Cele Mai Bune Locații De Nuntă 25 În Statul Washington

Cu o întindere nesfârșită de țărm marin, parcuri naturale luxuriante și peisaje urbane vibrante, nu este de mirare că există locuri de nuntă de orice fel imaginabil în Washington. Numărul nenumărat de spații pentru ca cuplurile să aibă ceremonialul și primirea nunții lor sunt atât de eclectice încât miresele sunt sigur că vor găsi un spațiu pe care să-l poată realiza cu adevărat. Mirele și mirele care doresc un cadru artistic ar trebui să se uite la Urban Light Studios din Seattle. Tot în Seattle, Rainier Club este un spațiu iconic care este considerat unul dintre secretele cel mai bine păstrate ale orașului. Următoarea listă acoperă multe dintre cele mai renumite și căutate locuri de nuntă împrăștiate în întregul stat.

1. Pagoda Defiance Point


Point Defiance Pagoda a fost construită în 1914 și inspirată de o arhitectură uimitoare japoneză. Pagoda este principalul aspect al grădinii japoneze a Point Defiance Park și este o locație superbă pentru a sărbători o nuntă. Cuplurile își vor putea schimba juramintele în rarul sit istoric înconjurat de cireși sakura, o pasarela, cascadă, bazine și o poartă tori autentică și un altar Shinto. Grădina frumos amenajată este bogată în patrimoniul cultural și face un cadru unic pentru mireasă, mire și oaspeții lor să sărbătorească ziua.

5801 Trolley Lane, Tacoma, WA 98407, Telefon: 253-305-1090

2. 1927 Evenimente


Situat chiar în mijlocul orașului Seattle din centrul orașului și Belltown, 1927 Events este un loc de nuntă care a fost construit în 1920, dar renovat și modernizat în 2012. Multe dintre caracteristicile originale au fost păstrate în rafinamentul urban, cum ar fi cărămizile și grinzile expuse și tavanele înalte. 3,000 metri pătrați de spațiu pot fi detaliate pentru ca mirele și mirele să-și imagineze ziua lor specială să fie. Elementele care sunt incluse pentru eveniment sunt mobilierul, microfoanele fără fir, sistemul de sunet și proiectorul. 1927 oferă servicii de bar, dar este deschis și altor furnizori de catering și băuturi - există o bucătărie comercială pe site pentru a fi folosită în ziua evenimentului.

1927 3rd Avenue, Seattle, WA 98101, Telefon: 206-979-7467

3. Clubul Columbia Tower


Columbia Tower Club este un loc de nuntă renumit în Seattle de peste 25 ani. Ea continuă să fie una dintre cele mai bune opțiuni pentru recepțiile de nuntă de către mire și mire. Clubul se mândrește cu personalizarea fiecărui eveniment pentru a reflecta stilul și gustul cuplului, iar aceasta include crearea de meniuri rafinate care să le satisfacă gusturile, precum și oaspeții. Există șase spații pentru a alege, indiferent dacă cuplurile doresc o sărbătoare intimă doar cu o mână de prieteni și familie sau cu o extravaganță luxoasă cu până la 250 oameni în Columbia Room. Planificatorii de nuntă vor lucra cu dvs. de la început până la sfârșit, asigurându-vă că veți primi un nivel inegalabil de profesionalism și servicii.

701 Fifth Avenue, Columbia Center, 75th Floor, Seattle, WA 98104, Telefon: 206-622-2010

4. Hoteluri Crystal Mountain


Dacă sunteți în căutarea unui loc de nuntă magic, înconjurat de pajiști alpine frumoase, flori sălbatice sau chiar munți cu ninsori, atunci Crystal Mountain Hotels este locul potrivit pentru dvs. Un decor minunat pentru o ceremonie de nuntă și recepție este perfect numai atunci când reflectă ceea ce ți-ai imaginat că ar fi ziua ta specială; experții de la Crystal Mountain se asigură că aceștia oferă doar asta cu o serie de viste naturale spectaculoase pe care le puteți folosi ca fundal. Opțiunile populare includ ceremonii de vârf de munte cu vârfurile maiestuoase ale Muntelui Rainier în fundal, schimbul de jurăminte în mijlocul unui câmp de flori sălbatice după sosirea cu calul sau o nuntă pitorească inspirată de Bavaria la Hanul Alpin.

