Cele Mai Bune Locații Pentru Nunți 25 În Wisconsin

Dacă plănuiți o nuntă din Wisconsin, sunteți într-adevăr norocos să aveți o selecție largă de locuri frumoase din care să alegeți. Există o serie de locuri excelente în aer liber, unde iubitorii de natură pot face schimb de jurământ înconjurat de un peisaj uimitor. Cuplurile care preferă o atmosferă de oraș pot alege dintre mai multe locuri de evenimente construite special și clădiri istorice minunate restaurate.

1. The Black Swan MKE, Milwaukee


Black Swan este un loc dedicat pentru evenimente, care este situat convenabil în istoric Third Ward din centrul Milwaukee, oferind vederi minunate asupra râului Milwaukee. Interiorul frumoasei clădiri vechi este plin de farmec și oferă fundalul industrial-chic perfect pentru a se potrivi cu orice temă. Puteți întâmpina până la oaspeți 300 la recepție și există zone în aer liber (neacoperite) chiar pe RiverWalk pentru cocktailuri și fotografii. Furnizorul dvs. poate utiliza bucătăria și barul profesionist la fața locului, iar locul pune la dispoziție toate scaunele și mesele. Vei avea asistența unui planificator de evenimente care să te orienteze în direcția corectă atunci când vine vorba de alegerea tuturor furnizorilor tăi.

The Black Swan MKE, 309 North Water St, Milwaukee, WI 53202, Telefon: 262-618-4336

2. Adunări pe Ridge, Eastman


Situat la o mică distanță de orașul Eastman din sud-vestul Wisconsinului, Gatherings on the Ridge este un loc popular pentru nunțile cu hambare în stil agricol. Grajdul vechi minunat rustic are peste 100 ani și este suficient de mare pentru a găzdui până la clienții 300. Puteți avea ceremonialul dvs. în afara grădinilor (cu hambarul ca rezervă în caz de vreme inclinată). Locul are un stoc mare de recuzite rustice pe care le puteți închiria pentru decor și au, de asemenea, un serviciu floral la fața locului pentru toate florile voastre. Aveți opțiunea de a alege un pachet de nuntă complet incluziv sau de a închiria pur și simplu facilitatea și de a vă aranja proprii furnizori.

Adunări pe Ridge, 25941 State Hwy 27, Eastman, WI 54626, Telefon: 608-874-4668

3. Pavilionul Bradley la Marcus Center


Cu ferestre de la plafon până la podea, care oferă o vedere excelentă asupra râului Milwaukee, Pavilionul Bradley oferă cuplurilor un loc elegant din centru pentru nunta lor. Camera elegantă poate fi îmbrăcată astfel încât să se potrivească aproape oricărei teme de nuntă și, de asemenea, aveți posibilitatea să folosiți Patio Garden Fitch în aer liber, care este locul perfect pentru a vă schimba juramele și a vă bucura de cocktail-uri înainte de recepție. Puteți sta pe spate și relaxați-vă în ziua voastră mare, lăsând cu încredere toate detaliile echipei competente de la Sazama's Fine Catering, specialiștii de la fața locului. Puteți alege dintre unul dintre mai multe pachete de nuntă sau să le solicitați personalizarea unui meniu care să se potrivească perfect gusturilor, stilului și bugetului dvs.

Pavilionul Bradley de la Marcus Center, 929 North Water Street, Milwaukee, WI 53202, Telefon: 414-276-2030

4. Bennett Barn, Watertown


Barnul rustic Bennett este răspunsul viselor tale pentru o nuntă în stilul țării. Grajdul este într-adevăr vechi și rustic, dar a fost restaurat cu drag de familia Bennett pentru nunta fiicei lor din 2012. De atunci, multe cupluri norocoase au ales acest loc pentru propria lor zi mare, iar familia Bennett au devenit experți în găzduirea nunților de succes. Grajdul poate găzdui până la oaspeți 300 și are loc pentru o trupă / DJ și un ring de dans. Puteți ține atât ceremonia, cât și primirea dvs. în hambar sau puteți lua în considerare închirierea bisericii pitorești de alături, dacă vă place ideea unei ceremonii bisericești.

