3 Cele Mai Bune Croaziere În Portul Din Boston

Situat pe Golful Massachusetts, Portul Boston este unul dintre cele mai istorice repere de coastă din toată Noua Anglie. Descoperit pentru prima dată de coloniștii europeni la începutul secolului 17th, acest port a jucat un rol cheie în formarea și dezvoltarea Statelor Unite ale Americii moderne.

Aici s-a petrecut Partidul Ceaiului din Boston, în care Fiii Libertății au protestat împotriva britanicilor, aruncând o întreagă expediere de ceai în port, escaladând tensiunile dintre coloniști și guvernul britanic, care a dus în cele din urmă la Războiul Revoluționar american. De asemenea, portul a ajutat foarte mult la dezvoltarea Bostonului ca centru industrial și economic cheie pentru Noua Anglie și în general a Statelor Unite ale Americii, în general, fiind casa Portului Boston.

Pe lângă faptul că este o locație semnificativă din punct de vedere istoric și economic, Boston Harbor este, de asemenea, una frumoasă. Peisajul s-a schimbat de-a lungul timpului, pe măsură ce Bostonul s-a transformat într-un oraș mai mare și mai modern, dar priveliștile au fost întotdeauna strălucitoare, iar peisajul a fost mereu uimitor în acest port, ceea ce îl face un loc minunat pentru a explora cu barca.

Dacă doriți să vă bucurați de frumusețea portului Boston pe apa în sine, Boston Harbor Cruises ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie. Fondat de originarul Boston și iubitorul de apă Matty Hughes din nou în 1920s, ca o modalitate prin care Bostonienii să se răcorească în căldura de vară și să se bucure de frumusețea portului dintr-un nou unghi, Boston Harbour Cruises este acum principalul furnizor de croaziere în toată lumea. Boston Harbour, oferind o serie de opțiuni diferite pentru a se potrivi familiilor, cuplurilor și călătorilor de pe tot globul.

Cele mai bune croaziere în portul Boston

Biletele pentru croaziere Boston Harbour pot fi cumpărate online sau prin telefon la 1 877 SEE WHALE și există mai multe opțiuni diferite de croaziere din care să alegeți. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre unele dintre cele mai bune croaziere în portul Boston.

- Sunset Boston Harbor Cruises

Nimic nu bate portul Boston la apusul soarelui. Pe măsură ce soarele începe să coboare și cerul este luminat într-o serie de albastru, pinks, roșii, portocale, aurii și multe altele, este o priveliște uimitoare și orizontul Boston devine și mai frumos în acest moment al zilei, așa că este un moment super pentru a fi aflat pe apă într-o croazieră în portul Boston. Există de fapt două opțiuni diferite de croazieră pentru persoanele care doresc să călătorească în jurul portului Boston în prima seară.

Sunset Sightseeing Cruise are o durată de 90-minute și este o croazieră complet povestită care vă învață totul despre istoria și semnificația portului Boston în timp ce navigați în jurul și căutați unele dintre cele mai importante repere, inclusiv tragerea tunului și coborârea a drapelului la Constituția USS. Între timp, croaziera cocktail Sunset este un alt tip de croazieră. Oferind o escapadă romantică în minutul 90 pentru cupluri sau un mod distractiv de a petrece o seară cu prietenii, această croazieră în portul Boston Harbor este doar pentru adulți și vă permite să vă bucurați de câteva băuturi și de companie bună în timp ce admirați apusul.

- Croaziera istorică din Boston Harbor

Croaziera istorică din Boston Harbour, așa cum sugerează și numele ei, este concentrată în întregime pe istoria și siturile cheie din jurul portului Boston. Pe tot parcursul anului, aceasta este una dintre cele mai populare opțiuni de croazieră în portul Boston și poate face apel la persoane de toate vârstele.

Aceasta este o croazieră în minutul 90, care este povestită pe deplin, cu ghidul tău prietenos și pasional care împărtășește povești istorice și povești uimitoare ale diverselor roluri pe care le-a jucat portul de-a lungul anilor.

Veți afla totul despre modul în care portul Boston a ajutat la incitarea războiului revoluționar, precum și vizitarea celui mai vechi far cu echipaj continuu din țară, parcurgând zona Parcului Național Insulele Harbour, îndreptându-vă adânc spre interior până la râul Charles din trecut. Aeroportul Internațional Logan și multe altele.

- Sea Sea Stars Stars Cruise Harbour

Boston Harbour este frumos în orice moment al zilei sau al nopții, și asta este exact ceea ce veți vedea pe „Sea the Stars Boston Harbor Cruise”. Împreună cu Muzeul Științei, Boston Harbor Cruises a conceput această opțiune uimitoare de croazieră pentru persoanele care doresc să se bucure de frumusețea și minunea Portului Boston după ce soarele a apărut și orașul doarme.

Diferitele lumini strălucitoare ale orizontului Boston sunt răsunăți deasupra, în timp ce nenumărate stele se răspândesc în jurul tău pentru această croazieră de trei ore, care este atât distractivă cât și educativă. Astronomii de seamă de la Muzeul Științei vor fi la bord pentru a vă oferi comentarii și vă vor învăța totul despre identificarea stelelor, navigarea cerească și multe altele.