33818 Crystal Mountain Blvd., Crystal Mountain, WA 98022, Telefon: 360-663-2262

5. Evenimente pe 6th


Evenimentele de pe 6th sunt un loc minunat all-in-one care va face ca ceremonia sau recepția să fie plină de eleganță, clasă, frumusețe și dragoste. Există diverse site-uri interioare și exterioare din care puteți alege, deși sanctuarul istoric este perfect pentru o ceremonie memorabilă; tavanele boltite, organul țevii și podul corului adaugă o notă care nu poate fi găsită nicăieri în altă parte. După aceea, cuplul proaspăt căsătorit și oaspeții lor se pot îndrepta spre sala de recepție, care poate găzdui persoane 180 și are un bufet / cameră de servire separată alăturate holului. Cuplurile vor putea face fotografii superbe ale zilei lor mari la evenimentele de pe 6th, în special în curtea grădinii.

2520 6th Avenue, Tacoma, WA 98406, Telefon: 253-906-0448

6. Ferma Filigree


Plină de pajiști ierboase și terenuri îngrijite, Filigree Farm este o moșie ecvestră divină care să găzduiască o sărbătoare de nuntă în aer liber. Ferma are priveliști panoramice ale Muntelui Rainier și Cascadelor, pe care cuplurile le pot folosi ca fundal în timp ce fac schimb de jurământ. Spațiul deschis oferă mirelui și mirelui opțiuni nelimitate atunci când vine vorba de planificarea unei recepții; alte cupluri au găzduit totul, de la o recepție relaxată completă cu jocuri de gazon până la treburile mai elegante, completate cu corturi drapate. Toate pachetele de nuntă includ o închiriere de 12 de oră, utilizarea Grădinii Ceremoniilor, accesul la câmpurile de iarbă și flori, un cort mare de nuntă cu sticlă de marcă, utilizarea recuzitelor antice ale fotografiei fermei și multe altele.

9407 234th Ave E., Buckley, WA 98321, Telefon: 253-862-7228

7. Gorge-ous Nunți


Amplasat în uimitoarea Valea Domului, Washington, locul Gorge-ous Weddings este găzduit în proprietatea privată a Wind Mountain Ranch. Spațiul a fost construit în 1948 și se află pe 68 acri de teren pitoresc și senin. Cuplurile își pot începe noua viață împreună cu întreaga gură Columbia River ca fundal. Locul este deschis pentru cupluri de la sfârșitul lunii mai până în octombrie și este complet accesibil exclusiv cuplului și oaspeților lor pe întreaga zi a evenimentului. Ranch-ul poate găzdui până la 200 persoane și include utilizarea peste noapte a casei de ranch pentru până la zece persoane. Alte servicii și facilități includ corturi și mobilier, o cabană de catering și utilizarea barei lor de jurnal dublu keg.

Wind Mountain Ranch, 192 Erickson Road, Stevenson, WA 98648, Telefon: 503-360-4707

8. Gasthaus Huber


La doar câteva minute de centrul orașului Olympia, Huber Gasthaus a fost un loc renumit pentru nunțile memorabile de la 1995. Mândrându-se că sunt elocvente și accesibile, fiecare ceremonie de nuntă și recepție găzduită la Huber Gasthaus include utilizarea a peste 1 acre de terenuri amenajate - ceea ce înseamnă că cuplurile pot crea un site de ceremonii în aer liber în orice loc le place. Alte servicii și facilități incluse cu închirierea spațiului sunt mese și scaune, ringul de dans, sistem de sunet, bucătărie completă, linie bufet, foișor, terasă mare și o mulțime de locuri de parcare pentru oaspeți. Mirele și mirele au libertatea de a avea o nuntă de bricolaj umplută cu propriile decorații și alimente sau pot angaja un vânzător la alegere.

2312 Friendly Grove Road NE, Olympia, WA 98506, Telefon: 360-943-6543

9. Jardin del Sol


Jardin del Sol este o locație de grădină romantică, care este sigur că va umbla oaspeții cu împrejurimile sale frumoase și serviciile excelente pentru clienți. La doar câteva minute distanță de centrul orașului Snohomish, spațiul de nuntă duce oamenii într-o lume cu totul diferită, plină de magie și fermecare. Terenurile frumos îngrijite sunt înconjurate de o verdeață luxuriantă și stau pe vârful nesfârșit de păduri luxuriante și pășune rulantă. Cuplurile pot sărbători sub un cort mare, elegant, înconjurat de frumusețea incomparabilă a naturii mame și să danseze noaptea departe sub stelele de pe ringul de dans în aer liber.

