3 Best Cruises August

Când plecați într-o vacanță obișnuită, poate fi o mulțime de distracții, dar există câteva probleme mari care vin odată cu acestea. Așteptând în aeroporturi, așezat pe avioane cu nimic de făcut, trebuind să vă deplasați dintr-un loc în altul, toate aceste mici probleme se ridică și duc la o pierdere de timp și bani. Cu o croazieră, nu trebuie să vă faceți griji pentru aceste probleme; nava vă va duce oriunde aveți nevoie și vă va oferi toate nevoile de cazare, de luat masa și de divertisment.

August este o lună populară pentru vacanțe din întreaga lume, inclusiv pentru croaziere. August este una dintre cele mai calde și mai însorite luni ale anului, așa că o mulțime de oameni aleg să plece și să profite de acest soare. Este, de asemenea, o perioadă în care copiii nu sunt la școală și mulți părinți aleg să își petreacă timpul liber pentru a petrece cu familiile lor, așa că este o lună superă pentru croazierele în familie, dar poate fi adecvat și pentru grupuri de prieteni și cupluri. În august sunt o mulțime de croaziere diferite. Vedeți mai jos pentru a afla puțin mai multe despre câteva dintre cele mai bune croaziere pe august pe care v-ar putea dori să faceți

- Carnavalul - 4 Noaptea Caraibelor de Vest - Cucerirea Carnavalului

Urcați la bordul Cuceririi Carnavalului pentru această uimitoare croazieră „4 Night Western Caribbean” de la Carnaval. Desfășurând fiecare august, aceasta este una dintre croazierele de top pe care le puteți lua în această perioadă a anului. Este relativ scurt, foarte accesibil și oferă câteva experiențe minunate pentru oaspeții de toate vârstele. Pe scurt, este croaziera perfectă din august, așa că este cu siguranță o opțiune bună dacă luați în considerare croaziera în această perioadă a anului.

Pentru această croazieră din august, veți putea apela acasă Carquest Conquest pentru câteva nopți. Membrul de frunte al clasei Conquest, această navă de croazieră oferă câteva locații și baruri uimitoare, precum SkyBox Sports Bar, Guy’s Burger Joint și Red Frog Rum Bar. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de activități distractive și opțiuni de divertisment la bord, inclusiv arena întotdeauna hilară Lip Sync Battle și Punchliner Comedy Club.

Această croazieră din august pleacă de la Miami în Florida și face două opriri pe parcursul călătoriei sale. Prima oprire este de fapt chiar la sud de Miami, în Key West. Chiar la sfârșitul cheilor din Florida, Key West găzduiește cel mai sudic punct de reper, care reprezintă cel mai sudic loc al Statelor Unite, deci este un loc distractiv pentru a lua un selfie, iar în zonă există câteva plaje și baruri grozave. de asemenea. Cea de-a doua oprire va fi pe insula Cozumel din Caraibe, adăpostind nisipuri albe zaharoase, ape turcoaz și câteva locuri grozave de snorkeling și scufundări.

- Carnaval - 3 Noaptea Bahamas - Carnaval Libertatea

Dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție sau preferați să faceți croaziere mai scurte, astfel încât să puteți profita la maxim de fiecare zi de vacanță pe care o obțineți, „3 Night Bahamas” ar putea fi o opțiune excelentă pentru dvs. Foarte bine cotată și clasată drept una dintre cele mai bune croaziere care trebuie luate în august, această croazieră Carnival pleacă din Port Canaveral, care este principalul port pentru Orlando, Florida și face doar o oprire.

Pentru această croazieră, veți putea verifica caracteristicile și facilitățile remarcabile ale Carnavalului Liberty. Veți găsi tot ce aveți nevoie vreodată la bordul acestei nave fabuloase. Dacă vă simțiți ca o înot, veți găsi bazine și tobogane de apă pe punțile superioare. Dacă vă simțiți foame, veți găsi burgeri, sushi, mâncăruri cu inspirație europeană și multe altele peste tot. Dacă doriți doar să vă distrați, veți găsi jocuri, activități, baruri, spectacole live și chiar un cazinou și în Liberty.

Această croazieră „3 Night Bahamas” august pleacă din Port Canaveral și se îndreaptă spre Bahamas, oprindu-se la Nassau, care este capitala acestei națiuni insulare. Un oraș frumos, plin de viață și unul dintre cele mai bune exemple de viață din Caraibe pe care ai putea spera să le vezi și să le experimentezi, Nassau este ideal pentru tot felul de călători. Are plaje grozave pentru cei care doresc să se întindă și să se relaxeze, ape calde pentru cei care doresc să stropească, zone comerciale minunate pentru cei care doresc să cheltuiască ceva bani, precum și unele restaurante superbe și zone culturale.

- Norwegian Cruise Line - 7 Noaptea Bermuda - Norwegian Gem

Mulți oameni se îndreaptă spre Caraibe în croazierele lor din august, dar de ce să nu încercați ceva diferit, pornind spre Oceanul Atlantic pentru o călătorie în Bermuda? Această croazieră „7 Night Bermuda” de la Norwegian Cruise Line este o altă dintre cele mai bune croaziere care trebuie luate în august și oferă o săptămână completă de plăcere și emoție pentru croaziere pentru oaspeții de toate vârstele.

Pentru această croazieră, vă veți putea bucura de toate luxurile și minunile Gemului Norvegian. Nava de croazieră din clasa de bijuterii, cu atât de mult de oferit, Gemul atrage imediat atenția cu exteriorul ei frumos, colorat, dar este chiar mai frumos pe interior! Camerele de pe această navă sunt pur și simplu rafinate, frumos decorate și mobilate la cele mai înalte standarde posibile, iar nava oferă, de asemenea, un spa, cazinou, o mulțime de opțiuni de luat masa diferite, jocuri video pentru copii, piscine și multe altele.

Croaziera „7 Night Bermuda” pleacă de la Boston, în Massachusetts, deci este o opțiune bună pentru oamenii din New England sau New York. Acesta face o singură oprire la istoricul Royal Naval Dockyard din vestul Bermudelor. De acolo, vei fi liber să explorezi și să te bucuri de acest uimitor paradis insular al Oceanului Atlantic. Vremea este deosebit de caldă și însorită în august, ceea ce face din Bermuda un loc minunat de vizitat în această perioadă a anului și vă puteți bucura de diverse activități în jurul Bermudelor precum jocul de golf, mersul la cumpărături, snorkeling în ocean, relaxare pe plajă și multe altele .