Cele Mai Bune Croaziere 3 Din Baltimore

Portul Baltimore, cunoscut oficial sub numele complet al portului Helen Delich Bentley din Baltimore, este unul dintre cele mai istorice porturi din Statele Unite, cu o istorie istorică care datează din secolele 17th și 18th. În zilele noastre, este folosit de marile linii de croazieră precum Carnavalul și Royal Caribbean, permițând pasagerilor norocoși să plece spre destinații de lux, exotice, din toată America de Nord și Caraibe. Puteți obține câteva prețuri excelente la croaziere din Baltimore, portul oferind o gamă bună de opțiuni de croaziere din liniile de top. Citiți mai departe pentru a afla totul despre unele dintre cele mai bune croaziere în Baltimore și începeți să decideți care dintre ele ar putea fi potrivit.

- Royal Caribbean - 8 Noapte Coasta de Sud-Est și Bahamas - Grandeurul Mărilor

Dacă aveți timp și bani pentru a economisi, „8 Night Southeast Coast & Bahamas” este o opțiune uimitoare și una dintre croazierele cele mai bine cotate care pleacă din Baltimore, MD în fiecare an. Această croazieră are loc în mai multe site-uri de-a lungul coastei de sud-est a Statelor Unite, precum și se îndreaptă spre Marea Caraibelor pentru o oprire în Bahamas, combinând o mulțime de localități culturale și exotice într-o experiență uimitoare, prețurile începând de la $ 60 pe noapte pentru camerele interioare.

Pentru această croazieră, veți călători pe iconicul și emblematic Grandeur of the Seas, unul dintre cele mai mari vase de croazieră care s-au alăturat vreodată rândurilor flotei regale din Caraibe. Cu o serie uimitoare de facilități și funcții la bord, inclusiv o lungă listă de baruri și restaurante, un cazinou, o mulțime de divertisment și muzică live, nenumărate terenuri și activități sportive și multe jocuri și distracții distractive pentru copii și familii, de asemenea, această navă chiar are totul.

Croaziera dvs. 8 Night Southeast Coast & Bahamas va pleca din Baltimore și va face prima oprire în capitala Bahamas, Nassau. Acolo, veți putea să vă întâlniți cu localnicii, să încercați niște bucătării autentice din Caraibe, să vă petreceți la plajă și să aflați o mulțime de magazine și atracții diferite. Călătoria dvs. va continua spre Cococay, paradisul exclusiv al insulei private din Royal Caribbean, înainte de a vă îndrepta înapoi în Statele Unite pentru opriri la Port Canaveral din Florida și Charleston în Carolina de Sud.

- Carnavalul - 7 Night Eastern Caribbean - Mândria carnavalului

Pleacă spre călătoria unei vieți în croaziera „7 Night Eastern Caribbean” de la Carnaval. Una dintre croazierele cele mai bine cotate de la Baltimore, MD, această croazieră a primit câteva recenzii uimitoare de la oaspeții trecuți, mulți oameni recomandând-o prietenilor și familiei imediat ce ajung acasă. Croaziera durează o săptămână întreagă și face trei opriri în total, prețurile începând de sub 600 $ pentru o cameră interioară.

Pentru această croazieră, veți porni la bordul carnavalului. La fel ca multe alte nave din flota Carnavalului, această navă are o listă lungă de facilități nemaipomenite și excelează cu adevărat în departamentul de alimente, cu totul, de la burgeri și tacouri până la sushi și restaurante elegante de masă fină. Veți găsi, de asemenea, baruri, piscine, tobogane de apă, terenuri de sport, un cazinou, filme, evenimente speciale, muzică live, divertisment live și multe altele la bord, așa că întotdeauna există ceva care să vă țină ocupat.

Croaziera „7 Night Eastern Caribbean” pleacă din Baltimore și se îndreaptă spre Insulele Turks și Caicos pentru prima oprire la Insula Grand Turk. Acolo, veți putea să vă bucurați de vremea minunată călduroasă a Caraibelor și să vă lăsați necazurile să dispară în timp ce vă aflați pe o plajă plină de soare. În continuare, vă veți îndrepta spre Princess Cays, locația exclusivă a insulei private a Carnavalului, pentru ceva mai multă distracție la soare. În cele din urmă, vă veți îndrepta spre Bahamas și vă veți opri la Freeport, pe insula Grand Bahama, pentru a face cumpărături la Grădina Groves, a vă relaxa pe plaja Taino sau a explora portul marin Port Portaya.

- Royal Caribbean - 5 Noaptea Bermuda - Grandeur of the Seas

Croaziera de la Baltimore la Bermuda cu Royal Caribbean în croaziera '5 Night Bermuda'. Aceasta este o croazieră relativ scurtă și accesibilă, cu camere interioare disponibile de la prețul de până la $ 80 pe noapte, și forme de cazare mai luxoase, precum camerele cu balcon și costume de lux, de asemenea, disponibile la prețuri mai mari, de obicei de la $ 180 +.

Această croazieră vă permite să urcați la bordul impresionantului Grandeur of the Seas, una dintre cele mai frumoase nave ale Royal Caribbean și să profitați de toate facilitățile și bordurile interminabile de la bord precum piscinele, divertismentul în direct, restaurantele și multe altele, în timp ce vă îndreptați spre Bermuda. Echipajul de la bord este excepțional de prietenos și de ajutor pe această navă, întotdeauna gata, dispus și capabil să vă facă călătoria și mai plăcută.

Vă veți opri la King’s Wharf, în vârful de vest al teritoriului insulei, pentru a explora terenul și a vizita diversele plaje cu nisip roz, terenuri de golf și atracții pe care zona le are de oferit. Asigurați-vă că veți explora zona Royal Naval Dockyard și nu uitați să fiți pe plaje la sfârșitul după-amiezii, astfel încât să puteți urmări soarele apune și să faceți câteva fotografii super pentru a le împărtăși cu prietenii și familia înapoi acasă.