Cele Mai Bune Plimbări Cu Trenul 25 Cu Copii Din Întreaga Lume

Plimbările cu trenul sunt de departe una dintre cele mai bune modalități de a călători cu copiii. De asemenea, sunt cele mai ușoare din mediu în comparație cu alte moduri de călătorie. Trenurile îi lasă pe părinți să își petreacă timpul bucurându-se de peisajul cu copiii, în loc să fie nevoiți să navigheze și să conducă, sau să se ocupe de călătorii aeriene agitate și agitate. Majoritatea trenurilor au mașini de luat masa, ceea ce ușurează masa cu copiii. Unele oferă cazare peste noapte și camere private cu baie proprie.

1. Trenul de ciocolată elvețiană


Visul unui copil, Swiss Chocolate Train prezintă un stil singular de primă clasă. Panorama modernă sau antrenorii 1915 de epocă de la Belle Epoche Pullman oferă vizitatorilor vederi excepționale asupra variatei țări elvețiene. Această călătorie cu trenul de nouă ore pleacă de la Montreux și călătorește la fabrica de ciocolată Cailler-Nestle din Broc pentru a vă delecta cu ciocolată elvețiană, cea mai cunoscută specialitate din Elveția. Copiii obsedați de trenuri și ciocolată le vor plăcea fiecare aspect al acestei călătorii, iar priveliștile pitorești ale munților, lacului și văii sunt doar gheața de pe tort. În timpul călătoriei, oaspeții se vor bucura de cafea / sifon și croissanturi, urmate de fondue de brânză înainte de a debarca la fabrica de ciocolată.

2. Tren de jucării Darjeeling


Un site al patrimoniului mondial UNESCO, 1881 Darjeeling Toy Train urcă Himalaya de Est până la Ghoom, cea mai înaltă gară din Asia. Pasagerii trec peisaje spectaculoase, în timp ce trenul cu aburi în miniatură se bucle până în punctul cel mai înalt și începe coborârea la Darjeeling. Copiii vor adora peisajul interesant, cu fluxurile sale, grădinile de ceai și priveliștile fermecătoare ale văii; și costumele viu colorate ale femeilor prietenoase Lepcha și Bhutia și ale copiilor lor. Calea ferată cu bucle înseamnă că nu există tuneluri cu care să facă față, iar dimensiunea în miniatură a trenului înseamnă că acesta circulă într-un ritm lent - aproximativ 7 mph. Călătoria fascinantă durează aproximativ opt ore

3. Bangkok până la Chiang Mai


SRT, Stația Feroviară de Stat din Thailanda, este unul dintre cele mai populare moduri de călătorie între Bangkok și Chiang Mai. Și cele mai bune trenuri pentru a prinde sunt trenul #9 în timpul zilei sau trenul de dormit #10 peste noapte, în funcție de dacă doriți ca copiii să facă vedere pe traseu sau să doarmă. Există și alte opțiuni, dar aceste două trenuri sunt cele mai noi. Sunt alimentate cu energie electrică, ceea ce face o plimbare mai liniștită și mai plăcută. Părinții care primesc clasa I pot rezerva două camere private cu uși interconectabile. Familiile se pot orienta către mașina de luat masa pentru mâncare în stil convenabil sau dacă călătoresc în clasa întâi, o pot livra în camerele lor.

4. Belmond Grand Hibernian


Familiile pot călători peste Insula smaraldă în lux la bordul Marelui Hibern Belmond. Interioarele celor zece trăsuri opulente prezintă arhitectura georgiană inspirată din Dublin, contoare de piatră care au fost lucrate manual, covoare Ulster și detalii bogate, inclusiv nodul celtic. Patru apartamente duble cu baie sunt perfecte pentru călătorii în familie. Două mașini de restaurant servesc binecuvântare gastronomică cu ingrediente de sezon obținute de-a lungul călătoriei. Legendele și Loughs, Turul Mare al Irlandei de Nord sau de Sud și călătoriile mai scurte din Gustul Irlandei sunt cele mai populare. Copiilor le va plăcea să vadă castele antice, peisaje interesante și animale sălbatice rare, pe măsură ce trec pe lângă. Întreaga familie se poate delecta cu masculi de talie mondială în timp ce călăreau.

