Croaziere 3 Best Africa

Croazierele pot fi savurate în întreaga lume și devin rapid forma preferată de vacanță datorită numeroaselor avantaje ale acestora. O vacanță tipică presupune multă planificare, dar frumusețea unei croaziere este că nu trebuie să planificați un singur lucru; nu trebuie decât să îți rezervi camera și să urci la bord. De acolo, echipajul și personalul au grijă de restul, organizându-ți toate mesele, aranjamentele de călătorie, activitățile și multe altele. Veți putea să vă așezați pur și simplu și să profitați la maxim de fiecare moment, fără o grijă în lume.

Dintre toate destinațiile de croazieră din care puteți alege, Africa este poate cea mai unică. Multe persoane le place să meargă în jurul Caraibelor sau de-a lungul coastei din America Centrală și de Sud, dar croazierele din Africa oferă ceva total diferit și complet unic. Unul dintre cele mai bune moduri de a experimenta frumusețea Africii este cu barca, liniile de croazieră africană oprindu-se în zeci de destinații superbe din țări precum Namibia și Africa de Sud, permițând pasagerilor să se minuneze de uimire de plajele moi și nisipoase și de locurile uimitoare ale sălbăticiei.

Cele mai bune croaziere în Africa

Există multe croaziere africane diferite din care să alegeți, cu linii de croazieră majore precum Regent Seven Seas Cruises, Cunard, Oceania și MSC care oferă toate propriile lor rute și opțiuni pentru persoanele care doresc să exploreze coasta africană din confortul unei nave de croazieră. Dacă plănuiți o călătorie în Africa și doriți să aflați mai multe despre cele mai bune opțiuni de croazieră disponibile, citiți mai departe.

- Regent Seven Cruise Sea Cruises - 15 Night Sora africană

Croaziera 15 Night South African Cheer de la Regent Seven Seas Cruises este o opțiune excepțională pentru persoanele care doresc să exploreze coasta africană și să experimenteze minunea și frumusețea acestui continent din confortul unei linii de lux. Acest tur de două săptămâni pornește din capitala capitalei din Africa de Sud, Cape Town, oprindu-se în mai multe porturi de-a lungul drumului, inclusiv Luderitz și Walvis Bay, în Namibia, înainte de o întindere de-a lungul celebrului Cape of Good Hope.

De acolo, călătoria continuă spre orașele sud-africane din estul Londrei și Durban. Pasagerii vor avea apoi șansa de a se bucura de frumusețea Maputo în Mozambic înainte de a se întoarce în Africa de Sud, odată cu opriri în Golful Richards și Mossel. Până la sfârșitul acestei croaziere, vei cunoaște coasta Africii de Sud ca partea din spate a mâinii tale.

- Croaziere Regent Seven Seas - Croazieră 24 Night Africa de la Lisabona

Dacă aveți timp și bani pentru a economisi și doriți o experiență de croazieră africană completă ca nimeni alta, croaziera 24 Night Africa din Lisabona de la Regent Seven Seas Cruises este absolut cea mai bună opțiune disponibilă. Nu a existat niciodată o croazieră la fel de extinsă sau interesantă ca aceasta, luând în coasta de vest a întregului continent african și făcând o lungă listă de opriri magice pe parcurs. Călătoria începe de fapt în Europa, în capitala portugheză Lisabona, înainte de a se îndrepta spre sud și a face o oprire inițială la Madeira.

Pasagerii se vor putea bucura de câteva delicii insulare la opriri precum Tenerife și La Palma înainte de a continua și a ajunge în sfârșit pe țărmurile Africii, unde prima lor oprire majoră va fi la Dakar, capitala Senegalului, acasă pentru câteva peisaje uluitoare și unice. monumente. Croaziera continuă apoi de-a lungul coastei Africii, oprindu-se în locuri precum Banjul, Takoradi, Insula Principe și Golful Walvis, înainte de a-și încheia definitiv călătoria în Cape Town, Africa de Sud.

- Cunard - 16 Night Africa Croaziera din Southampton

Urcați la bordul uneia dintre cele mai recente și mai mari croaziere ale companiei Cunard, Regina Elisabeta, pentru această uimitoare, inspirație uimitoare 16 Night Africa Cruise din Southampton. Luni martori în habitatul lor natural, stau la soare pe plajele cu nisip alb și se minunează de maiestatea Africii în toată gloria sa în fiecare zi a acestei minunate croaziere. Călătoria începe în faimosul port din Southampton, situat în sudul Angliei.

De acolo, aventura o face să se oprească mai întâi în pitorescul oraș spaniol Vigo, înainte de a merge mai departe spre orașul Funchal de pe Insula Madeira din Portugalia: un mic loc minunat, cu grădini superbe și arhitectură. După această scurtă povestire în Europa, începe piciorul african al călătoriei. Nava va pleca de-a lungul coastei estice a Africii, oferind pasagerilor vederi uluitoare asupra unor orașe, plaje și peisaje uimitoare de-a lungul drumului înainte de a face ultimele două opriri: Golful Walvis și Cape Town.