Bennett Barn, County Rd Q, Watertown, WI 53094, Telefon: 920-253-7227

5. Burlap and Bells, Black River Falls


Dacă nunta ta de vis include „a face” înconjurat de elemente naturale minunate, cum ar fi pinii înalți ca catedrala sau o capelă rustică în aer liber, trebuie să o vizitezi la Burlap și Bells, care așteaptă să-ți transforme visezi în realitate. Puteți alege dintre trei zone de ceremonii separate, toate având un factor wow definit. După ce vă bucurați de cocktail-uri înainte de recepție într-o zonă împădurită a moșiei, puteți găzdui recepția viselor într-un pavilion încântat, luminat de lumini bistro și mobilat cu scaune și mese rustice antice. Puteți alege un furnizor dintr-o listă de furnizori de încredere, iar pachetele de nuntă din weekend permit accesul de vineri după-amiază până duminică la prânz pentru ca furnizorii dvs. să se stabilească în timpul liber.

Burlap and Bells, N 7988 West Snow Creek Rd, Black River Falls, WI 54615, Telefon: 715-284-9251

6. Circa pe a șaptea, Kenosha


Operată de compania de gestionare a evenimentelor de infuzie culinară, Circa on Seventh este amplasată într-un vechi teatru renovat cu drag în portul din Kenosha. Dacă este atmosfera pe care o cauți, o vei găsi din abundență în clădirea veche minunată, care prezintă pereți de cărămidă expuși și tavane originale 22-picior. În plus, există o scară minunată frumoasă, o suită nupțială și o cameră tip bufet tip mansardă. Locul este suficient de mare atât pentru ceremonia dvs. cât și pentru recepția dvs. și beneficiați de serviciile unui planificator de evenimente pentru a vă asigura că fiecare detaliu al acestei zile mai importante se desfășoară în conformitate cu planul. Locația este la câțiva pași de Wyndham Garden Kenosha Harborside pentru a vă caza oaspeții în afara orașului.

Circa on Seventh, 4902 Seventh Ave, Kenosha, WI 53140, Telefon: 262-764-0601

7. Sala Horticulturală, Lacul Geneva


Încântătoare, sala istorică horticulturală, îmbrăcată cu iederă și grădinile și loghiile din jur, oferă cuplurilor din Lacul Geneva un loc excepțional de nuntă în interior / exterior. Când închiriați sala pentru nunta dvs., veți avea domniile libere pentru a vă decide tema de decor, angajați vânzătorii la alegere și veți avea acces privat la întreaga proprietate pentru ceremonia și recepția dvs. Majoritatea cuplurilor aleg să facă schimb de jurământuri în minunata curte a grădinii în aer liber, dar o zonă de loggia acoperită poate fi înlocuită în caz de vreme ploioasă. Sala mare cu grinzi poate găzdui până la oaspeți 160, iar scaunele și mesele sunt incluse în prețul de închiriere.

Sala Horticole, 330 Broad Street, Lacul Geneva, WI 53147, Telefon: 262-248-4382

8. Mansion Hill Inn, Madison


Situat central în inima Madison, pitoresc și istoric Mansion Hill Inn este un loc ideal pentru o nuntă intimă pentru până la oaspeții 70. Interiorul hanului este decorat fermecător, iar dvs. și oaspeții dvs. veți avea întregul han pentru voi în weekend, făcând din ziua voastră mare un eveniment de amintit pentru toți oaspeții. Locul de închiriere include utilizarea tuturor celor zece camere și apartamente de lux, precum și serviciile unui planificator de evenimente cu experiență, care va lucra împreună cu cuplurile pentru a planifica fiecare aspect al nunții lor de vis, inclusiv coordonarea tuturor vânzătorilor și planificarea unui meniu perfect potrivit pentru bugetul dvs.

