845

8. Chef Darin's Kitchen Class Hands-On Classs cooking


Masa bucătăriei Chef Darin este o școală practică de gătit în districtul victorian din Savannah, unde bucătarul Darin Sehnert vă va potrivi într-un șorț și vă va porni într-o călătorie culinară minunată. Scopul său este de a demitifica tehnicile de gătit și de a învăța elevii să înțeleagă ingrediente de bază, dar esențiale.

Profesorul și elevii săi se adună în jurul mesei de bucătărie și gătesc împreună, discutând diferite tehnici, împărtășind povești, vorbind despre ingrediente și practic savurându-se. Veți felia și tăiați, prăjiți și coaceți și, în cea mai bună parte, la sfârșit vă veți așeza la masă cu profesorul și colegii și veți mânca tot ce ați muncit atât de mult să pregătiți. A lua una dintre aceste clase de gătit este o modalitate excelentă de a petrece o seară și de a avea o experiență de învățare interactivă cu bucătăria sudică.

2514 Abercorn Street, Suite 140, Savannah, Georgia, Telefon: 912-662-6882

9. Juliette Gordon Loc de naștere scăzut


Vizitarea casei magnifice, mobilată autentic, a familiei Gordon, care arată la fel ca în 1886, este o experiență cu adevărat minunată. Faimoasă pentru a fi primul reper istoric național înregistrat de Savannah, acest vechi conac este un exemplu minunat al trecutului romantic al orașului. Totuși, adevăratul motiv pentru a vizita acest loc remarcabil este să aflați despre Juliette Gordon Low, fondatoarea Girl Scouts din SUA.

Această doamnă fină, în vârstă de 51, dintr-o familie bogată din sud, a pornit o mișcare la nivel mondial care a promovat forța, individualitatea și intelectul fetelor prin intermediul noilor programe educaționale în aer liber și 1912. Casa, locul nașterii lui Low, este acum deținută și administrată de American Girl Scouts. Casa conține colecții ale bunurilor Juliette și ale artelor plastice, precum și o excelentă bibliotecă care se concentrează pe tradiția literară a cuvântului scris creat de femei de-a lungul culturilor și de-a lungul timpului.

10 E. Oglethorpe Avenue, Savannah, Georgia, Telefon: 912 233-4501

10. Navele Muzeului Maritim al Mării


Fondat în 1966, Muzeul maritim Ships of the Sea oferă memorii legate de navele din secolele 18th și 19th, care au fost afișate în 1819 William Scarbrough House and Gardens. Unitatea a fost în stilul de arhitectură greacă Revival, iar casa a aparținut unuia dintre proprietarii „Savannah”, primul vapor care a traversat Oceanul Atlantic.

Grădina este una dintre cele mai mari din cartierul istoric și este plină de albi de flori colorate, uimitoare. În interiorul casei, atracția principală este colecția de modele de nave, artefacte și picturi legate de nave. Există nouă galerii care prezintă diverse tipuri de nave, de la vechile nave navale coloniale până la navele navale moderne. Muzeul este deschis în fiecare zi, cu excepția lunilor.

41 Martin Luther King Jr Boulevard, Savannah, Georgia, Telefon: 912-232-1511

11. Capturarea fotografiilor Savannah Walking Walking


Capturing Savannah oferă fotografii excursii de mers pe jos de Savannah istoric frumos. Capturarea Savannah conduce grupuri de 15 sau mai multe persoane, iar aceștia deservesc grupuri, cum ar fi călătorii pe teren, pentru copii, grupuri familiale în vacanță, excursii corporative sau orice alt grup interesat să exploreze toate minunile fermecătoare pe care Savannah le poate oferi.

Capturarea Savanei îi ajută pe vizitatori să găsească cele mai pitorești peisaje, precum și mici detalii fascinante în timpul turului de plimbare prin fotografie. Tururile sunt conduse de ghizi turistici autorizați Savannah, care au o experiență bogată în a ajuta vizitatorii să profite de cele mai bune oportunități fotografice disponibile în Savannah. Unele dintre tururi includ „Ol Savannah Tour, Savannah Pristine, Savannah Sundown și Squares of Luxury, printre altele (Telefon: 912-755-6719).