5. Bernina Express


Familiile pot traversa Alpi într-o călătorie cu trenul de la Chur la St. Moritz-Valposchiavo la Tirano, Italia. Această călătorie cu trenul va impresiona cu siguranță copiii în timp ce urmăresc schimbarea peisajului de la ghețari la palmieri. Peisajele alpine de-a lungul drumului includ poduri 196 și tuneluri 55. Mașinile panoramice sunt moderne și permit cele mai bune vederi neobstrucționate ale Alpilor. A doua etapă a călătoriei de la Valposchiavo la Tirano este o rută a Patrimoniului Mondial UNESCO. În timpul verii, călăreții pot profita de trăsuri deschise pentru o experiență complet naturală. Copiii pot fotografia imagini ale peisajului fără probleme de lumină reflectată din ferestre pentru amintiri de durată.

6. Calea ferată Scenic Cass


Căile Ferate Scenice Cass oferă călătorii călători pe un motor istoric 1901 cu abur. Mașinile de pasageri în aer liber sunt autovehicule plate recondiționate folosite anterior pentru exploatarea exploatării. Călătoria până la Cheat Mountain până la Bald Knob duce pasagerii în punctul cel mai înalt pentru o locomotivă orientată la est de Mississippi. Călătoria 22-mile înapoi și înapoi durează aproximativ 4.5 ore. În vârf, familiile sunt răsplătite cu vederi spectaculoase. Copiii vor aprecia prânzul „hobo”, numit în mod corespunzător King of the Road, care este servit la un popas de 30 minute în stația Whittaker. Familiile aventuroase își pot rezerva o noapte într-o cabuză deasupra capului Bald. Copiii mici ar putea avea nevoie de căști care anulează zgomotul și toată lumea ar trebui să aducă un pulover sau o geacă.

7. Cusco spre Lacul Titicaca


PeruRail Titicaca pleacă de la Cusco, de-a lungul Munților Anzi până la Puno, Peru. Există o mașină de observare în aer liber, unde familiile pot admira priveliștile panoramice ale peisajului andin. Această călătorie uluitoare este de 10.5 ore și urcă în cotă de la 11,152 picioare la 12,500 picioare. Mâncarea gastronomică este servită în două mașini Pullman cu 1920s d? Cor. În Puno, marele traseu este Lacul Titicaca, cel mai mare lac din America de Sud și cel mai înalt lac navigabil din lume. Tururile insulelor Uros (insulele plutitoare) sunt ieftine și oferă călătorilor o experiență unică. Membrii familiei pot aduce cu ei saci de transport; toate celelalte pungi sunt depozitate în tren.

8. Domb? S? Ndalsnes


O călătorie la bordul Rauma Railway oferă oaspeților o ocazie unică de a experimenta una dintre cele mai frumoase regiuni pitorești ale Norvegiei. Trenul călătorește între Andalsnes și Dombas, plecând de patru ori pe zi pe tot parcursul anului. Fiecare călătorie durează puțin sub două ore. Căile ferate dispun de trenuri confortabile, dar moderne, dotate cu aer condiționat, geamuri panoramice mari, o zonă de toaletă și distribuitoare automate. În timpul verii, trenurile au chiar și un sistem electronic de ghidare care oferă informații despre diversele site-uri de-a lungul drumului. Aceasta este o călătorie excelentă pentru copii, deoarece este scurtă și oferă vederi pitorești inspirate, care îi vor ține distrași și distrați.

