25 Dintre Cele Mai Mari Orașe Din Statele Unite

Marea întindere a Statelor Unite oferă multe experiențe diferite. Acasă în orașe cunoscute precum Boston, Miami, Chicago, Las Vegas, Los Angeles și New York, există o metropolă pentru toate gusturile. Călătorii se pot cufunda în strălucirea neonului din Las Vegas, glamourul de la Hollywood din Los Angeles, atmosfera liberă a Seattle-ului conștient de eco sau ambianța istorică din Washington, DC, capitala națiunii.

1. New York


Jungla de beton unde se fac vise. Cumpărături și capital de luat masa extraordinaire. Inspirational trendsetter. New York City poartă o serie de pălării. Este format din cinci orașe cunoscute care înconjoară punctul de întâlnire al râului Hudson și Oceanului Atlantic - Bronx, Manhattan, Brooklyn, Queens și Insula Staten. Manhattan este cel mai important centru financiar, comercial și cultural din lume. Muzeul de Artă Metropolitan, Muzeul de Artă Modernă și Colecția Frick sunt doar începutul listei amețitoare de galerii de artă de renume mondial. New York este un oraș plin de atracții iconice precum Time Square, Statuia Libertății, Central Park și Podul Brooklyn.

2. Los Angeles


Los Angeles este un oraș din sudul Californiei, care este profund creativ, cu aspect foarte robust și plin de nenumărate zile însorite. De la frumusețea naturală la bogățiile arhitecturale până la atracții de renume mondial până la bucătăria premiată, Orașul Îngerilor are totul. LA este un oraș cu legături puternice cu Mama Natură; unde străzile orașului duc la dealuri cu covoare de flori, cartiere pline de viață în sus până la plaje aurii și cerul albastru profund este ecranul simbolic IMAX pentru apusuri de soare epice. Los Angeles oferă atât de multe lucruri de văzut și de făcut de la Moara de la Santa Monica la Universal Studios până la Walk of Fame de la Hollywood. Așadar, indiferent dacă călătorii caută să lege acele bocanci de drumeție, să navigheze pe câteva valuri sau să înțeleagă o celebritate, o vor găsi aici.

3. Chicago


Chicago este un oraș care se întinde pe malul lacului Michigan. Orașul vântos va alunga vizitatorii cu zgârie-nori puternici, festivaluri balansoare, bucătari de vârf și cultură scăzută a Midwest-ului. Horizontul orașului este punctat de zgârie-nori, emblematice, care includ John Hancock Center, Willis Tower și neo-goticul Tribune Tower. Vizitatorii pot lua selecția lor de galerii de artă impresionante; de la desene exterioare afișate la Galeria Intuit la picturile psihedelice ale Muzeului de Artă Mexicană până la capodoperele impresioniste ale Institutului de Artă. Nicio experiență din Chicago nu ar fi completă fără o călătorie în parcul Millennium, Wrigley Field, Zoo Lincoln Park și Garfield Park Conservatory.

4. Houston


Houston este o metropolă relaxată din sud-estul Texasului. Este conectat la Golful Galveston și la doar câteva minute de apele deschise ale Golfului Mexic. Acest oraș este un tip de oraș de înaltă putere, cu o cultură înaltă, cu cizme, cu pick-up, unde vizitatorii se pot bucura de cumpărături și de a lua muzee în timpul zilei și se pot bucura de ore fericite pe punțile umbrite cu frunze după-amiaza. Cu o scenă de divertisment și restaurant de renume mondial, vizitatorii vor avea ocazia să se dezvăluie de beatitudine culturală și culinară în fiecare seară. Houston are o mulțime de atracții care aduc turiști din întreaga lume, cum ar fi Space Center Houston, Muzeul de Științe Naturale, Discovery Green, Muzeul Copiilor și Muzeul de Arte Plastice.

5. fenix


Situat în deșertul Sonoran, Phoenix este capitala extinsă din Arizona, în sud-vestul SUA. Orașul oferă mult mai mult decât o evadare pentru păsările de zăpadă. Există muzee de clasă mondială, bucătărie cu influență mexicană, deserturi accidentate și munți pentru biciclete și drumeții și buticuri de cumpărături de înaltă calitate. Orașul primește peste 300 zile de soare binevenit în fiecare an, ceea ce îl face o destinație idilică pentru recreere în aer liber. Pasionații de sport pot prinde jocuri MLB, NFL, NHL sau NCAA în oraș. Unele dintre alte atracții de top ale orașului includ Grădina Botanică a Deșertului, Muntele Camelback, Zoo Phoenix și Muzeul de Artă Phoenix.