12. Casa Owens-Thomas, Savannah, Georgia

Casa Owens-Thomas este o casă istorică în stil Regency English, situată pe strada Abercorn, în colțul de nord-est al Pieței Oglethorpe din Savannah. Arhitectul englez William Jay a construit casa Owens-Thomas între 1816 și 1819. Astăzi, funcționează ca muzeu istoric al casei și a fost desemnat reper istoric național al SUA.

Cunoscută inițial ca Casa Richardson, casa Owens-Thomas a fost donată Muzeelor ​​Telfair din 1951. Vizitatorii au posibilitatea de a vedea superbe arte decorative și mobilier care datează de la 1790 la 1840. Tururi publice sunt oferite în fiecare zi la intervale de cincisprezece minute, precum și excursii școlare și tururi de grup sunt, de asemenea, disponibile. Casa este deschisă în fiecare zi.

124 Abercorn Street, Savannah, Georgia, Telefon: 912-790-8889

13. Piața orașului


City Market este o zonă plină de afaceri din patru blocuri, situată pe West Bryan Street, lângă Piața Ellis. Timp de peste 300 ani, City Market a servit ca centrul de comerț al Savannah, unde fermierii își aduc produsele și produsele pentru a le vinde oamenilor din oraș. Restaurarea zonei a început în 1985, iar astăzi depozitele restaurate găzduiesc mai multe galerii, restaurante și magazine.

De asemenea, în această zonă se află Centrul de Artă, un spațiu de pătrat 19,000 care adăpostește mai mult de studiourile artiștilor 50. Există multe opțiuni de luat masa la City Market, cum ar fi cafenele și magazine de specialitate, precum și o curte în care vizitatorii se pot relaxa și bucura de unele băuturi răcoritoare.

219 West Bryan Street #207, Savannah, Georgia, Telefon: 912-232-4903

14. Zunzi lui


Dacă doriți să știți ce se află într-un sandwich sud-african / elvețian / italian / olandez, mergeți la Zunzi's în districtul istoric al Savanei și aflați. Fiți pregătiți să așteptați, linia de afară a acestei minusculi deli contra-serviți se întinde după colț. Ceea ce au cunoscut vecinii de ani de zile este acum pentru restul Savanei, datorită recenziilor fantastice din mass-media. Toți își doresc unul dintre sandvișurile lor mari, delicioase, cum ar fi Conquistadorul cu pâine franceză, piept de pui la cuptor, salată, roșii și sosul special Zunzi. Încercați câteva dintre alte delicioase preparate pentru a lua, cum ar fi o plăcintă de cabană cu vită măcinată, o lasană făcută acasă sau un curry vegetarian. Există o zonă frumoasă în spate, cu câteva mese, dar majoritatea oamenilor își iau pur și simplu bunătățile pentru a merge.

108 E York St, Savannah, GA 31401, Telefon: 912-443-9555

15. Gri


Pictate în dungi albe și albastre strălucitoare, 1930-urile renovate cu iubire ale fostului depozit de autobuze de la Greyhound Savannah ascund un restaurant superb care servește preparate clasice sudice cu influență italiană. Detaliile originale de art deco ale perioadei și lucarnei sunt fundalul pentru arta Chef Mashama Bailey în bucătărie. Oaspeții care sunt familiarizați cu stilul ei de la vremea ei de la Manhattan Prune se adună la sala de mese cu scaun 60 de la Grey, cu banchetele lungi și un bar în formă de potcoavă în centru. Mâncărurile sunt aproape prea frumoase pentru a mânca, comparate cu câteva ingrediente perfect alese care se combină pentru a da o aromă complexă și sofisticată. Nu există nimic mai mult decât Sudul, dar aici sunt servite cu foie gras, mere, ceapă și boabă de vin roșu. Untul de arahide și jeleu este de fapt mousse de unt de arahide, servit cu tuile de brioșă și jeleu de muscadină. Grey are o listă de vinuri mică, dar sofisticată.