Mansion Hill Inn, 424 North Pinckney Street, Madison, WI 53703, Telefon: 608-255-0172

9. Sala Mercantilă, Burlington


Pardoselile originale din lemn de esenta tare conservate, dar și cărămidă antică imperfectă expusă conferă o atmosferă marcantă industrial-șic la Sala recentă restaurată, în inima istoricului Burlington. Sala este fundalul perfect pentru nunta ta de vis, iar planificatorul tău de nunți dedicat te va ajuta să transforme și să decoreze spațiul potrivit pentru nevoile tale atât pentru ceremonie, cât și pentru recepția ta. Veți avea propriul dvs. log-in pe site-ul locației, unde puteți personaliza aspectul camerei, planurile mesei și multe altele. Locul are o bucătărie expozițională excelentă, precum și un garaj de parcare direct peste stradă, iar Hampton Inn se află la distanță de mers pe jos pentru a vă găzdui oaspeții din oraș.

Sala Mercantilă, 425 North Pine St, Suite 100, Burlington, WI 53105, Telefon: 262-758-6280

10. Grădini botanice Olbrich, Madison


Dacă doriți să vă plimbați pe culoar într-una dintre cele mai apreciate grădini din America, frumoasele grădini botanice Olbrich din Madison ar putea fi alegerea ideală. Puteți găzdui o ceremonie perfectă intimă în aer liber în Conservatorul Bolz sau puteți configura o ceremonie mai mare în atriumul minunat (închis din ianuarie până în octombrie 2019 datorită unui proiect de construcție). Grădinile au mai multe spații interioare care pot fi închiriate pentru recepția dvs. până la 200 persoane. Puteți alege cateringul dvs. dintr-o listă de furnizori de încredere, iar personalul din cadrul locației va fi responsabil de configurare și defalcare. Grădinile imaculate sunt pur și simplu pline de oportunități romantice.

Grădini botanice Olbrich, 3330 Atwood Ave, Madison, WI 53704, Telefon: 608-246-4550

11. Ferma Pioneer Creek, Lomira


Înconjurat de peste 80 acri de pădure, câmpuri și dealuri, hambarul de la Pioneer Creek Farm oferă un cadru excepțional de minunat pentru o nuntă în stilul fermei. Interiorul rustic al vechiului hambar de fân este decorat cu candelabre elegante și lumini delicate cu coarde și așteaptă decorul și tema aleasă. Puteți alege dintre două setări minunate în aer liber pentru ceremonia dvs. (sau optați pentru pavilionul tentat în caz de vreme rea). Închirierea hambarului include utilizarea tuturor meselor și scaunelor necesare atât pentru recepția ceremoniei cât și pentru hambar, mai multe recuzite rustice pentru amenajarea scenei și serviciile unui planificator de evenimente pentru a se asigura că totul se desfășoară conform planului.

Ferma Pioneer Creek, unitate superioară W 4722, Lomira, WI 53048, telefon: 262-751-1426

12. Pritzlaff Events, Milwaukee

Dacă doriți să vă înscrieți ziua cea mare într-un loc puțin ieșit din comun și oferă amestecul perfect de istorie și farmec, locul Pritzlaff Events din Milwaukee ar putea fi răspunsul viselor voastre. Locul este găzduit de patru depozite istorice separate, care pot găzdui nunți de aproape toate dimensiunile și are plafoane din grinzi industriale, ferestre arcuite victoriene și stâlpi din lemn sculptat. Te poți baza pe planificatoarele de evenimente creative de la locul care te vor ajuta să planifici fiecare detaliu al decorului, muzicii, cateringului și barului, astfel încât să te poți relaxa și să te bucuri pe deplin de ziua nunții tale.

Pritzlaff Events, 315 North Plankinton Ave, Milwaukee, WI 53203, Telefon: 414-433-6088

13. Renaissance Place 1451, Milwaukee


Renaissance Place are toate elementele necesare pentru a forma fundalul sofisticat perfect pentru nunta dvs. elegantă din orașul Milwaukee. Clădirea abundă de încântări arhitecturale fermecătoare, incluzând scări grandioase, coloane aurite și tavane elaborate din sicrie. Veți vedea că locul de cazare furnizează aproape tot ceea ce aveți nevoie, inclusiv mese, scaune, un ring de dans și iluminare cu LED personalizate în culoarea dorită. Echipa extrem de profesională de la Renaissance Place poate avea grijă de toată planificarea pentru dvs. sau vă poate ajuta în alegerea furnizorilor și furnizorilor de servicii adecvate. Locul vă poate găzdui ceremonialul și recepția în zone separate și aveți la dispoziție dressing-uri confortabile pentru pregătirile voastre.