6. Philadelphia


Philadelphia, amplasată de-a lungul râului ușor care curge Delaware, este cel mai mare oraș din Pennsylvania. Autoproclamată „Orașul dragostei frățești”, este locul în care se află Sala Independenței - chiar locația în care Declarația de Independență a fost semnată de Părinții Fondatori ai Americii, precum și Liberty Bell, simbol al independenței. „Philly”, așa cum este menționat afectuos de localnici, are o scenă culinară vibrantă influențată de etniile amestecate ale orașului. Piața italiană South 9th Street sau piața terminalelor de lectură oferă o imagine de ansamblu culinară. Printre reperele populare se numără sandvișul popular Philly Cheesesteak și covrigul moale, în stil Philly, experiențe alimentare. Pe lângă bogata istorie a orașului, vizitatorii ar putea dori să exploreze Muzeul Științei Institutului Franklin, Grădina Zoologică din Philadelphia și Piața Rittenhouse.

7. San Antonio


San Antonio este o metropolă majoră care se află în sud-centrul Texasului, la aproximativ 80 mile sud-vest de Austin. San Antonio găzduiește Alamo, o misiune spaniolă din secolul 18, care a fost bine conservată și care acum servește ca muzeu. Site-ul marchează o bătălie semnificativă care a avut loc în 1836 și este un patrimoniu mondial. River Walk este un punct focal al orașului, unde vizitatorii vor găsi pasarele de piatră căptușite cu restaurante, umbrite de copaci mari. Este o zonă frumoasă, cu apă calmă care curge pe râul San Antonio, poduri grațioase și o mulțime de păsări. Vizitatorii ar trebui să exploreze Muzeul de Artă San Antonio, Muzeul de Artă McNay și Grădina Botanică San Antonio.

8. San Diego


Autoproclamată drept „cel mai fin oraș al Americii”, San Diego poate fi doar așa. Aproximativ 20 mile nord de granița cu SUA și Mexic, este un oraș cunoscut pentru coasta 70-mile și atracțiile faimoase. San Diego găzduiește Parcul Balboa - cel mai mare parc urban din țară, Mission Bay - un parc acvatic artificial 4,600-acre și coridorul 30th Street - o scenă de fabricație de artă emergentă. Acest oraș cultural divers este înconjurat de cartiere interesante precum Little Italy, Cartierul Gaslamp, East Village și La Jolla, care oferă farmecul lor unic și energia vibrantă. Cu vremea „mereu însorită și 72”, San Diegans adoră în mod natural aerul în aer liber. Atracțiile obligatorii includ Zoo San Diego, SeaWorld, Monumentul Național Cabrillo și LEGOLAND California.

9. Dallas


Dallas este o metropolă modernă, extinsă, situată în nord-estul Texasului, la aproximativ 35 mile est de Fort Worth. Orașul a fost recunoscut de mult timp ca un centru cultural și comercial pentru statul Texas. Faimos pentru contribuțiile sale vaste în cultura pop - în special pentru franciza NFL Dallas Cowboys, nașterea lui 7-Eleven, Tex-Mex și seria TV, Dallas. Vizitatorii ar trebui să aleagă un cartier fermecător, cum ar fi Lower Greenville, Deep Ellum sau districtul Bishop Arts, să-și mizeze un loc pe o terasă umbrită, să comande o bere rece și să se bucure de experiența chintesențială din Dallas. Vizitatorii trebuie să verifice și Muzeul de Artă Dallas, stadionul AT&T, Arboretum și Grădina Botanică Dallas și Parcul Klyde Warren.