9. Elipsos Trenhotel


Elipsos Trenhotel este un tren peste noapte care călătorește de la Paris la Madrid și Paris la Barcelona în ambele direcții. Trenul este cunoscut pentru facilitățile sale excepționale, serviciul inegalabil și divin? meniu la carte Patronii se vor simți de parcă se relaxează într-o cameră de hotel în mișcare, care oferă vederi pitorești incredibile de-a lungul drumului. Călătorii pot alege dintre trei clase de servicii, turistice, de afaceri sau grandioase. Acesta din urmă este cel mai fain cu mese gratuite, o baie privată și un cadou de bun venit. Trenul este, de asemenea, echipat cu un restaurant la bord care servește tarif mediteranean și internațional. Elipsos este ideal pentru copii, întrucât vor adormi într-un oraș și se vor trezi într-un altul fără nicio apăsare.

10. Istanbul la Teheran cu Căile Ferate


G Adventures oferă un tur de șaptesprezece zile cu trenul care pleacă de la Istanbul Turcia și călătorește spre Teheran, capitala Iranului. Acest tur traversează unele dintre cele mai neexplorate teritorii din lume, cum ar fi regiunea Cappadocia și Lacul Van. De asemenea, face mai multe opriri pe parcurs pentru a vă bucura de diverse atracții și activități. Aceasta include o vizită în Anitkabir, Mt Ararat, Insula Ahtamara și Naqsh-e-Rostam, precum și Palatul Ishak Pasha, Castelul Van, Cetatea Karim Khan, Moscheea Vakil și un tur ghidat de Persepolis. Aceasta este o călătorie ideală pentru părinții care doresc să-și educe și să-și distreze copiii. Vor călători pe Drumul Mătăsii, vor afla istoria străveche a regiunii și vor proba diversele arome culinare ale Turciei și Iranului.

11. Jacobite Express


Adesea denumită una dintre cele mai mari călătorii cu trenul din lume, Jacobite Express îi vizită pe vizitatori într-o aventură 84-mile mile round, trecând printre cele mai impresionante extreme scenice. Începe aproape de Ben Nevis, cel mai înalt munte al Marii Britanii; vizitează Arisaig, cea mai vestică gară continentală a țării; și trece Loch Morar, cel mai adânc lac de apă dulce din Marea Britanie. De acolo trece râul Morar, cel mai scurt râu al țării, înainte de a ajunge în cele din urmă la Loch Nevis, cel mai adânc lac de apă de mare din Europa. Trenul se oprește, de asemenea, la Fort William, Glenfinnan și Arisaig înainte de a ajunge la destinația finală din Mallaig. Peisajul dramatic și în continuă schimbare, alături de calea ferată curvă și sinușă, fac din aceasta o excursie minunată pentru copii.

12. Căile Ferate de Nord Nevada

Un reper istoric național, calea ferată din nordul Nevadai este o cale ferată de pasageri istorică de peste o sută de ani, care a servit Ely, Nevada, regiunea minieră de cupru istorică. Încă mai există calea ferată, calea, stația de pasageri, locomotive, material rulant și clădiri ale epocii. Vizitatorii sunt încurajați să se cufunde în toate experiențele feroviare istorice care oferă Nordul Nevada. Aceasta include o călătorie cu trenul în 90, care se îndreaptă către cartierul minier Ruth, un tur al curții de tren autentice și magazinele de întreținere și o experiență „Fii Inginerul”. Acesta din urmă le oferă părinților și copiilor lor șansa de a alerga și de a conduce o adevărată locomotivă.

13. Muntele Washington Cog Railway


Primul tren feroviar de alpinism montan din lume, Mount Washington Cog, oferă călătorii cu trenuri pitorești în vârful Muntelui Washington. Vizitatorii vor călători de la stația situată în inima maiestuosilor Munți Albi până la cel mai înalt vârf din nord-est. Această excursie funky cu trenul este ideală pentru copiii cărora le place o mică aventură. Trenul urcă pe cele mai abrupte linii de cale ferată din America de Nord până la vârful muntelui de aproape 6,300 de înălțime. În partea de sus vor fi răsplătiți cu vederi excepționale asupra New Hampshire, Vermont, Maine, o parte din Canada la nord și Oceanul Atlantic la est.