Renaissance Place 1451, 1451 N. Prospect Ave, Milwaukee, WI 53202, Telefon: 414-272-1451

14. Roosevelt Hills Nunți și evenimente, Barronett


Puteți merge pe culoar pe un covor alb pentru a spune „mă descurc” înconjurat de dealuri verzi și pajiști la minunatul loc Roosevelt Hills Nunta și evenimente din Barronett. Cadrul frumos al acestui loc oferă o locație idilică pentru o nuntă în stil interior / exterior. Puteți face schimb de jurământ înconjurat de natură și apoi să vă întâmpinați oaspeții la o primire de vis în pavilionul tentat, unde un candelabru grandios central creează o atmosferă caldă și primitoare. Locația vă va ajuta să alegeți furnizori locali de încredere pentru a furniza tot ceea ce aveți nevoie, de la flori până la decor, precum și servicii de catering și bar și va supraveghea, de asemenea, evenimentul din ziua respectivă.

Roosevelt Hills Nunți și evenimente, 2695 Timberland Rd, Barronett, WI 54813, Telefon: 715-371-1147

15. Rustic Manor 1848, Hartland


Rustic după nume și rustic prin natură, locul de nunta Rustic Manor 1848 din Delafield combină fără efort stilul rustic de țară cu facilitățile moderne pentru evenimente. Minunatul hambar vechi este înconjurat de acri de terenuri ferme, care deschide multiple posibilități pentru ceremonia în aer liber, cocktail-uri de pre-recepție și fotografii. Grajdul în sine este amenajat pe două niveluri, inclusiv un hayloft minunat și oferă spațiu suficient pentru până la oaspeții 300. Aveți la dispoziție o suită de mireasă, precum și o peșteră pentru bărbat, astfel încât atât mireasa cât și mirele să se poată pregăti la fața locului. Puteți decora dorința inimii dvs., iar personalul vă va ajuta cu toată planificarea, astfel încât să vă relaxați și să vă bucurați de fiecare clipă.

Rustic Manor 1848, 3115 State Road 83, Hartland, WI 53029, Telefon: 262-224-0316

16. Stein Farms - Oak Island Events, Salem


Situat convenabil între Kenosha și Lacul Geneva, Barn at Stein Farms este o locație populară pentru nunți în interior și în aer liber în stil rural. Locul este oarecum unic prin faptul că are o insulă minunată, pitoresc, legat de hambarul rustic cu un pod grațios - puteți alege să țineți atât ceremonia, cât și recepția pe insulă (folosind un pavilion cu tentă de lux pentru recepția dvs.) sau să îl păstrați pe tot sub acoperire în grajdul vechi grațios drapat sau în lojă. Veți avea la dispoziție un minunat salon de mireasă și un loc pentru ca mirele și cei mai buni bărbați să se relaxeze și să se pregătească. Locul vă permite să aveți propriul dvs. restaurant și băuturi, dar vă va oferi aproape tot ce aveți nevoie, inclusiv mese, scaune, iluminat și un sistem de sunet.

Stein Farms, 5700 312th Ave, Salem, WI 53168, Telefon: 312-371-1155

17. Swan Club, de Pere


Clubul Swam din de Pere este o nouă funcție și locație pentru evenimente, care poate găzdui atât nunți intime, cât și extravagante pentru până la oaspeții 800. Sala de evenimente elegantă cu trei niveluri poate fi amenajată pentru a vă găzdui atât ceremonia, cât și recepția și oferă, de asemenea, o zonă pentru băuturi pre-recepție. Pachetul dvs. de nuntă la club va include utilizarea de mese și scaune, lenjerie de masă albă, servicii de catering și bar. Swan Club are un planificator de evenimente dedicat, care vă va ajuta cu toate deciziile importante care vizează găzduirea unei recepții de nuntă memorabile și vă poate sugera hoteluri locale pentru cazarea oaspeților dvs. din afara orașului.