10. San Jose


Situat la aproximativ 50 mile la sud de San Francisco, San Jose este un oraș vibrant din zona Bar, care este înconjurat de frumoase dealuri rulante din Silicon Valley. Cartierul istoric din centrul orașului este format din mai multe structuri de renaștere colonială spaniolă și o clădire Oddfellows în stil italian, de la 1883. Orașul a fost recunoscut drept unul dintre centrele tehnologice majore din California și este în mod corespunzător căminul la Muzeul Tehnic al Inovației. Santana Row este un loc popular pentru a petrece ceva timp, cu mâncărurile sale delectabile, filmul fermecător și magazinele de designeri. San Jose oferă o multitudine de atracții fascinante, inclusiv Muzeul Egiptului Rosicrucian, Muzeul de Artă din San Jose și Grădina de Prietenie Japoneză.

11. Austin


Capitala răspândită a Texasului, Austin este un oraș cunoscut pentru scena de muzică live vibrantă și eclectică, o multitudine de parcuri pitorești, localnici bici și destăinuți culinari. Există două festivaluri majore de muzică anuală, care aduc vizitatori în drum - South by Southwest și Austin City Limits Festival, fiecare dintre ele obținând un premiu internațional. Lacul Lady Bird este de obicei izbucnit de acțiuni, de la caiacari care se strecoară pe apele calme până la înotătorii care fac ture în piscina Barton Springs, până la bicicliști și joggers care ard calorii pe traseele de pe malul lacului. Austin are mai multe atracții perfecte pentru toate vârstele, inclusiv Muzeul de Artă Blanton, Parcul Metropolitan Zilker și Capitoliu de Stat.

12. Jacksonville

Jacksonville este o metropolă mare care este situată în nord-estul Florida, unde șerpuitorul râu Sfântul Ioan întâlnește Oceanul Atlantic. Cartierele istorice restaurate ale orașului și muzeele renumite sunt cu siguranță demne de explorat. Cartierele din San Marco și Five Points sunt zone plimbabile, care oferă bistouri fermecătoare, buticuri high-end și baruri trending. Cele mai populare orașe de pe litoralul insulei Amelia, plaja Ponte Vedra și plaja Atlanticului se află la o distanță scurtă de condus. Jacksonville găzduiește o serie de atracții distractive și interesante de care se vor bucura vizitatorii, inclusiv sanctuarul Catty Shack Ranch Wildlife, grădina zoologică și grădinile Jacksonville și piața de arte Riverside.

13. San Francisco


Un oraș vibrant din zona Golfei, San Francisco este situat în punctul unei peninsule care este înconjurat de apele strălucitoare din Oceanul Pacific și Golful San Francisco. Orașul este cunoscut pentru casele sale pline de culoare victoriene, dealurile abrupte și telecabinele, ceața pe tot parcursul anului și emblematicul pod Golden Gate. San Francisco găzduiește cele mai multe piețe de fermieri și restaurante per capita din America de Nord, cele mai multe fiind furnizate de fermele ecologice locale, de pionierat. Este un oraș plin de o gamă variată de activități distractive de care să te bucuri, cum ar fi explorarea Fisherman’s Wharf, luarea unui feribot spre Insula Alcatraz și încetul cu încetul pe pitoresc strada Lombard.

14. Columbus


Columb este capitala Ohio; este un oraș în plină expansiune, cu o cantitate palpabilă de energie și emoție. Magnifică scenă culinară a orașului oferă restaurante de un fel, bucătari de top și o mișcare sănătoasă de la fermă la masă. Fabricile de bere și distilerii de renume la nivel național funcționează în combinație cu baruri de cocktail-uri de înaltă calitate și prăjitori de cafea, săli de muzică, baruri de scufundări și etape de cutii negre pentru a oferi o experiență de neuitat. Cartierele din jurul zonei centrale sunt pline de locuri noi și la modă pentru a face cumpărături și a mânca. Călătorii care își fac drum în oraș pentru prima dată ar trebui să verifice Muzeul Auto Wagner-Hagans, Teatrul Ohio, Conservatorul Franklin Park și Grădinile Botanice și Centrul Orașului Easton.