10522 52nd Street SE, Snohomish, WA 98290, Telefon: 206-387-6618

10. Conacul Laurel Creek


Familia Laurel Creek Manor a fost una dintre cele mai importante destinații ale nunților din Sumner, Washington, de aproape 15 ani. Proprietatea și grădinile de la țară oferă una dintre cele mai pitorești locații din zonă și este perfectă pentru ceremonii și recepții interioare și exterioare. Spațiul este înconjurat de ferme de bulbi, oferindu-i un cadru privat și oferind un număr nesfârșit de locuri pentru ca cuplurile să aibă o ceremonie unică, care este cu adevărat proprie. Arhitectura elegantă a conacului este îmbunătățită doar de rafinamentele europene deosebite care o adoră; casa are mai multe uși franceze, podele din lemn întunecat și candelabre italiene și poate ține până la oaspeți 75 pentru o nuntă pentru interior.

7611 166th Ave E, Sumner, WA 98390, Telefon: 253-826-6306

11. Cabana Mountain Springs


Mountain Springs Lodge este plină de frumusețe naturală curată, tradiție bogată și o istorie familială care datează de 1800s. Nuntile la loja sunt sigur ca vor fi o experienta de neuitat, iar cuplurile pot alege atat de la ceremonii interioare, cat si exterioare si locuri de primire. Găsite chiar în inima Munților Cascade, cuplurile vor putea schimba jurăminte cu vederi uimitoare din jurul lor. Mountain Springs este deschis sărbătorilor intime sau evenimentelor elaborate care durează întregul weekend. Mirele și mirele pot decide să menționeze personalizat meniul lor cu bucătarul Mountain Springs Lodge, căruia îi place să creeze mese care să reflecte tradițiile familiale ale oamenilor care se bucură de ele; cuplurile sunt, de asemenea, binevenite să angajeze servicii de catering exterioare, precum și alți furnizori.

19115 Chiwawa Loop Road, Leavenworth, WA 98826, Telefon: 509-763-2713

12. Spațiu de evenimente pentru camera roșie la The Mark

Mark este un restaurant italian rustic bio, care oferă publicului mâncăruri delicioase, provenite din localitate, de la 2001. Atmosfera familială și bucătăria delectabilă au făcut din curând o locație minunată pentru ca prietenii și familia să se reunească și să sărbătorească nunțile. Spațiul dedicat pentru evenimente pentru camera roșie este un loc principal, modern, dar cu atingeri de la mijlocul secolului. Experții de la The Mark proiectează și execută nunți care reflectă ceea ce doresc mirele și mirele, de asemenea, sunt fără stres; în plus față de catering în interior, un bar complet și prăjituri uimitoare, The Mark este de asemenea capabil să aranjeze aranjamente florale proaspete, fotografi și orice altceva necesar pentru ca nunta dvs. să fie cât mai minimă sau la fel de luxoasă.

407 / 409 Columbia Street SW, Olympia, WA, 98502, Telefon: 360-754-4414

13. Rein Fire Ranch


La mai puțin de o oră distanță de centrul orașului Seattle, Rein Fire Ranch este un loc senin de nuntă situat în inima Sugarloaf Mountain Valley. Cuplurile care doresc un fundal frumos pentru a pune în scenă o ceremonie și primirea lor vor iubi tot ce are de oferit, iar cei care preferă să aibă o echipă cu servicii complete să aibă grijă de toate detaliile pot fi siguri că experții din Rein Focul se va descurca. Cadrul rustic al țării se întinde pe acri 10 și are multe caracteristici unice pe care mirele și mirele le pot folosi, cum ar fi o cabană de cocktail pentru petreceri intime, o recepție în aer liber în jurul groapei cu focuri sau o ceremonie romantică sub pavilionul înconjurat de pajiști rulante.

27615 340th Ave SE, Ravensdale, WA 98051, Telefon: 360-886-5102

14. Conacul South Sound


Spațiile de nuntă versatile oferite de South Sound Manor o fac o alegere excelentă pentru miresele care își doresc un loc flexibil care să ajute la realizarea nunții visurilor lor. Cuplurile pot alege din camera McElroy, care oferă mult spațiu pentru dans, camera Logan. care vine cu o zonă de scena mare, sau zona de recepție în aer liber și terasa, care are un port încorporat și este perfectă pentru ceremonii și recepții în aer liber. Evenimente mai mari sau cupluri care doresc exclusivitate, pot închiria clădirea completă și vor avea acces la toate camerele și spațiile exterioare, precum și holul, bucătăria comercială completă, suita de mireasă și multe altele.