14. Railjet


Railjet este trenul de mare viteză al căilor ferate austriece. Este capabil să atingă viteze la o viteză mai mare de 143 mph când ruta permite acest lucru. Oferă diverse călătorii și călătorii în mai multe orașe, dar cea mai cunoscută rută este Munchen spre Salzburg spre Viena la Budapesta. Este o excursie ideală pentru familiile care călătoresc cu copii, deoarece călătoria trece printr-un peisaj uimitor și variat. Frumoasa zonă bavareză, Alpii, râul Salzach și terenurile deluroase atât din Austria cât și din Viena sunt doar câteva dintre fundalurile. Traversând de la Viena la Budapesta, zona este largă, plană, cu terenuri agricole, unde cuibăresc mai mult de turbine eoliene 200. Railjet traversează apoi faimosul Dunăre și ajunge la stația Keleti istorică.

15. Shongololo Exporess


Cu sediul în Pretoria, la gara Rovos, Shonololo Express este o cale ferată specială care oferă călătoriile lor distincte în Africa de Sud. Excursiile traversează Africa de Sud, Swaziland, Namibia, Zimbabwe și Mozambic și pot dura 12 până la 15 zile. Aceste tururi sunt disponibile numai pentru adulți și familii care călătoresc cu copii de zece ani sau mai mari. Fiecare călătorie special planificată oferă propriile lor puncte de oprire unice, cum ar fi călătoria de la Crucea de Sud. Parcul național Kruger, rezervația Kapama și centrul de specii pe cale de dispariție Hoedspruit, marele monument din Zimbabwe și Parcul Antelope, sunt doar câteva dintre opririle de pe parcurs.

16. Dormitorul caledonean


Caledonia Sleeper este una dintre cele mai bune trenuri super dormitoare din lume. Traseul său de la Londra la Fort William, Scoția, este, de asemenea, una dintre cele mai iconice și mai pitorești călătorii de pe planetă care trece prin amărâți împrăștiate în ploaie ușor la sud de legendarul viaduct Glenfinnan. Acest tren de dormit peste noapte oferă trei stiluri de cazare, clasa întâi, clasa standard și scaunul pentru somn, care este cea mai economică opțiune. Trenul oferă, de asemenea, Lounge Car, un restaurant relaxat la bord care servește preparate delicioase din bucătăria Highland. Ca bonus suplimentar, copiii cu vârsta sub 12 ani mănâncă gratuit. Aceasta este o călătorie excelentă cu trenul pentru familiile care călătoresc cu copii mici, deoarece aceștia pot dormi în cea mai mare parte a călătoriei lungi.

17. Canadianul


Excursia finală cu trenul în Canada, canadianul permite vizitatorilor să lase agitația orașului în urmă, în favoarea alunecării prin țara accidentată a lacului, câmpurile pitorești de pradă, orașele pitorești fermecătoare și culmile înzăpezite ale magnificelor Rockies. O călătorie incredibilă de trei zile și patru nopți care călătorește un uluitor 2,775 mile de la Toronto la Vancouver, aceasta este o călătorie ideală pentru familiile cu copii. Ei pot alege dintre clasele Prestige, Sleeper Plus și Economie, fiecare având propriile avantaje unice. Canadianul oferă o mașină de luat masa care oferă un tarif epicurean delicios. Mașina orizontală are ferestre de tavan, iar mașina panoramică oferă ferestre uriașe care se extind de la tavan în jos.