15. Fort Worth


Fort Worth este un oraș mare care se află în nordul statului central Texas, este situat la aproximativ 35 mile vest de Dallas. Orașul a câștigat pentru prima dată faima la sfârșitul secolului 19th, când masivele de vite deschise se duc acolo unde se întâmplă regulat. Astăzi, vizitatorii pot prinde mini-vite pentru primele ore de dimineață și un rodeo electric în noaptea de sâmbătă. Orașul este, de asemenea, acasă pentru o scenă culinară și artă incredibil de bogată pe care vizitatorii o vor aprecia. Există o serie de atracții din Fort Worth, care îi vizează pe călătorii din străinătate, inclusiv Muzeul de Artă Kimbell, Muzeul de Artă American Amon Carter, Zoo Forth Worth și Grădina Botanică Fort Worth.

16. Indianapolis


Indianapolis este capitala, precum și cel mai populat oraș din statul Midwestern Indiana. Pasionații de curse se adună în acest oraș în fiecare an pentru Indianapolis 500, desfășurat la Indianapolis Motor Speedway. Mai mult decât una dintre cele mai importante capitale de curse din America de Nord, Indianapolis este un oraș cu o înflorire beră și scenă culinară, cartiere frumoase, instituții culturale înfloritoare și multe altele. Între Colts NFL și Pacers din NBA, pasionații de sport vor avea o șansă destul de bună de a participa la un joc profesionist în oraș. De asemenea, vizitatorii vor dori să verifice Muzeul Copiilor din Indianapolis, Muzeul de Artă Indianapolis, Cercul Monumentului și Muzeul Căilor de Autovehicule Indianapolis.

17. șarlotă


Cel mai mare oraș din Carolina de Nord, Charlotte este o metropolă compactă, cu zgârie-nori futurist, aruncată în centrul său înalt. Înlăturat în dealurile somnoroase de rulare ale regiunii piemontane, acest oraș nu este liniștit de sudul frumuseții. În Uptown, vizitatorii vor găsi Sala de faimă a NASCAR-urilor înalte, precum și câteva muzee fascinante. Charlotte oferă mai multe cartiere funkier pentru vizitatori, de asemenea, check-out, inclusiv Plaza Midwood, cu restaurantele sale la modă și boutique chic. Orașul găzduiește o serie de atracții interesante, cum ar fi Biblioteca Billy Graham, Parcul Libertății, Discovery Place Science și Levine Museum of the New South.

18. Seattle


Seattle este un oraș uimitor de frumos care se află pe Puget Sound în Pacificul de Nord-Vest. Este un oraș care îmbrățișează noi tendințe, împinge plicul și planifică un curs inovator în viitor. Cu un espresso confortabil la aproape toate colțurile, nu este de mirare că Seattle a obținut titlul de „Capital Capital” al Statelor Unite. Zona plină de viață a orașului este plină de mai multe stâlpi, docuri de feribot și marea roată. Vizitatorii vor avea șansa de a face câteva drumeții și de a vedea vederi magnifice la Parcul Național Mount Rainier și Parcul Național Olimpic din apropiere. Atracțiile nu pot lipsi includ acul emblematic al spațiului, piața Pike Place și Muzeul zborului.

19. Denver


Denver, cunoscut și sub numele de „orașul înalt de mile”, este capitala cosmopolită a frumosului Colorado. Acest oraș de munte are o scenă plină de artă și culinare, o tonă de trasee pentru biciclete și parcuri pitorești și o mulțime de paiete la modă. Înconjurat de foarte pitorești Munți Stâncoși, vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de schi, drumeții, ciclism montan și camping cu clasă mondială cu ușurință. Orașul găzduiește multe cartiere vibrante; ca River North cu arta stradală atrăgătoare și barurile hipster; și Lower Highlands, cu muzica sa live și minunatele mâncăruri. Denver oferă o serie de atracții notabile, printre care Muzeul Naturii și Științei, Grădinile Botanice Denver și Muzeul de Artă Denver.

20. Washington


Washington, DC, este capitala Statelor Unite ale Americii. Orașul este situat de-a lungul șerpuitorului râu Potomac și se învecinează cu statele Virginia și Maryland. Această capitală este definită prin impozantele sale clădiri și monumente neoclasice, inclusiv Curtea Supremă, Casa Albă și Clădirea Capitolului. Structurile orașului au limitări de înălțime, ceea ce înseamnă că nu zgârie-nori și într-un sens sporit de deschidere. Washingtonul găzduiește o serie de monumente importante, muzee de talie mondială și comori istorice. Unele dintre principalele atracții ale orașului includ Memorialul Lincoln, Monumentul Washingtonului, Muzeul Național al Aerului și Spațiului și Galeria Națională de Artă.