Swan Club, 875 Heritage Rd, De Pere, WI 54115, Telefon: 920-336-1531

18. Brink Lounge, Madison


Brink Lounge oferă un design neobișnuit în stil pub, distribuit pe trei niveluri și poate găzdui nunți de la aproximativ 75 până la oaspeții 400. Dacă preferați să faceți schimb de jurăminte în aer liber, vă puteți ține ceremonialul pe terasa de pe acoperiș în timp ce recepția dvs. este configurată în salonul principal. Există, de asemenea, un nivel mezzanin, atins printr-o scară în spirală dramatică, unde puteți găzdui băuturi pre-recepție în jurul minunatului bar încorporat. Locul oferă o selecție limitată de opțiuni de alimentație destul de de bază, dar puteți să vă aduceți propriile dvs. catering dacă doriți ceva ceva mai special. Veți avea la dispoziție o suită de mireasă, iar marele lucru al acestui loc este că puteți dansa noaptea până la 2am.

Brink Lounge, 701 East Washington Ave, Suite 105, Madison, WI 53703, Telefon: 608-661-8593

19. Legământul la conacul Murray, Racine


Operată de cunoscuta companie de administrare a evenimentelor culinare Infusion, locul de nunta Covenant din Racine este situat în interiorul unei biserici vechi complet renovate, oferind un cadru unic atât pentru ceremonia dvs. cât și pentru recepția dvs. pentru până la oaspeții 350. Ambianța este creată prin creșterea plafoanelor boltite și a vitraliei, cu adăugarea de iluminare modernă și un loft mare de cor unde vă puteți găzdui cocktail-urile înainte de recepție. Veți avea, de asemenea, folosirea Conacului Murray alăturat, unde petrecerea de nuntă se poate pregăti pentru marele eveniment - conacul este, de asemenea, un loc elegant pentru o nuntă mai intimă pentru până la oaspeții 75.

Covenant at Murray Mansion, 2219 Washington Ave, Racine, WI 53405, Telefon: 262-583-2241

20. Grajdul fermecat, Hillsdale


Dacă ați visat întotdeauna să vă sărbătoriți nunta într-un hambar de țară romantică, hambarul fermecat din Hillsdale este răspunsul viselor voastre. Grajdul rustic minunat rustic datează din 1800-urile târzii și scurge absolut atmosferă, în timp ce suprafețele rulante ale terenurilor agricole oferă aspectul suprem în setările foto romantice. Puteți alege dintre trei site-uri de ceremonii în aer liber, iar zonele adiacente hambarului sunt perfecte pentru aperitive și băuturi înainte de recepție. Atât mireasa, cât și mirele au apartamente unde se pot îmbrăca și relaxa înainte de ceremonie, iar locul oferă o varietate de pachete de nuntă inclusiv pentru a se potrivi gusturilor și bugetului tău.

Grajdul fermecat, 1543 6? Ave, Hillsdale, WI 54733, Telefon: 715-254-1557

21. Locul de nuntă al grădinilor, Allenton


Dispunând de o gamă uimitoare de arbuști înfloriți, trandafiri și bulbi, The Gardens Wedding Hall din Allenton oferă un fundal minunat unei nunți de vară în stilul țării. Locația găzduiește două clădiri istorice, dintre care una este o frumoasă biserică veche, unde puteți spune „Eu fac” într-un cadru tradițional. Dacă preferați un decor în aer liber, vă puteți organiza ceremonia în frumoasa grădină, înainte de a vă deplasa în uimitorul cort de nuntă drapat pentru recepția voastră. Este de la sine înțeles că fotograful dvs. nu va avea nicio dificultate să găsească inspirație pentru fotografii memorabile. Coordonatorul de nuntă la fața locului poate sugera vânzătorilor de încredere să furnizeze totul, de la catering și bar la muzică, decor și spații de cazare din apropiere.