455 North Street SE, Turnwater, WA 98501, Telefon: 360-236-0395

15. Petrecerile Albee's Garden


Deținute și gestionate de Marty și Bob Aldee, Albee’s Garden Parties și-a împărtășit proprietatea imaculată cu cupluri din toată lumea timp de peste 15 ani. Găzduirea unei ceremonii de nuntă și primirea la grădină se simte mai mult ca un eveniment de familie, deoarece cuplul iubitor te ajută cu toate detaliile. Nuntile de bricolaj sunt încurajate în Grădina Albee și există chiar un atelier complementar organizat în fiecare primăvară pentru a ajuta cuplurile în crearea unui decor unic care să reflecte cine sunt. În închiriere sunt incluse diverse facilități, precum podea de dans, sistem de sunet, bucătărie de grădină și aripi separate pentru ca mirele și mirele să se pregătească.

4127 20th Lane NW, Olympia, WA 98502, Telefon: 360-866-4683

16. Canalul


Canalul este o locație de nuntă pe malul apei, situată chiar în mijlocul iubitului cartier Ballard din Seattle. Locul are combinația perfectă de spații interioare și exterioare, astfel încât cuplurile să își poată sărbători noua viață împreună cu vederi panoramice ale podului Salmon Bay. Canalul poate găzdui până la persoane 160 dacă se folosește un ring de dans și 220 dacă nu. Mediul colorat și plin de viață îl face un loc amuzant și memorabil pentru cuplurile recent căsătorite să se sărbătorească cu prietenii lor. Facilitățile și caracteristicile includ un bar cu două fețe, cu serviciu de bar în exterior, terasă personalizabilă, parcare gratuită pentru oaspeți, personal de servicii profesionale și multe altele.

5300 34th Avenue NW, Seattle, WA 98107, Telefon: 206-524-4918

17. Edgewater House


Edgewater House este o nuntă privată pe malul apei și un loc de evenimente în largul portului Gig, Washington. Destinațiile de nuntă premieră permit cuplurilor să aibă o experiență de nuntă pe plajă, plină de lux și eleganță. Toată lumea, în special mireasa și mirele, se vor simți ca regalitate atunci când vor păși pe plaja privată de lux, care este îndepărtată și ascunsă de agitația orașului. Peisajul de vis este perfect pentru întâlniri mici cu familia și prietenii apropiați sau pentru o sărbătoare festivă cu peste 200 oameni. Concentrându-se pe stil și confidențialitate inegalabile, evenimentele de la Edgewater House nu sunt deloc uimitoare.

11967 Luna Vista Ave SE, Olalla, WA 98359, Telefon: 253-549-5916

18. Imobiliara Imparateasa


Centrul de evenimente Woodland Chateau de la Empress Estate oferă un cadru de poveste romantic pentru ceremonii și recepții de nuntă. Locul este înconjurat de grădini uluitoare, păduri magice și vederi asupra râului Lewis și a văilor de lângă el. Cadrul privat este rezervat exclusiv mirelui, mirelui și invitaților lor în ziua nunții. Totul, de la delicioasele preparate culinare, la decor sunt perfectate la cerințele cuplului. Există multe pachete de nuntă disponibile, de la un pachet elopement cu cazare peste noapte în suita de lună de miere până la închirieri de locuri cu inclusiv servicii cu servere profesioniste, autobuzari, barmani și alt personal.

460 Empress Lane, Woodland, WA 98674, Telefon: 360-225-5555

19. Turnarea de Sărbătoarea Herban


Numită după originea sa ca fabrică de fabricație și fabricare a cuprului și oțelului, Turnry by Herban Feast este una dintre cele mai frumoase locații de cununie și recepție de la Seattle. Spațiul distinct este istoric, contemporan și distinct și poate găzdui confortabil întâlniri intime de oameni 25 sau sărbători fastuoase cu până la 200 oameni pentru o cină așezată; recepțiile în stil cocktail pot avea oaspeți 500. Cele cinci spații personalizabile pot fi utilizate individual sau combinate, în funcție de numărul de persoane care participă. Facilitățile și serviciile includ utilizarea de mese, scaune, china, articole de sticlă, mobilier de salon și multe altele. Turnătoria oferă și bucătărie delicioasă creată de Sărbătoarea Herban.

4136 First Avenue South, Seattle, WA 98134, Telefon: 206-932-4717

20. Sala patrimoniului


Situată în centrul Olimpiei, camera Heritage este un loc minunat de nuntă, completat cu o planificare de nuntă gratuită, servicii excelente de catering și bar, Wi-Fi gratuit, parcare rezervată și multe alte servicii și facilități care reunesc perfect toate detaliile zilei tale mari . Oaspeților tăi le va plăcea bucătăria excelentă, primirea uimitoare și serviciile deosebite pe care le primesc la Camera Patrimoniului. Locul modern al evenimentelor este frumos așa cum este, dar cuplurile pot alege să personalizeze spațiul cu decoratori externi și alți parteneri de evenimente. Personalul profesionist va executa totul perfect, astfel încât singurul lucru de care trebuie să vă faceți griji este să vă bucurați.