18. Ghanul


Ghan este o excursie cu trenul ideal pentru părinții care doresc ca copiii lor să se deconecteze de la tehnologia care îi consumă în favoarea unei expediții unice în Australia. Plecând de la Darwin, oaspeții alunecă pe 1,851 mile din peisajul variat al țării, în confortul cabinelor lor de lux private. Această călătorie de patru zile de trei zile face mai multe opriri de-a lungul drumului de la Aussie Outback și Korge Gorge - stânci antice din gresie către vastul teritoriu de Nord și orașul subteran Coober Pedy, acest tur îl are pe toate. Pe parcursul familiilor vor participa la activități precum excursii cu cămile, un tur de grătar Outback și minerit la Mina Opal Umoona.

19. Calea ferată Grand Canyon


Încă de la 1901, familiile s-au aglomerat către Calea Ferată Grand Canyon pentru a călători în inima uneia dintre minunile naturale ale lumii. Este o plimbare istorică care plătește în special copiilor mulțumită cowboy-urilor care îi salută la gară, muzicienilor funky care călătoresc cu trenul cântând cântecele Vechiului Vest și ale participanților la serviciul de pasageri care își împărtășesc cunoștințele în timp ce călătoresc în jurul South Rim. Și mai uimitoare sunt locomotivele în sine, aceste clasice vintage au fost restaurate cu dragoste, iar oaspeții pot avea alegerea mașinii cu trenul. După această plimbare distractivă, familiile se vor bucura să exploreze micul oraș montan, dar totuși interesant.

20. Calea ferată Heber Valley


Calea ferată Heber Valley este o cale ferată de patrimoniu care oferă trenuri de excursie de la Heber City la Vivian Park în Provo Canyon. Linia are o lungime de aproximativ șaisprezece mile și durează un total de trei ore dus-întors. Unul dintre cele mai mari atrageri ale sale este peisajul scenic divers. Muntele Cascade, Muntele Timpanogos și râul Provo sunt doar câteva dintre punctele sale naturale. Căptușeala, vulpile, alunele, șoimii și vulturii sunt obișnuite. Familiile cu copii mici sunt deosebit de pasionați de această cale ferată, deoarece oferă mai multe călătorii cu trenuri tematice, cum ar fi Ziua dinozaurilor, Războiul Stelelor, Prințesele și Pirații. De asemenea, există trenuri de aventură care combină o călătorie cu căptușeală cu fermoar sau rafting, care sunt minunate pentru copiii mai mari.

21. Antrenează-te spre Nori


Cea mai populară și celebră plimbare cu trenul din Argentina este Train to the Clouds. Începe în orașul Salta, se scufundă în Valea Lerma și se ridică din nou spre Quebrada del Toro. Traseul continuă pe lângă ruinele de la Tastil și pe lângă Antonio de los Cobres înainte de a ajunge în cele din urmă la viaductul spectaculos peste un canion de deșert din La Polvorilla. Pasagerii călătoresc cu autobuzul în partaj până pe munte pentru a întâlni trenul, iau o călătorie cu trenul 3.5-oră și se întorc la Salta cu autobuzul. Întreaga problemă durează aproximativ 12 ore. Gustările sunt incluse și puteți lua prânzul copiilor fie la mașina de luat masa, fie la mașina tip bufet.

22. Glacier Express


Glacier Express îi face pe oaspeți într-o călătorie de opt ore prin trei dintre cele douăzeci și șase de cantone ale Elveției, Valais, Uri și Graubunden. De-a lungul drumului vor asista vederi panoramice variate și cu adevărat incredibile. Aceasta include Linia Albula, satul alpin Zermatt, cu vedere spre Matterhorn, Oberalp Pass și Defileul Rinului cunoscut sub numele de Marele Canion al Elveției. În timp ce se bucură de panorama frumoasă alpină, călătorii se pot bucura de o minunată experiență gastronomică de la restaurantul Le bordo, care servește mâncăruri proaspete asortate cu vinuri regionale selectate cu atenție. Pentru patronii cu copii, vagonul Panorama ar putea fi selecția ideală a scaunelor, deoarece oferă un ghid audio în diferite limbi, cu informații interesante despre traseu.