21. Boston


Cu vedere la apele golfului Quincy și Oceanului Atlantic, Boston este capitala Massachusetts, precum și cel mai mare oraș al statului. Este posibil să nu existe un oraș american cu mai mult Război Revoluționar și istorie a epocii coloniale decât Boston. Traseul Libertății va duce vizitatorii printr-o serie de situri istorice și atracții turistice îndrăgite. Bostonul găzduiește o serie de echipe profesionale de sport, inclusiv Patriots din NFL, Red Sox din MLB, Celtics din NBA și Bruins din NHL. De asemenea, orașul oferă mai multe atracții fascinante pentru vizitatori, cum ar fi Sala Faneuil, Beacon Hill, Muzeul de Arte Plastice Boston, Biblioteca Publică Boston și Piața Copley și Muzeul Isabella Stewart Gardner.

22. El Paso


El Paso este un oraș din Texasul de Vest, care se învecinează cu râul Rio Grande; Mexic la sud; și statul New Mexico la nord. Este un oraș bogat cu atracții culturale și acasă pentru o serie diversificată de flore și faună. El Paso oferă multe lucruri de văzut și de făcut, cum ar fi explorarea colecției fine de artă pre-indiană și columbiană la Muzeul de Artă El Paso sau prinderea unui joc de baseball al Ligii Minore Chihuahua. Pasionații de natură ar trebui să se îndrepte către Parcul de stat din Munții Franklin sau situl istoric al statului rezervor Hueco pentru o mică aventură în aer liber. De asemenea, vizitatorii ar trebui să ia în considerare verificarea Plaza Theatre, El Paso Mission Trail și El Paso Zoo.

23. Detroit

Detroit, cunoscut și sub denumirea de „Motor City”, este o metropolă din Midwestern situată de-a lungul râului Detroit. Se învecinează cu Canada și Lacul St. Clair. Detroit scrie propria poveste de revenire și este una bună. Piețele, picturile murale, magazinele de biciclete, distileriile, căile verzi și bucătarii inventați sălbatic își respiră viața în acest oraș. Orașul are chiar și o nouă arenă sportivă și o mașină de stradă în cartierul său central. Există un sentiment palpabil al spiritului DIY în aer, în timp ce tinerii, antreprenorii și artiștii se aglomerează în centrul orașului. Detroit este plin de atracții incredibile de descoperit, inclusiv Institutul de Arte Detroit, Muzeul Motown, Muzeul Istoric Detroit și Muzeul de Istorie Afro-Americană Charles H. Wright.

24. Nashville


Nashville este capitala vibrantă din Tennessee, și poate mai important „capitala muzicii country”. Cu atracții impresionante precum Country Music Hall of Fame și faimosul district Music Row, este ușor de înțeles de ce. Istoricul pod pietonal John Seigenthaler oferă vederi magnifice asupra râului Cumberland care curge ușor. Germantown este o zonă în trend, care este plină de restaurante superbe și buticuri elegante. Orașul oferă o serie de parcuri pitorești care se desfășoară pe peisaje riverane luxuriante și dealuri rulante. Nicio călătorie în Nashville nu ar fi completă fără o vizită la Partenonul Nashville, la Conacul Belmont, The Hermitage și la Auditorium Ryan.

25. Memphis


Situat în sud-vestul Tennessee, Memphis este un oraș spirtos, situat de-a lungul puternicului râu Mississippi. Orașul este cunoscut pentru influențele sale de influență de muzică rock 'n' roll, soul și blues care au luat naștere aici. Johnny Cash, BB King și Elvis Presley au legendarul artist înregistrat albume în cadrul iconicului Sun Studio; Conacul Graceland din Presley este unul dintre cele mai importante puncte de atragere ale orașului. Cunoscătorii de grătar vor aprecia cât de ușor este să obțineți unele dintre cele mai bune coaste frecate uscate și carne de porc trasă afumată în această parte a Mississippi. Vizitatorii ar trebui să verifice, de asemenea, Memphis Rock 'n' Soul Muzeul, Muzeul Național pentru Drepturile Civile și Zoo Memphis.