Locația de nuntă pentru grădini, 7003 Hwy 175, Allenton, WI 53002, telefon: 262-629-4411

22. The Grain Exchange, Milwaukee


Schimbul de cereale istoric este situat în centrul orașului Milwaukee, unde și-a construit o reputație solidă ca o sală de banchet impresionantă și locul de nuntă. Oaspeții tăi vor fi aruncați de măreția arhitecturii italiene, care are tavane în creștere, fresce și utilizarea extensivă a granitului, calcarului și gresiei. Sala mare poate găzdui până la clienții 350 și sunt disponibile o varietate de planuri. Minunata mireasă își poate face intrarea marea pe una dintre cele două scări dramatice, iar frumoasa sală oferă o selecție excelentă de fundaluri pentru fotografii memorabile. Puteți pune în scenă atât ceremonialul, cât și recepția la locul de desfășurare, iar cateringul și serviciul este excelent.

The Grain Exchange, 225 E. Michigan St, Milwaukee, WI 53202, Telefon: 414-727-6980

23. Lageret, Stoughton

Pereții de cărămidă expuși și tavanul puternic fasciculat oferă o amintire a rădăcinilor The Lageret ca depozit de tutun din 1885. Astăzi, aceleași caracteristici industriale formează pânza goală perfectă pentru visele și temele voastre de nuntă. Locația este amplasată central, aproape de Opera din Stoughton și poate găzdui cu ușurință atât ceremonia, cât și recepția în sala principală de la etajul doi, în timp ce la primul etaj veți avea la dispoziție un bar mare, o zonă de cocktailuri, un pridvor și suita miresei. Locul va fi încântat să vă sugereze furnizorilor de încredere să furnizeze tot ceea ce aveți nevoie pentru o nuntă fără cusur, inclusiv un planificator de nunți, o zi de coordonator și furnizori de servicii de catering și bar. Vă rugăm să rețineți că locul evenimentelor de la etajul doi poate fi accesat numai cu ajutorul unei scări.

Lageret, 515 E Main St, Stoughton, WI 53589, Telefon: 608-921-6400

24. Facilitatea pentru banchete Rotunda, Waukesha


Situat convenabil la doar un bloc de la pitoresc Waukesha Riverwalk, arhitectura istorică elegantă a Rotunda face un cadru impresionant și romantic pentru nunta ta. Puteți schimba jurăminte sub frumoasa cupolă din vitraliu, înainte de a ieși pe verandă pentru cocktailuri și oportunități minunate de fotografii. Minunatele caracteristici arhitecturale din Rotunda au nevoie de foarte puține înfrumusețări, iar închirierea locației dvs. include utilizarea de mese, scaune, lenjerie, iluminat și un coordonator pentru a pune totul laolaltă. Gătirea este asigurată de Chef Jack’s Catering, care are o reputație solidă pentru servicii excelente și mâncare fabuloasă. Rotunda poate găzdui până la 250 oaspeți.

Facilitatea de banchet Rotunda, 235 W. Broadway, Waukesha, WI 53186, Telefon: 262-574-9170

25. Savannah de stejar alb, Dodgeville


Savannahul de stejar alb găzduiește toate caracteristicile de care ai nevoie pentru a pune în scenă nunta perfectă în stilul țării / fermă. Proprietatea cuprinde 87 acri de dealuri și pajiști rulante, care oferă opțiuni nelimitate pentru ceremonii minunate de nuntă în aer liber. Punctul culminant al proprietății este pavilionul istoric Lloyd Jones Barn, care a fost renovat expert pentru a oferi o ambianță minunată pentru recepția ta. Petrecerile de nuntă pot închiria, de asemenea, pitorescul Driftless Cottage și Norwegian Hollow Farmhouse pentru a oferi cazare (și sediul familiei) pentru weekendul de nuntă. Locul oferă, de asemenea, o bucătărie de catering profesionistă, precum și o suită de mireasă pentru pregătirile de dinainte de nuntă.

Savannah de stejar alb, 4352 State Road 23, Dodgeville, WI 53533, Telefon: 608-636-5776