109 Martin Luther King Blvd Jr, Savannah, GA 31401, Telefon: 912-662-5999

16. Restaurantul Olde Pink House


Olde Pink House este o alegere minunată pentru o întâlnire intimă și memorabilă. Totul despre acest magnific conac colonial din secolul 18th este romantic, de la intrarea elegantă cu stâlpi mari și scara curbă până la minunatul șemineu din sufragerie, candelabre din cristal și fețe de masă cu damasc.

Meniul prezintă imaginația bucătarului cu privire la bucătăria clasică sudică. Puteți găsi astfel de delicii precum Tilapia încrustată cu migdale cu unt de ierburi de creveți și, desigur, există roșii verzi prăjite și grătar pentru a vă reaminti că vă aflați în sud. Încercați unul dintre platourile lor pentru a gusta un pic din toate. Există, de asemenea, o tavernă confortabilă sub restaurant. Interesant este că Olde Pink House este un loc popular de vânătoare de fantome, așa că ai putea chiar să observi câțiva invitați supranaturali.

Piața Reynolds, strada Abercorn 23, Savannah, Georgia, Telefon: 912-232-4286

17. CO Savannah


Cu șapte locații în sud-est, CO devine rapid un loc unde să mergi pentru anumite preparate delicioase vietnameze. Restaurantul lor Savannah este situat în centrul orașului, lângă Johnson Square, pe strada istorică Whitaker Street. Acest loc modern, elegant, cu pereți de cărămidă, un bar lung și o bucătărie deschisă are o gamă largă de clasici vietnamezi, cum ar fi banh mi, pho, tăiței tailandez și rulouri de sushi interesante. Meniul este extins, cu o mulțime de opțiuni vegetariene și fără gluten și mai multe boluri interesante. Barul servește cocktailuri exotice delicioase, vinuri, sortimente, tiraj local și bere îmbuteliată. CO are, de asemenea, un meniu excelent de catering.

10 Whitaker St, Savannah, GA 31401, Telefon: 912-234-5375

18. Lumea berii, Savannah, GA


Dacă îți place berea, World of Beer este locul fără îndoială pentru tine. Acest lanț a reușit să-și creeze un nume singur în Savannah fermecător, oferind beri artizanale 50 la robinet și mai mult decât 500 în cooler. La intrare, veți vedea jocuri și televizoare peste tot.

Există o mulțime de mâncare în acest stabiliment, pe lângă tarifele standard de bar, deși covrigii lor sunt cu adevărat excepționali. Feluri de mâncare gustoase precum creveții și peștele bătut cu bere sunt doar câteva preferate. Acesta este locul unde trebuie să fii când ieși cu prietenii într-o noapte de joc. World of Beer este situat în centrul Savannah.

112 W Broughton St, Savannah, Georgia, Telefon: 912-443-1515

19. Pacci bucătărie și bar italian, Savannah, Georgia


Pacci Italian Kitchen + Bar combină toate cele mai bune aspecte ale unei bucătării italienești din lumea veche: aroma divină a bucătăriei delicioase obținute din produse proaspete direct din fermele locale, fețe de masă cu tablă de tablă care amintesc de o tavernă toscană și un salut cald și binevenit . Sala de mese principală este elegantă, dar casual, plină de lumină, spațioasă și zbuciumată cu conversație și muzică. La Grădina Secretă, puteți obține un adevărat simț al adevăratei Italii - veți găsi o curte umbră și retrasă, perfectă pentru o cină romantică sau câteva momente de contemplare liniștită asupra unei Amaretto post-cină.

