3,608-Guest Voyager Of The Sea Măsoară Tonuri 142,000

Cantarind 142,000 tone si masurand 1,020 picioare in lungime, Voyager of the Seas este una dintre cele mai mari nave de croaziera din lume. De fapt, în iunie a 2000, nava a ridicat recordul tuturor timpurilor pentru majoritatea oaspeților într-o singură croazieră pentru oaspeții 3,608. Nava oferă oaspeților săi facilități noi și interesante, cum ar fi un patinoar, un perete de alpinism și Promenada Regală, un bulevard de cumpărături și divertisment cu patru punți cu magazine, restaurante, baruri și arcade pentru jocuri.

Pasagerii au o gamă largă de opțiuni de luat masa și divertisment. Printre opțiunile de luat masa sunt principalul restaurant La Boheme, cu o mare varietate de articole din meniu, și Johnny Rocket’s ®, un restaurant 50 cu un jukebox, burgeri, cartofi prăjiți și băuturi de lapte vechi.

Patinoarul este singurul patinoar pe mare care se transformă, de asemenea, într-o arenă cu scaun 900, utilizat pentru concerte rock, jocuri, spectacole profesionale de gheață și prezentări de modă în timpul croazierei.

Promenada regală are două terenuri de fotbal în lungime și patru punți înălțime. Acesta oferă o gamă largă de restaurante și magazine, inclusiv bijuterii, parfumuri și porțiuni. Dacă doriți, puteți rezerva chiar unul dintre stateroom-urile 138 cu vedere la atrium. Promenada regală oferă parade colorate și numeroase opțiuni de luat masa, precum promenada Cafe, Insula Grill și Sprinkles.

Teatrul cu cinci scaune 1,350 are gazde cu spectacole muzicale în stil Broadway.

Dacă doriți să rămâneți activi, puteți vizita Centrul de fitness și Spa, sau puteți încerca abilitățile dvs. pe Rock Climbing Wall 200 picioare deasupra mării. Chiar dacă în viața ta nu ai urcat niciodată un alpinist, poți încerca Zidul de escaladă.

Pentru copii, există o zonă de joacă dedicată și un program pentru copii numit Adventure Ocean. Programul este gratuit și este proiectat pentru a găzdui cinci grupe de vârstă separate. Adventure Ocean combină activități educative și distractive, precum sporturi de echipă, artă și performanțe de care se pot bucura copiii și părinții. Există, de asemenea, o discotecă pentru adolescenți destinată familiei și o galerie video. Royal Caribbean oferă un meniu special pentru copii, precum și o cină destinată copiilor, care oferă copiilor posibilitatea de a se întâlni cu prieteni noi.

În fiecare seară, de la 10 pm până la 1 am, Personalul de Tineret al navei supraveghează Zona de petreceri de noapte târziu, un serviciu opțional care costă 5 $ pe copil pe oră.

Nava navighează spre Miami-vestul tur-retur din Miami. Călătoriile variază de la câteva zile la călătorii mai lungi.

Accesați pagina noastră Royal Caribbean.

Mai multe idei: cele mai bune escapade de weekend, cele mai bune excursii de o zi