604 Water Street SW, Olympia, WA 98501, Telefon: 360-943-9494

21. Camera Pine


Camera Pine este un spațiu privat multidimensional pentru cuplurile care doresc să se căsătorească în Tacoma, Washington. Cu designul formulat de renumitul Catch Design Studio din Seattle, locul are două spații din care puteți alege, fie că este un eveniment casual sau o aventură sofisticată. Beneficiile includ un meniu complet personalizat de personalul de bucătărie premiat, servicii all-inclusive de planificare a petrecerilor, echipamente audiovizuale, locuri pe acoperiș și parcare cu valet. Locul de nunta recent renovat poate face ca toate visele voastre de nuntă să devină realitate, indiferent cât de simplu sau detaliat doriți. Spațiul personalizabil poate fi îmbunătățit și mai bine cu decorul, lenjeria, piesele centrale și multe altele.

2811 6th Avenue, Tacoma, WA 98406, Telefon: 253-254-0560

22. Clubul Rainier


Un club privat care este unul dintre secretele cel mai bine păstrate ale orașului, Rainier Club este o comoară iconică care se află în inima centrului Seattle. Mirele și mirele care caută un loc de nuntă clasic, elegant, luxos și rafinat vor găsi doar spațiul pe care îl doresc la club. Există ceva aproape similar basmului, cu miresele mergând pe scara elegantă, în timp ce candelabrele mari de cristal reflectă lumina în tavanele cu frunze de aur. Cuplurile pot decide să aibă un simplu schimb de jurăminte sau o mare sărbătoare regală cu toți cei dragi. Indiferent cum te hotărăști să-ți sărbătorești nunta la Rainier Club, un lucru este sigur că va fi memorabil.

820 4th Ave. Seattle, WA 98104, Telefon: 206-296-6848

23. Haină de acoperiș din staniu

Exact așa cum spune și numele, Tin Roof Barn este într-adevăr un hambar cu acoperiș din staniu, dar este cu atât mai mult când vine vorba de frumusețe, farmec și alegerea unei sărbători de nuntă în stil autentic în țară. Locația rustic-chic datează de la 1909 și poate distra ceremonii și recepții de orice fel în locații unice care îți taie răsuflarea. Spațiile includ hambarul cu acoperiș din staniu cu candelabre, tavane expansive și vedere la livada de mere, portul, care cuprinde lemn superb uzat și vițe și flori frumoase și noul hambar, care este un spațiu în aer liber, care este minunat. pentru cuplurile care doresc o combinație de spații interioare și exterioare pentru sărbătorirea lor.

984 Hwy 141, Somon Alb, WA, Telefon: 541-371-2276

24. Studii Urban Light


Cuplurile care își doresc o ceremonie de nuntă și un spațiu de primire care este puțin diferit de normă le va plăcea ceea ce oferă Urban Light Studios. Spațiul pentru evenimente din punct de vedere arhitectural este ascuns în inima Greenwood-Phinney și poate reține până la clienții 200. Spațiul artistic cuprinde cărămidă 1920s, un decor unic, și camere tematice, cum ar fi liniștea China Room sau diversa cameră Tiki. Echipa de acolo este complet flexibilă, astfel încât cuplurile să poată profita din plin de găzduirea zilei lor mari la Urban Light Studios; de exemplu, nu există alimente și băuturi minime și există mai multe opțiuni de catering oferite, unele dintre ele chiar vă permit să vă aduceți propriul alcool.

8537 Greenwood Ave N Suite 1, Seattle, WA 98103, Telefon: 206-708-7281

25. WithinSodo


Situat în inima districtului industrial Seattle, InsideSodo este un loc de nuntă în aer liber, minim și adaptabil și care folosește cel mai bine mediul natural frumos. Podul de pe acoperiș 3,000-picior pătrat poate fi utilizat pentru sărbători interioare și exterioare, deși zona sa în aer liber este ceea ce este cu adevărat uluitor. Pentru cinele așezate, InsideSodo poate găzdui 300 persoane; recepțiile în stil cocktail pot reține până la 500 persoane. Locul versatil are atât de mult caracter și farmec, încât cuplurilor le va fi extrem de ușor să-l regleze, dacă, la toate, pentru a face visurile de nuntă să devină realitate. Alte caracteristici și facilități includ un șemineu, un bar cu satelit cu audio și video și vederi uluitoare din centrul orașului Seattle.

2916 Utah Ave S, Seattle, WA 98134, Telefon: 206-583-7186