Celebrul bucătar Roberto Leoci este un magician culinar care transformă cele mai proaspete produse locale și fructe de mare excelente în mâncăruri pline de arome, culori și texturi delicioase, toate tipice pentru o sărbătoare italiană. Nu-i pierdeți coaste scurte glazurate Coca Cola cu Risotto de ciuperci de pădure și parmezan-reggiano. Pacci este situat în The Brice, un hotel Kimpton, într-un depozit de bumbac transformat și uzină de îmbuteliere Coca-Cola.

601 East Bay Street, Savannah, Georgia, Telefon: 912-233-6002

20. Leopold


O instituție Savannah, Leopold’s a început în 1919 ca un adevărat restaurant de fântână de sodă de modă veche, tratându-și clienții cu sandvișuri de brânză pimento și BLT-uri și înghețate cu fistic și ciocolată. Acum, aproape 100 ani mai târziu, vechea generație amintește fericit despre formele de sherbet și vremurile bune, în timp ce generația mai tânără se bucură complet de atmosfera recreată cu blatul de marmură și tabletele, cabina de telefon din lemn și o gamă incredibilă de arome de înghețată, unele dintre care nu le veți găsi nicăieri în altă parte, cum ar fi înghețată cu ghimbir cu bucăți de ghimbir confiate reale sau crema de lămâie cu lămâie reală. Leopold's servește, de asemenea, supe calde, salate și sandwich-uri, dar într-adevăr mulțimea este acolo pentru atmosferă și înghețate.

212 E. Broughton St., Savannah, GA 31401, Telefon 912-234-4442

21. Molly MacPherson's Scottish Pub and Grill


Nu puteți face un pub mai scoțian, chiar și în Savannah, Georgia, decât să îmbrace personalul barului în kilograme și căptușește rafturile cu sute de sticle de whisky single malt. Numită de bunica proprietarului, Molly PacPherson’s este un bar de cartier chintesențial, confortabil și primitor. Spațiul are ecrane TV mari pentru a verifica vremea și cele mai recente scoruri și mirosurile de bunătăți prăjite care vin din bucătărie. Pub-ul este plin de atingeri calde, cum ar fi un șemineu cu scaune confortabile în jurul său și un bar mare în care poți să te îmbogățești și să împărtășești secretele de familie cu un barman. Mâncarea este tradițională cârciumă de pub scoțiană și include tot felul de plăcinte cu carne, inele de ceapă Guinness, plăcintă de păstor și breton și mash.

311 W Congress St, Savannah, GA 31401, Telefon: 912-239-9600

22. Casa Wilkes, Savannah, Georgia


A veni la Wilkes House este ca și cum ai lua masa de duminică la bunica: te așezi la mesele comunale mari într-o sufragerie caldă, gospodărească și sărbătoarea pe pui prăjit, pește de carne, cârnați, tocană de vită și legume. Oaspeții sunt invitați să participe, asigurând o masă prietenoasă, comună. Meniul se schimbă des, iar localnicii și oamenii obișnuiți nu se vor plictisi cu siguranță. Totul a început în 1943, când doamna Wilkes va servi un prânz la pensiune în Savannah. În cele din urmă, acest prânz a devenit o experiență culinară venerată despre care experții alimentari continuă să râvnească până în zilele noastre.

Casa doamnei Wilkes, care servește ca locație a restaurantului, este o domnișoară minunată de Savannah, care încă funcționează ca pensiune cu două apartamente la etaj. Oaspeții sunt bineveniți să se bucure de un prânz gratuit. Astăzi, tânărul nepot al doamnei Wilkes, Ryon Thompsan, deține restaurantul și continuă să mențină tradiția gătitului sudic și să mențină relații prietenoase cu fermierii locali care aduc zilnic proviziile proaspete.

