3 Cele Mai Bune Croaziere Din Aprilie

Croazierele sunt disponibile pe tot parcursul anului. Vino să plouă sau să strălucești, din ianuarie până în decembrie, navele de croazieră au pornit în călătorii uimitoare peste tot în lume. Fie că doriți să călătoriți pe țărmurile Mării Mediterane, de-a lungul Coastei Pacificului din America de Nord, în toată Insulele Caraibelor, sau în altă parte cu totul, puteți găsi întotdeauna o croazieră disponibilă de la o linie fruntașă precum Carnavalul, Royal Linii de croazieră din Caraibe sau Norvegia.

Aprilie este o lună minunată în care să faci o croazieră, deoarece vremea abia începe să se încălzească, dar vara este încă un pic mai departe, ceea ce înseamnă că mulțimile de turiști încă nu au început să se construiască și nu vei face trebuie să facă față cât mai mult zgomotului și se poate bucura într-adevăr de o călătorie pașnică și de experiențe interesante în fiecare locație pe care o vizitați. De asemenea, puteți obține câteva prețuri excelente în aprilie, cu mai multe croaziere de repoziționare disponibile în această perioadă a anului, pe măsură ce navele încep să se miște și să se afle în poziție pentru sezonul de vară care urmează. Citiți mai departe pentru a afla totul despre câteva dintre cele mai bune croaziere din aprilie pe care v-ar putea dori să faceți

- Linia de croazieră norvegiană - 7 Night Riviera mexicană - bucuria norvegiană

Pregătește-te pentru o croazieră incredibilă pe care nu o vei uita niciodată la bordul uneia dintre cele mai frumoase nave noi din Norvegia. „7 Night Mexican Riviera” oferă o expediție de o săptămână de emoție și plăcere pentru toată lumea. Această croazieră poate apela la orice fel de călător, de la cupluri la familii până la grupuri de prieteni și multe altele. Pleacă de la San Pedro din Los Angeles, deci este o opțiune bună pentru persoanele care locuiesc pe coasta de vest sau în apropiere.

Locuința ta departe de casă pentru croaziera „7 Night Riviera Riviera Mexicana” va fi bucuria norvegiană. O navă colorată atât în ​​interior cât și în exterior, Joy este un exemplu strălucitor al atenției norvegiene pentru detalii și pasiune pentru satisfacția clienților. Tot ce ai putea avea nevoie poate fi găsit la bordul acestui vas uimitor, cu restaurante, baruri, saloane, tratamente spa, aparate de fitness, piscine, spectacole live și multe altele abia așteptând să te bucuri.

Această croazieră mexicană din aprilie pornește de la San Pedro și face prima oprire la Cabo San Lucas. Una dintre cele mai romantice destinații din Mexic, Cabo San Lucas este cunoscută mai ales pentru „plaja iubitorilor”, în care cuplurile se pot bucura de momente intime privind vizionarea soarelui. În continuare, vă veți îndrepta spre Mazatlan, un oraș de resort popular pentru familii și grupuri de prieteni pentru a se bucura de multă distracție la soare, cu multiple jocuri, sport și activități disponibile aici. În cele din urmă, te vei îndrepta spre Puerto Vallarta pentru a-ți finaliza aventura mexicană și vei fi întâmpinat cu și mai multe nisipuri albe, ape turcoaz și oportunități uimitoare.

- Royal Caribbean - 14 Night Transatlantic Eastbound - Rapsodia marilor

Unul dintre cele mai bune lucruri despre luarea unei croaziere în aprilie este că în această lună au loc mai multe croaziere de repoziționare. Acest lucru se întâmplă atunci când navele de croazieră pornesc în călătorii extra-lungi, unice, în întreaga lume, pentru a ajunge într-o poziție nouă, în pregătirea sezonului de vară. Această croazieră „14 Night Transatlantic Eastbound” din Royal Caribbean este un exemplu excelent și una dintre cele mai importante croaziere care urmează să fie realizate în aprilie.

Pentru această croazieră, vă veți bucura de luxul și confortul Rhapsody of the Seas. Una dintre cele mai bine cotate nave din flota regiunii Caraibe Regale, Rhapsody of the Seas oferă tobogane de apă, piscine, frumoase zone de punte de observație, restaurante uimitoare cu unele dintre cele mai bune mâncare pe care ai putea spera vreodată să le găsești pe o navă de croazieră, relaxantă. baruri și saloane pentru a vă petrece alături de prieteni, divertisment plin de seară și multe altele.

Această croazieră transatlantică din aprilie pornește de la Tampa în Florida și face o oprire la destinația insulei tropicale a King's Wharf din Bermuda, unde puteți petrece ceva timp pe plajă sau să faceți ceva snorkeling înainte de a vă continua călătoria. Apoi, veți vizita insulele Azores din Portugalia, oprindu-vă la Ponta Delgada și admirând peisajele uluitoare din toată lumea. Călătoria dvs. se va încheia cu un trio de popasuri în Spania la Malaga, Alicante și colorată capitala Catalonia din Barcelona.

- Linia Holland America - 4 Night Pacific Pacific Coast - Koningsdam

Poate căutați ceva puțin diferit în luna aprilie. O mulțime de croaziere în această perioadă a anului tind să se concentreze pe Bahamas, Bermuda, Hawaii și alte destinații insulare exotice, dar există o mulțime de locuri frumoase care pot fi explorate puțin mai aproape de casă, iar această „4 Night Pacific Coast” croaziera de la Holland America Line este un exemplu fin. Este, de asemenea, una dintre cele mai accesibile croaziere din aprilie, așa că este o opțiune bună pentru cei cu buget.

Această croazieră vă permite să călătoriți la bordul minunatei nave de croaziere Koningsdam. O navă din clasa Pinnacle, Koningsdam a fost construită cu confort și lux în minte și este apreciată pentru designul plăcut din punct de vedere estetic și pentru o gamă largă de caracteristici. Veți găsi numeroase activități diferite și unice de care să vă bucurați în fiecare zi pe această navă, inclusiv concerte rock, demonstrații de gătit live, discuții ale experților de la bord despre diversele locații pe care le veți vizita, sesiuni de vin, muzică blues, și multe altele, precum și toate facilitățile clasice ale vaselor de croazieră, precum piscine, tratamente spa, restaurante, baruri și multe altele.

Croaziera „4 Night Pacific Coast” pleacă din San Diego în California și face în total două opriri în timp ce explorează Coasta de Vest a Americii de Nord. Prima oprire va fi în orașul Victoria din Columbia Britanică, Canada. Acolo, puteți admira florile colorate și parcurile verzi bogate din tot orașul, vizitând locații cheie precum Muzeul Regal BC, Grădinile Butchart sau Castelul Craigdarroch. În continuare, vă veți opri la Vancouver. Unul dintre cele mai diverse și mai uluitoare orașe din toată Canada, Vancouver este găzduirea unor restaurante de talie mondială, galerii fascinante, atracții interesante și multe altele.