107 West Jones St., Savannah, Georgia, Telefon: 912-232-5997

23. Foxy Loxy Cafe

Foxy Loxy Cafe este o cafenea hibridă și cantina în stil Tex Mex, care prezintă cele mai bune scene culinare și artistice ale Savanei. Restaurantul se deschide devreme dimineața pentru a servi băuturi prăjite local PERC Coffee Roasters, inclusiv cafea gourmet, ceai și băuturi cu orchata. O selecție rotativă de produse de patiserie și produse de copt sunt disponibile de la facilitatea sora restaurantului, Henny Penny Cafe, incluzând opțiuni de colach, băuturi și vegan. Taco-urile sunt servite de luni până sâmbătă, umplute cu carne de la fermierii locali Springer Mountain Farms și produse provenite local și brânzeturi. La brunch-ul de duminică, meserii pot alege dintre preferatele influențate de mexican, cum ar fi enchiladas, burritos și tacosuri pentru micul dejun. Cei mai buni artiști contemporani ai lui Savannah sunt expuse la galeria cafenelei, cu spectacole de muzică live și evenimente la groapă, deschise publicului săptămânal.

1919 Bull Street, Savannah, GA 31401, Telefon: 912-401-0543

24. Muzeul Căilor Ferate din Georgia


Situat pe șoseaua Louisville din Parcul Tricentenial, Muzeul Căilor Ferate din Georgia este cel mai complet complex feroviar de dinainte de războiul civil din Statele Unite. Acesta este găzduit în vechiul centru central din Georgia, Savannah Shops Shrine Terminal, și este listat ca reper istoric național al SUA. În interiorul casei rotunde se află o placă turnantă de exploatare, un fierărie și o tâmplărie, printre alte caracteristici încântătoare.

Vizitatorii se vor bucura să vadă diversele motoare cu aburi, motoare diesel, căi ferate istorice și caboză pe ecran. Muzeul Copiilor Savannah este de asemenea situat aici, așa că nu ezitați să vă aduceți copiii. Pe lângă locomotivele fascinante, muzeul oferă și vizite ghidate și plimbări cu trenul. Muzeul Căilor Ferate din Georgia poate fi închiriat și pentru evenimente precum petreceri corporative, nunți și petreceri de naștere. Muzeul este deschis în fiecare zi.

655 Louisville Road, Savannah, Georgia, Telefon: 912-651-6823

25. Oatland Island Wildlife Center


Oatland Island Wildlife Center din Savannah este situat pe Sandtown Road, la o distanță scurtă la est de centrul orașului Savannah. Este un mic refugiu de animale, dar cu impact, în care vizitatorii de orice vârstă se pot bucura și aprecia multe specii diferite de animale care trăiesc în habitatele lor naturale. O potecă naturală își face drum prin pădurea și mlaștinile insulei Oatland, iar vizitatorii au opțiunea de a face tururi autoguidate.

Există peste 150 animale care reprezintă aproximativ 50 diferite specii. Există exponate fascinante, inclusiv expoziția „Wolf Wilderness”, iar vizitatorii pot vedea, de asemenea, aligatori, păsări, puma și multe altele. Între timp, expoziția „Georgia Farm” prezintă animale de fermă precum vaci, capre și iepuri. Oatland Island Wildlife Center este deschis în fiecare zi.

711 Sandtown Road, Savannah, Georgia, Telefon: 912-395-1212


Vechiul Fort Jackson

Old Fort Jackson este cea mai veche fortificație din cărămidă încă în picioare pe malurile râului Savannah. Mersul pe parapetul fortului și explorarea numeroaselor sale unguri și cranii îți vor scânteia cu siguranță imaginația și probabil îți va reaminti că Savannah romantică avea trecutul violent.

Plimbarea vă va oferi, de asemenea, vederi minunate asupra pitoreștii râuri a Savanei. Copiii vor iubi mai ales tunul Dahlgren de 9 inch care trage efectiv tunuri în fiecare zi la 10 am și 2 pm în primăvara și vara. Vechiul Fort Jackson a funcționat ca sediul forțelor confederației în timpul Războiului Civil, iar după ce Savannah s-a predat în decembrie 1864, trupele Uniunii au preluat controlul. Astăzi, Fortul este un reper istoric național și unul dintre cele mai bune lucruri de văzut în Savannah.